|
انفجاری مهیب حومه تلآویو را به لرزه درآورد
رسانههای عبریزبان بامداد دیروز از وقوع انفجاری بسیار قوی در منطقه ریشیون لیتسیون در اطراف تلآویو خبر دادند. گفتنی است بعد از انتشار این خبر، رسانههای صهیونیستی آن را در بایکوت کامل قرار داده و هیچ اطلاعات دیگری درباره آن منتشر نکردند. یکی از ساکنان محلی گفت شدت انفجار به حدی بود که احساس کرده زلزله است.
ارسال به دوستان
عدم انتخاب رئیسجمهور در موعد مقرر از سوی پارلمان عراق، خلأ قانونی تازهای را در عرصه سیاسی عراق پدید آورده است
انتخاب رئیسجمهور، بنبست جدید عراق
گروه بینالملل: پارلمان جدید عراق روز دوشنبه دست به اولین نقض قانون اساسی با عدم انتخاب رئیسجمهور و بدون مشخص کردن موعد جلسه دیگری برای آن زد. به نوشته وبگاه العربی الجدید، طبق متن قانون اساسی، نمایندگان پارلمان باید ۳۰ روز پس از اولین نشست خود که نهم ژانویه برگزار شد، رئیسجمهور را انتخاب کنند و این تأخیر تنها به دلیل اختلاف بر سر گزینه ریاستجمهوری نبود، بلکه اختلافات ابعاد فراتری را به خود گرفته و به مسأله ریاستجمهوری نیز سرایت کرده است. جلسه روز دوشنبه در حالی برای انتخاب رئیسجمهور برگزار نشد که پیش از آن گروههای سیاسی مختلف حضور در نشست پارلمان را تحریم کرده بودند و تنها ۵۸ نماینده حضور یافتند. برخی نمایندگان نیز گفتند اگر تا چهارشنبه (امروز) رئیسجمهور انتخاب نشود، عراق وارد خلأ سیاسی میشود. پیش از تشکیل جلسه، ائتلاف دولت قانون به رهبری «نوری المالکی» از زبان «عارف الحمامی» اعلام کرده بود نمایندگان این ائتلاف در نشست انتخاب رئیسجمهور حضور نخواهند یافت. ائتلاف الفتح به رهبری «هادی العامری» نیز گفته بود انتخاب دوباره چهرههای سیاسی سابق در ریاستهای سهگانه به اراده مردم و مرجعیت عراق ضربه سنگینی وارد خواهد کرد، از این رو در نشست پارلمان حضور نمییابد. جریان صدر نیز به همراه همپیمانانش از جمله حزب «دموکرات کردستان» و ائتلاف «السیاده» (متشکل از ائتلاف پیشرفت و اراده به رهبری خمیس خنجر) از مدتها پیش، جلسه دیروز پارلمان را تحریم کرده بود. فراکسیون ترکمنها نیز متشکل از 7 نماینده در نشست پارلمان حضور نیافت. «حسین العذاری» رئیس فراکسیون پارلمانی صدر جمعه گذشته خبر داده بود «به دستور رهبر جریان صدر، همه مذاکرات با فراکسیونهای پارلمانی برای تشکیل دولت آتی به حالت تعلیق درآمد. همچنین تصمیم گرفته شد هیچیک از نمایندگان جریان صدر - به استثنای نایبرئیس اول پارلمان - در نشست روز دوشنبه پارلمان برای انتخاب رئیسجمهور حضور نیابند».
روز یکشنبه نیز دادگاه فدرال عراق در حکمی در پی شکایت برخی نمایندگان درباره عملکرد «هوشیار زیباری» در دوره ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴ که وزیر خارجه عراق بود، نامزدی او را برای پست ریاستجمهوری به حالت تعلیق درآورده بود. در پی این نابسامانی سیاسی در عراق، «برهم صالح» رئیسجمهور کنونی عراق روز شنبه درباره ادامه شرایط فعلی هشدار داد و با بیان اینکه هر چه سریعتر باید دولت جدید تشکیل شود، درباره ادامه این وضعیت هشدار داد. ۲ حزب اصلی کردستان عراق نیز درباره انتخاب رئیسجمهور اختلاف نظر دارند به طوری که حزب دموکرات «هوشیار زیباری» را نماینده خود معرفی کرده و حزب «اتحاد میهنی کردستان» نیز خواستار انتخاب دوباره «برهم صالح» برای این مسند است.
