|
حذف نسخهنویسی کاغذی از امروز
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: از اول دیماه به همه مراکز درمانی ابلاغ شده است تا از این پس نسخهنویسی کاغذی حذف شود. دکتر مهدی رضایی اظهار کرد: از اول دیماه (امروز) تمام نسخ سرپایی از جمله در نسخهنویسی و نسخهپیچی صرفا به صورت الکترونیک پذیرش میشود و هیچگونه پرداخت غیرالکترونیک نخواهیم داشت.
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از دلایل رکوردزنی ترافیک تهران با یکهزار و 700 کیلومترمربع
مدیران ترافیک سوارِ کار نشدهاند
استاندار تهران: رئیسجمهور برای حل معضل ترافیک دغدغه دارد
ترافیک پیچیده و سنگین تهران این روزها رکورد زده است و این موضوع در شرایطی که مدارس و مراکز آموزشی تعطیل یا نیمهتعطیل هستند، عجیبتر به نظر میرسد. گویا مدیران حوزه ترافیک شهرداری تهران هنوز سوار کار نشدهاند!
به گزارش «وطنامروز»، شهروندان تهرانی در روزها و هفتههای اخیر شرایط ترافیکی سخت، عجیب و کمسابقهای را پشت سر گذاشتند. بنا بر اعلام مقامات پلیس راهور، ترافیک سنگین تهران در آخرین روزهای آذر 1400 رکورد روزهای پرترافیک امسال را شکست و با یکهزار و 700 کیلومتر مربع، تعجب شهروندان و رسانهها را در پی داشت.
ترافیک سنگین این روزهای تهران در حالی است که بسیاری از مدارس شهر تعطیل هستند، سرویسهای مدرسه در سطح شهر تردد ندارند و بسیاری از مراکز آموزشی فعالیتهای خود را به صورت پارهوقت ادامه میدهند. با این حال، ترافیک تهران رکورد زده و در کنار آلودگی هوا، زندگی شهری را برای شهروندان دشوار کرده است. از سوی دیگر، ازدحام قطارهای مترو و اتوبوسهای شهری این اجازه و امکان را به بسیاری از شهروندان نمیدهد که برای استفاده از سیستم حملونقل عمومی قانع شوند و استفاده از خودروی شخصی را کنار بگذارند.
* پلیس: حجم ترافیک در سال جاری بیسابقه است
چند روز قبل یک مقام پلیس راهور درباره ترافیک عجیب و غریب این روزهای تهران صحبت کرد و البته از نظر او تغییرات و شرایط جوی در مدل ترافیکی تهران تاثیرگذار است.
سرهنگ ابوالفضل موسویپور، جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به شکستن رکورد ترافیک تهران در سال جاری میگوید: در ماههای اخیر شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر پایتخت هستیم، اگر چه این حجم همچنان کمتر از روزهای قبل از شیوع کرونا در سال ۱۳۹۸ است اما به نسبت روزهای مشابه در سال ۱۳۹۹ افزایش داشته است.
به گفته وی، 27 آذر امسال با یکهزار و ۷۰۱ کیلومتر مربع، پرترافیکترین روز سال را شاهد بودیم.
موسویپور درباره الگوی شکلگیری ترافیک اظهار میدارد: بررسیهای ما نشان میدهد در روزهای عادی ترافیک محدوده غربی پایتخت از ساعت ۵:۳۰ کمکم شکل میگیرد و در محدوده شرقی شهر شکلگیری ترافیک از حوالی ساعت 6 است. در محورهای جنوبی شکلگیری ترافیک از ساعت ۵:۵۰ آغاز میشود و بار ترافیکی در محورهای شمالی نیز از حدود ساعت ۷ صبح شکل میگیرد. جانشین پلیس راهور تهران بزرگ درباره مساحت ترافیک در یک روز عادی میگوید: مساحت ترافیک تهران در یک روز عادی از ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ کیلومتر مربع است که این رقم در یک روز بارانی از ۱۳۰۰ تا ۱۷۰۰کیلومتر مربع است.
