|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با عطا جاوید، تهیهکننده «سینما آیفیلم» به بهانه سالگرد تأسیس شبکه آیفیلم
«سینما آیفیلم» بر فروش فیلمها تأثیر دارد
این روزها سالگرد تاسیس شبکه آیفیلم است. 11 سال از عمر این شبکه خاطرهساز میگذرد و آیفیلم توانسته به یکی از پربینندهترین شبکههای تلویزیون تبدیل شود. هر چند بازپخش سریالها و فیلمهای فاخر و خاطرهانگیز به عنوان رسالت آیفیلم برگزیده شده است اما این شبکه با تولید برنامههای ترکیبی با موضوعات مختلف توانسته مخاطبان بیشتری را با خود همراه کند. از جمله این برنامهها «سینما آیفیلم» است که به سینمای ایران و رویدادهای سینمایی کشورمان میپردازد و فیلمهای در حال اکران در سینما و موضوعاتی مثل میزان فروش هفتگی و روزانه فیلمها را بررسی میکند. این برنامه روتین هفتگی که فصل چهارمش از طریق آنتن شبکه آیفیلم پخش میشود، در هر قسمت یکی از فیلمهای در حال اکران را معرفی میکند. عطا جاوید، تهیهکننده سینما آیفیلم تاکید دارد این برنامه در وهله اول، بر مبنای سیاستهای اصلی شبکه آیفیلم ساخته شده که به معرفی فیلمهای در حال اکران و جذب و تشویق مخاطب برای فیلم دیدن تاکید دارد. او همچنین خاطرنشان میکند در حال حاضر هیچ شبکه داخلیای وجود ندارد که برنامه سینمایی با این ریتم تند، کامل و پر و پیمان تولید کند. جاوید تصریح میکند آیفیلم جزو شبکههای اصلی در تمام خانوادههاست و با رویکردی که در این سالها داشته با استقبال خوب مخاطبان مواجه بوده است. تهیهکننده سینما آیفیلم بخش اعظم جذابیت آیفیلم را به بازپخش سریالهایی مرتبط میداند که نوستالژیک و برای مخاطب خاطرهانگیز است. در ایام سالگرد تاسیس شبکه آیفیلم گفتوگویی داشتیم با عطا جاوید، تهیهکننده برنامه سینما آیفیلم که از نظرتان میگذرد.
***
* در حال حاضر فصل چندم برنامه «سینما آیفیلم» روی آنتن میرود؟
این هفته فصل چهارم برنامه شروع میشود.
* در طول این ۴ فصل چه تغییراتی اعمال و کدام آیتمها اضافه شده است؟
سینما آیفیلم یک برنامه تکمحوری که محوریت آن فقط مصاحبه باشد، نیست. این برنامه یک مجله سینمایی کامل است که شامل آیتمهای باکسآفیس که به معرفی ۵ فیلم پرفروش هفته میپردازد، رخداد که خبرهای داغ سینمایی در طول هفته را بازگو میکند و سکانس ماندگار که به فیلمهای مطرح تاریخ سینمای ایران اختصاص دارد، میشود. همچنین در آیتم تحلیل فیلم، آنالیز فیلمهای در حال اکران توسط منتقدان انجام میشود. در فصل جدید برنامه هم آیتم پیشکسوتان را که به معرفی پیشکسوتان بازیگر در عرصه سینما میپردازد، اضافه کردهایم که در نخستین قسمت از سری جدید برنامه به معرفی عزتالله انتظامی اختصاص دارد.
* هدفتان از تولید سینما آیفیلم چه بوده است؟
در وهله اول، بر مبنای سیاستهای اصلی شبکه آیفیلم است که به معرفی فیلمهای در حال اکران و جذب و تشویق مخاطب برای فیلم دیدن تاکید دارد. با توجه به شرایط کنونی کرونایی، مجری برنامه و عوامل شرکتکننده تاکید دارند امنترین مکان سینماها هستند که ضدعفونی شده و پروتکلها در آنها کاملا رعایت میشود. تلاش داریم با اطمینانسازی، مردم را تشویق کنیم به دیدن فیلم روی پرده بروند تا هم فرهنگ سینما رفتن رواج یابد و هم فیلم در سبد فرهنگی خانوادهها قرار گیرد. همچنین تلاش میکنیم تا کمکی باشیم برای معرفی و انتخاب درست فیلمهای روی پرده برای مخاطب.
