|
ارسال به دوستان
پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد
آنتن پر از مستند
محمدرضا کردلو: مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند و تقدیر از برگزیدگان این رویداد تلویزیونی برگزار و از فعالیتهای 2 مستندساز نامآشنای کشور تقدیر شد. مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند با حضور مسؤولان صداوسیمای ملی در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.
در این مراسم، برگزیدگان 3 بخش «فیلم مستند»، «عکس» و «مستندنگاری» معرفی و تجلیل شدند. همچنین در بخش دیگری از مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند، آیین بزرگداشت 2 مستندسازان باسابقه کشور برگزار شد. بر این اساس، سعید رشتیان و مرتضی شعبانی 2 مستندساز نامآشنا و پیشکسوت کشورمان در این آیین تجلیل شدند.
پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند که با شعار «روایت حقیقت در قاب واقعیت» با انتشار فراخوان در بخشهای فیلم مستند، عکس مستند و مستندنگاری از خردادماه امسال آغاز به کار کرده بود، امسال هم شاهد ارسال آثار قابل توجهی در بخشهای مستند نیمهبلند، مستند کوتاه و مستند بلند بود که این مساله ناشی از اهمیت بالای این جشنواره در میان اهالی مستند است.
اما نکتهای که نباید فراموش کرد این است که ارتباط با مخاطب، دغدغهای است که هر مستندسازی با آن عجین است، بویژه آنکه به واسطه چرخه تعریفشده برای سینمای مستند، به غیر از نمایش در جشنوارهها و اکرانهای خصوصی، معمولا عموم آثار مستند از طریق فروش اینترنتی در اختیار مخاطبان قرار میگیرد؛ هر چند در سالهای اخیر با توجه به روند رو به رشد فعالیت سامانههای VOD، عرضه آثار مستند نیز همچون سایر محصولات نمایشی به شکل گستردهتری در بستر فضای مجازی پیگیری میشود ولی هنوز هم مخاطب تلویزیون چه از منظر تعداد و چه از منظر تنوع، اختلاف زیادی با فضای مجازی دارد و از این نظر بهترین راه برای ارتباط مستندسازان با مخاطبان، تلویزیون است.
راهاندازی جشنواره تلویزیونی مستند که این روزها پنجمین دوره آن در حال برگزاری است را هم باید اتفاقی در همین راستا دید؛ مسیری برای تسهیل ارتباط میان مستندسازان و مخاطبان که حالا چند سالی میشود در یکی از شبکههای تخصصی تلویزیون یعنی شبکه مستند آغاز شده است. امسال اما این جشنواره ویژگیهای مهم دیگری نیز داشت که قطعا یکی از آنها را باید برگزاری این رویداد در شرایط کرونایی فعلی دانست.
پرسشی که در این میان وجود دارد، این است: چند درصد احتمال دارد یک اثر مستند آن هم در جشنوارههای فیلم مستند که معمولا نسبت به جشنواره فیلمهای داستانی از مخاطب محدودتری هم برخوردارند، دیده شود؟ یک حساب سرانگشتی نشان میدهد ضریب نفوذ این جشنوارهها در میان مخاطبان، عددی بشدت پایین است که البته با توجه به ذات این جشنوارهها، اتفاق عجیبی هم نیست.
جشنواره تلویزیونی مستند از اساس برای مخاطب گسترده تعریف و آماده شده است. این در ذات تلویزیون است که هر برنامهاش در کمترین ساعت بازدید مخاطبان و در گمنامترین شبکهها هم مخاطبی چند ده هزار نفری دارد و این یعنی در بدترین حالت، تلویزیون چند هیچ از همه جشنوارههایی که به شکل گعدهای و محدود و متمرکز در یک نقطه برگزار میشوند، جلوتر است. حالا حساب کنید شبکهای مثل شبکه مستند که اتفاقا در این چند سال اخیر همیشه جزو شبکههای مهم و پرمخاطب تلویزیون بوده، پای کار آمده باشد و خود بانی راهاندازی جشنوارهای شود که اساس آن با مستند گره خورده است. طبیعی است که مخاطب این جشنواره میتواند تا مرز چند میلیون نفر هم برسد و این یعنی بزرگترین امتیاز و مزیتی که میتوان برای یک جشنواره در نظر گرفت؛ جشنوارهای که فرصت دیده شدن یک اثر مستند را نه در حصار کوچک سالنهای سینما، بلکه در سراسر کشور گسترده میکند.
