|
آخرین وضعیت اجرای طرح منع تردد شبانه در تهران
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد طرح منع تردد شبانه در پایتخت تعطیل نشده و با قوت در حال اجراست. سرهنگ سیدابوالفضل موسویپور درباره اجرای طرح منع تردد شبانه در پایتخت گفت: همانطور که پیش از این اعلام شده، برابر تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، تردد از ساعت 22 تا ۳ بامداد در معابر تمام شهرهای کشور با هر وضعیت کرونایی اعم از قرمز، نارنجی، زرد و آبی ممنوع بوده و خودروها 200 هزار تومان جریمه میشوند.
ارسال به دوستان
مراجعه روزانه بیش از 20 هزار نفر به مراکز درمانی در تهران و بستری شدن 25 درصد آنها
وضعیت بحرانی پایتخت
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطنامروز»: با بازگشت مسافران 2 استان تهران و البرز وضعیت بیماری در هفتههای آینده شدت میگیرد
وضعیت تهران به دلیل شیوع ویروس جهشیافته کرونا و شدت ابتلای آن بحرانی است و یکچهارم مراجعهکنندگان به مراکز درمانی و بیمارستانها با علائم این بیماری بستری میشوند. به گزارش «وطنامروز»، قدرت بالای سرایتپذیری ویروس جهشیافته کرونا در موج پنجم طوری است که اکثر بیمارستانهای تهران مملو از مبتلایان کرونایی است و روزانه بیش از 20 هزار نفر برای درمان به این مراکز مراجعه میکنند. در چنین شرایطی خیلی از بیمارستانها به ناچار اقدام به ایجاد سازههای موقتی برای رسیدگی به بیماران کرونایی کردهاند که لحظه به لحظه بر تعداد آنها افزوده میشود. کارشناسان بهداشت میگویند پیک پنجم شیوع کرونا در مقایسه با 4 پیک قبلی بسیار حادتر اما تعداد فوتیهای آن خوشبختانه کمتر شده است. طبق اظهارات معاون کل وزارت بهداشت، میزان مرگومیر و بستری در افرادی که واکسن زدهاند بسیار کاهش یافته و بیشتر موارد در پیک پنجم مربوط به کسانی است که در گروه ۵۰ تا ۶۰ سال هستند که واکسن نزدهاند. از طرفی با وجود روند مناسب واردات واکسن کرونا و وجود واکسنهای داخلی اما این روزها مراکز تجمیعی واکسیناسیون در تهران نسبت به هفتههای گذشته به دلیل تعطیلات 6 روزه خلوت شده است. در این باره معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با تاکید بر اینکه وضعیت کرونا در تهران بحرانی است، گفت: ۲۵ درصد افرادی که به مراکز درمانی مراجعه میکنند به نوعی به بستری نیاز دارند. نادر توکلی گفت: شدت ابتلا در تهران بسیار بالاست و در 16 ماه گذشته چنین تجربهای نداشتهایم. ادامه روند نگرانکننده است، چون ارزیابی دقیقی نداریم که این افزایش تا کجا ادامه خواهد داشت ولی آنچه مسلم است تعداد بیسابقه مراجعان و مبتلایان است. وی افزود: مراجعات به بیش از ۲۰ هزار نفر در روز رسیده است و این آمار فقط مختص مراکز درمانی به جز مطبها است. بسیاری هم به خدمات پزشکی سرپایی نیاز دارند. اگر چه تمهیدات بسیار خوبی برای افزایش خدمات سرپایی درنظر گرفته شده اما فشار زیادی بر روی کادر درمان است و حدود ۶۰ درصد از تختهای بستری در اختیار بیماران کرونایی است و ما هنوز به آرامشی نرسیدهایم تا بتوانیم وضعیت را پیشبینی کنیم.
