|
پیگیری «فروش کارت واکسن بدون انجام واکسیناسیون» از طریق نهادهای امنیتی
سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت با انتشار توئیتی از پیگیری موضوع فروش کارت واکسن بدون انجام واکسیناسیون توسط نهادهای امنیتی خبر داد. محمد هاشمی در صفحه اجتماعی خود نوشت: «موضوع فروش کارت بدون انجام واکسیناسیون از مدتها قبل در دستور کار وزارت بهداشت بوده و از طریق نهادهای امنیتی در حال پیگیری است. ضمن تاکید بر تعداد بسیار اندک کارتهای صادرشده، به محض نهایی شدن بررسیها، نتیجه برخورد با متخلفان اطلاعرسانی میشود».
ارسال به دوستان
برخورد 59 خودرو در تصادف زنجیرهای محور بهبهان - رامهرمز 5 کشته و 41 مصدوم برجا گذاشت
مرگ در مِه
رئیس پلیس راه خوزستان: مهآلود بودن هوا و خطای انسانی عامل وقوع این حادثه دلخراش بوده است
روز گذشته تصادف زنجیرهای 59 دستگاه خودرو در محور بهبهان- رامهرمز منجر به فوت 5 نفر شد.
مدیر روابط عمومی اورژانس علوم پزشکی اهواز غلظت بالای مه در محور بهبهان- رامهرمز را موجب وقوع این حادثه دانسته و البته پلیس معتقد به خطای انسانی و رانندگی ناایمن در شرایط مهآلود است. عارف اصلشرهانی درباره این تصادف زنجیرهای اظهار داشت: ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح به دلیل مه شدید در محور مواصلاتی بهبهان - رامهرمز روبهروی روستای دودانگه حدود ۵۹ خودرو دچار سانحه و تصادف زنجیرهای شدند.
وی افزود: متأسفانه بر اثر این تصادفات ۴ خودرو دچار آتشسوزی شده، ۵ نفر جان خود را از دست دادند و ۴۱ نفر مصدوم شدند.
وی با بیان اینکه ۵ نفر از مصدومان و یک نفر از فوتیها زن و مابقی مرد بودند، گفت: اورژانس علوم پزشکی بهبهان و اهواز به دلیل سنگین بودن تصادفات همراه با جمعیت هلالاحمر خوزستان برای امدادرسانی در صحنه حضور یافتند.
رئیس پلیس راه خوزستان نیز گفت: خطای انسانی در این تصادف زنجیرهای در جاده بهبهان به اهواز بسیار مشهود است.
سرهنگ رضا دولتشاهی با اشاره به وقوع ۲ حادثه تصادف زنجیرهای در کیلومتر ۱۰ جاده بهبهان- اهواز اظهار داشت: در یک لاین جاده مذکور ۵۰ دستگاه خودرو و در لاین دیگر ۹ دستگاه خودرو با یکدیگر برخورد کردند.
وی افزود: جاده بهبهان- اهواز با پدیده مه غلیظ صبحگاهی مواجه بود اما با توجه به عریض بودن جاده و وجود علایم و تجهیزات ایمنی، عامل اصلی این تصادف زنجیرهای سرعت بالای خودروها و بیاحتیاطی رانندگان بوده است.
رئیس پلیس راه خوزستان گفت: برخی خودروها که آسیب کمتری دیدهاند از محل حادثه تخلیه شده اما خودروهایی که دچار خسارت زیاد شدهاند به پارکینگ منتقل شدند.
وی اظهار داشت: با پاکسازی محل حادثه، جاده بهبهان- اهواز برای تردد خودروها بازگشایی شده است.
سرهنگ دولتشاهی گفت: بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان در هفته جاری شاهد پدیده مهگرفتگی در استان هستیم به همین منظور از رانندگان تقاضا میشود با احتیاط بیشتر و سرعت مطمئنه در جادهها تردد کنند.
گفتنی است چهارم دیماه نیز تصادف ۵ دستگاه خودرو در جاده اهواز- خرمشهر ۱۰ کشته بر جا گذاشت.
* مروری کوتاه بر آمار تصادفات
تا سال 85 سالانه بیش از 27 هزار نفر بر اثر تصادف در جادههای کشور جان خود را از دست میدادند اما با توجه به ایجاد زیرساختهای جادهای همچنین نصب دوربین، این آمار تا حدودی کاهشی شده است. بر اساس تحلیلها و آمارهای پلیس راهور، سهم عامل انسانی در بروز تصادفات بالاتر از عوامل دیگر است.
