|
حمله مسلحانه به ستاد خبری اداره اطلاعات و سپاه سراوان
حمله مسلحانه به ستاد خبری اداره اطلاعات و سپاه سراوان با عکسالعمل بموقع ماموران حاضر در محل ناکام ماند. بنا به اعلام قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، روز گذشته فردی مسلح که قصد تعرض مسلحانه به ستاد خبری اداره اطلاعات و سپاه شهرستان سراوان (سیستانوبلوچستان) را داشت با عکسالعمل بموقع مراقبان مواجه شد. در این درگیری فرد مسلح به هلاکت رسید و یکی از شهروندان مجروح شد.
ارسال به دوستان
مقامهای آمریکایی اعلام کردند «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا و «شیخ تمیم بن حمد آلثانی» امیر قطر درباره موضوع ایران در کاخ سفید دیدار و گفتوگو میکنند
بایدن چه تصمیمی میگیرد؟
گروه سیاسی: در ادامه رایزنیهای برجامی پس از تنفس دور هشتم مذاکرات، مقامهای آمریکایی اعلام کردند «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا و «شیخ تمیم بن حمد آلثانی» امیر قطر قصد دارند درباره موضوع ایران و طیفی از مسائل گوناگون در کاخ سفید دیدار و گفتوگو کنند.
به گزارش «وطنامروز»، خبرگزاری رویترز در این باره گزارش کرد مقامهای آمریکایی همچنین اعلام کردند دستور کار بایدن برای این نشست در دفتر ریاستجمهوری آمریکا شامل برنامه هستهای ایران میشود.
طبق این گزارش، تمیم همچنین قصد دارد به طور جداگانه با «آلیاندرو مایورکا» وزیر امنیت داخلی ایالاتمتحده درباره فروش تسلیحات و با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا درباره دیگر موضوعات نظامی دیدار و گفتوگو کند.
پیش از این «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده بود بایدن 31 ژانویه در کاخ سفید میزبان امیر قطر خواهد بود و تصریح کرده بود 2 طرف قصد دارند در ارتباط با امنیت در غرب آسیا گفتوگو کنند و «از ثبات فرآوردههای انرژی جهان اطمینان حاصل کنند».
پیش از این یک مقام مطلع قطری به خبرگزاری فرانسه گفته بود «تمیم بن حمد آلثانی» امیر قطر در سفر چند روز آتی خود به آمریکا قرار است با «جو بایدن» درباره مذاکرات رفع تحریمها در وین به گفتوگو بنشیند.
رفتوآمدهای دیپلماتیک در حالی شکل میگیرد که «محمد بن عبدالرحمن آلثانی» معاون نخستوزیر و وزیر خارجه قطر هفته گذشته- هفتم بهمن- با سفر به ایران با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه و نیز حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیسجمهوری گفتوگو کرده بود. پس از این سفر، رسانهها گمانهزنیهایی را درباره میانجیگری دوحه میان تهران و واشنگتن و ردوبدل شدن پیامهایی در این خصوص را مطرح کردند.
دور هشتم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در هتل «کوبورگ» وین که طولانیترین دور این گفتوگوها را نیز به نام خود ثبت کرده است با وقفهای چند روزه مواجه شده است؛ وقفهای که طرفهای مذاکراتی آن را فرصتی برای اخذ یک تصمیم سیاسی عنوان کردند. ۳ کشور اروپایی تلاش کردهاند این امر را گردن کشورمان بیندازند اما تهران به طور شفاف اعلام کرده طرفی که باید تصمیم بگیرد، ایالات متحده است که یک بار از توافق خارج شده و تعهدات خود را زیر پا گذاشته است. ایران شرایط خود را مبنی بر لغو عملی تحریمها به همراه راستیآزمایی و تضامینی که ایران باید از دولت بایدن اخذ کند به وضوح اعلام کرده است. تحولات داخلی آمریکا طی روزهای گذشته از جمله نامه سناتورهای جمهوریخواه به بایدن درباره افزایش صادرات نفت ایران و همچنین شکاف در تیم مذاکراتی این کشور در وین، نشان میدهد این دولت جو بایدن است که باید تصمیم بگیرد.