* استاندار تهران: حجم ترافیک این روزها وحشتناک است
توسعه ناوگان حملونقل عمومی شهر تهران یکی از مهمترین و موثرترین راهحلها برای معضل پیچیده ترافیک است و یکی از مخاطبان اصلی این موضوع، شهرداری تهران محسوب میشود که باید با برنامه مناسب وارد میدان شود. استاندار تهران در این باره به ایرنا میگوید: در جلسات شورای ترافیک استان، درباره ترافیک وحشتناک این روزهای تهران بحث و بررسی و درباره توسعه حملونقل عمومی و همچنین نوسازی این ناوگان تصمیماتی اتخاذ شد. محسن منصوری میافزاید: شخص رئیسجمهوری درباره ترافیک و آلودگی هوای پایتخت دغدغه دارد و این موضوع چندین مرتبه در جلسات هیات دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. دولت سیزدهم در تلاش است با همکاری شهرداری و سایر دستگاههای وابسته، نوسازی و توسعه ناوگان حملونقل عمومی را در تهران اجرایی و عملیاتی کند.
وی با اشاره به تردد روزانه بیش از 4 میلیون موتوسیکلت کاربراتوری در کلانشهر تهران ادامه میدهد: در زمینه برقی کردن موتوسیکلتها و اتوبوسهای درون شهری نیز دولت مصمم است این طرح را در کلانشهر تهران اجرایی و عملیاتی کند.
منصوری یکی از دلایل افزایش ترافیک این روزهای پایتخت را شیوع ویروس کرونا اعلام کرده و میگوید: پیش از شیوع این ویروس روزانه حدود 4 میلیون نفر از وسایل حملونقل عمومی از جمله مترو استفاده میکردند که این میزان اکنون حداقل ۵۰ درصد کاهش داشته و این امر باعث افزایش استفاده از خودروهای شخصی و افزوده شدن حجم ترافیک در تهران شده است.
* عضو شورای شهر: به کمک دولت امیدواریم
شرایط ترافیکی تهران این روزها به حدی پیچیده شده است که به تنهایی کاری از دست مدیریت شهری تهران، بویژه مدیران حوزه حملونقل ساخته نیست. بنابراین امید مدیران شهری این است که دولت در این باره وارد میدان شود و به شهرداری تهران کمک کند. سیدجعفر تشکریهاشمی، رئیس کمیسیون حملونقل شورای شهر تهران به «وطنامروز» میگوید: انتظار ما این است که دولت کنونی برخلاف دولتهای پیشین، برای حل واقعی مشکلات و گرفتاریهای شهر تهران در بخش حملونقل عمومی وارد میدان عمل و اقدام شود تا به مرور زمان و گامبهگام بتوانیم در مسیر بهبود شرایط پیش برویم.
تشکریهاشمی ادامه میدهد: با توجه به اینکه به واسطه بیتوجهی سالهای اخیر، اکنون در وضعیت نگرانکنندهای قرار گرفتهایم، رایزنی و مذاکره مدیریت شهری تهران با مقامات دولتی در دستور کار قرار گرفته است تا سهم دولت برای ارتقا و بهبود کمی و کیفی حوزه حملونقل عمومی افزایش یابد. رئیس شورای شهر تهران نیز جلساتی را با مسؤولان دولتی از جمله سازمان برنامه و بودجه آغاز کرده است و ما امیدوار به نتیجهبخش بودن این رایزنیها و جلسات هستیم.
* تماس بینتیجه با معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران
درباره وضعیت نابسامان ترافیک شهر تهران چند بار با سیدمجتبی شفیعی، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران تماس گرفتیم اما موفق به مصاحبه با او نشدیم.
درباره شفیعی باید به این نکته اشاره کنیم که او اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 از منتقدان سرسخت مدیریت شهری تهران در بخش حملونقل عمومی بود. او حالا با گذشت تقریبا یک دهه از آن انتقادها، به عنوان مقام ارشد شهرداری تهران در حوزه حملونقل و ترافیک دارای مسؤولیت است.
