|
هشدار رئیس کل دیوان محاسبات کشور درباره صندوق توسعه ملی
مهرداد بذرپاش، رئیس کل دیوان محاسبات کشور در توئیتر نوشت: روز یکشنبه جلسه هیات امنای صندوق توسعه ملی بود. صندوق توسعه ملی صندوق ثروت ملی برای آیندگان است. در این صندوق باید اصلاحاتی صورت گیرد. غیر از نفت، سایر انفال مانند معادن، زمین و... که توسط دولتها واگذار میشود هم میتواند به عنوان منابع ورودی باشد، البته نیاز به اصلاح قانون دارد. باید حواسمان باشد سرنوشت صندوق توسعه ملی مانند حساب ذخیره ارزی نشود.
ارسال به دوستان
۵ دستور رئیسجمهور به نظام بانکی در نشست با مدیران عامل بانکها
تحول بانکی با پیوست عدالت
۵ دستور:
* سختگیری بر بدحسابها
* تسهیل پرداخت وام
* واگذاری بنگاههای تولیدی در دست بانکها
* استرداد سود مازاد دریافتی از مردم
*بازنگری در نظامات و مقررات بانکی
گروه اقتصادی: روز گذشته جلسه رئیسجمهور با مدیران عامل بانکها پس از گذشت یک دهه در حالی برگزار شد که در این جلسه برگرداندن سود مازاد دریافتی، اعلام بدهکاران کلان بدحساب بانکی، توسعه وام قرضالحسنه و دسترسی مردم به وامهای خرد مبتنی بر اعتبارسنجی بدون نیاز به وثیقه و ضامن مورد تاکید رئیسی قرار گرفت. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی صبح دیروز در نشست با مدیران عامل بانکها با بیان اینکه دولت سیزدهم اصلیترین وظیفه خود را ایجاد تحول در عرصههای مختلف و بویژه تحول در وضع موجود نظام بانکی به سطح مطلوب میداند، گفت: عدالت به عنوان مسیر و مقصد حرکت، مبنای عمل دولت در ایجاد تحول در نظام بانکی است.
رئیسجمهور افزود: نظام بانکی با ۲ دسته مشکلات درونی و بیرونی مواجه است. اگر مجموعه نظام بانکی نتواند این مشکلات را مرتفع کرده و عملکرد صحیحی داشته باشد بالطبع عدالت را نیز نقض کرده است. رئیسی با بیان اینکه به نتیجه رسیدن تحول اقتصادی در گرو موفقیت در ایجاد تحول در نظام بانکی است، اظهار داشت: وضع موجود نظام بانکی باید بر مبنای عدالت و به نفع مردم متحول شود.
* کارگروه بازنگری نظامات و مقررات بانکی تا پیش از پایان سال تشکیل شود
رئیسی ادامه داد: خود بانکها با همکاری بانک مرکزی، تا پیش از پایان سال کارگروهی برای شناسایی و رفع مشکلات درونی نظام بانکی تشکیل دهند تا با بازنگری مقررات بانکی به رفع تعارضها، ایجاد شفافیت و تسهیل مسیر فعالیتهای بانکی در زمینه ارتباط مردم و تولیدکنندگان با بانکها اقدام کنند.
رئیسجمهور تصریح کرد: بزرگترین سرمایه بانکها آبرو و اعتبار نظام بانکداری کشور نزد مردم است که این سرمایه با امانتداری صحیح بانکها از پول مردم به دست آمده و حفظ خواهد شد. آفت این اعتبار فساد در عملکرد نظام بانکی است و لذا نظام بانکی با «خودمراقبتی» پیش و بیش از هر کس مانع از مخدوش شدن حیثیت و اعتبارش شود.
* هدف تحول در نظام بانکی تطبیق کامل مراودات بانکی با احکام اسلامی است
رئیسجمهور بازنگری در عملکردها را در کنار بازنگری در مقررات بانکی مورد تأکید قرار داد و افزود: هدف تحول و بازنگری در نظام بانکی تطبیق کامل مراودات بانکی در کشور با احکام اسلامی است.