جدی گرفتن فیلمسازان جوان- بویژه آن دسته از مستندسازانی که از شهرستانها اقدام به مستندسازی میکنند- مزیت بزرگی است که در این جشنواره دیده میشود. البته که هنوز فاصله بسیار زیادی تا تبدیل شدن این جشنواره به سکوی پرش فیلمسازان جوان وجود دارد ولی حضور ترکیبی از مستندهای خوب جشنواره حقیقت در کنار شماری از بهترین مستندهای دستچینشده فیلمسازان جوان و ناشناخته، فرصتی را فراهم آورده که نمیتوان براحتی از کنار آن عبور کرد.
***
با آثار منتخب جشنواره مستند تلویزیونی آشنا شوید
دبیرخانه پنجمین دوره جشنواره مستندهای تلویزیون پس از بررسیهای هیات انتخاب، مستندهای راهیافته به بخش مسابقه جشنواره در بخش مستندهای بلند و نیمهبلند را انتخاب کرد که این آثار طی چند روز اخیر روی آنتن شبکه مستند رفت و در ادامه نیز بهطور متناوب از شبکههای مختلف سیما پخش خواهد شد. در بخش مستندهای بلند، از میان 75 اثر ارسال شده، 16 اثر به بخش مسابقه راه یافت که به شرح زیر است: «آدور» (محمدصادق اسماعیلی)، «آن جا سپیده دم» (محسن جهانی و هاشم مسعودی)، «انسان گرسنه» (کمیل سوهانی)، «برادرم نادعلی» (علی تکروستا)، «جایی که نبودم» (مصطفی سیفی)، «چشمها و دستها» (پناه بر خدا رضایی)، «خانهای برای تو» (مهدی بخشیمقدم)، «خیابان» (ابوالفضل سروشمهر و مهدی چیتسازها)، «صد سال تنهایی» (مهدی فارسی)، «قرقبان» (فتحالله امیری و نیما عسگری)، «مرغ آتش» (حجت طاهری)، «زندگی میان پرچمهای جنگی» (محسن اسلامزاده)، «اصغرآقا آکتور سینما» (محسن نقیزاده)، «فرزندان شب» (بهروز نورانیپور)، «مستشرق» (مسعود طاهری) و «طاهر» (امیرمسعود حسینی). همچنین 22 اثر از میان 143 مستند بخش نیمه بلند به مسابقه راه یافتند که عبارتند از: «آسک» (مهدی زمانپورکیاسری)، «آنجا که باد میوزد» (مینا مشهدیمهدی)، «دز هنوز از شهر من رد میشود» (امین قدمی)، «ماموریت یازدهم» (علی احمدی)، «نفوذی» (جواد موگویی)، «ضیافت» (امیر داسارگر)، «قصه آقگل» (بهمن ابراهیمی)، «قطعه ۱۹» (مسعود دهنوی)، «چلچلای سفری» (حسن جعفری)، «گاراژ» (حمید مهاجرانی)، «از ایفل تا آزادی» (محمدمهدی کتیراچی)، «دموکراسی ایرانی» (مهدی خوشنژاد)، «نبرد اودسا» (سیدعلی غمخواری)، «کریم بانو» (حسین همایونفر)، «داستان کافی» (حنظله تاجالدینی)، «پسر بد دوست داشتنی» (محمد صفا)، «روزی روزگاری آناتولی» (تورج کلانتری و امین یگانه)، «دروغ بازیافت» (مهدی افضلزاده)، «ABCD» (محسن خانجهانی)، «خان بیبان» (ناصر شعبانی)، «ملا محمد» (حسین رویینتن) و «ساید بای ساید» (سیدمحمدرضا ترینسان).
ارسال به دوستان
مستندی از محافظان خاص شهید سلیمانی که دیده نمیشدند!
مستند «چند قدم آن طرفتر» درباره تیم حفاظت شهید سلیمانی است که به درخواست ایشان نباید دیده شوند.
به گزارش «وطنامروز»، دبیرخانه جشنواره سینماحقیقت اسامی مستندهای راهیافته به بخش مسابقه ملی و شهید آوینی را اعلام کرد. محمد صالحی، کارگردان جوان با 2 مستند «تولدت مبارک بامیلا» و «چند قدم آن طرفتر» در بخش شهید آوینی پانزدهمین جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» حضور دارد. وی درباره داستان فیلم «تولدت مبارک بامیلا» گفت: این فیلم، داستان یک خانواده جنگزده سوری است که به واسطه حضور پدر خانواده در جنگ، با مستشاری ایرانی به نام شهید مهدی نعمایی معروف به حاجمسلم آشنا میشوند. رابطه این خانواده و مستشار ایرانی آنقدر عمیق میشود که پدر خانواده آرزو میکند فرزند دوم آنها پسر باشد که نام او را مسلم بگذارد تا مانند مسلم رشید و شجاع باشد اما برخلاف آرزوی آنها، فرزند دختر میشود و اسم او را بامیلا میگذارند.