* انتخاب رئیسجمهور عراق خارج از توافق نخواهد بود
از نگاه ناظران مذاکرات مربوط به انتخاب رئیسجمهوری عراق، این روند خارج از توافقات رخ نخواهد داد. همزمان کارشناسان حقوقی عراقی بر این باورند این کشور وارد خلأ قانون اساسی در زمینه انتخاب رئیسجمهور شده است. البته از نگاه این حقوقدانان این اولینبار نیست که چنین حالتی رخ میدهد و در دورههای قبل سالهای 2010 و 2014 هم شرایط مشابهی رخ داده است. آنچه هماکنون درباره انتخاب رئیسجمهوری عراق مطرح است، بنبست در زمینه نامزدها و همچنین موضوع حدنصاب قانونی جلسه انتخاب رئیسجمهوری یعنی دوسوم است. در عین حال برخی صاحبنظران و تحلیلگران سیاسی عراقی از نامهایی مانند «فؤاد حسین» وزیر خارجه کنونی عراق و «دارا نورالدین» هم نام بردهاند.
* سرنوشت ریاستجمهوری عراق چه خواهد شد؟
«احمد الشریفی» تحلیلگر سیاسی عراقی به وبگاه المسله گفته است احتمال دارد پرونده انتخاب رئیسجمهور تا ۲ هفته آینده طول بکشد، بویژه اینکه گروههای کرد هنوز به توافق نرسیدهاند و حل این اختلافات نیاز به چندین دور گفتوگو دارد. بنبست ایجاد شده در خصوص انتخاب رئیسجمهور عراق در شرایطی است که در قانون اساسی نیز درباره پایان مهلت یکماهه پارلمان و اینکه پس از آن چه شرایطی حکمفرما میشود، سکوت شده است. بنابراین «برهم صالح» همچنان بدون تبعات و آثاری در مسند ریاستجمهوری باقی میماند. «علی التمیمی» کارشناس حقوقی عراقی در این باره به العربی الجدید گفت «خلأ سیاسی» زمانی رخ میدهد که پارلمان و دولت وجود نداشته باشد اما با عدم انتخاب رئیسجمهور نمیتوان از خلأ سیاسی سخن گفت.
* آغاز مجدد ثبتنام نامزدهای پست ریاستجمهوری عراق از امروز
ریاست پارلمان عراق از آغاز مجدد ثبتنام داوطلبان تصدی پست ریاستجمهوری این کشور از امروز چهارشنبه خبر داد. به گزارش اسپوتنیک، ریاست پارلمان عراق در بیانیهای اعلام کرد: با توجه به پایان مدت تعیین شده در قانون اساسی برای انتخاب رئیسجمهوری و با استناد به قانون نامزدی برای تصدی این پست، تصمیم گرفته شده ثبتنام از نامزدهای تصدی پست مذکور از چهارشنبه آغاز شود و به مدت ۳ روز ادامه یابد. در این بیانیه شروطی برای افراد واجد شرایط در نظر گرفته شده است که عبارتند از: عراقی زاده و از پدر و مادر عراقی؛ واجد شرایط بودن با بالای 40 سال سن؛ دارای حسن شهرت، تجربه سیاسی و معروف بودن به درستکاری، عدالت و وفاداری به وطن؛ تحصیلات نامزد کمتر از مدرک اولیه دانشگاهی که توسط وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق به رسمیت شناخته شده است، نباشد؛ عدم محکومیت مجرمانه؛ مشمول مقررات رویههای قانون پاسخگویی و عدالت نباشد.
