|
ارسال به دوستان
نسخه صوتی کتاب «مربعهای قرمز» خاطرات شفاهی حسین یکتا از دوران جنگ تحمیلی همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی میشود
پای حرف راوی جبههها
گروه فرهنگ و هنر: کتابهای صوتی «گمشده دره سبز» نوشته مریم بازرگانی با صدای جهانگیر الماسی و «جشن حنابندان» نوشته محمدحسین قدمی و «مربعهای قرمز» نوشته زینب عرفانیان با صدای ایوب آقاخانی همزمان با نخستین روز هفته دفاعمقدس با حضور راویان، نویسندگان و گویندگان آثار رونمایی میشود.
در این میان، کتاب «مربعهای قرمز» عنوان سوالبرانگیزی دارد که جلد کتاب نیز بر اساس آن طراحی شده است. این اثر به خاطرات حسین یکتا از دوران کودکی تا پایان دفاعمقدس پرداخته و برهه حضور وی در دفاعمقدس در این کتاب برجسته شده است. این کتاب روایتی است از بازیگوشیهای کودکانه سربازان امام خمینی تا روزهای امدادگری و شناسایی و چشیدن طعم تلخ قطعنامه. «مربعهای قرمز» پر است از خاطرات ترش و شیرین و گاهی تلخ نوجوانانی که در مکتب امام خمینی یکشبه مرد شدند؛ آنها که میان غرش تانک و صفیر گلوله قد کشیدند. آنها که این روزها رد پای غبار میانسالی بر موهایشان نشسته و هنوز در گوشهای و سنگری تمام قامت کنار انقلاب ایستادهاند و آنها که پایشان به آسمان باز شد و به لقاءالله رسیدند.
همچنین حاجحسین یکتا در مقدمه اینگونه نوشته است: «هر چه از رشادت همرزمانم و غربت و مظلومیتشان میدانستم در روایتگریهایم گفته بودم. با مکتوب کردن خاطراتم دنبال ناگفتهای از بچهها بودم؛ دنبال سبک بندگی کردنشان، سبک عبادتشان، سبک رفاقتشان، دنبال سبک زندگی کردنشان در جنگ؛ سبکی که این روزها جایش در میان جریان زندگی جوانان بشدت خالی است».
گفتنی است تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب نیز همزمان با 40 سالگی دفاعمقدس رونمایی شد و تاکنون مورد استقبال اهالی کتاب قرار گرفته است. همچنین در مراسم نهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که در آستانه چهلمین سالگرد آغاز دفاعمقدس در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد، تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «مربعهای قرمز» منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است: بسیار شیرین و جذاب نوشته شده است. ردپای چانهگرمیهای آقای یکتا در آن آشکار است. ظرافتهای برخاسته از ذوق و قریحه لطیف که در سراسر کتاب گسترده است، میتواند از نویسنده خوشقلم و چیرهدست کتاب باشد و میتواند هم دُرافشانیهای راوی باشد. نقطه برجسته کتاب، یاد شهیدان و یاد حال و حضور ملکوتی آنان پیش از شهادت است که حقا بسیار خوب تصویر شده است. ارادت راوی به مرحوم آقای حاجمیرزاعلی احمدیمیانجی هم برای من جالب بود. آن مرحوم را حدود 60 سال به علم و تقوا و ورع میشناختم و به من لطف داشت. این کتاب ظاهرا چند روز پیش رونمایی شده است. برای من چندی پیش از این فرستاده بود و تماما مطالعه شد.
* اهمیت کتاب صوتی برای روشندلان
همان طور که اشاره شد قرار است نسخه صوتی «مربعهای قرمز» رونمایی شود. به این بهانه یادداشت زینب عرفانیان، نویسنده کتاب «مربعهای قرمز» از نظرتان میگذرد.
***
۲ روز است خبری شنیدهام شنیدنی. دعوت شدهام به مراسمی شنیدنیتر. مراسم رونمایی از کتاب صوتی مربعهای قرمز.
