|
ارسال به دوستان
نگاهی به جدیدترین ساخته سیروس مقدم در عرصه نمایش خانگی
جزیره آبکی
عباس اسماعیلگل: سریالهای تلویزیونی همیشه جزو پرمخاطبترین برنامههای شبکههای مختلف سیما بودهاند که مخاطبان با هر طیف و نگرشی براساس سلیقه خود دنبالکننده سفت و سخت آنها میشدند اما در چند سال اخیر از یک سو با هجوم سریالهای شبکه نمایش خانگی با رنگ و لعاب لاکچری و پرهزینه و از سوی دیگر به دلیل افت محسوس سطح کیفی سریالهای برخی شبکههای پرمخاطب، دیگر از آن استقبال بالا از سریالهای تلویزیونی خبری نیست، مگر در چند مورد خاص که تعدادی از سریالها با استقبال بالای مخاطبان مواجه بودهاند. بدون شک یکی از چالشهایی که سازندگان سریالهای تلویزیون طی چند سال اخیر با آن دست و پنجه نرم کردهاند، رقابت نابرابر با سریالهای شبکه نمایش خانگی است؛ جایی که ستارههای سینما با دریافت دستمزدهای نجومی جولان میدهند. البته نمیتوان دلیل کاهش مخاطب سریالهای رسانه ملی را تنها سریالهای نمایش خانگی دانست و نباید از افت شدید کیفیت کار گروه فیلم و سریال یکی، دو شبکه صداوسیما براحتی گذشت؛ شبکههایی که روزگاری پرمخاطبترین و بهترین سریالهای تلویزیون را روی آنتن میبردند، چند سالی است جز یکی، دو سریال، مابقی آثارشان از کممخاطبترین سریالهای تلویزیون به شمار میروند که امیدواریم با حضور رئیس جدید سازمان، سریالسازی در صداوسیما به لحاظ کیفیت به ریل سابق خود بازگردد.
اما اگر بخواهیم درباره کیفیت آثار نمایش خانگی منصفانه قضاوت کنیم باید گفت در سالیان اخیر تعداد انگشتشماری از سریالهای نمایش خانگی به لحاظ کیفی یک سر و گردن از بسیاری از سریالهای شبکههای مختلف تلویزیون بهتر بوده است اما طی چند سال اخیر غالب سریالهای نمایش خانگی بهرغم هزینههای نجومی به لحاظ کیفی از شرایط مناسبی برخوردار نیستند. برخی از این سریالها نه تنها از سطح کیفی قابل قبولی برخوردار نیستند بلکه تماشای برخی سکانسهای آن توهین به شعور مخاطب تلقی میشود.
از میان حجم انبوه سریالهای ایرانی نمایش خانگی که این روزها در پلتفرمها به نمایش گذاشته میشود، سریال «جزیره» نمونهای از آن دست سریالهایی است که اندک مخاطبان با تماشای آن اقرار میکنند که سطح محتوای سریالهای تولیدات مراکز استانی صداوسیما -آن هم با بودجه اندک- به مراتب بهتر از اینگونه سریالهاست؛ آثاری چون «جزیره» بهرغم هزینههای بالایی که برای جذابیت بصری آثارشان انجام میدهند اما عملا به لحاظ فیلمنامه حرفی برای گفتن ندارند. نقد و بررسی اینگونه آثار که به لحاظ فیلمنامه تهی به نظر میرسند کار به مراتب سختتری نسبت به نقد سریالهای پرمحتوا برای منتقدان و اهالی رسانه محسوب میشود زیرا مجموعه نمایشی که حرفی برای گفتن ندارد نهایت تجزیه و تحلیلی که به لحاظ محتوایی بتوان به آن وارد کرد در چند سطر خلاصه میشود. درباره «جزیره» مهمترین بخش آن مربوط به کاراکترهای غیرواقعی و عجیب سریال است، به عنوان مثال کاراکتر اصلی سریال «جزیزه» که روایتگر زندگی شغلی و خصوصی دختری به اصطلاح خبرنگار و مطالبهگر است، تصویری کاملا مضحک و غیرواقعی از خبرنگاران نشان میهد و هر کسی که فقط یک ماه تجربه کار خبرنگاری در کشور داشته باشد به فضای نامانوس و عجیبی که نویسندگان «جزیره» برای کاراکتر خبرنگار سریال ترسیم کردهاند پی میبرد. سیروس مقدم در مسند کارگردان به همراه نویسندگان سعی کردهاند خبرنگاری جسور، مطالبهگر و اجتماعی را در کارشان نشان بدهند اما به خاطر ضعف عمده نویسندگان، کاراکتر خبرنگاری فضول، بیادب، گستاخ، بهانهگیر و لوس را ترسیم کردهاند که برای آقایان سریال دلبری هم میکند.
