|
تخصیص ۳۵ میلیارد تومان برای تهیه البسه عید نیازمندان
مدیرعامل بنیاد علوی گفت: بنیاد مستضعفان برای تهیه البسه ویژه شب عید خانوادههای نیازمند، ۳۵ میلیارد تومان تخصیص داد.
وحید خاوهای افزود: بنیاد مستضعفان ۳۵ میلیارد تومان برای تأمین البسه ویژه شب عید خانوادههای نیازمند به حساب کمیته امداد واریز کرده است. به گفته وی، برنامههای بنیاد مستضعفان برای کمک به تأمین نیازهای ضروری خانوادههای نیازمند در ایام پایانی سال طی چند مرحله اجرایی خواهد شد.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» از ابعاد طرح جدید برخی نمایندگان مجلس برای جلوگیری از ادامه تغییر فصلی ساعت رسمی کشور گزارش میدهد
ساعت به وقت طبیعت
گروه اجتماعی: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال تصویب طرحی هستند که بر اساس آن مانع ادامه تغییر فصلی ساعت رسمی کشور شوند تا ساعت رسمی همچون بسیاری از کشورها مطابق روال طبیعت باشد نه تصمیم دولتها!
به گزارش «وطنامروز»، طرح تغییر ساعت رسمی کشور با یک فوریت ثبت و با امضای ۲۴ نماینده به هیأترئیسه مجلس تقدیم شده است؛ به این معنا که در صورت تصویب نهایی، دیگر ساعت رسمی کشور تغییر نمیکند و لازم نیست اول فروردینماه ساعتها را یک ساعت به جلو بکشیم و پایان نیمه نخست سال به عقب برگردانیم.
در متن طرح تغییر ساعات رسمی کشور آمده است: «بیش از ۱۰۰ سال از آغاز تغییر ساعات در دنیا سپری شده است و با مطالعه این طرح کشورها در تداوم اجرای این طرح بازاندیشی کردهاند که در این میان میتوان به کشورهای آلمان، انگلستان، فنلاند، سوئد و برخی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپایی اشاره کرد و مهمترین دلیل آنها آثار سوء تغییر ساعات بر سلامتی مردم است که ناشی از تغییر زمان خواب شهروندان و لزوم تطابق آن با زمان خورشید است. در کشور ما علاوه بر این دلایل، تفاوت اوقات شرعی و ساعت رسمی نیز مشکلاتی را ایجاد کرده است، بنابراین این طرح با هدف بازگشت ساعات رسمی به حالت قبل از تغییر آن تقدیم مجلس میشود».
سال گذشته نیز برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس، طرح توقف تغییر ساعت رسمی کشور را مطرح کرده بودند، چراکه از نظر آنها تغییر ساعتها در صرفهجویی اقتصادی بیتاثیر بوده و باعث ایجاد اختلال در ساعت بیولوژیک شده است.
* به این زودی قابل تصویب و اجرا نیست
تعدادی از نمایندگان مجلس موضوع کاهش استفاده از انرژی با ادامه روند تغییر ساعت رسمی کشور را تایید نمیکنند و معتقدند بر اساس مطالعات مراکز علمی، تغییر ساعت در صرفهجویی اقتصادی هیچ تاثیری ندارد و اختلالات رفتاری در قالب تصادفها و درگیریهای فیزیکی را افزایش میدهد.
حسین نوشآبادی، نماینده مجلس شورای اسلامی به «وطنامروز» میگوید: به اعتقاد من تغییر فصلی ساعتها تاثیر چندانی در صرفهجویی انرژی نداشته و بهتر است پس از دریافت نظرات کارشناسی، این نوع تغییر ساعت را نداشته باشیم.
وی میافزاید: مجلس برای تصمیمگیری درباره این موضوع مهم حتما نظرات کارشناسان و نهادهای مسؤول از جمله وزارت نیرو را مدنظر خواهد داشت و چنین نیست که خیلی زود برای تصویب این طرح اقدام شود.
نوشآبادی ادامه داد: این یک پروسه طولانی خواهد بود و بعید است که برای سال 1401 اجرایی شود. ضمن اینکه در حال حاضر درگیر موضوعات و مباحث مهم دیگری در مجلس هستیم و احتمالا فرصت مناسبی برای رسیدگی فوری به این موضوع نداشته باشیم.