* در برخی شبکههای تلویزیون برنامههایی شبیه سینما آیفیلم ساخته شده و میشود؛ شما چقدر سعی کردهاید ساختاری متفاوت نسبت به آنها داشته باشید؟
در حال حاضر هیچ شبکه داخلیای نداریم که برنامهای با این ریتم تند، کامل و پر و پیمان تولید کند و در ۲۰ تا ۲۵ دقیقه علاوه بر تیزر فیلم و مصاحبه با عوامل آن به آیتمهای باکسآفیس، رخداد، سکانس ماندگار، تحلیل فیلم و پیشکسوتان بپردازد. برنامههای تولیدی دیگر شبکهها اکثرا تکآیتمی یا تحلیل و گزارش هستند و به این کاملی و جامعی نیستند. ما سعی کردهایم آیتمهایی را که برنامههای دیگر ندارند در سینما آیفیلم خود بگنجانیم و تماشاگر در فرصت کم اطلاعات زیادی را کسب کند. ما تلاشمان بر این بوده که بیشترین آیتم را در کوتاهترین زمان به مخاطب ارائه دهیم، چرا که مخاطب امروز دوست دارد در کمترین زمان اطلاعات بیشتری کسب کند.
* بازخورد برنامه و استقبال مخاطبان چطور است؟
از ۲ سال پیش که شروع به کار کردیم به دلیل استقبال مخاطب و نظرهای مثبتی که به ما منتقل میکردند، آیتمهای مختلفی در هر فصل اضافه شد.
* در سالگرد تأسیس آیفیلم هستیم؛ نظرتان درباره این شبکه چیست؟
به نظر من آیفیلم جزو شبکههای اصلی در تمام خانوادههاست. نه اینکه چون از دستاندرکاران برنامهسازی این شبکه هستم این ادعا را داشته باشم، بلکه از منظر مخاطب آیفیلم تاکید بر این نکته دارم. آیفیلم با رویکردی که در این سالها داشته است با استقبال خوب مخاطبان مواجه بوده و طبق آمارها، در بعضی موارد از شبکه ۳ که پربیننده است هم سبقت گرفته و این نشان میدهد شبکه آیفیلم پربیننده است. کما اینکه از منظر برنامه خودمان هم بارها شده فیلمی ۳ هفته از اکرانش گذشته و فروش اولیه و اصلی خود را کرده است ولی بعد از پخش برنامه -که چهارشنبهشبها روی آنتن میرود- بویژه در شهرستانها، با فروش خیلی خوبی مواجه شده و تهیهکننده تماس گرفته و ضمن تشکر گفته که پخش برنامه شما فروش آخر هفته ما را زیاد کرده است. این نشان میدهد آیفیلم مخاطب فراوانی دارد.
* همکاریتان در این سالها با آیفیلم چگونه بوده است؟ راضی هستید؟
با اینکه وضعیت بودجه شبکه خیلی خوب نیست، به لحاظ کاری عالی بوده و خدا را شکر بهترین همکاری را داشتهایم. از سینما آیفیلم تاکنون ۲۷۰ قسمت پخش شده که تهیهکنندگی نزدیک به ۶۰ قسمت آن را بنده بر عهده داشتهام و بدون هیچ مشکلی روی آنتن رفته است. فقط در این ۲ سال اخیر به خاطر شرایط کرونا و تعطیلی سینماها کمی برای پخش با مشکل مواجه بودهایم.
