|
ایران و چین میتوانند زمینه تحقق چندجانبهگرایی حقیقی را فراهم آورند
رئیسجمهور تاکید کرد: ایران و چین به عنوان ۲ تمدن بزرگ صلحطلب و شرکای جامع راهبردی میتوانند با همراهی راهبردی و همکاریهای برد- برد، زمینه تحقق چندجانبهگرایی حقیقی را فراهم آورند. حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در پیامی با تبریک فرارسیدن روز ملی و هفتادودومین سالگرد تأسیس جمهوری خلق چین، ابراز امیدواری کرد در فصل جدید روابط ۲ کشور، همکاریها در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ارتقا و گسترش یابد.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی نیروهای مسلح: حوادثی که در شمال غرب ایران، در برخی کشورهای همسایه در جریان است باید با منطق پرهیز از دادن مجوز حضور بیگانگان حل شود
هشدار فرمانده
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای فرمانده کل قوا صبح روز گذشته در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در دانشگاه افسری امام حسین علیهالسلام، این نیروهای پرافتخار را «قلعه مستحکم امنیت ملت سربلند ایران و میهن مقتدر و عزیز» خواندند و افزودند: دخالت بیگانگان در منطقه مایه اختلاف و خسارت است و همه مسائل و حوادث باید بدون دخالت بیگانه و با الگوپذیری کشورهای منطقه از اقتدار و عقلانیت ایران و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی حل شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با ابراز امیدواری برای توفیق دانشآموختگان و ارتقای جوانان نیروهای مسلح در مکتب و دانشگاه حسینی، به ملت ایران به خاطر داشتن جوانان مؤمن، صالح، شجاع و دارای عزم و بصیرت تبریک گفتند و افزودند: فرماندهان عزیزی که جوانان میهن را اینگونه تربیت میکنند، شایسته افتخار و تقدیرند. فرمانده کل قوا با اشاره به تحقق فرموده امیرمؤمنان درباره نیروهای مسلح افزودند: به فضل الهی، نیروهای مسلح ایران امروز به معنای واقعی کلمه سپر دفاعی ملت و کشور در مقابل تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی هستند.
حضرت آیتالله خامنهای سربازی ملت ایران را موجب سرافرازی و عزت دانستند و گفتند: آمادگی برای دفاع از ملت ایران و هویت اسلامی، ملی و انقلابی کشور افتخار بزرگ نیروهای مسلح است. ایشان امنیت را زیرساخت اساسی همه فعالیتهای ضروری برای پیشرفت کشور برشمردند و با مهم خواندن تحقق امنیت کشور بدون تکیه بر بیگانگان افزودند: این مساله البته برای ملت ایران عادی است اما کشورهای مختلف حتی کشورهای اروپایی از این مشکل رنج میبرند.
ایشان به بگومگوهای اخیر اروپا و آمریکا اشاره کردند و گفتند: برخی اروپاییها، اقدام آمریکا را خنجر از پشت خواندند و به نوعی گفتند اروپا باید بدون اتکا به ناتو و در واقع به آمریکا، مستقلاً امنیت خود را تأمین کند. رهبر انقلاب افزودند: وقتی کشورهای اروپایی به علت اتکا به آمریکا، یعنی کشوری که با اروپا مخالف هم نیست، در تحقق امنیت پایدار احساس کمبود میکنند، حساب کشورهای دیگر که نیروهای مسلح خود را تحت کنترل آمریکا و دیگر بیگانگان قرار دادهاند، مشخص است.
فرمانده کل قوا تأمین امنیت با تکیه بر دیگران را فقط یک توهم خواندند و گفتند: کسانی که به این توهم دچارند، سیلی آن را بزودی خواهند خورد، چرا که دخالت مستقیم یا غیرمستقیم بیگانگان در امنیت و جنگ و صلح هر کشوری، فاجعهای مصیبتبار است.
