|
دانشجویان توسط تأمین اجتماعی «بیمه» میشوند
مشاور رسانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعریف خدمت پوشش بیمهای دانشجویان توسط سازمان تامین اجتماعی و احتساب سوابق آنها پس از فارغالتحصیلی و اشتغال خبر داد. بهزاد مهرکش در صفحه اجتماعی خود نوشت: «خبر خوب و البته مهم اینکه، دانشجویان عزیز هم تحت بیمه تامین اجتماعی قرار میگیرند؛ بر این اساس، سابقه بیمه دانشجویی، پس از فارغالتحصیلی و اشتغال دانشجویان به «بیمه اشتغال» آنها متصل میشود».
ارسال به دوستان
273 شهر در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی؛ اکثر مبتلایان درگیری وسیع ریوی داشته و از دریافت واکسن خودداری کردهاند
مرگهای 3 رقمی
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرهای قرمز، خودرویی و موتوری برگزار میشود
آمار فوتیهای کرونا بعد از گذشت 77 روز بار دیگر ۳ رقمی شد و به 104 نفر در 24 ساعت منتهی به ظهر 18بهمنماه رسید. این در حالی است که بخش عمده مبتلایان و فوتیها درگیری ریوی داشتهاند و از دریافت واکسن هم خودداری کرده بودند!
به گزارش «وطنامروز»، در شرایطی که آمار فوتیهای کرونا از سوم آذرماه ۲ رقمی شده بود به خاطر کاهش آمار پایبندی به پروتکلها بار دیگر شاهد افزایش موارد ابتلا و فوت هستیم. مطابق اعلام کارشناسان، در حال حاضر فقط 55 درصد مردم به رعایت کامل اصول بهداشتی مرتبط با کرونا پایبند هستند که این آمار نهتنها قابل قبول نیست، بلکه بسیار جای نگرانی دارد چرا که همین روند نامناسب موجب شده است در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار گیرند.
با ورود سویه جدید کرونا موسوم به اُمیکرون، انتظار میرفت حساسیت عمومی برای مقابله جدیتر با کرونا افزایش یابد که چنین نشد. اُمیکرون اکنون در جهان و ایران میتازد و آمار مبتلایان و فوتیها را افزایش میدهد.
مجموع مبتلایان به «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۳۹۶ میلیون و ۴ هزار و ۹۷۸ نفر رسیده و مرگ ۵ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۸۲۲ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده است. همچنین ۳۱۴ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۴۲ نفر از مبتلایان در سراسر جهان بهبود یافتهاند. مطابق آمار رسمی همهگیری کرونا، آمریکا همچنان با بیش از ۷۸ میلیون مبتلا و بیش از ۹۲۶ هزار قربانی در صدر فهرست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.
* شناسایی 40 هزار مبتلا در 24 ساعت
در ایران نیز بنا بر اعلام وزارت بهداشت، در 24 ساعت منتهی به ۱۸ بهمن و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۸۱۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۷۰۶ نفر از آنها بستری شدند. بنابراین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۶میلیون و ۶۱۹ هزار و ۸۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول این ۲۴ ساعت، ۱۰۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۹۳۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۵۸۷ نفر از بیماران در ایران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
همچنین وزارت بهداشت درباره آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در کشور اعلام کرد: تا روز دوشنبه هجدهم بهمنماه مجموعا ۶۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۷۸ نفر دوز اول واکسن کرونا، ۵۴ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۶۳۰ نفر دوز دوم و ۱۹ میلیون و ۹۷۳ هزار و ۴۳۸ نفر دوز سوم واکسن را دریافت کردهاند. به این ترتیب مجموع دوزهای واکسن تزریقشده در کشور به ۱۳۵ میلیون و ۷۰۵ هزار و ۶۴۶ مورد رسید.
