|
برگزاری دیدار ایران - عراق با VAR
روزنامه بغداد الیوم خبر داد کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) روز گذشته به تیمهای ایران و عراق اطلاع داد دیدار روز سهشنبه دو تیم در استادیوم خلیفه دوحه با استفاده از فناوری کمکداور ویدئویی برگزار میشود. AFC در این رابطه تأکید کرد فناوری استفاده شده در ورزشگاه خلیفه، بالاترین سطح از کیفیت موجود در منطقه را داراست.
ارسال به دوستان
به بهانه وضع این روزهای تراکتور و طرح این پرسش که خصوصیسازی سرخابیها چه عواقبی دارد؟
زخم کاری مالکان
مهدی طاهرخانی: روزی که محمدرضا زنوزی، مالک متمول گسترش فولاد، باشگاه تراکتور را خرید، رویابافی برای پرشورها آغاز شد؛ آینده را روشن میدیدند همچون درخشش ستارهها در شب سیاه کویر. خریدهای رویایی و صید یک به یک جامهای پیش رو خوابی بود که آنها سرشب دیدند، بیخبر از دراز بودن این شب سیاه. فوتبال حرفهای یعنی گردش مالی حرفهای و داشتن سرمایه یعنی باز بودن دست برای هر پروژهای. آن شب پرشورها فقط یک آرزو داشتند؛ قطب سوم باید تراکتور باشد نه سپاهان. اگر آنجا کارخانه تمام دولتی فولاد مبارکه پشت سر زردهای نصفجهان است، اینجا حساب بانکی پر و پیمان زنوزی ضمانت تولد قطب سوم بود. آن جشن جعلی در روز پایانی لیگ چهاردهم خاطرتان هست؟ سپاهان در اصفهان جام را بالا برده بود و بنا به اخبار اشتباه که به گوش تونی و پسرش رسانده بودند، آنها خود را قهرمان میدانستند اما همه چیز عرض 10 دقیقه تمام شد. وضعیت امروز تراکتور حکایت همان 10 دقیقه کذایی است. بیدار شوید؛ رویا تمام شد. اشکان رفت، حاجصفی و شجاعی همچنین، خبری از استوکس و باقی خارجیهای باکیفیت هم نیست. مالک زخم خورده، حتی به تبریز نمیآید و در کشور همسایه اتراق کرده. در تبریز چه خبر است؟ تکلیف این خیل جمعیت پرشور چیست؟
همانی که تا یک سال قبل برند آدیداس را به رخ سرخابیهای پایتخت میکشید و با طعنه میگفت ما کجا شما کجا! حالا کارش فروختن بازیکن است، آن هم مفت و ارزان. فقط بروید. مالک آنقدر زخم خورده که دیگر حالش از فوتبال بهم میخورد. مالک، فوتبال حرفهای را نمیشناخت و تصور میکرد با چند ده میلیارد پول خرج کردن مصونیت آهنین اطراف خودش و وامهایش درست میکند. مالک دیگر زخمها را هم نمیشمارد از بس زیاد است. فوتبال حرفهای ادا نیست، فوتبال حرفهای خریدن برند آدیداس از کالیفرنیا نیست، فوتبال حرفهای تولید لباس در شهر مرند و کوباندن برند معروف آلمانی در سمت راست آن نیست، فوتبال حرفهای یعنی برنامهریزی و درست پول خرج کردن، یعنی درآمد پایدار؛ مالک کدامش را داشت؟
پاریسنژرمن را الگو ندانیم
70 درصد درآمد همه تیمهای خصوصی از حق پخش تلویزیونی حاصل میشود و سپس لباسفروشی و فروش بازیکن. البته یکی دو استثنا هم داریم، آن هم در دل فوتبال حرفهای اروپا. نام یکی از آنها پیاسجی است. بلد است چگونه فیرپلی مالی را دور بزند. چون دولت قطر و پول درشت «گنبد شمالی» (میدان گازی مشترک با پارس جنوبی) پشتش است. با خودکار بنویسید که پاک نشود؛ کیلیان امباپه را که سال بعد این موقع میتواند رایگان به مادرید برود، حاضر نشد با 200 میلیون یورو به رئال بفروشد! میدانید چرا؟ این باشگاه برخلاف همه باشگاههای خصوصی جهان، به دنبال درآمد نیست. البته از حق پخش و لباسفروشی درآمد قابل ذکری دارد اما نسبت به هزینه، بعید است در واقعیت ترازشان مثبت باشد؛ مگر با شعبدهبازی وکلای متبحر. این تیم افتخار میخواهد و به دنبال قهرمانی اروپاست و برای آن تا آنجایی که قانون اجازه دهد پول خرج میکند. پاریسنژرمن به سوپرلیگ اروپا نه میگوید، چون بسان ریشهدارهایی همانند رئال و یووه و بارسا اصلا دغدغه مالی ندارد. برای شیوخ قطری افتخار ملی حالا خودنمایی با پیاسجی است. شاید بخندید، شاید بگویید این چه مدلی است اما باور کنید هر چه هست و نیست عین حقیقت است. بازگردیم به فوتبال حرفهای خودمان. تراکتور کدامش بود؛ رئالی که با حق پخش و فروش لباس چرخ بزرگ اقتصادیاش را میچرخاند یا پاریس و سیتیای که دولتهای قطر و امارات پشتشان هستند؟
استیلآذین یادتان است؟
سوال را جور دیگری میپرسیم: تراکتور و بالاتر از آن استقلال و پرسپولیس، شبیه کدام گزاره هستند؟ پاسخ سخت است، میدانم. از این رو اعتقاد راسخ دارم مادامی که حق پخش تلویزیونی فوتبال در دستان یک نهاد ملی است، خصوصیسازی به جوک میماند. عاقبتش میشود استیلآذین با مالکی در اوین. مالک تراکتور گویا میخواهد زخم آخر را کاری به پرشورها بزند. هر چه خرج کرد نتیجه ندید. هر چه شلوغ کرد خوشبختی را پیدا نکرد. هر چه بالا و پایین رفت به مقصد نرسید. مالک خسته است، مالک میخواهد برود و این تازه آغاز یک پایان است. کاش تراکتور دست همان نیروی عاشورای تبریز میماند، دستکم سالی 6-5 ستاره سرباز داشت که برایش میدویدند. چه خبر است در تبریز؟ چرا تب فرار بازیکنان پایین نمیآید؟ چرا هیچکس حواسش به مردم این شهر نیست؟ چون تیم خصوصی شده، هیچ کس علاقهای به پاسخ ندارد.
خصوصیسازی با این روش خودکشی است
عبرت بگیرید شما که پایتان را در یک کفش کردهاید و اعتقاد دارید تنها راه برونرفت سرخابیها از این وضعیت بغرنج مالی، واگذاری به بخش خصوصی است. این حرفها شیرین و فریبنده است. همیشه با نیت خوب مسیر ورود به جهنم سنگ فرش میشود. بیش از 70 درصد در آمد خالص تیمهای خصوصی از حق پخش تلویزیونی به دست میآید. بر سیما نمیتازم همانطور که شبکههای E اسپانیا و ARD آلمان قادر به پوشش بازیهای لالیگا و بوندسلیگا نیستند. واقعیت این است که فوتبال خصوصی، شبکه خصوصی میخواهد، تفکر خصوصی میخواهد و دهها المان دیگر که بیرودربایستی ما هیچ کدام را نداریم. اشتباه نکنید ما طرفدار فوتبال دولتی نیستیم، هرگز! اما کور نیستیم و واقعیت را میبینیم. خصوصیسازی باعث پیشرفت است به شرطی که هفتتپهسازی در فوتبال رواج پیدا نکند. از سویی حواسمان به وضعیت استراتژیک ۲ تیم با چند ده میلیون هوادار هم باید باشد.
پورا و استیلآذین ۲ نمونه کامل
قصه خصوصیسازی ما اینگونه است؛ پولدارها چند صباح میآیند، هزینه میکنند و معروف میشوند و سپس خاکستری بر جا میگذارند و میروند. تیم فوتبال پورا در روزهای پایانی دهه 60 خاطرتان است؟ میدانید امتیاز کدام تیم را خرید تا عبدالله صوفیانی صادرکننده پوست و روده ایران، باشگاه جدیدش را روی خرابه آن بنا کند؟ کیان آن روز مُرد تا پورا جان بگیرد. آن تیم نخستین تیم خصوصی ایران بعد از پیروزی انقلاب بود. ثمرهاش چه شد؛ تحقیقا هیچ. صوفیانی چند روزی پول آورد، خسته شد و عطای فوتبال را به لقایش بخشید. عین همین قصه را در ۲ دهه بعد دیدیم.
