|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با شهلا پناهی، پژوهشگر و نویسنده کتاب زندگینامه شهید مدافع حرم مرتضی حسین پور
حسین مثل ماه
عباس اسماعیلگل: شهلا پناهی، پژوهشگر جوان حوزه بحران سوریه و عراق است که با نگاه به جنگهای نیابتیای که در این ۲ کشور اتفاق افتاده، تمرکزش را به تحقیق پیرامون چرایی حضور ایران، شناخت جبهه مقاومت اسلامی و پرچمداری جمهوری اسلامی ایران در این جبهه و مروری بر زندگی شهدای مدافع حرم گذاشته است. حاصل این تحقیقات و فعالیتها که اواخر سال 92 شروع شده انتشار کتابهای «چشمان یعقوب»، «رفیق مثل رسول»، «چمروش»، «حلب، خانطومان، پلاک ۲۵»، و «همسایه آقا» بوده است. ۳ عنوان از این مجموعه ترجمه عربی شده و همه این کتابها در نمایشگاههای بینالمللی تهران، بیروت، عمان و استانبول شرکت داشته است اما جدیدترین تالیف این نویسنده جوان از روز گذشته (شنبه) با عنوان «ماه کامل» روانه بازار نشر شده است؛ کتابی که پیرامون زندگینامه شهید مرتضی حسینپور مشهور به حسین قمی به نگارش درآمده است. در ادامه گفتوگوی «وطنامروز» با شهلا پناهی، نویسنده این اثر از نظرتان میگذرد.
***
* چه انگیزهای موجب نگارش زندگینامه شهید مرتضی حسینپور مدافع حرم شد؟
سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی که برای شرکت در مراسم چهلم این شهید در جمع خانواده شهید حاضر شده بودند گفته بودند رسالت حسین تا امروز گمنامی بود و رسالت ما از امروز معرفی حسین به جامعه است و در ادامه مراسم زمان سخنرانی ضمن اشاره به شاخصههای منحصر بهفرد شهید حسین قمی اعلام کردند تا کمتر از ۳ ماه دیگر پایان سیطره داعش بر عراق و سوریه محقق خواهد شد. متن کامل سخنرانی سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی عزیز در کتاب موجود هست. همین موارد دلایلی برای ورودم به این پروژه شد. از سوی دیگر طی سالهای کاریام به این نتیجه رسیدم که در جبهه مقاومت اسلامی تعداد قابل ملاحظهای فرماندهان جوان ایرانی حضور دارند که تحت فرماندهی مقام معظم رهبری و سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی در امور مستشاری و عملیاتی این جبهه بسیار موفق و تاثیرگذارند. یکی از بارزترین و شاخصترین این فرماندهان جوان جبهه مقاومت اسلامی سردار شهید مرتضی حسینپور با اسم جهادی حسین قمی است که سابقه 11 سال کار با گروههای مقاومت و حضور موفق در مناطق جنگی سوریه و عراق در کارنامهاش ثبت شده است و در سن ۳۲ سالگی به عنوان فرمانده عملیات قرارگاه حیدریون انتخاب میشود.
* از سختیهای کار در مراحل تحقیق و مصاحبههای این کتاب بگویید.
برای جواب این سوال یاد جملهای از مقام معظم رهبری با این مضمون افتادم که ایشان میفرمایند: بروید به سمت کارهای سخت، کارهای نشدنی تا بشود... . خب! این کار هم تلخیها و شیرینیهای خاص خودش را داشت و هر آنچه رقم خورد حکایت حلوای قند برایم داشت اما شایسته است بیانات مقام معظم رهبری را یک بار دیگر مرور کنیم که ایشان فرمودند: «بروید سراغ کارهای نشدنی تا بشود. تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین، تا بردارید؛ «و لا یخشون احداً الاالله» خب! زحمتهایش چه؟ رنجهایش چه؟ محرومیتهایش چه؟ جوابش این است که: «و کفی بالله حسیبا»
خدا را فراموش نکن. خدا حسابت را دارد.
