|
ارسال به دوستان
نگاهی به وضعیت جشنواره ملی موسیقی نواحی که بیش از یک دهه است به صورت متمرکز در استان کرمان برگزار میشود
این فستیوال ملی نیست!
عباس اسماعیلگل: بیش از یک دهه است استان کرمان سالانه میزبان جشنوار ملی موسیقی نواحی است و بدون شک طی این سالها مسؤولان مختلف استان و هنرمندان و فرهیختگان این استان با توجه به پتانسیل و امکانات خود تمام تلاششان را کردهاند به بهترین شکل میزبان جشنواره سراسری موسیقی نواحی در کشور باشند و از حق نگذریم در این مساله تا حدودی موفق هم بودهاند. البته طی سالیان اخیر برخی کارشناسان و فعالان موسیقی نواحی معتقد بودند جشنواره ملی موسیقی نواحی باید به صورت دورهای در یک استان برگزار شود تا به معنای حقیقی نام جشنواره ملی برازنده آن باشد، همچنین دورهای میزبان شدن استانهای مختلف، ضمن اینکه موجب رعایت عدالت فرهنگی و هنری از سوی مسؤولان فرهنگی کشور میشود، معرفی بیشتر پتانسیلهای فرهنگی و موسیقایی استانها و مناطق مختلف را در پی دارد. از سویی برخیها که متولی برپایی جشنواره موسیقی جوان به صورت متمرکز در استان کرمان هستند، به این مساله اشاره میکنند که با توجه به برپایی متمرکز جشنواره موسیقی فجر در تهران، هیچ ایرادی ندارد جشنواره موسیقی نواحی هم به صورت متمرکز در یک استان برگزار شود که در پاسخ به این عده باید گفت از آنجا که جشنواره موسیقی نواحی ویترین فرهنگ و هنر اصیل مناطق مختلف کشور است، به لحاظ محتوایی با نفس برپایی جشنواره موسیقی فجر بسیار متفاوت است و باید این حق را برای هنرمندان موسیقی نواحی سراسر کشور قائل شد که جشنواره ملی موسیقی نواحی به صورت دورهای، هر سال در یک استان برگزار شود تا با این اقدام انگیزههای هنرمندان استانی که میزبان خواهد بود، دو چندان شود. همچنین یکی از معضلاتی که موسیقی نواحی در کشور طی سالیان اخیر با آن دست و پنجه نرم میکند، خطر از بین رفتن تاریخ شفاهی بزرگان و پیشکسوتان موسیقی نواحی مناطق مختلف کشور است که بدون شک یکی از مهمترین راههای نجات موسیقی نواحی از این خطر بزرگ، شناساندن موسیقی نواحی هر منطقه به نسل جوان آن منطقه است تا نسل جوان با دریافت انگیزههایی مبنی بر حفظ فرهنگ و هنر بومی منطقه خود، به طور خودجوش نسبت به حفظ و اشاعه آن اقدام کند. در چنین شرایطی برپایی جشنواره ملی موسیقی نواحی برای جوانان آن منطقه و استان این انگیزه را به اوج میرساند که تمام توان خود را صرف معرفی موسیقی نواحی زادگاه خود کنند. از این رو امیدواریم با تدبیر مدیران جدید وزارت ارشاد در دولت سیزدهم از سال آینده جشنواره ملی موسیقی نواحی هر سال در یک استان برگزار شود.
البته ناگفته نماند هیچ کدام از کسانی که با برپایی متمرکز جشنواره ملی موسیقی نواحی در استان کرمان مخالفند، به تعطیلی دائم جشنواره موسیقی کرمان اعتقاد ندارند و مسؤولان فرهنگی استان کرمان میتوانند برای حفظ برند، این جشنواره را به صورت استانی یا چندسالانه برگزار کنند.