* ابتلای گسترده واکسننزدهها به اُمیکرون
در چند ماه اخیر، کارشناسان و مقامات نظام سلامت کشور بارها و بارها بر ضرورت تکمیل واکسیناسیون با تزریق دوز سوم تاکید داشتند اما بخشی از جامعه همچنان به این هشدارها بیتوجه ماندند تا جایی که بنا به آمار موجود، بیشترین موارد فوت و ابتلای این روزها مربوط به واکسن نزدههاست.
حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» گفت: بیمارانی که اکنون در بخشهای بستری و مراقبتهای ویژه حضور دارند متأسفانه واکسن دریافت نکردهاند و حتی بسیاری از آنها با درگیری نسبتا وسیع ریوی تحت مراقبت هستند.
وی ادامه داد: مطالعات ما نشان داده افرادی که ۳ دوز واکسن کرونا را تزریق میکنند ۸۰ درصد از بستری شدن آنها در بیمارستان جلوگیری میشود. اکنون در بخشهای بستری همه بیماران افرادی هستند که مبتلا به اُمیکرون شدهاند، دچار نقص سیستم ایمنی هستند، داروهای تضعیفکننده سیستم ایمنی بدن را مصرف میکنند یا اینکه متأسفانه واکسن تزریق نکردهاند.
جماعتی افزود: موارد بستری در بخشهای بستری و مراقبتهای ویژه اطفال افزایش یافته و بخشی از موارد ابتلا مربوط به سنین پایین است، بنابراین تقویت واکسیناسیون مادران باردار ضرورت دارد. همچنین مقرر شد تعداد تختهای بیمارستانی برای کودکان و نوزادان توسط معاونت درمان وزارت بهداشت افزایش یابد.
وی یادآور شد: در حال حاضر در موج ششم بیماری کرونا با سویه اُمیکرون قرار داریم و تجمع افراد در مراکز واکسیناسیون میتواند عامل انتشار ویروس باشد به همین دلیل توصیه بر این شد که واکسیناسیون فعال در دستور کار وزارت بهداشت قرار گیرد، البته معاونت بهداشت وزارت بهداشت، شرایط واکسیناسیون فعال را فراهم کرده و این کار در قالب طرح شهید سلیمانی و با مشارکت نیروهای مردمی و بسیج در حال انجام است که نیاز به تقویت واکسیناسیون فعال در کشور وجود دارد.
* ماندگاری 8 روزه اُمیکرون روی دست
میزان ماندگاری اُمیکرون روی دست و سطوح یکی از سوالات و ابهامات این روزهای مردم است.
رئیس کارگروه پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا با بیان اینکه باید کانونهای اصلی را شناسایی کرده و به ماهیت اُمیکرون خوب توجه کنیم، گفت: اُمیکرون ممکن است تا 8 روز روی پوست بدن باقی بماند، بنابراین بهداشت دست خیلی مهم است.
حمید سوری به فارس گفت: اُمیکرون با سرعت تاثیر میگذارد و مهمترین موضوع اقدامات فوری است که باید انجام شود. تفاوت اساسی واریانت اُمیکرون با دیگر واریانتها این است که وقت زیادی نداریم و باید سراغ کارها و برنامههایی برویم که زود جواب بگیریم تا بار ناشی از این اپیدمی را به حداقل برسانیم. وی با بیان اینکه اُمیکرون روی پلاستیک 190 ساعت ماندگاری دارد، اظهار داشت: درباره ماندگاری در هوای آزاد نیز اُمیکرون مانند واریانتهای دیگر است چون ویروس خارج از بدن موجود زنده خیلی نمیتواند زنده بماند اما پوست و پلاستیک به دلیل ویژگیهای خود، ماندگاری ویروس را افزایش داده و باعث میشود سرعت انتشار بالا رود.