* سرنوشت پست ریاستجمهوری در صورت عدم توافق جریانات سیاسی به مدت طولانی
برخی کارشناسان حقوقی عراقی بیان کردند در صورت ناکامی مجلس در زمینه انتخاب رئیسجمهور برای ۴ سال آینده، رئیسجمهور کنونی به وظایفش به صورت عادی ادامه خواهد داد و ادامه این وضعیت تا زمان برگزاری انتخابات آتی پس از ۴ سال دیگر، ممکن است. این امر درباره کابینه نیز صادق است و در صورت عدم امکان دستیابی به توافق در زمینه انتخاب نخستوزیر، دولت نیز میتواند به مدت ۴ سال به عنوان کابینه پیشبرد امور به فعالیت خود ادامه دهد. یعنی رئیسجمهور و نخستوزیر تا زمان انتخاب جایگزین برای آنها به مسؤولیتهایشان ادامه خواهند داد.
* جریان صدر: ما توانایی لغو جلسات پارلمان را داریم
در این راستا یکی از اعضای ائتلاف صدر بدون بیان نام خود به العربی الجدید گفت که این ائتلاف به همراه نیروهای اهل سنت و کرد نشان داده توانایی لغو نشست پارلمان را دارد. او گفت نشست آتی پارلمان به این بستگی دارد که دادگاه فدرال درباره نامزدی «هوشیار زیباری» چه تصمیمی میگیرد و جریان صدر به انتخاب همپیمانان کرد خود در حزب دموکرات کردستان احترام میگذارد و اگر دادگاه فدرال رأی نهایی برای عدم نامزدی زیباری بدهد، جریان صدر منتظر معرفی گزینه دیگری از سوی حزب دموکرات میماند.
* رایزنی برای حذف شرط صدر
اما یک عضو کمیته هماهنگی شیعیان نیز در تماس با العربی الجدید گفته است میان این گروه سیاسی با ائتلاف صدر گفتوگوهایی در راستای ایجاد تفاهم در جریان است و این گفتوگوها میتواند به تفاهم در همه موضوعات سیاسی بینجامد. او هرگونه عقبنشینی احزاب کمیته هماهنگی شیعیان در مقابل شرط مقتدا صدر برای کنار رفتن نوری المالکی را رد کرد و گفت پذیرش این موضوع به معنای از هم پاشیدن کمیته هماهنگی شیعیان است و از سوی دیگر تضمینی وجود ندارد که بعد از کنار رفتن نوری المالکی، صدریها خواستار کنار رفتن دیگر گروهها و احزاب نیز نشوند. او افزود: «گفتوگوی چارچوب هماهنگی با جریان صدر اکنون روی سهم این کمیته در دولت بر اساس وزن سیاسیاش و نه تعداد کرسیهایش در پارلمان متمرکز است».
* هشدار علاوی درباره وقوع جنگ داخلی در عراق
رهبر ائتلاف «الوطنیه» عراق دیروز سهشنبه ضمن هشدار نسبت به پیامدهای ناگوار شرایط فعلی عراق و احتمال آغاز جنگ داخلی در این کشور، از گروههای سیاسی خواست شرایط فعلی عراق را در نظر گرفته و وحدت و حاکمیت آن را حفظ کنند. به گزارش خبرگزاری شفق نیوز عراق، ایاد علاوی در بیانیهای اظهار کرد: ناسازگاری و ترجیح دادن منافع شخصی، کار را به بنبست رسانده و اتکا به ارادههایی که اهمیتی برای منافع و ثبات عراق نمیدهند، دلیل اصلی این وضعیت است.
