|
هوای تهران آلوده شد
کیفیت هوای شهر تهران دیروز با شاخص 142 در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس جامعه قرار گرفت. به گزارش تسنیم، از ابتدای سال جاری تاکنون، هوای تهران 76 روز در وضعیت قابل قبول، 6 روز در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس و 2 روز در وضعیت پاک قرار داشته، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، تهران 66 روز هوای قابل قبول، 15 روز هوای پاک و 3 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس داشت.
ارسال به دوستان
روحانی: اقدامات دولت در حوزه سلامت در تاریخ ایران یعنی از زمان هخامنشیان تا الان بینظیر بوده است
کورش بخواب!
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز»: اجرای طرح بیمه سلامت پس از مدتی پولی شد و مشکلاتی را در بیمه روستایی ایجاد کرد
رئیس جمهور در حالی طرح تحول سلامت کشور را تحولی تاریخی و بینظیر اعلام میکند که خیلی از کارشناسان بهداشت اقدام به پوشش همگانی بیمه را مسیری درست عنوان کرده اما معتقدند این نوع خدمت با مشکلات عدیدهای همراه بوده و در عمل خدمات تمام و کمالی را به جامعه هدف نداده است.
به گزارش «وطنامروز»، حسن روحانی دیروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با توپی پر منتقدان عملکرد دولت خود را مورد عتاب قرار داد که خدمات دولتش را نقد نکنند، چرا که دولت یازدهم و دوازدهم در بخشهای مختلف بویژه حوزه نظام سلامت، انقلاب دیجیتال و برجام دستاوردهای قابل توجهی دارد.
دفاع رئیسجمهور از عملکرد دولتش در حالی مطرح است که به گفته کارشناسان و نمایندگان مجلس، نظام سلامت کشور بیمار است و خیلیها که در این دولت تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند به دلیل پولی شدن خدمات این نوع بیمه ناخواسته و به ناچار از دایره دریافت خدمات بیمه سلامت خارج شدند. در بخش نسخهنویسی الکترونیکی و... نیز هنوز مشکلات پابرجاست. خیلی از داروخانهها هنوز با مراکز درمانی مرتبط و هماهنگ نیستند و این موضوع مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.
حسن روحانی رئیسجمهور در جلسه دیروز ستاد مقابله با کرونا گفت: طرح تحول سلامت دچار تعجب جهانیان شد و دهها رهبر دنیا به خود من گفتند که چطور توانستید اینکار را در کشورتان انجام بدهید؟ کشورهای بزرگ نتوانستند این را انجام دهند.
وی با بیان اینکه تقریبا در حال عبور از موج چهارم کرونا هستیم، به وضعیت کشور و توانمندیهای نخبگان در تولید و تجهیز وسایل ایمنی برای مبارزه با بیماری «کووید-19» اشاره کرد و گفت: دولتها در دنیا ماسک را از یکدیگر قاپیدند ولی ما در کشورمان به خودکفایی رسیدیم و ماسک را اهدا کردیم. کالا در کشور به وفور وجود داشت و در حالی که کشورهای دنیا با مشکل مواجه بودند اما ما شرایط غیرعادی نداشتیم.