***
راهپیمایی خودرویی در شهرهای قرمز
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: به علت شرایط خاص کرونایی راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ در شهرهای قرمز به صورت خودرویی و موتوری برگزار خواهد شد. حجتالاسلام محمدحسین موسیپور درباره چگونگی برگزاری راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: سلامت و جان مردم برای ما بسیار بااهمیت است و از آنجا که راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت میلیونی برگزار میشود حضور مردم میتواند سلامت آنان را به خطر بیندازد. وی گفت: به علت شرایط خاص کرونایی راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ در شهرهای قرمز به صورت خودرویی و موتوری و در شهرهای دیگر با رعایت پروتکلهای بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در فضای باز برگزار خواهد شد. موسیپور با بیان اینکه امسال در ۱۵۰۰ شهر و ۳۰ هزار روستا راهپیمایی 22 بهمن برگزار میشود، افزود: ۶۰ هزار مسجد و ۴۰ هزار پایگاه بسیج میزبان برگزاری جشنهای ایام دهه فجر در چهلوچهارمین طلوع انقلاب اسلامی خواهند بود.
ارسال به دوستان
برنامهریزی معاونت حملونقل و ترافیک شهر تهران برای توسعه ناوگان حملونقل عمومی
حملونقل برقی به داد هوای پایتخت میرسد؟
ورود اتوبوسها و تاکسیهای برقی و هیبریدی در کنار توسعه مترو، میتواند علاوه بر تشویق شهروندان به استفاده از وسایل حملونقل عمومی، تاثیر بسزایی در کاهش آلودگی هوای تهران داشته باشد. این موضوعی است که مدیران شهری تهران در ماههای اخیر بر آن تاکید داشتهاند و از برنامهریزی در این باره خبر دادهاند. شهروندان نیز امیدوار به واقعی بودن این وعدهها به دور از شعار و نمایش رسانهای هستند.
به گزارش «وطنامروز»، با افزایش جمعیت شهر تهران، ایجاد گرههای کور و سنگین ترافیکی و نیز آلودهتر شدن هوای شهر، چارهای جز توجه بیشتر و جدی مدیران شهری و دولتی به حوزه حملونقل عمومی پایتخت نیست.
در سالها و دورههای مدیریتی گذشته در دولت و شهرداری تهران هرچند اقداماتی برای توسعه ناوگان حملونقل عمومی پایتخت انجام شد اما بنا به دلایل متعدد شاهد تاثیرگذاری چشمگیر این اقدامات برای حل مشکلات و معضلات ترافیکی و هوای شهر تهران نبودیم.
این روزها اما مدیران شهری تهران اعلام میکنند که برنامههای کوتاهمدت و بلندمدت برای ایجاد تحولات چشمگیر و شاخص در این زمینهها دارند. انتظار شهروندان نیز چیزی جز این نیست که شورای شهر و شهرداری تهران با همراهی و همدلی یکدیگر و البته با تعامل نهادهای دولتی، بتوانند گامهای اساسی و ماندگار برای حملونقل عمومی پایتخت بردارند.
مدیریت شهری تهران اعلام کرده است برای خرید و بهکارگیری 100 دستگاه اتوبوس برقی، خرید تاکسیهای برقی، بهرهبرداری از ایستگاههای جدید مترو و نوسازی هزاران دستگاه تاکسی و خودروی ون در آینده نزدیک برنامه ویژه دارد. در همین باره معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران تازهترین تصمیمات، برنامهها و اقدامات مدیریت شهری پایتخت را برای توسعه ناوگان حملونقل عمومی شهر تشریح کرد.
سیدمجتبی شفیعی به فارس گفت: برنامهریزی لازم در 6 ماهه دوم سال 1400 در محورهای متعدد از قبیل توسعه کمی و کیفی ارائه خدمات در سامانه مترو با تأکید بر افزایش دسترسیها، توجه ویژه به بازسازی و اورهال ناوگان مترو و اتوبوس با هدف حفظ سطح فعلی خدمات و افزایش ایمنی در سامانههای مذکور، توسعه ناوگان اتوبوسرانی از طریق خرید مستقیم، بهبود وضعیت و احیای ناوگان سامانه جانبازان و معلولان، نوسازی ناوگان فرسوده تاکسیرانی با اهرمهای تشویقی و سایر اقدامات مرتبط انجام شده است.