رئیسی گفت: تجربه و دانش مدیران بانکی سرمایهای ارزشمند است که به ایجاد تحول واقعی در نظام بانکی کمک میکند. در عین حال مدیران بانکها بدانند شرط موفقیت در ایجاد تحول در نظام بانکی آن است که همه اجزا و کارکنان نظام بانکی به تحول مورد نظر مقید و متعهد باشند.
رئیسجمهور افزود: مدیران بانکی همچنین باید ریسکپذیر و مسؤولیتپذیر باشند و مدیری که شجاعت نداشته باشد، نمیتواند مجری خوبی برای سیاستهای تحولی باشد.
رئیسی از مدیران بانکی خواست با حساسیت و دقت و در عین حال شجاعت در چارچوب مقررات الزامآور، برای ایجاد تحول در نظام بانکی تلاش کنند.
رئیسجمهور همچنین توسعه زیرساختها و خدمات الکترونیک در بانکها را باعث ارتقای شفافیت و تسهیل نظارت بر عملکرد بانکها دانست.
* اعطای تسهیلات به مردم سهل و برای افراد بدحساب سختگیرانه باشد
رئیسی بر ضرورت توسعه جریان قرضالحسنه در نظام بانکی تأکید کرد و گفت: بانکها تلاش کنند کارمزد و سود تسهیلات اعطایی را تا حد ممکن کاهش دهند. همچنین در پرداخت تسهیلات خرد به مردم اعتبارسنجی جایگزین اخذ وثیقه شود؛ بانکها به مردم تسهیلات بدهند نه تضییقات.
رئیسی اظهار داشت: مقررات بانکها در اعطای تسهیلات به مردم باید سهل و آسان و در اعطای تسهیلات به افراد بدحساب سختگیرانه باشد. بدهکاران بدحساب بانکی شناسایی، دسترسی آنها به اعتبارات بانکی قطع و در صورت لزوم معرفی شوند. بعضی بدحسابها با بانکهای متعدد در ارتباط هستند، لذا این هماهنگی بین بانکها وجود داشته باشد که از ارتباط چنین افرادی با بانکهای مختلف و متعدد جلوگیری شود.
* اخذ هر گونه وجه بابت تسهیلات غیر از سود مصوب بانک مرکزی غیرمجاز است
رئیسی با تاکید بر اینکه دریافت سود مشارکت از تسهیلات بانکی باید دقیقا بر اساس مقررات مصوب و ابلاغی بانک مرکزی انجام شود، گفت: اخذ هرگونه وجه دیگری تحت هر عنوان از تسهیلاتگیرنده مجاز نیست و باعث ایجاد نگاه منفی در مردم نسبت به نظام بانکی خواهد شد. چنانچه بانکی مبالغی غیر از نرخ سود مشارکت مصوب از افراد اخذ کرده این مبالغ را به آنها بازگرداند.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش، خاطرنشان کرد: بانکها تا آنجا که ممکن است از تملیک واحدهای تولیدی خودداری کنند اما چنانچه ناچار به این کار شدند، در کوتاهترین زمان ممکن یا آن واحد تولیدی را مجددا راهاندازی یا واگذار کنند تا تولید دچار وقفه نشود و کارگران بیکار نشوند.
* اگر نقدینگی به سوی تولید هدایت نشود مانند سیل خرابی به بار میآورد
رئیسجمهور بر ضرورت هدایت نقدینگی به سوی نظام تولید تاکید کرد و اظهار داشت: اگر نقدینگی به سمت تولید هدایت شود، مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما اگر نقدینگی به سوی تولید نرود، مانند سیل در جامعه به راه افتاده و به هر جا برسد، خرابی به بار میآورد.
رئیسی سرمایهگذاری و ایجاد بنگاههای اقتصادی از سوی بانکها را امری مفید اما بنگاهداری را مضر عنوان کرد و گفت: ایجاد بنگاه آری اما بنگاهداری هرگز؛ این باید اساس کار بانکها باشد.
در این جلسه که بیش از 2 ساعت به طول انجامید، علاوه بر مدیران عامل بانکهای کشور، معاون اول رئیسجمهور، رئیسکل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون اقتصادی رئیسجمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز در سخنانی به تشریح برنامه دولت برای ایجاد تحول در نظام بانکی کشور پرداختند.
