|
افت شاخص بورس در معاملات دیروز
شاخص کل بازار بورس دیروز با ۴۰ هزار و ۴۶۶ واحد کاهش در جایگاه یک میلیون و ۴۸۹ هزار واحدی قرار گرفت. دیروز بیش از ۷ میلیارد و ۵۱۰ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۶۱ هزار و ۹۱۴ میلیارد ریال دادوستد شد. همچنین شاخص کل (هموزن) با ۱۳ هزار و ۲۸۵ واحد کاهش به ۴۵۰ هزار و ۵۹ واحد رسید.
ارسال به دوستان
گزارشهای ۲ ماهه تفریغ بودجه دیوان محاسبات حاکی از کسری 315 هزار میلیاردی بودجه 1400 است
ترمز کسری بودجه را بکشید
گروه اقتصادی: با تجمیع ۲ گزارش تفریغ بودجه ۲ ماهه دیوان محاسبات میتوان به تصویر مناسبی از میزان درآمدهای محققشده دولت در 4 ماه ابتدایی سال جاری و برآورد دقیقی از میزان کسری بودجه رسید. با توجه به اینکه در مدت یاد شده از 455 هزار میلیارد تومان درآمدهای مختلف گمرکی، مالیاتی، عوارض و... مندرج در بودجه تنها 350 هزار میلیارد تومان محقق شده است، میتوان نتیجه گرفت اگر کشور با همان فرمان قبلی از نظر هزینهها و درآمدها اداره شود، پیشبینی کسری بودجه 315 هزار میلیاردتومانی دور از ذهن نیست.
در کوتاهمدت اجرای همزمان ۲ سیاست کاهش هزینههای جاری و افزایش درآمدها و در بلندمدت در صورت همراهی دولت و مجلس ارائه متمم بودجه باید در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش «وطنامروز»، دیوان محاسبات در ابتکاری بیسابقه برای نخستینبار برای بودجه سال 1400، هر ۲ ماه یک بار گزارش تفریغ بودجه را منتشر کرده و در اختیار نمایندگان و دولتمردان قرار میدهد تا کارنامه موقتی از اجرای قوانین بودجه باشد. این گزارش بیبدیل، چراغ راهی برای تصمیمگیریهای آینده دولت است و میتواند مانع از انحرافات گسترده از قانون بودجه شود.
طبق اعداد استخراجشده از ۲ گزارش 2 ماهه دیوان محاسبات درباره درآمدهای پیشبینی شده در بودجه، در این بخش دولت با 315 هزار میلیارد تومان کسری مواجه است.
بر این اساس، از 455 هزار میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده برای ۴ ماه ابتدایی سال، نزدیک به 77 درصد یعنی 350 هزار میلیارد تومان محقق شده است.
به عبارت دیگر میزان کسری بودجه در ۴ ماه ابتدایی سال 105 هزار میلیارد تومان بوده است که اگر بخواهیم آن را به کل سال تعمیم دهیم، میزان کسری بودجه دولت در سال 1400 به بیش از 300 هزار میلیارد تومان میرسد.
با ریز شدن بر درآمدهای محقق نشده به ۳ بخش واگذاری داراییهای سرمایهای، واگذاری داراییهای مالی و نارسایی اخذ مالیات میرسیم.
از 395 هزار میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده برای واگذاری داراییهای سرمایهای تنها 11 هزار میلیارد تومان محقق شده که معادل 7/8 درصد است. همچنین از 87 هزار میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده واگذاری داراییهای مالی، 198 میلیارد تومان معادل 2 درصد محقق شده است.
همچنین این گزارش میافزاید از رقم پیشبینی شده مربوط به درآمدهای نفتی 10 درصد محقق شده است.
در بازه زمانی ۴ ماه ابتدایی سال، از مجموع ۱۷۵ بند، تبصره، مفاد و ۶۰ حکم 5/34 درصد به صورت کامل اجرا شده است و تعداد ۵۵ حکم معادل ۳۰ درصد از احکام به صورت ناقص اجرا شده و ۶۰ حکم معادل 5/34 درصد کلا اجرا نشده است.
