|
بررسی رتبهبندی معلمان در فراکسیون فرهنگیان مجلس
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی از حضور سرپرست وزارت آموزشوپرورش در نشست این فراکسیون و بررسی مسائل مربوط به این حوزه خبر داد. علی حدادی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: صبح امروز(دیروز سهشنبه) آقای کاظمی، سرپرست وزارت آموزشوپرورش میهمان فراکسیون فرهنگیان مجلس بود. در این دیدار صبحگاهی در فراکسیون فرهنگیان مجلس به بررسی سند تحول بنیادین آموزشوپرورش، رتبهبندی معلمان و وضعیت شروع سال تحصیلی پرداخته شد.
ارسال به دوستان
تماس تلفنی رئیسجمهور با فرماندار اندیکا
دستور ویژه برای اندیکا
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز»: فرآیند بازسازی خانههای تخریبشده در اندیکا آغاز شده است
در پی وقوع زلزلههای متعدد طی چند روز گذشته در شرق استان خوزستان که موجب شد خسارت زیادی به مردم این منطقه وارد شود، رئیسجمهور برای دومینبار بر پیگیری روند خدماترسانی و رسیدگی جدی به مشکلات زلزلهزدگان تاکید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، وقوع زلزله 7/5 ریشتری و بیش از 20 پسلرزه با حداکثر قدرت 5 ریشتر در شرق خوزستان که از هفته پیش شروع شد و تا روز دوشنبه هفته جاری ادامه داشت، خانه و کاشانه خیلی از ساکنان این منطقه محروم را ویران و به تلی از خاک و سنگ تبدیل کرد. اگر چه هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارات این زمینلرزهها اعلام نشده است اما بافت روستایی پراکنده و خانههایی که از سنگ و چوب ساخته شده، مشکلات عدیدهای را برای ساکنان این منطقه ایجاد کرده است. از طرفی کوهستانی و صعبالعبور بودن منطقه نیز کار امدادرسانی به زلزلهزدگان را برای امدادگران و نیروهای خدماترسان سخت کرده است. علاوه بر این نزدیک شدن به روزهای سرد و برودت هوا در این منطقه کوهستانی مشکل دیگری است که زلزلهزدگان با آن مواجه خواهند بود. هر چند با وقوع زلزله در شرق خوزستان نیروهای امدادرسان از نهادها و دستگاههای مختلف برای کمکرسانی و تامین نیازهای اولیه به این منطقه عازم شده و هماکنون در آنجا مستقر هستند اما رئیسجمهور برای بار دوم شخصا با مقامات استانی بویژه فرماندار اندیکا تماس گرفته و بر پیگیری روند خدمترسانی به مردم زلزلهزده این بخش تاکید کرد. دکتر سیدابراهیم رئیسی در این تماس تلفنی با بیان اینکه مردمان خطه جنوب بویژه مردم اندیکا همواره همراه انقلاب بودهاند، گفت: مسؤولان در شرایط حاضر به گونهای عمل کنند که مردم احساس مشکل نکنند. وی خاطرنشان کرد: به استاندار نیز تاکید کردم نسبت به رفع کمبودها اقدام و برای رفع مشکلات همت بیشتری کنند تا با یک طراحی مناسب، با سرعت بتوان بخشهای ساختوساز را فعال کرد و مردم حس نکنند بیسرپناه هستند. وی در پایان از ابلاغ دستور به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به منظور ارائه خدمات به مردم زلزلهزده خبر داد.
بنا بر این گزارش، بیشترین نگرانی زلزلهزدگان، اسکان موقت تا بازسازی و ساخت خانههایشان است.