در پایان این گزارش بد نیست به وضعیت اسفناک پیشکسوتان موسیقی نواحی هم اشاره شود. قطعا اساتید پیشکسوتی در سراسر کشور هستند که از شرایط مالی مناسبی برخوردار نیستند اما این قشر صرفا به دنبال تکریم و احترام از سوی مسؤولان فرهنگی هستند و بدونشک مستمری ماهانه 100 هزار تومانی در شرایط فعلی جامعه، برای اساتید هنر کشور نوعی تحقیر محسوب میشود. دوم آنکه منظور از حمایت از بزرگان و اساتید موسیقی اصیل و نواحی این مرز و بوم صرفا کمک مالی به این قشر نیست، بلکه باید بخش قابل توجهی از بودجههایی که به اسم حمایت از موسیقی اصیل و فاخر در اختیار نهادها و مراکز گذاشته میشود، هزینه ضبط، نگهداری و توزیع آثار این میراثداران هنر بااصالت ایرانی شود و در کنار این موارد، در ضبط آلبومها و اجراهای این اساتید نقشآفرینی کنند؛ اتفاقی که طی سالهای اخیر خیلی کمرنگ بوده است.
* پخش اجراها از صداوسیما
نشست خبری چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران با حضور «علی نیکنامانزابی» مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، «محمدرضا علیزاده» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان و «محمدعلی مرآتی» دبیر جشنواره در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمدرضا علیزاده، مدیرکل ارشاد استان کرمان درباره چگونگی برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره موسیقی نواحی گفت: امسال و در دوره چهاردهم با وجود وضعیت بیماری کرونا با همت همه دستاندرکاران جشنواره و عزیزان در معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر موسیقی، چه در دوره قبلی و چه در دوره فعلی، سعی میکنیم میزبان ۱۱۰ هنرمند و عوامل اجرایی جشنواره در کرمان باشیم.
وی افزود: ما طبق برنامهریزی که در ۵ دوره اخیر داشتیم، شرایطی را برای انجام هماهنگیها طراحی کردیم که در این چارچوب جلساتی به صورت مجازی و فیزیکی در تهران و کرمان برگزار شد. در این شرایط با توجه به حضور آقای حسینی، معاون سابق هنری وزارت ارشاد تفاهمنامهای با استانداری کرمان برای برپایی هر چه بهتر جشنواره به امضا رسید. امسال جشنواره موسیقی نواحی ایران در باغموزه وزیری کرمان برگزار میشود و خوشبختانه محل مناسبی برای برگزاری این رویداد خواهد بود.
علیزاده ضمن توضیح درباره برگزاری حضوری و مجازی جشنواره گفت: تلاش کردیم در حوزه اجرا هماهنگیهایی داشته باشیم که در این چارچوب علاوه بر برگزاری جشنواره در بسترهای مجازی، برنامههایی را برای پخش این آثار در صداوسیما داشته باشیم. ما با دوستان در میراث فرهنگی کرمان هم تعاملاتی داشتیم که بر این اساس میتوان گفت شرایط خوبی برای حوزه اجرایی وجود دارد. این در حالی است که شهرداری کرمان و دیگر مجموعههای استانی نیز با ما همکاریهای خوبی داشتهاند. بنا داریم در ۳ شهرستان استان کرمان از جمله شهر بابک، سیرجان و رفسنجان نیز شرایط برگزاری جشنواره را فراهم کنیم که در صورت توافق ستاد کرونا این اتفاق هم رخ میدهد. همچنین برنامههای دیگری را تدارک دیدهایم که شرایطی برای برگزاری نکوداشت درگذشتگان موسیقی نواحی کشور، برگزاری نشستهای خبری و برگزاری نمایشگاه عکس ادوار گذشته جشنواره را داشته باشیم. موضوع برگزاری نشستهای پژوهشی و آسیبشناسی مخاطب موسیقی نواحی یکی از بحثهای جدی ما است که در این زمینه امیدوارم برنامهریزیهایی شود.