با این حال در ادامه ترافیک دیپلماتیک روزهای اخیر در تهران، دفتر ریاستجمهوری فرانسه هم روز یکشنبه اعلام کرد امانوئل مکرون به صورت تلفنی با رئیسجمهور ایران گفتوگو کرده است. مکرون در این تماس بر نیاز به تسریع تلاشها برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات وین تاکید کرده است. دفتر ریاستجمهوری فرانسه در بیانیهای اعلام کرد: رئیسجمهور بر اعتقاد خود مبنی بر امکانپذیر و ضروری بودن راهحل دیپلماتیک تاکید کرد و گفت هرگونه توافق مستلزم تعهد روشن و کافی از سوی همه طرفهاست.
رئیسی نیز در این گفتوگوی تلفنی با اشاره به اعتراف آمریکا به شکست سیاست فشار حداکثری، تأکید کرد جمهوری اسلامی در فرآیند مذاکرات، اراده و جدیت خود را برای حصول توافق اثبات کرده و هر تلاشی از طرف مقابل در این رابطه باید شامل لغو تحریمها، راستیآزمایی و ضمانت معتبر باشد. رئیسجمهور فرانسه در پاسخ تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران حق دارد به آمریکا بیاعتماد باشد، چرا که این ایالاتمتحده بوده که باعث ایجاد بحران شده است.
* خطیبزاده: منتظر تصمیم سیاسی در واشنگتن هستیم
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه درباره اینکه آیا فرصت زمانی مشخصشدهای برای اتخاذ تصمیم نهایی درباره مذاکرات وین تعیین شده است، گفت: ما از این تنفسها چند باری داشتیم، البته مذاکرات در 3 هفته گذشته پیشرفتهای بسیار قابل توجهی در هر 4 حوزه رفع تحریمها، تعهدات هستهای، راستیآزمایی و اخذ تضامین داشته که در برخی از این حوزهها پیشرفتها قابل توجهتر و سرعت بهتر بوده و در برخی به خاطر بیعملیهای طرف مقابل و عدم اخذ تصمیمهای لازم در طرفهای مقابل یا عدم ابتکار و خلاقیت لازم در طرفهای مقابل با کندیهایی روبهرو بوده که توصیه میکنیم بعد از بازگشت از پایتختهایشان با تصمیمات لازم بازگردند که بتوانیم آنچه امروز در پیشنویسها آماده کردهایم را بهسرعت جمعبندی کنیم.
سعید خطیبزاده همچنین تاکید کرد: اگر طرف غربی بویژه آمریکا وقتی به وین برمیگردد تصمیمات خود را اخذ کرده باشد و به مطالبات بحق ایران صحه بگذارد و چیزی بیشتر از برجام مطالبه نکند و کمتر از برجام هم ما قبول نخواهیم کرد، مطمئن باشید بهسرعت میتوان به یک توافق پایدار و قابل اتکا و خوب رسید. دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا توافق نزدیک است نیز خاطرنشان کرد: طرفهای مقابل موارد اختلافی را به صورت روشن میدانند و تصمیمات سیاسی باید اتخاذ کنند، بویژه در واشنگتن. خطیبزاده گفت: ما منتظر این هستیم که تصمیمات سیاسی در واشنگتن در بازگشت هیأت آمریکایی به ۱+۴ اعلام شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در حوزه رفع تحریمها همچنان موضوعات مهم و قابل توجهی باقی مانده که توافق را تا امروز ممکن نکرده است. در حوزه راستیآزمایی و اخذ تضمینها- تضمینهایی که مطمئن باشیم مجددا آمریکا حقوق بینالملل را به سخره نخواهد گرفت و مجددا کمپانیهای بینالمللی را هدف تحریمهای فراسرزمینی خود قرار نمیدهد و مجددا اتباع ما را به بهانههای واهی دور زدن همین تحریمها به گروگان نمیگیرد- حتما باید پیشرفتها به صورت کاملا قابل قبول انجام شود که بتوانیم پرونده را در حوزه اخذ تضامین ببندیم. خطیبزاده ادامه داد: در حوزه راستیآزمایی، سابقهای که از اجرای برجام از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی داریم سابقه خوبی نیست. مشکلات بیان شده و در حوزه راستیآزمایی به صورت مشخص همه ایدهها مکتوب شده است و منتظر پاسخ طرفهای مقابل هستیم.
