|
عزل منتقد اصلی سیاستهای غلط جمعیتی در وزارت بهداشت
سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامهای ضمن بیان برخی اختلاف نظرها با مشاور عالی خود، دکتر اکبری را برکنار کرد. عمده انتقاد دکتر اکبری ناظر بر رویههای غلط ضدجمعیتی در بخشهای مختلف دولت از جمله در بدنه وزارت بهداشت بود. به گزارش تسنیم، سعید نمکی، وزیر بهداشت طی نامهای ضمن بیان برخی اختلاف نظرها با مشاور عالی خود، او را برکنار کرد.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با حسین مظفر درباره عملکرد مدیران شهری در دوره پنجم
مدیر یت مردود
مصطفی خدابخشی: شهر تهران 4 سال گذشته خود را چندان خرم سپری نکرد. پایتختنشینان در دوره پنجم شورای شهر مجموعهای ناهمگون و کرخ در مدیریت شهری را مشاهده کردهاند، این در حالی است که اعضای این دوره از شورا با شعارهای مردممحورانه و متکی بر شفافیت توانستند آرای مردمی را به سمت سبد خود هدایت کنند.
با گذشت 4 سال از آن زمان، پایتختنشینان هیچ گونه وعده عملیاتیشده از سوی اعضای مدیریت شهری که در زمان انتخابات شعار آن را میدادند، مشاهده نکردهاند تا عملا موجی از نارضایتی از نوع عملکرد شورانشینان و شهرداری تهران در عامه مردم به وجود آید.
بخش عمدهای از این ناکارآمدی و عدم وجود اراده برای ارائه خدمات به مردم نشأتگرفته از رفتارهای سیاسی حاکم بر این دوره از مدیریت شهری بوده است. در همین رابطه حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با «وطن امروز» به گفتوگو نشست که طی آن به تحلیل شرایط حاکم بر مدیریت شهری تهران پرداخت.
وی با اشاره به رویکردهای سیاسی حاکم بر شورای شهر پنجم تهران، گفت: هر اقدام در حوزه خدماتی وقتی با موضوعات سیاسی گره بخورد نمیتواند نتیجه مثبتی را برای مردم به همراه داشته باشد. طی دوره پنجم مدیریت شهری، بسیاری از اقدامات به نگاه سیاسی گره خورد و همین موضوع باعث شد تا این شورا نتواند در فعالیتهای خود موفق باشد.
مظفر خاطرنشان کرد: وقتی یک جریان سیاسی فقط به اعتبار اینکه عدهای در آن عضویت دارند و در یک راستای فکری فعالیت میکنند، مسؤولیتها را بدون توجه به موضوعاتی همچون لیاقت، کاردانی و تخصص به افراد واگذار میکنند، نمیتوان توقع داشت که پیشرفتی در کار حاصل شود. نمونه این موضوع را میتوان در تهران و آنچه زیر سایه مدیریت پنجم شهری اتفاق میافتد، دید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی جریانات سیاسی با روش فوق اقدام به فعالیت میکنند و این موضوع به هیچ عنوان قابل دفاع و پذیرش نیست، گفت: انتخاب اعضای شورای شهر برای دوره پنجم مدیریت شهری با تکیه بر همین دیدگاه صورت گرفت. اینها به دنبال همگرایی بین شورا و دولت بودند.
