|
ارسال به دوستان
نگاهی به طرح بهارانه کتاب در گفتوگوی «وطنامروز» با مدیر انتشارات افرا کتاب و دهقانکار، مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران
به دنبال کتاب ارزان
گروه فرهنگ و هنر: طرح بهارانه کتاب 1400 نخستین طرح حمایت از کتابفروشیها در سال جدید است که با مشارکت نزدیک به 900 کتابفروشی، 17 خرداد در سراسر کشور آغاز شد. ایوب دهقانکار، مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران که مجری طرحهای فصلی کتاب از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد است، در گفتوگو با «وطنامروز» درباره طرح «بهارانه کتاب» و استقبالی که از این طرح شده گفت: حدود ۱۱۵ هزار نسخه کتاب در ۲ روز اول اجرای طرح فروخته شد.
این نشان میدهد سیاستهای حمایتی در قالب یارانه کتاب تاثیرات بسیار خوبی روی اقتصاد نشر دارد. جالب توجه این است که در ۲ روز اول اجرای طرح حدود یک میلیارد تومان یارانه برای این طرح تخصیص دادیم که کتابفروشیها آن را مصرف کردند. این میزان یارانه به خرید ۶ میلیارد تومان کتاب منجر شد. این رقم بسیار قابل اعتنا و توجه است. پس نمیتوان با وجود انتقادات مطرح شده درباره این طرحها، بسادگی از اجرای آن گذشت. وی افزود: در ادامه طرح بیش از ۸۵ میلیارد ریال و حدود ۴۵۰ هزار نسخه کتاب در کتابفروشیهای کشور خریداری شده است.
مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ادامه داد: یارانهای که در طرحهای فصلی کتاب در اختیار مخاطبان آن قرار میگیرد، خرید ۵ تا ۶ برابری کتاب را به همراه دارد و شاهد انس بیشتر مردم با کتاب هستیم. از این رو اجرای این طرحها جای خوشحالی دارد و معتقدیم طرحهای حمایت از کتابفروشان جای خود را باز کرده است. با بهبود و ارتقای کیفی طرحها امیدواریم اثربخشی آن افزایش یابد.
دهقانکار، در پاسخ به این سوال که با گذشت 6 سال از شروع طرحهای فصلی کتاب، ارزیابی شما از این طرحها در حمایت از کتابفروشیها چیست، گفت: حمایت از کتابفروشیها در این طرح جایگاه ویژهای دارد، چون آخرین حلقه نشر هستند و بعد از آنها ما به مشتریان و مصرفکننده نهایی میرسیم، لذا همیشه این اولویت وجود داشته است و حمایت از این حلقه، بالطبع حمایت از ناشران و مشتریان خرد را نیز دربر میگیرد.
دهقانکار اظهار کرد: تخفیفی که در طرحهای فصلی لحاظ میشود، همان یارانه وزارت ارشاد است که به خریداران کتاب داده میشود. کتابفروشان کتابها را با تخفیف ۲۰ تا ۲۵ درصدی در طرحهای فصلی در اختیار مخاطبان کتاب قرار میدهند.
وزارت ارشاد هم فرآیند تسویهحساب با کتابفروشان را از طریق مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران که مجری طرح است انجام میدهد. امسال هم شاهد استقبال خوب مردم و کتابفروشان از طرح بهارانه کتاب بودیم؛ نزدیک به ۹۰۰ کتابفروشی در طرح شرکت کردند.طرح بهارانه کتاب که از ۱۷ خردادماه آغاز شده است، امروز به پایان میرسد. هنوز وضعیت تمدید آن مشخص نیست اما بنا بر گفته ایوب دهقانکار، مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، این طرح تنها در صورتی تمدید میشود که میزان اعتبار اختصاص یافته به آن به اتمام نرسیده باشد.