* بهرهبرداری از چند ایستگاه مترو
وی افزود: در این چارچوب پیشبینی میشود شاهد اتفاقات خوبی در حوزه حملونقل پایتخت در مهلت محدود باقیمانده تا پایان سال باشیم که از آن جمله میتوان به بهرهبرداری از ۲ ایستگاه «17 شهریور» و «بوستان گفتوگو» در خط 7 مترو تا پایان سال اشاره داشت. کما اینکه از آغاز دوره جدید مدیریت شهری ایستگاههای شهید رضایی در خط 6 مترو و ایستگاه توحید در خط 7 مترو به بهرهبرداری رسیده است.
شفیعی ادامه داد: همچنین بهرهبرداری از 6 ورودی دوم در ایستگاههای مترو از جمله ورودیهای دوم واقع در ایستگاههای بریانک، مولوی، اشرفیاصفهانی و یادگار امام(ره) تا پایان سال را در دست اقدام داریم. تاکنون نیز 5 ورودی دوم در ایستگاههای بعثت، مرزداران، برج میلاد، مهدیه و رودکی افتتاح شده است.
وی تصریح کرد: افتتاح 7 ایستگاه از خطوط مترو شامل 4 ایستگاه از خط 6، یک ایستگاه از خط 4 و بهرهبرداری از فاز 2 پایانه اکباتان در خط 4، انجام مطالعات خطوط مترو شامل مطالعات توسعه شرقی خط2 از فرهنگسرا به پایانه شرق جدید، ادامه مطالعات خطوط جدید8، 9، 10 و 11، انجام بخشی از مطالعات خطوط سبک ریلی (LRT) شهر تهران، اورهال 12 رام قطار AC، ۳ دستگاه واگن دو طبقه و یک دستگاه لکوموتیو، شروع عملیات اجرایی بهسازی مراکز فرمان خطوط یک و 2 و تکمیل انبار قطعات یدکی متروی تهران را برای آینده نزدیک در دست اقدام داریم.
به گفته شفیعی، احداث و توسعه مترو با مشارکت بخش خصوصی، آغاز احداث 20 کیلومتر مسیر از خطوط جدید متروی تهران با اولویت خط 10، آغاز احداث دپوی تعمیراتی واگنها با اولویت فاز ۲ پایانه اکباتان و عقد قرارداد خرید 105 دستگاه واگن مترو از دیگر برنامههای سال 1401 سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به اینکه سرانجام خرید اتوبوسهای جدید به کجا رسید، اظهار داشت: 65 دستگاه اتوبوس تا پایان سال به چرخه بهرهبرداری افزوده خواهد شد. البته بازسازی 249 دستگاه اتوبوس تاکنون و آمادهسازی و به کارگیری 900 دستگاه اتوبوس دوکابین در آذرماه از دیگر برنامههایی بوده که به مرحله اقدام رسیده است.
* رویکردهای تحولی در بخش تاکسیرانی
وی درباره ناوگان تاکسیرانی هم گفت: نوسازی 5 هزار دستگاه تاکسی فرسوده تا سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و نوسازی 1000 دستگاه دیگر تا پایان سال محقق خواهد شد.
به گفته شفیعی، ورود تاکسیهای برقی و هیبریدی به سامانه تاکسیرانی شهر تهران برای نخستینبار در کشور، بهکارگیری خودروهای پاک و استاندارد در سامانه تاکسیرانی، بهکارگیری 500 دستگاه ون اشتراکی برقی و ورود 400 دستگاه ون گازسوز از جمله رویکردهای تحولی در بخش تاکسیرانی است.