* تجربه کشورهای دیگر
کشورهای اروپایی از سالها قبل تغییر فصلی ساعتها را کنار گذاشتهاند، چراکه با گذشت سالها، بسیاری از این کشورها از جمله آلمان به این نتیجه رسیدهاند که با تغییر ساعت صرفهجویی در مصرف انرژی صورت نمیگیرد.
مطالعاتی که در اروپا انجام شد، نشان داد تغییر ساعت تابستانی ریتم شبانهروزی بدن را مختل میکند و خطر حمله قلبی در سه روز نخست که ساعات تابستانی اجرایی میشود را بیشتر میکند. بر اساس این تحقیق، شمار تصادفات رانندگی در روزهای نخست این تغییرات، بالاتر از روزهای قبل میشود و این تغییرات بر افزایش افسردگی، شمار خودکشی و احتمال سقط جنین اثر میگذارد.
حتی مطالعات در این زمینه از افزایش مصرف انرژی در پی اجرای تغییرات ساعت در فصلها حکایت میکند. همچنین کارشناسان معتقدند تغییر ساعت زندگی، «ساعت درونی» بسیاری از مردم را به هم میریزد.
در این باره، سمیه رفیعی، نماینده مجلس در گفتوگو با «وطنامروز» اظهار کرد: بسیاری از کشورها به این نتیجه رسیدهاند که تغییر فصلی ساعتها نمیتواند تاثیر چشمگیری بر کاهش مصرف انرژی داشته باشد. بنابراین روند اجرای چنین تغییری در این کشورها متوقف شده است و در ایران هم مطابق تحقیقات انجامشده، ادامه روند قبلی به صلاح نیست.
وی تاکید میکند: تغییر ساعتها طبق روال سالهای گذشته تاثیرات منفی بر رفتار و واکنش افراد جامعه دارد و به زیان ساختار بدنی است.
* تبعات روحی - روانی تغییر ساعتها برای مردم
ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون شوراهای مجلس هم درباره این طرح میگوید: قانون تغییر ساعت رسمی کشور سال 1386 بر اساس طرح فرانسویها در قرن هجدهم، توسط مجلس هشتم تصویب شد. آن زمان فرانسویها با تغییر ساعت رسمی کشورشان قصد صرفهجویی در مصرف شمع و به حداقل رساندن کاهش اتلاف انرژی را داشتند اما برخی کشورهای اروپایی به واسطه مسائل اقتصادی معتقد بودند زود خوابیدن و زود سر کار رفتن موجب صرفهجویی در مصرف انرژی میشود.
وی ادامه میدهد: مطالعات اروپاییها نشان داد نهتنها اجرای قانون تغییر ساعت رسمی منجر به بهبود شاخصهای اقتصادی آنها نشده است، بلکه باعث تبعات فرهنگی، اجتماعی و فیزیولوژی شده، به طوری که مردم با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم میکنند.
نماینده نجفآباد در مجلس میافزاید: ۲ سال است که دیگر قانون تغییر ساعت رسمی در اروپا اجرا نمیشود و بر اساس مطالعاتی که در کشورمان انجام شد به این نتیجه رسیدیم که اجرای قانون تغییر ساعت رسمی کشور باعث به هم خوردن سیستم بدن شده و تبعات روحی و روانی برای مردم به همراه دارد.
* چین پهناور فقط یک ساعت رسمی دارد!
مسعود سرپاک، کارشناس حوزه انرژی نیز معتقد است تأثیر تغییر ساعت در کشور بر مصرف انرژی زیاد نیست اما غنیمت است. وی میگوید: تغییر رفتار مصرفکننده تقریبا اثربخشی زیادی ندارد؛ چه در بخش خانگی، چه تجاری، صنعتی و کشاورزی و چه عامالمنفعه. اگر زیرساخت رفتار مصرفکننده متحول نشود، عملا تغییر ساعتها یا جابهجایی آن خیلی تأثیرگذار نیست. سرپاک ادامه میدهد: این ساعت تابستانی و زمستانی خیلی تأثیر شدیدی بر رفتار مردم نخواهد گذاشت و اثرگذاری تعرفهها در این باره بیشتر است.
سرپاک به شنیدههایش درباره چین اشاره میکند و میگوید: چین با وجود پهناور بودن، فقط یک ساعت رسمی دارد.
