|
تخلیه آب از ۱۲۵۰ واحد مسکونی در مناطق سیلزده
رئیس جمعیت هلالاحمر با تاکید بر اینکه امدادرسانی به مناطق سیلزده ادامه دارد، از تخلیه آب ۱۲۵۰ واحد مسکونی خبر داد. پیرحسین کولیوند گفت: با توجه به وظایف جمعیت هلالاحمر در امدادرسانی به آسیبدیدگان از حوادث و سوانح در سطح کشور، تاکنون تخلیه آب از ۱۲۵۰ منزل مسکونی سیلزده انجام شده و نیروهای امدادی در سطح منطقه حضور دارند تا زندگی شهروندان در مناطق سیلزده به حالت عادی بازگردد.
ارسال به دوستان
مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو از بارشهای تا 224 میلیمتری و احتمال وقوع سیلاب در هفته منتهی به اول بهمن خبر داد
احتمال تکرار سیل
چندین حوضه آبریز اصلی و درجه 2 کشور در این هفته و هفته آینده بارشهای نرمال و حتی سیلآسا پیشرو دارند. میزان بارش در حوضههای خلیجفارس، دریای عمان، هیرمند و زایندهرود با شدت بیشتری همراه خواهد بود.
به گزارش «وطنامروز»، همانطور که پیشبینی میشد زمستان امسال پربارش و همراه با هشدارهای وقوع سیل است. اکنون فقط چند روز از وقوع سیلابهای ویرانگر در برخی مناطق کشور میگذرد و عملیات امدادرسانی به سیلزدگان همچنان در جریان است اما روز گذشته هشدارهایی مبنی بر بارشهای سیلآسای جدید در چندین حوضه آبریز داده شد.
هشداری که بر آگاهی و آمادگی مسؤولان استانی برای مقابله با بارشهای سیلآسا که احتمال جاری شدن سیل و آبگرفتگی معابر همچنین بروز برخی مشکلات را در پی دارد تأکید میکند.
بر اساس اعلام موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، این هفته و هفته منتهی به اول بهمنماه برای تعدادی از حوضههای آبریز اصلی و درجه ۲ کشور بارشهای ۲۰۰ میلیمتری پیشبینی شده است که در برخی از این حوضهها وقوع احتمالی سیلاب را شاهد خواهیم بود. گزارش تازه موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو بـرای هفته جاری، وقوع بارشها را در مناطق غرب، جنوب غرب و برخی منـاطق واقـع در نـوار شمالی کشور پیشبینی کرده است.
همچنین با توجه به چشمانداز بارش پیشبینیشده بـرای هفتـه منتهی به اول بهمن، وقوع بارشها در بیشتر مناطق کشور بویژه مناطق واقع در نیمـه جنـوبی و شـرق کشـور مورد انتظار است به طوری که حوضههای آبریز کارون بزرگ، جراحی- زهره، طشـک، بختگان، مهارلو، کویر ابرقو - سیرجان، کل- مهران، کـویر لـوت، هـامون - هیرمنـد و بنـدرعباس- سـدیج میتواند با خطر وقوع سیلاب همراه باشد.
* وضعیت بارشها در هفته منتهی به اول بهمن
وضعیت بارشی در هفته منتهی به اول بهمنماه نسبت به هفته جاری بهتر خواهد بود به طوری که در 2 حوضه اصلی آبریز خلیجفارس و دریای عمان و فلات مرکزی بارش ۲۰۰ میلیمتری رخ خواهد داد.
در حوضههای آبریز اصلی مرزی شرق و دریاچه ارومیه هم طی هفته منتهی به اول بهمنماه بیشینه بارشها به ترتیب ۱۴۸ و ۱۰۸ میلیمتر پیشبینی شده است.
وضعیت بارش در حوضه آبریز دریای خزر در هفته منتهی به اول بهمن اینگونه است که بیشینه بارش آن به ۸۸ میلیمتر میرسد در حالی که متوسط بارش آن ۲۱ میلیمتر خواهد بود. حوضه آبریز قره قوم هم بیشینه بارش ۸۵ میلیمتری با متوسط بارش ۱۸ میلیمتر را تجربه خواهد کرد.
در هفته منتهی به اول بهمنماه 11 حوضه آبریز درجه ۲ کشور بارش ۲۰۰ میلیمتری را خواهند داشت و در محدودههای نهگانه مدیریت حوضههای آبریز هم ۴ محدوده کارون بزرگ، جراحی- زهره و حوضههای جنوبی، فلات مرکزی و شرقی و نیز زایندهرود بارش ۲۰۰ میلیمتری پیشبینی شده است.