* آیا مدیران شهر با مترو و اتوبوس سفر میکنند؟
قطعا انتظار شهروندان از مدیران حوزه ترافیک شهرداری تهران این است که با درک شرایط سخت و دشواری که در این بخش بویژه ناوگان حملونقل عمومی با آن مواجه هستند، شاهد برنامهریزی صحیح و اقدام کارشناسی برای حل این مشکلات باشند. یکی از شهروندان تهرانی که در ایستگاه مترو حضور دارد به خبرنگار ما میگوید: ای کاش مدیران شهرداری هر روز با مترو و اتوبوس سفر میکردند تا شاید با درد و رنج روزانه ما آشنا میشدند. در ساعات اولیه صبح و ساعتهای عصر حجم زیادی از مسافران وارد مترو و اتوبوسهای شهر میشوند اما متاسفانه خدمات مناسبی را دریافت نمیکنند. وی میافزاید: خدمات مناسب به این معناست که مترو و اتوبوسها اینقدر شلوغ نباشد، بویژه در شرایطی که با مشکلات ناشی از کرونا مواجه هستیم. آیا مدیران شهری حاضرند جانشان را در این شرایط به خطر بیندازند و وارد قطارهای شلوغ و اتوبوسهای پر از جمعیت شوند؟ آیا خانواده آنها از مترو و اتوبوس استفاده میکنند یا اینکه ترجیح میدهند تصمیم بهتری برای سفرهای شهریشان بگیرند؟
شهروند دیگری در تکمیل این بحث میگوید: ما هر روز در ازدحام و فشردگی جمعیت با مترو سفر میکنیم. جالب است که روی در و دیوار شهر و ایستگاههای مترو نوشتهاند حداقل یک متر فاصله اجتماعی را رعایت کنید! این در حالی است که ما یک سانتیمتر هم نمیتوانیم این فاصله را رعایت کنیم چه رسد به یک متر!
***
چمران: مخبر هم از وضعیت نامناسب بودجه شهری تعجب کرد
یکی از بحثبرانگیزترین موضوعاتی که در روزها و هفتههای اخیر مورد توجه رسانهها و مدیران شهری بوده، حذف سهم شهرداریها از بودجه سال 1401 است. مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران دیروز پیش از آغاز سی و سومین جلسه شورای شهر تهران در ارتباط با لایحه بودجه سال آینده کشور اظهار داشت: آنچه اصرار داریم و آنچه قول داده بودند با آنچه اصلاح کرده بودند و به مجلس رفت متفاوت است، چرا که موارد زیادی را که در جلسه مطرح شده بود و قرار بود مورد توجه قرار بگیرد، در لایحه بودجه سال 1401 دولت نادیده گرفته شد و فکر نمیکردیم اینچنین شود. وی ادامه داد: موضوعاتی از جمله آلودگی هوا، حملونقل و ترافیک خود به خود حل نخواهد شد مگر اینکه کاری شود و کار علمی این است که وسایل حملونقل را آماده کنیم و برای این مساله نیز نیاز به اعتبار است. رئیس شورای شهر تهران با اشاره به کمبودهای ناوگان حملونقل عمومی خاطرنشان کرد: برای رفت و آمد یا نیاز به اتوبوس است یا واگن مترو یا تاکسی که فعلا بودجهای برای آن لحاظ نشده است و طبیعتا مردم از خودروهای شخصی استفاده میکنند و تا زمانی که مردم از خودرویسواری استفاده کنند این آلودگی هوا را داریم و خواهیم داشت. چمران با اشاره به رایزنیهای انجام شده با مجلس برای اصلاحیه لایحه بودجه 1401 دولت گفت: در این زمینه قرار است با فراکسیون شهری جلسهای را برگزار کنیم که پیشبینی میشود اوایل هفته آینده باشد. همچنین قرار است جلسهای را با ریاست مجلس در هفته جاری داشته باشیم. علاوه بر این با سایر کمیسیونها از جمله کمیسیون اقتصادی، برنامه و بودجه جلسه خواهیم داشت. وی با اشاره به برگزاری جلسه اخیر شهرداران کلانشهرها با معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: شب گذشته نیز به بحث بودجه شهرداریها پرداخته شد و معاون اول رئیسجمهور از این مباحث تعجب کرد، چرا که بنا به گفته ایشان قرار نبود لایحه بودجه 1401 دولت در ارتباط با شهرداریها به این شکل بسته شود.