در همین ارتباط، معاون امور عمرانی استانداری خوزستان از تکمیل ارزیابیها در مناطق زلزلهزده اندیکا تا یکی دو روز آینده خبر داد. فاضل عبیات درباره آخرین ارزیابیها برای اسکان موقت در مناطق زلزلهزده اندیکا اظهار کرد: بر اساس ارزیابیها ۶۰۰ منزل در این منطقه به صورت کامل نیاز به بازسازی دارند، البته ارزیابیها در یکی دو روز آینده نهایی خواهد شد. وی افزود: دستگاههای اجرایی در کنار گروههای مختلف در حال امدادرسانی به مردم هستند. جمعیت هلالاحمر نیز مردم خوب و محروم این منطقه را اسکان موقت داده است. البته اکنون عشایر در حال برگشت برای اسکان در منازل خود هستند. معاون امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: با توجه به سرمای زودرس و احتمال بارش در این منطقه، طرح بازسازی منازل تخریبشده به سرعت و در یکی دو روز آتی در حال نهایی شدن است. تمام تلاش بر این است با مصوبهای که درباره تامین اعتبارات از هیات دولت دریافت خواهد شد، به سرعت و در یکی دو ماه این منازل متناسب با وضعیت منطقه ساخته شوند.
گفتنی است زمینلرزهها با شدتهای مختلف از هفته گذشته آرامش مردم شهرستان اندیکا بویژه مرکز آن قلعهخواجه در شمال شرق خوزستان را سلب کرده است و نیروهای امدادی با مشقت زیاد به دلیل کوهستانی بودن منطقه، در حال کمکرسانی هستند. در پی وقوع این زمینلرزهها 330 روستای منطقه کوهستانی قلعهخواجه و حوالی شهرستان اندیکای خوزستان دچار خسارت شده که 30 روستا تا 90 درصد ویران و دهها خانه به طور کامل تخریب شده است. بیشترین خسارات به مناطق روستایی شهرستان اندیکا با مرکزیت شهر قلعهخواجه وارد شده است. این منطقه دارای ۳ بخش با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر و مساحت ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومترمربع است. پس از وقوع نخستین زلزله، بر اساس بازدید میدانی صادق خلیلیان، استاندار خوزستان از مناطق روستایی آسیبدیده از زمینلرزه در اندیکا، برخی روستاهای شهرستان اندیکا بر اثر زلزله دچار آسیب صد درصدی شدهاند که برای آواربرداری ماشینآلات به منطقه اعزام شده است. این زلزله بحمدالله تلفات جانی نداشت و تعدادی هم که مصدوم شده بودند، مداوا شدند.
***
رئیس جمهور با جدیت پیگیر وضعیت اسکان زلزلهزدگان است
طی یک هفته گذشته شهرستان اندیکای استان خوزستان متاثر از زلزله بوده است. بر اثر زلزله 7/5 ریشتری هفته گذشته بیش از 300 روستا در این منطقه دچار خسارت شدند و حالا مردم مناطق زلزلهزده چشم به راه ورود جدی دولت به موضوع بازسازی منطقه هستند. در همین رابطه اکبر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه همکاران ما از دقایق اولیه وقوع زلزله در جنوب کشور و منطقه اندیکا در محل حادثه حضور یافتند، گفت: هم اکنون نیروهای فنی در منطقه حضور دارند و در حال تشکیل پرونده درباره خانههای آسیبدیده ناشی از زلزله هستند. وی با بیان اینکه رئیسجمهور تاکید ویژهای بر بازسازی منطقه داشته است، بیان کرد: مردم به صورت چهره به چهره با کارشناسان ما در منطقه ارتباط دارند و این اطمینان را به مردم میدهیم که در روند بازسازی خانههایشان خللی ایجاد نخواهد شد و ما در این زمینه مشکل خاصی نداریم. رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به این سؤال که آیا شناسایی لازم در زمینه تعداد خانههای آسیبدیده و میزان تسهیلات مورد نیاز انجام شده است یا خیر، اظهار داشت: روند شناسایی واحدهای آسیبدیده ادامه دارد و هنوز عدد نهایی در این زمینه جمعبندی نشده است اما با همکاری مسؤولان سیاسی استان و فرمانداری روند کار به سرعت در حال پیشرفت است. وی اظهار داشت: واحدهایی در منطقه هستند که آسیب جدی ندیدهاند و با استفاده از تسهیلات میتوان آنها را مقاومسازی کرد. در مجموع باید گفت فرآیند بازسازی خانههای تخریب شده در اندیکا آغاز شده و ما با کمک دیگر واحدهای امدادی و خدماتی در حال تسهیل امور مردم آسیبدیده از زلزله هستیم. نیکزاد بیان کرد: رئیسجمهور شخصا پیگیر موضوع رسیدگی به وضعیت مردم هستند و با توجه به اینکه نزدیک به روزهای سرد سال هستیم، تمام تلاش خود را صرف خواهیم کرد هر چه سریعتر امکان اسکان مردم فراهم شود.
