|
ارسال به دوستان
چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر برگزیدگان خود را شناخت
سیمرغ در موقعیت مهدی
گروه فرهنگ و هنر: مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر به دبیری مسعود نقاشزاده دیشب با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برج میلاد تهران برگزار شد. در ابتدای مراسم مسعود نقاشزاده روی صحنه آمد و عنوان کرد: در راستای عدالت فرهنگی، نمایش فیلمها را در سراسر کشور داشتیم. سختیهای زیادی هم در مسیر ما بود؛ دشواریهای توأم با وضعیت کرونا. در مقابل سختیها، تهدیدها و ناامیدیها، همکارانم تلاش کردند کار را درست انجام دهند. ما باید مسائل و مشکلات را بازشناسی کنیم، چه در سینما و چه در جشنواره و راهحلی اصولی برای آنها پیدا کنیم. مماشات و مصلحتاندیشی مشکلات را حل نمیکند. گاه باید برای اصلاح رویهها رنجهایی را تحمل کنیم. باید با نواقص روبهرو شده و برای رفع آنها تلاش کنیم. من سعی کردم به قدر وسع این کار را انجام دهم. این سینما نیاز به مراقبت و مهربانی دارد، باید با هم مهربانتر باشیم.
همچنین در این مراسم از احمدرضا معتمدی، فیلمساز تجلیل به عمل آمد. استاد علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر در این بخش گفت: خوشحالم که تئاتر و سینما در جشنوارههای بینالمللی میدرخشد، خدا را شکر میکنم که هر چند در خرابهها تمرین میکردیم اما امروز به شرایط خوبی رسیدهایم. این رشد شکرگزاری هم دارد. خوشحالم که زنده ماندم تا شماها را ببینیم.
وی ادامه داد: با احمدرضا معتمدی یک فیلم کار کردهام و بابت شخصیت ایشان از لحاظ کردار، اخلاق، اندیشه، تسلط بر کار و درک سینما، بسیار از همکاری با ایشان لذت بردم. پشتوانه یک هنرمند در هر زمینه هنری، فرهنگ است.
در ادامه این مراسم نوبت به اهدای جایزه سردار وطن (جایزه ویژه سردار سلیمانی) به بهترین فیلم از نگاه ملی رسید و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی به «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی محمود بابایی اهدا شد. بهروز شعیبی در این بخش گفت: جایزه نگاه ملی خیلی برای ما ارزش دارد اما جای برخی دوستانمان که برای این فیلم زحمت کشیدند، اینجا خالی است. توقع و خواهش ما این بود که حداقل بازی این عزیزان دیده شود. این جایزه را به نمایندگی از یک گروه گرفتیم. گروهی که نزدیک به یک سال مشغول ساخت این فیلم بودند. این فیلم برخلاف برخی اظهارنظرها، حمایت عجیبی نداشت، فقط یک انگیزه داشت که فیلمی برای ایران ساخته شود. خدا را شکر که جایزه اصلی خود را گرفت. این جایزه یک صاحب دارد که در روزهای آینده آن را به صاحب اصلیاش میرسانیم.
همچنین در بخش بهترین عکس، سیمرغ بلورین به حبیب مجیدی برای مجموعه عکسهای فیلم «منصور» اهدا شد. در بخش بهترین پوستر اما هیات داوران هیچ پوستری را شایسته سیمرغ ندانست و دیپلم افتخار این بخش به احسان برابادی برای فیلم سینمایی «پیرمردها نمیمیرند» اهدا شد. سیمرغ بلورین بهترین آنونس هم به امید میرزایی برای ساخت آنونس ۲ فیلم «صحنهزنی» و «تکتیرانداز» رسید. در بخش بعدی اهدای جوایز، سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه به رضا نجاتی برای «ارفاق» تعلق گرفت.
همچنین سیمرغ بلورین بهترین مستند جشنواره فیلم فجر به حجت طاهری و عبدالخالق طاهری برای مستند «احتضار» اهدا شد.