یافتههای دیوان محاسبات کشور نشان میدهد بیش از ۹۰ درصد درآمدهای مالیاتی مستقیم در ۴ ماه ابتدایی سال نسبت به میزان پیشبینیشده در قانون بودجه محقق شده که این میزان نسبت به مدت مشابه ۲ ماه ابتدایی سال گذشته رشد نشان میدهد. یادآور میشود مالیات بر خانههای لوکس و خودروهای لاکچری به جهت عدم تصویب مقررات در دولت، همچنان صفر است.
خسارتی که از عدم تهیه و تدوین و ابلاغ مقررات فقط در ۲ موضوع مالیات بر خانههای گرانقیمت و خودروهای لوکس به بیتالمال وارد شده، بالغ بر 4/2 هزار میلیارد تومان طی ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بود. سال 98 بود که نایبرئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99 کل کشور از مصوبه این کمیسیون درباره تعیین مالیات برای واحدهای مسکونی خالی و همچنین مالیات بر خودروهای سواری با قیمت بیش از یک میلیارد تومان و واحدهای مسکونی بالای 10 میلیارد تومان خبر داد اما این مصوبه به تصویب دولت دوازدهم نرسید و نقش دکور را در بودجه بازی کرد. در بودجه سال 1400 نیز درآمد مالیاتی از محل املاک و خودروهای گرانقیمت پیشبینی شده بود اما حالا بر اساس گزارش دیوان محاسبات، به جهت عدم تصویب مقررات در دولت هنوز هم درآمدی از محل مالیات بر دارایی خانههای گرانقیمت و خودروهای لوکس به دست نیامده است.
بیشترین درصد تحقق منابع درآمدی در ۴ ماه منتهی به تیرماه، مربوط به فروش و واگذاری انواع اوراق مالی و اسلامی و درآمدهای مالیاتی و کمترین میزان تحقق در بخش واگذاری شرکتهای دولتی، منابع حاصل از واگذاری طرحهای تملک داراییهای سرمایهای و فروش و واگذاری اموال منقول و غیرمنقول دستگاههای اجرایی بوده است.
در این شرایط بهترین فرضیه این است که دولت با همکاری مجلس متمم بودجه ارائه کند اما در گام بعدی در صورتی که این مهم محقق نشود، احتیاج به کاهش هزینههای و افزایش درآمدهای پایدار (مالیات) است. این اتفاق باید هر چه زودتر رخ دهد و دولت سیزدهم زمان کافی برای تصمیم دیگری ندارد. در صورتی که این اصلاحات انجام نشود، دولت سیدابراهیم رئیسی باید مانند دولت حسن روحانی از بانک مرکزی تنخواه دریافت کند که آسیبهای تورمی خاص خود را در آینده خواهد داشت.
***
در تدوین بودجه سال 1401 شاخصهای کلان اقتصادی هدف قرار خواهد گرفت
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه هدف ما این است سطح رفاه تمام مردم بالا رود، گفت: مردم از جهت اقتصادی در تنگنا قرار گرفتهاند، بنابراین همه برنامهها باید برای رفع این تنگناها باشد.
سومین جلسه ستاد بودجه سال 1401 کل کشور با حضور سیدمسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعضای ستاد و نیز رؤسای سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها با موضوع بررسی و آسیبشناسی طرحها و پروژههای عمرانی برگزار شد.