مظفر ادامه داد: در حالی اینها به دنبال ایجاد همگرایی بودند که ناتوانی و ضعف دولت بر همگان مشخص بود. با شکلگیری این جریان، تعدادی از دلسوزان میگفتند اگر افرادی همفکر و همراستای دولت بر مدیریت شهری وارد شوند، همان مشکلات کلان جامعه که به دلیل سوء مدیریت دولت ایجاد شده بود و جامعه را آزار میداد، وارد مدیریت شهر تهران شده و همان ناکارآمدیها نیز در بخشهای مختلف مدیریتی در تهران به وجود خواهد آمد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تهران دیگر دچار نگاه سیاسی در مدیریت ششم شهری نشود، گفت: وجود نگاه غیرتخصصی به شهر و مشکلات مردم و نهایتا نگاه حزبی و گروهی به موضوعات شهر فاجعهآمیز است و زمینهساز آن چیزی میشود که امروز در تهران رخ داده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کسانی در دوره پنجم مدیریت شهری مسؤولیت امور را برعهده گرفتند که سابقه کار در شهرداری و فعالیتهای عمرانی را نداشتند، اظهار داشت: وقتی اعضای شورا با نگاه سیاسی انتخاب میشوند یقینا شهردار نیز با نگاه سیاسی انتخاب شده و خدمات محوری و توانایی فرد در ارائه خدمات مدنظر قرار نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: هماکنون مردم میتوانند بخوبی تفاوتهای عملکردی در دورههای مختلف را ببینند. من نمیگویم که دورههای قبل اشکالی نداشتهاند اما در آن زمان اقدامات شایستهای صورت گرفت که قابل شمارش است اما متاسفانه در دوره پنجم کار خاصی صورت نگرفته تا بتوانند آنها را شماره کرده و در اختیار مردم قرار دهند.
مظفر با اشاره به اینکه متاسفانه در شهر تهران ساخت و سازها بدون هویت انجام میشود، گفت: هماکنون شاهد رکود ساخت و ساز در شهر هستیم و مشکلاتی را در زمینه مظاهر تمدنی در شهر میبینیم. مظاهر تمدنی احیا نشده و هیچ دستاورد قابل ارائهای در این زمینه وجود ندارد. همین موضوعات میتواند معیار قضاوت مردم باشد. مردم باید بگویند که مدیریت شهری کنونی چه دستاوردهایی را برای ما ارائه کرده که یقینا پاسخ به آن صرفا دستان خالی مدیریت شهری در این بخش است.
وی با بیان اینکه نمیتوان با شعار صرف شهرنفروشی، شهر را مدیریت کرد، به هزینههای سرسامآور عوارض ساخت و ساز در شهر تهران اشاره کرد و گفت: هماکنون برای آن دسته از مردمی که میخواهند به صورت قانونی در شهر ساخت و ساز داشته باشند، مشکلات بسیاری ایجاد شده و دیگر آن روند قبل که زمینهساز سهولت در دریافت مجوزها بود را شاهد نیستیم. مردم هماکنون جان به لب شدهاند و گلایهمند هستند، چرا که مسائل عادی خود در شهر را نیز دیگر نمیتوانند به انجام برسانند و باید برای انجام امور خود هزینههای گزافی بپردازند.
مظفر با بیان اینکه طی 4 سال گذشته ناوگان ریلی شهری شاهد رشد نبوده است، بیان داشت: شبکه حملونقل عمومی در شرایط مناسبی قرار ندارد و با وجود همگرایی بین دولت و شورای شهر از نظر طیف سیاسی، حرکت مثبتی در این زمینه شکل نگرفت. مدیریت شهری پنجم نتوانست دولت را با خود همراه کند، لذا میبینیم در استفاده از شبکه حملونقل عمومی، مردم با مشکلات فراوانی روبهرو هستند و ما شاهد ایستگاههای مملو از جمعیت هستیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با نامطلوب خواندن روند فعالیتها در مدیریت شهر، اذعان داشت: یک اشکال اساسی در مدیریت وجود دارد و آن اینکه برخی عادت کردهاند کار دیگران را به نام خود ثبت کنند و کار ناتمام خود را با بریدن روبان بزرگنمایی میکنند که این