* هیرمند در آستانه بارش 224 میلیمتری
حوضه آبریز فرامرزی هیرمند اگرچه این هفته بارشهای چندان خوبی ندارد اما بر اساس پیشبینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو در هفته منتهی به اول بهمنماه احتمال بارشهای 224 میلیمتری در این حوضه آبریز وجود دارد.
ایرنا در این باره نوشت: حوضه آبریز هیرمند یکی از حوضههای آبریز فرامرزی کشورمان است که حوضه فرعی به شمار میرود و زیرمجموعه حوضه آبریز مرزی شرق بوده و مهمترین رود آن، هیرمند است. مساحت این حوضه آبریز ۳۰۷ هزار و ۴۶۲ کیلومتر مربع است و ۱۹ زیرحوضه در آن قرار دارد.
وضعیت بارشی این حوضه آبریز فرامرزی در هفته جاری بر اساس پیشبینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو ناچیز است.
همچنین با توجه به چشمانداز بارش پیشبینیشده برای هفته منتهی به اول بهمنماه وقوع بارشهای قابـل توجه در بیشتر زیرحوضههای واقع در حوضه آبریز هیرمند مورد انتظار است. بر این اساس متوسط بارش پیشبینیشده برای حوضه آبریز فرامرزی هیرمند در هفته منتهی به اول بهمنماه ۷۶ میلیمتر خواهد بود. بیشینه بارش این حوضه آبریز هم ۲۲۴ میلیمتر خواهد بود.
* بارش باران در ۱۶ استان از دیروز
بارشهای خوب زمستانی در این هفته نیز ادامه خواهد داشت. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا روز گذشته از بارش باران و وزش باد شدید موقت در ۱۶ استان و کاهش دما تا۱۰درجه سانتیگراد در شمال و غرب کشور خبر داد.
بنا به اعلام صادق ضیاییان، روز گذشته در استانهای لرستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، زنجان، نیمه جنوبی استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجانغربی و اردبیل، نیمهشمالی و شرق خوزستان و برخی نقاط استانهای چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، همدان، قزوین، البرز، گیلان و تهران شاهد بارش باران، وزش باد موقت و البته رعد و برق در استانهای جنوبی کشور بودیم. وی اظهار داشت: چهارشنبه ۲۲دیماه (امروز) در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار پیشبینی میشود اما روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی جدید، در شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و برف را انتظار داریم.
وی با اشاره به محدوده بارشهای روز جمعه اظهار داشت: جمعه در اکثر مناطق نیمه غربی کشور بارش باران و برف و وزش باد شدید موقت رخ میدهد که شدت بارشها در استانهای کردستان، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، جنوب آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی خواهد بود.
* کاهش دما تا ۱۰ درجه
به گفته ضیاییان، شنبه ۲۵ دی در بیشتر مناطق کشور جز پارهای از مناطق شمال غرب و جنوب شرق بارش باران و برف پیشبینی میشود که شدت بارشها در شمال شرق و جنوب کشور خواهد بود.
وی با اشاره به کاهش دما و وزش باد در برخی مناطق کشور گفت: جمعه و شنبه (۲۴ و ۲۵ دیماه) در شمال غرب، غرب و استانهای ساحلی دریای خزر دما ۶ تا ۱۰ درجه سانتیگراد کاهش مییابد و همچنین جمعه در جنوب شرق، جنوب غرب و بخشهایی از مرکز کشور و شنبه در نیمه شرقی و بخشهایی از مرکز کشور وزش باد نسبتا شدید تا شدید رخ میدهد.