این بار قرار است یک کتاب را بشنویم. یک کتاب را برایمان بخوانند. برایمان تعریف کنند انگار. تعریف کنند و لذت ببریم. لذت قصه شنیدن. مثل بچگیهایت چشمهایت را ببندی و یک نفر برایت قصه بگوید. میان گرماى صدایش بدوی دنبال شخصیتهای کتاب. ببینیشان و همراهشان بخندی و گریه کنی. شما که غریبه نیستید، خوشحال شدم از زحمتی که بچههای سماوا در سوره مهر کشیدهاند.
از اینکه آنها که دوست داشتند «مربعهای قرمز» را ورق بزنند و هنوز موفق نشده بودند، یک گام به کتاب و شخصیتهای خواندنیاش نزدیکتر شدهاند. آن هم در این اوضاع بازار کاغذ و سختیهای نشر و قیمتهای 6-5 رقمی پشت جلد. هنوز دخترک خوشحالی ته دلم از این خبر بالا و پایین میپرید که از کتابخانه نابینایان همدان تماس گرفتند برای یک نشست در اسکایپ. خبر را در گوش آنها هم گفتم و چه ذوقی در صدایشان جاری شد، از اضافه شدن یک کتاب دیگر به لیست کتب قابل استفاده برای روشندلان کتابخوان.
جملهای گفتند که رفت یک گوشه ذهنم برای همیشه چهارزانو زد.
«کتاب صوتی خوب است ولی اگر ما هم شرایطش را داشتیم دلمان میخواست با کاغذ و کلمات قطارشده رویش ارتباط برقرار کنیم».
فکر کردم کتاب صوتی برای ما یک لذت است ولی برای یک روشندل کتابخوان چیزی فراتر از یک لذت است. شاید یک لذت ضروری. هر چه هست خوشحالم که آنچه نوشتهام قرار است ساعتهایی را میهمان گوشهایشان باشد و میان صفحاتش بال بزنند و دعایم کنند. خوشحالم که لذت شنیدن یک کتاب دیگر به لذتهایشان اضافه شد.
اما اگر بخواهم به این بهانه نگاهی دوباره به کتاب «مربعهای قرمز» داشته باشم باید مروری دوباره بکنم به روند نگارش کتاب «مربعهای قرمز» که داستان از کجا شروع شد. خاطرم است من کتابی به نام شوکران خواندم که زندگی جانباز منوچهر مدق و همسرش بود. این کتاب، نگاهم را به جنگ تغییر داد و فضای تازهای را روبهرویم باز کرد و من را به سمت نوشتن برای دفاعمقدس سوق داد. در کارگاههای داستاننویسی شرکت کردم و کمی تجربه عملی داشتم و در زندگینامهنویسی و فیلمنامهنویسی هم چند رتبه و مقام آورده بودم که باعث شد جدیتر به این موضوع بپردازم. بعد از آن کتاب «علمداران» را نوشتم، خانواده شهید رحیمی خواستند که کتاب «رسول مولتان» را بنویسم. این کتاب را هم آقای یکتا خواندند و تصمیم بر این شد که خاطرات ایشان را بنویسم. «رسول مولتان» روایتی از زندگی سردار فرهنگی، شهید سیدمحمدعلی رحیمی به روایت همسر شهید، خانم مریم قاسمیزهد بود و قبل از آن هم یکی از کتابهای مجموعه علمداران که جلد یک آن درباره خاطرات جانباز عباس ساکی بود. در اصل، زندگینامهنویسی را از همین کتاب آغاز کردم. جانباز ساکی قطع نخاع و در آسایشگاه ثارالله مستقر بودند که خاطراتشان را ضبط کرده و در قالب کتاب، منتشر کردم.
و نکته جالبتر اینکه به رغم همه احترامی که برای آقای یکتا قائلم، من اصلا ایشان را نمیشناختم و طبیعتا با خاطراتشان هم آشنا نبودم و در حقیقت قسمت من این بود که قرعه نوشتن این کتاب، به نام من بیفتد. در رونمایی کتاب «رسول مولتان» نخستینبار آقای یکتا را دیدم و با ایشان صحبت کردم. قبلا اصلا ایشان را نمیشناختم. آقای یکتا جزو میهمانان ویژه بودند تا در رونمایی آن کتاب صحبت کنند. من سخنرانی ایشان را گوش کردم و رونمایی که تمام شد، من را صدا کردند و خواستند که به دفترشان بروم تا درباره برخی خاطرات صحبت کنیم. چند روز بعد به دفترشان رفتم و پاگیر شدم و بعد از ۳ سال این کتاب منتشر شد و اینک با عنایت خداوند و استقبال اهالی کتاب، کتاب صوتی این اثر هم منتشر شد که امیدوارم مورد اقبال مخاطبان قرار بگیرد.