ارسال به دوستان
236 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-19» جانباختند
گردش سرعتی «اُمیکرون پنهان»
اُمیکرون همچنان میتازد در حالی که هنوز به قله بیماری در پیک ششم نرسیدهایم. به گزارش «وطنامروز»، ویروس جهشیافته اُمیکرون 236 نفر دیگر از هموطنانمان را طی یک شبانهروز به کام مرگ فرستاد؛ بیماریای که به گفته محققان و کارشناسان بهداشت، پایانش نامشخص است اما برای مقابله با آن باید علاوه بر رعایت پروتکلها واکسیناسیون را نیز تکمیل کرد. این در حالی است که سویه فرعی اُمیکرون (BA.2) به سرعت در حال گسترش در جهان است و اکنون بیش از یک مورد از هر ۵ عفونت جدید کروناویروس شناسایی شده در سراسر جهان را شامل میشود. گزارشها از انجمن پزشکی آمریکا حاکی است سویه فرعی اُمیکرون موسوم به BA.2 گاهی اوقات به عنوان «اُمیکرون پنهان» معرفی میشود، زیرا دارای جهشهای ژنتیکی است که میتواند تشخیص آن را از نوع دلتا با استفاده از آزمایش PCR در مقایسه با نسخه اصلی اُمیکرون (BA.1) دشوارتر کند. BA.2 اکنون در ۱۰ کشور شیوع بسیار بالایی دارد: بنگلادش، برونئی، چین، دانمارک، گوآم، هند، مونتهنگرو، نپال، پاکستان و فیلیپین. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، شواهد اولیه نشان میدهد این سویه سرعت انتقال بالاتری دارد اما در این مرحله هیچ شواهدی مبنی بر آسیبپذیرتر بودن BA.2 وجود ندارد و به نظر میرسد واکسنها به همان اندازه که علیه سویه اولیه اُمیکرون مؤثر هستند، در برابر این سویه هم مؤثر هستند. تحقیقات جدید نشان میدهد BA.2 ممکن است ویژگیهایی داشته باشد که به اندازه انواع قبلی مانند دلتا، قادر به ایجاد بیماریهای جدی است.
* دستورالعمل جدید سازمان جهانی بهداشت درباره قرنطینه کرونایی
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد مدت زمان قرنطینه برای افراد آلوده به کرونا «به شرط تست منفی» از ۱۴ به 7 روز کاهش پیدا کند. این سازمان در دستورالعمل موقت جدید خود آورده است: در مواردی که انجام تست کرونا برای کوتاه کردن مدت زمان قرنطینه امکانپذیر نیست، در صورتی که فرد علامتی از بیماری نداشته باشد، قرنطینه ممکن است پس از روز دهم و بدون لزوم به انجام غربالگری پایان یابد. در این گزارش آمده است که خطر انتقال پس ازگذراندن دوره ۱۰ روز قرنطینه حدود یک درصد و حد بالایی آن حدود ۱۰ درصد تخمین زده میشود.
* قرنطینه 2 هفتهای برای مبتلایان اُمیکرون
در شرایطی که معاون درمان وزیر بهداشت میگوید 57 دانشمند برجسته در کمیته علمی ستاد کرونا تأیید کردهاند ۵ روز قرنطینه برای مبتلایان اُمیکرون کفایت میکند اما سازمان جهانی بهداشت به طور کلی بر قرنطینه ۱۴ روزه برای ابتلا به این سویه کرونا تأکید دارد. این سازمان میگوید قرنطینه مبتلایانی که تست کرونا ندادهاند، میتواند ۱۰ روزه باشد و تنها برای افرادی که تست منفی دارند میتواند تا ۷ روز کاهش یابد. در این باره عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا با اشاره به توضیحاتی پیرامون پیک ششم کرونا و با تاکید بر اینکه مدت قرنطینه اُمیکرون ۵ روز نیست، گفت: بهتر است مبتلایان به اُمیکرون حداقل ۱۰ روز تا ۲ هفته قرنطینه بمانند و در این مدت از حضور در مشاغل خودداری کنند. دکتر مهرداد حقازلی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه از نظر