پس از صحبتهای علیزاده، محمدعلی مرآتی، دبیر جشنواره چهاردهم نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره موسیقی نواحی ایران گفت: کشور پهناور و متنوع ما در قالب «ایران فرهنگی» مولد موسیقیهای رنگارنگی است که ارتباط بسیار خوبی با موسیقی کلاسیک و دیگر گونههای موسیقایی دارد. امسال برای نخستین بار موضوع «وحدت در کثرت موسیقی اقوام ایران» به عنوان شعار جشنواره انتخاب شده تا این تنوع و رنگارنگی را در ایران فرهنگی اجرا کنیم. امسال به همت انجمن موسیقی ایران توانستیم سامانهای را پیشبینی کنیم که هنرمندان برگزیده موسیقی نواحی را هم در فضای مجازی معرفی کنیم، چرا که این بزرگان شناسنامه و هویت ایران فرهنگی هستند. بنابراین سامانه ما در حد توان مشغول رصد است و تاکنون نزدیک به ۳۰۰ هنرمند در این سامانه ثبت شدهاند. متاسفانه به دلیل ماجرای کرونا با محدودیتهایی به جهت مخاطب مواجه هستیم، شرایطی که در سال جاری هم ادامه پیدا کرده و بر اساس برنامهریزیهایی که در این زمینه انجام گرفته، آثار شرکتکننده را ضبط و بعد از ۲۴ ساعت در پلتفرمها بارگذاری خواهیم کرد.
مرآتی درباره نگاه ویژه به پیشکسوتان موسیقی نواحی توضیح داد: در مراسم اختتامیه قدردانی از هنرمندان پیشکسوت با شکل و شمایل متفاوت هم یکی دیگر از برنامههای ما است که قطعا جای خالی بسیاری از هنرمندان در آن حس میشود اما میتواند به سهم خود شرایطی را برای قدردانی هنرمندان پیشکسوت این عرصه فراهم کند.
ارسال به دوستان
ابنالرضا احیاگر دین
سیدحسین موسویانور*: امام حسن عسکری(ع) به عنوان یازدهمین امام شیعیان، از نظر علم و عمل و رهبری و مجاهدت و خیرخواهی، برای مسلمین همچون پیامبر(ص) و سایر ائمه هدی علیهمالسلام بود. شاید بتوان گفت مهمترین نکتهای که درباره این امام و پدر بزرگوارشان امام هادی(ع) وجود دارد، لقب عسکری است، آن هم به جهت تبعید و حبس این ۲ امام عزیز در منطقهای که به عنوان پادگان نظامی معروف بود. علت این امر نیز نه تنها محدود کردن این امامان بزرگوار، بلکه ترس و واهمه همهجانبه از پیشگوییهای پیامبر(ص) و امیرالمومنین علی(ع) مبنی بر تولد فرزندی که مسؤولیت رهبری جهان را به عهده خواهد داشت، بود بنیعباس بخوبی میدانستند پیامبر(ص) فرمودند: یاتی رجل من عترتی من ولدالحسین اسمه اسمی و... و با محاسباتی که داشتند تقریبا پی برده بودند فرزندی از امام هادی(ع) یا امام حسن عسکری(ع) متولد میشود که دارای حکومت جهانی خواهد بود و با همه کانونهای ظلم و تجاوز و تعدی مبارزه خواهد کرد و عدل را در سراسر گیتی برقرار میکند.
بنابراین تصمیم گرفتند این ۲ امام عزیز بویژه امام حسن عسکری(ع) را در منطقه سامرا -که پادگان نظامی بود- محبوس کنند تا علاوه بر ایجاد محدودیت، همسر و فرزندان ایشان تحت شناسایی و کنترل باشند و اگر لازم شد آنها را از بین ببرند یا با خود همراه کنند. امام حسن عسکری(ع) پس از شهادت پدر بزرگوار خود مسؤولیت امامت را به عهده گرفت و حدود ۶ سال در سختترین شرایط سیاسی و اجتماعی و در خفقان شدید امامت مسلمین را برعهده داشتند. امام حسن عسکری(ع) توانست در صحنههای متعدد سیاسی که حکومت بنیعباس به دنبال اضمحلال معارف دینی حقیقی اسلام و تغییر آن بر اساس مصالح حکومتداری خود بودند، مبارزه کند. ایشان با ارتباط به شیوههای مختلف با یاران و اصحاب خویش، در انتشار علوم اهلبیت(ع) کوشید و توانست معارف زیادی را به ثبت برساند. شاهد آن هم یک دوره تفسیر تقریبا مفصل است که از این امام همام به دستمان رسیده است.