وی افزود: در 16 ماه اخیر با کمبود تخت بیمارستانی مواجه نشدیم. بخشی از اینکه با کمبود تخت مواجه نشدیم در سایه طرح تحول سلامت بود؛ برخی این را نمیتوانند بفمهند در حالی که این ۳ کلمه است. طرح تحول سلامت دچار تعجب جهانیان شد و دهها رهبر دنیا به خود من گفتند چطور توانستید این کار را در کشورتان انجام بدهید؟
روحانی گفت: مردم ایران بدانند کار دولتهای یازدهم و دوازدهم در زمینه سلامت در تاریخ کشور بینظیر بوده و اگر حرفی در این زمینه هست، بگویید؛ تاریخ کشور از ابتدا از زمان هخامنشیان تا الان را ورق بزنید. از آن زمان تاکنون خدمات سلامت بینظیر بوده است(!) تعداد تختهای ما در ابتدای دولت یازدهم 90 هزار بوده و این میزان در پایان دولت به 160 هزار تخت بیمارستانی خواهد رسید؛ این روشن است و بسیاری از تختهای قدیمی هم بازسازی کامل شد.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه تمام دستگاهها در کشور در این مدت تلاش و کوشش کردند، اظهار داشت: البته در این میان ۲ بخش فوقالعادگی ویژهای داشتند؛ یکی مدافعان سلامت که در خط مقدم بودند؛ هیچ پزشک و پرستاری بیمار را رها نکرد و البته جان خود را هم فدا کردند. شهدای سلامت برای ما بسیار ارزشمند هستند. البته دیگران هم آمدند و نیروهای مسلح، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج، هلالاحمر، بازرسیها و کسبوکارها در صحنه بودند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر نیز نقش مقام معظم رهبری، مراجع و علما اهمیت بسیار داشت و اینکه مقام معظم رهبری در هر مسالهای گفتند من تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا هستم، ستاد تقویت شد. یک نمونه آن نیز مراسم ماه محرم بود که ایشان تنها در حسینیه حضور داشتند و پروتکلها را رعایت کردند. همچنین مراجع هم فتوا داده و تأکید کردند؛ حوزهها، مساجد و ائمه جمعه و جماعات وارد عرصه شدند و کار بزرگی در کشور انجام شد.
وی افزود: ستاد کرونا تصمیم گرفت و از زمانی که اطمینانِ نسبی درباره واکسنها پیدا کردیم، ورود واکسن خارجی با قدرت انجام شد که عدهای مخالف بودند. ما نخواستیم فرصت را از دست بدهیم و در کوواکس ثبتنام کردیم و 16 میلیون و 800 هزار دوز سفارش دادیم. رئیسجمهور ادامه داد: اینکه در مقام عمل تأخیر شد، بحث دیگری است و از کشورهای دیگر هم واکسن خریدیم و وزارت امور خارجه، سفرا و وزارت بهداشت در این زمینه فعال بودند و حتی به شرکتهای خصوصی هم مجوز دادیم ولی تهیه واکسنها سخت بود و نتوانستند بیاورند؛ الان هم مجوز واردات دارند ولی مقداری پیچیدگی دارد و تعداد واکسن هم در دنیا محدود است.
روحانی گفت: واکسن خارجی وارد شد و طبق ردهبندی سند ملی تزریق آن صورت میگیرد؛ تاکنون بیش از 5 میلیون واکسن تزریق شده و بقیه هم وارد و تزریق میشود. همچنان واکسن را از خارج وارد میکنیم و در تولید داخلی هم به حمایت خود ادامه خواهیم داد. امیدواریم چند واکسن داخلی ما نیز بزودی به بازار بیاید؛ ۲ واکسن نزدیک است و یک واکسن دیگر هم وارد چرخه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ایران بهرغم تحریم، مشکلات و اینکه کشورهای پیشرفته در زمینه زیرساختهای بهداشتی از ما بهترند ولی وقتی تعداد فوتیها را بر مبنای یک میلیون نفر در نظر بگیریم، رتبه ما در دنیا پنجاهویکم است، یعنی 50 کشور دیگر از جمله آمریکا، سوییس، آلمان، فرانسه، انگلیس، برزیل و هند شرایط سختتری از ما داشتند. این نشان میدهد در کشور ما در زمینه مبارزه با کرونا کار بزرگی انجام شده و یکبار دیگر از همه تشکر میکنم. الحمدلله 4 موج را پشت سر گذاشتیم و تلاش میکنیم و از خدا میخواهیم که با موج پنجم مواجه نشویم و با تسریع در واکسیناسیون در هفتههای آینده شرایط بهتری داشته باشیم.