ابتلا به کرونا هنوز در شیب صعودی هستیم، گفت: به نظر میرسد این روند تا یک یا ۲ هفته آینده ادامه داشته باشد و پس از آن به قله پیک برسیم. در حال حاضر تعداد بستری افزایش یافته و تعداد مرگومیر از حدود ۲۰ مورد به بیش از ۲۰۰ مورد در روزهای اخیر رسیده است. از آنجا که تجربیات جهانی نشان داده مدت پیک اُمیکرون در سایر کشورها به اندازه پیک دلتا طولانی نبوده است، پس از رسیدن به قله حدود ۲ تا ۳ هفته در قله میمانیم و بعد به شیب نزولی پیک وارد میشویم. وی تاکید کرد: البته موضوع الزامی، رعایت پروتکلها و تزریق واکسن است. در صورت عدم رعایت پروتکلها ممکن است در طول عید نوروز هم با بیماری درگیر باشیم که در آن صورت لازم است در مسافرتها تجدیدنظر شود. دبیر بورد داخلی کمیته علمی کرونا تاکید کرد: بیشترین مرگومیر در افرادی است که یا واکسن تزریق نکردهاند یا واکسیناسیونشان کامل نشده است. همچنین افراد دارای بیماری زمینهای و مصرفکنندگان داروهایی که سیستم ایمنی را تضعیف میکند در معرض خطر هستند. وی افزود: به نظر میرسد با توجه به اینکه جهش اُمیکرون در کودکان میتواند سبب بیماریزایی بیشتر شود، بهتر است از تجمع بچهها در اماکن سربسته جلوگیری شود، زیرا تعداد قابل توجهی از مدارس ما شرایط استاندارد را ندارند و شرایط زیرساخت و مساحتی در مدارس استاندارد نیست و همین سبب میشود امکان رعایت پروتکلها وجود نداشته باشد. توصیه کمیته علمی، بازنگری مجدد در تصمیمگیری پیرامون بازگشایی حضوری مدارس است و امیدواریم فعلا حداقل تا آخر اسفند مدارس غیرحضوری فعال باشند. حقازلی با تاکید بر اینکه موضوع قرنطینه ۵ روزه برای اُمیکرون به هیچ وجه صحیح نیست، اظهار کرد: روزهای اول شیوع این سویه CDC آمریکا چنین نظریهای داد و برخی همکاران ما این موضوع را اعلام کردند و تصمیماتی در وزارت بهداشت گرفته شد که قرنطینه ۵ روز باشد اما پس از آن، این مساله در آمریکا هم بازنگری شد و مدت قرنطینه افزایش یافت. بهتر است مبتلایان به اُمیکرون حداقل ۱۰ روز تا ۲ هفته در قرنطینه بمانند و در این مدت از حضور در مشاغل خودداری کنند.
همچنین عضو کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» درباره کاهش آمار مبتلایان کرونا و افزایش مرگومیر بیماران گفت: معمولا آمار مرگومیر در کرونا مربوط به بستریهای ۲ هفته قبل است به همین دلیل نمیتوان گفت کاهش تعداد مبتلایان امروز منجر به کاهش مرگومیرها میشود و باید آمار ابتلای ۲ هفته قبل را در نظر گرفت. مجید مختاری تاکید کرد: بسیاری از مرگومیرهای کرونایی در اورژانس و آیسییو بیمارستانها مستقیم مربوط به کرونا نمیشود و عوارض دیگری همراه با آنهاست که یکی از آنها میتواند بیماریهای زمینهای باشد، بنابراین افزایش آمار ابتلا را باید با توجه به عوامل مختلف در نظر گرفت. وی درباره تزریق دوز سوم واکسن برای افراد مبتلا به اُمیکرون گفت: اطلاعاتی که از مجامع بینالمللی وجود دارد مبنی بر این است افرادی که به اُمیکرون مبتلا میشوند آنتیبادی قوی نسبت به این بیماری دارند و تا ۳ ماه ادامه پیدا میکند، بنابراین تا ۳ ماه پس از ابتلا بهتر است دوز سوم تزریق شود و در برخی موارد دیده شده اگر فاصله تزریق را کوتاه کنیم ممکن است عوارضی ایجاد شود و در مجموع آنتیبادی و ایمنی سلولی که توسط اُمیکرون در بدن ایجاد میشود، تا چند ماه باقی میماند.