ارسال به دوستان
جایگزین اتوبوس خوابی چیست؟!
محمد آزادی: یک جستوجوی ساده نشان میدهد با پرداخت تقریباً 25 هزار تومان میتوان هر شب به یک محل مناسب برای خواب و استراحت با امکاناتی همچون تلویزیون، اینترنت پرسرعت، نمازخانه و سرویس بهداشتی دسترسی داشت، بنابراین میتوان چنین فضاهایی را به عنوان جایگزین اتوبوسخوابی پیشبینی کرد.
به گزارش «وطنامروز»، شهردار تهران میگوید برای انتقال افراد به گرمخانه «التماس» میکنیم. با این همه انتشار تصاویر اتوبوسخوابی در فضای مجازی حسابی افکار عمومی را جریحهدار کرده است. اما ریشههای پدیده اتوبوسخوابی را باید در کجا جستوجو کرد؟ آیا اصلا هزینههای اتوبوسخوابی توجیه دارد؟
افرادی که اتوبوسهای شهری را برای خواب شبانه انتخاب میکنند، اینطور اظهار داشتهاند که بابت هر شب 12 تا 25 هزار تومان میپردازند. آنها البته میگویند خواب در اتوبوسهای بیآرتی چندان هم راحت نیست چون حداقل تا صبح باید 5 بار اتوبوس عوض و چند دقیقه بین هر بار پیاده و سوار شدن، سرما را تحمل کنند.
اظهارات اتوبوسخوابها در حالی است که همین الان هر شخص میتواند به یک اقامتگاه عمومی در مرکز شهر یا هر نقطه دیگر با قیمت ارزان دسترسی داشته باشد. یک جستوجوی ساده در فضای اینترنت ثابت میکند هزینه اقامت در یک خوابگاه حوالی میدان انقلاب بسته به اینکه چند تخته باشد بین تقریباً 25 هزار تومان به ازای یک شب است.
ضمن اینکه وقتی شما در مناطق مختلف تهران قدم میزنید، روی سنگفرش پیادهراهها و در و دیوار آگهیهای بیشماری را درباره اجاره خوابگاه و پانسیون آقایان و خانمها مشاهده میکنید. گاهی این رقابت بین مراکز اجاره اتاق خوابگاهی آنقدر زیاد است که میتوان با قیمتهای مناسب به یک خوابگاه امن و مناسب با امکانات کامل دسترسی داشت.
* صفر تا صد ماجرا؛ اتوبوسخوابها چه کسانی هستند؟
نماینده مردم تهران در شورای شهر میگوید پدیده اتوبوسخوابی اصلا فراگیر نشده است. زهرا شمس احسان با این وجود معتقد است حضور همین چند ده نفر در بیآرتیهای پایتخت اصلا زیبنده نیست؛ افرادی که بهروایت شاهدان عینی، بعضا حتی معتاد هم نیستند. اگر چه اغلب درگیر پدیده اعتیاد آن هم از انواع دردناک آن شدهاند.
میثاق اختر (خبرنگار) گفتوگوی خود با یکی از اتوبوسخوابها را اینطور نقل میکند: «ما زامبی نیستیم! فقط جای گرمونرمی برای استراحت پیدا کردیم. بله! من درگیر اعتیاد هم هستم. از صبح کار میکنم. گرمخانه اما نمیروم چون اصلا مناسب نیست؛ وسایل ما را میگیرند و پس نمیدهند».
اتوبوسخوابی اصلا رایگان نیست! افراد برای هر بار سوار شدن باید بلیت تهیه کنند. به علاوه آنطور که محمود ترفع، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تأکید میکند، همه اتوبوسها در ترمینال کاملا تخلیه میشوند. برای همین آنها ناگزیرند دوباره بلیت خریده و سوار بیآرتیهای مسیر بازگشت شوند.
افراد بیسرپناه با چه منطقی هزینه و گرفتاریهای استراحت در اتوبوسها را انتخاب میکنند؟ توکلیزاده، معاون شهردار تهران میگوید: «اینکه شهرداری تهران مکانی امن و آرام با امکانات کامل زمستانی در اختیار افراد آسیبپذیر قرار دهد، از آن سو این افراد در شرایط سخت در اتوبوس بخوابند، امری غیرطبیعی است».
