|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با زهرهیزدانپناه نویسنده کتاب «اینجا سوریه است»
راوی زنان مقاومت
عباس اسماعیلگل: کتاب «اینجا سوریه است» صدای زنان راوی جنگ به قلم زهره یزدانپناه است که بتازگی از سوی انتشارات «راه یار» چاپ و راهی بازار نشر شده است. کتاب «اینجا سوریه است» نخستین عنوان از مجموعه آثار ناشر در رده «زنان مقاومت- فتنه شام» است و به تعبیر نویسنده، تلاش دارد فصل جدیدی در چگونگی ثبت تاریخ شفاهی بگشاید؛ فصل جدیدی که میتواند «ثبت تاریخ شفاهی در موقعیت بحران» نامیده شود، هر چند به دلیل گسترده بودن دریای روایتها، بویژه روایتهای مقاومت در سوریه، این روایتها ناتمام هستند و آنچه در این کتاب آمده، فقط گوشهای از صدای زنان راوی جنگ در سوریه است که به همت زهره یزدانپناه به نگارش در آمده است. زهره یزدانپناه قرهتپه، نویسنده، مستندساز و پژوهشگر متولد سال ۱۳۴۲ است. او ضمن بهرهمندی از «علوم حوزوی»، فارغالتحصیل کارشناسی «تاریخ»، کارشناسی ارشد «تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی» و کارشناسی ارشد «پژوهش هنر» نیز است. وی دارای ۱۵عنوان کتاب در زمینه ادبیات داستانی است و پژوهش و مستندنگاری در حوزه دفاعمقدس و دیگر حوزهها از جمله پژوهش۲ عنوان کتاب مشترک و ۵ عنوان کتاب در زمینه دفاعمقدس را نیز بر عهده داشته است. دریافت جایزه و تندیس نخستین جشنواره بینالمللی طلایهداران حجاب و عفاف بسیج، انتخاب به عنوان هنرمند برگزیده در بخش عماد مغنیه سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، دریافت جایزه و تندیس جشنواره سینماحقیقت برای مستند «وقتی آنها آمدند»، تقدیر به عنوان هنرمند برگزیده در نخستین همایش بینالمللی ثمین، کسب جایزه شهید حبیب غنیپور و جایزه همایش زنان دفاعمقدس برای کتاب «قوارهای برای دو نفر» و... از جمله عناوین و افتخارات یزدانپناه است. انتشار کتاب «اینجا سوریه است» بهانهای شد تا پای صحبتهای زهره یزدانپناه بنشینیم تا از حال و هوای نگارش این کتاب باخبر شویم.
***
* خانم یزدانپناه! لطفا ابتدا درباره چگونگی شکلگیری ایده اولیه نگارش کتاب «اینجا سوریه است» بفرمایید.
بخوبی خاطرم هست که تنها مدت کمی از شهادت شهید حججی گذشته بود که آقای وحید جلیلی، مسؤول «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» -که آن زمان در سوریه بود- با بنده تماس گرفت و درباره یکی از ایدههایش صحبت کرد؛ طرح و ایده ثبت و نگارش خاطرات زنان سوری که زندگیشان متأثر از جنگ سوریه به شرایط بحرانی رسیده بود.
در واقع آقای جلیلی میخواست مقاومت و مظلومیت زنان سوری در قالبی هنری به مخاطبان عرضه شود و از سوی دیگر رنجنامه این زنان به عنوان «تاریخ شفاهی»، برای همیشه ثبت و ضبط شود. به هر حال در ادامه با همکاری مسؤولان فرهنگی ایران در سوریه مراحل ابتدایی و تحقیقاتی پروژه آغاز شد.
* در مقدمه کتاب گفته بودید سختیهای طاقتفرسایی را برای به سرانجام رساندن پروژه در سوریه متحمل شدید؛ آیا قبل از اعزام به سوریه این سختیها را پیشبینی نمیکردید؟
اگر بخواهم صادقانه بگویم باید گفت زمانی که به کشور سوریه عازم شدم، نهتنها بنده بلکه هیچ کدام از مسؤولان و همراهان ایرانی در سوریه هم تصورش را نمیکردند به سرانجام رساندن این پروژه در کشوری مثل سوریه که هنوز درگیر جنگ بود تا چه حد میتواند دشوار و سخت باشد.