ایشان همچنین توطئههای متعددی را که توسط حاکمان ظالم عباسی علیه آلهاشم و خاندان پیامبر(ص) در جریان بود، خنثی کرد و بهانههایی را که حکومت برای سرکوب شیعیان در پی آنها بود، یکی پس از دیگری خنثی کرد. البته مهمترین مجاهدت ایشان، حفظ و نگهداری اسرار ولادت حضرت حجت(عج) بود که با درایت حکیمانه آن حضرت به سرمنزل مقصود رسید. ایشان سرانجام در ۲۸ سالگی به وسیله سمی مهلک که به آن حضرت خوراندند، به شهادت رسید. امام حسن عسکری(ع) برای معرفی فرزند برومندش به عنوان امام زمان(ع) وصیت فرمود: کسی که بر پیکر من نماز اقامه کند، او مهدی است و این هوشمندی در هدایت و رهبری آن حضرت است.
* نویسنده و پژوهشگر حوزه علمیه قم
ارسال به دوستان
اخبار
احسان کاوه، قائممقام رئیس شبکه «پرس تیوی» شد
احمد نوروزی، معاون برونمرزی سازمان صداوسیما در حکمی احسان کاوه را به سمت قائم مقام رئیس شبکه پرس تیوی منصوب کرد. به گزارش «وطنامروز»، احمد نوروزی که همچون معاونان پیشین برونمرزی، خود عهدهدار مدیریت شبکه پرس تیوی نیز هست، احسان کاوه را به سمت قائممقام رئیس شبکه پرس تیوی منصوب کرد. از سوابق مدیریتی پیشین او میتوان مدیریت شبکه تهران سیما، مدیریت تولید شبکه آیفیلم و مدیریت مرکز تلویزیون و انیمیشن حوزه هنری را برشمرد.
***
۲ بازیگر به سریال «بینشان» پیوستند
۲ بازیگر جدید به سریال تلویزیونی «بینشان» به کارگردانی راما قویدل پیوستند. به گزارش «وطنامروز»، سعید زارعی و هلن نقیلو بازیگران جدیدی هستند که به جمع نقشآفرینان سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل و تهیهکنندگی مرتضی رزاقکریمی اضافه شدند. سعید زارعی نقش خبرنگاری جوان با نام «متین» و هلن نقیلو نقش منشی شرکت با نام «بهار» را ایفا میکنند. این ۲ بازیگر که در «بینشان» از شخصیتهای پیشبرنده قصه هستند، قرار است در نقشهایی متفاوتتر از آنچه که تاکنون بازی کردهاند، ظاهر شوند. سریال «بینشان» سومین تجربه حضور سعید زارعی در تلویزیون پس از «زندگی زیباست» و «روزگار جوانی» است. وی که بیشتر در تئاتر به عنوان کارگردان و بازیگر فعالیت داشته است، علاوه بر بازی در ۳ فیلم کوتاه، تجربه کارگردانی «شورش در شهر»، «آئورت» و «یک بیست، یک دویست» را که آثار کوتاه هستند، دارد. هلن نقیلو که پیش از این در تئاتر «زیبا»، فیلم سینمایی «منفی یک» و فیلمهای کوتاه «لب مرز»، «پنهانی» و «۱۱ ضربه» نقشآفرینی کرده، قرار است با سریال «بینشان» به تلویزیون معرفی شود. مجید واشقانی، نیلوفر پارسا و پرویز فلاحیپور بازیگرانی هستند که پیش از این جلوی دوربین فرشاد گلسفیدی رفتهاند و به مرور اسامی دیگر بازیگران این پروژه، رسانهای خواهد شد. این سریال ۳۰ قسمتی به نویسندگی مشترک آزیتا ایرایی و مهدی حمزه برای پخش از شبکه ۳ سیما ساخته میشود.
