|
تأکید وزیر خارجه کوبا بر لزوم لغو اقدامات یکجانبه آمریکا علیه ایران
برونو رودریگز، وزیر خارجه کوبا طی پیامی در توئیتر نوشت: ایالاتمتحده باید بدون استثنا و بدون قید و شرط تمام اقدامات جبری یکجانبه اعمالشده علیه جمهوری اسلامی ایران را لغو کند. وی در ادامه خاطرنشان کرد: این اقدامات مردم را مجازات میکند و جامعه بینالملل را به چالش میکشد.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان در واکنش به تمدید معافیتهای تحریمی از سوی آمریکا: برای ما رفتار عملی آمریکاییها در لغو تحریمها مهم است
نه به رفع کاغذی تحریم
گروه سیاسی: دور هشتم مذاکرات وین که بعد از وقفهای چندروزه قرار است طی روزهای آتی برگزار شود به مراحل حساسی رسیده است، جایی که سرنوشت توافق هستهای موسوم به برجام به تصمیم دولت بایدن پیوند خورده است.
به گزارش «وطنامروز»، در حالی که طی ۲ روز گذشته اخبار مذاکراتی حول و حوش بازگرداندن برخی معافیتهای هستهای توسط دولت آمریکا چرخ میزند، در تهران اما مقامات ایرانی با وجود صحبت از پیشرفتهای کندی که در وین صورت گرفته، این اقدام ایالات متحده را نه امتیازی واقعی و روی زمین، بلکه یک نمایش از رفع تحریم خوانده و اعلام کردند هنوز تا ایجاد توازن در تعهدات که لازمه توافق است فاصله وجود دارد.
در این راستا، علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی روز گذشته در توئیتی نوشت: با وجود پیشرفتهای محدود در مذاکرات وین، هنوز با شکلگیری توازن ضروری در تعهدات طرفین فاصله داریم. وی افزود: تصمیمات سیاسی در واشنگتن لازمه ایجاد توازن در تعهدات برای دستیابی به توافق خوب است.
در همین حال تروئیکای اروپا متشکل از انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیهای مشترک به اقدام آمریکا در بازگرداندن برخی معافیتهای تحریمی مرتبط با برنامه صلحآمیز هستهای ایران واکنش نشان دادند و اعلام کردند این اقدام باید بحثهای فنی لازم برای حمایت از مذاکرات وین برای لغو تحریمهای ایران را تسهیل کند. خبرگزاری فرانسه در این باره گزارش کرد، طرفهای اروپایی در مذاکرات برجامی از ایران میخواهند از «فرصت» معافیت آمریکا از برخی تحریمها علیه برنامه هستهای غیرنظامی ایران در تلاش برای ترغیب تهران به توافق هستهای ۲۰۱۵ استفاده کند. طبق این گزارش، در بیانیه مشترک ۳ کشور اروپایی بریتانیا، فرانسه و آلمان در ارتباط با معافیتهای تحریمی برنامه صلحآمیز هستهای ایران آمده است: «این (معافیتها) باید بحثهای فنی لازم برای حمایت از مذاکرات برای بازگشت به برجام در وین را تسهیل کند. ما از ایران میخواهیم هر چه سریعتر از این فرصت استفاده کند، زیرا زمانبندی معافیت بر دیدگاه مشترک ما با آمریکا تأکید میکند مبنی بر اینکه زمان اندکی برای به نتیجه رسیدن موفقیتآمیز مذاکرات برجام باقی مانده است».
* ملاک رفتار عملی واشنگتن است نه رفتار کاغذی!