خطیبزاده تصریح کرد: دولت سیزدهم موازی با آنچه بخشی از وزارت امور خارجه در حوزه رفع تحریمها انجام میدهد، در حوزه خنثیسازی تحریمها و ایجاد ساز وکارهای منطقی تجارت در حوزه بینالملل، پیشرفتهای بسیار قابل توجهی داشته است و ما همه چیز را به آنچه در وین اتفاق میافتد گره نزدهایم و روزی که حتما بشود جزئیات را گفت، این روزها و دستاوردهای آن برای ملت ایران بیان خواهد شد.
ارسال به دوستان
در جلسه شورای عالی قوه قضائیه مطرح شد
دستورات قاضیالقضات درباره نحوه نقلوانتقال زندانیان
در امر نقلوانتقال زندانیان شاخصههایی نظیر «ضرورت، زمان، چگونگی و انگیزه انتقال» مدنظر قرار گیرد
گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه گفت: مسؤولان امر در رابطه با موضوع زندان و زندانیان، اسیر فضاسازیها نشوند ولی در اجرا، شاخصههایی نظیر «ضرورت انتقال»، «زمان انتقال»، «چگونگی انتقال» و«انگیزه انتقال» را مدنظر قرار دهند.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر اخیر هیات عالی قضایی به استان خراسان رضوی و دستاوردها و مصوبات این سفر، با تاکید بر اینکه حرف بدون عمل، خاطر مردم را مکدر میکند، بیان کرد: همه مسؤولان قضایی در حوزهها و بخشهای گوناگون که در جریان سفر به استان خراسان رضوی به شهرها و مناطق مختلف این استان رفتند و از نزدیک با مسائل و مشکلات آشنا شدند، با فوریت و جدیت جهت رفع این مسائل و مشکلات گام بردارند. رئیس قوه قضائیه در ادامه به چند نمونه از مسائل و مشکلات برجسته موجود در استان خراسان رضوی که در جریان سفر هیات عالی قضایی به این استان مطرح شد، اشاره کرد و مشخصا به مسؤولان قضایی درباره رفع مسائل مرتبط با معادن سنگآهن سنگان در شهرستان خواف و همچنین حلوفصل اختلاف شهرداری مشهد و ارتش پیرامون عملیاتیسازی طرح تفصیلی انتقال پادگان مشهد به خارج از شهر، تاکیدات مؤکدی به عمل آورد. مقوله اعمال ماده ۴۷۷، موضوع دیگری بود که در جریان نشست دیروز شورای عالی قوه قضائیه از سوی محسنیاژهای مطرح شد و رئیس عدلیه در همین رابطه، ادامه صدور آرا و احکام خلاف بین شرع به صورت متوالی از سوی برخی شعب و قضات را امری غیرقابل پذیرش دانست و به حجتالاسلام رحیمی، معاون قضایی، ۳ دستور مشخص را در این زمینه صادر کرد: «عدم پذیرش درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷ که متضمن و دربرگیرنده استدلال قاضی صادرکننده رأی نباشد»، «اعلام فهرست تفکیکی میزان وصول و پذیرش درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷» و «ارائه آمار و مشخصات ناظر بر شعب و قضاتی که بیشترین درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷ مربوط به آنها است». وی بر همین اساس با اشاره به اهتمام خود جهت جمعبندی و اتخاذ تصمیم ویژه پیرامون نحوه تمشیت امور درباره ماده ۴۷۷ در سال آتی، برای معاونت قضایی جهت اجرای ۲ مأموریت «اعلام فهرست تفکیکی میزان وصول و پذیرش درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷» و «ارائه آمار ناظر بر شعب و قضاتی که بیشترین درخواستهای اعمال ماده ۴۷۷ مربوط به آنها است» تا ۱۵ اسفند سال جاری، مهلت تعیین کرد. «نحوه نقلوانتقال زندانیان» دیگر موضوعی بود که رئیس عدلیه در جریان جلسه روز گذشته شورای عالی قوه قضائیه به آن اشاره کرد و با تاکید بر عدم تاثیرپذیری مسؤولان امر از فضاسازیهایی که در رابطه با موضوع زندان و زندانیان صورت میگیرد، بر اجرای ضوابط و دستورالعملهای قانونی و صحیح در این رابطه و اصلاح آن دسته از دستورالعملهای دارای ایراد، تصریح کرد. رئیس قوه قضائیه با اشاره به مفاد مطرح در مواد ۵۱۳ تا ۵۲۸ قانون آیین دادرسی کیفری درباره موضوعات ناظر بر زندان و زندانیان به مسؤولان امر در سازمان زندانها، دادگستریها و دادستانها پیرامون اعمال نهایت دقت و احتیاط در امر نقلوانتقال زندانیان تاکید کرد و به آنها دستور داد در اجرای این موضوع، شاخصههایی نظیر «ضرورت انتقال»، «زمان انتقال»، «چگونگی انتقال» و «انگیزه انتقال» را مدنظر قرار دهند. رئیس عدلیه همچنین به رئیس سازمان زندانها و مسؤولان این حوزه تاکید کرد مقوله طبقهبندی زندانیان و جداسازی آنها به تفکیک سن و نوع جرم را تا حد ممکن پیش ببرند.