* طبق آمار مرکز نظرسنجی سازمان صداوسیما، آیفیلم جزو پربینندهترین شبکههاست، در صورتی که فیلم و سریال تولیدی ندارد؛ علت این جذابیت را در چه میبینید؟
یک بخش اعظم این جذابیت، به بازپخش سریالهایی بازمیگردد که نوستالژیک و برای مخاطب خاطرهانگیز است و همچنین کیفیت ساخت آنها نیز بالا بوده است. در حال حاضر به دلیل کمبود بودجه، بعضی از سریالهایی که ساخته میشوند آن کیفیت لازم را ندارند و رضایت مردم را نمیتوانند به طور کامل جلب کنند. همچنین نوع چینش و کنداکتور آیفیلم در این جذابیت و علاقهمندی بیننده نقش حائز اهمیتی دارد.
* نقش برنامههای تولیدی آیفیلم از جمله برنامه سینما آیفیلم در این جذابیت و جلب مخاطب چقدر است؟
زنده بودن یک شبکه به برنامههای تولیدیاش است. برنامههایی مثل سینما آیفیلم، شما و آیفیلم، آیفیلم پلاس و... که در تعامل با مخاطب هستند، در جذب بیننده تاثیر بسزایی دارند، چرا که بیننده متوجه میشود برنامه زنده است و پویایی دارد و نظر و انتقادش لحاظ میشود. در برنامه سینما آیفیلم که چهارشنبهشبها روی آنتن میرود، تمام تلاشمان را میکنیم تا آخرین لحظه، اطلاعات ارائهشده به مخاطب بهروز باشد و اعداد، ارقام، اخبار و آمارها بهروز باشد تا مخاطب بیشتر جذب شود و پای آیفیلم بنشیند.
* چه پیشنهادی دارید که به مخاطبان آیفیلم افزوده شود؟
باید برنامههای تولیدی بیشتر تولید شود. حتی برنامههایی که پخششان به اتمام رسیده است، دوباره روی آنتن برود. همچنین باید انتخاب سریالها بر اساس ذائقه مردم باشد. نظرسنجیها خیلی به بهتر شدن برنامه کمک میکند.
* به فکر ساخت برنامه جدید برای شبکه آیفیلم نیستید؟
اتفاقا طرح ۲ برنامه را با مدیریت شبکه مطرح کردهام که نمیتوانم فعلا وارد جزئیات شوم اما هر گاه مصوب شد اطلاعرسانی خواهم کرد.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:
زمان بازسازی فرهنگ رسیده است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: زمان بازسازی فرهنگ رسیده و باید موازیکاریها را کم کنیم.
به گزارش «وطنامروز» حجتالاسلام محمد قمی در نخستین نشست خبری خود گفت: دستگاههای فرهنگی متعددی وجود دارد که ممکن است به ضرورت تاسیس شده باشند ولی در گام دوم انقلاب ضروری است این وضعیت فرهنگی آشفته بازسازی شود.
وی افزود: ۱۳ وزارتخانه داریم که معاونت فرهنگی دارند ولی در بعضی موارد به صورت غیرکارشناسی منابعی برای کارهای فرهنگی تخصیص داده شده است. فرهنگ پیچیدگیهای خاصی دارد و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه تاکید دارند. قمی گفت: در سازمان تبلیغات نیز که عریض و طویل است سعی کردیم به سمت همافزایی و همگرایی برویم.
وی ادامه داد: البته یک مغالطهای وجود دارد که چون فرهنگ یک امر زمانبری است آن را به آینده احاله میدهند در حالی که باید آنچه که از فرهنگ میفهمیم برای بازسازی ساختار آن به کار ببریم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: ما پرچمدار یک گفتمان پیشبرنده در فضای افکار عمومی هستیم که به طور خلاصه اسلام ناب است. اسلام ناب بشدت با فطرت انسانها، بویژه هویت ایرانی سازگار است. اسلام برای سعادت جامعه و ارتقای فرهنگی به تواصی سفارش کرده است. یعنی باید مراقب هم باشیم و مفهوم تواصی باید فراگیر و عملیاتی شود، چون معتقدیم نشر خوبیها در امتداد تبلیغ عمومی دین است.