ایشان با تجلیل از اقتدار و سربلندی نیروهای مسلح در آزمایشهای بسیار مهم و دشوار بویژه جنگ تحمیلی ۸ ساله گفتند: اقتدار نیروهای مسلح به مسائلی نظیر آموزشها، ابتکارات و پیشرفتهای علمی، تجهیزات و انضباط سازمانی وابسته است اما مهمترین عامل اقتدار نیروهای مسلح، روحیه، معنویت و مسائل دینی و اخلاقی است.
رهبر انقلاب اسلامی خروج ارتش مجهز و بدون روحیه اخلاقی و معنوی آمریکا از افغانستان را نمونهای از نتایج اقتدار ظاهری و نه واقعی خواندند و گفتند: آمریکاییها ۲۰ سال قبل برای سرنگونی طالبان به افغانستان لشکرکشی کردند و در این اشغالگری طولانیمدت، کشتار و جنایت و خسارات فراوانی به بار آوردند اما بعد از این همه هزینه مادی و انسانی، حکومت را به طالبان دادند و خارج شدند که این واقعیت برای همه کشورها درسآموز است.
فرمانده کل قوا اوضاع ارتش آمریکا هنگام خروج از افغانستان را نشاندهنده ماهیت واقعی این ارتش دانستند و گفتند: آن تصاویر هالیوودی از ارتش آمریکا و کشورهای امثال او، فقط نمایش است، چرا که ماهیت واقعی آنها همین است که در افغانستان دیده شد.
رهبر انقلاب نفرت مردم شرق آسیا از ارتش آمریکا را یادآور شدند و گفتند: آمریکاییها هر جا دخالت کنند، منفور ملتها هستند.
فرمانده کل قوا حضور نظامی بیگانگان در منطقه را نیز مایه اختلاف و خسارت و ویرانی برشمردند و تأکید کردند: صلاح منطقه در این است که همه کشورها از ارتشی مستقل و متکی به ملت خود و همافزا با ارتشهای همسایگان برخوردار باشند. رهبر انقلاب افزودند: ارتشهای منطقه میتوانند امنیت منطقه را تأمین کنند و نباید اجازه دهند ارتشهای بیگانه برای حفظ منافع خود، دخالت یا حضور نظامی داشته باشند. فرمانده کل قوا افزودند: حوادثی که در شمال غرب ایران، در برخی کشورهای همسایه در جریان است باید با همین منطق پرهیز از دادن مجوز حضور بیگانگان حل شود. ایشان گفتند: نیروهای مسلح کشور عزیز ما همواره با اقتدار همراه با عقلانیت عمل میکنند و این عقلانیت باید الگویی برای دیگر کشورها و عامل حل مسائل موجود باشد و همه بدانند که اگر کسی برای برادران خود چاه بکند، اول خودش در چاه میافتد. فرمانده کل قوا در پایان سخنانشان نیروهای مسلح را برای تداوم افتخار خدمت به ملت و کشور و افزایش روزافزون تواناییهای مادی و معنوی توصیه مؤکد کردند.