اما نکته دوم و مهمی که درباره ضعفهای اساسی «جزیره» باید گفت مربوط به حضور امیر مقاره، خواننده گروه ماکان بند به عنوان نقش نخست مرد سریال جزیره است، البته باید گفت در سینمای ایران برخی خوانندههای مطرح پاپ به طور جدی وارد عرصه بازیگری شدهاند که بهرغم آنکه چندین تجربه بازیگری در کارنامه خود دارند؛ غالبا آثارشان جایی در سینمای بدنه ندارد و در دستهبندیهای فیلمهای تجاری قرار میگیرد اما این روزها ایفای نقش بهنام بانی در فیلم «گشت ارشاد 3» و حضور عجیب خوانندههایی چون آرش عدلپور و رضا یزدانی در سریالهای نمایش خانگی حسابی خبرساز شده است.
از سویی حضور خوانندهها در عرصه سینما، اتفاق جدیدی نیست و برخی خوانندههای مطرح دنیا هم تجربه بازیگری در سینما را دارند که گاهی میتوانند یک بازیگر حرفهای باشند و استعدادشان را به رخ بکشند و گاهی تنها به دلیل نامآشنا بودن در موسیقی روی پرده سینما ظاهر میشوند. در سینمای ایران نیز برخی خوانندههای نوظهور پاپ به طور جدی وارد عرصه بازیگری شدهاند که بهرغم آنکه چندین تجربه بازیگری در کارنامه خود دارند اما غالبا آثارشان جایی در سینمای بدنه ندارد و در دستهبندیهای فیلمهای تجاری قرار میگیرد. تجربه امیر مقاره در «جزیره» هم از این قاعده مستثنا نیست و واقعا سطح بازیگری وی در جزیره آنقدر دم دستی است که جای هیچ صحبتی درباره جزئیات بازی و نقش این خواننده در این سریال را نمیگذارد. در پایان باید گفت اینکه خوانندههای نوظهور پاپ به واسطه دیده شدن بیشتر در سریالهای نمایش خانگی به ایفای نقش میپردازند، جدا از لطمات فنی که به کیفیت آثار وارد میکند، فضای هنری سریالها و فیلمهای سینمایی را هم بشدت مخدوش میکند. باید از کارگردانانی چون سیروس مقدم و بازیگران حرفهای چون محمدرضا فروتن، حمید فرخنژاد و ... سوال کرد: آیا نباید به خاطر همکاری با اینگونه نابازیگران در سریالهای آبکی، کمی به فکر اعتبار هنریتان باشید؟ البته شاید برخی از این هنرمندان در جواب این سوال، اینگونه توجیه میکنند که فضای حرفهای سینما میطلبد تجربههای مختلفی را داشته باشیم.