* با این اوصاف چگونه بر آن شرایط سخت غلبه کردید؟
به هر حال خواست خدا و لطف شهدای «مدافع حرم» بود که چنان زمینهسازی کنند که قرعه این کار عظیم و متفاوت فرهنگی جهادگونه به نام شخص بنده بیفتد، یعنی نخستین خانم ایرانی نویسنده، پژوهشگر و مستندساز که دستاندرکاران ایرانی در سوریه به او اجازه داده بودند برای این کار عازم آن کشور شود و همین موضع، انگیزه مضاعفی به من تزریق کرد تا بتوانم بر همه مشکلات و سختیها غلبه کنم.
* اگر بخواهید به بخشی از شرایط سخت تولید پروژه در سوریه اشاره کنید، چه خاطرهای به ذهنتان خطور میکند؟
یکی از به یادماندنیترین قسمتهای این سفر، حضورم در میان مردم شیعه، سنی، علوی و مسیحی بود؛ ادیان و مذاهب و فرهنگهای مختلفی داشتند. ساعتها با پشتکار برای ثبت روایت آنها تلاش میکردم تا صدای مظلومیتشان را به گوش مردم صلح طلب، حقیقتجو و آزادیخواه جهان برسانم. این تلاش از این باب شیرین بود که هم آدمهای جدیدی یافته بودم که میتوانستم آنها را از صمیم قلب دوستشان داشته باشم و هم اینکه دقیقا در تقابل با تبلیغات سوء دشمن مشترکشان بود که قصد ایجاد اختلافات بین مذاهب را داشت. به هر حال، بهرغم همه این اوضاع و احوال، سعی شد این روایتها به همراه اسنادی مانند صوت، مصاحبهها، عکسهای راویان و مشخصات کاملشان برای حفظ در آرشیو سندها ثبت شود و سپس به نگارش درآید. برای حفظ سندیت متنهای پیادهشده از مصاحبههای ضبطشده نیز سعی کردهام صوت همه مصاحبهها را پیاده کنم تا از این بابت هم اطمینان خاطر حاصل شود.
* وقتی کتاب «اینجا سوریه است» روانه بازار نشر شد، موضوعی بود که حسرت بخورید چرا در کتاب آنطور که باید به آن نپرداختید؟
از آنجا که حین نگارش کتاب «اینجا سوریه است» به همراه همکارانم تمام تمرکز و تلاش خود را گذاشتم که از تمام ظرفیتها، اسناد و مصاحبهها برای تولید بهترین خروجی بهره ببرم، هیچ گونه حسرتی بابت کمکاری ندارم اما پس از انتشار کتاب یک حسرت بزرگی بر دل بنده مانده است.
* چه حسرتی؟
از زمان آغاز نگارش تا پایان آن به این موضوع فکر میکردم زمانی که پروژه به سرانجام رسید، حاجقاسم سلیمانی از نخستین خوانندگانش باشد. اکنون اما یکی از عمیقترین اندوهها و تأسفهایم این است که کتاب زمانی منتشر میشود که ایشان دیگر در میان ما نیست و صادقانه باید گفت اگر سلحشوریهای خالصانه حاجقاسم و مدافعان حرم در جبههها نبود، نه زمینهای برای ارائه ایدهها و طرحها فراهم میشد و نه نویسندهای میتوانست به تحقق این طرحها رو بیاورد.