ابتدا 5/2 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح بهارانه کتاب در نظر گرفته شده بود که پس از استقبال مردم در یکی، دو روز اول اجرای طرح، میزان اعتبار آن به ۴ میلیارد تومان افزایش یافت. از آغاز اجرای طرح بهارانه کتاب تاکنون میزان فروش کتاب به بیش از ۱۲ میلیارد تومان رسیده است. ۱۷ درصد از میزان کل فروش کتاب به استان تهران اختصاص دارد. میزان فروش کتاب در این استان به ۲ میلیارد تومان میرسد. ۱۶ درصد کتابفروشیهای عضو طرح بهارانه کتاب هم در استان تهران فعالیت میکنند.
* امیدوار به تجهیز کتابخانههای محلی
مدیر انتشارات «افرا کتاب» استان تهران بیان کرد: ما معمولا در دوره برگزاری این طرحها فروش خوبی داریم، زیرا بخش زیادی از مردم پس از اطلاع از برگزاری طرح از مبلغ یارانهشان استفاده میکنند اما قبل و بعد از آن میزان فروش ما در کتابفروشی کاهش پیدا میکند. فرشته سنگری در گفتوگو با «وطنامروز»، درباره برگزاری طرحهای توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشیها (طرحهای فصلی فروش کتاب)، با اشاره به اهمیت این طرحها گفت: برخی طرحهایی که برای حوزه کتابفروشیها در نظر گرفته شده است در درازمدت افراد را برای تخفیف کتاب متوقع کرده است.
وی ادامه داد: ما معمولا در دوره برگزاری این طرحها فروش خوبی داریم زیرا بخش زیادی از مردم پس از اطلاع از برگزاری طرح از مبلغ یارانهشان استفاده میکنند اما قبل و بعد از آن میزان فروش ما در کتابفروشی کاهش پیدا میکند.
او با بیان اینکه برگزاری این طرحها کمک خوبی به صنعت نشر است، ادامه داد: اما نمیدانم چرا قیمت کاغذ و سایر اقلام مورد نیاز کتاب باید آنقدر بالا برود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجبور شود یارانهای برای خرید کتاب اختصاص دهد.
سنگری تاکید کرد: اگر قرار است یارانه و کمکی به حوزه نشر شود بهتر است از ابتدای مرحله تولید این کار انجام شود، زیرا الان با ناشرانی مواجه هستیم که از سایتشان کتاب میفروشند و حضور آنها برای صنف کتابفروشی مخرب است.
این مدیر انتشارات با اشاره به دور زدن کتابفروشان به دنبال فروش اینترنتی کتاب نیز بیان کرد: در این شیوه تخفیف متعارفی که باید به کتابفروشان بدهند مستقیم به مخاطب میدهند و همین موضوع موجب آسیب و صدمه دیدن کتابفروشان میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه حل مشکل تامین کاغذ کمک زیادی به حوزه نشر میکند، عنوان کرد: قیمت کتاب در ماههای اخیر خیلی افزایش یافته و من نگرانم که آیا میتوانیم به شغل خود ادامه بدهیم یا نه؛ به نظرم این طرحها به صورت موقت و دورهای خواهد بود.
سنگری با اشاره به تبلیغات درباره کتاب همزمان با طرحهای فصلی فروش کتاب توضیح داد: در این ایام تبلیغات و اطلاعرسانی خوبی برای کتاب میشود اما با پایان یافتن آن دیگر صحبتی از کتاب نیست و امکان اضافهای برای کتاب در نظر گرفته نمیشود.
وی در بخش دیگر صحبتهای خود خواستار افزایش بودجه طرحهای فصلی فروش کتاب با توجه به بالا رفتن قیمت کتاب شد و گفت: الان در این وضعیت مبلغ ۲۰۰ هزار تومان یارانه خیلی محدود است، زیرا مخاطب در نهایت یک یا ۲ عنوان کتاب میتواند خریداری کند، بهتر است بودجه افزایش یابد.