***
لیست بدهکاران عمده بانکی منتشر میشود
علی صالحآبادی، رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به سایر مسائل طرحشده در جلسه دیروز با رئیسجمهوری گفت: نکات متعددی در جلسه با رئیسجمهوری مطرح شد از جمله آنکه بانکها باید تسهیلات را به سمت بخشهای مولد در حوزه اقتصاد، چه حوزه تولیدی و چه حوزه خدماتی هدایت کنند و این امر باید جزو اولویتهای پرداخت تسهیلات شبکه بانکی باشد. وی درباره تاکید رئیسجمهوری بر معرفی بدهکاران بانکی نیز گفت: لیست بدهکاران عمده بانکها در صورتهای مالی بانکها در سامانه کدال منتشر میشود. صالحآبادی افزود: همچنین رئیسجمهور تأکید ویژهای بر بهبود وجهه نظام بانکی داشتند، چراکه بانکها خدمات ارزندهای را ارائه میکنند و در این باره خود بانکها نیز ضروری است خدمات خود را بهتر به جامعه معرفی کنند. همچنین لازم است دسترسی مردم به تسهیلات خرد و با وثایق سهل امکانپذیر شود. وی خاطرنشان کرد: بحث عدالت بانکی و تحول در فرآیندها، نگاه تحولی به نظام بانکی و ارتباط بانکها با بانک مرکزی و مشتریان و سایر ذینفعان از دیگر موارد مدنظر رئیسجمهوری است که باید بهبود یابد. همچنین بحث کفایت سرمایه بانکها، اصلاح ناترازی نظام بانکی و اصلاح نظام بانکی از جمله محورهای مدنظر رئیسجمهور بود. صالحآبادی در ادامه تأکید کرد: هدایت تسهیلات به سمت سرمایهگذاریهای تولیدی و مولد و تأکید ایشان بر این مهم که بانکها امانتدار مردم هستند از دیگر مواردی بود که رئیسجمهوری به آنها اشاره کردند. رئیسجمهوری همچنین بانکها را به عنوان مجموعهای که سرمایههای مردم و منابع مردم در آنهاست تلقی کردند و لذا بانکها باید در این زمینه شرایط را بهبود بخشند. رئیسکل بانک مرکزی درباره دیگر مباحث طرح شده از سوی ریاستجمهوری گفت: یکی دیگر از مواردی که در جلسه با رئیسجمهوری مطرح شد، موضوع واحدهای تعطیل شده و در اختیار بانکها بود، از این منظر تصمیم بر آن شد بانکها یا این واحدها را فعال کنند یا به بخش خصوصی واگذار شود. همچنین ایشان تأکیداتی درباره بانکداری اسلامی و تقویت جریان قرضالحسنه و نقش بانکهای قرضالحسنه در این باره داشتند.
***
پرداخت وامهای زیر 100 میلیون تومان بدون ضامن
سخنگوی دولت گفت: به دستور رئیسجمهور نوع وثیقهگذاری وامهای زیر 100 میلیون تومان تغییر خواهد کرد تا مردم بتوانند تسهیلات خرد را آسان دریافت کنند. علی بهادری با اشاره به جلسه رئیسجمهور با مدیران عامل بانکها، اظهار داشت: یکی از خبرهای خوش این است که با دستور رئیسجمهور احتمالا نوع وثیقهگذاری وامهای زیر 100 میلیون تومان تغییر میکند و کلیدواژهای که رئیسجمهور استفاده کردند این بود که «تسهیلات تضییقات (سختگیری) نشود» تا مردم بتوانند تسهیلات خرد را آسان دریافت کنند. علی بهادریجهرمی گفت: رئیسجمهور دستور اکید دادند و وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی مسؤول گزارشدهی شدند تا این موضوع در سال جاری محقق شود. وی درباره شیوه اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات بیان داشت: کسی که کارمند یا حقوقبگیر ثابت دولت است طبیعتا میتواند حقوق خود را وثیقه و اعتبار وامش کند. بهادریجهرمی در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت اصلاح ارز ترجیحی به کجا رسید، تصریح کرد: مطابق بودجه سال 1400 سقف منابع تمام شده و دولت از مجلس استمهال خواست منابع بیشتری در اختیار بگذارد که مهلت بخرد اما مجلس موافقت نکرد و اکنون با ابزارهای قانونی دیگر کار پیش میرود تا تدبیر مشترکی برای شیوه جایگزین کردن ارز ترجیحی طراحی شود تا اصابت به هدف آن مطمئنتر باشد و سر سفره مردم نمود عینی داشته باشد. سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که منظور از ابزار قانونی همان مجوز برداشت از صندوق توسعه ملی است، گفت: الزاما برداشت از صندوق توسعه ملی نیست اما با تصمیم سران قوا انجام میشود.