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما درباره اظهارات مقامات آمریکایی برای ارائه پیششرط در مذاکرات وین اظهار داشت: ما هیچ پیششرطی را از طرف آمریکایی دریافت نکردیم و اساسا مذاکرات ما روندی دارد که موضوع پیششرط در آن مطرح نیست. وی ادامه داد: نمیدانم خبری که منتشر شده چگونه است ولی تا این لحظه که در حال صحبت با شما هستم، موضوعی به نام پیششرط مطرح نیست. ما متن یا پیشنهادی را هم در چارچوب پیششرط دریافت نکردیم. حسین امیرعبداللهیان تصریح کرد: قطعا این مذاکرات بر مبنای نقطه نظرات کارشناسی و توافقاتی که نتیجه نهایی آن رسیدن به یک توافق خوب در راستای منافع ملت و کشورمان باشد، پیش خواهد رفت. رئیس دستگاه دیپلماسی درباره تمدید معافیتهای تحریمی از سوی آمریکا نیز با بیان اینکه اقداماتی که روی کاغذ انجام میشود اقدامات خوبی میتواند باشد، خاطرنشان کرد: یعنی هر فرمان اجرایی یا اقدامی که تحریمهای وضع شده پس از خروج آمریکا از برجام را مجددا به حالت قبلی خود و رفع تحریمها برگرداند از نظر ما اقدام خوب قلمداد میشود اما آنچه برای ما مهم است عمل طرف آمریکایی است.
وی گفت: ما نگاه میکنیم که ببینیم روی زمین چه اتفاقی میافتد. برای ما مهم است رفتار عملی آمریکاییها در لغو تحریمها را به صورت ملموس و عینی مشاهده کنیم. وی خاطرنشان کرد: آنچه برای ما ملاک است نتیجه گفتوگوهایی است که در مذاکرات وین دنبال میکنیم و توافقی که در آنجا حاصل خواهد شد. البته آمریکاییها از طریق برخی واسطهها پیامهای مکرری را برای ما میفرستند و مدعی هستند ما دارای حسننیت هستیم. وزیر امور خارجه یادآور شد: ما در روند فعلی مذاکرات ابتکار جدی و قابل توجهی را تا این لحظه از طرف آمریکایی ندیدهایم. ابتکار هم از نظر ما بخشی از آن ابتکاری است که باید در مذاکرات 1+4 و از طریق Non-Paperهایی که به واسطه اتحادیه اروپایی بین ما و آمریکا تبادل میشود، قابل مشاهده باشد یا اینکه در عمل شاهد لغو بخشی از تحریمها باشیم و ملاک رفتار عملی آمریکا است. وی همچنین درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال حصول توافق ۲ ساله با آمریکا تصریح کرد: ما به دنبال یک توافق خوب هستیم و به دنبال توافق موقت و محدود نیستیم.
وزیر امور خارجه همچنین شنبهشب در تماس تلفنی با «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده ارشد مذاکرات وین گفتوگو و تبادل نظر کرد. بورل در این گفتوگو با امیرعبداللهیان با بیان این نکته که هماکنون مذاکرات در برهه زمانی مهمی قرار دارد، اظهار داشت: انتظار این است همه طرفها با یک دستورکار مشخص و در راستای رسیدن به توافق به وین بیایند و آماده اتخاذ تصمیمهای سیاسی باشند. امیرعبداللهیان نیز در اینگفتوگوی تلفنی ضمن تشکر از تلاشهای «جوزپ بورل»، انریکه مورا و اتحادیه اروپایی در جهت هماهنگ کردن مذاکرات عنوان کرد: از زمان گفتوگوی پیشین برخی تحولات مثبت در مذاکرات رخ داده است اما هنوز انتظارات ما را برآورده نمیکند. رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ما با قاطعیت و صراحت به دنبال توافق خوب هستیم اما با همین صراحت و قاطعیت بر حراست از خطوط قرمز و منافع ملی خود تاکید داریم. وزیر امور خارجه در بخش دیگری از اظهارات خود عنوان کرد: متاسفانه برجام در سالهای اخیر منافع اقتصادی برای ایران نداشته است. ما تنها در صورتی به یک توافق خوب میرسیم که تامینکننده منافع اقتصادی ما به صورت پایدار و قابل اتکا باشد. رئیس دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر خاطرنشان کرد: ایران برای رسیدن به یک توافق خوب مصمم است و در این راستا با اتحادیه اروپایی به عنوان هماهنگکننده برجام در ارتباط مستمر و نزدیک خواهد بود.