ارسال به دوستان
اخبار
پیام رهبر انقلاب برای شاعر روحانی
پیام رهبر حکیم انقلاب در پنجاهوسومین مراسم «شب شاعر» ویژه «محمدحسین انصارینژاد» توسط غلامعلی حدادعادل خوانده شد. به گزارش «وطنامروز»، پنجاهوسومین مراسم «شب شاعر» ویژه شاعر کشور «محمدحسین انصارینژاد» شب گذشته در کافه نخلستان سازمان هنری- رسانهای اوج برگزار شد. این مراسم با حضور غلامعلی حدادعادل، محمدرضا سنگری، مرتضی امیریاسفندقه، محمود اکرامی، میلاد عرفانپور، محمدمهدی سیار، مصطفی محدثیخراسانی، حسین اسرافیلی و دیگر شعرا و اهالی شعر برگزار شد. بر اساس این گزارش، رهبر انقلاب پیامی را برای این مراسم ارسال کرده بودند که توسط غلامعلی حدادعادل خوانده شد.
حدادعادل پیش از قرائت پیام رهبر انقلاب، به پویایی و توانمندى شعرى انصارىنژاد اشاره کرد و گفت: او شاعرى توانمند، دغدغهمند، معاشر شاعران قدیم و معاصر شاعران روزگار خویش است، اشعار ایشان ما را در حال و هواى اشعار ملکالشعراى بهار سیر مىدهد.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
«آقای انصارینژاد خوب شعر میگوید، بسیار خوب شعر میگوید و در آینده قابلیت بهتر شدن را دارد».
پیشتر مقام معظم رهبری چندین بار شعر ایشان را مورد عنایت و تحسین قرار داده بودند، از جمله در دیداری به محمدمهدی عبداللهی از شاعران کشورمان فرموده بودند: حال ایشان چطور است، من آقای انصارینژاد را خوب میشناسم و کارهای ایشان بسیار خوب است، به ایشان سلام بنده را برسانید.
***
معرفی مدرنترین موزه غرب آسیا در پرس تیوی
برنامه «ایران» شبکه پرس تیوی به معرفی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تالاب انزلی میپردازد.
به گزارش «وطنامروز»، برنامه «ایران» در بخش اول خود به گزارشگری گیسو میشااحمدی به معرفی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به عنوان بزرگترین موزه جنگ جهان اسلام و مدرنترین موزه غرب آسیا میپردازد. این موزه از بخشهای مختلف مانند تالارهای هفتگانه، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آبنمایش، سالنهای آمفی تئاتر و سراسرنما تشکیل شده است. همچنین استفاده از تکنولوژیهای دیجیتال در انتقال مفاهیم تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز از دیگر قسمتهای باغ موزه دفاع مقدس است که در برنامه «ایران» به نمایش گذاشته میشود. بخش دوم برنامه این هفته نیز به کارگردانی مریم دهقانپور به تفریحات تالاب بینالمللی انزلی که زیباترین و بزرگترین تالاب دنیاست و سواحلی پوشیده از نیزار و گلهای دریایی رنگارنگ دارد، میپردازد.در این برنامه میبینیم که قایقرانی و اسکی، شکار، ماهیگیری و گردش با قایق از تفریحات رایج در تالاب انزلی است. برنامه «ایران» سهشنبه ساعت 17 به وقت تهران از شبکه پرس تیوی پخش میشود.