در ادامه این مراسم، سیمرغهای بخشهای مختلف جشنواره چهلم به برگزیدگانش اهدا شد و در نهایت سیمرغ بهترین فیلم جشنواره به فیلم«موقعیت مهدی» به کارگردانی هادی حجازیفر رسید.
***
بهترین کارگردانی
سایر نامزدها...
امیرحسین عسگری برای فیلم «برف آخر»* جایزه ویژه هیات داوران
کاظم دانشی برای فیلم «علفزار»
بهروز شعیبی برای فیلم «بدون قرار قبلی»
هادی حجازیفر برای فیلم «موقعیت مهدی»
سیدهادی محقق برای فیلم «دِرب» * دیپلم افتخار
***
بهترین بازیگر نقش اول زن
سایر نامزدها...
ژیلا شاهی برای فیلم «موقعیت مهدی»
لاله مرزبان برای فیلم «نگهبان شب»
لادن مستوفی برای فیلم «برف آخر»
سارا بهرامی برای فیلم «علفزار»
***
بهترین بازیگر نقش مکمل زن
سایر نامزدها...
فرشته حسینی برای فیلم «دسته دختران»* دیپلم افتخار
صفورا خوشطینت برای فیلم «نگهبان شب»
شادی کرمرودی برای فیلم «بیرویا»
لیندا کیانی برای فیلم «ضد»
نوشین مسعودیان برای فیلم «برف آخر»
***
بهترین چهرهپردازی
سایر نامزدها...
شهرام خلج برای فیلم «موقعیت مهدی»
عظیم فراین برای فیلم «بیرو»
مرتضی کهزادی برای فیلم «ضد»
مونا جعفری برای فیلم «علفزار»
***
بهترین طراحی لباس
سایر نامزدها...
بهزاد آقابیگی برای فیلم «موقعیت مهدی»
فاطمه صفریزاده برای فیلم «شادروان»
زهرا صمدی برای فیلم «نگهبان شب»
علی نصیرینیا برای فیلم «برف آخر»
***
بهترین صدابرداری
سایر نامزدها...
بابک اردلان برای فیلم «شادروان»
عباس رستگارپور برای فیلم «بدون قرار قبلی»
امیر نوبختحقیقی برای فیلم «شب طلایی»
مهدی ابراهیمزاده برای فیلم «دسته دختران»
***
بهترین صداگذاری
سایر نامزدها...
امین شریفی برای فیلم «ضد»
امیرحسین قاسمی برای فیلمهای «خائنکشی» و «نگهبان شب»
نعیم مسچیان برای فیلم «2888»
فرامرز ابوالصدق برای فیلم «دسته دختران»
***
بهترین موسیقی متن
سایر نامزدها...
فردین خلعتبری برای فیلم «ماهان» و «هناس»
بهزاد عبدی برای فیلم «علفزار»
حبیب خزاییفر برای فیلم «مرد بازنده»
***
بهترین تدوین
سایر نامزدها...
حسین جمشیدیگوهری برای فیلم «موقعیت مهدی»
سپیده عبدالوهاب برای فیلم «خائنکشی»
حمید نجفیراد برای فیلم «دسته دختران»
ژیلا ایپکچی برای فیلم «شهرک»
***
بهترین فیلم
سایر نامزدها...
«علفزار» به تهیهکنندگی بهرام رادان
«نگهبان شب» به تهیهکنندگی رضا میرکریمی
«برف آخر» به تهیهکنندگی حسن مصطفوی
***
بهترین فیلمنامه
سایر نامزدها...
فرهاد توحیدی و مهدی تراببیگی برای فیلم «بدون قرار قبلی»
امیرحسین عسگری، امیرمحمد عبدی و سیدحسن حسینی
برای فیلم «برف آخر»
رضا میرکریمی و محمد داوودی برای فیلم «نگهبان شب»
ابراهیم امینی و هادی حجازیفر برای فیلم «موقعیت مهدی»
***
بهترین فیلم اول
سایر نامزدها...
«علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی
«ملاقات خصوصی» به کارگردانی امید شمس
«بیرویا» به کارگردانی آرین وزیردفتری
***
بهترین بازیگر نقش اول مرد
سایر نامزدها...