ارسال به دوستان
برگزاری نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریست تندر
هماهنگ با FBI و موساد
نماینده دادستان: متهم قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام ۵ مورد آن شده است
گروه سیاسی: دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریست تندر، روز گذشته به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی با حضور خانواده شهدای عملیاتهای تروریستی این گروهک برگزار شد.
به گزارش میزان، در ابتدای جلسه دادگاه قاضی صلواتی از نماینده دادستان خواست در جایگاه قرار گیرد و به قرائت کیفرخواست بپردازد. بهروز حسنیاعتماد در جایگاه قرار گرفت و گفت: جمشید شارمهد متولد ۱۳۳۴ تبعه ایران و دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا است. وی متهم است به افساد فیالارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمبگذاری در حسینیه شیراز در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که موجب شهادت ۱۴ نفر و مجروح شدن تقریبا ۳۰۰ نفر شده است. نماینده دادستان افزود: تلاش برای بمبگذاری در سد سیوند شیراز در ۲۵ آبان ۱۳۸۵ و برنامهریزی جهت ترور مسؤول پروژه سد، همچنین انفجار در کفشداری حرم حضرت امام(ره) در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۸۸ و آتشسوزی در هتل جهان تهران هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار حوزه علمیه آیتاللهالعظمی گلپایگانی از دیگر موارد اتهامی متهم است. حسنیاعتماد با بیان اینکه این اقدامات تروریستی موجب ناامنی جامعه و به خاک و خون کشیده شدن مردم شده است، گفت: گروهک تروریست تندر اواسط سال ۱۳۸۲ توسط تعدادی از عناصر سلطنتطلب به سرکردگی فتحالله منوچهری (فرود فولادوند) با رویکرد تئوریزه کردن تروریسم ضددینی در انگلستان تاسیس شده است. وی افزود: این گروهک تروریست با بهرهگیری از رسانههای دیداری، شنیداری و مجازی، مطالب توهینآمیزی علیه دین مبین اسلام منتشر کرده است. پس از انتخاب شارمهد در سال ۸۵ به عنوان سرکرده، این گروه از رویکرد نرم به رویکرد سخت و تروریستی تغییر مسیر میدهد و به اقدامات تروریستی در اماکن مذهبی، اقتصادی و حساس میپردازد. در ادامه جلسه دادگاه کلیپی از گفتههای جمشید شارمهد پیش از دستگیری در دادگاه به نمایش گذاشته شد که متهم در این فیلم عنوان میکند «ما خجالت نمیکشیم کسی را بکشیم، مگر انفجار شیراز را انکار کردیم؟ ما ترور میکنیم و وحشت ایجاد میکنیم».
حسنیاعتماد در ادامه گفت: متهم قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام ۵ مورد آن شده است. بمبگذاری در حسینیه رهپویان شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ توسط وی طراحی و مدیریت شد که به شهادت ۱۴ نفر و مجروحیت ۳۰۰ نفر انجامید که ۱۵ نفر آن کودک بودند. نماینده دادستان با بیان اینکه متهم شارمهد بعد از انجام عملیاتهای خود با افسران آمریکایی ارتباط برقرار کرده است، گفت: وی سال ۲۰۰۳ میلادی (مصادف با ۱۳۸۱ شمسی) از کشور آلمان به آمریکا مهاجرت کرده و در آنجا ساکن شده است. حسنیاعتماد ادامه داد: پس از انفجار حسینیه رهپویان شیراز، مقامات آمریکایی با متهم ارتباط برقرار کردهاند و به گفته متهم نخستین ارتباط او با افبیآی بعد از انفجار شیراز بوده که آنها در این دیدار برخی نکات امنیتی را به متهم تذکر دادهاند. وی با اشاره به سایر دیدارهای متهم با آمریکاییها گفت: در اقاریر متهم آمده است وی با 2 سناتور محلی ملاقات داشته و درباره اهداف و اقدامات گروه تندر با آنها صحبت کرده است.