میرکاظمی با تأکید بر اینکه هر چه سریعتر باید با مشارکت همه استانها و دستگاههای ذیربط ساختار جدید بودجه ترسیم و نهایی شود، ادامه داد: باید جایگاه توسعه استان در تمام بخشها با توجه به نتایج پروژه آمایش سرزمین مشخص شود، سپس با تعیین این نقش و جایگاه شاخصهای اقتصادی، هدفگذاری و محقق شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه لازم است راهبردهای توسعهای را اصلاح کرد، اظهار داشت: راهبردهای توسعه مبتنی بر توزیع درآمدهای نفتی که میراث بهجا مانده از آغاز دولتهای سازندگی در کشور است، بدون انجام مطالعات عمیق رویکردهای توسعهای، وضعیت اقتصادی را روزبهروز پیچیدهتر و سختتر کرده است که عزم دولت سیزدهم بر اصلاح این راهبردها خواهد بود. معاون رئیسجمهور افزود: در کشور از نظر زیرساختها اقدامات ماندگاری شده یا در حوزه علم و فناوری پیشرفتهای خوبی به وجود آمده اما اثربخشی لازم را در افزایش رشد اقتصادی به ارمغان نیاورده است و برای اثربخش کردن زیرساختهای موجود لازم است در «سیاستهای کلان راهبردی توسعه» بازنگری شود.
میرکاظمی با بیان اینکه هدف ما این است سطح رفاه تمام مردم بالا رود، اظهار داشت: مردم از جهت اقتصادی در تنگنا قرار گرفتهاند، بنابراین همه برنامهها باید برای رفع این تنگناها باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه گفت: باید الگوی بودجهریزی اقتصادی مبتنی بر برنامه و با محوریت رشد اقتصادی باشد و از پروژهمحوری به سمت اقتصادمحوری حرکت کرد تا اثربخشی لازم را در زندگی مردم و کشور داشته باشد. اساس کار این است که در جهتگیریهای توسعه بازنگری شود و بتوان با روشهای علمی، رشد اقتصادی را در هر استان محاسبه و سپس روی سهم هر بخش تولید و خدمات به تفکیک حوزههای مختلف تا سطح شهرستان با تعیین وظایف هر بخش تمرکز کرد.
ارسال به دوستان
بررسیهای «وطنامروز» نشان میدهد قیمت انواع برنج کاهش نیافته و تغییر محسوسی نسبت به هفته گذشته نداشته است
برنج همچنان در اوج
برنج باکیفیت ایرانی در بازار تهران همچنان کیلویی 50 هزار تومان و برنج هندی درجه یک نیز کیلویی 30 هزار تومان فروخته میشود
چند هفتهای است بازار برنج ملتهب شده و قیمت انواع برنج با افزایش فزایندهای روبهرو شده است. تا قبل از موج گرانی اخیر، قیمت هر کیلو برنج در خردهفروشیها و فروشگاههای پایتخت و شهرهای بزرگ بین 29 تا 35 هزار تومان بود اما به شکلی عجیب، قیمت برنج با یک روند صعودی همراه شد. همین موضوع تهیه این کالای اساسی را برای مردم دشوار کرده است. بررسیهای «وطنامروز» نشان میدهد با وجود وعده مسؤولان مبنی بر کاهش قیمت برنج، در روزهای اخیر تغییر محسوسی در قیمتها رخ نداده و برنج باکیفیت ایرانی در بازار تهران همچنان کیلویی 50 هزار تومان و برنج هندی درجه یک (دانه بلند) نیز کیلویی 30 هزار تومان فروخته میشود. این در حالی است که پیشتر دبیر انجمن برنج ایران در گفتوگو با «وطنامروز» نرخ عادلانه بهترین و باکیفیتترین برنج ایرانی را 36 هزار تومان عنوان کرده بود.