پژمان جمشیدی برای فیلم «علفزار»
مهدی نصرتی برای فیلم «ضد»
تورج الوند برای فیلم «نگهبان شب»
***
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
سایر نامزدها...
علیاکبر اصانلو برای فیلم «نگهبان شب»* دیپلم افتخار
روحالله زمانی برای فیلم «موقعیت مهدی»
مهدی زمینپرداز برای فیلم «علفزار»
مجید صالحی برای فیلم «برف آخر»
پیام احمدینیا برای فیلم «ملاقات خصوصی»
***
بهترین جلوههای ویژه میدانی
سایر نامزدها...
آرش آقابیگ برای فیلم «شهرک»
حمید رسولیان برای فیلم «ضد»
محسن روزبهانی و کاووس روزبهانی برای فیلم «دسته دختران»
آرش آقابیگ برای فیلم «خائنکشی»
***
بهترین فیلمبرداری
سایر نامزدها...
علیرضا برازنده برای فیلم «شهرک»
هادی بهروز برای فیلم «علفزار»
محمد حدادی برای فیلم «بدون قرار قبلی»
وحید ابراهیمی برای فیلم «موقعیت مهدی»
***
بهترین جلوههای بصری
سایر نامزدها...
امین پهلوانزاده برای فیلم «مرد بازنده»
کامیار شفیعپور برای فیلم «برف آخر»
فرید ناظرفصیحی برای فیلم «بیرو»
محمد برادران برای فیلم «خائنکشی»
***
بهترین طراحی صحنه
سایر نامزدها...
امیر زاغری برای فیلم «موقعیت مهدی»
محمدرضا شجاعی برای فیلم «دسته دختران»
سهیل دانشاشراقی برای فیلم «خائنکشی»
آیدین ظریف برای فیلم «2888»
علی نصیرینیا برای فیلم «برف آخر»
ارسال به دوستان
چند خبر از جشنواره موسیقی فجر
میزبانی ۹ استان از اجراهای جشنواره
۹ استان کشور در قالب ۵۳ اجرای موسیقی میزبان مخاطبان، گروهها و هنرمندان شرکتکننده در سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر خواهند بود.
در این دوره بوشهر با حضور ۴۹ هنرمند، میزبان ۵ اجرا خواهد بود و در جنوب استان کرمان نیز ۱۰ اجرا با حضور ۷۴ هنرمند برگزار خواهد شد.
در سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر ۶۲ هنرمند اهل چهارمحالوبختیاری ۳ اجرای صحنهای را در سالنهای این استان میزبانی میکنند. در زنجان ۵ اجرا با حضور ۴۲ موزیسین زنجانی برگزار میشود. ۳ اجرای صحنهای با حضور ۲۰ هنرمند در سیستانوبلوچستان روی صحنه میرود و استان سمنان نیز میزبان ۶ اجرای صحنهای با حضور ۳۶ هنرمند خواهد بود.
کهگیلویهوبویراحمد میزبان ۱۰ اجرا با حضور ۶۳ موزیسین است و در لرستان نیز ۲۷ هنرمند در ۶ اجرا به هنرنمایی خواهند پرداخت. ۵ اجرای صحنهای با حضور ۳۴ هنرمند نیز در ایلام برگزار میشود. همچنین سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۰ بهمنماه بخش موسیقی پاپ را در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی با حضور تیمهای بهداشتی آغاز کرد.
تیمهای وزارت بهداشت در تمام شبهای جشنواره در تالار وحدت و سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی به عنوان ۲ سالن میزبان پرمخاطب، مستقر هستند و برای انجام تست کرونا و واکسیناسیون رایگان مخاطبان آمادگی کامل دارند.
مخاطبان سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر، پیش از ورود به سالن با تبسنج بررسی خواهند شد و ماسک و دستکش در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
همچنین همراه داشتن کارت واکسن برای مخاطبان پیش از ورود به تمام سالنهای اجرا الزامی خواهد بود. این در حالی است که تمام عوامل برگزارکننده جشنواره همزمان با آغاز این رویداد تست داده و روند واکسیناسیون خود را تکمیل کردهاند.
