|
رشد 8/9 درصدی تولید صنعتی چین
اداره ملی آمار چین اعلام کرد تولید صنعتی این کشور در ۴ ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 8/9 درصد رشد کرده است. همچنین سرمایهگذاری در داراییهای ثابت چین (FAI) در ۴ ماه اول سال جاری 9/19 درصد رشد داشته است. طبق دادههای آماری، رقم سرمایهگذاری در داراییهای ثابت چین در چهار ماه اول سال جاری 38/14 تریلیون یوآن (حدود 24/2 تریلیون دلار آمریکا) بوده است.
ارسال به دوستان
هدف قرار گرفتن ۱۰ پایگاه نظامی و امنیتی اسرائیل در روز هشتم درگیریها
مراکز نظامی صهیونیستها زیر رگبار موشکی مقاومت
گروه بینالملل: نبرد مقاومت غزه با رژیم صهیونیستی در حالی وارد هشتمین روز خود شد که شواهد موجود حاکی از دست برتر مقاومت در نبرد با صهیونیستهاست. در حالی که مقاومت اعلام کرده تا 6 ماه آینده ذخیره تسلیحاتی مطلوبی برای مقابله با صهیونیستها دارد، شماری از نظامیان و افسران سابق رژیم صهیونیستی خواستار پایان بمباران غزه و ادامه نبرد با مقاومت فلسطین شدهاند. این در حالی است که رژیم صهیونیستی در ادامه حمله به مراکز غیرنظامی فلسطین به سازمان ملل اعلام کرد قصد حمله به مدارس در غزه را دارد.
* تداوم پاسخ موشکی مقاومت فلسطین
به گزارش «وطنامروز»، در هشتمین روز از تحولات اخیر فلسطین، جنگندههای رژیم صهیونیستی تعدادی از منازل فلسطینیهای ساکن غزه را بمباران کردند. در پاسخ به این حملات، گردانهای مقاومت حملات راکتی گستردهای را علیه پایگاههای مهم این رژیم در جنوب و مرکز فلسطین اشغالی ترتیب دادند.
در واکنش به تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، گروه مقاومت «کتائب عزالدین قسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، دیروز نیز حملات موشکی خود را با هدف قرار دادن شهرک صهیونیستنشین «عسقلان» و پایگاه نظامی «کیسوفیم» آغاز کرد. کتائب عزالدین قسام دیروز اعلام کرد در پاسخ به تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در نوار غزه، عسقلان و پایگاه نظامی «کیسوفیم» را هدف قرار داد. شبکه المیادین نیز از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در عسقلان خبر داد. لحظاتی پس از انتشار این خبر، رسانههای صهیونیستی نیز حمله موشکی مقاومت به عسقلان را تایید و تصاویری را از میزان خسارات وارده از این حمله موشکی منتشر کردند. کتائب عزالدین قسام همچنین پایگاه نظامی «مارس» و شهرک «ایرز» واقع در شمال «سدیروت» را هدف حملات خمپارهای قرار داد. پایگاه هوایی «حتساریم» واقع در «بئر السبع» نیز هدف بعدی موشکهای مقاومت در هشتمین روز تجاوز این رژیم به نوار غزه بود. گروه مقاومت «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز اعلام کرد با موشک و راکت، شهر اشدود را هدف قرار داده است. برخی منابع هم از اصابت یک راکت به ساختمانی در «اشدود» و مجروح شدن چند صهیونیست خبر دادند. پلیس رژیم صهیونیستی هم اعتراف کرد با اصابت یک موشک به ساختمانی در اشدود، علاوه بر خسارات مالی وارده، 8 صهیونیست زخمی شدند. شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی همچنین اعلام کرد با شمار زیادی موشک، شهر «هرتزلیا» در شمال تلآویو را هدف قرار داده است. این شهر به خاطر «تئودور هرتزل» بنیانگذار صهیونیسم، هرتزلیا نامیده شده است و از گرانترین شهرهای فلسطین اشغالی برای زندگی محسوب میشود. گروه مقاومت کتائب عزالدین قسام همچنین اعلام کرد شهر «نتیوت» و پایگاههای نظامی حتساریم و تسیلم را هدف حمله موشکی قرار داده است. این دومینبار در یک روز بود که پایگاه حتساریم هدف مقاومت فلسطین قرار گرفت. مقاومت همچنین اعلام کرد پایگاه پشتیبانی نظامی «صوفا» واقع در شرق «رفح» را با خمپاره هدف قرار داده است. پایگاه شنود یگان ۸۲۰۰ (أوریم) در صحرای نقب و تقریبا ۳۰ کیلومتری بئرالسبع از دیگر مقرهایی بود که مقاومت فلسطین اعلام کرد آن را هدف قرار داده است. مهمترین تاسیسات شنود الکترونیک ارتش اسرائیل در پایگاه شنود الکترونیک «أوریم» قرار دارد که بخشی از یگان ۸۲۰۰ است.