در میزان الهی رنج تو، محرومیت تو، کفّ نفس تو، حرصی که خوردهای، زحمتی که کشیدهای، کاری که کردهای، خون دلی که خوردی، دندانی که روی جگر گذاشتی؛ اینها هیچ وقت فراموش نمیشود».
* به نظر شما یک نویسنده در نگارش کتبهای خاطرهنگاری و زندگینامه چه مواردی را باید مدنظر قرار دهد تا هم به واقعیتها وفادار بماند و هم به جذابیتهای اثر برای مخاطب بیفزاید؟
هدفم از ورود به این حوزه مستندنگاری برای معرفی اتفاقات روز در مناطقی که تحقیق میکنم است و قدم بعد معرفی شهدای مدافع حرم است با این رویکرد که علاوه بر نگاه بر سبک و سیره زندگی و تربیت دینی و ایرانی به نبوغ و تخصص این شهدا پرداخته شود تا مخاطب با زوایای مختلف و شاخص این شهدا آشنا شود و امکان الگوپذیری داشته باشد. شما به زندگی تکتک شهدا که نگاه کنید قطعا به تخصص، مهارت و داشتههای علمی آنها میرسید و خوب است که مخاطب برای شناخت شهدا بهجای ورود و پرداختن بیش از اندازه به زندگی شخصی آنها با علم و تخصص آنها آشنا شود.
***
ماه بیتکرار من
برشی از کتاب: «اینقدر حسین با دقت حواسش به همه چی هست که محل جاگذاری روی قبضهها تو هر مقری رو تو ذهنش داره. یه بار صبح قبل رفتن به من گفت: «مرتضی این قبضه رو بد جا گذاشتی. اگه بهت بزنن اول اینو میزنن بعد دیگه دستت خالی میشه». بعدش هم رفت آخرشب دوباره به مقر ما آمد. از ماشین پیاده شد به من گفت: «مرتضی چرا اینو جابهجا نکردی؟» بعدش دست من را گرفت و رفتیم پای قبضه کامل برایم شرایط را توجیه کرد و گفت: «تو مسؤول این قسمتی. باید حواست جمع بچهها و تجهیزاتت باشه». دیگه از همان روز به بعد حرف حسین آویزه گوشم ماند. سرم را تکان دادم و گفتم: «دقیقا این یکی از روحیات حسین بود که از دوره دانشجویی داشت. اگه چیزی بلد بود به همه یاد میداد. هر چقدر هم تو کار پیشرفت میکرد این اخلاق رو داشت که خساست به خرج نمیداد».نه اینکه پیش تو بخوام بگم، همیشه تو جمع رفقا میگفتم که حسین هر چی رو بلده، به آدم یاد میده. هیچ وقت نمیترسه که اگه کسی چیزی یاد بگیره بالا دستش در بیاد. میدونی میخوام بگم حسین وقتی چیزی رو به ما یاد میداد اگه یه قدم جلوتر میرفت برمیگشت دستمون رو میگرفت که بتونیم جلو بریم. سرم را بالا آوردم. چشمم که به آسمان افتاد قلبم از جا کنده شد. ماه کامل شده بود ولی به چشم من زیبایی نداشت. قرص صورت حسین جلوی چشمهایم درست از نخستینبار که دیدمش تا همین سری آخر از یک هلال باریک تبدیل به ماه کاملی شد که هیچ کس این همه زیبایی و رفاقت را تا بهحال به چشم من یکجا نداشت. حسین ماه بیتکرار من بود که حالا درست وقتی با تمام وجود بهش وابسته شده بودم و دوست داشتم به قرص کامل شدن رفاقتمان نگاه کنم، از خدا دلبری کرد. خدا هم عاشقش شده بود. وقتی پای عاشقی خدا وسط باشد، حرف و گلهای نمیتوانستم داشته باشم. حالا باید بغضم را قورت میدادم. با معرفت و محبت مینشستم و روی ماه حسین را درست در بغل خدا نگاه میکردم.