پیش از سخنان فرمانده کل قوا، سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان گزارشی از توانمندیها و آمادگیهای رزمی، دفاعی و امنیتی نیروهای مسلح و همچنین خدمات اجتماعی این نیروها به مردم، به شکست آمریکا در افغانستان اشاره کرد و گفت: این شکست خفتبار و تخلیه بخش بزرگی از تجهیزات و پایگاههای آنها در منطقه و شکست رژیم صهیونیستی در نبرد ۱۲ روزه موسوم به شمشیر قدس، نشانههای تسریع افول آمریکاست. در این مراسم که همزمان در دانشگاههای افسری نیروهای مسلح از طریق ارتباط تصویری برگزار میشد، سردار سرتیپ پاسدار غلامی فرمانده دانشگاه امام حسین(ع)، امیر سرتیپ دوم خلبان رودباری فرمانده دانشگاه شهید ستاری و سردار سرتیپ دوم پاسدار بختیاری فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امین گزارشی از فعالیتها، اقدامات و برنامههای تحصیلی این دانشگاهها بیان کردند. قرائت سوگندنامه، اعطای پرچم توسط دانشجویان قدیم به جدید و اجرای سرود مشترک توسط دانشجویان مستقر در میدان از دیگر برنامههای مراسم مشترک دانشآموختگی نیروهای مسلح بود. همچنین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با کسب اجازه از فرمانده کل قوا به تعدادی از برگزیدگان دانشگاههای افسری درجه و سردوشی داد.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان در گفتوگوی تلویزیونی خود به کوتاهیهای دولت جمهوری آذربایجان در حوزه دیپلماتیک نسبت به ایران اشاره کرد
تغییر ژئو منطقه را تحمل نمیکنیم
گروه سیاسی: تنش اخیر در گستره مرزهای شمال غرب ایران با آذربایجان و ارمنستان وارد مراحل جدیدی شده است. برگزاری رزمایش «فاتحان خیبر» موضع جدی جمهوری اسلامی ایران را در برابر تغییر ژئوپلیتیک منطقه اعلام کرد. وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه تلویزیونی اخیر خود ضمن تاکید بر برنامه دولت سیزدهم برای گسترش همکاریها با همسایگان، به کوتاهیهای دولت جمهوری آذربایجان در حوزه دیپلماتیک نسبت به ایران اشاره کرد.
به گزارش «وطنامروز»، حسین امیرعبداللهیان شنبهشب در گفتوگوی زنده با برنامه نگاه یک، درباره برخی مسائل پیشآمده بین ایران و جمهوری آذربایجان، با اشاره به اینکه در زمان جنگ دوم قرهباغ در سطوح سیاسی، نظامی و امنیتی از طریق کانالهای دیپلماتیک نگرانی خود را از حضور رژیم صهیونیستی در منطقه به مقامات آذربایجان اعلام کردیم، ادامه داد: به آنها گفتیم مناسبات رو به رشد ۲ کشور مورد توجه ما است اما هرگز عناصر جعلی رژیم صهیونیستی در نزدیکی مرزهایمان و اقدامات تحریکآمیز آنها را تحمل نمیکنیم. تغییر ژئوپلیتیک منطقه و تغییر مرزها را تحمل نمیکنیم و نسبت به آن تحفظ جدی داریم.
وی با تشریح چرایی به وجود آمدن این مشکلات در دوران جدید، به پیگیری دستگاه دیپلماسی کشور برای حل مشکل به وجود آمده برای موضوع ترانزیت کامیونهای ایران در مرز آذربایجان و ارمنستان و بازداشت ۲ راننده ایرانی اشاره کرد. امیرعبداللهیان با اشاره به رایزنیهایش با وزیر خارجه آذربایجان در نیویورک گفت: در این ملاقات و در مسیر دیپلماتیک به صراحت نگرانیهای خود را راجع به این مسائل عنوان کردیم و گفتیم اگر قرار است عوارضی گرفته شود و محدودیتهایی ایجاد شود، باید بر اساس عرف دیپلماتیک از مسیر سفارتخانههای ۲ کشور و مسیر رسمی این ضوابط جدید به ما اطلاع داده شود. وزیر امور خارجه ادامه داد: مثلا گفته شود از ۴۰ یا ۵۰ روز دیگر این ضوابط اجرا میشود. در این دیدار همچنین تاکید کردیم بازداشت ۲ راننده ایرانی توجیهی ندارد و رفتار مثبتی تلقی نمیشود.
اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان این مساله را روشن میکند که دولت باکو با وجود ادعایش مبنی بر حاکمیت بر بخشی از مسیر ترانزیتی ایران به ارمنستان، آداب دیپلماتیک را زیر پا گذاشته و با خودسری اقدام به دستگیری رانندگان ایرانی کرده است. این گزاره روشن میکند باید به مواضع باکو در قبال جمهوری اسلامی با احتیاط بیشتری نگریست. جمهوری آذربایجان با اعمال خود در حال حاضر از چندین جهت، مستقیما منافع ایران را تهدید کرده است. نخستین مساله تهدید مسیرهای ترانزیتی ایران به سمت ارمنستان و بعد از آن به گرجستان و روسیه است. این مساله غیر از بعد اقتصادی، در ابعاد سیاسی و امنیتی نیز برای ایران مشکل به وجود خواهد آورد. مساله بعدی باز کردن راه ورود رژیم صهیونیستی به نزدیکی مرز جمهوری اسلامی است. ایران همانطور که امیرعبداللهیان اشاره کرد، بارها در این باره به طرق گوناگون به رژیم باکو اعتراض کرده اما مقامات جمهوری آذربایجان به این اعتراضات توجهی نکردهاند. دیگر مسالهای که قابل توجه است، حضور نیروهای تکفیری در این منطقه است که توسط سرویس اطلاعاتی ترکیه به نزدیکی مرزهای ایران منتقل شدهاند. در آخر هم برخی اظهارنظرهای تجزیهطلبانه مقامات آذربایجان است که به طور واضح از تجزیه خاک ایران سخن گفتهاند. با در نظر گرفتن جمیع این مسائل باید غیر از تلاشهای لازم دیپلماتیک، از راههای دیگر نیز مانع ادامه روند فعلی شد و جلوی خطای محاسباتی باکو و آنکارا را گرفت. نخستین اقدام برگزاری رزمایش «فاتحان خیبر» بود که تاثیر خود را نشان داد. امیرعبداللهیان در گفتوگوی خود همچنین به مانور اخیر ایران در منطقه اشاره کرد و گفت: در برابر اقداماتی که صهیونیستها و تروریستها در منطقه انجام دادند، این مانور برگزار شد و ما پیامی را به صهیونیستها و تروریستها ارسال کردیم.
طبق اخبار رسیده، با وجود برگزاری رزمایش فاتحان خیبر، اعزام گسترده سامانههای دفاعی و یگانهای زرهی و توپخانهای به مرزهای شمال غرب همچنان ادامه دارد.
***
رسانه عراقی: امیرعبداللهیان چهارشنبه به بیروت میرود
روزنامه الصباح عراق اعلام کرد بعد از اخبار ضدونقیض درباره موعد سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران به بیروت، به نظر میرسد وی روز چهارشنبه پیش رو این سفر را انجام خواهد داد. این روزنامه نوشته است که با توجه به رسیدن نفتکشهای حامل سوخت ایران به لبنان و اتخاذ موضعهای متفاوت از سوی سیاستمداران لبنانی، این سفر از اهمیت خاصی برخوردار است. پیش از این نیز خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع لبنانی اعلام کرده بود امیرعبداللهیان پس از نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، سفری به بیروت و دمشق خواهد داشت که این سفر در زمان اعلام شده از سوی رسانهها انجام نشد. سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به این خبر اعلام کرده بود سفر امیرعبداللهیان به لبنان در نخستین فرصت انجام خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
بیانیه نمایندگان مجلس
هر گونه تغییرات ژئوپلیتیک منطقه خط قرمز ایران است
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیهای تصریح کردند: هر گونه تغییرات ژئوپلیتیک منطقه و تغییر در مرزهای کشورهای همسایه، خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است و ما در مقابل هر اقدام بیگانگان کوتاه نخواهیم آمد. در بخش دیگری از بیانیه نمایندگان ملت آمده است: «رابطه ما با مردم و کشورهای همسایه از جمله مردم مسلمان و کشور برادر جمهوری آذربایجان دیرینه و پایدار است. اختلاف افکنیهای دشمنان و القائات جعلی رژیم اشغالگر اسرائیل این وحدت و برادری را نخواهد گسست. مردم ایران هرگز در مقابل تعرض به امنیت منطقه و مصالح کشور کوتاه نخواهند آمد. جمهوری اسلامی ایران، برادری و حسنهمجواری با کشورهای همسایه از جمله با جمهوری آذربایجان را بارها به اثبات رسانده است. اظهارات تفرقهافکنانه و فتنهانگیز عدهای، خلاف حسنهمجواری است و انتظار این است که آذربایجان هر چه زودتر با فتنهانگیزیها مخالفت کرده و با رفتارهای تفرقهافکنانه مقابله کند».