ارسال به دوستان
اخبار
برخورد با ۱۱۱ گرداننده سایتهای شرطبندی و مراکز فساد در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برخورد با ۱۱۱ گرداننده سایتهای شرطبندی، قماربازی و مراکز فساد در تهران خبر داد. سردار حسین رحیمی در پنجمین مرحله از طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی و پلیس فتای پایتخت اظهار کرد: در این مرحله از طرح اقتدار، پلیس ۳۱ نفر از اراذل و اوباش سطحدار را که دارای تحرکات مجرمانه بودند دستگیر کرد. وی ادامه داد: همچنین در این مرحله از طرح ۸۰ نفر از اوباشی که جرائم خشن اعم از نزاع، تخریب، قمهکشی، عربدهکشی و... داشتند را نیز دستگیر کردیم. به گفته وی، ۱۱۱ نفر از گردانندگان سایت شرطبندی، قماربازی و مراکز فساد نیز در این طرح دستگیر شدند که برخی از آنها در فضای مجازی فعالیت میکردند. همچنین ۱۹۶ نفر از نوچه و نوپاها در بحث اوباشگری دستگیر شدند. سردار رحیمی درباره بحث بادیگارد گرفتن برخی افراد هم گفت: پیش از این نیز اعلام کردیم که چیزی تحت عنوان بادیگارد نداریم. اخیرا دیده شد یکی از افراد شناختهشده دست به این اقدام زد که چون خلاف قانون بود با آن برخورد شد. این موضوع در فضای مجازی نیز بازتاب داشت. وی درباره دستگیری باندهای جعل اسناد نیز گفت: درباره جعل اسناد ۳ باند منهدم شد و دستگیری سردستههای آنها نیز انجام شد که طی آن دهها مورد از اسناد جعلی کشف شد. فرمانده انتظامی پایتخت گفت: ۱۲۳۰ پاتوق صنفی را که احتمال میدادیم اراذل و اوباش در آنها تردد میکند تحت رصد قرار دادیم که با تعدادی از این موارد برخورد شد و ۶۷ مورد از پاتوقهایی که اوباش در آنجاها تردد داشتند نیز پلمب شد. همچنین با ۲۰ سرشبکه مرتبط با اراذل و اوباش هم برخورد شد.
***
اقامه «نماز جماعت در مدارس» توسط ۱۵ هزار روحانی
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزشوپرورش گفت: در واحدهای آموزشی کشور ۱۵ هزار روحانی مسؤولیت اقامه نماز را بر عهده دارند. میکائیل باقری در دیدار با آیتالله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین اظهار کرد: در بیشتر مدرسههای کشور نماز جماعت برگزار میشود و در واحدهایی که نماز جماعت برگزار نمیشود، یا به افق شرعی نمیرسند یا به لحاظ تعداد محدود جمعیت دانشآموزی، امکان برگزاری نماز جماعت نیست. وی افزود: در مدارس سراسر کشور، تعداد ۱۵ هزار روحانی مسؤولیت اقامه نماز را بر عهده دارند و به اقامه نماز جماعت با مشارکت دانشآموزان میپردازند. باقری تصریح کرد: مأموریت اصلی این اداره کل در بحث نماز نهادینه کردن فرهنگ نماز در بین دانشآموزان است و نخستین قدم به همین منظور از جشن تکلیف آغاز خواهد شد. مدیریت در این برنامهها اقتضایی و با توجه به شرایط خواهد بود.
***
ارسال ۱۰ هزار بخاری و آبگرمکن به مناطق کمتر برخوردار
بنیاد احسان در پویشی که از ۲ ماه پیش آغاز شده ۱۰ هزار بخاری و آبگرمکن به مناطق کمتر برخوردار ارسال کرده است. بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در پویش دلگرمی این بنیاد، بیش از 10 هزار بخاری و آبگرم بین مردم کمتر برخوردار و مناطق سردسیرتر توزیع کرد. در این پویش که از 2 ماه پیش آغاز شده، خیرین با کمک 2 میلیاردی حدود ۲۰ درصد سهم داشتند و ستاد اجرایی نیز به تنهایی 8 میلیارد تومان هزینه کرده است. این بخاریها و آبگرمکنها تولید داخل است و از کارگاههای داخل هر استان تهیه و بین مردم کمتر برخوردار همان منطقه توزیع شده است. پویش بعدی بنیاد احسان توزیع لباس گرم و کیف و کفش بین کودکان مناطق کمتر برخوردار است. پویشهای بنیاد احسان تا پایان امسال ادامه دارد.
