|
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد
مدیر رسانهای تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد. به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، طی حکمی از سوی حسن کامرانیفر، دبیرکل فدراسیون فوتبال، محمد جماعت به عنوان مدیر رسانهای تیم ملی انتخاب شد. جماعت یکی از خبرنگاران باسابقه ورزشی کشور به شمار میرود که علاوه بر ۲ دهه سابقه فعالیت در این حوزه، به عنوان مدیا آفیسر (LMO) کنفدراسیون فوتبال آسیا هم فعالیت میکند.
ارسال به دوستان
همه داشتههای مسجدسلیمان برای پرسپولیس پیش از داربی
پرسه میان ترس و امید
مهدی طاهرخانی: بعد از شکست آبادان، این یک مصاف بسیار تعیینکننده برای پرسپولیس بود. خوب شروع کردند و نیمه اول باید کار نفت را تمام میکردند اما خب! تیمی که مهاجم قاتل ندارد سخت است کارش را به تفاضل ۳ گل در یک بازی برساند.
با این وجود در نیمه نخست، پرسپولیس یکی از بهترین بازیهایش را در مسجدسلیمان انجام داد. اتفاقاتی افتاد که همه برای نخستین بار رخ میداد؛ در طول فصل مهدی ترابی بارها کرنر کوتاه به تیر یک فرستاد و سوال این بود چرا از این کرنرها گلی حاصل نمیشود که پاسخ را اسدی داد. آن ارسالها یک بازیکن بالازن حرفهای میخواهد که بلد باشد چگونه بالاتر و سریعتر ضربه بزند.
این بهترین اسدی سال ۱۴۰۰ بود؛ نه صرفا به واسطه ۲ گلش، بلکه پاسهای کوتاه جریانسازش در میانه میدان از او همانی را ساخت که ۲۱ هفته همه منتظرش بودند.
البته اشتباه بزرگ صفایی، داور بازی، موجب شد اسدی بشدت در درگیریها افت کند. در صورتی که او خودش توسط بازیکن حریف، متوقف شد، داور به اشتباه خطایش را اعلام کرد و کارت زرد نشانش داد. از ترس دریافت کارت زرد دوم، اسدی بعد از آن حادثه، عملا در درگیریها شرکت نکرد و همین موجب افت کیفیاش شد.
احمد نوراللهی چند سال نیمکتنشین بود تا سرانجام توانست هافبک دفاعی مورد نظر برانکو شود. قرمزها باید این صبر را درباره اسدی داشته باشند. طبیعتا با ادامه این روند، او در آینده میتواند بسیار بهتر شود. اسدی زمان و توجه میخواهد، پس بهتر است یحیی به او بیشتر اعتماد کند. او هم شوتزن است و هم هدزن قابل. اگر بتواند در بازیسازی و وظایف تدافعی پیشرفت کند، آن وقت پرسپولیس صاحب یک بازیکن ممتاز شده است. تا امروز سرلک از تمدید قرارداد خودداری کرده و هواداران عینا به یاد اتفاق سال قبل کنعانیزادگان و نوراللهی میافتند. این بار باید نشانهها را جدی گرفت و از قبل فکر خیلی چیزها را کرد.
* معمای خط دفاع و دروازه
حامد لک وضعیتی مشابه و حادتر از اسدی دارد. چند اشتباه متوالی او را تا مرز فروپاشی روانی پیش برد. اگر رادو روی نیمکت بود، شاید حامد دیگر رنگ میدان را هم نمیدید اما رادو رفت و پرسپولیس نتوانست گلر مناسبی جذب کند. احمد گوهری در مسجد سلیمان باز هم متزلزل نشان داد. روی گل دریافتی، زاویه را نبست و شیرجه خلاف جهت رفت. در دقیقه ۸۸ هم خوششانس بود که ضربه سر بازیکن نفت با فاصله اندک از کنار تیر دروازه گذشت که اگر در چارچوب بود، پرسپولیس با شوک ویرانکننده تساوی به تهران بازمیگشت. پس عقلانیت حکم میکند در داربی سرنوشتساز، یحیی دستکم برای آخرین مرتبه به حامد لک فرصت بدهد. این دیدار میتواند هم تولد مجدد لک باشد، هم روز کم شدن فاصله ۲ تیم به ۳ امتیاز.