با توجه به افزایش مبتلایان به سویه «اُمیکرون» و براساس هماهنگیهای صورت گرفته، همکاری مناسبی میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد اجرایی جشنواره موسیقی فجر وجود دارد و تیمهای درمانی به صورت رایگان خدمات لازم را به میهمانان و شرکتکنندگان در جشنواره ارائه میدهند.
سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران ۲۲ تا ۲۶ بهمنماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخشهای رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار میشود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشستهای پژوهشی، برنامههای دیگر این دوره از جشنواره است.
اما در بخش جنبی سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر ۶ اجرا در بخش سرود در پهنه رودکی اجرا میشود.
در نخستین اجرا گروه نور مشکات به سرپرستی محمدرضا عابدی که سال ۱۳۹۱ از ۲۳ نوجوان ۱۱ تا ۱۶ ساله تشکیل شده است روی صحنه خواهد رفت. این گروه تاکنون موفق به کسب ۲ رتبه اول در مسابقات سرود کشور شده و دهها سرود را تولید و بازخوانی کرده است. همچنین این گروه تا پیش از این موفق به ۲۰۰ اجرای تلویزیونی، خیابانی و... شده است. اجراهای دیگر را گروه سرود شهید فرجی به سرپرستی حسین نصیری در روزهای ۲۳ و ۲۵ بهمن برگزار میکند. این گروه از سال ۱۳۸۰ تاسیس شده و از مقطع ابتدایی آغاز به کار کرده و هماکنون اعضای آن در مقاطع راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه مشغول به فعالیت هستند. این گروه در اجراها و مراسم متعدد و مسابقات فرهنگی گوناگون شرکت داشته و تاکنون ۸۵ اثر تولید کرده است.
گروه سرود فرزندان ایران نیز روزهای ۲۴ و ۲۶ بهمنماه و شب اختتامیه جشنواره موسیقی فجر جمعه ۲۹ بهمن اجراهایی را روی صحنه میبرد. سرپرستی این گروه را که از گروههای باسابقه سرود در تهران است و از دختران و پسران نوجوان تشکیل شده است مهرداد سعیدا بر عهده دارد. این گروه در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر تعدادی از سرودهای انقلابی را اجرا خواهد کرد. گروه فرزندان ایران پیش از این ضمن برگزاری اجراهای متعدد در برنامههای گوناگون، موفق به کسب رتبههای مختلف در جشنوارههای سرود شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
بازیگر سریالهای تلویزیونی درگذشت
فرزند حلیمه سعیدی از درگذشت این بازیگر سریالهای تلویزیونی خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، حلیمه سعیدی، بازیگر تلویزیون و مادر شهید که با سریالهای طنز رضا عطاران شناخته شد دیروز جمعه ۲۲ بهمن در منزل خود درگذشت. جلال لشکری، فرزند این بازیگر که نمیتوانست براحتی صحبت کند، به بیماری سرطان وی اشاره و درگذشت این بازیگر را تایید کرد. نخستین حضور سعیدی جلوی دوربین در فیلم دکتر قریب در نقش مادر علی بود و برای نخستینبار رضا عطاران بازیگر و کارگردان ایرانی به او پیشنهاد بازی داد و پس از گرفتن تست در برابر دوربین، مشغول بازی شد. مرحومه سعیدی در یکی از گفتوگوهای خود درباره علاقه به دیدار با رهبر انقلاب گفته بود: من آقا را از پسر شهیدم بیشتر دوست دارم. از معروفترین کارهای خانم سعیدی مجموعه خوشنشینهاست. سعیدی در سریالهای «متهم گریخت»، «ترش و شیرین»، «خوشنشینها» و... به ایفای نقش پرداخته بود.