ارسال به دوستان
نوه «نلسون ماندلا» بر اهمیت گزارش سازمان عفو بینالملل درباره سیاست آپارتاید اسرائیل تاکید کرد
آپارتاید از آفریقای جنوبی تا اسرائیل از زبان ماندلا
سازمان عفو بینالملل هفته پیش در گزارشی با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از سیاست آپارتاید علیه فلسطینیان، از آن به عنوان نظام وحشیانه و نقض آشکار حقوق بشر یاد کرد. این گزارش هر چند خشم صهیونیستها را برانگیخت و اقدامات علیه این سازمان را آغاز کردند اما با استقبال جنبشهای جهاد اسلامی و حماس و همچنین تشکیلات خودگردان فلسطین همراه شد. «ماندلا ماندلا» نوه «نلسون ماندلا» رهبر مبارزات مردم آفریقای جنوبی علیه آپارتاید و رئیسجمهور اسبق آن کشور بر اهمیت گزارش سازمان عفو بینالملل درباره سیاست آپارتاید اسرائیل علیه فلسطینیها تاکید کرد و گفت این گزارش موید آپارتاید بودن اسرائیل است. وی به عنوان یک فعال حقوقی ضد آپارتاید در گفتوگو با پایگاه خبری «عربی ۲۱» تصریح کرد آپارتاید در اسرائیل همان آپارتایدی است که در آفریقای جنوبی دنبال شد و تنها تفاوت بین آنها «درجه شدت آن» است.
* اهمیت گزارش سازمان عفو بینالملل علیه اسرائیل
نوه نلسون ماندلا درباره اهمیت گزارش عفو بینالملل درباره سیاست آپارتاید رژیم صهیونیستی توضیح داد: این گزارش بسیار مهم و تاکید مجددی است بر آنچه ما همیشه گفتهایم که اسرائیل یک رژیم آپارتاید است. البته این، نخستین گزارش در نوع خود نیست. بنابراین تا زمانی که اسرائیل به اشغالگری و رفتار قومیتی خود ادامه دهد، پاکسازی و نسلکشی در آن به پایان نمیرسد و ادامه مییابد.
وی درباره شباهتهای آپارتاید اسرائیل و جنوب آفریقا گفت: «آپارتاید، آپارتاید است و مهمترین ویژگی اقدامی که اسرائیل انجام میدهد این است که ماهیت نژادپرستانه دارد و توسط ایدئولوژی متعصب صهیونیستی که حقوق بشر و حقوق مردم فلسطین را در نظر نمیگیرد، تقویت میشود. مثلا بر اساس بیش از ۶۵ قانون به طور مستقیم یا غیرمستقیم علیه شهروندان فلسطینی در اسرائیل یا فلسطینیهای مقیم فلسطین اشغالی بر اساس وابستگی ملی آنها تبعیض اعمال میشود».
به گفته نوه ماندلا، تبعیض موجود در این قوانین یا صریح و مستقیم است یا غیرمستقیم، زیرا قوانین اغلب به گونهای تدوین میشود که علیه فلسطینیها بیطرف به نظر برسد اما در صورت اجرای میدانی، تأثیر نامتناسب و متفاوتی بر فلسطینیها خواهد داشت.
وی توضیح داد: این قوانین همچنین حقوق فلسطینیان را در همه زمینههای زندگی، از حقوق شهروندی گرفته تا حق مشارکت سیاسی، حقوق زمین و مسکن، حقوق آموزش، حقوق فرهنگی و زبانی، حقوق مذهبی و حقوق مربوط به دادرسی در حین بازداشت، محدود میکند. برخی قوانین همچنین علیه گروههای دیگر مانند یهودیان غیرمذهبی و پناهندگان فلسطینی تبعیض قائل میشود.