مدیر انتشارات «افرا کتاب» همچنین بر تبیین و بازخوانی دوباره طرحهای فصلی فروش کتاب تاکید کرد و یادآور شد: اکنون بعد از 6 سال زمان این است که این طرح توسط کارشناسان بازخوانی و زمینهای فراهم شود تا با اعمال تغییراتی در نحوه اجرا به پربار شدن آن کمک کرد. وی با ارائه پیشنهادی در این زمینه اظهار کرد: بهتر است این طرحها در اختیار کتابخانههای محلات قرار گیرد تا مفیدتر باشد، زیرا تعداد کسانی که میتوانند به صورت رایگان کتاب بخوانند افزایش مییابد و این از جمله مسائلی است که خانه کتاب و ادبیات ایران باید دنبال کند. او ضمن اشاره به اینکه تجهیز کتابخانههای محلی میتواند در اولویت این طرحها قرار گیرد، تاکید کرد: البته در این میان تجهیز کتابخانهها باید با اولویت خرید از کتابفروشیهای محلی انجام شود، این موضوع موجب میشود کمک خوبی به کتابفروشیها شود و از سوی دیگر فعالیت آنها تقویت شود.
فرشته سنگری در پایان گفت: اکنون در هر محله، خانه فرهنگ و فرهنگسراهای مختلفی قرار دارد که همه آنها کتابخانه دارند اما بسیاری از اعضا از نبود کتابهای بهروز گلایه میکنند که میتوان با تجهیز این کتابخانههای محلی به رشد مطالعه و فرهنگ در جامعه کمک کرد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
پیشتولید اولیه سریال فاخر حضرت معصومه(س) آغاز شد
همزمان با اتمام نگارش فیلمنامه حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، جدیدترین اخبار این پروژه اعلام شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با ولادت باسعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، مجتبی امینی تهیهکننده سینما و تلویزیون آخرین وضعیت پروژه حضرت معصومه(س) را تشریح کرد. وی در این باره گفت: مدتی است که نگارش نسخه سریال حضرت معصومه(س) به پایان رسیده است و نظرات بسیار مثبتی از سوی مشاوران مذهبی درباره فیلمنامه دریافت کردیم که نویسندگان این اثر در حال بررسی و جمعبندی نهایی آن هستند. در حال حاضر هم وارد فاز پیشتولید اولیه این سریال شدهایم و پیشبینی میشود تا پایان سال جاری به پیشتولید نهایی برسیم و پس از آن، انشاءالله ساخت مجموعه آغاز میشود. گفتنی است پروژه فاخر حضرت معصومه(س) به نویسندگی جواد افشار و حمید رسولپور و کارگردانی جواد افشار، تهیهکنندگی مجتبی امینی با همکاری آستان مقدس حرم حضرت معصومه(س) در مرکز سیمافیلم تولید خواهد شد.
***
اعلام ویژهبرنامههای شبکه ۵ در دهه کرامت
گروه معارف شبکه ۵ سیما به مناسبت ولادت باسعادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت، ویژهبرنامههای مختلفی را پخش میکند. به گزارش «وطنامروز»، برنامه ظهرگاهی «تا نیایش» از روز شنبه ۲۲ تا ۲۵ خردادماه به مدت ۴ روز، ویژه ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و آغاز دهه کرامت از حرم مطهر حضرت معصومه(س) شهر مقدس قم به تهیهکنندگی علیرضا هنرمند و اجرای محبوبه عزیزی روی آنتن میرود. روز یکشنبه ۲۳ خردادماه برنامه «تا نیایش» موضوع مهارتهای تربیت دینی فرزندان را با کارشناسی فاطمه منتظری برای بینندگان برنامه بررسی و تحلیل خواهد کرد. همچنین برنامه «تا نیایش» روز دوشنبه و سهشنبه ۲۴ و ۲۵ خردادماه موضوعات فوق را از منظر کارشناسان برنامه واکاوی و مطرح میکند. این برنامه با نزدیک شدن به میلاد امام هشتم شیعیان امام رضا(ع) از روز ۲۶ خردادماه تا اول تیرماه به مدت ۶ روز از بارگاه ملکوتی ثامنالحجج(ع) روی آنتن میرود. برنامه «تا نیایش» روز چهارشنبه ۲۶ خردادماه با اجرای احمد شفازاده و کارشناسی حاجابوالقاسم دولابی موضوع سیره رضوی را برای مخاطبان تبیین و بررسی خواهد کرد. برنامه «تا نیایش» در دهه کرامت ۲۷ خردادماه با کارشناسی سیدمحسن میرباقری و اجرای احمد شفازاده به موضوع نگاهی به سیره شخصی و علمی امام رضا(ع) میپردازد.