***
«مهدکودک حیوانات» آماده برای پخش در نوروز
مرکز پویانمایی صبا سری جدید مجموعه «مهدکودک حیوانات» را با رویکرد تقویت روحیه اعتماد به نفس و آمادهسازی صحیح کودکان برای زندگی فردی و اجتماعی، به کارگردانی و تهیهکنندگی کاوه کنعانی برای پخش در نوروز ۱۴۰۱ در دست تولید دارد. به گزارش مهر، کاوه کنعانی، کارگردان و تهیهکننده «مهدکودک حیوانات» یا «فینگیلیا» درباره تولید نوروزی این مجموعه گفت: در این مجموعه از ابتدا تلاش شده تا هر یک از کاراکترها در کنار کمبودها و ضعفهایی که دارند از هویتی جذاب و بعضاً طنزگونه برخوردار باشند. کنعانی با بیان اینکه بررسی برخی دغدغههای مرتبط با سبک زندگی در کنار پرداختن به موضوع آداب خوردن و آشامیدن از دیگر آیتمهای این انیمیشن است، ادامه داد: مجموعه پویانمایی «مهدکودک حیوانات» که با هدف هویتبخشی به خردسالان ساخته شده، سعی دارد به مخاطب در راستای تقویت تواناییهای جسمی و روانی به جهت برطرف کردن برخی مشکلات یاری رساند. همچنین توان انجام کار گروهی، مهارت نه گفتن، قدرت ایدهپردازی و تقویت روحیه خلاق در کودکان، برای بروز خلاقیت در زمینههای مختلف از بخشهای متنوعی است که در سری جدید این برنامه به مخاطبان ارائه خواهد شد. سری سوم مجموعه انیمیشن «مهدکودک حیوانات» با تکنیک و فرمت کات اوت در ۵۲ قسمت ۷ دقیقهای در حال تولید است و قرار است ۱۳ قسمت آن نوروز ۱۴۰۱ از شبکههای سیما پخش شود.
***
مایکل مان با «فراری» میآید
کارگردان سرشناس سینما با ساخت فیلمی درباره «فراری» با بازی آدام درایور در نقش اصلی، بار دیگر به سینما بازمیگردد. به گزارش «وطنامروز» به نقل از ورایتی، مایکل مان بازیگران فیلم جدیدش «فراری» را انتخاب کرد و قرار است آدام درایور در نقش انزو فراری جلوی دوربین این کارگردان برود. پنهلوپه کروز و شیلین وودلی دیگر بازیگرانی هستند که برای این فیلم انتخاب شدهاند. این فیلم که با بودجه زیاد ساخته میشود درباره راننده سابق مسابقات اتومبیلرانی در تابستان ۱۹۵۷ است و مایکل مان، کارگردان «مخمصه» را بار دیگر به عرصه سینما باز میگرداند. انزو فراری با از دست دادن پسرش، زندگی با همسرش را در آستانه فروپاشی میبیند و در عین حال خطر ورشکستگی، کمپانی وی را که با همکاری همسرش ۱۰ سال پیش بنا کرده بود، تهدید میکند. از همین رو او تصمیم میگیرد دست به کاری مهم بزند و مسابقات هزار مایل دور ایتالیا را برگزار کند. برای بازی در این فیلم ابتدا هیو جکمن قرارداد بسته بود و اکنون درایور جایگزین وی شده است. پنهلوپه کروز هم در نقش همسر فراری جلوی دوربین میرود. قرار است فیلمبرداری این فیلم بهار در ایتالیا شروع شود. مایکل مان ۷۹ ساله که فیلم تحسین شده «مخصمه» را سال ۱۹۹۵ با بازی رابرت دنیرو و آلپاچینو ساخت، آخرین بار سال ۲۰۱۵ با فیلم «کلاه سیاه» پشت دوربین ایستاد. وی یک جایزه اسکار برای «آخرین موهیکان» در سال ۱۹۹۲ را در کارنامه دارد.