فقط نامها را اینگونه تغییر دهید. کیان شد اکباتان (همان تیمی که استیلآذین امتیازش را خرید)، پورا شد استیلآذین. صوفیانی هم عینا شد حسین هدایتی. حالا نه اثری از اکباتان مانده که روزگاری بازیکنساز بود و نه اثری از استیلآذین و مالک پرماجرایش.
اما داستان تراکتور فرق دارد، بر خلاف همه مثالهای ذکر شده این تیم هوادار دارد، زنده است و نفس میکشد. عاشق دارد و معشوقه عاشقان پرتعداد است.
تراکتور تا ابد تراکتور است اما زخم مالک پر پیکرهاش ماندنی. این زخم چراغ راهی است برای سایرین. چراغ راه برای استقلال، برای پرسپولیس، برای همه. آنهایی که میخواهند خصوصی شوند و با شعارهای زیبای خصوصیسازی، هوش از سر هوادار میبرند اما هزینه کردن بدون سود فقط مدت زمان کوتاهی برقرار است. هیچکس پولش را دور نمیاندازد.
درآمد سرخابیها هر کدام هزار میلیارد تومان میشود اگر...
اگر تلویزیون اینترنتی و خصوصی پا به میدان بگذارد، اگر هوادار برای دیدن بازیهای یک فصل تیمش همانند دیدن سریال و فیلم اشتراک سالانه از شرکتهای اینترنتی بخرد، آن وقت با یک حساب سرانگشتی خواهید دید باشگاههای پرسپولیس و استقلال فقط از حق پخش تلویزیونی، صاحب چه پولی میشوند.
نمیگویم پرسپولیس 30 تا 40 میلیون هوادار دارد. عدد را به کف تقلیل میدهیم؛ فقط 10 میلیون نفر. بدون شک همه آنها حاضرند در ماه رقمی کمتر از 10 هزار تومان برای دیدن بازیهای تیم محبوبشان هزینه کنند. بر فرض مثال اگر 100 هزار تومان در سال، هزینه اشتراک دیدن بازیهای لیگ باشد، ماهانه این رقم زیر 10 هزار تومان خواهد شد. حالا آن 100 هزار تومان را در 10 میلیون هوادار ضرب کنید، میشود هزار میلیارد تومان در یک سال. درست خواندید؛ یک باشگاه مثل استقلال یا پرسپولیس فقط هزار میلیارد تومان از حق پخش تلویزیونی درآمد ثابت و پایدار پیدا میکند. حالا اسپانسر و مابقی درآمدها بماند. این اعداد نه تخیلی است نه جعلی. خوشبینانه هم به داستان نگاه نکردیم چه بسا این ۲ تیم بیشتر از 10 میلیون هوادار دارند و به نسبت آبونمان ماهانه شرکتهایی مثل فیلیمو و نماوا، رقم کمتری را برای فوتبال در نظر گرفتیم. تصور کنید مثلا این رقم بشود ماهی 30 تومان! اینها خیالبافی نیست. پتانسیل منحصربهفرد ۲ تیم استثنایی در فوتبال جهان است که در یک کشور به صورت عجیبی در همه شهرها هوادار دارند.
پرسپولیس و استقلال با نگاه واقعبینانهتر بیشتر از هزار میلیارد تومان درآمد سالانه خواهند داشت؛ اینها واقعیت موجود است. درباره سپاهان، صنعتنفت آبادان، تراکتور تبریز، ملوان بندرانزلی و سایر باشگاههای پرهوادار این قضیه به صورت دیگر میتواند صادق باشد و آن موقع خواهید دید چگونه هوادار چرخهای بزرگ باشگاه را به حرکت درمیآورد. پس آدرس غلط به هواداران و عاشقان فوتبال ندهیم. زنوزیها و هدایتیها میآیند و میروند برای اعتبار خودشان، برای کسب شهرت و دهها معافیت مالیاتی و رانتهای جادویی. تاجرها دلشان برای هیچ کس نمیسوزد، جز سرمایهشان. به همین داستان چینیها و اینترمیلان نگاه کنید. چگونه تیم قهرمان را برای سود مالی نابود کردند. داستان هواداران تراکتور حالا این است؛ گویی شراب شب را نوشیدید و اینک بامداد خمار فرا رسیده است. این رسم نانوشته اما گریزناپذیر فوتبال به اصطلاح خصوصی ما است؛ نه خصوصی واقعی نه دولتی حقیقی؛ یک «شتر گاو پلنگ» زشت و بد هیبت؛ یک معجون گمراه کننده؛ یک سردرگمی محض و وای بر من و توی عاشق که درگیر این معشوقه بیوفاییم.