ارسال به دوستان
احتمال بروز پیک ششم در اوایل آبان
فعالیت اصناف از ابتدای آبان منوط به تزریق واکسن است
تاکنون بیش از 67 میلیون دوز واکسن در کشور تزریق شده اما با این حال برخی اخبار حکایت از آن دارد که طیفی از جامعه گرایش چندانی به تزریق واکسن ندارند. بر همین اساس طبق دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیتهای هوشمند برای مهار بیماری در دستور کار قرار میگیرد. در همین رابطه وزیر کشور از مشروط شدن فعالیت اصناف از ابتدای آبان خبر داد. بر این اساس اصنافی که اقدام به تزریق واکسن نکرده باشند مجوز فعالیت نخواهند داشت. وزیر کشور روز گذشته تاکید کرد: فعالیت اصناف بویژه اصنافی که با مواد غذایی سر و کار دارند، از ابتدای آبان منوط به تزریق واکسن است. احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا در تشریح مصوبات و موضوعات مورد بررسی در این جلسه گفت: در این جلسه رفع محدودیتهای هوشمند مورد بررسی قرار گرفت. به این شکل که چگونه هوشمند محدودیتها را رفع کنیم. نرمافزار و پلتفرمی که از قبل تهیه شده بود، در چند استان به صورت آزمایشی اجرا شد که این موارد مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین درباره مراکزی که باید به این پلتفرم متصل میشدند بحث شد، چرا که وقفهای در این حوزه ایجاد شده بود و مقرر شد این کار هر چه زودتر انجام و مراکز مرتبط به این پلتفرم متصل شوند تا زمینه تعمیم آن فراهم شود. وی افزود: در بخش دیگری از این جلسه درباره فعالیت اصناف و ادارات بحث و گفتوگو شد. بر این اساس فعالیت اصنافی که با مواد غذایی سر و کار دارند، منوط به زدن واکسن خواهد شد که این کار نیز به دقت مورد نظارت قرار خواهد گرفت. مقرر شد وزارت بهداشت اسامی ۳ میلیون نفر از ۶ میلیون نفر اصنافی را که واکسن تزریق کردهاند، در اختیار قرار دهد تا برای افرادی که واکسن به آنها تزریق شده است، امکان فعالیت در محل کار فراهم شود. فعلا آخر مهرماه برای اجرای این طرح تعیین شده است. وی تاکید کرد: از همه اصناف درخواست میشود اگر تا به حال واکسن نزدهاند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت آمادگی دارد روزانه به ۳ میلیون نفر واکسن تزریق کند، افزود: حدود ۵۱ یا ۵۲ درصد اصناف تاکنون واکسن دریافت کردهاند که این رقم کم است و باید همه آنها به طور کامل واکسن دریافت کنند. 3 میلیون نفر از اصناف باقی ماندهاند که باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. با توجه به ظرفیت وزارت بهداشت و فرصت ۱۱ روزه تا پایان مهرماه، امکان انجام این کار وجود دارد.