ارسال به دوستان
هنر عاشورایی ریشه در باور هنرمند دارد
هنرمندان نقاش و گرافیست ایرانی هر کدام به روشها و سبکهای مختلف، آثار عاشورایی خلق کرده و برخی از این آثار هیچ وقت از یاد و خاطره مردم فراموش نشدهاند.
به گزارش «وطنامروز»، «عاشورا» یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه هنرمندان نقاش در طول اعصار مختلف بوده و در عصر حاضر نیز بیشتر مورد توجه هنرمندان و طراحان گرافیک است، چرا که هنر عاشورایی، از دیرباز تاکنون نقشی ویژه در زندگی مردم این مرز و بوم داشته و راهنمای طیفی از هنرمندان متعهد بوده است. به همین دلیل هنرمندان ایرانی هر کدام به روشها و سبکهای مختلف، آثاری عاشورایی خلق کرده و برخی از این آثار هیچ وقت از یاد و خاطر مردم فراموش نشدهاند. شاید بتوان به اوج این آثار در نقاشیهای قهوهخانهای اشاره کرد که از مهمترین آثار قهوهخانهای عاشورایی، آثار حسین قوللرآغاسی است. همچنین میتوان به استاد محمود فرشچیان، هنرمند نقاش عصر حاضر و آثار عاشوراییاش که معروفترین و پرکاربردترین اثرش، تابلوی «عصر عاشورا» است، اشاره کرد.
مسعود نجابت، هنرمند طراح گرافیک و مدیر کانون «هنر شیعی» معتقد است در رشتههایی چون خوشنویسی، تایپوگرافی و تصویرسازی میتوان آثاری درخور و شایسته در ذیل هنر دینی و عاشورایی خلق کرد اما او تاکید میکند که هنرهای اسلامی و عاشورایی جدید را باید در نیاز امروز و ارتباط واقعی با مخاطب امروز پیدا کنیم.
به گزارش مهر، پرویز اقبالی، هنرمند طراح گرافیک، تصویرگر، پژوهشگر، دانشآموخته دانشگاه شاهد و عضو هیات علمی آن دانشگاه درباره نقش هویت در آثار هنری بیان کرد هر تصویرگری در ایران وقتی میخواهد تصویرسازیهایش را امروزی جلوه دهد سعی میکند از المانهای هنر مدرن بهره بگیرد و به همین دلیل در تصویرسازی دینی به مشکل برمیخورد چون مخاطبپذیر نیست؛ نخستین اصل در تصویرسازی دینی «مخاطبپذیری» است، به همین دلیل باید هویت داشته باشد. نکته مهم اینجاست که سنتهای ایرانی- اسلامی توانستند تصویر ذهنی مردم را شکل دهند و در دل آنها جا گیرند. حبیبالله صادقی، نقاش ایرانی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، از پیشگامان هنر انقلاب اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه شاهد است. صادقی درباره عاشورا معتقد است: «عاشورا» مفهوم یک بار مصرف و متنی نیست که آن را یک بار قرائت کنیم و کنار بگذاریم و شاهد این سخن همین که انقلاب اسلامی ایران نیز از معرفت و برکت عاشورا پدید آمده است، بنابراین من فکر میکنم ارجاع دادن موضوعات اجتماعی، آرمانی، انسانی و الهی به عاشورا میتواند زمینه نوآوری و بیان جدید را ایجاد کند.
حسن روحالامین، هنرمند نقاش و دانشآموخته دانشگاه شاهد تهران، از هنرمندان جوان سرشناس ایرانی است که هنر خود را در مسیر مفاهیم عاشورایی به خدمت گرفته است. وی از نقاشان جوان آئینی است که محوریت موضوعات منتخب او غالبا مضامین شیعی و اسطورههای دینی است. روحالامین در به تصویر کشیدن مقاتل و روضههای دقیق، ظریف و دستی قوی دارد. او از جذابیت و شکوه و عظمت سبک باروک و همچنین شیوه کلاسیک برای نمایش سیر و سلوکی که به آن معتقد است بهره کامل میبرد و تصاویر باشکوه وقایع مذهبیای که برای مسلمانان آشنایی دارد و موضوعات مورد علاقه مسلمانان است را بخوبی ترسیم میکند.