ارسال به دوستان
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت: بیماری واگیر سالک در تهران مشاهده شده است
«سالک» هم به اٌمیکرون اضافه شد
با آنکه هماکنون کشور با بیماری واگیر «کووید-19» مواجه است، مواردی از بیماری واگیر سالک نیز گزارش شده است که به گفته مسؤولان بهداشتی در صورت بیتوجهی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، این بیماری نیز میتواند دردسرساز شود. رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به مشاهده مواردی از بیماری سالک در مناطق روستایی استان تهران و همچنین ورود استانداری به این موضوع گفت: اگر سریع اقدام کنیم میتوانیم امیدوار باشیم بیماری به سرعت کنترل شود. دکتر محمدمهدی گویا در نشست خبری، درباره مدیریت بیماری سالک در کشور گفت: مدیریت سالک در کشور چندبخشی است و سازمانهای مختلف باید درگیر باشند. وی افزود: این بیماری اکنون عمدتا در مناطق روستایی استان تهران مشاهده شده است؛ اگر سریع اقدام کنیم میتوانیم امیدوار باشیم بیماری را به سرعت کنترل کنیم. وی افزود: از طرفی با سویه جدید بیماری اُمیکرون مواجه هستیم که قابلیت انتقال بالایی دارد و ما را نگران میکند، زیرا میتواند در زمان کوتاهی جمعیت زیادی را مبتلا کند و اگر چنین شود مراجعات به مراکز درمانی افزایش مییابد و تختهای بستری آیسییو تحت تاثیر قرار میگیرد، پس باید هوشیار باشیم. ما با یک سویه روبهرو هستیم که هنوز مشخص نیست پس از ابتلا به این بیماری چه اتفاقی میافتد. ممکن است شدت بیماریزایی این سویه الان کم باشد اما در آینده ممکن است شدت بیماریزایی آن هم زیاد شود و از این جهت نگران هستیم. وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت تشخیص اُمیکرون در کشور گفت: برای تشخیص سویه اُمیکرون مشکلی نداریم. امکانات تشخیصی در همه استانهای کشور برقرار است اما حداقل فعلا تشخیص سویه اُمیکرون به این صورت نیست که هر کس که دلش خواست برود و آزمایش شود، بلکه دستورالعملی را وزارت بهداشت تهیه کرده و دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس آن دستورالعمل اقدام میکنند. از طرفی هنوز به اندازه کافی کیت تشخیصی اُمیکرون در کشور نداریم، البته بسیاری از کشورها وضعیت مشابه ما را دارند، منتها با این تفاوت که ما علاوه بر تهیه این کیت، از منابع مختلف در داخل کشور هم تولید میکنیم و امیدواریم افزایش یابد.
***
۲۵ فوتی و ۱۹۶۱ مبتلای جدید کرونا در کشور
آمار جانباختگان و مبتلایان به کرونا همچنان پایین است اما کارشناسان تاکید دارند این کاهش به معنای پایان بیماری نیست و همچنان باید خودمراقبتیها حفظ شود. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته یکهزار و ۹۶۱ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۲۵ بیمار نیز جان خود را از دست دادند. همچنین یکهزار و ۹۶۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۹۲ نفر از آنها بستری شدند. از سویی مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۹۴۰ نفر رسید که خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۵۴ هزار و ۶۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی یکهزار و ۶۱۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین وزیر بهداشت گفت: حدود ۹۰ درصد از جمعیت هدف، یک دوز و حدود ۷۹ درصد نیز ۲ دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بهرام عیناللهی در همایش تقدیر از دستاندرکاران طرح شهید سلیمانی در مبارزه با کرونا که با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران برگزار شد، اظهار کرد: پس از ورود ویروس کرونا به کشور، بسیج، نیروهای نظامی و تشکلهای مردمنهاد، خیران، صنوف، نهادهای انقلابی و همه به کمک آمدند. نمونه بارز و موفق حرکت مردمی در حمایت از کادر بهداشتی و درمانی هم اجرای طرح شهید حاجقاسم سلیمانی بود که مردم وارد صحنه شدند. در این میان، گروههای بسیجی صحنههای زیبایی را خلق کردند.
ارسال به دوستان
اخبار
تداوم آلودگی هوای تهران
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت دیروز در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. در حالی شاخص کیفیت هوای پایتخت دیروز عدد ۱۳۲ را نشان میداد و در شرایط ناسالم برای گروههای حساس بود که کیفیت هوا در ۱۸ ایستگاه در شرایط قرمز و ناسالم برای همه قرار گرفت. سازمان هواشناسی در چنین شرایط جوی توصیه میکند از هر گونه رفتوآمد غیرضروری در سطح شهرها بویژه از سوی سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری، پرهیز شود.