* احتمال بروز پیک ششم در اوایل آبان
در کنار انجام واکسیناسیون، با اعمال اقدامات بهداشتی و رعایت پروتکلها همچون فاصلهگذاری اجتماعی میتوان از بروز پیکهای جدید احتمالی بیماری «کووید-19» جلوگیری کرد. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه بالا بودن مرگهای ناشی از کرونا و در برخی استانها از آثار پیک پنجم است، درباره احتمال بروز پیک ششم گفت: بسیاری از مجامع علمی در دنیا اعلام کردند ممکن است اواخر اکتبر با پیک جدیدی مواجه باشیم. با این حال همه این پیشبینیها بر اساس اقدامات بهداشتی و رعایت جامعه، میزان واکسیناسیون و همچنین اینکه آیا سوش جدیدی بروز کند که نسبت به اقدامات بهداشتی یا واکسن مقاوم باشد یا خیر، متغیر است. دکتر حمیدرضا جماعتی گفت: در برخی استانها با واکسیناسیون و اقدامات و رعایت خود مردم آمار کمتر شده اما برخی استانها متاسفانه هنوز به حد کنترل خود نرسیدهاند. در عین حال میزان مرگومیر هم با قرمزی استان ارتباطی ندارد، چرا که معمولا در بسیاری مناطق مرگومیر به دلیل شدت بیماری است. از سوی دیگر بسیاری از بیماران دیرهنگام مراجعه میکنند که منجر به درگیری شدیدتر ریه شده و باعث میشود در بخشهای مراقبت ویژه بستری شوند بنابراین هم شدت بیماری و هم مراجعه دیرهنگام، میزان مرگومیر را بالا میبرد اما از نظر میزان بروز، آثار باقیمانده از پیک قبلی است که امیدواریم به تدریج طی 3-2 هفته آینده با واکسیناسیون و اقدامات بهداشتی که انجام میشود، بتوانیم شاهد باشیم این شهرها هم از قرمز به سمت نارنجی و زرد حرکت کنند.
* آغاز مدیریت هوشمند کرونا تا اوایل آبان
تاکنون بیش از 60 میلیون نفر از جمعیت کشور در برابر ویروس کرونا واکسینه شدهاند و نباید این افراد قربانی کسانی شوند که واکسن نمیزنند. رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه یکی از راههایی که برای کنترل شرایط در اپیدمیها وجود دارد، استفاده از قرنطینه یا مدیریت هوشمند اپیدمی است، گفت: کارهای مقدماتی طرح قرنطینه هوشمند شروع شده است. حمید سوری در گفتوگو با فارس خاطرنشان کرد: الان بسیاری از افراد در جامعه واکسینه شدهاند و عدهای هم پروتکلهای بهداشتی را همچنان رعایت میکنند، بنابراین این افراد نباید قربانی کسانی شوند که واکسن نمیزنند و اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند. وی گفت: در رویکرد قرنطینه هوشمند، با استفاده از فناوریهای نوین و سنجش درست خطر، هدفمان برقراری شرایطی است که ضمن پیش بردن چرخه زندگی عادی، از احتمال خطر و انتشار بیماری و رخداد پیکهای متعدد جلوگیری کنیم. وی تصریح کرد: بنابراین با استفاده از مکانیزمهایی چون تلفن همراه و دوربینهای پیشرفته و... محدودیتهایی را برای واکسننزدهها ایجاد میکنیم و مثلا با عدم ارائه خدمات عمومی در مکانهای مختلف میتوان افراد را به زدن واکسن و رعایت پروتکلها به منظور پیشگیری از انتقال بیماری هدایت کرد. رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با تأکید بر اینکه کشورهایی که زودتر از مدیریت و قرنطینه هوشمند استفاده کردهاند، در مهار اپیدمی موفقتر بودهاند گفت: ما متاسفانه دیر به سمت قرنطینه هوشمند رفتهایم.