***
«قهرمان» فرهادی در رأس نامزدی جوایز آسیا- پاسیفیک اسکرین
با معرفی نامزدهای جوایز آسیا- پاسیفیک اسکرین، «قهرمان» اصغر فرهادی و «ماشین من را بران» هاماگوچی ریوسوکه بیشترین نامزدی را از آن خود کردند. به گزارش «وطنامروز»، ۲ فیلم «قهرمان» و «ماشین من را بران» که هر ۲ برای نخستین بار در جشنواره فیلم کن امسال روی پرده رفتند، بیشترین نامزدی را در میان نامزدهای جوایز آسیا- پاسفیک اسکرین کسب کردند. روز چهارشنبه با اعلام اسامی این نامزدها روشن شد هر ۲ فیلم نامزد کسب جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر نقش اول مرد شدهاند. در مجموع ۳۸ فیلم از ۲۵ کشور آسیایی پاسیفیک نامزد کسب جوایز این دوره شدهاند. در این میان ژاپن و ایران هر یک با ۷ نامزدی پیشتاز هستند.
***
«سرجوخه» در روزهای پایانی ضبط
در آخرین روزهای تصویربرداری «سرجوخه» از تیزر تازه این سریال به تهیهکنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی احمد معظمی رونمایی شده و چند تن از بازیگران پیشکسوت آن معرفی شدند. به گزارش «وطنامروز»، ضبط درام جاسوسی- اجتماعی «سرجوخه» که به صورت همزمان در داخل و خارج از کشور پیگیری میشد، آخرین روزهای خود را پشت سر میگذارد و عوامل سکانسهای باقیمانده را تصویربرداری میکنند. سامان صفاری در نقش «کیان»، حمیدرضا محمدی در نقش «غلامرضا»، آرش آصفی در نقش یک افسر ضدجاسوسی، نازنین کیوانی در نقش یک اینفلوئنسر و نیلوفر کوخانی در نقش «رزیتا» بازیگرانی هستند که تا به حال حضور آنها در سریال رسانهای شده و در کنار این ترکیب جوان، «سرجوخه» از بازیگران باسابقهای چون حبیب دهقاننسب در نقش «سالار»، علی اوسیوند در نقش «آقا رضا»، قربان نجفی ایفاگر کاراکتر «رامین کشمیری»، حسن اسدی به عنوان «پدر کیان» و علیرضا جلالی تبار در نقش «طاهری» بهره میبرد. این سریال که پس از «سارق روح»، «ترور خاموش» و «خانه امن» چهارمین همکاری مشترک صفری و معظمی است، در ۳۰ قسمت آماده خواهد شد و این روزها مراحل فنی را نیز پشت سر میگذراند. این سریال به نویسندگی حسین امیرجهانی با روایت ۲ قصه موازی، به زندگی ۲ شخصیت غلامرضا و کیان که از ۲ طبقه اجتماعی مختلف با انگیزهها و کشمکشهای متفاوت هستند، میپردازد که هر دو در راه رسیدن به عشق موانع و اتفاقات زیادی سر راهشان قرار میگیرد که روند رسیدن را کندتر و جذابیت قصه را بیشتر میکند. درام امنیتی- اجتماعی «سرجوخه» از تولیدات مرکز سیمافیلم بزودی از شبکه ۳ سیما پخش میشود.
***
«بیا وانمود کنیم هیچ اتفاقی نیفتاده است» شنیدنی شد
نسخه صوتی کتاب طنز «بیا وانمود کنیم هیچ اتفاقی نیفتاده است» نوشته جنی لاوسون و ترجمه سامان شهرکی با صدای لیلا برخورداری از سوی «سماوا» منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، «بیا وانمود کنیم هیچ اتفاقی نیفتاده است» که توسط انتشارات خزه در ایران منتشر شده است، خاطرات نسبتا حقیقی جنی لاوسون نویسنده این کتاب است که بخوبی مخاطب را لحظاتی در قصه زندگی پرفراز و نشیب و گاه دردناک خود شریک میکند.
همسر و دختر لاوسون به او کمک میکنند تا کشف شگفتانگیزی را رقم بزند. وحشتناکترین موقعیتهای انسانی همان لحظاتی هستند که ما میخواهیم وانمود کنیم هرگز اتفاقی نیفتاده است؛ همان لحظاتی که باعث میشود ما افرادی باشیم یا لااقل وانمود کنیم به فرد دیگری جز خودمان تبدیل شدهایم.