***
فیلمهای روی پرده چقدر فروختهاند؟
فیلم تازه اکران شده «جنایت بیدقت» به کارگردانی شهرام مکری پس از 3 روز به فروش ۳۲ میلیون تومان رسید. به گزارش «وطنامروز»، هفته گذشته آخرین ساخته شهرام مکری به چرخه اکران فیلمهای سینمایی اضافه شد که با نمایش در ۲۹ سالن به رقم فروش ۳۲ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان رسید. «بندر بند» ساخته منیژه حکمت، دیگر فیلم جدیدی است که از دهم آذرماه اکران شده و تاکنون نزدیک به ۶۰ میلیون تومان فروش داشته است. «رمانتیسم عماد و طوبا» به کارگردانی کاوه صباغزاده که از سوم آذرماه روی پرده رفته تاکنون ۱۳۱ میلیون تومان بلیت فروخته است. «شهر گربهها» ساخته سیدجواد هاشمی پس از حاشیههای فراوانی که منجر به اصلاح فیلم شد، تاکنون بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروش داشته است. فیلم «آتابای» نیکی کریمی هم که با استقبال خوبی در این روزها مواجه شده، از سوم آذرماه تاکنون بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان فروش داشته است. فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی که روایتی از زندگی شهید ستاری است، از ۱۹ آبانماه اکران شده و تاکنون نزدیک به ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بلیت فروخته است. «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی پس از حدود یک ماه و نیم اکران در سینماها با حدود ۴۰۰ هزار نفر مخاطب بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروش داشته است. «گشت ۳» به کارگردانی سعید سهیلی نیز که این روزها فروش خوبی دارد و تعداد مخاطبانش در حال نزدیک شدن به یک میلیون نفر است، بیش از ۲۱ میلیارد تومان فروش داشته است. «حکم تجدیدنظر» به کارگردانی محمدامین کریمپور هم که از ۲۶ آبان روی پرده رفته تاکنون ۲۵۰ میلیون تومان بلیت فروخته است. کمدی «آپاچی» به کارگردانی آرش معیریان از ۲۶ آبان تاکنون فقط ۳۴۰ میلیون تومان فروش داشته است. «تومان» به کارگردانی مرتضی فرشباف هم پس از گذشت حدود یک ماه و نیم از شروع نمایش حدود ۱۲۳ میلیون تومان فروش داشته است. پرفروشترین فیلم سال تاکنون «دینامیت» مسعود اطیابی است که بیش از ۳۰ میلیارد تومان بلیت فروخته است. آمار این گزارش طبق اطلاعات ثبت شده در سامانه سمفا تا ساعت ۱۰:۳۰ شنبه ۲۰ آذرماه است.
ارسال به دوستان
معرفی برنامههای سیمای استانها برای دومین سالگرد شهادت حاجقاسم
سیمای مراکز استانها برنامههای مختلفی را در ساختارهای گوناگون خبری، مستند، ترکیبی و گزارشی به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار حاجقاسم سلیمانی تولید و روانه آنتن میکنند.
به گزارش «وطنامروز»، در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار حاجقاسم سلیمانی، برنامهریزی برای تولید و پخش ویژهبرنامههای تلویزیونی از سیمای مراکز استانها از مدتی پیش شروع شده و برنامههایی نیز در همین راستا تولید شدهاند. همچنین بخشی از برنامههای تلویزیونی هم در روز سیزدهم دیماه یعنی سالروز شهادت سردار دلها به صورت زنده پخش خواهند شد. بر این اساس برنامههایی با محوریت شهادت سردار سلیمانی و تبیین ابعاد مختلف زندگی و مبارزات سردار در دستور کار سیمای مراکز قرار دارد که از آن جمله میتوان به پخش ویژهبرنامه «سردار دلها» از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح روز سالگرد به صورت زنده از سیمای مرکز کرمان و پخش از شبکههای استانی اشاره کرد. «به یاد سردار» در ارتباط با مراکزی که میزبان پیکر پاک شهید سلیمانی بودهاند (خراسان رضوی، قم، خوزستان و کرمان)، پخش فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شخصیت و جهاد سردار سلیمانی در برنامههای مختلف صدا و سیمای مراکز، پخش گزیدههای بیانات سردار سلیمانی در قالب قطعات کوتاه در فواصل برنامهها و تولید و پخش سرود، موسیقیهای حماسی و کلیپهای تصویری ویژه شهادت سردار سلیمانی از جمله کلیپ «علمدار» تولید مرکز کرمان و پخش نماهنگ «سردار وطنم» با صدای حاج صادق آهنگران ساخت مرکز خوزستان از دیگر برنامهریزیهای استانها برای این مناسبت است.