خود یک آفت است. باید دقت داشته باشیم بیش از 90 درصد اقداماتی که در این دوره انجام شده مربوط به گذشته است و اینها فقط زحمت بریدن نوار را به خودشان دادهاند. در این دوره از مدیریت شهری اقدام جدیدی که بتواند نشاندهنده عملکرد این شورا باشد وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سیاسیکاری حاکم بر مدیریت شهری اعتماد عمومی را مورد خدشه قرار داده است، گفت: در حوزههایی که مربوط به ارائه خدمات به مردم است نباید دچار سیاستزدگی شویم، بلکه باید در این زمینه عملگرا بود. مدیران فعلی شهر عملگرا نیستند که کمربندها را محکم ببندند و بیایند در دل مشکلات و معضلات را برای مردم حل کنند. مدیریت شهری مرد میدان میخواهد. نشستن پشت میز که دردی را دوا نمیکند. مدیریت پشت میزی دوره پنجم شهر تهران باعث شده مدیریت شهری و عمرانی زمینگیر شود و وضع موجود در تهران به وجود آید. بر این اساس ما شاهد هیچگونه کارایی و کارآمدی در این بخش نیستیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی ترفندهای سیاسی جبهه اصلاحات به منظور تخریب چهره نیروهای انقلابی گفت: متاسفانه میبینیم که اقدامات اصلاحی انجام شده توسط نیروهای انقلابی و در میدان بودن آنها از سوی برخی، به عنوان اقدامات تبلیغاتی معرفی میشود و این در شرایطی است که به هیچ عنوان اینگونه نیست؛ برای مثال مجموعه فعالیتهای آقای رئیسی در قوه قضائیه را در این راستا تعبیر میکنند، در حالی که ایشان علاقهای به حضور در انتخابات نداشتند چرا که کارشان در قوه بخوبی در حال پیشرفت بود و با اعتماد رهبری برنامه 10 ساله برای قوه طرحریزی کرده بودند. ایشان در جایگاهی قرار داشتند که میتوانستند دیگر قوا را مورد مواخذه قرار دهند اما فشارهای مردمی و مطالبه عمومی برای ورود ایشان به عرصه انتخابات، ایشان را برای حضور مجاب کرد.
وی تاکید کرد: حضور ایشان برای انتخابات یک فداکاری در راستای حل مشکلات مردم است. آقای رئیسی درد را در زندگی مردم دیده و احساس کرده است بنابراین در این زمینه احساس مسؤولیت کرده، لذا نباید زحمات گذشته ایشان را در زمینه سیاستزدگی تعبیر کرد. آن زمانی که آقای رئیسی اقدامات اصلاحی را در قوه قضائیه به انجام میرساند، فکرش برای ریاستجمهوری نبود و برنامه مدونی برای آینده قوه قضائیه داشت.
مظفر ادامه داد: همین موضوع و ترفندهای سیاسی در زمینه شورای شهر هم دیده میشود؛ در گذشته افرادی اقداماتی جهادی به منظور خدمت به مردم و رفع مشکلات داشتند. حتی اگر این تلقی از سوی جریانهای سیاسی ایجاد شود، چرا آقایانی که خود این ادعا را مطرح میکنند که این اقدامات جهادی برای رسیدن به مراتب بالاتر است، همین کارها را برای مردم انجام نمیدهند و مردم را از دریافت خدمات محروم میکنند. مردم باید دقت داشته باشند که اینگونه مباحث توجیه و فرافکنی به منظور فرار از کارنامه خالی از عملکرد است.
وی در ادامه مهمترین اقدام شورای ششم را تسهیل امورات مردم در شهر دانست و گفت: حملونقل بسیار مهم است و متاسفانه وضعیت پارکینگها در شهر تهران در مرز فاجعه قرار دارد. مردم اگر ماشین بیاورند نمیدانند خودروی خود را کجا بگذارند. آنها پارکینگی نمیبینند که خودروی خود را آنجا ببرند. یقینا با وجود وضعیت کنونی و رو به نزول حملونقل عمومی، اگر مردم از خودروی شخصی استفاده نکنند شبکه حملونقل عمومی نمیتواند جوابگوی نیاز مردم باشد. لذا ضروری است موضوع مهم پارکینگها در دستور کار قرار گیرد.