* شناسایی ۱۳۳۹۱ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور
آمار جانباختگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالای 200 نفر در یک شبانهروز است. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته متاسفانه ۲۱۳ بیمار «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۲۰ مهرماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۳۹۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و هزار و ۸۶۹ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۲۱۳ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۳ هزار و ۸۱ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۲۴۹ هزار و ۹۵۶ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵ هزار و ۱۲۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۳۳ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۸۷۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. همچنین در حال حاضر ۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۸ شهر در وضعیت زرد و ۸۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین در 24 ساعت (از ظهر دوشنبه تا سهشنبه)، یک میلیون و ۳۶۱ هزار و ۹۱۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، تاکنون ۴۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰۱ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۸۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۶۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۳۸۱ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
اخبار
ورود آمبولانسهای جدید تولید داخل به ناوگان اورژانس کشور
رئیس سازمان اورژانس کشور از ورود آمبولانسهای جدید تولید داخل به ناوگان اورژانس کشور تا سال آینده و امداد نوروزی ۱۴۰۱ خبر داد. جعفر میعادفر در آیین تحویل اتوبوسآمبولانسهای سازمان اورژانس کشور در ایرانخودرو با اشاره به بحث تولید داخل، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۲ این افتخار را داشتم که با ایرانخودرو همکاری داشته باشم. بالغ بر ۶۰۰۰ دستگاه آمبولانس طی این سالها خریداری و تهیه شده است که بخش اعظمی از آن با تلاش همکاران ایرانخودرو دیزل محقق شده است. وی گفت: ما همواره از تولید داخل حمایت کردهایم، البته امروز این آمبولانسها وارد ناوگان عملیاتی ما نمیشود. تاکنون حدود ۶۵ درصد کار انجام شده و ۳۵ تا ۴۰ درصد توسط یک شرکت دیزاین و آمبولانسساز در فرصتی که چندان طولانی نخواهد شد تکمیل میشود و انشاءالله مردم در امداد نوروزی از این آمبولانسها بهرهمند شوند. میعادفر افزود: تعداد آمبولانسسازهای ما محدود است. بنده در همه دولتها بودهام اما نگاه این دولت به درون است و در 3-2 جلسه اول دولت مصوب شد که از آمبولانس داخلی استفاده شود. هر چقدر کیفیت کار بالا برود ما هم مایلیم ریالی خرید کنیم. در این شرایط ارزی کار بسیار سخت است.
***
کشف ۵۸۰۰ سلاح جنگی و شکاری
رئیس پلیس پیشگیری ناجا از کشف و ضبط بالغ بر ۵۸۰۰ سلاح جنگی و شکاری خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته فقط در حوزه مبارزه با زمینخواری، ارزش ریالی زمینهایی که اجازه تصرف به آن داده نشده بالغ بر ٣۴ هزار میلیارد تومان است. سردار مهدی معصومبیگی در مراسم همایش و رزمایش یگانهای حفاظت دستگاههای اجرایی که در ستاد ناجا برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه محیطزیست در یک سال گذشته بالغ بر ۵ هزار و ٨٠٠ قبضه سلاح جنگی و شکاری از سوی یگان محیطزیست کشف یا جمعآوری شده است. تا امروز ۱۴ هزار نفر متجاوز به محیطزیست دستگیر و بازداشت شدهاند و حدود ١٣ هزار پرونده در این یگان تشکیل شده است. وی ادامه داد: در حوزه یگان میراث فرهنگی هم برخورد با آسیبزنندگان به میراث فرهنگی نیز انجام شده است. در حوزههای یگان سازمان زندانها نیز بالغ بر ٢۴٠ هزار بدرقه متهم انجام شده است.