همچنین قرار است پخش تصاویر و کلیپهایی از تشییع پیکر سردار در شهرهای مختلف در فواصل برنامههای سیمای مراکز استانها روی آنتن برود.
با توجه به توانمندی سیمای مراکز استانها در تولید آثار مستند، تولید مستندهای تلویزیونی از جمله «بچههای حاجقاسم»، «حسین پسر غلامحسین»، «لحظهای خلوت»، «خورشید» و مستند «روستای قنات ملک» (زادگاه شهید سلیمانی) در مرکز یزد هم در دستور کار قرار داشته است. علاوه بر این پخش مستندهای مختلف با موضوع مقاومت، سردار سلیمانی و مدافعان حرم از جمله «بچههای حاجقاسم» تولید سیمای مرکز کرمان، مستندی با موضوع شهید شهروز (همراه همیشگی و محافظ سردار دلها) در سیمای مرکز قم، مستندهای «سلفی با عمو مهدی»، «سردار سلیمانی و شهید کاظمی»، «ابوفاضل»، «آخرین پرواز فرمانده»، «شهید زنده»، «در میان آتش» و «وداع ماندگار» در مرکز قم، مستند «از سیل تا تشییع» در مرکز خوزستان با موضوع تشییع سردار سلیمانی و مستند «شهید شیخ شعاعی» در مرکز کرمان با موضوع امضای کفن شهید حاجقاسم بنا به درخواست ایشان قبل از شهادت از دیگر آثاری هستند که به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار دلها روی آنتن سیمای مراکز استانها میروند. با توجه به اهمیت آشنایی نسل جوان با زندگی و مبارزات سردار شهید سلیمانی، پخش زیرنویس در سیمای مراکز با محوریت این مباحث هم در فواصل زمانی مناسب در نظر گرفته شده است.
واحدهای خبری مراکز استانها هم تولید و پخش گزارشهای خبری از رویدادهای استانی با موضوع سردار سلیمانی و گرامیداشت سالگرد شهادت ایشان را در دستور کار دارند. در مجموع ۴۲۷ ساعت ویژهبرنامه در ساختارهای مختلف به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها از سیمای مراکز استانها پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
حمیدی مقدم: کرونا موجب توسعه فضای مخاطبی سینمای مستند شد
محمد حمیدیمقدم، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و دبیر پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» درباره ویژگیهای این دوره، سینمای مستند، مشکلات و چشماندازهایش در برنامه «شهرفرنگ» صحبت کرد. وی در ابتدای این برنامه درباره ویژگیهای پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» گفت: ویژگی امسال جشنواره «سینماحقیقت» توأم بودن دومین سال آن با پدیده کرونا و تاثیری که این بیماری بر زندگی ما و همه حوزههای فرهنگ، اقتصاد، اجتماعی و سیاسی گذاشت، است. سال گذشته به دلیل تاثیر ناگهانی این ویروس، جشنواره «سینماحقیقت» را به طور کامل به صورت برخط اجرا کردیم که اتفاق بزرگ و خوبی بود. تهدید ویروس کرونا باعث شد ما رشد و پیشرفتی در توسعه فضای مخاطبی سینمای مستند داشته باشیم. برگزاری برخط جشنواره «سینماحقیقت» این امکان را برای ما به وجود آورد که زیرساختهای اکران آنلاینمان را قوی کنیم، از سامانههای برخط و «ویاودی»ها که ورودشان بتازگی آغاز شده بود، استفاده خوبی کنیم و این مرحله را بخوبی پشت سر بگذاریم. او ادامه داد: اتفاق مهمتر، زنده بودن جریان سینمای مستند و کل سینمای ما در 2 سال اخیر است. سعی کردهایم جشنواره «سینماحقیقت» با همه مرارتهای موجود متوقف نشود. باز هم خوشحالیم که مستندسازها در