***
مشکلات نظام سلامت همچنان پا برجاست
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه رئیسجمهور اعلام میکند «از زمان هخامنشیان تاکنون اقدامات دولت در حوزه سلامت در تاریخ ایران بینظیر است» باید تحقق کنیم و کتابها باید خوانده شود که در آن زمان چند تخت بوده و اکنون به چه مقدار تخت بیمارستانی وجود دارد! همایون سامهیحنجفآبادی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه خدماترسانی در دولت روحانی در بخش سلامت دارای اشکال وکاستیهایی است، گفت: البته در این دوره پوشش همگانی بیمه رایگان برای کسانی که شغلی نداشتند اجرا شد اما پس از مدتی دولت نتوانست این راه را ادامه دهد و با مشکل جدی مواجه شد. وی تصریح کرد: با اجرای طرح بیمه سلامت متاسفانه نظام سلامت نیز دچار اشکالاتی شد؛ ایجاد اشکال در بیمه روستایی یکی از این مشکلات است که همچنان وجود دارد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: با آنکه خیلیها در طرح سلامت دارای دفترچه بیمه رایگان سلامت شدند اما دولت با تغییر رویه از بیمه سلامت به بیمه ایرانیان و پولی شدن خدمات در این نوع خدماترسانی خیلیها را مجبور کرد که از دریافت این نوع خدمت صرفنظر کنند. سامهیحنجفآبادی تصریح کرد: هر چند نباید خدمات این دولت را زیر سوال برد اما نمیتوان به این دولت نمره خوبی داد. او گفت: 2 بیمه سلامت و تامین اجتماعی که مدیریت آنها دست دولت است محدودیتها و مشکلات فراوانی را برای افراد تحت پوشش ایجاد کردهاند و این افراد در دریافت خدمات باید مخارج فراوانی بپردازند.
***
نتایج بیتدبیری دولت
حسن روحانی که مدیریت ضعیف وی در کنترل کرونا موجب افزایش ابتلا به کرونا و صعودی شدن نمودار مرگومیر شد، روز گذشته بار دیگر طلبکار شد و از اینکه کسی خدمات دولت وی را بازگو نمیکند، انتقاد کرد! به گزارش «وطنامروز» با وجود هشدار زیاد مسؤولان وزارت بهداشت و کادر درمان درباره رفع محدودیتهای کرونایی در تعطیلات نوروزی1400، دولت روحانی جادههای مرگ را بازگشایی کرد و همانطور که پیشبینی میشد وضعیت تمام کشور به حالت قرمز درآمد. در روزهای نخست سال جاری اظهارات غیرکارشناسانه رئیسجمهور مبنی بر عبور کشور از موج سوم کرونا باعث شد این ویروس کشنده در تمام نقاط ایران شیوع پیدا کند و موج چهارم کرونا کشور را فرا گیرد؛ بیماریای که به دنبال بیتدبیری تصمیمگیران ستاد ملی مقابله با کرونا افسار پاره کرد و مرگ حدود 500 نفر در یک شبانهروز را در اواخر ماه نخست سال رقم زد. پیامد این مدیریت نادرست گریبانگیر مردم شده تا شمار جانباختگان کرونا در کشور به بیش از 81 هزار نفر برسد. بیتوجهی به مسافرت به ترکیه و سایر کشورهای خارجی و سفر با رعایت کمترین شیوهنامههای بهداشتی نمونه دیگری از سهلانگاریهای دولت در مقابله با کرونا بود که شیوع گسترده آن در 40 روز نخست سال جاری هزینههای روحی، جسمی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری به جامعه تحمیل کرد. این در حالی است که بازگشت موج چهارم کرونا به کشور توسط کارشناسان پیشبینی و تذکرات لازم هم داده شده بود، بنابراین دولت میتوانست تمهیدی بیندیشد که این اتفاق نیفتد. با این وجود حالا رئیسجمهور طلبکار شده و از اینکه دیگران از عملکرد دولت انتقاد میکنند شکایت دارد. اگر بیتدبیری دولت موجب آغاز موج چهارم کرونا نمیشد قطعا همگان از دولت حمایت میکردند اما متاسفانه بیتدبیری دولت بسیار هزینهساز شد.