توکلی با اشاره به اینکه بیماران پس از مراجعه ارزیابی میشوند، گفت: بیمارانی که پس از ارزیابی حال مساعدی داشته باشند به طور موقت بستری میشوند و داروهای ضدویروس و کورتیکواستروئید دریافت کرده و اکسیژندرمانی میشوند و پس از ترخیص برای روزهای بعد وقت مراجعه میگیرند. گروهی از مراجعهکنندگان هم نسخه سرپایی دریافت کرده و مرخص میشوند و تعدادی هم برای بستری به بخشهای مراقبتهای ویژه و بخش فرستاده میشوند. طبق آمار از هر ۲۰ هزار نفر مراجعهکننده، ۱۵۰۰ نفر بستری میشوند و از تعداد کل مراجعهکنندگان حدود ۲۵۰۰ نفر به صورت موقت بستری و ترخیص میشوند، یعنی ۲۵ درصد افرادی که به مراکز درمانی مراجعه میکنند به نوعی به بستری نیاز دارند. معاون درمان ستاد کرونای استان تهران خاطرنشان کرد: ما به جز بیماران کرونایی، بیماران دیگر اعم از بیماران قلبی و مغزی و تصادفی را داریم. تمام جراحیهای غیرضرور در بیمارستانها لغو شده و بیمارانی که درمان آنها میتواند با تاخیر انجام شود، در بیمارستانها پذیرش نمیشوند و عموم امکانات معطوف بیماران کرونایی است. وی درباره بیمارستان سیار گفت: سازههای موقتی در بیمارستانها ایجاد شده که میتوان خدمات سرپایی مورد نیاز به بیماران کرونایی را در این بخشها ارائه داد. حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تخت در اورژانسها هستند که این تختها در شیفتهای عصر و شب بیماران را میپذیرند. از صبح تا ظهر بیماران ویزیت میشوند، برخی ترخیص، بستری و حتی متاسفانه فوت میشوند. ما حدود ۱۵۰۰ تخت را برای روز بعد خالی نگه میداریم تا بیماران از آن استفاده کنند. توکلی با تاکید بر اینکه فعلا سویه غالب کرونا در تهران سویه دلتا است، اظهار داشت: هر روز به تعداد بیماران افزوده میشود و رکورد تعداد بیماران شکسته میشود. ما هنوز وارد پیک موج پنجم نشدهایم. هنوز نمیدانیم این روند تا چه زمانی صعودی خواهد بود. نتایج تعطیلی تهران تا ۱۰ روز دیگر مشخص خواهد شد. وی با تاکید بر اینکه برخی کمبودهای موقت دارو و تجهیزات وجود دارد اما ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت برطرف میشود، گفت: خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود ندارد. توکلی در پاسخ به اینکه علاوه بر بیمارستانهای خصوصی، بیمارستانهای دولتی هم با کمبود رمدسیویر مواجه هستند؟ افزود: یکی از درمانهای اختصاصی استفاده از رمدسیویر است اما اینطور نیست که این دارو معجزه کند. داروهای کورتیکو استروئیدی و داروهای ضد انعقاد خون هم به درمان کمک میکنند. این دارو در کلینیکهای سرپایی مراکز دولتی در صورت تجویز پزشک در دسترس است و تعدادی از داروخانههای منتخب هم این دارو را با تجویز پزشک متخصص ارائه میدهند. مشکل ما نقدینگی بیمارستانها و همکاری بیمهها است. با همکاری بیمهها میتوانیم این دارو را بیشتر تهیه کنیم، چون رمدسیویر داروی گرانی است.
وی بر پوشش بیمهای سیتی اسکن تاکید کرد و گفت: سیتی اسکن باید با تجویز پزشک انجام شود. وقتی پزشک سیتی اسکن را در نسخه بیمهای تجویز کند، بیمار میتواند از این خدمات تحت پوشش بیمه برخوردار شود. افرادی که خودشان برای سیتی اسکن بدون تجویز نسخه با مهر پزشک مراجعه میکنند، خدمات را به صورت آزاد دریافت خواهند کرد. معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با اشاره به اینکه وقتی بحران مزمن میشود میزان حساسیتها کم شده و منجر به رفتارهای پرخطر و بیتفاوتی و سادهانگاری میشود، گفت: سادهانگاری در کشور بزرگترین خسارت برای سیستم مدیریت کرونا است.