* قدردانی رئیس قوه قضائیه از مسؤولان وزارت نیرو بهدلیل عقبنشینی از بستر و حریم رودخانه چالوس
در بخش دوم نشست شورای عالی قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای ضمن قدردانی از مسؤولان وزارت نیرو که در زمینه عقبنشینی از بستر و حریم رودخانه چالوس پیشقدم شدند، اظهار کرد: باید از رئیسجمهور محترم نیز بابت دستوری که برای آزادسازی بستر سواحل دادند به صورت ویژه تشکر کنم. رئیس عدلیه تصریح کرد: وقتی خود مسؤولان و دستگاههای اجرایی و حکومتی برای عملیاتیسازی امور منطبق با قانون پیشقدم میشوند، هم امیدواری و حسن ظن مردم را در پی دارد و هم بابی در راستای پیشگیری از وقوع تخلف و جرم دیگران میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی
در آستانه ایامالله دههفجر و چهلوسومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی خامنهای در نخستین ساعات صبح روز گذشته در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی حاضر شدند و با قرائت نماز و قرآن، یاد و خاطره امام عظیمالشأن ملت ایران را گرامی داشتند. رهبر حکیم انقلاب اسلامی همچنین با حضور بر مزار شهیدان عالیمقام بهشتی، رجایی، باهنر و شهدای حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، علو درجات آنان را از خداوند متعال مسألت کردند. حضرت آیتالله خامنهای سپس در گلزار شهیدان سرافراز حضور یافتند و به ارواح مطهر مدافعان اسلام و ایران ادای احترام کردند.
***
در بیان روایتها دیر بجنبیم جای ما با صدام عوض میشود
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، سخنگو و مسؤول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین اختتامیه و معرفی نفرات برتر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر قزوین، گفت: سواد رسانهای موجود در جامعه در تراز انقلاب اسلامی نیست و باید برای ارتقای این سواد تلاش کنیم تا در دام عملیات رسانهای دشمنان قرار نگیریم. وی با بیان اینکه دشمن با بهکارگیری ابزار رسانه تلاش دارد تصویری غیرواقعی از دستاوردها و جریانات انقلاب مانند دفاعمقدس به نمایش بگذارد، خاطرنشان کرد: اگر دیر بجنبیم و هوشمندانه در بیان دقیق روایتها اقدام نکنیم جای ما با صدام عوض میشود.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به هجمه دشمنان در طول ۴۳ سال پس از انقلاب، تصریح کرد: اگر فشارهایی که دشمنان به میهن اسلامی در این سالها وارد میکردند به هر کشور و جامعهای تحمیل میشد دهها بار فرو میپاشید اما به دلیل اتصال ملت ما با فرهنگ عاشورا و پیوند با ولایت، این توطئهها یکی پس از دیگری خنثی شد و ما هر روز مقتدرتر از گذشته شدهایم. سردار شریف با بیان اینکه شهید حاجقاسم سلیمانی، دنیا را انگشت به دهان کرد، گفت: اندیشکدههای نظامی غرب در حال مطالعه این موضوع هستند که چطور داعش با آن همه تجهیزات نظامی و امکانات مالی نتوانست به هدف خود که فروپاشی نظام سیاسی سوریه و در ادامه شکست محور مقاومت بود دست یابد و سربازان مقاومت با دلدادگی به سرباز انقلاب اسلامی، حاجقاسم سلیمانی توانستند بر این جریان تکفیری - صهیونیستی- تروریستی پیروز شوند.