کنار تمام این سختیها به کارشان ادامه دادند و دوربینهایشان اتفاقات و واقعیتهای جامعه امروز را رصد کرده است. سینمای مستند مهمترین گونه سینماست، چرا که دخل و تصرفی در آن نیست. آن چیزی که در تاریخ سینمای مستند میبینیم، صراحت، شجاعت و جسارت است که خوشبختانه در جشنواره امسال نیز رخ داده است. مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همچنین درباره بودجه پانزدهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» تصریح کرد: با توجه به زیرساختهایی که در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی وجود دارد و همچنین مقرون بهصرفهترین جشنوارهای که شاهد آن خواهیم بود، بودجه جشنواره «سینماحقیقت» امسال در سازمان سینمایی ۳ میلیارد تومان تعیین شده بود که به دلیل افزودن بخش فیزیکی به جشنواره و هزینههای اجاره سالن، آمادهسازی فنی فیلمها و پذیرایی حداقلی از اصحاب رسانه کمی بیشتر از این میشود، پیشبینی ما عدد سه و نیم میلیارد یا ۳ میلیارد و 700 میلیون تومان برای این دوره از جشنواره است. ارسال به دوستان
اخبار
حمایت هنرمندان جبهه انقلاب از علی رضوانی
پس از اقدام مستکبرانه پارلمان انگلیس در قراردادن نام خبرنگار بخش خبری 20:30 در لیست تحریم، جمعی از هنرمندان جبهه انقلاب با وی دیدار و حمایت خود را از این خبرنگار متعهد و انقلابی اعلام کردند. به گزارش «وطنامروز»، مازیار بیژنی، کاریکاتوریست اثری از اقدام خبیثانه انگلیسیها علیه رضوانی طراحی و تقدیم او کرد. همچنین مرتضی شهریاری از نقاشان جوان و انقلابی نیز پرترهای از رضوانی طراحی و به او اهدا کرد. گلعلی بابایی چهره دیگری بود که خبرنگار جوان تلویزیون را ملاقات و تحسین کرد. گفتنی است پارلمان انگلیس در تازهترین اقدام مستأصلانه خود با طرح اتهامات واهی نام علی رضوانی، خبرنگار جوان بخش خبری 20:30 تلویزیون را در فهرست جدید تحریمی خود قرار داده است.
***
درهای تالار وحدت به روی کنسرتها باز میشود
سرانجام طلسم برگزار نشدن کنسرتها در تالار وحدت تهران شکسته شد و قرار بر این است پنجشنبه نهم دیماه حسین صفامنش، خواننده کرد تازهترین اجرای زنده خود را در این مکان برگزار کند.
به گزارش «وطن امروز»، حسین صفامنش، خواننده موسیقی کردی که اغلب مخاطبان او را با خوانندگی تیتراژ سریال «نون خ» میشناسند، آغازگر برگزاری کنسرتهای زنده در تالار وحدت خواهد بود.
این کنسرت در شرایطی پیش روی مخاطبان قرار میگیرد که مجموعه تالارهای وحدت و رودکی از تالارهای تابعه بنیاد فرهنگی- هنری رودکی طی ایام کرونا کنسرت زندهای برگزار نکرده بودند.
برگزاری کنسرت حسین صفامنش در تالار وحدت در شرایطی است که هنوز از جزئیات نحوه فروش بلیت، قیمت بلیت و جاگذاری مخاطبان اطلاعاتی در سامانه فروش بلیت ثبت نشده و مشخص نیست این کنسرت در چه شرایطی قرار است از مخاطبان میزبانی کند.
حسین صفامنش از جمله هنرمندان کرمانشاهی است که طی سالهای اخیر عمده فعالیتهای خود را متمرکز بر تولید و اجرای آثار موسیقایی در حوزه موسیقی کردی کرده است. ضمن اینکه انتشار آلبوم و تک آهنگهای مختلف، برگزاری کنسرت در چندین تالار موسیقی و اجرای برنامه در جشنوارههای مختلف از جمله فعالیتهای حسین صفامنش در عرصه موسیقی بوده است.