* به تست منفی PCR اعتماد نکنید
کارشناسان تاکید میکنند کسانی که سرماخوردگی دارند، بدانند به احتمال زیاد به ویروس دلتا مبتلا شدهاند و برای جلوگیری از ابتلای اعضای خانواده و دیگران پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگیریهای اجتماعی را سفت و سخت رعایت کنند. رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در این باره به دلایل ایجاد پیک پنجم کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: پس از شیوع ویروس دلتا در استانهای جنوبی و انتقال این ویروس به سایر مناطق کشور بویژه استان تهران و شهرهای اطراف آن، وقوع پیک پنجم پیشبینی میشد. خسرو صادقنیت با بیان اینکه از یکی دو هفته اخیر با پیک شدید این بیماری مواجه شدهایم، تاکید کرد: پیک پنجم از نظر شدت با هیچیک از پیکهای قبلی قابل مقایسه نیست. شدت ابتلا به ویروس دلتا در مقایسه با ۴ پیک قبلی بسیار بالاتر ارزیابی میشود؛ در این پیک، شدت و میزان ابتلا بسیار شدید بوده و بهسرعت بیمار را به بدحالی و مرحله بستری میرساند. صادقنیت با اشاره به علائم ویروس دلتا که سریع خودنمایی میکند، گفت: اگر علامت داشتید و تست PCR شما هم منفی شد، باز اعتماد نکنید و بدانید کروناست و حتما باید مراقبتهای لازم انجام شود. وی با اشاره به اینکه ابتلا به ویروس دلتا بشدت خانوادگی شده است، افزود: کمتر افرادی را میبینیم که در مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانها تنها باشند و حتما یک یا چند نفر از اعضای خانواده نیز درگیر بیماری شدهاند. صادقنیت گفت: یکی از مهمترین علائم ویروس دلتا در پیک پنجم، ابتلای افراد سنین پایین اعم از کودکان و نوجوانان است. متأسفانه شدت ابتلای بچهها و سنین پایین در این پیک نسبت به پیکهای قبلی افزایش زیادی داشته است. وی ادامه داد: بیتوجهی نسبت به رعایت شیوهنامههای بهداشتی، طولانی شدن روند شیوع و خستگی افراد، مهمترین دلایل ایجاد پیک جدید بود که انجام برخی اقدامات میتوانست از وقوع آن پیشگیری کند. همچنین معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی نسبت به تبعات پیک پنجم کرونا در کشور هشدار داد. سیدعلی دهقانمنشادی با بیان اینکه تبعات پیک پنجم لحظه به لحظه سختتر میشود، افزود: مراجعات سرپایی به طرز عجیبی افزایش یافته است به طوری که در روزهای اخیر بالاترین رکورد آمار بستری طی 17 ماه گذشته را داشتیم. وی ادامه داد: این وضع در اغلب بیمارستانهای دانشگاه علومپزشکی تهران مشاهده میشود. بهعلاوه هجوم بیماران غیر «کووید-۱۹» در این موج ما را با چالشهای جدی مواجه کرده است.
وی در ادامه با اشاره به افزایش فضاهای فیزیکی خدمتدهی به بیماران سرپایی و بستری «کووید-۱۹»، گفت: اجرای شیوهنامه درمان بحران در قالب بستری موقت به کاهش میزان بستری در این موج بسیار کمک کرد ولی با این حال کافی نیست. معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) افزود: وضع موجود خیلی خوب نیست، چارهای نداریم جز اینکه اعمال جراحی الکتیو غیرضروری را بهسرعت متوقف و از ظرفیت نیروهای اتاق عمل در بخشهای «کووید-۱۹» استفاده کنیم. از طرفی به همکاری گروههای پزشکی و پرستاری برای گسترش کلینیک رمدسیویر نیاز داریم.