روحالامین در آخرین نمایشگاهی که برگزار کرده گفت آثار این نمایشگاه با هدف توسل و تبلیغ خلق شدهاند. این هدفی است که در اکثر آثار این هنرمند جوان نیز مشهود است و علاوه بر آن، در اغلب آثارش مفاهیم عاشورایی و جلوههایی از آیینهای مذهبی اسلامی وجود دارد.
ارسال به دوستان
کنداکتور شبکه یک به «افرا» رسید
مجموعه نمایشی «افرا» از جمعه هفته جاری ۵ شهریور روی آنتن شبکه یک میرود. به گزارش «وطنامروز»، با پایان مراحل پس تولید سریال «افرا»، این ملودرام خانوادگی از جمعه ۵ شهریور ساعت ۲۲:۱۵ روی آنتن میرود. به این ترتیب این سریال ۴۰ قسمتی از نیمه دوم ماه محرم تا پایان ماه صفر روی آنتن خواهد بود. مجموعه نمایشی «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیهکنندگی مشترک مجید مولایی و محمدکامبیز دارابی در گروه فیلم و سریال شبکه یک تولید شده است. در این سریال پربازیگر مهدی سلطانی، پژمان بازغی، مینا وحید، روزبه حصاری، فریبا متخصص، اسماعیل محرابی، پیام دهکردی، علیرضا آرا، نسرین بابایی، محمد صادقی، هامون سیدی، سارا باقری، مهرداد بخشی، آریا دلفانی، فهیمه مؤمن، بهمن صادقحسینی و... ایفای نقش کردهاند. در خلاصه داستان سریال «افرا» آمده است: «در پگاه مهآلود یک روز پاییزی، در زیر شاخههای پرشکوه افرا، فرزندی زاده میشود؛ حاصل وصلت شوم اخلاق و منفعت. چشمان پیر افرا، یگانه شاهد این راز در اعماق جنگل است؛ شاهدی که آموخت در نگاه عاشقانه به زندگی، فقط صاحب تنهایی خویشی. هیچکس نبودن، نخستین و آخرین قانون کتاب عشق است».
ارسال به دوستان
«گزارش یک آدمربایی» سریال میشود
کتاب غیرداستانی «گزارش یک آدمربایی» نوشته «گابریل گارسیا مارکز» توسط کمپانی آمازون به یک سریال تبدیل میشود. به گزارش «وطنامروز»، سامانه نمایش آنلاین آمازون قصد دارد یک سریال را با الهام از کتاب «گزارش یک آدمربایی» نوشته «گابریل گارسیا ماکز» نویسنده سرشناس کلمبیایی تولید کند. این اقتباس که شامل یک سریال ۶ فصلی خواهد بود، بر اساس داستان واقعی کتاب «گزارش یک آدمربایی» ساخته میشود و درباره گروهی از افرادی است که توسط «پابلو اسکوبار» قاچاقچی بدنام مواد مخدر ربوده میشوند و در ادامه خانوادههای آنها در تلاش برای آزادی عزیزانشان هستند. «خاویر بالماسدا» مدیر بخش محتوای آمریکای لاتین استودیو آمازون در این باره میگوید: از اینکه این تیم فوقالعاده و مستعد را برای ساخت این سریال در کنار هم داریم بسیار هیجانزدهایم و مهمتر آنکه از حمایت «رودریگو گارسیا» فرزند «گابریل گارسیا مارکز» برخورداریم که به ما کمک میکند میراث پدرش را با میلیونها مخاطب آمازون در سراسر جهان به اشتراک بگذاریم. «ماجید ایسا»، «کریستینا اومانا»، «کارمن گومز»، «ژولیت رسترپو»، «خوان پابلو رابا» و «کونستانزا دوکه» از جمله بازیگران مطرح سینمای آمریکای لاتین هستند که قرار است در این سریال ایفای نقش کنند. «گابریل گارسیا مارکز» که علاقه فراوانی به سینما داشت، نگارش چندین فیلمنامه را نیز در کارنامه دارد و حتی سال ۱۹۸۲ و پیش از دریافت جایزه نوبل ادبیات، یکی از اعضای هیات داوران بخش رقابتی جشنواره فیلم «کن» بود.