ارسال به دوستان
پوتین: ادعاها درباره رفتار تهاجمی ما علیه اوکراین غیرمنطقی است؛ این ناتو است که به مرزهای ما نزدیک شده
ناتو به پمپاژ سلاح به اوکراین ادامه میدهد
«ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه دوشنبهشب در نشست خبری مشترک با «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه از اظهارات غرب درباره «ماهیت خطرناک» تحرکات نیروهای روس در داخل خاک روسیه شگفتزده شد و خاطرنشان کرد چنین صحبتهایی بیپایه و اساس است. پوتین افزود: «غرب در تلاش است با صحبت درباره ماهیت دفاعی خود به روسیه اطمینان دهد اما استراتژی غرب مسکو را در ردیف «دشمن» خود طبقهبندی کرده است و (تحت این استراتژی) قبلا در تعدادی از کشورها از جمله عراق، لیبی و افغانستان مداخله نظامی کرده است». رئیسجمهور روسیه گفت: «ادعاها درباره رفتار تهاجمی ما علیه اوکراین غیرمنطقی است زیرا این ناتو است که به مرزهای ما نزدیک شده است نه ما به مرزهای اوکراین». وی تأکید کرد: «اگر اوکراین برای بازپسگیری نظامی شبهجزیره کریمه تلاش کند، با ناتو جنگ و درگیری رخ خواهد داد». رئیسجمهور روسیه تصریح کرد: «تلاشهای دیپلماتیک باید ادامه یابد و برای حل بحران اوکراین راهحلهای میانه حاصل شود». پوتین گفت کشورهای عضو ناتو به پمپاژ تسلیحات به اوکراین ادامه میدهند و این موضوع با مکرون مورد بحث قرار گرفت. تاکنون آمریکا، بریتانیا، کانادا و چند کشور دیگر اقدام به ارسال گسترده سلاح و نیروهای نظامی به اوکراین کردهاند، از طرفی واشنگتن نیز نیروهای بیشتری به کشورهای همسایه اوکراین از جمله لهستان و رومانی اعزام کرده است. همچنین امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه در این نشست خبری مشترک اظهار داشت: «ما چندین پیشنهاد برای کاهش تنش و دستیابی به ثبات و صلح در اروپا را مورد بحث قرار دادیم». مکرون تأکید کرد: «چند روز آینده حیاتی خواهد بود و باید اقداماتی برای کاهش تنش در اطراف اوکراین انجام شود». رئیسجمهور فرانسه همچنین گفت «به پوتین پیشنهاد ضمانتهای امنیتی ملموس داده است». روسیه تاکنون بارها اعلام کرده قصد ندارد عملیاتی علیه اوکراین انجام دهد و تأکید کرده است همه اظهارات غرب درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین نادرست است و هدف از این ادعاها تشدید تنش در منطقه و اعمال تحریم علیه روسیه و توجیه گسترش ناتو در شرق اروپاست. اظهارات آمریکا درباره تهاجم روسیه به اوکراین اندکی پس از آن بیان شد که روزنامههای واشنگتنپست و نیویورکتایمز به نقل از چندین مقام ناشناس آمریکایی مدعی شدند تهاجم احتمالی روسیه به اوکراین باعث کشته شدن 25 هزار سرباز اوکراینی و حداقل 10 هزار پرسنل نظامی روسیه خواهد شد. کرملین بشدت این اتهامات را رد میکند و آنها را بهانهای برای گسترش حضور نظامی ناتو و استقرار نیروهای بیشتر در شرق اروپا میداند. رؤسایجمهور روسیه و فرانسه شامگاه دوشنبه به منظور رایزنی درباره مسائل منطقهای از جمله اوکراین، در کاخ کرملین با یکدیگر دیدار کردند. ارسال به دوستان
دور دنیا
پکن: آمریکا فروش تجهیزات موشکی به تایوان را لغو کند
تصمیم وزارتخانههای دفاع و خارجه آمریکا برای فروش یکصد میلیون دلار تجهیزات موشکی به تایوان، واکنش تند چین را در پی داشت. وزارت خارجه چین دیروز با صدور بیانیهای از دولت آمریکا خواست هر چه سریعتر قرارداد فروش تسلیحات به تایوان را لغو کند. به نوشته خبرگزاری رویترز، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین طی نشست خبری روزانه این تصمیم پنتاگون را بشدت محکوم کرد. ژائو به خبرنگاران گفت: «چین اقدامات مقتضی و قدرتمندی را برای حفاظت از حاکمیت و منافع امنیتی خود اتخاذ خواهد کرد». بر این اساس، وی در پاسخ به این سوال که چین چه اقداماتی را برای مقابله با این تصمیم آمریکا انجام خواهد داد، تصریح کرد: «من از همه میخواهم منتظر بمانند و ببینند». به نوشته رویترز، چین در گذشته تحریمهایی را علیه شرکت تسلیحاتی «لاکهید مارتین» و دیگر کمپیانیهای آمریکایی به دلیل فروش سلاح به تایوان اعمال کرده است. وزارت دفاع آمریکا بامداد دیروز اعلام کرد فروش احتمالی ۱۰۰ میلیون دلار تجهیزات و خدمات نظامی به تایوان را با هدف «تقویت، حفظ و بهبود» سامانههای پدافند موشکی پاتریوت مستقر در این جزیره، تایید کرده است.