***
آمار جانباختگان کرونا در کشور طی شبانهروز به 259 نفر رسید
شمار جانباختگان ناشی از ویروس کرونا در کشور طی یک شبانهروز به بیش از 250 نفر رسید. مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه (۲ مردادماه ۱۴۰۰) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۶۳۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۵۰۹ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۲۵۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۸۸ هزار و ۵۳۲ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۳ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۱۷۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۴ هزار و ۷۸۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۲۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی و ۹۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۷ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۱۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۱۶ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۰ میلیون و ۲۶ هزار و ۶۲۸ دوز رسیده است. افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام و پس از دریافت پیامک نوبتدهی، به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
***
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطنامروز»:
شدت بیماری با بازگشت مسافران بیشتر میشود
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ویروس جهشیافته کرونا با سویه دلتای هندی بسیار خطرناکتر از سویههای قبلی است چرا که قدرت بالایی در انتقال و شدت بیماری دارد و در صورت کمتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی و کمکاری دولت در تسریع واکسیناسیون میتواند فاجعهبار شود. همایون سامهیحنجفآبادی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه امیدواریم نوع جدید دیگر ویروس کرونا در این شرایط سخت به کشور وارد نشود، گفت: متاسفانه اوضاع تهران بحرانی است و این ویروس به کل استانهای کشور نیز سرایت کرده است. کادر پزشکی نیز روزهای سختی را سپری میکنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: بیمارستانهای تهران و خیلی از کلانشهرها پر از بیمارانی است که به ویروس جهشیافته کرونا مبتلا شدهاند؛ خیلی از بیمارستانها برای خدماترسانی هر چه بیشتر به بیماران، اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی کردهاند و فضای خالی حیاط بیمارستانها را جایگاهی برای سرویسرسانی به بیماران کرونایی اختصاص دادهاند که باید از روسای بیمارستانها و کادر درمان بابت این همه زحمات تشکر کرد.
وی ادامه داد: تنها راه مقابله با این بیماری رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی است، این در حالی است که خیلی از شهروندان ۲ استان تهران و البرز که قرار بود برای مهار ویروس جهشیافته کرونا در خانههایشان بمانند، راهی شهرهای شمالی شدهاند. بیتردید با بازگشت آنها طی هفتههای آینده بیماری شدت بیشتری به خود خواهد گرفت و کار کادر درمان در خدماترسانی را سختتر میکند.
***
معاون کل وزارت بهداشت خبر داد
کاهش آمار مرگ و بستری افرادی که واکسن زدهاند
مرگومیر و بستری افرادی که واکسن زدهاند بسیار کاهش یافته است. معاون کل وزارت بهداشت گفت: بیشتر موارد در پیک پنجم مربوط به کسانی است که در گروه ۵۰ تا ۶۰ سال هستند و واکسن نزدهاند. ایرج حریرچی افزود: اکنون ظرفیت ۵۰۰ هزار تزریق روزانه داریم و در چند روز آینده این ظرفیت به یک درصد جمعیت کل کشور خواهد رسید. وی با بیان اینکه ورود واکسن خارجی و در دسترس بودن واکسن داخلی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، گفت: از برخی ناهماهنگیها در تزریق واکسن عذرخواهی میکنیم. بیشترین مشکل این است که برخی افراد بالای ۶۰ و ۷۰ سال به رغم دعوت، تاکنون برای دریافت واکسن مراجعه نکردهاند. وی با بیان اینکه جمعیت بالای ۶۰ سال ۹ و نیم درصد جامعه و حدود ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر هستند، گفت: بیش از ۷۰ درصد مرگومیر و ۶۰ درصد موارد بستری به دلیل بیماری کرونا متعلق به این گروه از جامعه است. مرگومیر و بستری در افرادی که واکسن زدهاند بسیار کاهش یافته و بیشتر موارد در پیک پنجم مربوط به کسانی است که در گروه ۵۰ تا ۶۰ سال هستند و واکسن نزدهاند. حریرچی گفت: بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، همه واکسنها ۱۰۰ درصد از مرگومیر جلوگیری میکنند و اثربخشی بالایی در مقابل «کووید-۱۹» شدید دارند. موارد ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن، بسیار اندک بوده است و کسانی که مبتلا شدهاند کم علامت بوده و در خانه درمان شدهاند. حریرچی گفت: افرادی که مبتلا شدهاند یا یک دوز واکسن دریافت کردهاند یا از دوز دوم آنها ۳ هفته نگذشته است تا ایمنی کامل در بدن آنها ایجاد شده باشد. وی افزود: هیچ کمبودی برای تزریق دوز دوم در گروههای هدف نداریم.