***
همکاری با چین آوردههای بسیاری برای ایران دارد
دیپلمات سابق کشورمان با بیان اینکه سیاست ایران به معنای عدم پذیرش سلطه شرق و غرب است، خاطرنشان کرد: در آن زمان (سالهای اول انقلاب)، دنیا ۲ قطب بود که در یک سو کمونیسم و در سوی دیگر سرمایهداری بود. امام در پاسخ به این گفته که «نمیتوان خارج از این ۲ قطب فعالیت کرد»، آن شعار را مطرح فرمودند. جواد منصوری در گفتوگو با تسنیم عنوان کرد: البته این شعار بدان معنا نیست که رابطه با شرق و غرب نداشته باشیم اما رابطه باید براساس احترام و منافع متقابل و قانون باشد؛ کما اینکه امام خمینی سال 64 فرمودند که «ما میخواهیم با تمام دنیا حتی آمریکا ارتباط داشته باشیم». سفیر اسبق ایران در چین بیان داشت: اکنون ایران با برخی کشورها رابطه دارد که توجیه و نفعی ندارد اما چون ضرری ندارد رابطه داریم اما اگر دولتی بهدنبال ضربه زدن به ایران، نفوذ، خرابکاری، تحریم و تهدید است، با آن دولت رابطه نداشته باشیم، بهتر است. وی تأکید کرد: هر دولتی چه شرقی و چه غربی اگر بهدنبال نفوذ و تسلط بر ایران باشد، ایران با آن کشور ارتباطی نخواهد داشت و منافع ملی را فدا نخواهد کرد، بنابراین مفهوم نه شرقی و نه غربی در دنیای امروز همین است. منصوری اظهار داشت: اکنون هر دولت و هر کشوری بخواهد با ایران همکاری کند، ما استقبال میکنیم. چین و روسیه برای همکاری با ایران تمایل داشتند و به عبارتی تمایل طرفینی وجود داشت اما کشورهای غربی چنین تمایلی ندارند. وی در پایان درباره ظرفیتهای همکاری با چین گفت: سیاست چین تعامل با تمام کشورهاست و هیچ کشوری را دشمن خود نمیداند، از این رو با ایران و با بسیاری از کشورهای منطقه از جمله ترکیه و عربستان قرارداد همکاری بلندمدت به امضا رسانده است، این قرارداد میتواند آوردههای بسیاری برای ایران داشته باشد.
***
پاسخ غریبآبادی به اظهارات وزیر خارجه فرانسه
کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در واکنش به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ۲ نفر از محکومان و استفاده از تعبیر گروگانگیری توسط ایران و تهدید به اعمال فشار بر ایران برای آزادی آنها، گفت: تفاوت ایران با فرانسه در این است که ما با مجرمان وفق قوانین برخورد میکنیم اما فرانسه از جانیان و تروریستها حفاظت و پذیرایی میکند. حضور آزادانه و فعالانه اعضای گروهک تروریستی منافقین در این کشور، موید این موضوع است. وی افزود: کشوری که از اتباعش برای جاسوسی و اقدامات مغایر امنیت ملی استفاده میکند و بعد برای آزادی آنها تهدید به تاثیر بر روابط و تهدید به اعمال فشار میکند، حق ندارد قیافه حق به جانب به خود بگیرد. دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: فرانسه به دلیل اقدامات متعدد خود در نقض حقوق ملت ایران، بویژه در قضیه گروهک تروریست منافقین، بدهکار ملت ایران است و در جایگاهی نیست که برای نظام قضایی ما تعیین تکلیف کند.