نماینده دادستان با اشاره به اقاریر متهم درباره ارتباطش با مقامات آمریکایی گفت: به گفته شارمهد، وی با ۹ نفر از افراد اف بیآی و سیآیای ارتباط داشته که آخرین دیدار او به ژانویه ۲۰۲۰ باز میگردد. نماینده دادستان تصریح کرد: متهم اظهار داشته مقامات سیاسی آمریکا به او هشدار دادهاند از آمریکا خارج نشود، زیرا در صورت خروج امنیت او را تضمین نمیکنند. وی ادامه داد: در اقاریر متهم شارمهد آمده است با یک تیم سیاسی از افبیآی در ارتباط بوده و درباره اهداف گروه خود در ایران با آنها صحبت میکرده است و سال ۲۰۱۵ درباره جذب تیمهای جاسوسی در ایران با این افراد صحبت داشته است. حسنیاعتماد با بیان اینکه شارمهد نقشه فتح تهران و طرح راه کورش را برای ترامپ، جان بولتون و هوک ارسال کرده است، گفت: هوک در یکی از سخنرانیها از گروهک تندر یاد کرده است. وی ادامه داد: دولت آمریکا ویزای تاسیس شرکت تجاری، ویزای مخصوص قربانیان سیاسی و پناهنده به آمریکا، حق معاملات، حق کسبوکار، خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات امنیتی را به شارمهد اهدا کرده بود. نماینده دادستان اظهار کرد: متهم از طریق یکی از عوامل خود با ۲ نفر از اعضای موساد آشنا شده و تلاش داشته حمایت آنها را جلب کند. در همین راستا با شخصی به نام یعقوب آشنا شده و تلاش داشته است طرح راه کورش خود را به رئیس دولت صهیونیستی ارسال کند.
در پایان این جلسه رسیدگی، قاضی صلواتی اعلام کرد: زمان و مکان جلسه بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
از سوی رئیس قوه قضائیه انجام شد
ابلاغ دستورالعمل ساماندهی حلوفصل اختلافات
گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه در راستای سیاستهای دوران تحول و تعالی دستگاه قضا و در مسیر مردمی شدن این نهاد و مقابله با مشکل و معضل اطاله دادرسی، دستورالعمل ساماندهی حلوفصل اختلافات از طریق داوری و ایجاد و توسعه نهادهای داوری را ابلاغ کرد. به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، به منظور تقویت و تحقق سیاستهای دستگاه قضا در دوران تحول و تعالی و در راستای اجرای بند الف ماده ۱۱۶ قانون برنامه ۵ ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۰ - ۱۳۹۶) و همچنین ساماندهی و ارتقای نظام داوری به عنوان یکی از راهکارهای «توسعه روشهای حل اختلاف جایگزین رسیدگی قضایی» مندرج در فصل دوم سند تحول قضایی و بهمنظور افزایش مشارکت مردم در حلوفصل دعاوی، کاهش مراجعه شهروندان به مراجع قضایی، تسریع در حلوفصل اختلافات و ایجاد ساماندهی و توسعه نهادهای داوری و نظارت بر آنها، دستورالعمل ساماندهی حلوفصل اختلافات از طریق داوری و توسعه نهادهای داوری در ۱۹ ماده و ۳ تبصره از سوی حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای ابلاغ شد. ماده ۳ این دستورالعمل عنوان میکند مرکز توسعه حل اختلاف میتواند بخشی از وظایف خود را در راستای برنامهریزی، اعطای پروانه و تمدید آن، لغو پروانه و ساماندهی و نظارت در حوزه داوری به کانونهای داوری واگذار کند. همچنین