***
«درآمدی بر مطالعات سینمایی» منتشر شد
کتاب «درآمدی بر مطالعات سینمایی» نوشته اد سیکوف، با ترجمه بشیر سیاح از سوی نشر گیلگمش روانه بازار کتاب شد. به گزارش ایبنا، اد سیکوف در کتاب «درآمدی بر مطالعات سینمایی» که به تازگی با ترجمه بشیر سیاح از سوی نشر گیلگمش منتشر شده است، با روایتی ساده، روان و یکدست، عناصر اساسی فیلم را به تفضیل بیان میکند و به تعدادی از عوامل اساسی فیلمسازی همچون نورپردازی، استفاده از رنگ و صدا، تدوین و روایت میپردازد. نویسنده در «درآمدی بر مطالعات سینمایی» که با موضوع سینما و تئاتر و در مبحث فن سینما ارائه شده است، با توصیف یکبهیک نکات موردنظر در این حوزه، از خوانندهای که تنها تماشاگر فیلم است، منتقدی فعال پرورش میدهد. بنابراین، این اثر علاوه بر هنرجویان و فعالان فیلمسازی، تماشاگران و دوستداران سینما را نیز مخاطب قرار میدهد. این کتاب به دورههای تاریخ فیلم، تئوری فیلم و فرهنگ عامه پرداخته و در آن مسائلی همچون مفاهیم اصلی، توصیههای عملی، بخشهای فنی و زیباشناختی مورد بررسی قرار گرفته است. سیکوف در کتاب «درآمدی بر مطالعات سینمایی» به مباحثی آکادمیک میپردازد اما نوع روایت به خواننده کمک میکند در ادامه با زبان رسمی، پیکره فیلم و تکنیکهای تحلیل فیلم آشنا شده و قادر به بررسی مشکلات اصلی فیلمها باشد.
ارسال به دوستان
تقدیر مرکز اسناد دفاع مقدس از «موقعیت مهدی»
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با صدور نامهای خطاب به کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» از تلاشهای او برای ارائه تصویری هنرمندانه از زندگی سرداران شهید مهدی و حمید باکری قدردانی کرد. به گزارش «وطنامروز»، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با صدور نامهای خطاب به هادی حجازیفر، کارگردان فیلم «موقعیت مهدی» از تلاشهای این فیلمساز و بازیگر سرشناس کشور برای ارائه تصویری هنرمندانه از زندگی سرداران شهید مهدی و حمید باکری قدردانی کرد. در متن نامه این مرکز خطاب به حجازیفر آمده است: «عرصه هنر برای پرداختن به مقام شامخ شهیدان والامقام عرصه عشق و دلدادگی به ارزشهای والای انقلاب اسلامی است که شما با گام نهادن در این عرصه توانستید موفقیت چشمگیری را در روایت هنرمندانه زندگی سرداران پرافتخار سپاه اسلام شهیدان مهدی و حمید باکری به دست بیاورید. در این راستا با بهرهگیری از ظرفیتهای گسترده و نهفته در ذات هنر برای انتقال مفاهیم ارزشی، تلاش برای خلق اثری بدیع، جذاب و فاخر را وجهه همت خود قرار دادید که با نیت خالص همراه و به بار نشست». این پیام میافزاید: «فیلم «موقعیت مهدی» روایت زندگی مجاهدانه و عارفانه ۲ قهرمان بزرگ ملی در دفاعمقدس شهیدان مهدی و حمید باکری، اثری گویا در حوزه دفاع مقدس است که علاوه بر توجه به قالبهای هنری، با روایت هنرمندانه زندگی یکی از قهرمانان بزرگ ملت ایران، زمینه را برای تحقق منویات مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای، بویژه در موضوع «تهاجم ترکیبی» هموار کرده و میتواند سرآغاز اقدامات تازه باشد. این فیلم حاوی پیامهای روشن و شفاف است که هم در میان فرماندهان، رزمندگان دوران دفاعمقدس و هم در میان جوانان و مردم عزیز ایران تأثیرگذار خواهد بود». در بخش پایانی این پیام آمده است: «زحمات و تلاشهای جناب عالی، هنرمندان نقشآفرین این فیلم و همه دستاندرکاران ساخت این اثر وزین را ارج مینهیم و با اذعان به اینکه شکوه و رونق این رویداد فرهنگی در گرو تلاش خستگیناپذیر است، توفیق روزافزونتان را مسألت داریم». ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|