* رسوب 70 هزار تن برنج در گمرک کشور
در همین رابطه روز گذشته دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه کاهش تولید و ممنوعیت واردات ۲ عامل اصلی گرانی برنج در بازار است، گفت: 70 هزار تن برنج در گمرک کشور رسوب کرده و در انتظار تعیین تکلیف از سوی وزارت جهاد کشاورزی است. مسیح کشاورز گفت: تولید برنج در سال جاری به گفته برخی مسؤولان 18 تا 30 درصد کاهش یافته است. از سوی دیگر میزان واردات نیز در سال جاری 65درصد افت کرده و به افزایش قیمت در بازار منجر شده است. کشاورز افزود: متأسفانه از تولید برنج در داخل آمار دقیقی وجود ندارد اما به اذعان برخی مسؤولان به دلیل خشکسالی، تولید برنج 18 درصد کم شده است. برخی هم میگویند زیان ناشی از سیل نیز بوده و کاهش تولید تا 30درصد هم میرسد. وی به کاهش واردات هم اشاره کرد و گفت: میزان واردات برنج در سال 99 تا 50 درصد و در سال جاری تا 65درصد افت داشته است. دبیر انجمن واردکنندگان برنج در عین حال تأکید کرد: واردات برنج به کشور از 31 تیرماه به مدت ۴ ماه ممنوع است و با وجود اینکه 70 هزار تن برنج در گمرک کشور رسوب کرده اما اجازه واردات را نمیدهند. به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد کردهایم که برای فروکش التهاب گرانی در بازار، ممنوعیت واردات برداشته شود اما وزیر جدید هم به این مساله توجهی نکرده است. وی تصریح کرد: به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد کردیم که ممنوعیت واردات را از مهرماه بردارند که در این صورت قیمت برنج در بازار متعادل خواهد شد. کشاورز تأکید کرد: در حال حاضر ممنوعیت ورود برنج باعث شده قیمت برنج ایرانی افزایش یابد و رکود، کمبود و گرانی در بازار رخ دهد و برخی هم در این میان سوءاستفاده کرده و قیمت برنج را افزایش دادهاند. این مسؤول در پایان تأکید کرد: بر اساس گزارش مرکز آمار، 52 میلیون نفر در کشور برنج خارجی مصرف میکنند که 69 درصد افراد را شامل میشود که سرانه مصرفشان 28 کیلوگرم است. همچنین 23 میلیون نفر برنج ایرانی با سرانه مصرف 12 کیلوگرم استفاده میکنند.
***
در صورت نیاز عرضه برنج خارجی تداوم مییابد
وزیر جهاد کشاورزی در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره موضوع تنظیم بازار کالاهای اساسی، با بیان اینکه تمام تلاش وزارتخانه متبوع وی، مدیریت بازار با کمک انجمنها و تشکلهای بخش کشاورزی است، اظهار داشت: جلسهای هم با تشکلهای بخش کشاورزی در همین راستا برگزار شد که این جلسات را استمرار خواهیم داد. اعتقاد داریم ظرفیت و قدرت تشکلها باید در تنظیم بازار به کار گرفته شود. سیدجواد ساداتینژاد تصریح کرد: طی یک هفته گذشته، اثر اعتماد به تشکلهای بخش کشاورزی بویژه در بحث تعدیل قیمت مرغ را میتوان ملاحظه کرد. ساداتینژاد گفت: در بحث برنج نیز که یکی دیگر از کالاهای اساسی مهم برای مردم است و یکی از اصلیترین دغدغههای امروز نمایندگان نیز بود، در صورت نیاز همچنان عرضه برنج خارجی از سوی شرکت بازرگانی دولتی را استمرار خواهیم داد تا قیمت برنج در بازار کنترل شود. وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: البته به دلیل خشکسالیها، در تولید برنج ایرانی ۱۸ درصد کاهش تولید را شاهد خواهیم بود. قیمت برنج به دلیل وضعیت عرضه و تقاضا افزایش داشته است اما قیمت برنج خارجی را در بازار کنترل خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
روند نزولی قیمت سکه و طلا
قیمت هر قطعه سکه تمامبهار آزادی طرح جدید دیروز در بازار تهران با کاهش ۴۰ هزار تومانی نسبت به روز پیش از آن به ۱۲ میلیون و ۱۰ هزار تومان رسید. سکه تمامبهار آزادی طرح قدیم نیز ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان معامله شد. همچنین دیروز نیمسکه بهار آزادی ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربعسکه ۳ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان قیمت خورد. علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۱۶۳ هزار تومان رسید. قیمت هر مثقال طلا نیز ۵ میلیون و ۴۲ هزار تومان بود.