***
مجموع جانباختگان کرونا به ۱۳۵ هزار و ۲۷۶ نفر رسید
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ظهر روز دوشنبه دوم اسفندماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۹ هزار و ۱۱۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۵۱۴ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۶ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۵۶۲ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 236 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۲۷۶ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۵۱۷ هزار و ۴۳۶ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۴ هزار و ۸۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۶ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۵۲۰ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی و 47 شهرستان در وضعیت زرد هستند و هیچکدام از شهرستانها در وضعیت آبی قرار ندارد. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۲ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۶۷۸ نفر دوز اول، ۵۵ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۹۷ نفر دوز دوم و ۲۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۷۹ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۳۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۴ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده، ۳۱۹ هزار و ۳۹۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
وزیر نیرو:
بارشها در حوضههای آبریز در حد نرمال بوده است
به دنبال ورود سامانه جدید به کشور خیلی از استانها با بارش برف و باران مواجه شدهاند، از جمله بارش برف تردد در محورهای خراسان رضوی را با مشکل مواجه و بارش شدید باران مردم شهرستان رشتخوار را غافلگیر کرد.
به گزارش« وطنامروز»، بارش برف که از عصر روز دوشنبه در شهرهای شمالی کشور شروع شد، باعث انسداد جاده چالوس شد که روز گذشته توسط سازمان راهداری بازگشایی شد. طبق پیشبینی کارشناسان بارشهای در حد نرمال تا پایان سال ادامه دارد و احتمالا در روزهای ابتدایی سال آینده نیز تداوم داشته باشد. وزیر نیرو در این باره گفت: متوسط بارشهای کشور تاکنون در برخی حوضههای آبریز در حد نرمال بوده است. علیاکبر محرابیان در پاسخ به ایرنا درباره وضعیت بارشهای کشور افزود: میزان بارشها در برخی نقاط زیاد بوده است. وی ادامه داد: این میزان زیاد بارش عمدتا در نقاط جنوبی کشور و در استانهای کرمان، جنوب سیستانوبلوچستان، هرمزگان، بخشی از بوشهر و جنوب فارس بوده است. وزیر نیرو گفت: اما در بخشی از حوضهها هم بارش کمتر از نرمال بوده است و در اسفندماه پیشبینی بارشها در حد نرمال است.
محرابیان ادامه داد: امید است در واقع بارشها هم در اسفند امسال و فروردین و اردیبهشت سال آینده ادامه داشته باشد تا بخشی از کسریها جبران شود. وضعیت بارشها در زمستان امسال بهتر شده است و سال جاری بارشهای به نسبت خوبی را در کشور شاهد بودیم؛ چنانکه گزارش تازه مرکز ملی پایش و هشدار خشکسالی بیانگر آن است که بارشهای فصل پاییز با رشد 6.1 درصدی نسبت به دوره بلندمدت همراه شده است.
* افزایش دما درتهران
براساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، از امروز تا پنجشنبه (۳ تا ۵ بهمن) شاهد روند افزایش تدریجی دما در استان تهران خواهیم بود. همچنین روز جمعه (۶ اسفندماه) با ورود سامانه بارشی به استان، آسمانی نیمهابری تا ابری و در بعضی ساعات بارش باران و در ارتفاعات بارش برف و کولاک برف پیشبینی میشود.
* برف و باران در جادههای ۸ استان
معاون عملیات پلیس راه کشور از بارش برف و باران در برخی جادههای ۸ استان کشور خبر داد. سرهنگ سیاوش محبی دیروز در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت جوی حاکم بر جادههای کشور اظهار کرد: به نسبت روز گذشته از میزان بارندگی و برودت هوا در جادهها کاسته شده اما در حال حاضر شاهد بارش برف و باران در برخی محورهای استانهای گلستان، سمنان، خراسان رضوی و کرمان هستیم. همچنین در برخی محورهای استانهای مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و یزد نیز بارش باران گزارش شده است. معاون عملیات پلیس راه کشور افزود: لازم است رانندگان هنگام تردد از محورهای دارای بارندگی و بارش برف حتما فاصله طولی مناسب را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه یعنی سرعتی که در آن امکان کنترل وسیله نقلیه وجود داشته باشد، رانندگی کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
۳ ماه سخت برای ذخایر خونی
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: روزهای پایان سال، تعطیلات عید، ماه رمضان و موج همهگیری کرونا، ۴ پیک کاهش اهدای خون است که هر ۴ موقعیت با هم مقارن شدهاند.