***
«فرشاد مهدیپور» معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد شد
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سیزدهم در حکمی، دکتر فرشاد مهدیپور را به سمت معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و با مأموریت اصلی «بازآرایی ساختار رسانهای کشور» منصوب کرد. «حمایت مادی و معنوی از مطبوعات و اصحاب رسانه»، «تقویت زیرساخت پایگاههای خبری و نشریات الکترونیک»، «پیگیری تدوین و تصویب نظام جامع رسانهای کشور»، «توسعه مبادلات رسانهای با سازمانهای منطقهای و بینالمللی»، «بازطراحی ساختار معاونت متناسب با تحولات فضای مجازی و توجه به رسانههای اجتماعی» و «تکمیل نحوه اجراییسازی مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره مقابله با اخبار جعلی» از جمله ماموریتهایی بود که وزیر فرهنگ و ارشاد در حکم انتصاب مهدیپور به آنها اشاره کرده است.
فرشاد مهدیپور متولد ۱۳۵۷ است و در رشتههای دکترای سیاستگذاری فرهنگی، کارشناسی ارشد ارتباطات اجتماعی و کارشناسی خبرنگاری تحصیل کرده است. وی مؤسس و سردبیر روزنامه صبحنو، عضو هیاتمدیره خبرگزاری مهر و روزنامههای جامجم، صبحنو و تهرانتایمز و سایت خبری فردا، مدیر خبرگزاریهای خانه ملت و شانا (پایگاه اطلاعرسانی وزارت نفت)، سردبیر هفتهنامههای پنجره، سروشهفتگی و آیندهسازان، دبیر روزنامههای همشهری و خبر و خبرنگار روزنامههای قدس و جامجم و خبرگزاری فارس بوده است. مهدیپور همچنین مؤسس «مرکز مطالعات فضای مجازی» پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز بوده است.
***
اسلامی در کمیسیون انرژی:
تا یک سال آینده استارت رآکتور IR20 اراک میخورد
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس به نقل از رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هدف این سازمان تولید 8 هزار مگاوات برق یا احداث نیروگاه هستهای است، ضمن اینکه تا یک سال آینده استارت رآکتور IR20 اراک خواهد خورد.
مصطفی نخعی در گفتوگو با فارس در تشریح جزئیات جلسه روز گذشته این کمیسیون اظهار داشت: در این نشست محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی حضور داشت. وی افزود: از آنجا که باید بیشتر به مباحث صنعتی، حرفهای، فنی و تخصصی صنعت هستهای توجه شود و از نگاه صرف سیاسی و امنیتی به این موضوع پرهیز کرد، در این جلسه بر این موضوع تاکید و مقرر شد مباحث فنی و تخصصی بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه رئیس سازمان انرژی هستهای ضمن ارائه و تشریح اهداف مورد نظر خود در حوزه هستهای، برنامههایی نیز درباره توسعه صنعت هستهای ارائه و تولید سوخت نیروگاهی، انرژی، افزایش و متنوعسازی کاربرد پرتوها و تحقیق و توسعه را به عنوان 4 محور اصلی کار سازمان انرژی اتمی معرفی کرد، افزود: همچنین مقرر شد این محورها در اختیار کمیسیون قرار گیرد تا در جلسات بعدی به تفصیل مورد بررسی قرار گیرد. نخعی گفت: به گفته اسلامی هدفگذاری سازمان انرژی اتمی در حوزه تولید انرژی روی تولید 8 هزار مگاوات برق یا احداث نیروگاه هستهای گذاشته شده است و به موازات آن برنامه مشخصی برای تولید سوخت نیروگاهی دارد. نخعی خاطرنشان کرد: رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین خبر داد تا یک سال آینده استارت رآکتور IR20 اراک خواهد خورد. وی با بیان اینکه متعادل کردن بهای برق اتمی مانند انرژیهای تجدیدپذیر درخواست رئیس سازمان انرژی اتمی از کمیسیون انرژی بود، گفت: از آنجا که قیمت برق تجدیدپذیرها وضعیت بهتری نسبت به برق اتمی دارد، به همین دلیل درخواست ایجاد تعادل میان نرخ برق انرژی اتمی و تجدیدپذیرها مطرح شد تا به صرفهتر باشد. در واقع بهای برق باید اصلاح شود تا صرفه لازم را برای تولید برق هستهای ایجاد کند. به گفته وی، تولید 8 هزار مگاوات برق هستهای و تولید سوخت نیروگاهی نشان میدهد صنعت هستهای در ایران به عنوان یک فن و تخصص در حال رشد است و به سمت تولید انرژی سوق داده شده است.