* 218 شهید طی 7 روز بمباران غزه
شبکه خبری الجزیره قطر از پرواز گسترده جنگندهها و هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز غزه خبر داد. رژیم صهیونیستی دیروز غزه را آماج حملات سنگین خود قرار داد و بیش از 60 نقطه را بمباران کرد. خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد رژیم صهیونیستی 65 نوبت مراکز و مقرهای دولتی، خیابانها و زیرساختهای نوار غزه را در شمال و جنوب آن هدف حملات هوایی خود قرار داد. خبرنگار الجزیره همچنین گزارش داد در پی حمله هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به زیرساختهای غزه، برق بیشتر مناطق این شهر قطع شده است. در همین حال منابع فلسطینی گزارش دادند مناطق مختلف شرق، شمال و غرب شهر غزه و خانیونس بشدت بمباران شده است. علاوه بر این جنگندههای صهیونیستی همچنین یک باب منزل مسکونی را در محله «الشجاعیه» در شرق شهر غزه بمباران کردند. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد از آغاز درگیریهای غزه 1180 نقطه را در غزه هدف قرار داده است. در همین حال مسؤول دفاع شهری در غزه اعلام کرد: توپخانه رژیم صهیونیستی 8 گلوله فسفری صبح دوشنبه به غزه شلیک کرده است.
سازمان عفو بینالملل اعلام کرد: از دادگاه کیفری بینالمللی میخواهیم درباره حمله اسرائیل به اردوگاه الشاطی در غزه تحقیق کند. خبرنگار المیادین هم گزارش داد: توپخانه رژیم صهیونیستی منطقه تلالذهب در غرب بیت لاهیا در شمال غزه را گلولهباران کرده است که هنوز درباره آمار شهدا و مجروحان احتمالی این حملات خبری منتشر نشده است اما وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد با گذشت بیش از یک هفته از حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیها در قدس، کرانه باختری و غزه، 218 فلسطینی شهید و بیش از 5604 فلسطینی دیگر مجروح شدهاند.
وزارت بهداشت فلسطین شمار شهیدان در غزه را 197 نفر تا بامداد دوشنبه اعلام کرده است که در میان آنها 58 کودک و 34 زن به چشم میخورند و شمار مجروحان در غزه را هم 1235 نفر اعلام کرد. همچنین وزارت بهداشت فلسطین آمار شهیدان کرانه باختری و قدس را 21 شهید - که در میان آنها یک کودک وجود دارد - و تعداد زخمیشدگان را 4369 نفر اعلام کرد.
***
مهمترین اخبار دیروز فلسطین
تحقیقات شبکه الجزیره نشان میدهد بمبهایی که جنگندههای اسرائیلی برای هدف قرار دادن ساختمانهای مسکونی و تأسیسات غیرنظامی در غزه استفاده کردهاند، در واقع برای بمباران اماکن نظامی خیلی مستحکم مورد استفاده قرار میگیرد.
شهرداری شهر غزه اعلام کرد از بین رفتن بسیاری از خیابانها بر اثر بمباران، تردد را برای خودروهای امدادی بسیار سخت کرده است. علاوه بر این ساکنان نوار غزه از قطع آب در بخشهای زیادی از غزه به سبب حملات رژیم صهیونیستی رنج میبرند.
روزنامه عبریزبان اورشلیمپست اعلام کرد هزینه یک موشک میانبرد فلسطین ۳۰۰ تا ۸۰۰ دلار و ۲ یا ۳ برابر این رقم برای یک موشک دوربرد است و این در حالی است که هزینه ساخت هر موشک رهگیری برای سامانههای موسوم به گنبد آهنین اسرائیل ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار است.