ارسال به دوستان
انتخاب نمایندگان فرانسه، اتریش و فنلاند برای اسکار
فرانسه با فیلم «تیتان»، اتریش با «آزادی بزرگ» و فنلاند با «کوپه شماره ۶» به رقابت اسکار بینالمللی ۲۰۲۲ وارد شدند.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم «تیتان» ساخته جولیا دوکورنو برنده نخل طلای کن ۲۰۲۱ برای رقابت بهترین فیلم بینالمللی اسکار نودوچهارم معرفی شد.
این فیلم در ژانر ترسناک که درباره قاتلی سریالی است بتازگی در فرانسه اکرانش را شروع کرده و در ۵۶۲ سالن سینما روی پرده رفته است.«رویداد» آدری دیوان برنده شیر طلای ونیز و «دژ مستحکم» ساخته سدریک خیمنز دیگر نامزدهای فرانسه برای ورود به اسکار ۲۰۲۲ بودند. کمیته امسال انتخاب فیلم برای اسکار فرانسه شامل ژولی دلپی، فلورین زلر، ایریس کنوبلوخ، آلن گلدمن، امیلی ژرژ، گرگوری شمبت، تیری فرمو، سرژ توبیانا و الیزابت تانبر بودند.نماینده اتریش نیز درامی با عنوان «آزادی بزرگ» ساخته سباستین مایسه است. این درام نخستینبار در بخش نوعی نگاه جشنواره کن امسال دیده شد و جایزه هیات داوری این بخش را دریافت کرد و پس از آن در جشنواره فیلم سارایوو موفق به کسب جایزه بهترین فیلم شد. داستان این فیلم در آلمان پس از جنگ دوم جهانی میگذرد و روایتگر داستان فردی به نام هانس است که بارها به زندان میافتد. در این فیلم فرانس روگووسکی بازیگر فیلمهای «ویکتوریا» و «یک زندگی مخفی» همراه جورج فریدریش، بازیگر برنده خرس نقرهای برلین نقشآفرینی کردهاند. این فیلم در جشنواره فیلم لندن امسال هم حضور دارد و قرار است پس از آن در جشنوارههای شیکاگو، مونتکلر، فیلادلفیا، دنور و جشنوارههای دیگر هم به نمایش درآید.با معرفی این فیلمها شمار حاضران در فهرست اسکار ۲۰۲۲ به ۳۳ کشور رسید.
ارسال به دوستان
سمفونی سردار دلها تولید شد
سمفونی «سردار دلها» از آثار موسیقایی مرتبط با سردار شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی به آهنگسازی و تنظیم سیدبهنام ابطحی تولید شد. به گزارش «وطنامروز»، سمفونی فاخر «سردار دلها» یادبود شهید والامقام سردار حاجقاسم سلیمانی با آهنگسازی و تنظیم سیدبهنام ابطحی توسط ارکستر سمفونیک «سردار» ساخته شد. در توضیحات تکمیلی این اثر آمده است: «این سمفونی با حضور متعهدانه جمعی از نوازندگان ارکستر بزرگ ایران و به همت سربازان جبهه فرهنگی انقلاب و جبهه مقاومت، به منظور ادای احترام به مقام والا و شامخ شهدای این مرز و بوم، بویژه سردار دلها «حاجقاسم سلیمانی» است و بزودی با هدف معرفی این قهرمان بزرگ به همگان در قالب یک اثر جهانی در تالار وحدت رونمایی میشود».
تهیهکننده این قطعه زهره سیاهپوش و مجری طرح آن بنیاد بینالمللی تکریم ادیان و مذاهب است. در حوزه محتوایی این اثر، معاونت فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نظارت داشته است. ضمن اینکه قرار است این سمفونی موسیقایی در کشورهای عراق، سوریه، لبنان و چند کشور اروپایی هم اجرا شود. همچنین دفتر موسیقی و سرود صداوسیما همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، آلبوم سرود «سرباز» را عرضه کرد. در این آلبوم، ۹ قطعه سرود در وصف رشادتها، ایثار و فداکاری و مظلومیت شهادت سردار رشید ایران و اسلام قرار داده شده است که به مناسبت سالگرد شهادت ایشان در رسانهها منتشر میشود. در این آلبوم سرود، قطعهای به 6 زبان فارسی، بلوچی، لری، آذری، مازنی و عربی دیده میشود که در آن فداکاریها و رشادتهای سردار سلیمانی در نبرد با دشمنان ایران و اسلام یادآوری میشود.