ارسال به دوستان
«گاندو» درباره کدام مدیران با مرکزی افشاگری میکند؟
سریال «گاندو» از آثار پرمخاطب تلویزیون به شمار میآید. این اثر با انتخاب موضوعات روز جامعه در ژانر پلیسی- امنیتی، با لحنی صریح وضعیت موجود را به نقد و رشادتهای افراد خدوم برای تامین امنیت جامعه را به تصویر کشیده است. سریال «گاندو» به کارگردانی جواد افشار و تهیهکنندگی مجتبی امینی که از شبکه ۳ سیما روی آنتن رفته است، از آثار پرمخاطب تلویزیون به شمار میآید. مسالهای مهمی که در قسمت جدید سریال گاندو به آن اشاره شده، دغدغه این روزهای مردم یعنی بازار ارز و نوسانات وحشتناک آن است که باعث شد بسیاری از خانوادهها دچار آسیبهای جدی در معیشت و کسبوکار خود شوند؛ پروندهای که یکی از متهمان آن «س.آ» از کشور گریخت و دیگر متهم آن که از معاونان بانک مرکزی بود ۱۴ مرداد ۹۷ دستگیر و ۸ مهرماه ۹۷ با وثیقه آزاد شد. این معاون ارزی بانک مرکزی، متهم به مشارکت در اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز به صورت شبکهای و سازمانیافته در حد کلان به میزان ۱۵۹۸۰۰۰۰۰ دلار و ۲۰۵۰۰۰۰۰ یورو است. همچنین فرد دیگری از مسؤولان نظارتی مرتبط با بانک مرکزی نیز در این پرونده دارای اتهاماتی است که نشاندهنده پیچیدگی موضوع است. در سریال «گاندو» به وضوح و به صراحت از نوع فعالیت این افراد، نفوذ بیگانه و رصد فعالیت آنها پرده برداشته شده است. به گزارش دانا، اینکه سازندگان «گاندو» امروز با ساخت سریالی همراه با رویکرد آگاهیبخشی- که از رسالتهای رسانهای است، مطالبهگرند، امری است پسندیده اما نکته حائز اهمیت نحوه رسیدگی به پرونده متهمان اصلی ارزی کشور است. در این سریال به صراحت به نقش معاون بانک مرکزی و همکارانش در بهم ریختن بازار ارز اشاره میشود که در نوع خود کمنظیر است. این جسارت رسانه ملی و دستگاههای امنیتی در نشان دادن موضوعات اینچنینی ستودنی است. سریال «گاندو» روی این مساله پر اهمیت که بر اقتصاد کل کشور تاثیرگذار بوده و تمام افراد جامعه به نوعی با آن درگیر هستند چراغ انداخته است. امروز مخاطب منتظر پاسخگویی روشن قوه قضائیه است؛ این بحران ارزی که در کشور به وجود آمده و همچنان ادامه دارد در نهایت به چه سرانجامی رسید؟ در سریال شاهد فعالیت جاسوسان کشورهای مختلف در حوزه ارزی هستیم. این افراد گلوگاهها را شناسایی کردند، سکه خریدند و قیمتها را بالا بردند و در این شرایط مطابق آنچه در سریال مطرح میشود، معاون بانک مرکزی و همراهانش در اقدامی ضد امنیت ملی گفتاردرمانی کردند تا سودجویان کار خودشان را بکنند؛ البته نقش فردی به نام رحمانی (شخصیتی در سریال) هم بسیار حائز اهمیت است که تمام مهرهچینیها از سوی او انجام میشود. ارسال به دوستان
عرضه بازی رایانهای «مختار» در محرم
مسؤول سازمان فضای مجازی بسیج گفت: تلاش داریم پس از دهه اول محرم رونمایی از بازی فصل قیام و انتشار دیجیتال آن انجام شود.