ارسال به دوستان
قالیباف: طرح «شفافیت آرا» در هفتههای آتی در دستور کار مجلس قرار میگیرد
دفاع رئیس مجلس از طرح شفافیت
گروه سیاسی: 8 ماه پس از آنکه طرح شفافیت آرای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با 153 رای موافق، 63 رای مخالف و 12 رای ممتنع، تنها با 3 رای کمتر از نصاب دو سوم آرا در بهارستان تصویب نشد، رئیس قوه مقننه از قرار گرفتن مجدد این طرح در دستور کار مجلس خبر داد. محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در نشست علنی روز گذشته مجلس گفت: در هفتههای آتی بررسی مجدد طرح شفافیت آرای نمایندگان در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت. رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مراحل اصلاح این طرح با اعمال نظر نمایندگان محترم در کمیسیون آییننامه داخلی به پایان رسیده و به رأی نمایندگان گذاشته خواهد شد. وی افزود: اگر این طرح تصویب شود مجلس در مقایسه با تمام دستگاههای اداری کشور در عرصه شفافیت روندها و فرآیندها فاصله غیرقابل مقایسهای پیدا خواهد کرد. قالیباف خاطرنشان کرد: هدف این طرح این است که علاوه بر شفافیت آرای نمایندگان، در حوزههای بسیار مهم، فرآیندهای تصمیمسازی مجلس را نیز شفاف کند، در صورت تصویب نهایی این طرح، جلسات کمیسیونها به صورت علنی برگزار میشود و برای پخش این جلسات از طریق صداوسیما بستر قانونی فراهم خواهد شد. حاضران، غایبان و آرای نمایندگان در جلسات کمیسیونها نیز به صورت عمومی منتشر میشود. رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جلسات بررسی طرحها و لوایحی که مطابق اصل 85 قانون اساسی در کمیسیونهای تخصصی یا مشترک مورد بررسی و تصمیمگیری قرار میگیرند به صورت علنی برگزار خواهند شد. گزارش مأموریتهای کاری نمایندگان مردم و مشروح مذاکرات، ظرف یک ماه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. سایر موارد نیز به تفصیل در متن این طرح آمده است. وی افزود: از عموم دلسوزان و پیگیران بحث شفافیت درخواست میکنم که تمام جوانب این طرح را مدنظر قرار دهند و نتایج مهم این میزان از شفافیت در فرآیندهای کاری مجلس را در سطح جامعه تبیین کنند. قالیباف خاطرنشان کرد: امیدوارم نمایندگان محترم نیز به این طرح مهم و ضروری رأی دهند و اگر هم نظر اصلاحی داشتهاند در بررسی جزئیات طرح نظراتشان را پیگیری کنند و با رأی خود مجلس را در عرصه شفافیت، پیشتاز نهادهای قانونی کشور سازند. رئیس مجلس اظهار داشت: مجلس یازدهم شفافسازی را از خودش آغاز کرده است، لذا جهتگیری اقدامات این مجلس در امور قانونگذاری و نظارت بهگونهای خواهد بود که همه دستگاههای اداری کشور به سمت شفافیت و مدیریت تعارض منافع پیش روند. با این اوصاف و تشویق رئیس مجلس برای دادن رای مثبت به این طرح باید به انتظار نشست تا ببینیم آیا رای اکثریت نمایندگان برای تصویب شفافیت آرا به نصاب لازم میرسد یا بار دیگر اکثریت، نتیجه را به اقلیت واگذار میکند. ارسال به دوستان