***
روایت سالهای جنگ در ارسباران
نمایشگاه عکس «روایت سالهای جنگ» ساسان مؤیدی، در فرهنگسرای ارسباران افتتاح شد. به گزارش «وطنامروز»، در آستانه آغاز هفته دفاعمقدس، نمایشگاهی از عکسهای سالهای جنگ ساسان مؤیدی در نگارخانههای شماره ۲ و ۳ ارسباران برپا شد. مؤیدی در این آثار، صحنههای زیبایی از ۸ سال دفاعمقدس را به تصویر کشیده است. او عکاسی مستندساز است که از عکاسی جنگ تا عکاسی تئاتر و سینما، مستند اجتماعی، مدلینگ و تبلیغات را در کارنامه دارد اما اهل هنر بیش از هر چیز او را با عکسهای ارزشمندش از جنگ ۸ ساله ایران و عراق میشناسند. مؤیدی از نخستین عکاسانی بود که توانست تصاویر بمباران حلبچه را ثبت کند و ۲ مجموعه عکس «حلبچه» و «بمباران تهران» از آثار مطرح اوست. ساسان مؤیدی ۷ کتاب ارزشمند عکس و ۳۹ نمایشگاه انفرادی را در کارنامه هنریاش دارد. «نگارگذر»، روایت سالهای جنگ که با مشارکت انجمن عکاسان انقلاب و دفاعمقدس برپا شده، علاوه بر بازدید حضوری در هفته دفاعمقدس، به صورت ویدئو در فضای مجازی و صفحه اینستاگرام فرهنگسرای ارسباران منتشر میشود. علاقهمندان برای بازدید این نگارگذر میتوانند به خیابان جلفا، نبش خیابان دانش، فرهنگسرای ارسباران مراجعه کنند.
***
«سفیدپوش» نماینده سینمای کوتاه ایران در اسکار ۲۰۲۲ شد
فیلم کوتاه «سفیدپوش» به نویسندگی و کارگردانی رضا فهیمی، نمایندگی سینمای کوتاه ایران را در نودوچهارمین جایزه اسکار بر عهده دارد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم کوتاه «سفیدپوش» ساخته رضا فهیمی که سال گذشته جایزه بزرگ بخش بینالملل سیوهفتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران را از آن خود کرد، طبق آییننامه آکادمی اسکار به عنوان نماینده سینمای کوتاه ایران در جمع فیلمهای کوتاه معرفیشده توسط جشنوارههای واجد شرایط آکادمی اسکار حضور خواهد داشت. با توجه به قرار گرفتن جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران در فهرست فستیوالهای اسکارکوالیفاید، این جشنواره و سایر جشنوارههای حاضر در این لیست طبق ضوابط اسکار میتوانند در بازه زمانی یکم اکتبر همان سال تا ۳۰ سپتامبر سال بعد، فیلم کوتاه منتخب همان دوره از رویداد را به این آکادمی معرفی کنند. بر همین اساس فیلم کوتاه «سفیدپوش» به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی رضا فهیمی که در دوره سیوهفتم، جایزه بزرگ بخش بینالملل را دریافت کرد، در اسکار ۲۰۲۲ حضور خواهد داشت.
ارسال به دوستان
برگزاری نخستین کنگره ملی شعر سردار سلیمانی
دبیر علمی «نخستین کنگره شعر سردار سربداران» گفت: نخستین کنگره شعر سردار سربداران با هدف گردآوری برترین اشعار درباره حماسه بزرگ سردار شهید سپهبد سلیمانی در روزهای اول دفاعمقدس برگزار خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، مرتضی امیریاسفندقه، دبیر علمی «نخستین کنگره شعر سردار سربداران» گفت: این رویداد فرهنگی قرار است پنجشنبه یکم مهرماه در تالار وحدت با هدف گردآوری برترین اشعار درباره حماسه بزرگ سردار شهید سپهبد سلیمانی افتتاح شود، همچنین این کنگره به طور کلی ۲۱ برگزیده خواهد داشت و به برگزیدگان در مراسم اختتامیه (آذرماه) جوایزی اهدا خواهد شد.
دبیر علمی «نخستین کنگره شعر سردار سربداران» در توضیح هدف از برگزاری این رویداد ادبی و فرهنگی گفت: هدف اصلی از برگزاری این کنگره، جمعآوری برترین اشعار در قالبهای گوناگون شعر پارسی برای ثبت و پاسداری از حماسه شهادت سردار سلیمانی است. بر اساس فراخوان این کنگره، شاعران علاقهمند میتوانند اشعار خود را در تمام قالبها شامل قصیده، غزل، رباعی، دوبیتی، قطعه، نیمایی، آزاد و سپید به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.