ارسال به دوستان
نمایش عکسهای تاریخی حرم حضرت معصومه(س) در آرشیو کتابخانه مجلس
به بهانه سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س)، کتابخانه مجلس شورای اسلامی از عکسهای قدیمی حرم حضرت معصومه(س) که در زمان قاجار گرفته شده، رونمایی کرد. به گزارش «وطنامروز»، اول ذیالقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، دختر گرامی امام موسی کاظم(ع) و خواهر امام علیابن موسیالرضا(ع) است. مطابق با منابع قدیمی شیعه، حضرت فاطمه معصومه در تاریخ اول ذیالقعده سال 173 قمری متولد شده و مادر ایشان نجمه خاتون نام دارند. ایشان که برای دیدار با برادر خود امام رضا(ع) از مدینه به ایران سفر کرده بودند، در میانه راه بیمار شده و در دهم ربیعالثانی سال 201 قمری در شهر قم درگذشتند. بر مدفن حضرت فاطمه معصومه در قبرستان بابلان، ابتدا سایبان و قبهای بنا شد. این مدفن بتدریج به اندازهای گسترش یافت که امروزه بعد از آستان قدس رضوی باشکوهترین و مشهورترین آرامگاه ایران است. به مناسبت ولادت این بانوی بزرگوار، چند عکس تاریخی از حرم مطهر حضرت معصومه(س) که بین سالهای 1318-1317 قمری (1279-1278 هجری شمسی) برداشته شده و در مجموعه عکسهای قاجاریه آرشیو شنیداری- دیداری مرکز اسناد کتابخانه مجلس شورای اسلامی موجود است، رونمایی شد.
ارسال به دوستان
سید حسامالدین سراج: ترویج فرهنگ رضوی آداب خاصی دارد
سید حسامالدین سراج با اشاره به اینکه ظرفیتهای فراوانی برای معرفی فرهنگ رضوی از طریق هنر وجود دارد، گفت: این مساله آداب خاصی دارد؛ باید از دریچه هنر بعد روحانی و تحول افراد را شکل دهیم.
به گزارش «وطنامروز»، حسامالدین سراج، خواننده موسیقی سنتی که تصنیفهایش سبک و مخاطبان خاص و همیشگی خود را دارد، با اشاره به فرارسیدن دهه کرامت گفت: بزرگداشت این ایام از اهمیت برخوردار بوده و واقعیت این است که مردم در حال حاضر نیاز شدیدی به آرامش روحی دارند و این دهه و همه ایام مناسبتهای مذهبی از الطاف خداوند به بندگانش است.
خواننده موسیقی سنتی ادامه داد: امام رضا(ع) عالمترین و به روزترین انسان زمان خود بود و همین مورد نشاندهنده کمالات و کرامت آن حضرت محسوب میشود. در جامعه امروزی که مردم مشکلات مختلف و غم نان دارند بیش از پیش نیاز به این ارتباط روحی و تاثیرپذیری از سیره آن امام همام دارند؛ گرامیداشت این ایام قدمی در راستای تحقق این مساله است.