او ادامه داد: میزان علاقه مردم یک روستا در سوریه به مستشار ایرانی توجه من را به این سوژه جلب کرد. قصه فیلم درباره این است که چه اتفاقی رخ داده است که این خانواده تصمیم میگیرند نام فرزندشان را از نام یک مستشار ایرانی انتخاب کنند. از طرف دیگر به این دلیل نام فیلم را «تولدت مبارک بامیلا» گذاشتم که هر سال، مسلم، تولد بامیلا را تبریک میگوید و حتی بعد از شهادت او نیز به نوعی با خانواده سوری زندگی میکند.
صالحی تأکید کرد: سالهاست فیلمهای مختلفی درباره مدافعان حرم میسازیم اما هیچگاه به بعد عاشقانه، عارفانه و خانوادگی زندگی آنها توجه نمیکنیم. مردم این سؤال را دارند که چه اتفاقی برای یک مستشار ایرانی که به سوریه رفت، جنگید و در نهایت شهید شد، رخ داد؟
این مستندساز درباره چالشهای تولید این مستند گفت: «تولدت مبارک بامیلا» چالشهای مختلفی درباره سفر به سوریه، گرفتن مجوز و صحبت با مردم کشوری دیگر بویژه درباره شخصی که 5 سال پیش به شهادت رسیده ولی آن را فراموش نکرده بودند، داشت؛ از طرف دیگر صحبت با نظامیهای سوریه با سختیهایی همراه بود اما در نهایت همه چیز ختم به خیر شد.
وی با اشاره به فیلم مستند دیگر خود «چند قدم آن طرفتر» که در جشنواره سینماحقیقت حضور دارد، گفت: این فیلم درباره تیم حفاظت حاجقاسم سلیمانی است که به نوعی بزرگترین تهدیدها را در دنیا داشتهاند، شخصیتی نظامی، در عین حال مردمی و بینالمللی که انتظار میرود تیم حفاظتی خاصی داشته باشد؛ تیمی که در لحظه آخر نیز با او شهید شدند. صالحی گفت: این تیم ویژگیهایی دارد، برخلاف تیمهای حفاظتی دیگر که میان مردم و شخصیت فاصله ایجاد میکنند، حاجقاسم میان مردم است. تیم محافظتی سردار، بخوبی از او که مورد علاقه مردم و جبهه مقاومت است، مراقبت و محافظت کردند. از طرف دیگر حاجقاسم به آنها میگفت من و مردم نباید شما را ببینیم، مردم باید براحتی با من صحبت کنند. این کارگردان گفت: در «چند قدم آن طرفتر» روایتی از تیم حفاظت شهید حاجقاسم سلیمانی شامل شهید رضا خرمی، شهید وحید زمانینیا، شهید شهروز مظفرینیا و شهید هادی طارمی که همراه با ایشان به شهادت رسیدند را به نمایش گذاشتهایم که ساختاری ترکیبی دارد. ساخت این فیلم به دلیل داستان و موضوع امنیتی با سختیهای بسیاری از جمله دسترسی نداشتن به آرشیو همراه بود.
کارگردان مستند «یاران غار» و «لیوان» درباره تأثیر شهید آوینی بر تربیت نسلی از فیلمسازان گفت: شهید مرتضی آوینی پدر سینمای مقاومت ایران است. اگر او نبود، سینمای مقاومت قوام پیدا نمیکرد و ما فیلمسازان نیز اعتماد به نفس ساخت اینگونه فیلمها را نداشتیم. اگر مرتضی آوینی در این لحظه زندگی میکرد، سراغ موضوعات جبهه مقاومت میرفت.