***
هر گونه بازدید خارج از مدرسه فاقد وجاهت قانونی است
مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزشوپرورش با اشاره به تلاش برای راهاندازی سامانه اردویی گفت: تا زمانی که این سامانه راهاندازی نشود، هر گونه بازدیدی خارج از مدرسه، وجاهت قانونی ندارد. نمیتوانیم در شرایط موجود که سامانه اردویی نداریم، اردو برگزار کنیم. علی رمضانی در نخستین جشنواره تجارب و ایدههای برتر اردویی و اردوگاهی با اشاره به اینکه پس از ورودم به این حوزه، شناسایی دغدغهها در دستور کار قرار گرفت و دریافتیم که با چالشهایی در زمینه اردوها و اردوگاهها روبهرو هستیم، اظهار کرد: اقداماتی برای رفع این چالشها آغاز شد و نخستین گام در این حوزه، تدوین آییننامه اردوها بود. وی افزود: تاکنون حوزه اردوگاه در وزارتخانه، مسؤولی مشخص نداشت؛ نه در بخش نوسازی مدارس، نه نیروی انسانی و نه بخشهای دیگر، هیچکس پاسخگو نبود. در نهایت با اقدامات انجام شده، اساسنامه اردوگاهها آماده شد و به تأیید شورای عالی آموزشوپرورش رسید و برای رئیسجمهور نیز ارسال شد و ایشان هم کمک کرد تا در سریعترین زمان ممکن تصویب شود.
***
پویش پلیس فتا برای امنیت کودکان در فضای مجازی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا از برگزاری پویش مردمی کودکان سایبری با محوریت محافظت از کودکان در برابر تهدیدات فضای مجازی خبر داد. سرهنگ علیمحمد رجبی در گفتوگو با ایسنا درباره برگزاری این پویش گفت: کافی نبودن دانش و مهارت کودکان در مواجهه با تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی سبب شده تا این افراد آسیبهایی را از حضور در این فضا ببینند و بعضا نیز با مورد سوءاستفاده قرار گرفتن از سوی افراد سودجو سبب وارد شدن آسیب به خانوادههایشان نیز شوند. وی با بیان اینکه استفاده نادرست از فضای سایبری بویژه از سوی کودکان و نوجوانان میتواند خطرات و پیامدهای جبرانناپذیری داشته باشد، گفت: گوشی هوشمند یکی از روشهایی است که کودکان از طریق آن به اینترنت و فضای مجازی متصل میشوند، در این میان بسیاری از کودکان به دلیل نداشتن تبلت یا گوشی هوشمند شخصی، اغلب از گوشی والدین خود استفاده میکنند که این امر با توجه به وجود اپلیکیشنها و پیامرسانهای مختلف و همچنین وجود اطلاعات مهم در گوشی بزرگسالان، علاوه بر گسترده کردن بستر خطر برای کودکان، میتواند باعث بروز خطراتی نیز برای والدین آنها شود.
***
افتتاح بزرگترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترو
فاز نخست پارکینگ زیرزمینی اکباتان به عنوان بزرگترین پارکینگ زیرزمینی قطارهای مترو کشور، امسال به بهرهبرداری میرسد. طبقه زیرین این پارکینگ، ظرفیت پذیرش ۲۱ رام قطار را دارد. علی امام، مدیرعامل متروی تهران اظهار کرد: به موجب پیشرفت قابل توجه عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ مترویی اکباتان در 2 ماه گذشته، به نظر میرسد امکان افتتاح فاز نخست این پایانه تا پیش از پایان سال جاری وجود دارد. بهرهبرداری از پارکینگ اکباتان، امکان کاهش سرفاصله حرکتی قطارها و افزایش ظرفیت مسافرگیری در خط 4 مترو را میسر میکند. وی با بیان اینکه هزینه عملیات اجرایی فاز نخست پارکینگ اکباتان در ۲ بخش ساختمانی و تجهیزاتی بالغ بر 80 میلیارد تومان بوده است، گفت: پارکینگ اکباتان با پیشبینی 9 خط، دارای چاله سرویس با امکان ارائه خدمات تعمیرات سبک و سرویسهای روزانه بوده که طبقه زیرین آن با ظرفیت پذیرش 21 رام قطار، اسفندماه به بهرهبرداری میرسد.