قمی با استناد به آیه ۱۷۷ سوره بقره گفت: خوبی یعنی ایمان به مبدا همه خوبیها که خداست و اگر مراقب خوبیهای هم باشیم و خوبیها را به همدیگر معرفی کنیم و راه گذر از مسیر زشتیها را به یکدیگر نشان دهیم، جامعه به سعادت نزدیک خواهد شد.
وی افزود: البته عدهای مانند هنرمندان و اهالی رسانه موظف به ترویج خوبیها هستند چون رسانه یعنی نشر خوبیها و همه مردم باید خود را ترویجدهنده خوبیها بدانند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در گام دوم نهضت برای تبلیغ اسلام ناب تلاش کردهایم تا به سمت علمیتر، عمیقتر، مردمیتر، اجتماعیتر، موثرتر و جوانانهتر دستگاه فرهنگی و تبلیغی در سازمان به گونهای که محسوس است، حرکت کنیم. وی با تجلیل از تمام اقدامات انجام شده در مدیریتهای سابق سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در زمانهای که میتوان مظلومیت فرهنگ را روایت کرد و از بازسازی انقلابی سخن گفت، تلاش کردهایم به اندازهای که به این سازمان محول شده به سوی تحقق اهداف گام دوم حرکت کنیم. ما به عنوان خادم معتقدیم تبلیغات اسلامی همان نشر خوبیهاست و خوبیهای مردم را به خودشان نشان میدهیم. در واقع عدهای از میان مردم برخاسته و گامی برداشتهاند و ما به دنبال آن هستیم تا در کنارشان باشیم.
قمی از فعالیتهای سازمان تبلیغات برای رفع آسیبهای اجتماعی در حوزه فرهنگ سخن گفت و افزود: ساحت کتاب، کار تربیتی، سینما، جلسات قرآنی و همه هنرمندان باید در مسیر نشر خوبیها به هم پیوند بخورند.
ارسال به دوستان
«نگاهبان» به بازار نشر آمد
کتاب «نگاهبان» 50 خاطره از نیروهای نگهدارنده اسیران عراقی در ایران به قلم نسرین ساداتیان با همکاری اصغر عزیزی به چاپ رسید.
به گزارش «وطنامروز»، این کتاب به توصیف خاطراتی از اردوگاههای اسرای عراقی در ایران میپردازد که از زبان نگهبانان و فرماندهان این اردوگاهها روایت میشود. اصغر عزیزی که عضو کمیسیون نگهداری از اسیران عراقی بود، واسطه آشنایی و گردآوری اطلاعات و مصاحبه نویسنده با نیروهای نگهدارنده اسرای عراقی در دفتر ادبیات و مقاومت حوزه هنری میشود. آنها میآیند و ساعتها مینشینند و از خاطرات اسیران عراقی حرف میزنند؛ نویسنده همه روایتها را ضبط میکند و گاهی پرسشهایی مطرح میکند که راویان با کمک آقای عزیزی جواب میدهند. روز هفدهم اسفند 1395 بود که نسرین ساداتیان نخستین مصاحبه را با خود آقای عزیزی انجام میدهد. روزها و هفتهها گذشت و این گفتوگو گرمتر از روزهای پیش ادامه داشت. هر چند گذشت زمان جزئیات را از یاد راویها برده است اما این قضیه چیزی از جذابیت خاطرات نمیکاهد. این کتاب بخوبی نشان میدهد در اردوگاههای اسیران عراقی در ایران چه گذشته و مسؤولان این اردوگاهها چه رفتاری با اسیران عراقی داشتند.