بر اساس ماده ۴ این دستورالعمل بهمنظور سیاستگذاری و برنامهریزی کلان توسعه داوری در کشور، شورای مشورتی داوری در مرکز توسعه حل اختلاف تشکیل میشود. ماده ۵ این دستورالعمل عنوان میکند کانون داوری بهعنوان نهادی غیردولتی عهدهدار ترویج فرهنگ سازش و حلوفصل اختلافات از طریق داوری، تلاش در جهت ارتقای دانش علمی و عملی در امور حقوقی و داوری از طریق برگزاری دورههای آموزشی و بازآموزی حرفهای، همایشهای تخصصی و انتشار نشریات علمی، تلاش در جهت کاهش هزینههای داوری و اظهارنظر مشورتی درباره تعیین تعرفهها، ارائه نظر مشورتی به داوران و نهادهای داوری در راستای تقویت آرای داوری، تلاش در جهت ارتقای سلامت نظام داوری و حفظ جایگاه و شأن داوران و نهادهای داوری و حمایت از حقوق صنفی و حرفهای است. همچنین کانون داوری موظف است نظارت بر فعالیتهای صنفی و حرفهای داوران و نهادهای داوری و رسیدگی به تخلفات آنها بر اساس مقررات اساسنامه، انجام اقدامات مقتضی به منظور تعمیم و گسترش خدمات بیمه درمانی برای داوران و کارکنان اداری نهادهای داوری و افراد تحت تکفل و ایجاد بستر مناسب جهت برخورداری از مزایای بیمه مسؤولیت مدنی داوران و نهادهای داوری، دریافت سهم کانون از درآمدهای داوری و مصرف آن در راستای انجام وظایف، ارجاع دعاوی به مؤسسات و داوران عضو در صورت تعیین کانون به عنوان مقام ناصب و سایر امور موضوع ماده ۳ دستورالعمل را که از سوی مرکز تفویض میشود، انجام دهد. ارسال به دوستان
رئیس مجلس شورای اسلامی:
فراهم کردن زمینههای اعمال اقتدار پلیس ضروری است
گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی با اشاره به شهادت مأمور وظیفهشناس شهید علیاکبر رنجبر در درگیری با اراذل و اوباش، بیان داشت: به ملت شریف ایران و خانواده شجاع و غیور نیروی انتظامی و همچنین به خانواده آن شهید تسلیت و تعزیت عرض میکنم.
محمدباقر قالیباف ادامه داد: این پلیس مقتدر است که میتواند امنیت جامعه را تأمین کند و در این راستا فراهم کردن زمینههای اعمال اقتدار پلیس اعم از تأمین تجهیزات، آموزش و حمایت قانونی از مأموران نیروی انتظامی ضروری است. وی گفت: مجلس یازدهم آمادگی دارد برای حمایتهای قانونی لازم، نقطه نظرات نیروهای مسلح و نیروی انتظامی را در اصلاح قوانین خارج از نوبت در دستور کار و بررسی خود قرار دهد.
رئیس مجلس در مراسم تجدید بیعت نمایندگان با آرمانهای امام خمینی(ره) که در مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی برگزار شد با بیان اینکه اگر نگاهی به 40 سال گذشته کنیم خواهیم دید هر کجا موفقیت داشتیم، حقیقت زنده بودن امام را هم میبینیم، تصریح کرد: هر کجا به مبانی امام خود عمل کردیم در آنجا موفق بودیم و هر کجا تلخی، ناکامی و چالش میبینیم، زمانی است که از مسیر انقلاب و باورهای امام راحل فاصله گرفتیم؛ این یعنی زنده بودن حقیقت امام و بالنده بودن انقلاب اسلامی. این حقیقت امام است که هم الگوی عمل به ما میدهد و هم شاخص حرکت و هر وقت از الگوی عمل و شاخص حرکت فاصله گرفتیم، دچار مشکل شدیم.