***
روایتگر سختیهای مردمجنگزده
مرتضی انصاریزاده*: عادت کردهایم، عادت کردهایم با تصویرهای قالبی از قاب رسانهها دلخوش باشیم، با دیدن چند دقیقه خبری درباره فلان واقعه احساس کنیم دیگر کارشناس شدهایم. راضی شدهایم تا گفته شود «جنگ سوریه»، این به ذهنمان بیاید که «خب دیگر! کار عربستان و دولتهای غربی است» اما اگر یکی بپرسد «خب حالا، جنگ که از صفر نمیشود شروع شود. از قبل چه زمینههایی وجود داشت؟ مردم سوریه این وسط چه میکنند؟ چه تفاوتی میان گروههای متعدد مخالف نظام سوریه وجود دارد؟ رابطه این گروهها با بافت جمعیتی سوریه چطور است؟» ناگهان متوجه میشویم که چقدر عمق اطلاعاتمان کم است، البته اگر اطلاعاتی وجود داشته باشد. فاصله گرفتن از یک پدیده اجتماعی برای ارزیابی آن لازم است اما به این شرط که این فاصله گرفتن منجر به بیگانگی نشود. یکی از راههای بیگانه نشدن با اتفاقات هم دیدن آدمها و زندگیهای درون آنهاست. کتاب «اینجا سوریه است» خانم زهره یزدانپناه، خواننده را میبرد به داخل واقعه، بدون واسطه؛ به ملاقات با زنانی که زندگیشان از جنگی طولانی و خانمانسوز متاثر شده. متاثر شدن کلمه دقیقی نیست، زندگیشان همآغوش جنگ شده، و در گوشهگوشه آن رد پایی از جنگ دیده میشود؛ از دست دادن سرپناه، فقدان عزیزان، بحران مالی و جستوجوی کار و آینده نامعلوم. تلخیهای کتاب زیاد است اما جوانههای زندگی هم دیده میشود. زنان قرار نیست تسلیم شوند. با یک سفارش عادی اداری و از کسی که اهل چرتکه انداختن باشد، چنین کتابی پدید نمیآید. اگر نویسنده چنین کتابی انتظار داشت از فرودگاه برود هتل و بعد در اتاقی خنک یک به یک مصاحبهشوندگان را برایش بیاورند و او هم با سوالاتی رسمی بازی کند، هیچ وقت «اینجا سوریه است» به وجود نمیآمد. کسی که میخواهد روایتگر مرارتها و سختیهای جمعیتی باشد باید میزانی از آن را بچشد و سفره خود را از آنها جدا نکند. جدا از خاطرات و گفتههای راویان، نویسنده این کتاب میتواند یک کارگاه تجربهنگاری و مردمشناسی بگذارد و تعریف کند که چه کارهایی کرده تا قربانیان جنگ به او اعتماد کنند و از غمها و زخمهایشان برایش بگویند.
*نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی
ارسال به دوستان
برج آزادی میزبان آثار منتخب جایزه «سهراب سپهری» شد
نمایشگاه آثار منتخب نخستین جایزه سال تصویرسازی سهراب سپهری در تالار آینه برج آزادی افتتاح شد.
به گزاش «وطنامروز»، در نمایشگاه آثار منتخب نخستین جایزه سال تصویرسازی سهراب سپهری ۴۴ اثر تجسمی شامل نقاشی و تصویرسازی با محوریت اشعار سهراب سپهری از سارا الفتی از البرز، پریسا فرخبخت و مهناز ابراهیمی از اصفهان، سعید خویه، بهاره خدامی، شکیلا کریمی، تارا نادری و مطهره غلامی از تهران، حدیث افسرده از ایلام، فاطمه ایرانزاد از بوشهر، فریبا منوچهری از همدان، زهره جهانبازی و عاطفه قربانی از چهارمحالوبختیاری، زهرا مقصودی از مرکزی، سیدهزینب بهروز از آباده فارس، زهره بابایی از خراسان شمالی و مراد فتاحی از شهریار استان تهران در معرض دید علاقهمندان قرار داده شده است. آنچه در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده نگاه ۱۷ هنرمند از شهرهای مختلف کشور است. این آثار به صورت تخصصی اشعار شاعر شهیر کاشانی را در قالب تصویرسازی به منظور آشنایی بیشتر جامعه با افکار و جهانبینی سهراب سپهری، خلق کردهاند.
این نمایشگاه با رعایت شیوهنامههای بهداشتی با حضور هنرمندان پیشکسوت و جمعی از مسؤولان افتتاح شد و تا ۱۹ تیر در تالار آینه برج آزادی جهت بازدید علاقهمندان و هنردوستان با هماهنگی قبلی برقرار است.
ارسال به دوستان
نوای «مادر» و «دلشدگان» پس از سالها طنینانداز میشود
ارکستر ملی ایران شب موسیقی فیلم را با اجرای «دلشدگان» و «مادر» روی صحنه میبرد.
به گزارش «وطنامروز»، در نخستین اجرای ارکستر ملی ایران در سال جدید در بخش نخست این برنامه، گروه سازهای ایرانی، موسیقی فیلم «دلشدگان» به آهنگسازی استاد حسین علیزاده را اجرا میکند.
در بخش دوم، ارکستر ملی ایران با ترکیب کامل نوازندگان، اجرای موسیقی فیلم «مادر» به آهنگسازی و رهبری ارسلان کامکار را به مخاطبان خود تقدیم میکند.