به گزارش «وطنامروز»، مسلم معین اظهار داشت: با توجه به نیاز مردم به محتوای بومی و فاخر در لایههای مختلف فضای مجازی، در مجموعههای تخصصی فضای مجازی بسیج تلاشمان را در راستای تولید محتوای اسلامی- ایرانی مضاعف کردهایم که نتیجه یکی از این تلاشها تولید سهگانه بازی رایانهای سفیرعشق است.
وی با اشاره به بازی سهگانه سفیر عشق اظهار داشت: بازی فصل قیام دومین نسخه از سهگانه سفیر عشق محسوب میشود که روایتگر قیام جناب مختار ثقفی از سلولهای ابن زیاد تا سفر به مکه و آغاز قیام و پیروزی آن است.
وی عنوان داشت: این اثر در سبک اکشن سوم شخص شمشیری تولید شده و دارای 12 مرحله و بیش از 6 ساعت گیم پلی است.
معین اظهار داشت: فصل قیام با محوریت کاراکتر مختار ثقفی دارای 45 دقیقه روایت سینمایی است و نسبت به بازی «سفیر عشق؛ روز واقعه» که نخستین محصول این تریلوژی به شمار میرود، پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
وی با اشاره به زمان رونمایی بازی فصل قیام، گفت: این بازی یکی از شاخصترین محصولات سازمان فضای مجازی بسیج به شمار میرود که مؤسسه فرهنگی- هنری منادیان، ناشر آن است.
مسؤول سازمان فضای مجازی بسیج با اشاره به موسیقی بازی فصل قیام تصریح کرد: موسیقی در سبک اکشن شمشیرزنی یکی از عناصر حیاتی است و با توجه به فضای پویا و سه بعدی که موقعیتهای متفاوتی برای بازیکن ایجاد میکند، جهت القای ریتم، تغییر موقعیت و برانگیختن احساسات متنوع در مخاطب موسیقی یکی از اصلیترین عناصر محسوب میشود. وی در ادامه با اشاره به اینکه در بازی فصل قیام بیش از 40 دقیقه موسیقی استفاده شده است، گفت: برای تولید این موسیقی از عناصر حقیقی تولید استفاده شده و تلاش بسیاری شده است تا کیفیتی درخور داشته باشد تا رضایت مخاطبان داخلی و خارجی را برآورده کند.
معین اظهار داشت: در بازی «فصل قیام»، تلاش شده با همکاری با اساتید دوبله کشور حس بسیار برجستهای برای مخاطبان ایجاد شود. تیمی مشتمل بر 21 نفر از اساتید دوبله کشور با هنرمندی استاد منوچهر والیزاده در نقش مهران و استاد میثم نیکنام در نقش مختار با مدیریت جناب آقای حسام صادقینیکو وظیفه صداپیشگی این اثر اکشن و هیجانانگیز و در عین حال روایتگر را برعهده داشتهاند.
وی یادآور شد: تلاش داریم تا پس از دهه اول محرم رونمایی از بازی و انتشار دیجیتال آن انجام شود.
ارسال به دوستان
پایان فیلمبرداری طنز فانتزی سیاسی «اسپینجر»
فیلمبرداری سریال «اسپینجر» به تهیهکنندگی و کارگردانی «علیرضا کریمزاده» که فروردین ۱۴۰۰ در لوکیشنهای مختلف تهران و شهریار کلید خورد، این روزها به مراحل پایانی نزدیک میشود.
به گزارش «وطنامروز»، «اسپینجر» به نویسندگی مشترک آزاده محسنی و الهه میرباقری، یک مجموعه «طنز فانتزی سیاسی» است که تلاش دارد روایتی از ۱۰۰ سال آینده ایران را که از سال ۱۵۰۰ آغاز میشود به مخاطبان ارائه دهد. ماجرای اصلی این سریال با گره خوردن در حوادث عجیب و جالب سال ۱۴۰۰ و بازگشت به آن ادامه پیدا میکند.