دبیر کمیته علمی کنگره با تأکید بر اینکه این کمیته اصرار دارد انتخاب اشعار برای چاپ در کتاب بدون هیچگونه تساهل و تسامحی صورت گیرد، میافزاید: با احترام به عواطف و احساسات همه شاعران شرکتکننده، تلاش میکنیم تا هیچ شعر ضعیفی به کتاب مجموعه آثار کنگره راه نیابد، چراکه معتقدیم همانطور که حماسه شهادت سردار سلیمانی حماسهای بیعیبونقص بود، اشعار انتخابی این کنگره نیز بایسته و شایسته آن است که بدون هیچ عیبونقصی باشد.
امیریاسفندقه در پایان خاطرنشان کرد: هیات علمی کنگره در نظر دارد علاوه بر داوری اشعار این دوره، تمام اشعاری را که تاکنون درباره سردار سلیمانی سروده یا چاپ شده است، جمعآوری کند تا یکبار دیگر این اشعار بررسی شده و آثار برتر برای انتخاب و چاپ نهایی در کتابی نفیس به عنوان «نخستین مجموعه شعر ادبیات پایداری برای حاجقاسم سلیمانی» گردآوری شود.
ارسال به دوستان
روایت حسین قرایی از دیدار اهالی هنر با رهبر انقلاب
معاون دانشگاه صداوسیما گفت: نوع رفتار رهبر انقلاب با اهالی هنر نشاندهنده حکمت ایشان است. به گزارش «وطنامروز»، نخستین جلسه از سلسله نشستهای بررسی ابعاد شخصیت رهبر معظم انقلاب، با محوریت شخصیت هنری و ادبی به مناسبت روز شعر و ادب فارسی برگزار شد.
در این جلسه حسین قرایی، معاون دانشگاه صداوسیما به بررسی شخصیت ادبی رهبر انقلاب و خاطرات برخورد ایشان با اهالی ادبیات و هنر پرداخت و گفت: سابقه دیدار شاعران با آیتالله خامنهای به دهه شصت برمیگردد. این دیدارها از سال 67 مکتوب شده است و نوع رفتار رهبر انقلاب در این جلسات، خود بیانگر یک سلوک رفتاری و یک سیره خاص است که نشاندهنده حکمت ایشان است.
وی ادامه داد: عمق همین سلوک باعث شده که ذات انقلاب اسلامی با هنر پیوند ناگسستنی پیدا کند به طوری که میتوان گفت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از همان دوازدهم بهمن 57 در بهشت زهرا با سرود «خمینی ای امام» با شعر حمید سبزواری و آهنگسازی حمید شاهنگیان، فعالیت خود را آغاز کرد.
وی در ادامه گفت: میتوان دیدار رمضانی رهبر انقلاب با شعرا را به فرهنگسرا تشبیه کرد؛ یعنی همه طیفها و سلایق مختلف شعری حضور پیدا میکنند و آقا از همه شخصیتهای مختلف فرهنگی و ادبی شناخت کافی دارند و آثار و احوال آنها را پیگیری میکنند؛ مثلا رهبر انقلاب در یکی از دیدارها از آقای محمدمهدی سیار سراغ فرزند 10 روزهاش را میگیرند و جالبتر آنکه رهبری اسم فرزند ایشان را هم میدانستند.
وی افزود: آقا به افراد توجه خاصی دارند؛ مثلا در یکی از همین جلسات دیدار شعرا، آقای یوسفعلی میرشکاک در انتهای جلسه نشسته بود و چند نفر از اعضای بیت رهبری آمدند و به آقای میرشکاک گفتند لطف کنید بیاید جلو بنشینید اما میرشکاک امتناع کرد؛ اتفاقا آقا هم حواسشان بود و وقتی دیدند میرشکاک توجهی نمیکند با صدای بلند فرمودند: «آقای میرشکاک! شما تشریف بیاورید جلو بنشینید».