ارسال به دوستان
سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد
آمادگی برای واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی
آمار جانباختگان ویروس کرونا در کشور نزولی است. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی 24 ساعت ۷ هزار و ۴۴۴ بیمار «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۱۵ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. از ظهر روز جمعه تا ظهر دیروز ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۴۴۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۹۰۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۱۱۵ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۸۱ هزار و ۹۱۱ نفر در کشور رسید. خوشبختانه تاکنون ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار و ۲۸۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۳ هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۴ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۲۴۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۸۰۲ هزار و ۵۹۴ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۵میلیون و ۱۰۷ هزار و ۸۳۶ دوز رسید.
* واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی از روزهای آینده
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای صدور مجوز مصرف اضطراری ۲ واکسن ایرانی کرونا توضیح داد. کیانوش جهانپور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان دریافت مجوز اضطراری واکسنهای ایرانی کرونا، گفت: فازهای یک و ۲ کارآزمایی بالینی واکسن «کوو ایران برکت» در کشور با موفقیت انجام شد. با توجه به اینکه در فاز یک موضوع بیخطری و در فاز ۲ موضوع ایمنیزایی واکسن بررسی میشود، با گزارشهای موجود به نظر میرسد که واکسن ایمن است و ایمنیزایی خوبی هم دارد، بنابراین موضوع در دستور بررسی کمیتههای مشورتی در کمیسیون مربوطه در سازمان غذا و دارو است. وی افزود: در عین حال فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن هم در کشور اجرا شده و مرحله اول تزریق آن هم در کشور انجام و مرحله دوم آن هم آغاز شده است. کشورهای دیگر هم این مسیر را طی کردند که بعد از اطمینان از ایمنیزایی واکسن، لزوما منتظر انتشار نتایج فاز سوم نشدند و در مقیاس وسیع استفاده کردند. وی ادامه داد: حال در شرایطی که به طور میانگین روزانه ۱۵۰ ایرانی به دلیل کرونا جان خود را از دست میدهند، همه این عوامل قطعا در بررسیهای کمیتههای مشورتی مورد ملاحظه قرار میگیرد و در نهایت سازمان غذا و دارو اظهارنظر خواهد کرد. جهانپور ادامه داد: از آنجا که تمام گزارشها از تولید تا مصرف تاکنون مطلوب بوده است، با مجوز مصرف اضطراری ظرف روزهای آینده با صلاحدید مراجع مربوطه، واکسن داخلی وارد چرخه واکسیناسیون عمومی خواهد شد. باید توجه کرد که مرجع ملی هم در این زمینه فقط سازمان غذا و دارو است و طبیعتا هر تصمیمی که سازمان غذا و دارو در این زمینه اتخاذ کند، اجرایی خواهد شد. وی گفت: درباره واکسن پاستور یا واکسن پاستور کووک که در انستیتو پاستور ایران با کمک انستیتو فینلای کوبا تهیه میشود، باید گفت این واکسن یک گام جلوتر است زیرا علاوه بر انجام فازهای یک و ۲ کارآزمایی بالینی، فاز سوم هم در کشور کوبا انجام شده و حتی استفاده انبوه از این واکسن هم در مقیاس وسیعتر در کوبا و روی کادر درمان این کشور آغاز شده است. دهها هزار دوز از این واکسن در کوبا تزریق شده و در کشور ما هم این واکسن عملا روی ۲۴ هزار نفر در مرحله اول فاز سوم انجام شده و مرحله دوم فاز سوم آن هم آغاز شده و حتی از میانه عبور کرده است. جهانپور در این