***
صدور دیپلم بدون آزمون ادعای کذب است
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه گفت: هر گونه تبلیغات مبنی بر اینکه صدور دیپلم بدون آزمون میسر است، مبنای قانونی ندارد. عباس سلطانیان، مدیرکل دفتر آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش در گفتوگو با تسنیم، درباره وجاهت قانونی دریافت مدرک جعلی بویژه دیپلم جعلی اظهار کرد: ضوابط صدور مدرک تحصیلی در دوره متوسطه مشخص است و دانشآموزان برای اخذ گواهی دیپلم باید 105 واحد درسی را در شاخه نظری بگذرانند. وی ادامه داد: نمرات آزمونهای نهایی شرکتکنندگان ثبت میشود و افراد از طریق سامانه مدارک تحصیلی قادر به دریافت و مشاهده آن هستند. مدیرکل دفتر آموزش متوسطه آموزشوپرورش با تأکید بر اینکه اصالت مدارک تحصیلی از طریق سامانه مدارک تحصیلی استعلام و تأیید میشود، گفت: اگر فردی خلاف مقررات مدرک تحصیلی دریافت کرده باشد، وجاهت قانونی نداشته و برابر مقررات با او برخورد میشود. سلطانیان بیان کرد: افراد در صورت مشاهده مواردی که ادعای صدور مدرک دیپلم دارند میتوانند از طریق ادارات آموزشوپرورش استعلام بگیرند، چرا که هر مدرسه در آموزشوپرورش کد فضا و مدیر دارد.
ارسال به دوستان
فریب تماسهای مشکوک و ناشناس را نخورید
شماره مشترکان ایرانی در اختیار کلاهبرداران خارجی!
موضوع تماس از شمارههای خارجی و ناشناس با مشترکان تلفن همراه در کشور، بویژه با پیششماره کشورهای کوچک آفریقایی چند سالی میشود برخی مشترکان را با مشکل و دردسر روبهرو کرده است.
این اتفاق و موارد مشابه آن با هماهنگی برخی اپراتورهای خارجی و با هدف کسب درآمد غیرقانونی یا همان کلاهبرداری تلفنی (Wangiri) از مشترکان اپراتورهای سایر کشورها با استفاده از سرویسهای مخابراتی صورت میگیرد.
روش کلاهبرداری تلفنی به این صورت است که کلاهبردار، یک ربات تماسگیرنده را روی یک شماره قرار میدهد و پس از یک یا ۲ بوق، تماس را قطع میکند. این رباتها حتی ممکن است چندین بار با یک شماره تماس بگیرند. به گزارش تسنیم، ایده این کلاهبرداری اینگونه است که شخصی که تماس از دسترفته را دریافت کرده، با شماره تماس میگیرد. رباتهای تماسگیرنده به صورت خودکار با تعداد زیادی از شمارههایی که به طور رندوم ذخیره شدهاند، یک یا ۲ تماس کوتاه برقرار میکنند.
تماس با دیگر کشورها، بویژه آفریقا، هزینه نسبتا بالایی دارد به طوری که به ازای هر یک دقیقه تماس، 10 هزار تومان از اعتبار فرد کسر میشود و این اعتبارهای از دست رفته، سود کلانی را به این شرکتهای مخابراتی خارج از کشور میرساند. طبق گزارشهای دریافتی، تماسهای دریافتی مربوط به نقاط مختلف جهان ـ از قاره آمریکا گرفته تا اروپا و آسیا- هستند اما مواردی که اخیرا بیشتر گزارش شده با پیششماره کشورهای کوچک آفریقایی است.
وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات سال 97 در یک برنامه تلویزیونی از کلاهبرداری گسترده از مشترکان تلفن همراه کشور با تماسهای تلفنی خارجی خبر داده بود که هزینه زیادی را به این افراد تحمیل کرده است.
محمدجواد آذریجهرمی گفته بود این موضوع پیگیری شده است اما موج جدید این تماسها نشاندهنده این است که یا پیگیریهای قبلی ادامه نیافته یا به نتیجه درخوری نرسیده است.
* آیا تماسهای خارج از کشور باعث هک میشود؟
تماسهای مشکوک از کشورهای خارجی صرفا برای ترغیب مشترکان به برقراری تماس با آنها و تحمیل هزینه گزاف برقراری ارتباط بینالمللی انجام میشود و هک و نفوذ به تلفن همراه توسط این تماسها شایعه است و صحت ندارد.
وقتی کاربران در وبسایت یا اپلیکیشنی، شماره خود را به هر منظور وارد میکنند و در اختیار سرویسدهنده قرار میدهند، فرصتطلبان به روشهای قانونی یا غیرقانونی اقدام به دریافت یا دزدیدن پایگاههای داده سایتها میکنند که حاوی همه اطلاعات کاربران از جمله شماره تلفن آنان است؛ بلایی که بارها بر سر ایمیلهای کاربران آمده است.
درباره مقابله با این موارد، پلیس فتا فروردین امسال اعلام کرد: توصیه ما به شهروندان این است در صورتی که مکالمات و مخاطب خارج از کشور ندارند به این تماسها اعتنا نکرده و آنها را نادیده بگیرند.