* خرید و بهکارگیری 100 دستگاه اتوبوس برقی
شفیعی با اشاره به رویکردهای تحولی در بخش اتوبوسرانی برای سال آینده اظهار داشت: از جمله مهمترین برنامههای ما در این باره عبارت است از: بازسازی و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و توسعه فعالیت اتوبوسهای برقی، کاهش 5 دقیقهای هدوی اعزام اتوبوسهای بخش خصوصی و افزایش حداقل 100 میلیون جابهجایی مسافر، بازسازی 1400 دستگاه اتوبوس فرسوده شامل 300 دستگاه اتوبوسهای دوکابین بخش عمومی و 1100 دستگاه تککابین بخش خصوصی.
وی با تاکید بر تاثیر مثبت و چشمگیر اتوبوسها و تاکسیهای برقی در کاهش آلودگی هوای تهران ادامه داد: همچنین خرید و بهکارگیری 100 دستگاه اتوبوس برقی و راهاندازی خط اتوبوس برقی بهارستان- جمهوری با ظرفیت 50 دستگاه اتوبوس برقی از طریق مشارکت عمومی - خصوصی برای نخستین بار در کشور و خرید 14 دستگاه ون ویژه معلولان و جانبازان معزز از دیگر برنامههای ما برای آینده نزدیک است. معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره مسیرهای توسعه سامانههای اتوبوس برقی گفت: توسعه سامانههای اتوبوس برقی با مشارکت بخش خصوصی با ظرفیت 60 دستگاه در مسیر پایانه شهید محلاتی تا میدان راهآهن، مسیر پایانه ثامنالحجج تا میدان شهدا و میدان بهارستان تا میدان شوش برنامهریزی شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
ناجا رسماً مرجع صدور سند خودرو شد
هیات وزیران مصوب کرد نقل و انتقال خودرو و صدور سند توسط نیروی انتظامی انجام شود.در جلسه هیات وزیران به ریاست سیدابراهیم رئیسی، دولت با هدف یکپارچهسازی فرآیند نقل و انتقال خودرو و ضرورت تسهیل و تسریع امور مربوط به آن و پرهیز از فرآیندهای طولانی و پیچیده صدور اسناد مالکیت و نقل و انتقال اسناد و تمرکز در مرجع واحد، با پیشنهاد وزارت کشور مبنی بر تعیین تکلیف نقل و انتقال وسایل نقلیه توسط مراکز تعیینشده نیروی انتظامی موافقت کرد.به موجب این لایحه، دارندگان وسیله نقلیه موتوری یا نمایندگان قانونی آنان مکلف هستند برای نقل و انتقال وسایل نقلیه به مراکز تعیینشده توسط نیروی انتظامی مراجعه و درخواست خود را در سامانه شمارهگذاری ثبت کنند. پلیس راهور پس از بررسیهای لازم، اقدام به اختصاص پلاک به نام آخرین مالک، نصب روی وسیله نقلیه و صدور سند مالکیت رسمی و کارت شناسایی وسیله نقلیه میکند. نیروی انتظامی غیر از مبالغی که در قانون اشاره شده است، مجاز به دریافت وجه دیگری نخواهد بود.
***
وزیر نیرو:
بارشها ۵ درصد بالاتر از شرایط نرمال بوده است
وزیر نیرو با اشاره به بارشهای رخ داده طی ماههای اخیر گفت: بارشها در مجموع نسبت به شرایط نرمال تا امروز ۵ درصد بالاتر بوده و تقریبا ۱۶ استان کشور در شرایط عادی قرار دارند. علیاکبر محرابیان در حاشیه آیین افتتاح طرحهای وزارت نیرو با حضور رئیسجمهور اظهار داشت: استانهای کرمان، هرمزگان، بخشی از فارس و سیستانوبلوچستان به لحاظ بارشها وضعیت مناسبی دارند و امیدواریم در ماههای آینده سایر استانها نیز به شرایط نرمال برسند. وی در ادامه درباره تعرفه برق گفت: قانونی که در بودجه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید، دولت را مکلف کرد اقداماتی را برای عادلانهشدن هزینه برق انجام دهد. آییننامه مذکور به این معنی است که مشترکانی که تا سقف الگو مصرف میکنند، هیچگونه افزایش نرخی در قبض برق خود نخواهند داشت که به طور متوسط حدود ۷۵ درصد مشترکان را شامل میشود.