ارسال به دوستان
اخبار
سفر تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به جنوب کشور
تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آستانه فصل زمستان به مناطق جنوبی کشور سفر میکند. به گزارش «وطنامروز» با توجه به برونرفت از شرایط بحرانی کرونا، سفرهای فصل زمستان تماشاخانههای سیار کانون آغاز و با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی و اقلیمی کشورمان، میهمان کودکان و نوجوانان مناطق مختلف و جزایر استان هرمزگان میشود. امکان سفر به جزایر جنوبی و مناطق مختلف استان هرمزگان از روز ۱۴ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۰ فراهم شده است و برنامهها و نمایشها به ترتیب در محلههای حاجیآباد، احمدی، فین، بندرعباس (پالایشگاه)، ایسین، قلعه قاضی، پل، خمیر، بستک، جناح، بندر لنگه، قشم، لارک، سیریک، میناب و ابوموسی برای کودکان و نوجوانان اجرا خواهد شد. برنامههای در نظر گرفته شده برای این مناطق شامل پخش فیلمهای سینمایی و انیمیشنهای کانون، اجرای تئاتر و قصهگویی بوده و روزانه ۲ تا ۳ سانس اجرای برنامه در مناطق مختلف پیشبینی شده است. تماشاخانههای سیار کانون با هدف تحقق عدالت فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی در سراسر کشور بویژه مناطق کمبرخوردار به اجرای برنامههای فرهنگی و هنری برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان میپردازد. این تماشاخانهها با برنامهریزی معاونت تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همکاری ادارهکل کانون استان هرمزگان، راهی مناطق جنوبی کشور میشوند. هرمزگان حدود ۶۸ هزار کیلومترمربع مساحت دارد که از نظر وسعت هشتمین استان پهناور کشورمان است.
***
«قاتل و وحشی» دوباره فرم فجر را پر کرد
فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمتالله فرم حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر را پر کرد. به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، طی هفتههای گذشته صداگذاری فیلم حمید نعمتالله با عنوان «قاتل و وحشی» تکمیل و میکس نهایی و اصلاح رنگ فیلم انجام شد تا نسخه نهایی آن آماده شود. همچنین نعمتالله فرم حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر را پر کرده است. با توجه به اینکه در ۲ دوره گذشته به دلایل مختلف فیلم «قاتل و وحشی» برای هیاتهای انتخاب جشنواره، نمایش داده نشده و این فیلم هنوز هیچ نمایش داخلی و خارجی نداشته، بر اساس فراخوان چهلمین جشنواره فیلم فجر، بررسی این فیلم توسط هیات انتخاب این جشنواره بلامانع است و در نتیجه نسخه نهایی فیلم طی روزهای آینده به دفتر جشنواره فجر تحویل داده میشود. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «زیبا مهیای عروسی دخترش میشود که به طور اتفاقی اسیر یک باند گانگستری مخوف میشود. او سعی میکند از این بند خود را رها کند. وقت زیادی ندارد، چون دخترش نیز بیخبر از همهچیز عازم همانجاست و این اتفاقی است که نباید بیفتد. زیبا، برای نجات خود و دخترش میجنگد». لیلا حاتمی، امین حیایی، شهرام حقیقتدوست، ستاره اسکندری، عزتالله رمضانیفر، شهرام قائدی، علی علائی و سام نوری در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
***
اعلام اسامی مستندهای پرتره «سینماحقیقت»
اسامی فیلمهای بخش «مستند پرتره» پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» اعلام شد. به گزارش مهر به نقل از واحد ارتباطات و اطلاعرسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در بخش غیررقابتی بینالمللی «مستند پرتره» پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»، ۴ فیلم مستند پرتره از ۵ کشور به نمایش درمیآیند. اسامی این فیلمها به این شرح است: «پیش از خاموش شدن نور» علی الصافی/ مراکش، «کاستو شدن» لیز گاربوس/ آمریکا، «جانگو و جانگو- سرژیو کوربوچی» لوکا رئا/ ایتالیا، «مائو» یونو برگمن و بنیامین برگمن/ آمریکا- اتریش و «به ماه» تادها او سالیوان/ ایرلند. پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ۱۸ تا ۲۵ آذرماه به دبیری محمد حمیدیمقدم برگزار میشود.
***
۴۵ درصد «بینشان» تصویربرداری شد
کاظم هژیرآزاد و اکبر رحمتی جلوی دوربین سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل رفتند. به گزارش «وطن امروز»، کاظم هژیرآزاد و اکبر رحمتی، از بازیگران پیشکسوت عرصه تلویزیون، تئاتر و سینما بازی خود را در سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل، نویسندگی مشترک آزیتا ایرایی و مهدی حمزه و تهیهکنندگی مرتضی رزاقکریمی آغاز کردند. هژیرآزاد نقش حسین داور یعنی پدر فریده با بازی نیوشا ضیغمی و رحمتی نقش حبیب را که یار و همراه قدیمی شهاب با بازی پرویز فلاحیپور است، ایفا میکنند.