***
بارش باران و وقوع رعدوبرق در غرب کشور از امروز
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از بارش پراکنده باران همراه با رعد و برق از اواخر امروز چهارشنبه (۲۱ مهر) در برخی استانهای واقع در شمال غرب و غرب کشور خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از اواخر وقت چهارشنبه به سبب عبور موج از تراز میانی جو، بتدریج در برخی نقاط استانهای واقع در شمال غرب و غرب کشور افزایش ابر و بارش پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیشبینی میشود که این شرایط تا روز پنجشنبه (۲۲ مهر) نیز تداوم خواهد داشت. وی ادامه داد: این وضعیت روز جمعه (۲۳ مهر) تنها در ارتفاغات البرز مرکزی خواهد بود و در سایر نقاط کشور آسمانی صاف پیشبینی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز شنبه (۲۴ مهر) نیز در استانهای واقع در شرق سواحل دریای خزر بارش پراکنده مورد انتظار است. ضیاییان با اشاره به اینکه از سهشنبه تا پنجشنبه (۲۰ تا ۲۲ مهر) در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ میدهد، خاطرنشان کرد: جمعه و شنبه (۲۳ و ۲۴ مهر) با نفوذ جریانات شمالی در استانهای واقع در سواحل دریای خزر و اردبیل دما به طور نسبی کاهش مییابد.
***
ماجرای ضرب و جرح پرستار بیمارستان شهدای تجریش
معاون پرستاری وزارت بهداشت بر بالین پرستار بیمارستان شهدای تجریش که توسط یک زن هدف ضربه چاقو قرار گرفته، حاضر و وضعیت وی را جویا شد. عباس عبادی با حضور در بخش آیسییو بیمارستان شهدای تجریش به عیادت «رضا بختیاری» پرستار این بیمارستان که حین خدمت به بیماران، هدف چاقوی یک زن قرار گرفته و با اقدامات به موقع درمانی از مرگ حتمی نجات یافت، حاضر شد و ضمن دریافت گزارشی از حادثه و وضعیت این پرستار، با وی و خانواده او به گفتوگو پرداخت و برایش آرزوی سلامتی و موفقیت کرد. وی از زحمات پرستاران بویژه پرستاران بیمارستان شهدای تجریش قدردانی کرد و ضمن محکوم کردن اقدامات خشونتآمیز علیه کادر درمان، گفت: این نخستین بار نیست که پرستاران ما در اورژانس بیمارستانها مورد ضرب و جرح و هتاکی قرار میگیرند. بر اساس این گزارش، ساعت ۸ صبح روز یکشنبه هجدهم مهرماه یکی از پرستاران مرد بیمارستان شهدای تجریش تهران در حال رسیدگی به وضعیت بیماران بود که از پشت سر هدف ضربه چاقوی زنی قرار گرفت. این پرستار ۲۷ ساله، سریع به اتاق عمل منتقل شد که با تلاش پزشکان از مرگ نجات یافت. زن ضارب هم از سوی ماموران کلانتری تجریش دستگیر شد. ماموران به تحقیق از همکاران پرستار زخمی پرداختند که معلوم شد زن مهاجم کارتنخواب بوده و در چند وقت اخیر زیاد به داخل محوطه بیمارستان در رفت و آمد بوده و چون جا و مکانی نداشته، پرستاران و حتی خانواده بیماران به او غذا و لباس میدادند. مدتی هم در این بیمارستان بستری بود. روز حادثه او به بیمارستان آمده و به نظر میرسید قصد بستری شدن دوباره را داشته که ناگهان و بدون انگیزهای به سمت پرستار مرد حملهور شده و با غافلگیر کردن وی، او را با چاقویی که همراهش بوده از ناحیه کمر عمیقا زخمی میکند.
ارسال به دوستان
خانهدار شدن خانوادههای دارای ۲ معلول به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام
خانوادههای دارای معلول در بخشهای مختلفی همچون خدمات دارویی، درمانی، نقل و انتقال و اسکان با مشکلات عدیدهای روبهرو هستند و همین موضوع باعث شده زندگی برای این قشر از جامعه با سختی بیشتری همراه باشد. حالا خبرهای رسیده از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) حکایت از آن دارد که طی مراسمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیات همراه، معاونان هماهنگی و اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل بنیاد برکت و معاونان بنیاد مسکن و سازمان بهزیستی در محل نمایشگاه دائمی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ۱۴۰۰ خانواده دارای ۲ معلول به بالا صاحب خانه شدند.