روایت فرزند مرحوم آیتالله حسنزادهآملی از مواضع انقلابی سالک توحیدی
علامه، انقلاب را طلیعه ظهور میدانست
گروه سیاسی: حجتالاسلام عبدالله حسنزاده، فرزند علامه حسنزادهآملی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت هفتمین روز ارتحال این عالم ربانی به شرح بخشی از سوابق علمی و سیره اخلاقی و انقلابی ایشان پرداخت. وی در بخشی از این گفتوگو با اشاره به توصیفات انقلابی رهبر انقلاب در پیام درگذشت علامه حسنزاده گفت: «در زمان انقلاب، حضرت علامه ملجأ و پناه مردم آمل بود و در حرکتهایی که انجام میگرفت، حضور داشت و مشورت میداد. بعد از انقلاب هم تا زمانی که در آمل بود، کارها با نظارت ایشان انجام میشد؛ حتی زمانی که امام تشریف آوردند، علامه خدمت امام رسید و به ایشان عرض کرد که آقا جان! من طلبهای هستم در آمل، هر امری هست بفرمایید تا در آنجا با جان و دل برای این انقلاب انجام دهم. یکبار جمعی از دوستان که به قم میآیند، درباره مساله انتظار و ظهور حضرت حجت(عج) سوالاتی داشتند. حضرت علامه به آنها میگوید اینجا عالم دنیاست، ظهور اگر برای اینجاست بتدریج انجام میشود و بعد اشاره کردند که انقلاب اسلامی ما الان طلیعهای از ظهور آن حضرت است که در ایران اسلامی رخ داده است. این تعبیر بسیار بلند و عالی حضرت علامه درباره انقلاب بود. همانطور که همه میدانند علامه در زمان رهبری حضرت آیتالله خامنهای هم با جان و دل هم از رهبری و هم از انقلاب دفاع جانانه کرد. وقتی کتاب «انسان در عرف عرفان» نوشته شد، در مقدمه، کتاب را به رهبر انقلاب تقدیم و زمانی هم که ایشان به آمل تشریف آوردند، کتاب را تقدیمشان کرد. حضرت علامه همیشه در سخنرانیهای خود از حضرت آیتالله خامنهای حمایت میکرد».
فرزند علامه حسنزادهآملی همچنین درباره مراودات این سالک توحیدی با رهبر انقلاب اظهار داشت: «بعضیها نمیدانند که اداره کردن کشور چه معنایی دارد. زیر و بم و سختی روزگار نچشیدهاند. علامه میگفت چه کسی بهتر از ایشان است. چه کسی میتواند این کشور بزرگ را با اقتدار اداره کند و به پیش ببرد. ایشان شایسته این جایگاه هستند، چراکه هم تجربه دارند، هم عالماند و هم روحانی متقی و پارسایی هستند. ایشان میگفت باید خدا را برای این نعمت شکر کنیم که چنین فردی رهبر انقلاب است و کشور را هدایت میکند و بعضیها نمیدانند که هدایت این کشور بزرگ با تمدنی کهن چقدر سخت است. کسی که این بار و امانت را به دوش میکشد، باید مرد این میدان باشد. این علاقه هم دوطرفه بود. رهبر انقلاب گاهی اوقات که قم تشریف میآوردند، به منزل علامه حسنزاده میرفتند و باهم دیدار میکردند».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|