مظفر در ادامه گفت: باید ساختوسازها در تهران رنگ و بوی اسلامی و بومی بدهد، در حالی که این مهم در مدیریت پنجم شهری به فراموشی سپرده شد. ساختوسازها در بسیاری از کشورها مبتنی بر آرمانها و اعتقاداتشان است این در حالی است که یک نوع بیهویتی در ساختوسازهای ما به چشم میخورد که مساله مهمی است و شورای ششم باید نسبت به آن دقت داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل عوارض سنگین ساختوساز مردم نمیتوانند برای خود سرپناهی تهیه کنند. کرایهها بسیار بالاست و مردم قدرت تملک یک خانه مسکونی را ندارند. با این اوضاع ضریب مشکلات مردم بسیا زیاد است. عوارضی که هماکنون از مردم گرفته میشود کشنده و کمرشکن است. یکی از عواملی که باعث رکود ساختوساز شده است آن هم به بهانه شهرنفروشی، همین عوارض سنگین است. عوارض باید حدودی داشته باشد اما ارقام موجود از توان مردم خارج است و مشکلات مردم را چندین برابر میکند. متاسفانه ما میبینیم که مدیریت شهری در موضوع عوارض به صورت افراطی عمل کرده و فشار مضاعفی به مردم وارد شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
چمران: شهر مرد میدان میخواهد
رئیس سابق شورای شهر تهران نوشت: بزرگراه امام علی، بزرگترین و طولانیترین بزرگراه شهری به طول ۳۵ کیلومتر در خاورمیانه است و اجرای آن در آن مدت کوتاه نظیر ندارد که کار ارزشمندی است و از عهده هر شورا و شهرداری برنمیآید؛ شهر مرد میدان میخواهد. به گزارش تسنیم، مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران در کانال تلگرامی خود نوشت: شهر مرد میدان میخواهد! بزرگراه امام علی، بزرگترین و طولانیترین بزرگراه شهری به طول 35 کیلومتر در خاورمیانه است و اجرای آن در این مدت کوتاه نظیر ندارد که کار ارزشمندی است. البته کار «مردان میدان» است و از عهده هر شورا و شهرداری برنمیآید؛ شورای شهر توانمند و کارآمد میتواند مردان میدان را به میدان آورد.
***
تعویض پلاک فقط در ۱۰ دقیقه
رئیس مرکز شمارهگذاری پلیس راهور ناجا از آغاز به کار سیستم شمارهگذاری اینترنتی به صورت پایلوت در ۲ مرکز میثم و خاوران تهران خبر داد. سرهنگ علی محمدی تصریح کرد: ۲ خط در هر کدام از این مراکز به صورت پایلوت راهاندازی شده و روزانه ظرفیت شمارهگذاری ۲۰۰ خودرو را دارد. وی اعلام کرد: افراد برای شمارهگذاری اینترنتی باید از طریق سایت راهور ۱۲۰ اقدام و بعد از ورود به این سایت گزینه سامانه نقل و انتقال اینترنتی را انتخاب کنند و بقیه مراحل را انجام دهند یا اینکه از طریق سامانه خدمات الکترونیکی انتظامی (سخا) برای این امر اقدام کنند. سرهنگ محمدی مهمترین مزیت شمارهگذاری اینترنتی را انجام ۸۰ درصد پروسه کاری شمارهگذاری به واسطه گوشی تلفن همراه یا رایانههای شخصی عنوان کرد و گفت: خریدار و فروشنده صرفا برای کمتر از ۲۰ درصد کار یعنی بازدید اصالت خودرو و نصب پلاک در مراکز تعویض پلاک حاضر میشوند که فقط ۱۰ دقیقه زمان میبرد. وی در پاسخ به این پرسش که شمارهگذاری اینترنتی برای کدام دسته از خودروها امکانپذیر است، گفت: خودروهای سواری شخصی در این مرحله امکان ثبتنام و دریافت خدمات را دارند و خودروهای حمل بار، وانتبار و عمومی در این مرحله از این طریق شمارهگذاری نخواهند شد.