نویسنده نگاه این نگاهبانان را مثل پدری میداند که لقمه نانی میدهد و گاهی مادری است که دلداریاش میدهد و این روزهای دوری از خانواده و زندگیاش را کمی آسان میکند. همه زحمتها برای راحت زندگی کردن میهمانان عراقی در کمیسیون اداره اسیران عراقی برنامهریزی میشد که در رأس این کمیسیون، شهید حاج محمدعلی نظران بود. نویسنده بعد از یک سال گفتوگو با نیروهای نگهدارنده اسیران عراقی خاطرات کوتاه آنها را نوشته و با مشورت آقای عزیزی آماده چاپ میکند. حالا این کتاب با عنوان «نگاهبان» پیش روی شماست. این کتاب تنها گوشهای از زحمات بزرگ ارتش ایران را برای نگهداری از اسیران عراقی نشان میدهد.
ارسال به دوستان
آشتی دیزنی با پرده نقرهای
به دنبال موفقیت فیلم «شانگ چی و افسانه ده حلقه» در گیشه، مدیران دیزنی باقی فیلمهای امسال این استودیو را پیش از عرضه در سرویسهای پخش اینترنتی، به طور انحصاری در سینماها اکران میکنند.
به گزارش «وطنامروز»، استودیو فیلمسازی دیزنی فیلمهایی را که از جدول اکران سال جاری میلادی این استودیو باقی مانده است، منحصرا در سینماها اکران میکند. این غول صنعت سرگرمی ضمن اعلام این خبر گفت: فیلمهایی چون جاودانگان از دنیای سینمایی مارول، آخرین دوئل ساخته ریدلی اسکات و داستان وست ساید به کارگردانی استیون اسپیلبرگ همگی اول در سینماها اکران میشوند و ۴۵ روز بعد در پلتفرمهای پخش دیجیتال در اختیار مخاطبان قرار خواهند گرفت.
تصمیم جدید دیزنی، کمکی به صنعت نیمه جان سینماست که به دلیل شیوع سویه دلتای ویروس کرونا بار دیگر با مشکل جذب تماشاگر روبهرو شده است. دلیل این تصمیم جسورانه را شاید بتوان در موفقیت اخیر فیلم شانگ چی و افسانه ده حلقه در گیشه جستوجو کرد. این فیلم نخستین فیلم از دنیای سینمایی مارول بود که در ۲ سال گذشته به طور انحصاری در سینماها اکران میشد؛ شانگ چی تاکنون بیش از ۱۶۶ میلیون دلار در گیشه جهانی فروش کرده است که یکی از بهترین نتایج سینمایی در دوران شیوع کرونا به شمار میرود.
باب چپک (Bob Chapek) مدیرعامل دیزنی ماه آگوست در اظهاراتی اکران ۴۵ روزه این فیلم ابرقهرمانی را در سینماها، آزمایشی جالب برای این شرکت نامیده بود؛ اظهارنظری که با انتقاد تند سیمو لیو، ستاره این فیلم مواجه شد. حالا ظاهرا موفقیت این فیلم در گیشه بر راهبرد سینمایی دیزنی برای ادامه سال جاری میلادی تاثیر گذاشته است.
دیزنی در دوران شیوع کرونا راهبرد اکران همزمان در سینما و سرویسهای استریم را روی برخی از بزرگترین فیلمهای خود از جمله «بیوه سیاه» و «کروئلا» امتحان کرده بود.
ارسال به دوستان
ابلاغ لغو سند ۲۰۳۰ توسط رئیسجمهور
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نزدیک به ۲۹ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سالهای متمادی به دلایل مختلف ابلاغ نشده بود که ۷ مصوبه توسط رئیس شورا ابلاغ شد. به گزارش «وطنامروز»، سعیدرضا عاملی اظهار کرد: نزدیک به ۲۹ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سالهای متمادی گذشته به دلایل مختلف ابلاغ نشده بود. وی درباره دلیل عدم ابلاغ این مصوبهها، گفت: برخی را بعضا بخش حقوقی بعد از تصویب ایراد گرفته بود یا دستگاه مجری ذینفع به آن ایراد وارد کرده و ابلاغ نشده نبودند. برخی هم دلیل مشخصی برای عدم ابلاغش وجود نداشت که مجموعه مصوبات در اختیار رئیس جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
عاملی افزود: رئیسجمهور که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است فرآیندی در نظر گرفت تا مصوبات ابلاغ شود که ۷ مصوبه ابلاغ شد و بقیه در دست بررسی است که فکر میکنم مجموعه ۹۰ درصدی مصوبات ابلاغ میشود. وی ادامه داد: لغو اجرای سند ۲۰۳۰، بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئات امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی، تأسیس گروه برنامهریزی مراکز و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آییننامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
ارسال به دوستان
کیهان کلهر آبانماه آلبوم جدیدش را منتشر میکند
کیهان کلهر آلبوم جدیدش با عنوان «آبی همچون شب فیروزهای» را منتشر خواهد کرد.