وی البته تأکید میکند شهرداری تهران بهلحاظ قانونی نمیتواند کسی را به استراحت در گرمخانه «اجبار» کند، با این همه گرمخانههای همه مناطق بیستودوگانه شهر به روی همه نیازمندان باز است.
توکلیزاده همچنین از تعبیه گشتهای اجتماعی برای شناسایی افراد کارتنخواب در سطح شهر و هدایت آنها به گرمخانه نیز خبر داده است.
* آیا اتوبوسخوابی توجیه مالی دارد؟
افراد بیسرپناه ناگزیر از تهیه بلیت آن هم شبی چند بار برای استفاده از بیآرتیهای تهران هستند. بگذریم از اینکه برای استراحت در این اتوبوسها از کمترین امکانات رفاهی محروم خواهند شد.
تکانهای شدید هنگام حرکت، محل استراحت نامناسب و استرس ناشی از تخلیه آنها در انتهای خطوط را هم اضافه کنید. درحالی که تقریبا با همان هزینه اتوبوسخوابی، میتوان از پانسیونهای مختلف شهر نیز استفاده کرد؛ پانسیونهایی که مجهز به تختخواب گرم، امکانات بهداشتی و حمام نیز هستند!
با یک جستوجوی ساده میتوان مثلا یک پانسیون مجهز در حوالی میدان انقلاب تهران را با ماهی750 هزار تومان (شبی 25هزار تومان) اجاره کرد، البته نرخ اجاره اتاقهای اشتراکی در مناطق جنوبی شهر پایینتر از اینهاست. بگذریم از اینکه خدمات رایگان شهرداری تهران در گرمخانههای مناطق بیستودوگانه، همیشه در اختیار آنهاست.
با همه این اوصاف بهنظر میرسد اصرار برخی افراد برای استراحت در بیآرتیهای شهر را نباید حتماً «اقتصادی» تعبیر کرد. برخی ممکن است از خدمات گرمخانههای تهران ویژه افراد غیرمعتاد اطلاع نداشته باشند. بعضیها نیز نگران از دست رفتن مواد مخدر همراه خود هستند. بعضی از اتوبوسخوابها نیز احتمالا به اتوبوسخوابی «عادت» کردهاند.
* ریشههای پدیده اتوبوسخوابی را کجا باید جستوجو کرد؟
البته که نمیتوان منکر مشکلات شدید اقتصادی در سالهای اخیر شد. معاون سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران میگوید: «28 هزار معتاد متجاهر بنا بر اعلام ناجا در تهران وجود دارند. یعنی تعداد این افراد در 15سال اخیر ۳ برابر شده است، البته تبدیل شدن به یک کارتنخواب، ظرف ۳-۲ ماه ممکن نیست و نیازمند یک فرآیند چند ساله است».
شرفدوست همچنین آمار جالبی درباره مشخصات افراد ساکن در گرمخانه ارائه میکند: «70درصد شهرستانی هستند. کسانی که متأثر از مشکلات عمیق اقتصادی در سالهای اخیر با سرمایه اندک به تهران آمدهاند اما نتوانستند تاب بیاورند». وی معتقد است حل معضل کارتنخوابی جز با اصلاح شرایط اقتصاد کلان امکانپذیر نیست.
ارسال به دوستان
اخبار
هلالاحمر به بیماران نیازمند تسهیلات میدهد
سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر از تامین اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریالی برای اعطای وام به بیماران نیازمند خبر داد. وحید سلیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: با توجه به افزایش هزینههای درمانی و با پیگیری صورتگرفته از سوی سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر، مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای بیماران کمبضاعت و دارای شرایط خاص در نظر گرفته شد. وی با بیان اینکه سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر بر اساس دستورالعمل اجرایی در ماده ١٦ قانون بودجه سال جاری، برای اعطای تسهیلات به بیماران نیازمند در هر یک از استانها، اعتباری مجزا اختصاص داده است، گفت: این مبلغ به شکل وام و با نرخ سود ۴درصد و با بازپرداخت حداکثر ۵ ساله به این افراد اعطا خواهد شد. سرپرست سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه ۳ بانک ملی، مسکن و صادرات به عنوان بانکهای عامل در نظر گرفته شدهاند، تصریح کرد: برای پرداخت این وام قرضالحسنه، بیماران نیازمند و معسر و همچنین بیماران ناشی از کرونا در سراسر کشور مورد توجه قرار خواهند گرفت.