برای شکایت از جرم مزاحمت تلفنی با توجه به نحوه ایجاد مزاحمت میتوان به مراکز و مراجع مختلفی همچون دفتر امور مشترکان، دادسرا، اپراتورهای تلفنی و سایت شرکتی که سیمکارت از سوی آن صادر شده مراجعه کرد که امکان مراجعه به دادسرا یا دفتر امور مشترکان مربوط به خط شاکی در تمام موارد به صورت مشترک وجود دارد.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس تهران:
شهروندان نگهبانان محله را از مراکز انتظام انتخاب کنند
رئیس پلیس تهران گفت: از مردم و مدیران مجتمعهای مسکونی میخواهیم با مراکز انتظام هماهنگ باشند و نگهبانان محلات خود را از این شرکتها انتخاب کنند، زیرا سوابق این افراد بررسی میشود.
سردار حسین رحیمی در حاشیه حضور در مرکز نظارت همگانی بازرسی کل فاتب (مرکز ۱۹۷) و ارتباط تلفنی با شهروندان اظهار داشت: تمام تماسهای روزانه مردم با سامانه ۱۹۷ در 4 قالب پیشنهاد، انتقاد، شکایت و تقدیر به طور مستمر در اختیار فرماندهی قرار میگیرد.
وی نظرات مردم درباره پلیس را حائز اهمیت دانست و افزود: بر اساس آمار، انتقادات از پلیس تهران در ۹ ماه امسال ۷ درصد و شکایات از این پلیس ۷۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
رحیمی با بیان اینکه تمام شکایات، انتقادات و تقدیر مردم از پلیس تهران مورد توجه قرار میگیرد، ادامه داد: در ۹ ماه سال جاری تقدیر مردم از پلیس تهران ۱۰ درصد افزایش داشته است.
رحیمی درباره فعالیت تیمهای عملیاتی سامانه ۱۹۷ عنوان کرد: به طور مثال اگر فردی با مراجعه به یکی از مقرهای پلیس از عملکرد یکی از مأموران انتقاد داشت، فوریتهای مرکز ۱۹۷ تلاش میکند بهسرعت خود را به صحنه برساند و آنجا که حق با مردم است، مأمور ما توجیه میشود و آنجا که حق با مامور است، شهروند توجیه میشود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به بررسی پیشنهادات مردمی در موضوعات مختلف گفت: پلیس جامعهمحور این را تکلیف میداند که بر اساس نظرات مردم عمل کند، به طور مثال از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳ هزار و ۹۹۲ مورد پیشنهاد و درخواست از طرف مردم داشتیم که یک به یک این پیشنهادات و درخواستها بررسی شده است و اگر امروز میبینیم پلیس با توجه به نظرسنجیهای معتبر و برونسنجی در صدر اعتماد مردمی قرار دارد، به این دلیل است که در صورت انتقاد از مأموران، نفر به نفر بررسی را انجام میدهیم یا شکایتها را مورد به مورد بررسی میکنیم.
* مأموریت پلیس در تهران سنگینتر و سختتر است
وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی وقوع جرائم، کشف و بازداشت مجرمان در بین ۳۳ استان مربوط به تهران بزرگ است، متذکر شد: مأموریت پلیس در تهران بشدت سنگینتر، سختتر و مهمتر است.
رحیمی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به فعالیت ۱۹۶ مرکز انتظام در تهران اظهار داشت: این مراکز بحث حفاظت و نگهبانی را در کنار پلیس بر عهده دارند، لذا از مردم و مدیران مجتمعهای مسکونی میخواهیم با این شرکتها هماهنگ باشند و نگهبانان محلات خود را از این شرکتها انتخاب کنند، زیرا سوابق این افراد بررسی میشود.
رئیس پلیس تهران با بیان اینکه نگهبانان محله باید در سطح کشور مخصوصا تهران توسعه پیدا کند، گفت: پلیس انرژی محدود دارد و در کنار آن مأموریتهای فراوان بر عهده پلیس است، لذا باید گسترش استفاده از نگهبانان محله توسط مراکز مختلف همچون شرکتها، مالها و پاساژهای بزرگ مورد استفاده قرار گیرد. بعضا دیده شده مقابل برخی رستورانها یکسری افراد پارکبان که هیچ سوابقی و پیشینهای از آنها نمیدانیم، حضور دارند که این خلاف مقررات است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|