سیدمصطفی سیدهاشمی، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در این مراسم گفت: سال گذشته تفاهمنامه مشترکی به منظور ساخت مسکن برای خانوادههای دارای ۲ معلول بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، سازمان بهزیستی و بنیاد مسکن منعقد شد که سهم ستاد در این قرارداد ۵۰ میلیارد تومان تعیین شد. وی افزود: بعد از یک سال، ١۴٠٠ واحد از این خانهها در ۳۱ استان کشور ساخته و آماده شده و امروز تحویل صاحبان آن میشود تا بخشی از بار سنگینی که بر روی دوش این افراد است برداشته شود.
سیدهاشمی گفت: حداقل متراژ ساختهشده برای هر واحد ٧٠ مترمربع و حداکثر آن ٩٠ مترمربع است که با توجه به موقعیت مکانی، این میزان متغیر میشود، همچنین این واحدها بهگونهای طراحی شده که نقل و انتقال معلولان با مشکل مواجه نشود و شرایط لازم در طراحی آنها لحاظ شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکنون ٣ هزار طرح اقتصادی اجتماعمحور برای معلولان توسط بنیاد برکت اجرایی شده است.
او با اشاره به اینکه حل معضل مسکن افراد محروم یکی از سیاستهای جدی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است، افزود: قرارداد ساخت ١۶٠ هزار واحد مسکونی ارزانقیمت را برای محرومین امضا کردهایم که این واحدها طی ٢ سال ساخته خواهند شد و از این تعداد ۵٠ هزار واحد در سراسر کشور به بهرهبرداری رسیده است. معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام همچنین از ورود این مجموعه برای بازسازی مدارس و منازل آسیبدیده در زلزله اندیکای خوزستان خبر داد و افزود: حسب دستور ریاست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بازسازی و تعمیر کامل ۵۴ مدرسه و ۴٠٠ واحد مسکونی آسیبدیده در زلزله اخیر اندیکا در دستور کار بنیاد برکت قرار گرفت، همچنین برای جبران مشاغل از بین رفته در این منطقه نیز ١۵٠ طرح اقتصادی اشتغالزا را در اندیکا اجرا خواهیم کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: اصل در حکومت پیامبر(ص)، زمینهسازی برای فعالیت اقتصادی مردم بوده و قوانین اقتصادی به ترتیبی بوده که مردم خودشان کار اقتصادی انجام دهند. تنها جایی که پیامبر(ص) دستور دادند از بیتالمال برای مردم هزینه شود، در حوزه مسکن بوده است.
حجتالله عبدالملکی افزود: برای جامعه اسلامی مسکن و سرپناه مهم است و اگر مردم خودشان نتوانند آن را تهیه کنند، حکومت موظف است برای آنها هزینه کند. در این اولویتبندی افرادی مانند محرومان و معلولان در صدر اولویتها قرار دارند.
وزیر کار افزود: معلولان و خانوادههای آنها حقی به گردن دولت و حاکمیت و مردم و خیران دارند که مهمترین آن تأمین مسکن مناسب است. وی با قدردانی از اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در حوزه خدمترسانی به مناطق محروم و تلاش برای ایجاد فرصتهای برابر در کشور، گفت: از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ممنونم بابت ورود به مقوله مسکن معلولان و طراحی یک مدل خلاقانه و جهادی برای همافزایی و به خدمت گرفتن توان سایر نهادها که قابل تکثیر در همهجای کشور هم هست و قطعا دولت سیزدهم هم از این به بعد کمک بیشتری خواهد کرد تا به جایی برسیم که هیچ خانواده دارای معلولی، معضل مسکن نداشته باشد.
در ادامه این مراسم کلید ۲ واحد مسکونی در استان تهران به صورت نمادین به ۲ خانواده دارای ۲ معلول اعطا شد. همچنین در ارتباطی ویدئوکنفرانسی با ۳ استان کرمان، کردستان و گیلان، تعداد دیگری از این واحدها تحویل صاحبانش شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|