***
قصد انگلیس برای تضمین به روسیه برای «ماهیت دفاعی» ناتو
سخنگوی نخستوزیر انگلیس اعلام کرد لندن میخواهد با مسکو همکاری کند و به آن ضمانت دهد ناتو هیچ تهدیدی برای روسیه محسوب نمیشود. به گزارش خبرگزاری تاس، سخنگوی نخستوزیر انگلیس به خبرنگاران گفت: روسیه نسبت به حمله احتمالی ناتو ابراز نگرانی کرده اما ما صریحا تاکید کردهایم این نگرانیها اساسا بیپایه و اساس است، چرا که ناتو در اصل یک ائتلاف دفاعی است. وی افزود: ما میخواهیم با روسیه همکاری کنیم و به آن ضمانتهای دیپلماتیکی در این باره ارائه کنیم. این اقدام به هیچوجه به معنای سازش و مصالحه نیست، چرا که بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس و دیگر رهبران غربی اعلام کردهاند همه دموکراسیهای اروپایی حق دارند به ناتو ملحق شوند. «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس احتمالا در آینده نزدیک به روسیه سفر و با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود دیدار میکند. بر اساس گزارش روزنامه تایمز، سفر تراس به مسکو برای تاریخ ۱۰ فوریه (۲۱ بهمن) برنامهریزی شده است. شبکه بیبیسی نیز گزارش داده «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس قرار است ۱۱ فوریه (۲۲ بهمن) به روسیه سفر و با «سرگئی شویگو» همتای روس خود دیدار کند. در همین حال «بوریس جانسون» نخستوزیر انگلیس در مقالهاش که روز دوشنبه در روزنامه تایمز منتشر شد، نوشت: دولت لندن در حال بررسی اعزام کشتیهای نظامی بیشتر به جنوب شرق آسیا با هدف حفاظت از متحدان ناتو است.
ارسال به دوستان
فرش قرمز اتحادیه اروپایی برای اعضای داعش
نوید مؤمن: «ساسکیا بریکمون» نماینده بلژیکی پارلمان اروپا طی ماههای گذشته تلاش زیادی درباره پذیرش اعضای خانواده اتباع اروپایی داعش در کشورهایشان کرده است. تحت تاثیر این پیگیریها، در نهایت دولت بلژیک پذیرفت کودکان اعضای داعش که در اردوگاههای سوریه، بویژه اردوگاه الهول هستند به بلژیک بازگردند. الکساندر دوکرو، نخستوزیر بلژیک در حمایت از این طرح پارلمان اروپا گفت: «این کودکان اگر در شرایط فاجعهبار این کمپها رشد کنند، به تروریستهای فردا تبدیل خواهند شد».
شورای امنیت بلژیک با درخواست دولت مبنی بر انتقال این کودکان به کشور موافقت کرده است. دولت میگوید بین ۳۰ تا ۵۰ کودک که پدر و مادرهای بلژیکیشان عضو داعش هستند ماهها پس از شکست داعش در عراق و سوریه، همچنان در کمپها مستقر هستند.