ارسال به دوستان
دبیر جشنواره:
«تئاتر فجر ۴۰» قطعاً آثار خارجی خواهد داشت
دبیر چهلمین جشنواره تئاتر فجر با تأکید بر اینکه این دوره از جشنواره قطعا به صورت بینالمللی برگزار میشود، اعلام کرد در دوره چهلم میزبان آثار خارجی خواهیم بود. به گزارش «وطنامروز»، حسین مسافرآستانه درباره وضعیت بخش بینالملل این دوره جشنواره و احتمال حضور آثار خارجی در جشنواره چهلم، به مهر گفت: قطعا چهلمین جشنواره تئاتر فجر به صورت بینالمللی برگزار خواهد شد و ما در این دوره از جشنواره میزبان آثار خارجی خواهیم بود. وی درباره اینکه آیا از گروه یا کمپانی خاصی برای حضور در جشنواره چهلم دعوت به عمل آمده یا نه، یادآور شد: گروههای خارجی از کمپانیهای کشورهای مختلف متقاضی حضور در چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر هستند ولی خودمان هنوز از گروه یا کمپانی خاصی رسما دعوت نکردهایم و در حال بررسی و جمعبندی شرایط برای انجام این کار هستیم. مسافرآستانه با تأکید بر اینکه قطعا در جشنواره چهلم تئاتر فجر گروههای خارجی حضور خواهند داشت، اظهار کرد: طبق اطلاعات ما خیلی از کمپانیهایی که پیش از این آثارشان در جشنواره تئاتر فجر اجرا شده بود طی ۲ سال گذشته و به دلیل شرایط کرونایی تولید جدیدی نداشتند. دبیر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در پایان سخنان خود تصریح کرد: در حال بررسی هستیم تا گروههای خارجی با آثار خود یا به صورت فیزیکی یا به صورت مجازی در جشنواره حضور داشته باشند که این بستگی به شرایط کرونا دارد. اگر امکان حضور فیزیکی گروه، مدیران کمپانیها و فستیوالهای معتبر فراهم باشد که جشنواره میزبان حضور فیزیکیشان خواهد بود و اگر این امکان فراهم نباشد، فیلم آثار گروهها را گرفته و در جشنواره پخش میکنیم یا گفتوگوها و ورکشاپهای آنلاین برگزار خواهیم کرد.
* تماشاخانه سیار کانون در حاشیه شهر تهران برنامه اجرا میکند
پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در قالب تماشاخانه سیار با حضور در مناطق کمبرخوردار شهر تهران به اجرای برنامه میپردازد. به گزارش «وطنامروز»، در ۳ روز پایانی این هفته و به بهانه هفته ملی کودک، پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در قالب تماشاخانه سیار با حضور در مناطق کمبرخوردار شهر تهران به اجرای برنامه میپردازد. مربیان در این برنامه که با مشارکت اداره کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران برگزار میشود، علاوه بر اجرای نمایش، با پخش فیلم و برگزاری کارگاههای تخصصی از قبیل نقاشی، اریگامی، بازی، ورزش و خلاقیت و قصهگویی به مدت ۳ ساعت در روز میزبان بچهها هستند. این برنامه در حاشیه مناطق ۱۹، ۲۰ و ۱۴ در روزهای ۲۱ تا ۲۳ مهرماه (چهارشنبه تا جمعه) اجرا میشود. برنامههای شاد و متنوعی که در نظر گرفته شده روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ و روز جمعه از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰ در معرض دید علاقهمندان قرار خواهد گرفت. همچنین در این ویژهبرنامه پویانماییهای تولید کانون نیز پخش میشود. نمایش گروه «هفتخوان» به کارگردانی میثم یوسفی و اجرای خیمهشببازی بخشهای دیگر فعالیت تریلی سیار کانون است. این برنامه چهارشنبه ۲۱ مهر در شهرک گلریز منطقه ۱۹ و سپس در شهرک صالحآباد منطقه ۲۰ و کوره آجرپزی فرونآباد در منطقه ۱۴ میزبان کودکان و خانوادهها خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|