قالیباف ادامه داد: اگر امروز در جامعه افرادی را مشاهده میکنیم که ناامید هستند، افرادی که یک روز همراه انقلاب بودند و امروز از گذشته خود پشیمانند، باید بدانند از راه و مسیر امام فاصله گرفتهاند، لذا لازم است به این مهم دقت کنیم؛ بویژه بنده و همه آنهایی که امروز مسؤولیت داریم و این مسؤولیت بر دوش ما وظیفه گذاشته است، باید همیشه به حرکتهایی که کشور و انقلاب به آن نیازمند است، التزام داشته باشیم و در این مسیر باید بر اساس اصول و مبانیای که از امام آموختیم، حرکت کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در آرمانها، شعارها و حرکتهای امام(ره) مهمترین موضوع مردم بوده و هستند و آن هم مردم محروم و پابرهنگان، اضافه کرد: همانطور که امام فرمودند آنهایی تا آخر پای انقلاب هستند که طعم فقر را چشیدهاند، این انقلاب مستضعفان است. در همه صحنههای انقلاب و در این 40 سال پس از آن، مشاهده کردیم این افراد همیشه به انقلاب و نظام وفادارند، لذا باید نسبت به آنها به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی التزام داشته باشیم و در آن مسیر حرکت کنیم و لحظهای مردم خود را فراموش نکنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
انقلاب اسلامی متعلق به همه مسلمانان جهان است
رهبر جنبش اسلامی نیجریه در نشست «بازتاب انقلاب اسلامی ایران در آثار اندیشمندان جهان» که از سوی جهاد دانشگاهی و انجمن ایرانی مطالعات جهان در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم ایران، اظهار کرد: انقلاب اسلامی زمانی رخ داد که جهان به نوعی در موقعیت از دست دادن امید بود.
شیخ ابراهیم الزکزاکی با بیان اینکه زمانی جهان غرب توانسته بود به نوعی تمام جهان اسلام را تسخیر کند، افزود: در آن مقطع اسلام یک پدیده تاریخی تلقی میشد و غربیها تصور میکردند روزگاری اسلام در جهان حکمرانی میکرده و حالا این دوره به تاریخ پیوسته است ولی انقلاب اسلامی مردم ایران محاسبات را تغییر داد و افکار همگان را متوجه ساخت که اسلام بازگشته و آمده است تا بماند. رهبر جنبش اسلامی نیجریه با اشاره به تلاش دشمنان برای سرنگونی انقلاب اسلامی و توسل آنها به ابزار فشارهای اقتصادی و تحریم برای تحقق این هدف، در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در حال حاضر نسل جدیدی از مردم را داریم که انقلاب اسلامی برایشان مثل یک اتفاق تاریخی است، مسلمانانی که کمتر از ۴۳ سال سن دارند در زمان انقلاب یا به دنیا نیامده بودند یا جوانتر از آن بودند که بدانند چه اتفاقی افتاد. در حقیقت انقلاب هر گوشه و کنار جهان را لمس کرده است.
وی در همین ارتباط ادامه داد: زمانی گفته بودم و همچنان نیز تکرار میکنم که امام خمینی(ره) در سراسر جهان وارد هر خانهای شده است، بر هر خانهای اثر گذاشته است، به مسلمانان امید داده است که اسلام احیا خواهد شد و درباره غیر مسلمانان نیز تفکرات آنان در قبال اسلام را عوض کرده و این در همه جای جهان مشهود است. شیخ ابراهیم الزکزاکی با اشاره به مکان زندگی خود در قاره آفریقا افزود: در اینجا هیچکس تأثیر انقلاب اسلامی را انکار نمیکند، انقلاب اسلامی به ما امید داده است که آنچه به استعمارگران باختیم، پس از سالها مبارزه قابل بازگشت است. وی با اشاره به گسترش نفوذ انقلاب اسلامی ایران در نقاط مختلف جهان تاکید کرد: مردم ایران نباید تصور کنند انقلاب فقط متعلق به مردم ایران است، نباید فکر کنند انقلاب محدود به مرزهای جغرافیای ایران است، انقلاب اسلامی برای همه مسلمانان است و انشاءالله در آینده نزدیک به لطف خدا شاهد درخشش هرچه بیشتر اسلام در جهان خواهیم بود.