همچنین تاکنون حدود ۴۵ درصد از تصویربرداری «بینشان» انجام شده است و گروه سازنده این روزها در محله جماران مشغول ضبط سریال هستند. مجید واشقانی، نیلوفر پارسا، پرویز فلاحیپور، سعید زارعی، هلن نقیلو، نیوشا ضیغمی، مریم کاویانی و مهدی فقیه از جمله بازیگران این سریال تلویزیونی هستند. «بینشان» در ۳۰ قسمت برای پخش از شبکه ۳ سیما ساخته میشود.
ارسال به دوستان
تصویربرداری «خوشنام» از نیمه گذشت
سریال طنز صرف نیست
تصویربرداری سریال «خوشنام» از نیمه گذشت و این روزها در میدان قیام در حال ضبط است. به گزارش «وطنامروز»، احمد زالی، تهیهکننده سریال «خوشنام» درباره روند تولید این سریال که برای پخش از شبکه یک آماده میشود، بیان کرد: مریم سرمدی از بازیگران سریال از روز گذشته جلوی دوربین رفته و تصویربرداری سریال از نیمه گذشت. وی ادامه داد: در حال حاضر روزهای پایانی نگارش فیلمنامه را داریم اما ضبط و تصویربرداری همچنان ادامه دارد و احتمالا چند بازیگر دیگر نیز بزودی به پروژه اضافه میشوند. این تهیهکننده تصریح کرد: چند لوکیشن خارجی هم در روزهای آینده داریم اما در حال حاضر همچنان در خانه اصلی شخصیتها در میدان قیام تصویربرداری ادامه دارد که خانه شخصیت اصلی یعنی حمید لولایی است اما با حضور همه بازیگران ضبط میشود. وی همچنین درباره کرونا و اینکه همچنان میتواند ریسک باشد یا خیر، اظهار کرد: ما با رعایت کامل پروتکلها کار میکنیم؛ با اینکه همه بازیگران ۲ دوز واکسن را زدهاند و حضور پزشک را هم در صحنه داریم. با این حال همانطور که گفتم گروه واکسیناسیون شده است و جای نگرانی نیست. زالی در پاسخ به فضای طنز سریال و اینکه چقدر میتواند خلأ طنز را پر کند، گفت: این سریال اصلا طنز صرف نیست بلکه درامی آموزنده و اجتماعی است که از لحظات مفرحی هم برخوردار است. آنچه مدنظر فیلمنامه است در درجه اول خانواده و اخلاق است که در هر قسمت سعی داریم به آن بپردازیم. سریال «خوشنام» به تهیهکنندگی احمد زالی و کارگردانی علیرضا نجفزاده ساخته میشود و فیلمنامه اولیهاش توسط محسن کیایی نوشته شده بود. فیلمنامه این سریال با قلم فهیمه سلیمانی در حال نگارش برای شبکه یک سیماست.
هومن حاجیعبداللهی، شهره لرستانی، فریده سپاهمنصور، نیلوفر رجاییفر، محمدرضا داوودنژاد، مهرداد ضیایی، ساناز سماواتی، الهه جعفری، سیامک ادیب، سلمان خطی، فرزاد حاتمیان، سیدرضا حسینی، پروین ملکی و مهری آلآقا بازیگران سریال هستند.
ارسال به دوستان
شصتمین انیمیشن دیزنی گیشه را گرفت
آغاز اکران «خانه گوچی»
«افسون» جدیدترین انیمیشن دیزنی در حالی موفق شد گیشه سینماهای آمریکا را از آن خود کند که فیلم جدید ریدلی اسکات با بازی لیدی گاگا نیز راهی سینماها شد. به گزارش «وطنامروز»، انیمیشن «افسون» شصتمین انیمیشن تاریخ کمپانی دیزنی، با اکران در سینماهای آمریکا در تعطیلات جشن شکرگزاری موفق شد صدر گیشه را به خود اختصاص دهد.
این انیمیشن موزیکال که با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری ساخته شده و از چهارشنبه اکرانش را در ۳۹۸۰ سالن سینما شروع کرد، در روز نخست 5/7 میلیون دلار فروخت و در نهایت با فروش 3/40 میلیون دلاری در ۵ روز، نخستین آخر هفته اکرانش را به پایان برد.