***
احتمال اعمال ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خرداد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از اعمال ممنوعیت سفر در تعطیلات نیمه خردادماه در صورت تصویب در ستاد کرونا خبر داد. علیرضا رئیسی دیروز در این باره گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو ( ۱۴ و ۱۵ خردادماه) تصمیمگیریهایی در جریان است و فکر میکنم فردا (امروز سهشنبه) در کمیته امنیتی- اجتماعی وزارت کشور این پیشنهاد از طرف ما ارائه شود تا در تعطیلات پیشرو، ممنوعیت سفر را اعمال کنیم. وی افزود: با توجه به تعطیلات چند روزه، همانطور که میدانید درست است در وضعیت نزولی بیماری هستیم اما خیلی از شهرها و استانها در وضعیت نارنجی به سر میبرند و وضعیت بسیار شکنندهای است. یکی از عوامل موثر در انتشار بیماری معمولا سفرها و ترددها، تجمعات و میهمانیهاست. این پیشنهاد داده شده است تا در ایام تعطیلات از یک روز قبل از آغاز تعطیلات تا یک روز بعد از آن را منع سفر قائل شویم. وی در خاتمه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی تاکید کرد: منع سفر گاهی بر اساس شهرهای قرمز و نارنجی است ولی این موضوع یک ممنوعیت است و سختگیری زیادی برای انجام سفرها قائل خواهیم شد.
***
امتحانات نهایی استاندارد میتواند جایگزین کنکور شود
دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش گفت: امتحان نهایی با کیفیت و استاندارد لازم میتواند جایگزین آزمون تستی کنکور شود. محمود امانیطهرانی با اشاره به لزوم حذف کنکور ادامه داد: امتحانات با کیفیت و استاندارد لازم میتواند به مرور زمان جایگزین کنکور شود، چون کنکور نتیجه زحمات و تلاش دانشآموزان را در مدت 3-2 ساعت میسنجد ولی امتحان با کیفیت و استاندارد نتیجه زحمات دانشآموزان را در طول سال میسنجد. وی اظهار داشت: باید کاری کنیم که اعتبار امتحانات نهایی از کنکور بیشتر شود. کنکور سد راه نظام تعلیم و تربیت است و باید طرح و الگویی مناسب برای جایگزینی آن ارائه شود. امانیطهرانی با تاکید بر اینکه مدرسه قلب تپنده آموزشوپرورش است، افزود: برای شکوفایی مدارس باید دست در دست هم تلاش کنیم چون آینده کشور در گرو مدارس مستقل و آموزشوپرورش باکیفیت است.
***
هشدار هواشناسی نسبت به احتمال وقوع سیل در 6 استان
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی نسبت به احتمال وقوع سیل در 6 استان هشدار داد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با رشد ابرهای همرفتی، آورده است: وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ از روز سهشنبه (امروز) برای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان و شمال کرمانشاه پیشبینی میشود. از مخاطرات حاکمیت این شرایط جوی میتوان به بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها، صاعقه و برقگرفتگی، احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی معابر عمومی، خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و خسارت به محصولات کشاورزی اشاره کرد، بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها، پرهیز از صعود به ارتفاعات و مناطق مستعد وقوع صاعقه بویژه در ساعات بعدازظهر، احتیاط در چرای دامها در مراتع و در مجاورت رودخانهها و مسیلها در برابر صاعقه و اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از وارد شدن خسارت به محصولات کشاورزی توصیه میکند. بنا به این گزارش، در هشدار نارنجی سازمان هواشناسی پیشبینی میشود که پدیدههای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود.
ارسال به دوستان
معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد
واکسیناسیون زیر ۶۰ سالهها با واکسن ایرانی
در حالی که تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۱۸۲ نفر از هموطنان دوز اول واکسن کرونا و ۴۶۰ هزار و ۸۵۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۳ میلیون و ۶۹ هزار و ۳۵ دوز رسیده، حالا معاون درمان وزارت بهداشت میگوید واکسیناسیون سنین پایینتر از ۶۰ سال با واکسنهای تولید داخل ادامه پیدا خواهد کرد. به گزارش«وطنامروز»، قاسم جانبابایی با اعلام اینکه بخش اول واکسن «کوو ایران برکت» تحویل وزارت بهداشت شد، افزود: با تحویل بخشهای بعدی و همچنین واکسنهایی که وارد میشود، قسمت زیادی از واکسن مورد نیاز واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال تأمین میشود. وی با اشاره به اینکه نگرانی ما افزایش مرگ و میر افراد مسن است، ادامه داد: مرگومیرهای ما اغلب در افراد بالای ۶۰ سال است و با برنامهای که داریم بخش اعظمی از جمعیت بالای ۶۰ سال ما واکسینه میشوند، بنابراین قطعا دیگر کرونا نمیتواند تا آن حد برای ما مرگآور باشد. معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: واکسیناسیون سنین پایینتر نیز با واکسنهای تولید داخل ادامه پیدا خواهد کرد.