وی ادامه داد: وقتی سخن از روح و روان میشود ناخودآگاه به یاد هنر میافتیم. موسیقی تأثیرگذارترین قالب هنری است. من به عنوان یک سازنده موسیقی، زمانی که میخواهم اثری را بسازم یا زمانی که میخواهم به عنوان خواننده اثری را خلق کنم باید جامعه هدفی را برای خودم متصور شوم، شاید فردی که اثر ساخت مرا میشنود کمتر با مسائل دینی و مذهبی آشنا باشد، بنابراین میخواهم اثری که برای امام رضا(ع) میسازم منجر به تحول یک فرد شود، پس این اثر باید دریچهای بشود که باعث ارتباط این فرد با امام رئوف شود. وی گفت: اشاعه فرهنگ رضوی آداب و شیوه خاصی دارد در کنار اینکه میتواند فقط با یک برنامهریزی و هدفگذاری مناسب تأثیرگذاری خیلی خوبی داشته باشد.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری حمایت مشکوک از یک سامانه پخش آنلاین را افشا کرد
66 میلیارد ناقابل!
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری با اشاره به اینکه معادلات در سینما صنعتی نیست، از دریافت وام 66 میلیاردی و غیرشفاف یکی از سامانههای آنلاین خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری با حضور در برنامه «شهر فرنگ» شبکه خبر، پیرامون بازگشت رونق به سینماها در دوره بازگشایی مجدد سینماها توضیحاتی ارائه داد.
وی درباره وضعیت دخل و خرج و بازگشایی سالنهای حوزه هنری در شرایط فعلی، عنوان کرد: در یک سال و نیم اخیر سینما فضای رکود را تجربه و تحمل کرد، منتها حوزه هنری از گذشته با تعداد صندلیها و سالنهایی که داشته، یکی از بزرگترین سینماداران کشور بوده که با یک نگاه ماموریتی، در این عرصه حضور خوبی داشته است. جعفریان ادامه داد: در حال حاضر ۱۴۵ پرده سالن در اختیار حوزه هنری است که بتازگی چند سالن هم به آن اضافه شده و در حال افتتاح هستند. انشاءالله تا پایان امسال در فاز یک توسعه که دوستان ما در مؤسسه «بهمن سبز» برنامه آن را داشتند، این تعداد به ۱۸۳ سالن هم خواهد رسید.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری درباره بیاعتمادی تهیهکنندهها برای پخش فیلمهایشان در سالنهای سینما با توجه به کمرونق شدن سالنها، گفت: ما در بخش توزیع، آسیبشناسیهایی کردیم که علت این رکود و عدم رونق سینما ۳ ریشه دارد که یکی از آن بحثها، نگرانی و ترس مخاطبان و مردم از فضای بسته است که با تزریق واکسن کرونا، بزودی این نگرانی برطرف خواهد شد. او ادامه داد: دلیل بعدی، بحث تبلیغات و ترویج است که عمدتا بار اصلی آن را در فضای سینمایی کشور، سازمان صداوسیما بر عهده داشته که در یک سال و نیم اخیر خیلی کمرنگتر شده است و مانع سوم و اصلی حال حاضر کمرونقی سینما، نگرانی یا ترس صاحبان اثر از دیده نشدن فیلمهایشان است؛ اگر ما صاحبان فیلمها را حمایت کنیم که آثارشان را برای اکران بیاورند، این مانع برطرف میشود که در نهایت با همکاری صداوسیما، بتوانیم به رونق سینما کمک کنیم.
جعفریان در ادامه با اشاره به آنکه معادلات در سینما صنعتی نیست، گفت: در زیستبوم سینما نه بازیگران نقش خود را بدرستی برعهده گرفتهاند، نه شفافیت وجود دارد و نه روابط مشخص است. برای مثال در سینما، نهادهای زیرمجموعه ارشاد نظیر فارابی یا تصویر شهر مبالغ حمایت خود از فیلمها یا تجهیز سینماها را در سالهای اخیر اعلام کردند اما در فضای نمایش خانگی این اتفاق وجود ندارد. وی ادامه داد: به طور مثال در سالهای اخیر صندوق نوآوری حمایتهایی را در قالب وام و تسهیلات از سامانههای مختلف در حوزه اقتصاد دیجیتال آغاز کرده است. یکی از دریافتکنندههای این وام یکی از سامانههای ویدئوی نمایش خانگی است که حدود ۶۶ میلیارد تومان از نیمه سال ۹۸ تا آخر سال ۹۹ تسهیلات گرفته اما تاکنون این موضوع جایی اعلام و شفاف نشده است.