باره افزود: تا امروز هم گزارشهای اولیه در این زمینه چه ازکوبا و چه در کشورمان، قابل قبول بوده است، بنابراین این ۲ واکسن یعنی واکسن پاستور در قدم اول و واکسن برکت در مرحله تصمیمگیری در زمینه صدور مجوز مصرف اضطراری هستند و هر زمان سازمان غذا و دارو با نظر کمیتههای مشورتی در این زمینه اظهارنظر کند، طبیعتا وارد چرخه واکسیناسیون عمومی خواهند شد. تولید هر دو هم در ایران آغاز شده، برکت صدها هزار دوز تولید کرده و کشت سلولی واکسن پاستور هم انجام و وارد پروسه تولید انبوه شده است، البته تا زمان صدور مجوز اضطراری، هیچ مصرف یا توزیعی از این واکسن نخواهیم داشت. جهانپور درباره وضعیت واکسن فخرا نیز گفت: واکسن فخرا وارد فاز دوم کارآزمایی بالینی شده و تا زمانی که برای مصرف عمومی آن تصمیمگیری شود، فاصله دارد، البته با توجه به موفقیتآمیز بودن فاز یک کارآزمایی بالینی، وارد فاز دوم شده و اکنون در حال تزریق روی افراد و داوطلبان هستند. باید منتظر بمانیم تا نتایج فازهای یک و ۲ این واکسن هم مطالعه شود. این واکسنها هم با فاصله زمانی میتوانند همین مسیر را طی کنند. واکسن مؤسسه رازی هم به همین صورت خواهد بود. در بخش خصوصی هم فعلا واکسن اسپایکوژن شرکت سیناژن را داریم که در فاز دوم قرار دارد و باید همین مسیر را طی کند. جهانپور در پاسخ به اینکه آیا بعد از تولید داخلی واکسن کرونا، واردات واکسنهای خارجی متوقف میشود یا خیر؟ گفت: واردات متوقف نمیشود. میزان نیاز کشور به واکسن طبق برآوردهای ما حداقل ۱۲۰ میلیون دوز است. طبیعتا فعلا تولید داخلی حداقل در روزها و ماههای نخست، نمیتواند کفایت کند. مضافا اینکه با توجه به خرید یا پیشخرید یا توافقاتی که برای خرید واکسن خارجی انجام شده، اگر همزمان واردات را انجام دهیم، سرعت واکسیناسیونمان میتواند افزایش یابد، بنابراین چیزی درباره منتفی شدن خرید یا واردات واکسن نداریم. هر چه بتوان واکسن برای کشور تهیه کرد، مهم است و به همراه تولید داخل هر دو وارد چرخه واکسیناسیون شده و استفاده میشود. جهانپور درباره تعداد دوزهای تزریقی واکسن نیز گفت: روند متداول در واکسنهای موجود، تزریق ۲ دوز است و درباره برخی واکسنها گفته میشود که ۳ دوز هم دارند.
***
وضعیت شیوع کرونا در 4 استان صعودی است
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت بیماری کرونا و همچنین واکسیناسیون علیه این بیماری در کشور را تشریح کرد. دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه هفتادودومین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور همه اعضا و با ریاست رئیسجمهور برگزار شد، گفت: با توجه به وجود ویروس جهشیافته هندی در مجموع کماکان توصیه این است که خیلی باید مراقب باشیم و حتی افرادی که واکسن زدهاند باید پروتکلها را رعایت کنند. وی همچنین درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور گفت: روند کلی کشور از نظر موج بیماری، نزولی است اما در استانهای جنوبی و شرقی کشور درگیریهایی وجود دارد و آن روند نزولی در این استانها مشاهده نمیشود و حتی در برخی استانها روند بیماری افزایشی است. وی درباره استانهایی که نیازمند بیشترین مراقبت هستند، گفت: روند بیماری در استان هرمزگان هنوز صعودی است. روند بیماری در استان سیستانوبلوچستان هم هنوز صعودی است. حتی استانهای کرمان و بوشهر نیز حتما نیاز است که مراقبتهای بسیار بیشتری را انجام دهند. رئیسی درباره آخرین وضعیت رنگبندی شهرهای کشور گفت: ۱۳ شهر قرمز در سطح کشور داریم. همچنین ۲۰۸ شهر نارنجی و ۲۲۷ شهر نیز در وضعیت زرد قرار دارند. وی افزود: متاسفانه یک بدعهدی طبق معمول برای دریافت واکسن داشتیم که محموله ۳ میلیون دوزی که قرار بود ۲ هفته پیش به دستمان برسد، به دستمان نرسید و انشاءالله در این هفته قسمتی از آن را دریافت خواهیم کرد. رئیسی گفت: خبر خوب اینکه طی امروز یا فردا، بررسی آخرین نتایج فاز دوم واکسن ایرانی توسط کمیتههای ناظر اعلام میشود. اگر موفق به اخذ گواهی شویم، میتوانند مجوز مصرف اضطراری را بدهند تا از واکسن داخلی استفاده کنیم. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: کسانی که دوز اول واکسن را دریافت کردند و نوبت دوز دومشان است، نگران نباشند و انشاءالله آخر این هفته تا هفته آینده تزریق دوز دوم واکسنها را انجام خواهیم داد. همچنین بعد از اینکه تعداد قابل توجهی واکسن در تیرماه از واکسن داخلی و خارجی به دستمان برسد، روند واکسیناسیون و اعلام گروه سنی را خواهیم داشت. رئیسی تاکید کرد: هموطنان اطمینان داشته باشند با زیرساختهای قویای که در سطح کشور برای تولید واکسن داریم، به هیچ وجه نباید نگران واکسیناسیون باشیم و همه گروههای هدف قطعا تا پایان سال دوز اول واکسن را دریافت خواهند کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
واگذاری داروهای مخدر به داروخانهها خلاف قانون است
ستاد مبارزه با مواد مخدر طی نامهای به رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل را توسط داروخانهها خلاف قانون دانست و خواستار لغو سریع ابلاغیه مربوط به آن شد. به گزارش ایرنا، امیرحسین یاوری، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور طی نامهای در مورخ 17/۳/1400 به رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان، لغو ابلاغیه توزیع داروهای مخدر در داروخانهها را خواستار شد. در بخشی از متن نامه خطاب به دکتر شانهساز، معاون وزیر بهداشت آمده است: با توجه به توافق ارکان حاکمیت (دفتر مقام معظم رهبری، نهاد ریاستجمهوری، کمیته درمان و دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، سازمان نظام پزشکی و دیگر ارکان) بر حل آسان و مسالمتآمیز این مسأله، اقدام ناهماهنگ سازمان غذا و دارو در آستانه برگزاری انتخابات مهم ریاستجمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس خبرگان رهبری و همچنین انتخابات سازمان نظام پزشکی نگرانکننده خواهد بود، لذا برای رفع این نگرانیها با قید فوریت نسبت به لغو ابلاغیه فوق اقدام گردد. در رابطه با ابلاغیه فوق توسط سازمان غذا و دارو، روز سهشنبه ۱۸ خردادماه جمع کثیری از درمانگران حوزه اعتیاد با تجمع در مقابل این سازمان مخالفت خود را با تبعات واگذاری و توزیع داروهای آگونیست مخدر به داروخانهها اعلام کردند.
***
پیگیری طرح ساماندهی کودکان کار با جدیت بیشتر پس از انتخابات
فرماندار تهران از پیگیری طرح ساماندهی کودکان کار با جدیت بیشتر پس از انتخابات خبر داد. عیسی فرهادی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح روند ساماندهی کودکان کار و مقابله با متکدیان در سطح شهر تهران، گفت: باید بهزیستی طرح ساماندهی کودکان کار را در تهران پیگیری کند؛ برای این طرح اعتبار در نظر گرفته شده و مکان نیز برای آن اختصاص یافته است. وی افزود: بیتردید بهزیستی هر کمک دیگری نیز بخواهد این آمادگی وجود دارد آن را تامین و ارائه کنیم، قطعا پس از برگزاری انتخابات بار دیگر با جدیت و توان بیشتری این طرح را پیگیری خواهیم کرد. فرماندار تهران در پاسخ به سوالی درباره افزایش تعداد کودکان کار در معابر شهر تهران طی روزهای گذشته گفت: افزایشی در تعداد نداشتهایم اما این کودکان در برخی فصول سال همانند اکنون که فصل مناسبی برای کار است در تهران حضور پیدا میکنند و بار دیگر از حدود 20 روز آینده برای کارهای کشاورزی بازمیگردند. حضور این کودکان معمولا در اواخر فصل بهار، پاییز و زمستان افزایش پیدا میکند.