جولیت توما از مقامات ارشد سازمان «یونیسف» با ابراز نگرانی درباره وضعیت کودکان در نوار غزه گفت: «اوضاع وحشتناکی است. تنها ظرف ۵ روز، دستکم 40 کودک در نوار غزه کشته شدهاند». او با اشاره به آسیب دیدن بیش از 30 مدرسه در نوار غزه گفت: «در حال حاضر درباره غزه، هیچ جا برای کودکان امن نیست».
سازمان گزارشگران بدون مرز پس از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی که مقرهای رسانهای را در نوار غزه هدف قرار داد، با توجه به اینکه هدف قرار دادن چنین مراکزی جنایت جنگی محسوب میشود، علیه رژیم صهیونیستی به دیوان کیفری بینالمللی شکایت کرده است. در این شکایت با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دفاتر رسانههای فلسطینی و خارجی آمده است مقر 23 رسانه داخلی و بینالمللی پس از حملات اسرائیل تخریب شده است.
رژیم صهیونیستی در ادامه حمله به مراکز غیرنظامی فلسطین به سازمان ملل اعلام کرد قصد حمله به ۲ مدرسه در غزه را دارد. دیروز خبرگزاری فلسطینی «وفا» اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به نهادهای سازمان ملل اعلام کرده است قصد حمله به ۲ مدرسه البراق و الاقصی در اطراف مسجد فلسطین در غزه را دارد. در همین حال، دفتر رسانهای دولت فلسطین در این باره گزارش داد که این دو مدرسه ازجمله مراکز آماده شده برای اسکان پناهجویان هستند و مختصات آنها از قبل در اختیار نهادهای بینالمللی قرار گرفته است. دفتر رسانهای دولت فلسطین در ادامه از نهادهای بینالمللی خواست به مسؤولیتشان در قبال حفاظت از این دو مدرسه عمل کرده و مانع اجرای این تهدید رژیم صهیونیستی شوند.
***
روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت (راست میانه رژیم صهیونیستی)
فلسطینیها، اسرائیل را در ۴ جبهه میفرسایند!
رون بن ییشای*: پس از گذشت 7 روز از عملیات نظامی در غزه بدون توانایی متوقف کردن حملات موشکی فلسطینیان، چند سوال جدی درباره وجود یک برنامه راهبردی برای اسرائیل در جنگ ایجاد میشود. از نظر عملی اسرائیل در زمان حاضر وارد جنگ در ۴ جبهه شده است؛ نخستین جبهه در غزه است که ارتش با یک برنامه از پیش تعیین شده به حماس حمله میکند. جبهه دوم مربوط به داخل اسرائیل است که نیروهای پلیس تلاش میکنند آتش آشوبهای داخلی را خاموش کنند. میدان سوم جنگ برای اسرائیل کرانه باختری است که ارتش و سرویسهای امنیت عمومی در تلاش برای مهار اعتراضات فلسطینیان به مناسبت روز نکبت هستند. جبهه چهارم در منطقه شمالی اسرائیل در مرزهای لبنان است که در زمان حاضر حزبالله تمایلی برای پیوستن به این جنگ ندارد.
اما جبهه اصلی جنگ برای اسرائیل در غزه قرار دارد؛ جایی که ارتش با مشکل ادامه حملات موشکی حماس روبهرو است که برای 5 روز متوالی انجام شده است و هماکنون نیز بدون وجود هیچ نشانه مشخصی مبنی بر کاهش میزان این حملات ادامه دارد. این امر نشان میدهد حماس در کسب یک دستاورد آگاهانه از ارتش اسرائیل موفق عمل کرده است؛ تا جایی که میتواند با دهها موشک خود قلب اسرائیل یعنی تلآویو و اطراف آن را هدف بگیرد. ارتش اسرائیل در مقابله با موشکهای شلیک شده توسط حماس به دلیل پراکندگی آنها روی زمین و دشواری کشف محل این موشکها با مشکلات زیادی روبهرو است، چرا که سلاحهای حماس از طریق تونلها جابهجا میشود، همچنین بیشتر عملیاتهای مربوط به پرتاب موشک زیر زمین انجام میشود و پرتابگر برای مدت کوتاهی به صورت هیدرولیکی یا دستی بلند میشود، سپس دوباره به پناهگاه زیرزمینی ایمن بازمیگردد، علاوه بر آن تعداد زیادی خمپاره با قطر 120 در حال آتشافروزی در شهرکهای نوار غزه هستند که براحتی میتوانند به مرکز اسرائیل برسند. بر اساس ارزیابیهای مختلف، عملیات نظامی در غزه پیش از اواسط این هفته به پایان نخواهد رسید و در صحنه داخلی اسرائیل و کرانه باختری باید ببینیم اوضاع در شبهای آینده چگونه خواهد بود. در سطح سیاسی درست است که اسرائیل در این میان حمایتهایی از جانب برخی طرفها دریافت میکند اما پیشبینی میشود این مشروعیت برای اسرائیل به مرور فرسایش یابد و ممکن است طی روزهای آینده عملیاتهای نظامی اسرائیل نابود شود.