ارسال به دوستان
دستی بالای همه دستها
*اعجوبههای تیمملی والیبال نشسته ایران برای هفتمین بار قهرمان پاراالمپیک شدند
*کاروان ایران در مسابقات پاراالمپیک توکیو 12 مدال طلا ، 11 نقره و یک برنز کسب کرد
آخرین روز بازیهای پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو برای کاروان ما با طلای تیم والیبال نشسته و قهرمانی اصغر عزیزی در تکواندو، نایب قهرمانی صادق بیتسیاح در پرتاب نیزه و سجاد محمدیان در پرتاب وزنه برای کاروان ایران به پایان رسید. سجاد محمدیان دارنده مدال نقره پاراالمپیک 2016 ریو، دیروز رقابتش در پرتاب وزنه کلاس F63 را آغاز کرد و در نهایت به مدال نقره رسید. صادق بیتسیاح ملیپوش کشورمان در رقابت پرتاب نیزه کلاسF41 نیز دیروز نقرهای شد. وی در پرتابهای اول و دوم 98/41 متر 01/43 متر را به ثبت رساند و در پرتاب سوم مرتکب خطا شد. بیتسیاح که با حریفانی از هند، چین، عراق (3 نفر)، کرواسی و ساحلعاج رقابت میکرد، در ۳ پرتاب پایانیاش به ترتیب رکوردهای 35/43 متر، 30/42 متر و 80/41 متر را ثبت کرد و در نهایت با بهترین رکوردش یعنی 35/43 متر در رده دوم ایستاد و صاحب مدال نقره شد. همچنین تیم ملی والیبال نشسته ایران، پرافتخارترین تیم تاریخ والیبال نشسته دنیا، در فینال به مصاف تیم کمیته پاراالمپیک روسیه رفت و با ارائه یک عملکرد خوب و نمایشی دیدنی، 3 بر یک و با نتایج (25 بر 21، 25 بر 14، 19 بر 25 و 25 بر 17) به برتری دست یافت و صاحب مدال طلا شد. شاگردان هادی رضایی در ستهای اول و دوم از حریف برتر بودند و پیروز هم شدند اما در ست سوم غافلگیر شدند تا برای نخستینبار در این دوره از بازیها طعم شکست را بچشند. شکست در ست سوم باعث شد تیم ایران به خودش بیاید و با ارائه عملکردی فوقالعاده در ست چهارم 25 بر 17 پیروز شد و در مجموع با برتری ۳ بر یک به مقام قهرمانی دست یافت. تیم والیبال نشسته ایران تاکنون موفق به کسب 7 طلا و 2 نقره در تاریخ پاراالمپیک شده و پرافتخارترین تیم این بازیها محسوب میشود. آخرین طلای کاروان ایران را جواد عزیزی در تکواندو کسب کرد تا در نهایت کاروان سرداردلها با 12 مدال طلا در جایگاه دوازدهم قرار بگیرد. از حیث تنوع مدال این یکی از بهترین کاروانهای تاریخ پاراالمپیک ما بود.