***
جزئیات ثبتنام تسهیلات کرونایی برای ۱۴ گروه شغلی
اتاق اصناف ایران در اطلاعیهای از تمدید مهلت ثبتنام تسهیلات ۱۲ درصد برای ۱۴گروه شغلی و نیز تالارداران تا پایان آذر خبر داد و جزئیات روش ثبتنام تسهیلات کرونایی برای ۱۴ گروه شغلی به انضمام تالارداران را اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه و مصوبه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، فعالان ۱۴ گروه از مشاغل اعم از صنفی و غیرصنفی (شامل ۸۵۰ زیر رسته) میتوانند تا پایان آذر ۱۴۰۰ با مراجعه به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir برای ثبتنام تسهیلات ۱۲درصدی اقدام کنند.
***
سخنگوی صنعت برق:
محدودیتهای برقی صنایع هفته آینده به طور کامل برداشته میشود
سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه محدودیتهای صنایع کاهش یافته، گفت: در روزهای اخیر به جای اعمال محدودیت، همکاریهایی با بعضی صنایع داشتیم و این همکاریها در آینده هم باید ادامه پیدا کند. مصطفی رجبیمشهدی ضمن اشاره به محدودیتهای بخش صنایع سیمان و فولاد، گفت: در روزهای گذشته تقریبا محدودیتی در بخش صنایع نداشتیم و البته همکاریهایی وجود داشته است و از هفته آینده به طور کامل محدودیتهای این صنایع برداشته میشود. وی افزود: برای فصل زمستان با توجه به محدودیتی که در تأمین سوخت نیروگاهها و ضرورت استفاده از سوخت مایع داریم باید این همکاریها تداوم داشته باشد تا انشاءالله مجبور به اعمال محدودیت نشویم. سخنگوی صنعت برق در پاسخ به تأثیر اعمال تعرفهگذاری پلکانی نیز گفت: درباره بحث اصلاح تعرفهگذاری هنوز زود است که بخواهیم قضاوت دقیقی داشته باشیم ولی قطعا در کاهش مصرف مؤثر بوده است. وی در پایان گفت: اصلاح تعرفهگذاریها سالانه انجام میشود و تعرفهها همواره در ۶ پلکان تعریف میشود. امسال در پیک مصرف، تعرفه برق مشترکانی که ۲ برابر الگوی متعارف مصرف داشتهاند با قیمت آزاد حساب شد اما در زمستان بعید است کسی به این حد مصرف برسد به جز مصارف خاص استخراج رمزارز که آن هم باید طبق قانون برخورد شود.
***
مردم آثار ارز ۴۲۰۰ تومانی را در سفرههای خود ندیدند
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم آثار ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت قبل را در سفرههای خود ندیدند، گفت: هیچ نگرانیای برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد. علی نیکزاد تصریح کرد: در قانون بودجه 1400 با وجود نظر مخالف مجلس، بالغ بر 8 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته شد ولی آثار آن در سفره مردم دیده نشد. نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حتما باید ارزی در اختیار دولت قرار گیرد تا واردات مدیریت شود، اضافه کرد: تأکید نمایندگان در نشست اخیر این بود که با کمک مجلس بازار تنظیم شود. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه در حال حاضر هیچ نگرانیای برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد، گفت: در تنظیم قیمت و فراوانی کالاهای اساسی باید اقدامات لازم انجام شود.
***
عقبگرد دلار به کانال ۲۶ هزار تومانی
نرخ دلار در صرافیهای بانکی دیروز با ۱۴۵ تومان کاهش نسبت به روز پیش از آن به ۲۶ هزار و ۸۷۶ تومان رسید. قیمت فروش یورو نیز دیروز با ۹۹ تومان کاهش به ۳۱ هزار و ۶۱۳ تومان رسید. دیروز قیمت خرید هر دلار ۲۶ هزار و ۴۸۶ تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۳۰ هزار و ۹۸۷ تومان بود. علاوه بر این، نرخ خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۶ هزار و ۴۶۳ تومان و نرخ فروش آن ۲۶ هزار و ۷۰۴ تومان اعلام شد.
***
تخممرغ، شانهای 50 هزار تومان!