این برنامه که بنا بود ۲۶ خردادماه اجرا شود، به رغم آمادگی ارکستر، به دلیل محدودیتهایی که برای پلتفرمهای پخش آنلاین به وجود آمد، به روز جمعه ۱۱ تیرماه موکول شد. با تصمیم شورای هنری ارکستر، به منظور ارائه مطلوبتر این اجرا و همچنین نمایش بهتر هنر نوازندگان ارکستر، این کنسرت به شکل «آفلاین» در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
بر این اساس، کنسرت شب موسیقی فیلم ارکستر ملی ایران از ساعت ۲۱ روز جمعه ۱۸ تیرماه از طریق سایت اینترنتی بنیاد رودکی در دسترس علاقهمندان است.
به دلیل جابهجایی برنامهها، اجرای تیرماه ارکستر نیز ناگزیر از جدول حذف شده است و برنامههای ارکستر ملی از روز ۱۴ مردادماه بر روال عادی خود قرار خواهند داشت.
ارسال به دوستان
در قالب مستند «زنان سرزمین آفتاب» به تصویر کشیده شد
نمایش توانمندیهای بانوان کارآفرین
«زنان سرزمین آفتاب» که در حال پخش از شبکه ۲ سیماست، مجموعه مستندی مردمنگاری است که با هدف معرفی زنان کارآفرین و استفاده از پتانسیلهای بکر جغرافیایی مناطق مختلف تولید شده است.
به گزارش «وطنامروز»، سعیده توکلنیا، تهیهکننده مجموعه «زنان سرزمین آفتاب» پیرامون شکلگیری این مستند توضیح داد: من خودم کارآفرین هستم و از سال ۹۰ و در پی ورود به این حیطه چندین پروژه استارتآپی داشتهام. طی دورانی که در این پروژهها مشغول فعالیت بودم، متوجه سختیهای مسیر و عدم حمایت برای افراد کارآفرین شدم. در سفر کوتاهی که به جزایر هرمز و هنگام داشتم با زنان کارآفرینی مواجه شدم که به بهترین نحو کار میکردند، همانجا تصمیم گرفتم به عنوان یک زن کارآفرین از این بانوان حمایت کنم.
توکلنیا با اشاره به اینکه استفاده از امکانات طبیعی هر منطقه توسط این افراد یکی از مسائلی بود که در این مستندها به آن پرداخته است، بیان کرد: مثلا در هرمز زنان ماهی خشک میکنند و میفروشند یا از بستر خاک آماده آنجا برای کشت قهوه و آلوئهورا استفاده میکنند؛ محصولاتی که در ایران کشت نمیشوند. در یکی از روستاهای دورافتاده کرمان یک بانوی کارآفرین پس از بازگشت از ایتالیا به این روستا که زادگاه پدر همسرش بوده، رفته و شروع به احیای قناتها و فعال کردن نخلستانها کرده به نحوی که به مرحله صادرات خرما و فرآوری آن رسیده است. وی افزود: بانوی دیگری از سراوان در سیستانوبلوچستان به عنبرآباد کرمان رفته و همراه دیگر بانوان مشغول تولید سوزندوزیهای اصیل ایرانی و صادرات آن به کشورهای حوزه خلیجفارس هستند. به نظرم اینها کسانی هستند که باید دیده شوند چون با کمترین امکانات به کارآفرینی مشغولند. این تهیهکننده در پایان گفت: «زنان سرزمین آفتاب» در جشنواره زمین منتخب شد و در جشنوارههای بینالمللی دیگر مستند هم آن را شرکت دادهایم اما ارتباطی که من با این بانوان کارآفرین پیدا کردم، برایم بیشترین بازخورد معنوی داشته است. برای پیدا کردن این سوژهها هم از هیچ ارگان و نهادی کمک نگرفتم بلکه به صورت کاملا سنتی اطلاعات ۱۲۳۰ زن کارآفرین را جمع کردم که از بین آنها زندگی ۸۵ نفر به مرحله تصویربرداری رسید.
ارسال به دوستان
8 کتاب انتشارات انقلاب اسلامی تجدید چاپ شد
انتشار «راه روشن مدیران»
8 کتاب انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی تجدید چاپ شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «صلح امام حسن(ع)» نوشته شیخ راضی آلیاسین و ترجمه رهبر معظم انقلاب و دربرگیرنده خلاصهای از وقایع تاریخی دوران امامت حضرت امام حسن(ع) پیش از بیعت تا صلح و پایان ماجرا و مقایسهای بین شرایط امام حسن(ع) و امام حسین(ع) است که به چاپ هشتم رسیده است.