ارسال به دوستان
رئیس دیوان محاسبات در نشست بینالمللی حسابرسی فناوری اطلاعات اکوسای مطرح کرد
لزوم تقویت نقش فناوری در حسابرسی
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با تاکید بر لزوم تقویت نشستهای تخصصی موضوعی و منطقهای، برای تشکیل کارگروهی با محوریت حسابرسی فناوری اطلاعات همسو با سیاستهای اینتوسای اعلام آمادگی کرد. مراسم افتتاحیه نشست بینالمللی حسابرسی فناوری اطلاعات ویژه اعضای سازمان اکوسای به میزبانی کشورمان و با حضور اعضای این سازمان و ناظران و برخی کشورهای دیگر در بستر مجازی، با سخنرانی مهرداد بذرپاش، رئیس کل دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
رئیس کل دیوان محاسبات در این مراسم با ابراز خرسندی از میزبانی تهران به عنوان نخستین دوره مندرج در برنامه آموزشی اکوسای در سال جدید میلادی در موضوع حسابرسی فناوری اطلاعات ویژه اعضای سازمان اکوسای، از حضور بیسابقه تمام اعضای دائم و ناظر سازمان اکوسای و همچنین شرکتکنندگانی از سازمان آسوسای در این رویداد بینالمللی تقدیر به عمل آورد.
بذرپاش در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: تقویت نشستهای تخصصی در راستای تحکیم پیمانهای موضوعی و منطقهای میتواند کشورها را در مدیریت بحرانهای داخلی تقویت کند و باعث تابآوری بیشتر در مقابل فشارهای بینالمللی شود تا دنیا را از یکجانبهگرایی برخی کشور نجات دهند.
وی با بیان اینکه اعضای اکوسای ملتهایی متمدن با پیشینه تاریخی درخشان هستند، در کنار هم بودن این کشورها در موضوعات و سازمانهای مختلف را پایهگذار یکی از مهمترین پیمانهای بینالمللی در آیندهای نه چندان دور دانست و خواستار تلاش بیشتر آنها جهت حضور موثرتر در سازمانهای آسوسای و اینتوسای شد. بذرپاش با اعلام آمادگی دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران برای تشکیل کارگروهی با محوریت حسابرسی فناوری اطلاعات همسو با سیاستهای اینتوسای، گفت: ایران تاکید زیادی بر تقویت نقش فناوری اطلاعات در حسابرسیها دارد و انتخاب شعار «دیوان فناورانه مردم پایه» مبین این اهمیت است.
وی در پایان گفت: همچنین دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت ارتقای روابط دوجانبه با اعضای اکوسای اعلام میکند و از احیا و بهروزرسانی تفاهمنامههای دوجانبه با اعضا استقبال میکند.
ارسال به دوستان
عرضه رمزپول ملی؛ بزودی
انتشار آزمایشی رمز ارز ملی ایران
رئیسکل بانک مرکزی گفت: هفته گذشته رمزپول ملی در شورای پول و اعتبار تصویب و چارچوب آن مشخص شد و بزودی در کشور راهاندازی میشود. علی صالحآبادی در حاشیه مراسم هفتمین همایش مالی اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران، در تشریح اقدامات بانک مرکزی در حرکت به سمت بانکداری اسلامی اظهار داشت: ۳ سال است شورای فقهی بانک مرکزی راهاندازی شده و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده اما این مقدمه است و باید کارهای زیادی انجام شود.