* نظامی سابق و برجستهترین وابسته خبری در ارتش رژیم صهیونیستی
ارسال به دوستان
دور دنیا
فائوچی: شیوع کرونا آثار غیرقابل انکار نژادپرستی در آمریکا را نشان داد
کارشناس ارشد بیماریهای عفونی دولت آمریکا در اظهاراتی تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا اثرات غیرقابل انکار نژادپرستی در جامعه ما را بخوبی نشان داد. آنتونی فائوچی افزود: پاندمی کرونا نابرابری و بیعدالتی در شرایط زندگی و دسترسی به سیستم بهداشت و درمان در سراسر آمریکا را نمایان کرد. وی در ادامه به نرخ بالای مرگومیر ناشی از کرونا در بین سیاهپوستان، لاتینتبارها و اقلیتهای قومی و قبیلهای در آمریکا اشاره کرد و گفت: این واقعیت نشانگر نابرابریهای گسترده اجتماعی است که موجب شده اقلیتهای قومی و نژادی در آمریکا بیشتر از همه از بحران کرونا آسیب میبینند. مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا پاییز گذشته اعلام کرد نرخ مرگومیر در بین سیاهپوستان و لاتینتبارها به طور نامتناسبی در مقایسه با سایر گروههای جمعیتی و قومی و قبیلهای بالا بوده است.
***
«حلال نمیکنم»
واکنش مردم ترکیه به اردوغان
افزایش شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در ترکیه، قرنطینه ۲۰ روزه در این کشور را در پی داشت. دولت محدودیتهای سراسری در ماه رمضان را راهکاری برای مهار همهگیری کرونا اعلام کرده بود اما کاربران فضای اجتماعی اردوغان و دولت او را به باد انتقاد گرفتند. به نوشته ایندیپندنت، با دستور رئیسجمهور ترکیه از روز پنجشنبه ۲۹ آوریل تا ۱۷ مه محدودیتهای سراسری در آن کشور اجرا شد. این محدودیتها مواردی همچون تعطیلی مدارس، کسبوکارها و منع رفتوآمدها را در برمیگرفت. اردوغان مهار همهگیری کرونا را به عنوان دلیل این تصمیم اعلام کرده و گفته بود: «با وجود خسارات سنگین، هدف از قرنطینه سراسری کاهش ابتلای روزانه به کرونا به زیر ۵ هزار نفر است». قرنطینه سراسری بسیاری از کسبوکارها در ترکیه را با خسارات جبرانناپذیری مواجه کرد و نوک پیکان انتقادات به وضعیت موجود به سوی رجب طیب اردوغان است که زمزمههای حضورش در انتخابات سال ۲۰۲۳ هم شنیده میشود آن هم در حالی که کارنامه موفقی نداشته است. او در سخنرانی خود وقتی پایان دوران قرنطینه را اعلام میکرد و از دستاوردهای موفقیتآمیز آن میگفت، از کسانی که در دوران قرنطینه با مشکلات مالی مواجه شدند حلالیت خواست اما پس از سخنرانی او هشتگ «حلال نمیکنم» از مرز نیم میلیون گذشت و ترند شد. بسیاری از کاربران فضای اجتماعی از اردوغان خواسته بودند با صندوق رأی خداحافظی کند تا او را حلال کنند.