***
ضرورت برخورد با موتوسیکلتهای فاقد معاینه فنی
مدیر اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور با اشاره به اینکه موتوسیکلتها یکی از چالشهای مقابله با آلودگی هوا بویژه در کلانشهرها هستند، بر آمادگی حداکثری مراکز و سامانه سیمفا برای انجام معاینه فنی موتوسیکلتها و ضرورت برخورد با متخلفان تاکید کرد.
عبدالله متولی در تشریح روند صدور معاینه فنی برای موتوسیکلتها به ایسنا گفت: در حال حاضر سرمایهگذاری گستردهای در حوزه ایجاد و بهرهبرداری از خطوط معاینه فنی موتوسیکلت و همچنین آموزش نیروی انسانی متخصص در کشور انجام شده است. وی افزود: بیش از ۷۴ خط فعال معاینه فنی موتوسیکلت در سطح مراکز معاینه فنی کشور و در بستر سامانه سیمفا آماده بررسی وضعیت موتوسیکلتها و انجام آزمون معاینه فنی آنها هستند و در شهر تهران نیز ۱۱ خط فعال آزمون معاینه فنی موتوسیکلت آماده خدماترسانی به شهروندان هستند. مدیر اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور با تاکید بر اینکه از ۱۳ میلیون موتوسیکلت موجود در کشور سال گذشته کمتر از 200 دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه داشتهاند، ادامه داد: این تعداد مراجعه نشان میدهد که موتورسواران خود را ملزم به بررسی و اصلاح آلایندگی و ایمنی وسیله نقلیه و انجام آزمون معاینه فنی موتوسیکلت نمیدانند. این در حالی است که هر موتوسیکلت ۶ برابر بیشتر از یک خودرو ایجاد آلودگی میکند.
***
تعیین 30 ایستگاه متروی تهران برای عرضه اقلام تنظیم بازار
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از عرضه برنج، روغن، شکر و قند در غرفههای سازمان میادین در ۳۰ ایستگاه مترو از نیمه اسفند خبر داد.
ایوب فصاحت گفت: این طرح به صورت مستمر در ایستگاههای منتخب مترو ادامه خواهد داشت و بتدریج به سایر محصولات ورود میکنیم و میوه هم عرضه خواهیم کرد. وی با تأکید بر اینکه این سازمان و شرکت بهرهبرداری مترو در اجرای طرح عرضه کالاهای اساسی در ایستگاههای مترو، نگاه سودآوری ندارند، اظهار داشت: هدف مدیریت شهری این است که اقلام تنظیم بازار را بدون واسطه و به صورت مستقیم به دست شهروندان برساند.
***
هیچ سازمانی برای جبران کمبود کلانتری در تهران پای کار نیامد
رئیس پلیس پیشگیری تهران اظهار داشت: هنوز هیچ سازمانی برای جبران کمبود کلانتری در تهران پای کار نیامده است. سرهنگ جلیل موقوفهای به ایسنا گفت: بیش از ۱۰ سال است اعلام کردهایم شهر تهران به حداقل ۴۰ کلانتری جدید نیاز دارد و این موضوع در رسانهها نیز مطرح شد اما متاسفانه هنوز به نتیجهای نرسیدهایم و هیچ سازمانی پای کار نیامده است. وی ادامه داد: البته ما در همه این سالها همواره به دنبال تقویت کلانتریها و چابکسازی آنها بودیم که خوشبختانه به نتایج و وضعیت خوبی رسیدهایم. امروز میتوان گفت با اقدامات انجام شده در کلانتریها شاهد کوتاه شدن فاصله وقوع تا کشف جرم هستیم و حتی در مواردی همچون قتل، کلانتریها موفق به کشف و شناسایی شدهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|