بریکمون انتقال این کودکان به اروپا را «حق انسانی» آنها تلقی میکند زیرا آنها باید پس از رشد کافی، درباره آینده خود دست به انتخاب بزنند و تا آخر عمر قربانی اعمال وحشیانه پدران و مادران خود نباشند! به نظر میرسد در آینده نزدیک دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی نیز از تصمیم دولت بلژیک درباره کودکان و زنان داعشی تبعیت کنند. برخی کشورهای اروپایی نیز اقداماتی را جهت بررسی این موضوع در پارلمانهای خود آغاز کردهاند.
در شرایطی که مدعیان حقوق بشر مشغول تمجید از این نماینده پارلمان بلژیک به خاطر همدردی با اعضای خانوادههای داعشیان هستند، سوال مهمی به ذهن خطور میکند که پاسخدهی به آن حداقلیترین وظیفه خانم بریکمون و دیگر نمایندگان پارلمان اروپاست: چرا کسانی که امروز دغدغه ایجاد امنیت فکری و جسمی فرزندان اعضای اروپایی داعش را دارند، زمانی که هزاران کودک سوری و عراقی در بدترین شرایط ممکن و به فجیعترین شکل ممکن توسط همین تروریستها به شهادت میرسیدند، سینه خود را در برابر چنین جنایاتی سپر نکردند؟
پاسخ این سوال مشخص است! سرویسهای امنیتی اروپا سال 2012 میلادی در یک همافزایی اطلاعاتی- عملیاتی آَشکار با مقامات آمریکایی تصمیم گرفتند اعضای خطرناک و کسانی که دارای تفکرات تروریستی- تکفیری در کشورهایشان هستند را در نقطهای خاص (عراق/ سوریه) متمرکز کنند. طبق این نقشه، قرار بود تروریستهای متوحش اروپایی در کنار دیگر تروریستهای داعش، ملت و حکومت عراق و سوریه را نابود کنند و پس از اینکه زمین سوخته این ۲ کشور را تحویل آمریکا و رژیم سعودی دادند، خود نیز توسط واشنگتن و ریاض نابود شوند.
جانفشانی رزمندگان مقاومت و آگاهی فرماندهان غیوری مانند شهید والامقام سردار سپهبد حاجقاسم سلیمانی از این نقشه شوم سبب شد غرب نهتنها به هدف شوم خود مبنی بر نابودی و سرنگونی حکومتهای عراق و سوریه دست پیدا نکند، بلکه با هزاران تروریست تکفیری سرگردان مواجه شود که خود در پشت پرده بر روند اعزام آنها به حوزه شامات نظارت داشته است!
رفتار سیاستمداران غربی و قوانینی که به سود اعضای داعش و خانوادههای آنها توسط پارلمان اروپا و پارلمان کشورهای عضو اتحادیه اروپایی تصویب میشود، پیام کاملا مشخصی دارد: اینکه اعضای اروپایی داعش حتی اگر دهها بار در کشورهای مسلمان دست به جنایت بزنند، از مصونیت ذاتی نزد دستگاههای قضایی و امنیتی غرب برخوردار هستند. ابعاد این مصونیت، روزبهروز به بهانههای حقوق بشری گوناگون در حال گسترش است.
نکته قابل تأمل اینکه طی ماههای اخیر بسیاری از نهادهای ظاهرا حقوق بشری در غرب، نسبت به سلب تابعیت اعضای داعش هشدار داده و تاکید دارند نباید یک فرد را به علت عقاید و حتی جنایاتش از داشتن تابعیت یک کشور اروپایی محروم کرد! اکنون اعضای اروپایی داعش به وضوح دریافتهاند در صورت فراخوان غیرمستقیم بعدی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی غرب، میتوانند بدون هیچگونه واهمه و دغدغهای به کشورهای مدنظر رفته و ضمن کشتار، کودککشی و غارت منازل و آتش زدن ساکنان آنها، با خیال آسوده به کشورهای متبوع خود در خاک اروپا بازگردند. در این پروسه، هم خود اعضای اروپایی داعش و هم اعضای خانواده آنها در مصونیت کامل قرار خواهند داشت!