ارسال به دوستان
نخستین محموله واکسنهای اهدایی ژاپن به کشور وارد شد
دستور وزیر بهداشت برای آغاز واکسیناسیون ۵ گروه جدید
بیماران خاص، دیابتیها، رانندگان حملونقل عمومی، معلمان و اساتید دانشگاه، افرادی هستند که واجد شرایط واکسیناسیون کرونا هستند. وزیر بهداشت طی نامهای به معاون بهداشت وزارت بهداشت دستور داد لیست گروههای جدید برای واکسیناسیون علیه کرونا را اعلام کند. در نامه دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت خطاب به دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت آمده است: با قدردانی از زحمات کلیه همکاران و دستاندرکاران واکسیناسیون «کووید-۱۹» و با توجه به تأمین واکسن مورد نیاز از طریق واردات و تولید داخل، ضروری است تعداد افراد در گروههای زیر را سریعا به اینجانب اعلام کنید تا با طی مراحل لازم، واکسیناسیون این گروه آغاز شود: ۱- کلیه بیماران دیابتی بالای ۱۸ سال به تفکیک استانها (اخیرا سامانه ثبت بیماران دیابتی کشور با کد ملی در معاونت درمان راهاندازی و موارد را ثبت کرده که میتواند مورد استفاده قرار گیرد). ۲- بیماران خاص دیگری که باید در اولویت قرار گیرند و تاکنون واکسینه نشدهاند. ۳- رانندگان تاکسی و خدمات حملونقل عمومی از قبیل ریلی، هوایی و زمینی ۴- آموزگاران مدارس ابتدایی و متوسطه به تفکیک ۵- اساتید دانشگاهها.
در ادامه این نامه است: تسریع در اعلام آمار تفکیکی فوق جهت برنامهریزی عاجل واکسیناسیون گروههای مذکور از اولویت ویژه برخوردار است. بدیهی است از لیست افراد اعلامشده باید کسانی که در گروههای سنی قبلی واکسینه شدهاند حذف شود.
* ورود نخستین محموله واکسنهای اهدایی ژاپن به کشور
اولین محموله از واکسنهای اهدایی ژاپن دیروز وارد کشور شد. سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: اولین محموله از مجموعه واکسن اهدایی ژاپن وارد کشور شد که دربردارنده بیش از یک میلیون دوز واکسن آسترازنکای تولیدشده در ژاپن است. کیانوش جهانپور اظهار داشت: نخستین محموله مجموعه واکسن اهدایی دولت و ملت ژاپن عصر جمعه وارد کشور شد که دربردارنده بیش از یک میلیون دوز واکسن آسترازنکای تولیدشده در ژاپن است. وی گفت: این محموله با هماهنگی وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و با عملیات اجرایی UNOPS وارد کشور شد. جهانپور تصریح کرد: با توجه به آغاز بازیهای المپیک، هماهنگیهای فشردهای برای انتقال این محموله انجام شد. سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: محموله بعدی انشاءالله جمعه هفته بعد وارد کشور میشود که حدود یک میلیون و 800 هزار دوز واکسن خواهد بود. به گفته سخنگوی سازمان غذا و دارو، با توجه به ظرفیت فعلی تزریق واکسن در کشور، محمولههای اینچنینی میتواند واکسن مورد نیاز کشور را تا زمان کفایت واکسنهای تولید داخل، تامین کند. سخنگوی سازمان غذا و دارو یادآور شد: حملونقل بینالمللی DHL بعد از مدتها برای انتقال این محموله همکاریهای خود با ایران برای انتقال دارو و واکسن را آغاز کرده است.