وی افزود: اخیرا نیز دستورالعمل شورای فقهی بانک مرکزی اصلاح شد و در کنار آن کارگروه تخصصی شورای فقهی در قم راهاندازی شد تا موضوعات با دقت بسیاری بررسی شود. بحث مهم دیگر این است که در نظام بانکداری آیا بانک ما اسلامی کار میکند یا نه و برای این کار مقرر شد مصوبه شورای فقهی چکلیست شود و بانک مرکزی بر آن نظارت کند. آموزش بانکداری اسلامی نیز اهمیت دارد، زیرا ترویج بانکداری اسلامی به آموزش بازمیگردد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در این نشست با بیان اینکه برای مدل جدید رمزارزها باید به ابعاد نظارتی، فناوری، حقوقی، قانونی، فقهی، اقتصادی و ارزی توجه ویژه داشته باشیم، اظهار داشت: رمزارز موضوعی بین پدیدهای است، بنابراین یا باید با مدلسازی جدید یا مدلهای موجود در دنیا تلاش کنیم رمزارز را توصیف کنیم. این در حالی است که مدلهای موجود دارای کمبود و مشکل است و کارایی لازم را ندارد.
مهران محرمیان تصریح کرد: سال ۹۸ با ابلاغ مصوبهای از سوی مرکز ملی فضای مجازی پروژهای را آغاز کردیم که بررسی آیندهپژوهی رمزارز با استفاده از ابزارهای سناریونگاری بود. این ابزار برای موضوعاتی استفاده میشود که از آینده محتمل دقیق آن موضوع شناختی نداریم.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: در این سناریونگاری اصل بر این است که بتوانیم پارامترهایی را انتخاب کنیم که کنترلپذیر توسط ما نیستند اما در عین حال در آن موضوع بسیار مهم هستند. در نهایت ۲ پارامتر را برای این موضوع استخراج کردیم؛ نخست میزان اقبال مردم به رمزارزها و پارامتر دوم میزان اقبال حاکمیت به رمزارزها.
محرمیان افزود: بر اساس این ۲ پارامتر، فضای بازی را به ۴ قسمت آب، باد، خاک و آتش تقسیم کردیم. در سناریوی آب مردم اقبال بسیاری نسبت به این حوزه دارند و حاکمیتها نیز آن را پذیرفتهاند و به آن اقبال دارند. در سناریوی آتش مردم اقبال دارند اما حاکمیتها اقبالی به آن ندارند و حتی به شکل سلبی با آن برخورد میکنند. در سناریو سوم یعنی باد، نه مردم و نه حاکمیت اقبالی به رمزارزها ندارند. در سناریوی خاک نیز مردم به آن اقبال ندارند اما حاکمیت اقبال زیادی دارد.
وی ادامه داد: توصیفاتی برای این ۴ سناریو تعریف کردیم که آنها را به برخی نشانهها مجهز کردیم که چگونه متوجه شویم به سمت کدام یک از سناریوها حرکت میکنیم و با مشخص شدن سناریوی مورد نظر، تلاش کردیم وظایف حوزههای مختلف حاکمیتی را احصا کنیم که این موضوع به تصویب مرکز ملی فضای مجازی رسید.
محرمیان گفت: از صاحبنظران میخواهیم نگاه مثبت و منفی متعصبانه به حوزه رمزارزها را کنار بگذارند و بر اساس هر کدام از این ابزارها که قبول دارند، تلاش کنند سناریوهای محتمل حوزه را استخراج کنند که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اگر رمزارزها کل دنیا را بگیرد، در GDP کشورها چه تاثیری خواهد داشت؟ سبک زندگی مردم چه تغییری میکند؟ برای بانکها چه اتفاقی رخ میدهد؟ برای مردم نیازمند جامعه چه برنامهای داریم؟ پاسخ این پرسشها باید از سوی پژوهشگران حوزه رمزارز داده شود.