* انتخاب ۵ فیلم برای اکران و حمایت
وی درباره جزئیات این بستههای حمایتی عنوان کرد: ما روی عدالت، رقابت و تامین سرمایه در گردش اولیه تمرکز داریم و نسبت به مجموع ظرفیتهایی که وجود دارد، یک بسته پیشنهادی به هر فیلم ارائه میکنیم و مبتنی بر آن قرارداد اقتصادی بسته خواهد شد. تاکنون ۵ فیلم برای اکران و بهرهمندی از این بستههای حمایتی انتخاب شدهاند که بزودی آماده اکران میشوند.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در پاسخ به این سوال که با توجه به رویکرد عدالتی و رقابتی آیا در دوره جدید شاهد عدم نمایش برخی فیلمها توسط حوزه هنری هستیم یا خیر؟ گفت: دغدغه همه ما در سازمان سینمایی حوزه هنری رونق سینماست و اتفاقا در نقطه مقابل به دنبال تامین محتوا برای سینما هستیم. به نظر بنده طرح این مباحث در این شرایط اساسا مساله ما نیست. من فکر میکنم بخش عمدهای از اتفاقاتی که در گذشته پیرامون موضوع تحریم افتاده، حواشی رسانهای بوده است که برای بعضیها جذاب بوده تا فیلمهایشان بیشتر دیده شود اما ما در دوره جدید حوزه هنری خود را همگام و همراستا با سازمان سینمایی وزارت ارشاد در این زمینه میدانیم و معتقدیم هر گونه اصلاح یا نظری درباره محتوا باید در مرحله صدور پروانه نمایش فیلمها تجمیع شود تا دیگر استاندارد دوگانه رخ ندهد.
ارسال به دوستان
بیارتباط با سریال آمازون
انیمیشن بلند «ارباب حلقهها» ساخته میشود
تولید انیمیشن سینمایی «ارباب حلقهها» از سوی نیولاین سینما و برادران وارنر در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش «وطنامروز»، نیولاین سینما که سازنده سهگانه «ارباب حلقهها» و «هابیت» است در همکاری با کمپانی برادران وارنر قصد دارد فیلم سینمایی «ارباب حلقهها: جنگ روهیریم» را بسازد.
این فیلم حماسه خونین تصویر شده در فیلم «دو برج»؛ ارباب حلقهها و افسانه شاه روهان را که بخش مهمی از سلطنتش در جنگی طولانی و پرهزینه صرف شد، تصویر میکند. کنجی کامیاما، فیلمساز کهنهکار انیمه که هدایت مجموعه انیمیشن «اولترامن» را برای نتفلیکس انجام داد کارگردانی این فیلم را بر عهده گرفته است. این فیلم بر مبنای فیلمنامهای به قلم جفری آدیس و ویل متیوز ساخته میشود. در حالی که گروه سازنده این فیلم را افراد جدیدی تشکیل میدهند و از گروههای سازنده قبلی انتخاب نشدهاند اما این پروژه به ۶ فیلمی که پیتر جکسون سازندهاش بود مرتبط خواهد بود. فیلیپا بونیز که اسکار را برای فیلمنامه «ارباب حلقهها: بازگشت پادشاه» دریافت کرد با این پروژه جدید مرتبط است اما این انیمیشن با سریالی که آمازون از «ارباب حلقهها» در نیوزیلند در دست ساخت دارد هیچ ارتباطی ندارد. ساخت سریال آمازون موجب شد تا نیولاین و وارنر انیمیشن بهسرعت نسبت به پیگیری این پروژه اقدام کنند و اکنون در حال انتخاب صداپیشگان آن هستند.