مدالآوران ایران در شانزدهمین دوره بازیهای پاراالمپیک
مدال طلا
روحالله رستمی – پاراوزنهبرداری
وحید نوری - جودو
محمدرضا خیراللهزاده - جودو
امیر خسروانی - پرش طول
مهدی اولاد - پرتاب وزنه
هاشمیه متقیان - پرتاب نیزه
ساره جوانمردی - تیراندازی با تپانچه
سعید افروز - پرتاب نیزه
زهرا نعمتی – تیروکمان، ریکرو انفرادی
حامد امیری - پرتاب نیزه
تیمملی والیبال نشسته
اصغر عزیزی - تکواندو
مدال نقره
امانالله پاپی - پرتاب نیزه
امیر جعفری- پاراوزنهبرداری
علیرضا مختاری - پرتاب وزنه
حامد صلحیپور- پاراوزنهبرداری
منصور پورمیرزایی- پاراوزنهبرداری
رمضان بیابانی – تیروکمان، کامپوند
مهدی اولاد - پرتاب دیسک
علی پیروج - پرتاب نیزه
مهدی پوررهنما - پاراتکواندو
صادق بیتسیاح- پرتاب نیزه
مدال برنز
سامان رضی – پاراوزنهبرداری
پایان پاراالمپیک توکیو برای ایران؛ در انتظار رتبه نهایی
کاروان ایران در روز پایانی پاراالمپیک توکیو نمایندهای نخواهد داشت. روز ماقبل پایانی بازیهای پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با طلای تیم ملی والیبال نشسته و اصغر عزیزی در پاراتکواندو و نایبقهرمانی صادق بیتسیاح در پرتاب نیزه و سجاد محمدیان در پرتاب وزنه همراه بود. در حال حاضر کاروان ایران با 12 طلا، 11 نقره و یک برنز در مکان دوازدهم جدول توزیع مدالها قرار دارد. نمایندگان ایران در بازیهای پاراالمپیک 2020 توکیو، دیروز آخرین مسابقات خود را برگزار کردند و کاروان ایران امروز در روز دوازدهم و پایانی بازیها نمایندهای نخواهد داشت. به این ترتیب ایران با تعداد مدالهای روز یازدهم باید منتظر برگزاری بازیهای روز پایانی باشد تا رتبه نهاییاش در توکیو 2020 مشخص شود. بازیهای پاراالمپیک 2020 توکیو از روز 2 شهریور آغاز شد و کاروان ایران با 83 ورزشکار و مربی در 10 رشته ورزشی در این بازیها حضور داشت. در حالی که کاروان کشورمان در دوره قبلی بازیها در ریو 2016 با مجموع ۲۴ مدال (۸ طلا، ۹ نقره و ۷ برنز) در مکان پانزدهم قرار گرفته بود، این امکان وجود دارد که با وجود کمتر شدن یک مدال در مجموع، با توجه به کسب تعداد طلای بیشتر نسبت به دور قبل، رتبه ایران حداقل یک یا 2 پله ارتقا یابد. البته خوشبینانهترین حالت ممکن، حفظ همین رتبه دوازدهم در پایان بازیهاست که میتواند یک پایان بسیار شیرین باشد. گفتنی است که با توجه به غیبت تیمهای فوتبال 5 نفره و 7 نفره که در دوره گذشته به مدال نقره پاراالمپیک دست یافته بودند، والیبال تنها مدالآور ایران در بخش تیمی توکیو 2020 بود. در این دوره همچنین ایران تنها یک برنز کسب کرد، در حالی که در دوره گذشته 7 برنز کسب کرده بود.
جایگاه اصلی امروز مشخص میشود
رقابتهای پاراالمپیک توکیو 2020 امروز با برگزاری مراسم اختتامیه به پایان میرسد و فعلا کاروان ورزش ما با مجموع 24 مدال (12 طلا، 11 نقره و یک برنز) در رده دوازدهم قرار دارد. البته فرانسه که با 10 طلا در تعقیب ایران است، امروز در بدمینتون
2 فینالیست دارد و با گرفتن 2 طلا میتواند جایگاه دوازدهمی را از ایران پس بگیرد. ژاپن هم با 9 طلا و 3 فینالیست در بدمینتون همچنان برای جایگاه ایران تهدید محسوب میشود. امروز ماراتن هم برگزار میشود و جدول نهایی مدالها بعد از برگزاری این رقابتها، نهایی خواهد شد.
تقدیر تیم ملی والیبال نشسته از مادر شهید بابایی
تیم ملی والیبال نشسته کشورمان بعد از کسب تکطلای تیمی ایران در پاراالمپیک توکیو با حضور نزد خانم کونیکا یامامورا، مادر شهید محمد بابایی در سالن مسابقات، ضمن تقدیم دسته گل ویژه قهرمانی به ایشان، از حضور ایشان در محل مسابقات قدردانی کردند. کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته پس از کسب هفتمین طلای ایران در ادوار پاراالمپیک گفت: به نمایندگی از همه بچههای تیم این مدال را به همه مادران سرزمینم و مادر شهید بابایی تقدیم میکنم.
ارسال به دوستان
اخبار
تشکر رهبرانقلاب از کاروان پاراالمپیک ایران
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از کاروان پاراالمپیک ایران در رقابتهای توکیو ۲۰۲۰ تشکر کردند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسمه تعالی
از کاروان سرافراز پاراالمپیک که بار دیگر با مدالآوری خود ملت ایران را خوشحال کردند، صمیمانه تشکر میکنم.