«تفسیر سوره مجادله» دیگر کتاب تجدید چاپی انتشارات انقلاب اسلامی است که به چاپ هفتم رسیده است. این کتاب متن ویراسته جلسات تفسیر سوره مجادله توسط حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی) در سال ۱۳۶۱ است.
یکی از مهمترین کتابهای فقهی رهبر انقلاب با نام «غناء و موسیقی» است که این کتاب، متن کامل ۷۶ جلسه درس خارج فقه معظمله بوده و چاپ ششم آن روانه بازار کتاب شده است.
«معیشت پرهیزکارانه» عنوان کتابی است دربرگیرنده بیانات حضرت آیتالله خامنهای در موضوع تقوا که برای پنجمین بار تجدید چاپ شد.
۲ عنوان از سری کتابهای شرح نهجالبلاغه نیز به چاپ پنجم رسید. «راه روشن مدیران» و «نبوتها در نهجالبلاغه» عناوین این ۲ کتاب است.
کتاب «نقش نگار» به مرور زندگانی امیرالمومنین(ع) برگرفته از بیانات رهبرمعظم انقلاب میپردازد که برای بار چهارم تجدید چاپ شده است.
«تفسیر سوره تغابن» متن ویراسته جلسات تفسیر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی در سال ۱۳۶۲ است. این کتاب، بعد از گذشت مدت کوتاهی از انتشار آن، به چاپ دوم رسیده است.
ارسال به دوستان
فیلمبرداری فیلم سینمایی بهزاد فراهانی به نیمه رسید
تکمیل گروه بازیگران «مهمانی از کارائیب»
فیلمبرداری فیلم سینمایی «مهمانی از کارائیب» به کارگردانی بهزاد فراهانی و تهیهکنندگی شهرام گیلآبادی با اضافه شدن بازیگران جدید و کامل شدن گروه، از نیمه گذشت. به گزارش «وطنامروز»، با اضافه شدن کامران تفتی، رامین ناصرنصیر، مهناز غمخوار، فهیمه رحیمنیا، علی میلانی، مهدی میامی، رامین پورایمان و شیرین تبریزی به جمع بازیگران فیلم سینمایی «مهمانی از کارائیب» به کارگردانی بهزاد فراهانی و تهیهکنندگی شهرام گیلآبادی، گروه بازیگران این قصه عاشقانه تکمیل شد. فیلمبرداری «مهمانی از کارائیب» به نیمه رسیده و این روزها گروه در لوکیشنی در حاشیه شهر تهران مشغول فیلمبرداری هستند.
رضا بابک، بیوک میرزایی، شقایق فراهانی، کامران تفتی، رامین ناصرنصیر، مهناز غمخوار، فهیمه رحیمنیا، آذرخش فراهانی، علی میلانی، مهدی میامی، رامین پورایمان و شیرین تبریزی بازیگرانی هستند که در این فیلم مقابل دوربین رفتهاند. بهزاد فراهانی کارگردان و نویسنده فیلمنامه، حمیدرضا قطبی مشاور کارگردان، شهرام گیلآبادی تهیهکننده، مرتضی پورصمدی مدیر فیلمبرداری، شهرام متولیباشی مدیر صدابرداری، محسن صادقینسب سرپرست گروه کارگردانی، مهدی سهرابی دستیار یک کارگردان و برنامهریز، نوید فرحمرزی طراح چهرهپردازی، مرجان گلزار طراح صحنه و لباس، جواد راهزانی مدیر تولید و مریم قربانینیا مشاور رسانهای این فیلم هستند. در خلاصه داستان «مهمانی از کارائیب» آمده است: «خیاطی کارکشته عاشق بانویی شده که همسرش را اعدام کردهاند. خیاط به دلیل دلبستگی به رفاقت با دوستش، شجاعت بیان این عاشقانگی را ندارد و بانو نیز به دلیل وفاداری به شوی رفتهاش دهان میبندد و دل را لجام میزند. این عشق پنهان داستان ناتمام بسیاری از مردان و زنان شرقی است؛ عشقهایی که سرانجامش را باید در فلسفه شرق جست».