پس از گذشت یک هفته از افزایش قیمت تخممرغ، باز هم کارخانجات نسبت به افزایش قیمت این کالای پرمصرف در سفره مردم اقدام کردند. بر همین اساس قیمت هر کارتن تخممرغ از 250 هزار تومان به 285 هزار تومان رسید و قیمت هر تخممرغ حدود 1600 تومان شده است. بر اساس مشاهدات میدانی از خردهفروشیهای سطح شهر تهران، قیمت هر شانه تخممرغ ۳۰ عددی به وزن ۲ کیلوگرم ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان شده است. این در حالی است که حدود یک ماه پیش قیمت آن در بازار حدود ۴۵ هزار تومان بود. در حقیقت میتوان گفت قیمت هر شانه تخممرغ در کمتر از یک ماه حدود ۵ تا ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است. گفتنی است در ابتدای سال جاری قیمت هر شانه تخممرغ ۲۷ تا ۳۰ هزار تومان بود که در خردادماه به حدود ۴۰ هزار تومان نزدیک شد و در مردادماه نیز از ۴۰ هزار تومان عبور کرد و در حال حاضر نیز وارد کانال ۵۰ هزار تومان شده است.
ارسال به دوستان
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار فعالان بخش خصوصی حوزه فناوری:
به دنبال قطع شبکه جهانی اینترنت نیستیم
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه محوریترین برنامه وزارتخانه تحت امرش در ۴ سال پیش رو، تکمیل شبکه ملی اطلاعات است، گفت: شبکه ملی اطلاعات میتواند بخش خصوصی کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به حرکت درآورد. در زنجیره ارزش شبکه ملی اطلاعات جا برای تمام کسانی که در بخش خصوصی فعالیت میکنند وجود دارد که فعالیتشان را چند برابر کنند و بتوانند در دایره رفع نیازهای شبکه ملی اطلاعات کار کنند.
وی با انتقاد از فضاسازیها نسبت به شبکه ملی اطلاعات، گفت: متأسفانه همچنان برخی در کشور، شبکه ملی اطلاعات را به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی اینترنت میدانند. باید به اطلاع عموم مردم رساند هیچکس با راهاندازی و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به دنبال قطع شبکه جهانی اینترنت نیست.
زارعپور افزود: به اعتقاد من در حال حاضر حفظ استقلال کشور در فضای مجازی یک اصل است. البته استقلال در فضای مجازی به معنای قطع ارتباط با جهان نیست. استقلال به معنای این است که ارتباط مقتدرانه و با دست برتر با جهان داشته باشیم.
وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به حذف برخی برنامکهای ایرانی از گوگلپلی گفت: در همین ماجرای اخیر، اگر ما ابزار یا زیرساختهای انتشار و توزیع اپلیکیشنهای خودمان را نداشتیم، الان با مشکلات جدی روبهرو میشدیم و هزاران کسبوکار با مشکل روبهرو میشدند، در حالی که اکنون ما ابزار مناسب را در اختیار داریم و با دست پر میتوانیم مذاکره کنیم و معطل دیگران نیستیم تا برای ما تعیینتکلیف کنند و این مایه خوشحالی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با بیان اینکه اگر در تصمیمگیریها بخش خصوصی حضور داشته باشد، قطعا ریلگذاریهای غلط هم اصلاح میشود، گفت: مشکل ما مدیران این است که گاهی اوقات پشت درهای بسته بدون آنکه خودمان را جای مصرفکننده یا تولیدکننده قرار دهیم، تصمیم میگیریم و بعد هم گلایه داریم که چرا طرحهای مصوب ما اجرایی نمیشود.
زارعپور در ادامه با اشاره به دغدغه فعالان بخش خصوصی نسبت به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» گفت: هیچکس در کشور قائل به این نیست که فضای مجازی باید رها باشد، چون همه زندگی مردم به این فضا گره خورده است و پیگیری حقوق مردم در این فضا در شرایط فعلی به صورت کامل امکانپذیر نیست ولی نظاممند کردن این فضا نباید منجر به ایجاد مشکل برای کسبوکارها و مایه نگرانی عموم مردم شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|