***
سخنگوی دولت:
اولویت امروز حاکمیت حل مسائل اقتصادی مردم است
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه نخستین دستاورد بعد از پیروزی انقلاب تدوین قانون اساسی بود، بیان کرد: در قانون اساسی برای مردم حقوقی در نظر گرفته شده است که حق تجمعات، تشکیل احزاب، حق تحصیل، تامین اجتماعی، آموزشوپرورش رایگان و اعطای حقخواهی به مردم در مقابل حاکمیت، بخشی از آنها محسوب میشوند. علی بهادریجهرمی تصریح کرد: امروز بعد از 40 سال از انقلاب اسلامی وضعیت به گونهای است که مردم کاملا به حقوق خود آشنا هستند. در گذشته، مردم شناختی از حق دسترسی به اطلاعات نداشتند اما امروز نهتنها شناخت دارند، بلکه حقوق خود را تثبیتشده میدانند و مطالبهگر آن هستند. در حقیقت اگر جایی کوتاهیای رخ دهد، مردم اجازه نمیدهند حقوق اصلی و بنیادین آنها مورد خدشه قرار گیرد، زیرا روش صیانت از حقوق خود را بخوبی میدانند. سخنگوی دولت با تاکید بر ضرورت اعتماد به قدرت مردم در کشور، گفت: بدون توجه و برنامهریزی روی حمایت مردم اگر بخواهیم اقدامی انجام دهیم قطعا راه به جایی نخواهیم برد، زیرا اصلیترین سرمایه جمهوری اسلامی ایران، مردمند. طبیعتا اولویت امروز حاکمیت، حل مسائل و مشکلات اقتصادی مردم است، زیرا دشمن، اقتصاد کشور را مورد هدف قرار داده است.
***
ظرفیت تقویت همکاریهای اقتصادی ایران و پاکستان وجود دارد
وزیر کشور تاکید کرد ظرفیتها و بسترهای لازم برای تقویت همکاریهای همهجانبه بویژه مبادلات اقتصادی بین ایران و پاکستان وجود دارد و اراده جدی دو طرف شرط لازم برای تحقق این هدف مشترک است.
احمد وحیدی در دیدار رحیم حیات قریشی سفیر پاکستان در ایران، گفت: ایران و پاکستان از ظرفیتها و فرصتهای مناسبی برای گسترش و توسعه همکاریها در زمینههای تجاری، امنیتی و فرهنگی برخوردارند. وزیر کشور گفت: توسعه بازارچههای مرزی و مبادلات تجاری بستر مناسبی برای توسعه همکاریهای 2 کشور فراهم میکند و انتظار میرود مسؤولان 2 کشور بسترهای لازم را فراهم کنند. وی همکاری ایران و پاکستان در موضوعات مهم اقتصادی مانند انرژی و ترانزیت را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اراده طرفین گسترش روابط همهجانبه است و باید در نشستهای مشترک موانع احتمالی برطرف شود. وزیر کشور در این دیدار خواستار تعاملات و همکاریها بین دو بندر گواتر ایران و گوادر پاکستان شد و گفت: باید بسترهای لازم برای تقویت همکاریهای تجاری و مبادلات بین این 2 بندر مهم منطقه فراهم شود. وحیدی موضوع مهاجران افغانستانی را یکی از مسائل مشترک بین ۳ کشور ایران، افغانستان و پاکستان دانست و گفت باید با همکاری سهجانبه شرایطی را فراهم کرد تا افراد کمتری تصمیم به مهاجرت بگیرند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|