ارسال به دوستان
بازتاب
روزنامه والاستریت ژورنال هفته گذشته طی گزارشی به قلم لاورنس نورمن، خبرنگار سیاست خارجی این روزنامه - که توئیتهای او در چند ماه گذشته درباره اخبار برنامه هستهای ایران و مذاکرات وین مرجع رسانههای مطرح جهانی قرار گرفته- به ابعاد اختلاف نظر در تیم مذاکرهکننده آمریکایی در وین و جدایی ریچارد نفیو از هیات آمریکایی پرداخت. این گزارش سر و صدای زیادی در محافل خبری به راه انداخت و چند روز پس از این گزارش، لارا روزن هم گزارش دیگری در این باره در سایت دیپلماتیک منتشر کرد.
نورمن در گزارش والاستریت ژورنال پس از بیان جزئیات اختلافات نفیو با رابرت مالی، به گزارش «وطنامروز» درباره انتصاب ریچارد نفیو ارجاع داد. والاستریت ژورنال مینویسد: «انتصاب او به عنوان معاون نماینده ویژه در امور ایران در ماه مارس انتقادهایی را در ایران برانگیخت. «وطنامروز» روزنامه ایرانی، پوستری از فیلم «وکیل مدافع شیطان» در سال 1997 را کار کرد که در آن یک وکیل جاهطلب وکیل مدافع شیطان میشود. در این روزنامه آقای بایدن در نقش شیطان، پشت سر آقای نفیو به عنوان وکیل ایستاده است».
اشاره نورمن و وال استریت ژورنال به طرح جلد «وطنامروز» در تاریخ 13 اسفند 99 است. در گزارش «وطنامروز» در این باره آمده بود: «نفیو از معماران شبکه تحریمهای آمریکا علیه ایران در دولت اوباما و نویسنده کتاب «هنر تحریمها؛ نگاهی از درون میدان» است. مذاکرهکننده پیشین ایالاتمتحده در زمان مذاکرات منتهی به برنامه جامع اقدام مشترک - برجام- با ایران، محقق ارشد دانشگاه کلمبیا و تحلیلگر ارشد بروکینگز است. نفیو همچنین از چهرههای اصلی تیم پشتیبانی مذاکرهکنندگان توافق هستهای ایران در امور تحریمها در وین بوده و پیش از آن، بهمدت 10 سال مسؤول امور ایران در شورای امنیت ملی کاخ سفید و قائممقام هماهنگی سیاست تحریم در وزارت خارجه آمریکا بوده است. پیوستن ریچارد نفیو به دولت بایدن در شرایطی است که دولت آمریکا تلاش دارد با اهرم تحریمهای گستردهای که دولت ترامپ علیه ایران وضع کرده، با تحت فشار گذاشتن ایران، به توافقی گستردهتر از برجام که در حقیقت هدف نهایی تیم ترامپ- پمپئو بود، دست یابد. این انتصاب به معنای آن است که دولت جدید آمریکا میخواهد دور جدیدی از تحریمهای هوشمند ضدایرانی را در دوره جو بایدن اعمال کند. ترامپ پس از خروج از توافق هستهای ضمن بازاعمال تحریمهای قبلی، تحریمهای جدیدی نیز وضع کرده و شناسه تحریمهای هستهای ایران را نیز به تروریسم تغییر داد. در این شرایط انتصاب نفیو توسط بایدن با هدف مدیریت و استفاده بهینه از این تحریمها ارزیابی میشود. نفیو در کتاب معروف خود «هنر تحریمها؛ نگاهی از درون میدان» به تشریح چارچوب فکری و عملیاش در طراحی تحریمها علیه ایران با هدف افزایش تأثیر و موفقیت آنها پرداخته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|