***
«شیرها، استخوانها و گلولهها» با تجلیل از دارن استار پخش میشود
در شصتمین دوره جشنواره تلویزیونی مونت کارلو که بزودی کارش را شروع میکند دارن استار، مستندساز تجلیل میشود و مستندی تکاندهنده از شیرها به نمایش درمیآید.
به گزارش «وطنامروز»، در شصتمین دوره برگزاری جشنواره تلویزیونی مونت کارلو، تندیس الهه طلایی این جشنواره به نویسنده، کارگردان و تهیهکننده، دارن استار اهدا میشود. استار برای فعالیتهای تخصصیاش در صنعت سرگرمی تلویزیونی در این جشنواره جایزه میگیرد. دارن استار که سازنده «بورلی هیلز ۹۰۲۱۰»، «محله ملروس»، «جنیست و شهر»، «جوانتر» و بتازگی «امیلی در پاریس» برای نتفلیکس است، جایزهاش را از دست شاهزاده آلبرت دوم موناکو و در روز افتتاحیه جشنواره در ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) دریافت میکند. لورن پونس، مدیر جشنواره از این تهیهکننده به عنوان یکی از توانمندترین چهرهها در تولید برنامههای سرگرمکننده تلویزیونی یاد کرد و گفت برنامههایی که وی تولید کرده با اقبال وسیع مردمی مواجه شدهاند. این جشنواره همچنین ۲۱ ژوئن مستندی تکاندهنده درباره شیرها را برای نخستینبار به نمایش میگذارد. این مستند با عنوان «شیرها، استخوانها و گلولهها» فیلمی تکاندهنده درباره صنعت خطرناک و پررونق کشتار شیرها به دلیل فروش استخوانهایشان به چین است.
دیک وولف، تد ترنر، جری بروکهایمر، آن سووینی، استیون جی. کانل، کرسی و تام ورنر از دریافتکنندگان پیشین جایزه پری طلایی مونتکارلو هستند. این جشنواره که ۶۰ سال پیش توسط پرنس رنیه سوم پادشاه وقت موناکو تاسیس شد، اکنون با ریاست افتخاری شاهزاده آلبرت دوم فعالیت میکند. سریال «بورلی هیلز ۹۰۲۱۰» از ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ تولید شد و «مرلوس پلیس» از ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۹ روی آنتن رفت. «جنیست و شهر» نیز از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ پخش شد و «امیلی در پاریس» از سال ۲۰۲۰ در نتفلیکس تولید میشود.
ارسال به دوستان
احتمال اکران «قهرمان» فرهادی در فصل پاییز
«خانه فیلم» به عنوان پخشکننده داخلی فیلم سینمایی «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی در تدارک گسترده برای اکران این فیلم در ایران است. به گزارش «وطنامروز»، سعید خانی، مدیر عامل این شرکت اعلام کرد قرارداد پخش داخلی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی جهت اکران سراسری در ایران با «خانه فیلم» امضا شد. در فیلم «قهرمان» امیر جدیدی، محسن تنابنده، فرشته صدرعرفایی، احسان گودرزی و سارینا فرهادی و جمع دیگری از بازیگران که اغلب چهرههای جدید هستند، به ایفای نقش پرداختهاند. نخستین نمایش این فیلم در بخش مسابقه هفتادوچهارمین فستیوال کن در کشور فرانسه خواهد بود. روابط عمومی خانه فیلم اعلام کرده است پیشبینی میشود با مساعد شدن شرایط کرونا در کشور، فیلم «قهرمان» برای اکران عمومی در پاییز توسط «خانه فیلم» آماده شود و بتواند رونق دوبارهای در دوران پس از کرونا ایجاد کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|