سیدعلی خامنهای/ ۱۳ شهریور ۱۴۰۰
تست کرونای اسکوچیچ و هاشمیان منفی شد
تست کرونای سرمربی تیم ملی و دستیار وی منفی شد و این 2 نفر امشب به اردوی تیمملی در دوحه اضافه خواهند شد. به گزارش فارس، دراگان اسکوچیچ و وحید هاشمیان دیدار تیم ملی با سوریه را از هتل تماشا کرده و به دلیل مثبت شدن تست کرونا نتوانستند در نخستین دیدار مرحله مقدماتی جامجهانی 2022 قطر هدایت تیم ملی را بر عهده داشته باشند. بنابراین هر ۲ نفر در سفر ملیپوشان به دوحه حضور پیدا نکردند اما تست جدید کرونای سرمربی و مربی تیم ملی منفی شد و این ۲ نفر از این پس مشکلی برای همراهی ملیپوشان ندارند. قرار است اسکوچیچ و هاشمیان عصر راهی دوحه شده و بزودی در هتل محل اقامت ملیپوشان مستقر شوند. دیدار تیمهای ملی فوتبال کشورمان و عراق در دومین دیدار مرحله مقدماتی جامجهانی 2022 قطر سهشنبه از ساعت 22:30 به وقت تهران در دوحه برگزار میشود.
رئال دستبردار امباپه نیست
باشگاه رئال مادرید از جذب ستاره فرانسوی پاریسنژرمن دستبردار نیست. نشریه «ABC» اسپانیا خبر داد باشگاه رئال مادرید از جذب کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی پاریسنژرمن دستبردار نیست. طبق اعلام این رسانه، باشگاه رئال مادرید برای جذب این بازیکن قراردادی 6 ساله با دستمزد نجومی 40 میلیون یورویی تنظیم کرده است. گفته میشود فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال دستمزد سالانه 30 میلیون یورویی آماده کرده که با پاداشهای درنظر گرفته شده برای این بازیکن و پدرش این مبلغ به 60 تا 80 میلیون یورو افزایش یافته است. پیش از این باشگاه پاریسنژرمن 2 پیشنهاد نجومی 180 و 200 میلیون یورویی را نپذیرفت تا این ستاره در ترکیب تیم فرانسوی ماندگار شود.
هافبک الهلال رسماً بازی با استقلال را از دست داد
هافبک الهلال عربستان به خاطر آسیبدیدگی ۶ هفته نمیتواند به میدان برود و به این ترتیب بازی حساس برابر استقلال را از دست داد. به گزارش الریاضیه، عبدالله عطیف، هافبک الهلال در دیدار تیم ملی فوتبال عربستان برابر ویتنام در ترکیب اصلی به میدان رفت اما این بازیکن از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. نتیجه آزمایش روی پای این بازیکن اعلام شد و رباط او سالم است اما برای بازگشت به میادین به ۴ تا ۶ هفته زمان نیاز دارد. به این ترتیب عطیف که از بازیکنان اصلی الهلال است دیدار حساس برابر استقلال در یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد.
فعالیتهای باشگاه تراکتور تعلیق شد
هیأت فوتبال امور باشگاه را در دست گرفت
روابط عمومی باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیر اعلام کرد فعالیتهای این باشگاه تعلیق شده است و هیات فوتبال، امور این باشگاه تبریزی را به عهده خواهد داشت. به گزارش رسانه رسمی باشگاه تراکتور، روابط عمومی باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیر پیرامون باشگاه بیانیهای صادر کرد. متن بیانیه به شرح زیر است:
باسمه تعالی
با عنایت به حواشی اخیر و تنشهای پیش آمده پیرامون تیم فوتبال تراکتور و حضور مکرر حدود 150 نفر در روزهای اخیر در محل باشگاه که موجب برهم زدن آرامش تیم و تعطیلی تمرین امروز شد، به اطلاع میرساند، با توجه به خواسته افراد حاضر در این تجمع و در حضور عوامل هیات فوتبال استان، تصمیم هیاتمدیره باشگاه بر آن شد که از این تاریخ تمام فعالیتهای باشگاه به حالت تعلیق درآمده و امورات مربوط از امروز بر عهده هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی بوده و تیم تحویل آنها میشود.
تصمیم هیاتمدیره باشگاه تراکتور به دنبال حواشی اخیر که در حساسترین برهه تیم اتفاق افتاده، اتخاذ شده و از امروز مسؤولیت تیم بر عهده هیات فوتبال استان است و درباره بحث مالکیت باشگاه نیز هیات مدیره هلدینگ تصمیمگیری خواهد کرد».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|