سلیمی ادامه داد: تسکین آلام بشری در جامعه و افزایش اثربخشی خدمات حمایتی به بیماران نیازمند و معسر بخشی از رسالت، وظایف ذاتی و ماموریتهای هلالاحمر محسوب میشود.
***
غذای نامناسب نخستین دلیل مرگ است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اعلام کرد: ۱۰ عامل از ۱۹ عامل مرگ در بیماریهای غیرواگیر مربوط به تغذیه است. دکتر زهرا عبداللهی در وبینار «ضرورت توجه به تغذیه کارکنان» گفت: بیماریهای غیرواگیر علت ۶۰ درصد مرگها در جهان و ۷۶ درصد مرگها در ایران است. این وضعیت در تمام کشورهای با درآمد بالا، متوسط و پایین از جمله در ایران که مردم درآمد متوسط دارند، یک روند افزایشی دارد. وی با اشاره به اینکه الگوی غذایی نامناسب نخستین ریسک فاکتور و نخستین دلیل مرگهاست، ادامه داد: در یک مطالعه که در ۱۹۵ کشور توسط ۱۳۰ محقق از ۴۰ کشور جهان انجام شد، رژیم غذایی نامناسب با ۱۱ میلیون قربانی نخستین عامل خطر مرگ در جهان شناخته شده و یکپنجم مرگها را در جهان به خود اختصاص داده است. وی افزود: سال ۲۰۱۷ ایران ۲۹۹ هزار مورد مرگ داشته است که این رقم در سال ۲۰۴۰ میلادی به حدود ۸۰۰ هزار مورد میرسد که ۳۹۰ هزار مورد ناشی از بیماریهای غیرواگیر خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه ایرانیان 7/9 گرم نمک در روز (یعنی ۲ برابر مقدار توصیه شده) مصرف میکنند، بیان داشت: با افزایش مصرف سبزی و میوه، کاهش مصرف روغن، کاهش اسید چرب اشباع و افزایش تحرک بدنی و کنترل وزن، شاهد کاهش ۲۷ درصدی غیبت در کار، کاهش ۲۶ درصدی هزینههای مراقبتی و کاهش ۳۲ درصدی هزینههای ناتوانی و معلولیت ناشی از بیماریها خواهیم بود.
***
کلاهبرداری با نام و عنوان سامانه ملی املاک و اسکان
مجرمان سایبری با ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به هموطنان با نام و عنوان سامانه ملی املاک و اسکان کشور مترصد کلاهبرداری از آنان هستند. سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: بر اساس رصدهای انجامشده در فضای مجازی و گزارشهای دریافتی از شهروندان، مشخص شد مجرمان سایبری در ترفندی جدید با سوءاستفاده از نام و اعتبار سامانه ملی املاک و اسکان کشور و با ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به هموطنان مبنی بر تعیینتکلیف واحدهای مسکونی خالی و ابلاغ بخشنامههای قانونی سازمان مالیاتی کشور، مترصد هدایت هموطنان به لینکهای جعلی و آلوده به منظور ایجاد دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه فریبخوردگان یا برداشت غیرمجاز از حسابهای مالی آنان هستند. سرهنگ پاشایی در این زمینه به هموطنان توصیه کرد به هیچ عنوان فریب این ترفند کلاهبرداری مجرمان سایبری را نخورند و همواره آگاه باشند که ارسال پیامک با نام سامانه ملی املاک و اسکان کشور با شماره پوششی با نام V.Maskan به هموطنان واجد شرایط ارسال میگردد و آدرس دقیق سامانه مذکور amlak.mrud.ir بدین شکل بوده و به هیچ عنوان سازمانهای اداری و اجرایی کشور به جهت ابلاغ دستورالعملهای جاری یا سایر اطلاعرسانیها از شماره تلفنهای شخصی یا پیامرسان واتساپ استفاده نمیکنند.
***
تداوم بارشهای زمستانی در این هفته
سامانه بارشیای که روز گذشته از غرب و شمال غرب وارد کشور شد، بارش برف و باران در ۶ استان را به دنبال داشت.
صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: سهشنبه 21 دیماه در استانهای خوزستان، لرستان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، کرمانشاه، کردستان، جنوب آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استانهای زنجان، قزوین، البرز و تهران بارش برف و باران پیشبینی میشود. وی ادامه داد: چهارشنبه نیز در شمال غرب کشور بارش پراکنده رخ خواهد داد.
ضیاییان با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور گفت: پنجشنبه ۲۳ دی سامانه بارشی جدیدی از شمال غرب وارد کشور میشود و شمال غرب، غرب، ارتفاعات جنوب غرب، سواحل غربی دریای خزر و دامنهها و ارتفاعات البرز مرکزی و برخی مناطق مرکزی کشور را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
ارسال به دوستان
توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام میشود
بازسازی مدارس و اشتغالزایی در مناطق سیلزده
پس از بارشهای سیلآسای هفته گذشته و تخریب بسیاری از زیرساختها، آبگرفتگی معابر در شهرهای جنوبی و نفوذ آن به خیلی از منازل، سیل امدادرسانی و کمکها از سوی نهادها و ارگانها دولتی و... به سمت شهرهای سیلزده روانه شد و مسؤولان نیز قول مساعد دادند اقدامات لازم را برای بازگرداندن مردم مناطق سیلزده به زندگی عادی به کار گیرند. در همین حال مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از بازسازی مدارس آسیبدیده و اشتغالزایی در مناطق سیلزده کشور خبر داد. محمد ترکمانه با بیان این مطلب افزود: بنیاد برکت با توجه به گزارش ارائهشده توسط سازمان نوسازی مدارس، نسبت به بازسازی و تعمیر مدارس آسیبدیده در مناطق سیلزده کشور اقدام میکند. بنیاد همچنین ضمن احیای مشاغل آسیبدیده در جریان سیل، طرحهای اشتغالزایی جدیدی را در این مناطق اجرا میکند. مدیرعامل بنیاد برکت که از مناطق سیلزده بخش بیرم و دهستان درز و سایبان شهرستان لارستان در استان فارس بازدید میکرد، اظهار داشت: بنیاد برکت بخش قابل توجهی از خسارت افرادی را که در جریان سیل اخیر لوازم خانگی، جهیزیه، دام یا مزارع کشاورزیشان از بین رفته است، جبران میکند. وی تاکید کرد: بنیاد همچنین به صورت خاص و ویژه، جهیزیه آسیبدیده یا از بین رفته نوعروسانی را که قرار بوده به خانه بخت بروند، به طور کامل تهیه و تأمین خواهد کرد. ترکمانه از احیای کسبوکارهای آسیبدیده در جریان سیل اخیر کشور و اشتغالزایی در مناطق سیلزده نیز خبر داد و گفت: در همین راستا، یکهزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در مناطق سیلزده جنوب استان فارس اجرا میشود که ایجاد ۳ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را برای مردم این مناطق به دنبال خواهد داشت. به گفته وی، این بنیاد به صورت فوری و اورژانسی در ساخت سیلبندهای مورد نیاز استان فارس برای جلوگیری از خسارت در صورت وقوع مجدد سیل نیز مشارکت میکند. وی با تاکید بر تأمین مخازن آب از سوی بنیاد برکت تصریح کرد: تعداد ۵۰ عدد مخزن آب ۵ مترمکعبی در اختیار روستاهای فاقد مخزن آب شهرستان لارستان قرار میگیرد. ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در مرمت و بازسازی راهها و جادههای آسیبدیده در جریان سیل اخیر در استان فارس نیز مشارکت میکند. ارسال به دوستان
رئیس کمیسیون آموزش مجلس:
تا پایان سال ۱۴۰۰ تمام معلمان «رتبهبندی» میشوند
رتبهبندی معلمان با مهر تایید نهایی شورای نگهبان پایان یافته و شکل اجرایی به خود میگیرد. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: رتبهبندی معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اجرا شده و تا پایان سال ۱۴۰۰ تمام معلمان باید رتبهبندی شوند. علیرضا منادیسفیدان درباره رتبهبندی معلمان اظهار کرد: با تلاش مجلس و رایزنی در دولت قبل، لایحه رتبهبندی معلمان مطرح و تصویب شد و هماکنون در شورای نگهبان است و تا 3-2 روز آینده نهایی خواهد شد. منادیسفیدان با اشاره به اینکه مجلس حساسیت زیادی نسبت به آموزشوپرورش دارد، گفت: سند تحول بنیادین و اجرای آن در نظام آموزشوپرورش، برای ما مهم است. وی با اشاره به اینکه ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای لایحه رتبهبندی به بودجه افزوده شده است، افزود: در تلاشیم این عدد را در بودجه سال ۱۴۰۱ به ۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: با تأسیس «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» توانستیم دانشآموزان صفر تا ۶ سال را نیز به آموزشوپرورش برگردانیم. منادیسفیدان ادامه داد: متأسفانه با شیوع کرونا بسیاری از دانشآموزان بویژه در مناطق محروم، از ادامه تحصیل بازماندند. وی با بیان اینکه آموزشوپرورش در شرایط امروز دارای مشکلات زیادی است، افزود: برنامههای وزیر آموزشوپرورش، برنامههای خوبی است که به مجلس ارائه شده است و در مجلس، یکی از مهمترین پایشهای کمیسیون آموزش و تحقیقات، پایش برنامههای دکتر نوری است. وی تصریح کرد: رتبهبندی معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ اجرا شده است و تا پایان سال ۱۴۰۰ باید تمام معلمان رتبهبندی شوند. منادیسفیدان با تأکید بر «ساماندهی نیروهای انسانی» گفت: در ماههای اخیر ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق آزمون جذب آموزشوپرورش شدند، در آزمون دوم نیز ۱۲ هزار نفر دیگر وارد این دستگاه شدند؛ در مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی حقالتدریسها و آموزشیاران نهضت سوادآموزی ۷ نوع طرح داشتیم و امروز در کمیسیون یک طرح را با ۲ ماده مدنظر داریم. وی در ادامه با تأکید بر اینکه هیچ آموزشی جای آموزش حضوری را نمیگیرد، گفت: معلمان عادت به آموزش مجازی نداشتند، کرونا این امکان را برایمان فراهم کرد تا با آموزشهای الکترونیکی، «عدالت آموزشی» را ایجاد کنیم. ارسال به دوستان
۱۹۳۲ بیمار جدید «کووید-19» شناسایی و ۳۷ نفر فوت شدند
هشدار نسبت به روند افزایشی آمار کرونا در کشور
با وجود هشدارهای مسؤولان بهداشتی نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، میزان ابتلا به کرونا نسبت به هفته گذشته که 3 رقمی شده بود، باز افزایش یافت به طوری که وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد یکهزار و ۹۳۲ بیمار «کووید-19» طی شبانهروز گذشته شناسایی شدند و متاسفانه ۳۷ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
بر این اساس از ظهر روز یکشنبه تا ظهر دوشنبه 20 دی، یکهزار و ۹۳۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۹۸ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت زمانی، ۳۷ بیمار «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۱ هزار و ۹۱۵ نفر برسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۵۳ هزار و ۲۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی یکهزار و ۶۹۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۰ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۵۴۶ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند. همچنین ۵۲ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۵۳۵ نفر دوز دوم و ۱۰ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۳۳۹ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۲۳ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۴۲۰ دوز رسید.
در این میان رئیس رصدخانه اجتماعی «کووید-19»، بر اطلاعرسانی شفاف در پاندمی کرونا تاکید کرد و گفت: اطلاعرسانی خوبی در زمینه اُمیکرون صورت نمیگیرد.
حمیدرضا خانکه با ارائه مقالهای تحت عنوان «چالشهای سیاست کنترل پاندمی کووید-۱۹» در نخستین کنگره ملی «رصد اجتماعی پاندمی کووید-۱۹» بیان کرد: شرایط کنونی ایران به نسبت کشورهای پیشرفته دنیا درباره آمار مرگومیر و ابتلا به کرونا شرایط خوبی است و ایران جزو کشورهای سفید دنیا تلقی میشود.
وی اظهار داشت: در ایران هماکنون مانند کشور آلمان حدود ۷۰ درصد واکسن زدهاند و از این نظر وضعیت کشور ما در میانگین جهانی از سطح بالایی برخوردار است.
وی گفت: به نظرم هماکنون درباره اُمیکرون اطلاعرسانی خوبی انجام نمیشود و باید منابع اطلاعاتی خود را تقویت کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|