***
تزریق ۴۱۰ هزار دوز واکسن «کوو ایران برکت»
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت از تزریق ۴۰۹۹۸۷ دوز واکسن «کوو ایران برکت» در کشور خبر داد. جهانپور در حساب توئیتر خود نوشت: تا صبح شنبه دوم مرداد، ۴۰۹۹۸۷ دوز واکسن «کوو ایران برکت» در فرآیند واکسیناسیون عمومی در سراسر کشور تزریق شده است. به این عدد البته موارد شرکتکننده در فازهای سهگانه مطالعات بالینی را هم باید افزود.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک:
«برگ سبز» سند مالکیت نیست
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک با تاکید بر اینکه برگ سبز سند مالکیت نیست، گفت: محاکم قضایی برگ سبز را به رسمیت نمیشناسند، چراکه این سند فقط یک سند رسمی است نه سند مالکیت. ذبیحالله خدائیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برگ سبز سند مالکیت است یا خیر؟ اظهار کرد: برگ سبزی که پلیس صادر میکند سند رسمی است. حجتالاسلام مصدق هم به عنوان رئیس دیوان عدالت اداری در صحبتی گفتند برگ سبز پلیس سند رسمی است نه اینکه سند مالکیت رسمی باشد. وی افزود: بالاترین مقامی که در دستگاه قضایی داریم رئیس قوه قضائیه است که سال ۹۵ بخشنامه کردند محاکم و واحدهای ثبت اسناد و املاک نباید سندی را که نیروی انتظامی تحت عنوان برگ سبز برای تعویض پلاک صادر میکند به عنوان سند رسمی مالکیت به رسمیت بشناسند. رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: برگ سبز پلیس در حد تعویض پلاک سند رسمی است اما سند مالکیت نیست، چراکه نقل و انتقال خودرو به موجب ماده ۲۹ قانون رسیدگی به جرائم باید در داخل دفاتر اسناد رسمی ثبت شود. خدائیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه محاکم برگ سبز را از افراد در صورت بروز مشکل به عنوان سند قبول میکنند یا خیر، گفت: اگر کسی که سند رسمی از دفاتر دارد و فردی که برگ سبز دارد به واحد اجرای ثبت اسناد مراجعه کنند، واحد اجرای ثبت اسناد سند فردی را که سندش را در دفاتر تنظیم کرده است به رسمیت میشناسد. وی تاکید کرد: برگ سبز در برابر سندی که در دفاتر ثبت اسناد تنظیم شده، به عنوان سند رسمی مالکیت شناخته نمیشود و قابلیت اجرا ندارد.