این مجموعه به دلیل داستان تازه خود از تکنیکهای ویژهای برای روایت بهره میبرد. بر همین اساس سریال «اسپینجر» یکی از پرهزینهترین جلوههای ویژه بصری پروژه نمایش خانگی است که مدیریت آن را هادی اسلامی بر عهده دارد.
یوسف مرادیان، محمد نادری و بیتا بیگی از جمله بازیگران اصلی این مجموعه هستند. یوسف مرادیان با بازی در نقش «رستم» در این مجموعه، برای نخستینبار حضور در شبکه نمایش خانگی را تجربه میکند. محمد نادری نیز در این سریال در نقش یک پلیس به نام «سرگرد بهلولی» حضور دارد. بیتا بیگی نیز در این سریال در نقش شخصیتی به نام «نیکو» حضور دارد.
گروه دیگر بازیگران اصلی سریال را آزیتا ترکاشوند، یوسف صیادی، مهران رجبی، نیما شاهرخشاهی، رضا فیاضی، امید زندگانی، جوانه دلشاد، سلمان فرخنده، آرش نوذری، بهراد خرازی، سیاوش قاسمی، شیوا طاهری، سامان خلیلیان، بهناز طالبی، آذین فهیمی، محمدرضا هدایتی، رضا شفیعیجم، یوسف تیموری، حمیدرضا هدایتی، نگین صدقگویا و پارسا شیراز تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
«عموی چشم انتظارت» شنیدنی شد
مدیر روابط عمومی معاونت صدا از رونمایی کتاب صوتی «عموی چشم انتظارت» خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، سیداحمدرضا صدر، مدیر روابط عمومی معاونت صدا با اشاره به محتوای کتاب «عموی چشم انتظارت» که بتازگی نسخه گویای آن رونمایی شده است، گفت: این کتاب که به همت انتشارات صهبا منتشر شده شامل ۶ داستان واقعی از خاطرات آزادگان سرافراز است و توسط مجموعه ایرانصدا و با صدای هنرمندان توانمند رادیو بازخوانی و گویا شده است. وی اضافه کرد: این اثر روی پایگاه کتاب گویای ایرانصدا منتشر و به صورت رایگان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. روایتگران این اثر نیز علیالله دانه، مسعود خواجهوند، میلاد عندلیبی، علیرضا تابان و امین ضیایی به تهیهکنندگی سارا شریفی هستند. صدر با اشاره به دیگر تولیدات ایرانصدا به محصولات عاشورایی این مجموعه نیز پرداخت که از جمله آن کتاب گویای «کربلا» نوشته کاظم حاج رجبعلی است که به زبان ساده و با هنرمندی گویندگان و بازیگران پیشکسوت به معرفی شخصیتهای واقعه عاشورا میپردازد.
ارسال به دوستان
برپایی ۱۰ مجلس تعزیه در حوزه هنری
مرشد محسن میرزاعلی از اجرای ۱۰ مجلس تعزیه در حوزه هنری خبر داد که از پلتفرمهای مجازی پخش میشوند. به گزارش «وطنامروز»، مرشد محسن میرزاعلی درباره پخش مجالس تعزیه از شبکه ۴ سیما گفت: سال گذشته ۱۰ مجلس تعزیه با عنوان «شبیه حسین (ع)» با همکاری شناختهشدهترین تعزیهخوانان سراسر کشور و به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی تولید و ضبط شد که قرار بود طی ۱۰ شب از شبکه ۴ سیما پخش شود اما مشکلاتی برای پخش منظم این تعزیهها در سال گذشته به وجود آمد ولی خوشبختانه امسال این سد شکسته شد و این مجالس تعزیه هر شب از شبکه ۴ سیما و یکی از سامانههای مجازی پخش میشود که بازخورد خوبی هم داشته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|