***
بهرهمندی معلولان شاغل از امتیاز بازنشسـتگی پیش از موعـد
مدیرکل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور از امکان بهرهمندی افراد دارای معلولیت شاغل در بخشهای خصوصی و غیردولتی از امتیاز بازنشستگی پیش موعد خبر داد. محمدرضا شهبازی گفت: بر اساس اعلام معـاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی، با اجرای آییننامه قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی و معلولان عادی و شاغلان مشاغل سخت و زیانآور مصوب ۱۳۸۳ (مصوب 10/۲/85)، تمام معلولان عادی و معلولانی که بر اثر حوادث ناشـی از کار مشـمول قانون تامین اجتماعی که در بخش غیردولتی یا موسسات مشمول قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی (مصوب ۱۳۷۳ و اصلاحات بعدی آن) یا دستگاههای دارای مقررات استخدامی خاص شاغل باشند، میتوانند از مزایای مندرج در قانون مذکور بهرهمند شوند. وی افزود: افراد دارای معلولیت میتوانند برای بهرهمندی از بازنشسـتگی پیش از موعد به سازمانهای تامین اجتماعی در سراسر کشور مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
سرعت تکثیر سویه اُمیکرون ۷۰ برابر دلتا
واکسیناسیون و تزریق دوز سوم را جدی بگیرید
علاوه بر رعایت سفت و سخت پروتکلهای بهداشتی، تزریق دوز سوم واکسن کرونا ضروری است و کسانی که تا به حال واکسن نزدهاند هر چه سریعتر باید اقدام به تزریق این نوع واکسن کنند. معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به قدرت سرایت بسیار بالای سویه اُمیکرون کرونا گفت: در برخی کشورها ظرف چند ساعت آمارها افزایش ۲ برابری را تجربه کرد. برای جلوگیری از این موضوع اکنون دنیا به این نتیجه رسیده است که علاوه بر مراعات نکات بهداشتی، فقط دوز سوم میتواند جلوی ابتلا به این سویه را بگیرد. علیرضا اولیاییمنش در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر شکننده بودن شرایط فعلی اظهار کرد: مشابه این وضعیت در کشورهای دیگر رخ داده است که به پایین پیک رسیده بودند اما با ورود سویه اُمیکرون الان در حال تجربه پیک دیگری هستند. نمونه بارز این موضوع کشور انگلستان است. وی افزود: خوشبختانه با تلاشهایی که دولت جدید انجام داد پوشش واکسیناسیون به حد بالایی رسید اما نمیتوان گفت صرفاً با واکسیناسیون میتوانیم خیال راحتی داشته باشیم. آمارها میگوید تزریق ۲ دوز واکسن بعد از ۶ ماه در مقابل سویه اُمیکرون ۲۰ تا ۲۵ درصد اثربخشی دارد و این یعنی حدود ۷۰ درصد مردم به این سویه مبتلا میشوند. اولیاییمنش تاکید کرد: مردمی که هنوز دوز دوم واکسن را تزریق نکردهاند باید برای تزریق دوز دوم سریعا اقدام کنند و کسانی هم که هنوز دوز اول را تزریق نکردهاند به سرعت به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند. او با اشاره به اهمیت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تصریح کرد: اکنون دنیا به این نتیجه رسیده است که علاوه بر مراعات نکات بهداشتی، فقط دوز سوم میتواند جلوی ابتلا به اُمیکرون را بگیرد.
* سرعت تکثیر سویه اُمیکرون ۷۰ برابر دلتاست
یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که اُمیکرون ۷۰ برابر سریعتر از سویه دلتا در نای و ریهها تکثیر میشود. نتایج مطالعه محققان دانشگاه هنگکنگ نشان میدهد که سرعت انتقال سویه اُمیکرون در مقایسه با سویههای قبلی کروناویروس به مراتب بیشتر است. یافتههای این مطالعه بیانگر آن است که عفونت اُمیکرون در ریهها در مقایسه با کروناویروس اصلی به شکل قابل توجهی کمتر است که همین مساله میتواند نشانه شدت کمتر بیماری باشد. با آنکه سرعت تکثیر اُمیکرون در مقایسه با سویه دلتا ۷۰ برابر بیشتر است اما یافتهها نشان میدهد رشد سویه جدید در بافت ریه ۱۰ برابر کُندتر است.