***
میرطاهر مظلومی در یک سریال کمدی جدید
میرطاهر مظلومی به عنوان جدیدترین بازیگر سریال کمدی «جناب عالی»، جلوی دوربین عادل تبریزی رفت.
به گزارش «وطن امروز»، با ادامه فیلمبرداری سریال «جناب عالی» به تهیهکنندگی مصطفی رضوانی، کارگردانی عادل تبریزی و نویسندگی مشترک عادل تبریزی و رؤیا خسرونجدی، میرطاهر مظلومی به این پروژه پیوست. کمدی «جناب عالی» قرار است با نگاهی طنز به نقد سیستم اداری کشور و مانعتراشیهای بر سر انجام کارها بپردازد.
امیرحسین رستمی، حسین سلیمانی، بیژن بنفشهخواه، مهوش وقاری، گیتی معینی، رضا بنفشهخواه، سروش طاهری، بلور کساییان، بیتا سحرخیز و منوچهر آذری از جمله بازیگران اصلی این سریال هستند.
«جناب عالی» سریالی کمدی- اجتماعی و محصول مشترک مرکز سریال سازمان سینمایی سوره حوزه هنری و شرکت نوآوری و شتابدهی فلق است.
***
«حکم تجدیدنظر» به فرهنگسرای ارسباران رسید
فیلم سینمایی «حکم تجدیدنظر» به کارگردانی محمدامین کریمپور در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و سپس با حضور عوامل فیلم، نقد و بررسی میشود. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «حکم تجدیدنظر» به کارگردانی محمدامین کریمپور یکشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و سپس با حضور عوامل فیلم، نقد و بررسی میشود.
در خلاصه داستان «حکم تجدیدنظر» آمده است: «حکم تجدیدنظر همیشه برای دادگاه نیست، گاهی پذیرش واقعیت و تجدیدنظر در عقاید و باورهای انسان سختتر از حکم قصاص است».
ژاله صامتی، همایون ارشادی، سیدفرید سجادیحسینی، گیتی قاسمی، زیبا کرمعلی، شاهرخ فروتنیان، احسان امانی، آرش عدلپرور و مجید یلان، بازیگران این فیلم هستند. محمدامین کریمپور کارگردان، رضا کریمی تهیهکننده و نویسنده، کورش جاهد کارشناس سینما و جمعی دیگر از عوامل فیلم، مهمانان پانصدوسیوهشتمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.
علاقهمندان برای حضور در این نشست میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
تولیدات هنری دفاعمقدس به نمایش در میآید
برپایی پنجمین جشنواره ملی «فانوس»
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاعمقدس از برگزاری پنجمین جشنواره ملی «فانوس» ویژه تولیدات هنری دفاعمقدس در بخشهای متنوع هنری خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، محمود سزاوار، رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاعمقدس گفت: پنجمین جشنواره ملی «فانوس» ویژه تولیدات هنری دفاعمقدس در بخشهای متنوع هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، موسیقی، سرود، فیلم، مستند، پویانمایی و برنامههای رادیویی برگزار میشود. وی افزود: آیین اختتامیه این مراسم روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه در استان خراسان رضوی و در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا علیهالسلام با حضور مسؤولان کشوری، لشکری و استانی و هنرمندان برگزیده به میزبانی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاعمقدس استان خراسان رضوی برگزار میشود.
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاعمقدس ادامه داد: ترویج و نشر فرهنگ و ارزشهای دفاعمقدس، زنده نگه داشتن یاد شهدای عزیز و بیان حماسههای جاودان ایثارگران و رزمندگان در دوران دفاعمقدس از اهداف مهم ما در این جشنواره است.
سزاوار در پایان گفت: ۴ هزار و ۹۴۳ اثر در این دوره جشنواره شرکت داشتند و بخش عمده آن آثار هنرمندان جوانی است که هرچند دوران دفاعمقدس را تجربه نکردهاند ولی الان در کنار پیشکسوتان این عرصه مقدس، پرچمدار و ادامهدهنده ترویج این فرهنگ متعالی حماسه، جهاد و مقاومت هستند که به طور جدی نیاز امروز و آینده ایران عزیز است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|