* طی 24 ساعت 251 بیمار «کووید - 19» جان باختند
با آنکه آمار مبتلایان به کرونا در کشور مدتی است روند کاهشی به خود گرفته اما کارشناسان بهداشت تاکید دارند این ویروس به اشکال مختلف در کشور دیده شده است و برای قطع زنجیره این بیماری همچنان باید پروتکلهای بهداشتی بیش از پیش رعایت شود. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته در کشور ۱۱هزار و ۵ بیمار جدید «کووید-۱۹» شناسایی شدند و متاسفانه ۲۵۱ تن نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند. بنا بر این گزارش، از ظهر روز یکشنبه تا ظهر ۳ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که هزار و ۶۰۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۲۵۱ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۷۸ هزار و ۸۴۸ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۲ میلیون و ۳۴۷ هزار و ۷۵۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که هماکنون 4 هزار و ۷۵۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. بنا بر این گزارش، اکنون ۲ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۱۸۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۴۶۰ هزار و ۸۵۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۳ میلیون و ۶۹ هزار و ۳۵ دوز رسید.
* شیب نزولی کُند کرونا در تهران
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران ضمن اشاره به روند کند نزولی کرونا در تهران، درباره وضعیت اکسیژنرسانی به بیماران کرونایی در بیمارستانها با توجه به قطع مکرر برق گفت: برق اضطراری و ژنراتورهای تمام بیمارستانها را در تهران بررسی کردیم و خوشبختانه در سیستم تمام بیمارستانها تدابیر لازم برای این موضوع اندیشیده شده است. دکتر نادر توکلی گفت: در تهران شاهد شیب نزولی و رو به کاهش بیماری هستیم اما این کاهش به کندی اتفاق میافتد، همچنین نمیتوان منکر وجود ویروسهای جهشیافته در تهران شد. توکلی ادامه داد: خوشبختانه میزان مرگومیر هم به نسبت کل مراجعان، پایین است. از هر ۱۰۰ مراجعه کلی که به بیمارستانها اعم از بخش سرپایی و... انجام میشود، درصد کمی فوت میکنند. در حالی که در پیک سوم این میزان تا ۳ درصد هم رفته بود. در عین حال تعداد مرگومیر بیمارستانیمان یعنی میزان مرگومیر از بین افرادی که بستری میشوند، در پیک سوم ۱۰ نفر از هر ۱۰۰ نفر بود که اکنون به ۴ نفر رسیده است. وی با اشاره به تمهیدات لازم درباره تعطیلات نیمه خردادماه، گفت: در این زمینه ستاد ملی مقابله با کرونا باید تصمیمگیری کند، البته ما نامهای را آماده کردهایم که بر اساس آن، نظرمان این است که تا جای ممکن سفرهای استانی در تعطیلات خردادماه محدود شود.