* بیمارستانهای اُمیکرون مشخص شدند
برای رسیدگی به وضعیت مبتلایان احتمالی به اُمیکرون در هر استان بیمارستانهای خاصی در نظر گرفته شده است. معاون درمان وزارت بهداشت از تعیین ۲ بیمارستان در هر استان برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا و سویه اُمیکرون در کشور خبر داد. قاسم جانبابایی با اعلام اینکه در فاز اول فعلا یک تا ۲ بیمارستان در هر استان برای بیماران کرونایی و سویه اُمیکرون در نظر گرفته شده است، گفت: در فاز اول حدود ۸ هزار تخت بیمارستانی را برای بیماران کرونایی در نظر گرفتهایم که اگر لازم شد، این تعداد افزایش خواهد یافت. وی افزود: بیمارستانهایی که برای کرونا مشخص شدهاند، اختصاصی این بیماران خواهند بود.
* ۴۳ فوتی جدید کرونا در کشور
آمار جانباختگان کرونا همچنان زیر 50 نفر در شبانهروز است، این در حالی است که به گفته کارشناسان، چنانچه کاهش آمار مرگومیر و مبتلایان به کرونا منجر به عادیانگاری و بیتوجهی به رعایت پروتکلهای بهداشتی شود، بیتردید روزهای سخت کرونایی را دوباره در کشور شاهد خواهیم بود، چرا که اکنون ویروس جهشیافته کرونا موسوم به «اُمیکرون» نیز به کشور رسیده است. در همین باره وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۴۱۳ بیمار «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۴۳ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر روز سهشنبه ۳۰ آذر، ۲ هزار و ۴۱۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۷۶ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت ۴۳ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۱۶۷ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۱۲ هزار و ۶۹۵ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲ هزار و ۸۳۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۴۰ میلیون و ۹۸۱ هزار و ۶۸۴ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر هیچکدام از شهرهای کشور در وضعیت قرمز و نارنجی نیستند و ۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۳۹۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۵۹ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۳۸ نفر دوز اول، ۵۰ میلیون و ۶۵۱ هزار و ۲۲۸ نفر دوز دوم و ۴ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۵۵۱ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر اساس این گزارش، مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۱۴ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۸۱۷ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
سامانه جدید بارشی شنبه وارد کشور میشود
بدرقه پاییز با برف و باران
پاییز با بارش باران به اتمام رسید و طبق پیشبینی هواشناسی، بارشها همچنان در فصل زمستان ادامه دارد. دیروز رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به بارندگی در ۱۶ استان در آخرین روز پاییز (۳۰ آذرماه)، از کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور از امروز (اول دیماه) خبر داد. صادق ضیاییان گفت: با ادامه فعالیت سامانه بارشی امروز ( دیروز ۳۰ آذرماه) در استانهای چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، نیمه شرقی خوزستان، بوشهر، نیمه شمالی فارس، یزد، شمال کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی و به صورت پراکنده در استانهای اصفهان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، غرب کردستان، قزوین، البرز و تهران بارش برف و باران، وزش باد شدید موقت و در برخی مناطق جنوبی کشور وقوع رعد و برق پیشبینی میشود که شدت بارشها تا اواسط روز و در شرق خوزستان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری و شمال غرب فارس است. ضیاییان ادامه داد: از چهارشنبه تا شنبه (اول تا ۴ دیماه) نفوذ هوای سرد و کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور سبب تشدید بارشها در استانهای ساحلی خزر و بارش پراکنده برف در شمال غرب کشور خواهد شد. وی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور گفت: روز شنبه (۴ دیماه) با ورود سامانه بارشی علاوه بر شمال غرب و سواحل شمالی، مناطق غرب، جنوب غرب، مرکز و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی نیز بارش برف و باران خواهند داشت. این سامانه یکشنبه (۵ دیماه) در شمال شرق کشور فعال خواهد بود سپس از کشور خارج میشود. امروز در شمال غرب کشور و استانهای ساحلی خزر وزش باد شدید پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (امروز) صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲ دیماه) نیمهابری در بعضی ساعتها همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. این در حالی است که دیروز بعد از بارشهای شدید باران در شادگان خوزستان، معابر این شهر دچار آبگرفتگی و در برخی مناطق هم آب وارد خانهها شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|