ارسال به دوستان
آغاز پخش سریال تاریخی «آخرین پادشاهی» از شبکه 4 سیما
مجموعه تلویزیونی «آخرین پادشاهی» از بامداد شنبه 12 تیر از شبکه 4 سیما پخش خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، آخرین پادشاهی (با نام اصلی The last kingdom) سریالی تاریخی - ماجراجویانه است که بر اساس سری رمانهای برنارد کورنول (Bernard Cornwell) به نام «مجموعه داستان ساکسون» ساخته شده است. داستان این سریال در اواخر قرن نهم اتفاق میافتد؛ زمانی که انگلیس به 7 پادشاهی تقسیم شده بود. ارتش وایکینگها به این قلمرو حمله کرده و در نهایت بر سرزمین ساکسونها چیده میشوند و در ادامه داستان «اوترد» را دنبال میکنیم که به عنوان یک ساکسون به دنیا آمده اما به دست وایکینگها پرورش یافته و حالا او سعی میکند کشوری جدید را پایهگذاری کند.
فصل اول این سریال در سال ۲۰۱۵ منتشر شد و به سرعت محبوبیت پیدا کرد، به طوری که پس از تولید 4 فصل، فصل پنجم آن در حال تولید است.
تامین برنامه شبکه 4 سیما، فصلهای اول تا سوم این سریال را در ۲۶ قسمت برای پخش آمادهسازی کرده است که از ساعت 24 روز جمعه ۱۱ تیر یا ساعت صفر بامداد شنبه 12تیر قسمت اول آن پخش و در ساعتهای ۱۱ و ۱۸ همان روز تکرار میشود.
الکساندر دریمون، دیوید داوسون، توبیاس زانتلمان و امیلی کوکس در این سریال نقشآفرینی کردهاند.
ارسال به دوستان
تکلیف جشنواره «زیارت» مشخص میشود
اختتامیه جشنواره تولیدات رادیویی زیارت ۱۷ تیر امسال برگزار میشود. بیش از ۲ هزار اثر در این جشنواره با هم رقابت دارند. قرار بود این جشنواره در اسفندماه سال گذشته برگزار شود. به گزارش «وطنامروز»، بعد از گذشت ۳ سال از فعالیت رادیو زیارت، نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت قرار است با یک سال تأخیر - سال گذشته به خاطر شیوع کرونا برگزار نشد - شکل اجرایی به خود بگیرد و برنامهسازان و دستاندرکاران تولیدات محتوایی در حوزه زیارت، در رقابتی گسترده و حرفهای، به ارائه آثار خود در قالبهای گوناگون پرداختهاند. برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت، گامی در راستای تقویت و بهینهسازی تولیدات محتوایی پیرامون مساله زیارت به شمار میرود. در این جشنواره که با استقبال خوب اهالی رادیو و مخاطبان روبهرو شده، بیش از ۲ هزار اثر ارزشمند در قالبهای مختلف همچون خبر، برنامههای ساده و ترکیبی، نمایش، موسیقی، پژوهش و نویسندگی، فضای مجازی و بخش ویژه سردار شهید سلیمانی توسط دبیرخانه دریافت شد. گسترش فرهنگ زیارت و برجستهسازی جایگاه اهلبیت(ع) بویژه حضرت امام رضا(ع)، ایجاد پیوند معنوی مردم و مؤمنان با بارگاه مطهر رضوی و سایر اماکن مقدسه و معرفی اماکن مذهبی و بقاع متبرکه، اقتصاد زائر و گردشگری سلامت، از جمله اهداف و موضوعات این جشنواره است و شرکتکنندگان آثار خود را در بخشهای مختلف نمایش، ساده و ترکیبی، خبری، موسیقی و نغمات، پژوهش و نویسندگی و فضای مجازی به دبیرخانه ارسال کردهاند. همچنین علاقهمندان شرکت در بخش ویژه شهید سلیمانی این فرصت را داشتند که در هر کمیسیون با انتخاب بخش ویژه سپهبد شهید سلیمانی، در ساختار و موضوع مربوط، آثار خود را ارسال کنند. طرح برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت با حمایت علی دارابی معاون امور استانها و موافقت علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما به تصویب رسیده و پس از ابلاغ شیوهنامههای اجرایی و محتوایی، مقرر بود اختتامیه هم 15 اسفندماه سال گذشته برگزار شود اما به خاطر شیوع کرونا این مساله به تأخیر افتاد و در نهایت 17 تیرماه امسال برای برگزاری آیین اختتامیه در نظر گرفته شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|