***
تداوم روند افزایش نسبی دمای تهران
تداوم روند افزایش نسبی دما تا دوشنبه (۲۴ خردادماه) در استان تهران پیشبینی میشود. افزایش غلظت آلاینده «ازن» نیز در برخی مناطق پایتخت دور از انتظار نخواهد بود. بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، طی 4 روز آینده برای استان تهران آسمانی صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد و در ارتفاعات در ساعات بعدازظهر گاهی افزایش موقت ابر پیشبینی میشود. همچنین با افزایش شدت باد تا ساعات پایانی امروز (۲۳ خردادماه) پراکندگی آلایندهها تسهیل خواهد شد و برقراری وضعیت قابل قبول در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود.
***
بیمه رانندگان تاکسی همچنان در بلاتکلیفی
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: بر اساس تفاهمنامه با سازمان تامین اجتماعی مبنی بر به روزرسانی لیست بیمه رانندگان تاکسی، قرار بود افراد غیر راننده تاکسی از لیست حذف و رانندگان واقعی جایگزین شوند اما تاکنون هیچ اقدامی در این مورد انجام نشده است. مرتضی ضامنی افزود: در حال حاضر بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی نام ۴۷۰ هزار نفر به عنوان راننده در لیست بیمه ثبت شده و این در حالی است که بر اساس پایشهای انجامشده، نام ۵۰ درصد این افراد در هیچ یک از بانکهای اطلاعاتی مرجع که رانندگان فعال در حوزه حملونقل عمومی را ثبت میکنند به ثبت نرسیده و این افراد همچنان از یارانه اختصاصیافته استفاده میکنند. وی ادامه داد: باید این افراد از فهرست بیمه خارج شوند و به جای آنها افراد جدید که راننده واقعی و دارای پروانه فعالیت در حوزه حملونقل شهری هستند، جایگزین و ثبت شوند. او گفت: بر اساس قانون باید همه رانندگان وسایل حملونقل عمومی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند که ۵۰ درصد از این بیمه از طریق یارانههای دولتی و بقیه آن توسط خود رانندگان پرداخت میشود تا بتوانند از مزایای تامین اجتماعی برخوردار شوند. وی ادامه داد: به رغم تفاهمنامه سازمان تامین اجتماعی با سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور مبنی بر بهروزرسانی لیست رانندگان تاکسی و لزوم اجرای طرح پایلوت آن با جایگزینی 7 هزار راننده فعال در حوزه حملونقل، این کار از آبانماه سال ۹۹ تاکنون توسط تامین اجتماعی اجرایی نشده و بیمه رانندگان تاکسی همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.
***
فرماندهان پلیس پایتخت واکسینه نشدهاند
رئیس پلیس پایتخت از واکسیناسیون ۲ هزار مامور عملیاتی خبر داد و گفت: هنوز هیچ کدام از فرماندهان پلیس پایتخت واکسن کرونا تزریق نکردهاند. سردار حسین رحیمی در گفتوگو با مهر اظهار کرد: هنوز هیچ کدام از فرماندهان مجموعه پلیس پایتخت واکسینه نشدهاند؛ مجددا یادآوری میکنم تا زمانی که تمام مأموران عملیاتی واکسن کرونا تزریق نکنند، هیچ کدام از فرماندهان ما اجازه تزریق واکسن ندارند. وی افزود: در پلیس تهران بزرگ حدود ۲ هزار مأمور تا به امروز واکسن کرونا دریافت کردهاند که این افراد مأموران کلانتری، راهور، ستاد ترخیص و دیگر بخشهای عملیاتی هستند. رئیس پلیس پایتخت بیان کرد: تقاضا داریم با توجه به حجم کار و محدوده فعالیت پلیس پایتخت و همچنین با توجه به نزدیک بودن زمان انتخابات و لزوم حضور پلیس در محلهای اخذ رأی برای تأمین امنیت شعب تعداد واکسن بیشتری به ما بدهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|