***
آخرین فرصت مشمولان غایب برای تکمیل پرونده طرح جریمه ریالی
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح به مشمولانی که اقدام به درخواست معافیت از سربازی با پرداخت قسطی جریمه ریالی در سال ۱۳۹۷ کرده و تاکنون بدهی خود را تسویه نکردهاند، هشدار داد اگر نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نکنند باید سربازی بروند. امیر غلامرضا رحیمیپور با اشاره به اجرای طرح جریمه ریالی سربازی برای مشمولان دارای 8 سال غیبت و بیشتر از آن اظهار کرد: چند سال پیش این طرح به اجرا درآمد که آخرین مرحله آن در سال ۱۳۹۷ بود و پس از آن با توجه به آثار و تبعات منفی که برجا گذاشته و نیز ناعادلانه بودن، اجرای آن متوقف شد. رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در سال آخر اجرای این طرح امکان پرداخت اقساطی جرایم برای مشمولان غایب فراهم شده بود، اظهار کرد: تعدادی از این مشمولان که بخشی از اقساط را در سال ۹۷ و بخشی دیگر از آن را در سال ۹۹ پرداخت کرده بودند، باید هرچه سریعتر نسبت به تسویه بدهی و تکمیل پرونده خود اقدام کنند تا بتوانند کارت معافیت از سربازی را دریافت کنند، در غیر این صورت این افراد به عنوان مشمول غایب محسوب شده و باید به سربازی اعزام شوند. به گفته رحیمیپور، این افراد باید برای تکمیل پرونده و پرداخت اقساط به پلیس + ۱۰ یا سازمان نظام وظیفه عمومی شهر محل سکونت خود مراجعه کنند. رحیمیپور با بیان اینکه این آخرین فرصت به این افراد است، گفت: طرح جریمه ریالی سربازی و دیگر طرحهای مشابه آن دیگر اجرا نخواهد شد و لازم است مشمولان بدون توجه به شایعات مطرحشده پیرامون آن وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.
***
بازداشت چاقوکشهای بیمارستان سنندج
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان از صدور قرار بازداشت برای 6 نفر پیرامون درگیری در بیمارستان کوثر سنندج خبر داد. محمد جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان پیرامون درگیری در بیمارستان کوثر سنندج از صدور قرار بازداشت برای 6 نفر در این زمینه خبر داد و اظهار کرد: تعدادی از اهالی ۲ روستای اطراف سنندج چهارشنبه (هفته گذشته) پس از درگیری به دلیل اختلافات ملکی زخمی و به بیمارستان کوثر سنندج منتقل میشوند. وی افزود: طرف مقابل اختلاف آنها را تعقیب و در محیط بیمارستان با اسلحه سرد بار دیگر به آنان حملهور میشود که در این درگیری یکی از افراد بشدت مجروح میشود و در بیمارستان فوت میکند. جباری با هشدار به متهمانی که در این حادثه دست داشته و متواری شدهاند، گفت: تمام این افراد شناسایی شده و بزودی دستگیر خواهند شد. وی افزود: یکی از متهمان دستگیر شده از ضاربان اصلی فرد مقتول است که تحقیقات درباره وقوع این درگیری تا نتیجه نهایی ادامه دارد.
***
پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی به زنان سرپرست خانوار و معلول
مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی اعلام کرد در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال گروههای هدف سازمان بهزیستی با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است. فاطمه عباسی درباره پرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بهزیستی به ازای ایجاد هر شغل ویژه زنان سرپرست خانوار گفت: تاکنون برای اشتغال زنان، وام ۵۰ میلیون تومانی پرداخت میشده است. وی با بیان اینکه در لایحه بودجه امسال، ۳۰۰۰ میلیاردتومان برای اشتغال نیازمندان سازمان بهزیستی با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، افزود: این وام برای گروههای هدف سازمان با اولویت زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، البته ابلاغیه آن هنوز ارسال نشده و برای اجرایی شدن باید از سوی بانک مرکزی ارسال شود. عباسی با بیان اینکه برای پرداخت این وام با ۱۶ بانک عامل تفاهمنامه نوشته شده است، درباره نحوه پرداخت آن اینطور توضیح داد: این وام با ارائه مدرک شغلی یا فنی و حرفهای و مجوز کسبوکار به افراد واجد شرایط پرداخت میشود. مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۲۴۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند، یادآور شد: این وام هم به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش برای راهاندازی اشتغال پرداخت میشود و هم به کارفرمایی که بتواند برای زنان سرپرست خانوار یا گروههای هدف سازمان شغل ایجاد کند، پرداخت میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|