ارسال به دوستان
افزایش میزان تصادفات و سردرگمی رانندگان درمعابر به دلیل خاموشی چراغهای راهنمایی
قطعی برق اعتراض پلیس را هم برانگیخت
ناکارآمدی مدیریتی در تامین برق مورد نیاز مردم این روزها سلامت و معیشت جامعه را تهدید میکند و مشکلاتی را برای اقشار مختلف جامعه ایجاد کرده است؛ از وضعیت نامناسب بیماران بستری در بیمارستانها و مراکز درمانی گرفته تا شغلهایی که به نوعی فعالیت آنها به وجود جریان برق گره خورده است. در چنین شرایطی شاهد خاموشیهای پیدرپی در تهران هستیم. به گزارش «وطنامروز»، رئیس پلیس راهور تهران با ابراز گلایه از قطعی نامنظم برق در تهران گفت: قطعی برق در تهران باعث نابسامانی در تقاطعها، اخلال در نظم شهری و وضعیت ترافیکی نامناسب شده است. سردار محمدحسین حمیدی درباره قطعیهای نامنظم برق در سطح معابر، چهارراهها و تقاطعهای شهر تهران اظهار کرد: قطعی برق و کم شدن دید رانندگان باعث شده آمار تصادفات خسارتی و جرحی در سطح شهر تهران بالا برود. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: به دلیل قطعی برق در تقاطعها و چهارراهها علاوه بر سردرگمی رانندگان در عبور از محل، تعداد تصادفات در این مقاطع نیز به همین واسطه زیاد شده و امکان بروز تصادفات شدید و خسارت به خودروها تا حد زیادی افزایش یافته است. وی تصریح کرد: قطعی برق در تهران باعث نابسامانی در تقاطعها، اخلال در نظم شهری و وضعیت ترافیکی نامناسب شده است که عوامل پلیس راهور در محلهای قطعی برق تقاطعها حضور دارند. این مقام انتظامی ادامه داد: افزایش نامنظم قطعی برق به جد باعث نگرانی پلیس راهور تهران بزرگ شده است که از مسؤولان محترم خواهشندیم قبل از قطعی برق در محل و منطقه، به پلیس راهور اطلاع دهند تا تدابیر لازم در رابطه با تأمین نیرو در تقاطعها و ایجاد نظم ترافیکی در محل به واسطه قطعی چراغها اندیشیده شود. حمیدی متذکر شد: رانندگان نیز باید در این موارد تردد را مدیریت کرده و به رفع مشکل کمک کنند چرا که حتی اگر مأمور راهنمایی هم در تقاطع باشد در شرایط قطعی برق نمیتواند تقاطع نابسامان را بدرستی مدیریت کند و اگر قرار باشد برق تقاطعها قطع باشد باید حداقل ۴ مأمور راهور در هر تقاطع حاضر شوند و عملا این کار برای پلیس با حجم بالای ترددها و معابر امکانپذیر نیست. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امیدواریم این مشکل و قطع نامنظم برق تقاطعها و معابر شهر تهران پیش از شروع فصل تابستان حل شود، چون قطعا در بحث انضباط شهری با مشکلات جبرانناپذیری مواجه خواهیم بود.
*قطعی برق مشکلاتی را برای واکسیناسیون ایجاد کرده است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت قطعی برق مشکلاتی را در روند واکسیناسیون و ارائه خدمات به مردم در بیمارستانها و مراکز بهداشتی به وجود آورده است. محمدعلی محسنیبندپی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به قطعیهای مکرر برق گفت: قطعی برق مشکلاتی را در روند واکسیناسیون به وجود آورده است، چون مراکز بهداشتی به دستگاههای خنککننده مجهز نیست و طبیعتا نگهداری واکسن که به مراقبتهای خاصی نیاز دارد، با مشکل مواجه میشود. وی افزود: از طرف دیگر ارائه خدمات بهداشتی دچار مشکلاتی شده و بیمارستانها هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند، چون با آنکه بیمارستانها و مراکز درمانی به ژنراتور برق مجهز هستند اما ظرفیتشان آنقدر نیست که مدت زیادی کار کنند. این یعنی قطعی برق به سلامت مردم آسیب وارد میکند. در این رابطه کمیسیون بهداشت و درمان نامهای به وزیر نیرو نوشت که با توجه به واکسیناسیون باید دقت لازم صورت گیرد تا مراکز درمانی با مشکل مواجه نشوند. وی ادامه داد: بخش بهداشت و درمان از قطعی برق آسیبهای جدی میبیند. خانههای بهداشت وظیفه تزریق واکسن کرونا را دارند که با قطعی برق با مشکلات جدی روبهرو میشوند. قطعا این موارد را در جلسه کمیسیون بهداشت بررسی میکنیم تا با ایفای نقش نظارتی مجلس بتوان از حقوق و سلامت مردم صیانت کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|