مصطفی جمالی افزود: برای اینکه مأموریت اصلی سازمان -که تأمین خون سالم و کافی در کشور است- بخوبی انجام شود، ضرورت دارد برنامهریزی و همت مناسبی از سوی ستاد سازمان انتقال خون و مراکز استانی اعمال شود تا بتوانیم این ۳ ماه پر از ریسک را بدون کاهش ذخایر خونی و مشکلات ناشی از آن پشت سر بگذاریم.
وی خطاب به مدیران استانی گفت: لازم است وضعیت ذخایر خون هر استان را مشخص و نیاز متوسط ۳ ماه پیش رو را محاسبه کنیم و برای به دست آوردن این میزان با احتساب ۱۰ درصد بیشتر، برنامهریزی دقیق انجام دهیم.
***
درخواست کمیته امداد برای افزایش تسهیلات بانکی مددجویان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی گفت: درخواست ما از بانک مرکزی برای افزایش تسهیلات بانکی از ۱۰۰ به ۳۰۰ میلیون تومان برای برخی رشتههای شغلی در سال آینده است.
مرتضی فیروزآبادی با اشاره به اینکه کمیته امداد در سال 1400 مکلف به ایجاد 300 هزار فرصت شغلی شده بود، اظهار داشت: تا امروز با تلاش همکارانمان در کمیته امداد در سراسر کشور نزدیک به 270 هزار فرصت شغلی فراهم شده است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس کمیته امداد 90 درصد فرصتهای شغلی پیشبینیشده را ایجاد کرده است.
فیروزآبادی افزود: در سال جاری 7500 میلیارد تومان وام اشتغال در راستای ایجاد فرصتهای شغلی مددجویان در قالب 175 هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است.
***
کشف ۲۰۰ میلیارد البسه قاچاق در تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۴۶ هزار ثوب انواع البسه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای قاچاقشده را ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کردند.
سرهنگ علی ولیپور گودرزی اظهار داشت: پس از وصول گزارشی مبنی بر اینکه شرکتی اقدام به انتقال و دپوی مقادیر بسیار زیادی انواع پوشاک و کفش خارجی و ایرانی قاچاق در آدرس کیلومتر 22 بزرگراه شهید لشکری میکند، مأموران این پلیس طی یک عملیات همزمان و منسجم پس از رصدهای اطلاعاتی نامحسوس به محل دپوی کالاهای قاچاق مراجعه کردند.
وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد محل شرکت بسیار بزرگ با ۳ طبقه مجزا و یک باب ساختمان اداری است که بیش از 70 نفر در محل مشغول بهکار هستند. طبقه اول سوله محل دپو، طبقه دوم محل نصب و برچسبزنی و طبقه سوم محل بستهبندی و فروشگاه اینترنتی ارائه بازار مصرف است، البته این محل در سامانه انبارداری و جامع تجارت ثبت نشده است.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارآگاهان در رصدهای اطلاعاتی مالک کالاها را شناسایی کردند، ادامه داد: تماسهای متعدد با مدیران و مالکان شرکت انجام شد که هیچ فردی در محل حاضر نشد؛ بنابراین با هماهنگی مقام قضایی، کارآگاهان پرونده را با موضوع قاچاق و تقلب در کسب به مرجع قضایی ارائه کردند.
***
مرگ یک ماهی در حال انقراض در سواحل کیش
یک گرازماهی (پورپویز) ۱۰روزه در منطقه آزاد کیش بهدلیل جداشدن از والد خود تلف شد.
این «پورپویز» بارها به ساحل نزدیک و هر بار توسط مردم به دریا بازگردانده شد و در نهایت پس از بینتیجه ماندن تلاشها برای بازگرداندن این ماهی به دریا، مردم با محیطزیست تماس میگیرند و بچهپورپویز را تحویل کارشناسان محیطزیست میدهند.
گرازماهی که به اسم «پورپویز» نیز شناخته میشود، یک گونه از پستانداران دریایی است که سازمان حفاظت محیطزیست ایران آن را در گروه جانوران در معرض انقراض قرار داده است.
کارشناسان محیطزیست و متخصصان حیات وحش همواره تأکید دارند که به هیچ وجه نوزاد جانوران مختلف را از والد آنها جدا یا آنها را لمس و جابهجا نکنیم. حتی اگر نوزاد جانور در محلی بدون حضور والد مشاهده شد به آن نزدیک نشویم، چون احتمال دارد جانور بالغ به دنبال یافتن غذا برای نوزادش رفته باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|