به گزارش «وطنامروز»، «آبی همچون شب فیروزهای» عنوان تازهترین آلبوم کیهان کلهر است که 13 نوامبر ۲۰۲۱ (۲۲ آبان ۱۴۰۰) منتشر میشود. این آلبوم که شامل ۸ قطعه است، با همکاری هنرمندانی از جمله ساندیپ داس (طبلا)، کارن اوزونیان (ویولنسل)، سمفونی بریجپورت گریتر، New york gypsy All stars و اریک جاکوبسن بزودی در دسترس مخاطبان قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
«قلندر» راهی بازار نشر شد
نمایشنامه «قلندر»، به نویسندگی روزبه حسینی با روایتی عاشقانه و ایرانی در عشق به راه حسین بن علی(ع) منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، قلندر، تازهترین اثر انتشارات بنیاد رودکی در دسترس علاقهمندان قرار گرفت. روزبه حسینی نویسنده، طراح، کارگردان، پژوهشگر و مدرس تئاتر، نگارش نمایشنامههایی «از جمله با ما چه میکنند»، «حکایت الکتریک عاشق»، «دستی نام تو را روی ماه نوشته است»، «خر» و «آنچه میشنوی ساز کج کوک سکوت است» را بر عهده داشته و نمایشهای متعددی را نیز کارگردانی کرده است.
این نمایشنامه با طرح قصهای در آیین پهلوانی با مضمونی عاشقانه، آغاز شده و طی روندی 2 ساله در بستر پژوهش و خلق شخصیتها و موقعیتهای نمایشی آن، به رشته تحریر درآمده است. کتابهای عرفانی و تاریخی، ادبیات و سیاست به شکل شعر و نثر، از قرن چهارم هجری تا دوران زندیه، بستر پژوهش این اثر بوده است و جغرافیایی حقیقی اواخر دوران زندیه در شهر نشانک کاشان را شکل داده است. این اثر برههای از تاریخ است که با قصهای خیالانگیز، روایتی دیگر از عاشورایی دیگر، در زمانهای دیگر، با قهرمانانی که نبرد خیر و شر را رقم میزنند و روایتی عاشقانه و ایرانی در عشق به راه حسینبن علی(ع) را به تصویر میکشد.
ارسال به دوستان
پخش مینیسریال جدید «به من اعتماد کن»
فصل اول و دوم مینیسریال «به من اعتماد کن» بامداد سهشنبه ۲۳ شهریور، پخش خود را در شبکه ۴ سیما آغاز میکند.
به گزارش «وطنامروز»، سریال «به من اعتماد کن» با موضوع پزشکی در ژانر درام به کارگردانی «جان الکساندر»
از بامداد سهشنبه از شبکه ۴ در ۲ فصل ۴ قسمتی پخش میشود که هر کدام داستانی جداگانه دارد.