فرش قرمزی که غرب امروز برای تروریستهای اروپایی داعش پهن کرده است، به رنگ خون کودکان، زنان و مردان مظلومی است که طی یک دهه اخیر در سایه سکوت خبری و رسانهای غرب و بایکوت سازمانهای حقوق بشری جان باختند و کسی بابت مرگ غریبانه آنها در پارلمان اروپا بیانیهای تصویب و قرائت نکرد! البته از کسانی که خود مولد داعش و تروریسم تکفیری هستند هم، انتظاری جز این نمیرود. با این حال اصلیترین پیامی که میتوان به دستگاههای امنیتی، سیاسی و نظارتی غرب مخابره کرد، این است که رفتار آنها در حمایت از تروریستهای داعش همواره از سوی میلیاردها نفر در دنیا رصد میشود و قطعا این حمایت وقیح نمیتواند برای اتحادیه اروپایی بدون تبعات باشد!
ارسال به دوستان
ترور و شهادت ۳ جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست
در تیراندازی گسترده نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی به یک خودرو در نابلس، ۳ جوان فلسطینی که از اعضای «کتائب شهداء الأقصى» بودند به شهادت رسیدند. نظامیان رژیم صهیونیستی دیروز به یک خودروی فلسطینی در منطقه «المخفیه» در نابلس در کرانه باختری تیراندازی کردند. خبرگزاری فلسطینی «شهاب» اعلام کرد ۳ جوان فلسطینی به دست نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی در این تیراندازی ترور شدند. برخی شاهدان اعلام کردند بیش از ۸۰ گلوله به سمت خودروی این ۳ جوان شلیک شده است. وزارت بهداشت فلسطین هم شهادت ۳ فلسطینی را در تیراندازی گسترده نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت یک خودرو تأیید کرد. منابع محلی فلسطین اعلام کردند این ۳ شهید از «کتائب شهداء الأقصى» شاخه نظامی جنبش فتح بودهاند. منابع پزشکی فلسطین نام این ۳ شهید را «ابراهیم النابلسی»، «ادهم مبروک» و «محمد الدخیل» اعلام کردند.
* ادعای صهیونیستها
شبکه صهیونیستی «کان» هم ادعا کرد نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی و نیروهای موسوم به «الیمام» ۳ فلسطینی در نابلس را که در ۲ هفته اخیر تیراندازیهایی داشتهاند، در عملیاتی کشت. رسانههای صهیونیستی همچنین مدعی شدند «این افراد طی ۲ هفته اخیر ۴ عملیات تیراندازی انجام دادند، برای انجام عملیاتهای بیشتر برنامهریزی میکردهاند و مانند «بمب ساعتی» بودهاند». بنا به ادعای این رسانهها وزارت جنگ رژیم صهیونیستی یک «هسته تروریستی» را که طی هفتههای اخیر عملیاتهای تیراندازی داشته، هدف گرفته است.
* بیانیه کتائب شهداء الاقصی
کتائب شهداء الاقصی در بیانیهای فوری عضویت ۳ شهید مذکور در این گردانها را تأیید و اعلام کرد خون شهدا هدر نخواهد رفت، پاسخش حتمی است و خون را با خون پاسخ خواهد داد.
* واکنش وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین با صدور بیانیهای این «اعدام میدانی» را محکوم کرد و از دادگاه بینالمللی کیفری خواست به مسؤولیتهای خود عمل کند.
* جهاد اسلامی
جهاد اسلامی هم اعلام کرد جنایت رژیم صهیونیستی در نابلس نتیجه هماهنگی امنیتی میان این رژیم و تشکیلات خودگردان است.
* حماس
«جاسم البرغوثی» از مسؤولان حماس در کرانه باختری هم گفت جنایت نابلس ثابت میکند تنها گزینه مقاومت قادر به حفاظت از ملت فلسطین است و هماهنگی امنیتی ثمرهای جز جنایات بیشتر رژیم صهیونیستی ندارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|