***
آمادگی طالبان برای مذاکرات جدی در قطر
در حالی که از چندی پیش مذاکرات بینالافغانی در قطر متوقف شد، منابع نزدیک به طالبان به «طلوعنیوز» گفتهاند این گروه برای از سرگیری جدی این گفتوگوها در روزهای آینده آماده است. «سیداکبر آغا» از فرماندهان سابق طالبان در این باره اظهار داشت: فکر میکنم این راه را برای شرکت در نشست استانبول باز میکند و طالبان در آن شرکت خواهد کرد. وی افزود: «طالبان دستور کار نشست را در هماهنگی با هیات جمهوریت تدوین خواهد کرد، نه اینکه در چارچوب دستورکار ارائه شده توسط آمریکا بحث کند». هفته گذشته «عبدالسلام رحیمی» و «فاطمه گیلانی» به نمایندگی از هیات مذاکرهکننده افغانستان با تعدادی از اعضای هیات مذاکرهکننده طالبان از جمله «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان دیدار کردند. در این دیدار ۲ طرف ضمن تبریک عید فطر درباره مسائل جاری افغانستان و تسریع مذاکرات صلح در قطر بحث و تبادل نظر کردند. مذاکرات بینالافغانی در قطر شهریورماه سال گذشته آغاز شد اما مذاکرات تاکنون نتیجه قابل توجهی نداشته است و دیدارهای ۲ طرف نیز از چند ماه پیش عملا متوقف شد. قرار بود دور دوم مذاکرات دولت افغانستان و طالبان 20 دیماه آغاز شود اما پس از دیدارهای محدودی متوقف شد. تیمهای مذاکراتی در حالی دیدارها را از سر گرفتهاند که نشست صلح استانبول قرار بود پس از تعویق بعد از ماه رمضان برگزار شود اما به دلیل عدم تمایل طالبان برای حضور، برگزاری این نشست در سایهای از ابهام قرار دارد.
***
سومین حادثه ریلی در آمریکا طی یک هفته
در سومین حادثه ریلی در کمتر از یک هفته در آمریکا، یک قطار حامل مواد شیمیایی خطرناک در ایالت «آیووا» از ریل خارج شد و آتش گرفت که باعث تخلیه نواحی اطراف تا شعاع ۸ کیلومتری شد. بعدازظهر یکشنبه (به وقت محلی در آمریکا) یک قطار در شهر «سیبلی» در شمال غرب ایالت «آیووا» از ریل خارج شد و آتش گرفت. به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پس از این حادثه، منطقهای به شعاع حدود ۸ کیلومتر در پی نگرانیها درباره انباشته شدن نیترات آمونیوم که در واگنهای حادثه دیده منتقل میشد و در محاصره شعلههای آتش قرار داشت، تخلیه شد. به گفته «رابین تیسور» سخنگوی شرکت راهآهن «یونیون پاسیفیک»، ۴۷ واگن بر اثر این حادثه از ریل خارج شد اما خدمه قطار آسیب ندیدند. وی گفت علت این حادثه در دست بررسی است. شاهدان از بوی تند مواد شیمیایی پخش شده در هوا و همچنین دود متراکم برافراشته از محل حادثه خبر دادند. این دومین مورد چنین حادثهای طی ۲۴ ساعت در آمریکا و سومین در کمتر از یک هفته است.
ارسال به دوستان
گزارش نهادهای حقوقی بینالمللی درباره جنایات اسرائیل
گروه بینالملل: جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه و سرزمینهای اشغالی که تاکنون به شهادت دستکم ۲۱۸ نفر از جمله ۵۸ کودک و ۳۴ زن منجر شده، علاوه بر خشم مردم جهان از سوی برخی نهادهای حقوق بشری منتسب به سازمان ملل نیز بشدت محکوم شده است. این در حالی است که ایالات متحده هفته قبل مانع تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با بررسی پرونده درگیریهای اخیر در فلسطین شد.
* عفو بینالملل خواهان اتخاذ موضعی قاطع علیه اسرائیل شد
به گزارش «وطنامروز» به نقل از روسیا الیوم، سازمان عفو بینالملل روز شنبه خواهان اتخاذ موضعی قاطع علیه رژیم صهیونیستی در پی کشته شدن دستکم ۱۰ فلسطینی در کرانه باختری طی اعتراضات روز جمعه شد. به اعتقاد این سازمان، این جنایات نشانگر روشهای پیشین در استفاده از خشونت بیش از حد است. عفو بینالملل تاکید کرد جامعه بینالملل باید موضعی قاطعانه در قبال نادیدهانگاریهای مداوم و فاحش اسرائیل در حق حیات فلسطینیها اتخاذ کند.