در فصل اول با «کت هارداکر» پرستار سختکوش و ماهری آشنا میشویم که از همسرش جدا شده و یک دختر کوچک دارد. او به دلایلی از بیمارستان محل کارش اخراج میشود و با هویت یک پزشک به بیمارستانی در اسکاتلند مهاجرت میکند. در فصل دوم،داستان سرهنگ «جیمی مککین» روایت میشود که درد ستون فقراتش موجب فلج شدنش شده است، هنگامی که بیماران اطراف او به صورت غیرمنتظره فوت میکنند او تلاش میکند با تحقیقاتی دشوار و خطرناک، خود را نجات دهد. نویسنده و سازنده «به من اعتماد کن» دن سفتون است و بازیگرانی همچون جودی ویتاکر، امون الیوت و لوییس چیمیمبا در آن به ایفای نقش پرداختند. مدیریت دوبلاژ این سریال بر عهده حسین خدادادبیگی بوده و در آن صداپیشگانی همچون علیهمت مومیوند، فاطمه نیرومند، نرگس فولادوند، امیرمحمد صمصامی و کسری کیانی حضور داشتهاند. علاقهمندان به سریالهای جدید شبکه ۴ میتوانند بازپخش این سریال را در ساعتهای ۱۱ و ۱۸ همان روز از شبکه ۴ سیما تماشا کنند.
ارسال به دوستان
بندیکت کامبربچ خواستار تعطیل شدن زندان گوانتانامو شد
بازیگر سرشناس بریتانیایی با تاکید بر نقشش در فیلم «موریتانیایی» خواستار این شد که زندان گوانتانامو هر چه زودتر تعطیل شود.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از هالیوود ریپورتر، بندیکت کامبربچ یک بار دیگر درخواست خود از آمریکا برای بستن زندان نظامی گوانتاناموی کوبا را در حالی که روز یکشنبه در فستیوال فیلم تورنتو حضور داشت، تکرار کرد.
ستاره سریال «شرلوک» در سخنانی که در این فستیوال کانادایی بیان کرد، گفت: اگر داریم با آتش به جنگ آتش میرویم، اگر سعی داریم دنبال عدالت برای بیعدالتی عظیم یک حرکت بزرگ تروریستی باشیم، باید به دنیا نشان دهیم که بهتر از چیزی هستیم که سعی دارد ما را به وحشت بیندازد. کامبربچ با نگاه به مسیر حرفهای کاری خود در تلویزیون و سینما درباره نقش اولش در فیلم «موریتانی» سخن گفت. او در این فیلم در قالب شخصیت دادستان نظامی آمریکایی، کلنل استوارت کاوچ ظاهر شد.
این فیلم را خود وی بر پایه کتاب «خاطرات گوانتانامو» نوشته محمدو اولد صلاحی تهیه کرده که درباره ۱۴ سال زندانی شدن این فرد در گوانتانامو است و جودی فاستر و طاهر رحیم در آن بازی میکنند. کامبربچ گفت آگاه است صحبتهایش با فاصله کمی پس از ۲۰ سالگی اتفاقهای یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ دارد طرح میشود. او گفت: میفهمم نیازی برای به نتیجه رسیدن و جلوگیری از حمله دیگری که خیلیها از آن میترسیدند، وجود داشت.
او تاکید کرد: نبرد صلاحی برای آزادی بعد از زندانی شدن بدون اتهام توسط دولت آمریکا نشان میدهد او را به اشتباه و بدون عدالت محاکمه و زندانی کرده بودند.
کامبربچ با ایفای نقش کلنل کاوچ در نقش یک دادستان نظامی آمریکایی ظاهر شد که سعی داشت درباره حقیقت صحبت کند چون تراژدی یازدهم سپتامبر باعث ایجاد بیعدالتیهای زیادی در پروسه قانونی شده بود. وی گفت: کاوچ موقعیتی عالی برای محاکمه محمدو داشت اما در عین حال بیعدالتی پرونده او را دید. کامبربچ ۲ فیلم جدید خود یعنی «قدرت سگ» جین کمپیون و «زندگی الکتریکی لوئیس وین» ویل شارپ را در تورنتو برای نمایش دارد. وی همچنین قرار است در این مراسم که چهلوششمین دوره جشنواره تورنتو است، جایزه تجلیل بازیگر مرد تورنتو را دریافت کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|