وی تصریح کرد: بنده هم در این باره معتقدم با توجه به آنچه این روزها در این حوزه شاهد هستیم، به نظر من دنیا در حالت تعادلی بین تمرکززدایی و وضعیت فعلی متوقف خواهد شد که این نقطه تعادلی میتواند پدیدهای مانند رمزپول بانک مرکزیهایی باشد که در ایران نیز کارهای خیلی خوبی برای آن انجام شده و مصوبه شورای پول و اعتبار دارد و امیدواریم بزودی بتوانیم آن را عملیاتی کنیم.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
جهش قیمتی جوجه یکروزه در کمیسیون کشاورزی بررسی میشود
عضو هیاترئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با دعوت از مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی و استماع گزارشهای آنها دلایل افزایش قیمت جوجه یکروزه را بررسی میکنیم. علیاکبر علیزادهبرمی، عضو هیاترئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای درباره افزایش قیمت جوجه یکروزه به 10 هزار تومان گفت: قطعا کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به جهش قیمتی جوجه یکروزه ورود میکند. نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درباره عدم تخصیص ارز 4200 تومانی به واردات نهادههای دامی تصمیمی گرفته نشده است و بر همین اساس مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی باید موضوع افزایش قیمت جوجه یکروزه طی روزهای اخیر را بررسی کنند. نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت جوجه یکروزه غیرقانونی است و باید با متخلفان در این حوزه و افرادی که آرامش اقتصادی مردم را برهم میزنند برخورد جدی و قانونی شود، عنوان کرد: در شرایط فعلی دلیلی برای افزایش قیمت نهادههایی مانند جوجه یکروزه وجود ندارد. عضو هیاترئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی گفت: با دعوت از مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی و استماع گزارشهای آنها دلایل افزایش قیمت جوجه یکروزه را بررسی میکنیم.
***
صدور مجوز ترانزیت گازوئیل به افغانستان
در راستای تامین نیازهای مردم افغانستان در فصل زمستان و با توجه به درخواست مقامات آن کشور از جمهوری اسلامی ایران، مجوز ترانزیت گازوئیل به کشور افغانستان از قلمروی ایران به مدت ۳ ماه صادر شد. مهدی جوانمردقصاب، رایزن سابق بازرگانی ایران در افغانستان با اعلام این خبر افزود: بر این اساس مجوز ترانزیت گازوئیل به کشور افغانستان از قلمروی جمهوری اسلامی ایران از اول بهمن سال جاری به مدت ۳ ماه (پایان فروردین ۱۴۰۱) صادر شده است. رایزن سابق بازرگانی ایران در افغانستان با تاکید بر اینکه این مجوز فقط برای محصول گازوئیل و به مدت ۳ ماه صادر شده است، تصریح کرد: لذا مجوز ترانزیت گازوئیل از تمام مبادی زمینی و دریایی صادر شده است. جوانمردقصاب اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از هر گونه انحصار و رانت یا پدیده ناصحیح مجوزفروشی، این مجوز را برای تمام شرکتهای بازرگانی معتبر مجاز به ترانزیت سوخت در خلال دور یاد شده صادر کرده است. رایزن سابق بازرگانی ایران در افغانستان اظهار داشت: به جهت جلوگیری از اختلال در حمل و توزیع فرآوردهها برای مصارف داخلی، استفاده از ناوگان تحت پوشش و استفاده شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران برای ترانزیت گازوئیل مجاز نیست. وی افزود: همچنین برای تسریع در روند انتقال این فرآورده و جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی، عملیات حملونقل به طور یکسره و با تخلیه و تحویل در خاک افغانستان باید برنامهریزی شود. جوانمردقصاب بیان داشت: جهت حفظ حقوق بیتالمال و جلوگیری از پدیده قاچاق، شورای راهبری ناظر بر اجرای این موضوع با رصد تمام امورات مرتبط در دستگاههای ذیربط، نسبت به ساماندهی این امر اقدام کرده است و بنا به اعلام دستگاههای مسؤول با هر گونه تخلف و تخطی از اهداف اجرای این طرح توسط شرکتها و تجار برخورد قاطعی خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|