به این ترتیب به صدرنشینی «شکارچیان روح: افترلایف» خاتمه داده شد و این فیلم رده دوم فروش را با فروشی 5/24 میلیون دلاری از آن خود کرد. هر چند نسبت به هفته فروش این فیلم کاهشی ۴۴ درصدی را تجربه کرد اما باز هم فروشی قابل قبول را به نام خود ثبت کرد.
با اکران فیلم جدید ریدلی اسکات یعنی «خانه گوچی»، این فیلم در جایگاه سوم جدول فروش قرار گرفت و این موقعیت را با فروش 2/14 میلیون دلاری از نمایش در ۳۴۷۷ سالن سینما کسب کرد. این فروش بهترین افتتاحیه برای یک فیلم درام در دوران کرونا را از آن خود کرد. این فیلم که با بودجه ۷۵ میلیون دلاری ساخته شده با نمره «ب+» در سایت سینمااسکور از خریداران بلیت و با امتیاز ۶۱ درصد از منتقدان در سایت راتن تومیتوز روبهرو شده است. «خانه گوچی» در بازار بینالمللی نیز از نمایش در ۴۰ کشور 8/12 میلیون دلار کسب کرده. در این میان سهم بریتانیا و ایرلند با فروش 4/3 میلیون دلاری بیشتر از بقیه بوده است. «ابدیها» با فروش 4/11 میلیون دلار در فاصله چهارشنبه تا یکشنبه و «رزیدنت اویل» با فروش 8/8 میلیون دلار، فیلمهای ردههای چهارم و پنجم گیشههای فروش در آمریکای شمالی بودند.
ارسال به دوستان
کدام شخصیتهای سیاسی از فیلم «منصور» حذف شدند؟
تهیهکننده فیلم سینمایی «منصور» که با محوریت امیر سرلشکر شهید ستاری تولید شده است، از حذف ۲ شخصیت سیاسی از این فیلم خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، جلیل شعبانی، تهیهکننده فیلم سینمایی منصور پیرامون آخرین وضعیت اکران این فیلم گفت: منصور تاکنون با استقبال خوبی در سینماهای سراسر کشور روبهرو بوده است و این نشان میدهد اگر فیلمی در شأن قهرمانان ملی این سرزمین ساخته شود مردم با جان و دل به استقبال آن میروند.
وی در ادامه افزود: این استقبال آن هم در شرایط کرونایی ما را شگفتزده کرد و اغلب سانسها و سینماهایی که منصور در آن در حال اکران است با ظرفیت کامل نمایش داده میشود.
شعبانی با انتقاد از تصمیمات شورای صنفی نمایش گفت: شورای صنفی نمایش در سازمان سینمایی به دلیل اینکه فیلمهای زیادی طی این ۲ سال تولید شده ولی به دلیل تعطیلی چندباره سینماها در کشور فرصت نمایش نیافتهاند، هر هفته چند فیلم را در چرخه اکران قرار میدهد که قطعا این اتفاق برای فیلمهای روی پرده آسیبزاست.
وی افزود: همه فیلمهایی که وارد چرخه نمایش در سینماها میشوند، سالن و سانس میخواهند که با توجه به محدودیت سینماها در کشور فرصت اکران فیلمها کمتر میشود. سازمان سینمایی باید از اکران فلهای آثار در سینماها جلوگیری کند، اگر نه در حق خیلی از آثار اجحاف خواهد شد.
تهیهکننده سینما در ادامه به اکرانهای جانبی «منصور» هم اشاره کرد و گفت: یکی از اتفاقات خوبی که برای فیلم سینمایی منصور در حال رقم خوردن است، نمایش این اثر در شهرهای فاقد سینما، روستاهای دورافتاده، مساجد سراسر کشور و برخی دانشگاههاست که به همت همکاران ما در «عمار یار» در حال انجام است.
شعبانی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره شخصیتهای سیاسی فیلم سینمایی منصور و حذف برخی از آنها افزود: در فیلم منصور بعضی شخصیتهایی که تقابلهایی با شهید ستاری دارند، برگرفته از اتفاقات و شخصیتهای واقعی هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: کاراکترهایی مثل «مهندس لقمان» و «مهندس حشمتزاده» که به مهندس ترکان و مهندس نعمتزاده اشاره دارند ولی چون حدس میزدیم این سکانسها هم به سرنوشت سکانسهای حذف شده دیگرمان دچار شود، تصمیم گرفتیم این شخصیتها با اسم و گریم دیگری در فیلم حضور داشته باشند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|