* دیدهبان حقوق بشر: وحشیگری اسرائیل به دلیل مصونیت از مجازات است
سازمان دیدهبان حقوق بشر هم اعلام کرد وحشیگری اسرائیل در قدس ناشی از اعمال خشونت سیستماتیک بیش از حد و مصون بودن آن از مجازات است. «عمر شاکر» مدیر سازمان مزبور در اراضی اشغالی و فلسطین تأکید کرد نظامیان ارتش رژیم اشغالگر با وحشیگری خود سعی در سرکوب اعتراضات فلسطینیان و اعمال سیاست آپارتاید دارند. سازمان دیدهبان حقوق بشر ۲ هفته پیش نیز در گزارشی همزمان با آغاز درگیریهای قدس اعلام کرد مقامات رژیم اسرائیل دست به جنایت علیه بشریت میزنند و «سیاست آپارتاید و آزار و اذیت علیه فلسطینیها» را اعمال میکنند.
* هشدار دیوان بینالمللی کیفری درباره وقوع جنایت جنگی
«فاتو بنسودا» دادستان کل دیوان بینالمللی کیفری مستقل در لاهه هلند درباره وقوع جنایت جنگی در فلسطین اشغالی هشدار داد. به نوشته خبرگزاری رویترز، بنسودا در بیانیهای ضمن ابراز نگرانی درباره افزایش تنش در کرانه باختری و دیگر نقاط فلسطین اشغالی، درباره تکرار جنایات جنگی توسط رژیم صهیونیستی تحت «اساسنامه رُم» هشدار داد. دادستان دیوان لاهه نوشت: «دفتر من به پایش تحولات میدانی ادامه داده و هر مسالهای را که تحت حوزه قضایی آن باشد، در نظر خواهد گرفت». با این حال از آنجا که رژیم صهیونیستی عضو اساسنامه رم در دیوان کیفری بینالمللی نیست، تاکنون از همکاری با این نهاد سر باز زده است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد از رژیم صهیونیستی خواست بلافاصله اخراج را در محله قدس شرقی متوقف کند
دفتر حقوق بشر سازمان ملل (OHCHR) از اسرائیل خواست فورا همه اخراجهای اجباری، از جمله در محله «شیخ جراح» در بیتالمقدس شرقی را متوقف کند. روپرت کولویل، سخنگوی «OHCHR» گفت: اخراجها، در صورت دستور و اجرا، نقض تعهدات اسرائیل در قوانین بینالمللی است. وی افزود: با توجه به صحنههای نگرانکننده در «شیخ جراح» ما میخواهیم تأکید کنیم بیتالمقدس شرقی همچنان بخشی از سرزمین اشغالی فلسطین است که در آن قانون بشردوستانه بینالمللی اعمال میشود.
* گزارشگران بدون مرز: اسرائیل مرتکب جنایت جنگی شده
سازمان گزارشگران بدون مرز پس از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی که مقرهای رسانهای را در نوار غزه هدف قرار داد، با توجه به اینکه هدف قرار دادن چنین مراکزی جنایت جنگی محسوب میشود، علیه رژیم صهیونیستی به دیوان کیفری بینالملل شکایت کرد. در این شکایت با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دفاتر رسانههای فلسطینی و خارجی آمده است مقر 23 رسانه داخلی و بینالمللی پس از حملات اسرائیل تخریب شده است.
* نامهنگاری یک نهاد حقوق بشری به گوترش درباره جنایات اسرائیل
ائتلاف بینالمللی «به خاطر فلسطین» نامههایی را در رابطه با تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه برای دبیرکل سازمان ملل، صدراعظم آلمان، رئیس کمیساریای اروپا و دهها نماینده پارلمان و سیاستمداران خارجی بویژه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا فرستاد. این ائتلاف بینالمللی که نهادی فعال در عرصه حقوق فلسطینیهاست، در نامههای خود به تحولات تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه پرداخت و اشاره کرد حدود ۵۰۰ واحد مسکونی به صورت کلی یا جزئی منهدم و ۲۱۰۰ واحد مسکونی دیگر خسارت دیدهاند. همچنین دهها مرکز پزشکی، آموزشی و رسانهای دچار خسارتهای شدید شدهاند. این ائتلاف در نامههای خود به سیاست استعمارگرانه رژیم صهیونیستی از جمله سیاست پاکسازی نژادی در شهر قدس که آخرین آن تخلیه محله «شیخ جراح» از ساکنان عرب برای ایجاد شهرک بود و تلاشهای مستمر برای سیطره بر اراضی کرانه باختری از طریق گسترش عملیات شهرکسازی اشاره کرد. این ائتلاف اعلام کرد اعتراضات مردمی فلسطینیها در داخل خط سبز بیانگر خشم انباشته به دلیل سیاستهای سرکوب و به حاشیه راندن است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|