ارسال به دوستان
غلامرضا رمضانی: سینمای کودک نیاز به خیالپردازی و قهرمانسازی دارد
کارگردان و فیلمنامهنویس سینما معتقد است سینمای کودک با خیالپردازی و قهرمانسازی میتواند مخاطبان زیادی جذب کند. به گزارش «وطنامروز»، غلامرضا رمضانی درباره جایگاه جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: همه مدیران جشنوارههای مختلف سینمایی برای برگزاری یک جشنواره اهدافی را از پیش تعیین میکنند و خواستههایی را مدنظر قرار میدهند که به عنوان یک دستاورد برای یک مجموعه و مدیر قابل بررسی است اما به نظر من نکته مهم و قابل تأملی که در جشنوارهها باید بیشتر درباره آن بحث و گفتوگو کرد، روند یک جشنواره در تاثیرگذاری بر کلیت جریان سینماست. جشنواره کودک در 33 دورهای که برگزار شده است توانسته به عنوان یک جشنواره تخصصی و کارگاهی در سینمای ایران جایگاه خود را تثبیت کند.
وی ادامه داد: در کشور ما متناسب با هر دهه و همچنین شرایط و مقتضیات زمان، جشنوارهها تغییرات اساسی را به خود دیدهاند و ما شاهد تفاوت و تنوع مدیریت و نگاه به سینما بودیم. در حوزه کودک کمتر جشنوارهای در جهان وجود دارد که قدمت آن به بالای ۲۰ و ۳۰ سال برسد. جشنوارههای معتبری وجود دارند که به نیم قرن اعتبار در برگزاری رسیدهاند اما در حوزه کودک بسیار محدود و ناشناخته هستند. جشنواره کودک در کشور ما خوشبختانه با استمراری که داشته است امروز به دوره سیوچهارم رسیده و این خودش میتواند یک اعتبار مضاعف برای سینمای ایران ایجاد کند.
کارگردان سینما با بیان اینکه همیشه از گذشته بین سینماگران درباره تعریف ژانر دقیق سینمای کودک اختلافنظر وجود داشته است، عنوان کرد: اینکه یک فیلم برای کودک است یا درباره کودک یکی از قدیمیترین بحثها در حوزه سینمای کودک بوده که هنوز هم حل نشده باقی مانده است. به عقیده من فیلم تولید شده در این ژانر باید باعث شود تا مخاطبان کودک و نوجوان علاوه بر لذت بردن از آن، به سینما نیز علاقهمند شوند.
وی همچنین تصریح کرد: سینمای کودک و اساسا شاکله سینما نیاز به ثبات و تبیین سیاستهای مشخص و استوار دارد. تغییر مدیران و دبیران جشنوارهها که معمولا در ایران در نهایت هر ۳ سال یک بار اتفاق میافتد، باعث شده ما شاهد یک برنامهریزی بلندمدت نباشیم. این دست به دست شدن مدیریتها باید براساس یک برنامهریزی مشخص انجام شود تا یک روح واحد بر پیکره سینمای ایران حاکم شود.
کارگردان فیلم «ضربه فنی» با اشاره به اینکه لازمه حضور جهانی و صادر کردن سینمای کودک به دیگر کشورها داشتن یک نگاه فراگیر و حرفهای است، افزود: ما زمانی در سینما به تولیدات تراز در سطح جهانی خواهیم رسید که به برنامهریزی و سیاستگذاریهای کلان بها دهیم. پس از انقلاب در هر دهه یکسری اتفاقات مقطعی در سینمای کودک رخ داده است اما قطعا به شکل هدایتشده نبوده و ماحصل نبوغ و خلاقیت نخبگانی بوده است. وی اظهار کرد: قهرمانسازی در سینما منحصر به سینمای کودک نیست اما این موضوع در سینمای کودک و نوجوان خیلی بارز است. به دلیل آمادگی کودکان برای پذیرش الگو، قهرمانسازی در سینمای کودک بیشتر رواج دارد. این یک پتانسیل خوب برای استفاده کردن در زمینههای فرهنگی- تربیتی است. از نظر من قهرمان در ژانر کودک و نوجوان یعنی کاراکتر و شخصیتی که میتواند جهان را تغییر دهد و آرزوهای دستنیافتنی ما را برآورده کند و به خواستههای روحی ما جامه عمل بپوشاند.
رمضانی در پایان بیان کرد: سینمای کودک نیاز به خیالپردازی و قهرمانسازی دارد تا کودکان و خانوادهها را به سینما بیاورد. ما در حوزه سینمای کودک باید دوباره برخی تعاریف و کلیشهها را بازنگری اساسی کنیم تا شاهد رونق در این ژانر باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|