اگر هم اتفاق دیگری مثل شکست رخ داد که حقیقتا تکلیف طرفین مشخص میشود. لک را میتواند راحت تا آخر فصل روی نیمکت بنشاند و با توجه به ۹ امتیاز اختلاف با صدر، هوادار تیم هم دیگر منتظر معجزه نمیماند. از این رو شاید یحیی با توجه به تزلزل گوهری، برای آخرین بار به تیمش و لک یک فرصت بازگشت تاریخی بدهد. لک پیش از این در لیگ قبل و آسیا، توانمندیاش را ثابت کرده و حالا زمان تکرار آن بزرگی از دست رفته است. قهرمانیهای این دستی اغلب با یک شگفتی عجیب همراه است و شاید برای قرمزها بازگشت حامد لک آن اتفاق بکر باشد. چه کسی میداند!
* خط دفاع و یک پرسش مهم
اما موضوع مهم بعدی، درباره خط دفاعی قرمزهاست. بزرگترین تفاوت امروز پرسپولیس با فصول گذشته به همین خط برمیگردد. مثلث شجاع، کنعانی و سیدجلال به تناوب در میانه خط 4 نفره قرار میگرفتند و با برتری محض و کمترین اشتباه، فتح جامهای متوالی را سبب میشدند. ۲ نفر اول رفتند تا تنها سید ۴۰ ساله بماند.
در مسجد سلیمان، پرسپولیس جلوی یکی از ضعیفترین خطوط حمله لیگ برتر، ۳ بار تا آستانه فروپاشی پیش رفت. در ۲ صحنه هنانوف و نعمتی اشتباه فردی داشتند و در دفعه سوم توپ درون دروازه جا گرفت.
تجربه بازیهای گذشته نشان داده سیدجلال و هنانوف، قابلاعتمادترین زوج نسبت به حالات دیگر هستند. یحیی بهواسطه داربی به سیدجلال استراحت داد اما متوجه شد علی نعمتی کنار هنانوف شکننده و آسیبپذیر است.
این ۲ علاقهمند به بازیسازی از زمین خودیاند اما فاقد تبحر ویژه تکنیکی برای این کار هستند. هر ۲ در کنترل توپ در سرعت بالا (استپ) ضعف دارند و گهگاه توپ از پاهایشان جدا میشود. سپس هنگام پاس دادن، با کمترین دقت و نازلترین سرعت، توپ را به بازیکن کناری میدهند که اگر مهاجمان حریف خوب پرس کنند، براحتی قادرند موقعیت خلق کنند.
برعکس در فصول قبل شجاع و کنعانی در این موارد تبحر خاصی داشتند و بعضا با پاس بلند، موقعیت گل برای مهاجمان خودی ایجاد میکردند، این پاسها تاکتیک تیم پرسکننده را مختل میکرد و بازیکنان حریف از ترس این آنتیتاکتیک با حداقل مهاجم پرس میکردند.
حالا بدون سیدجلال این خط حقیقتا غیرقابل اعتماد است. برای فصل بعد شایعه جذب پورعلیگنجی و شجاع و حتی احتمال بازگشت کنعانی مطرح است اما فعلا کار پرسپولیس بدون آنها باید پیش برود. پس فعلا جایی برای رویا باقی نیست.
با توجه به دیدارهای گذشته احتمالا برای داربی، بهترین زوج میانی، همان حسینی و هنانوف باشند که کنارشان رامین و آقایی را میبینند.
پرسپولیس اگر میخواهد سال ۱۴۰۰ را امیدوارانه تمام کند و برای سال ۱۴۰۱ کماکان مدعی کسب جام به شمار برود، چارهای ندارد جز بهترین نمایش تدافعی در آخرین دیدار سال؛ روزی که آنها حق هیچ اشتباهی ندارند و در صورت موفقیت، بهترین عیدی را به هوادارانشان خواهند داد.
استقلال پیشتر در ۲ بازی فوقحساس خانگی برابر سپاهان و گلگهر نشان داد که چگونه قادر است با کمترین حمله به بیشترین خواسته برسد.
اگر یحیی و پسرانش میخواهند قطار قدرتمند و به ظاهر «آسیبناپذیر» صدرنشین را با چالش جدی و اساسی مواجه کنند، هیچ چارهای ندارند جز خلق نخستین و صد البته مهمترین شکستشان در لیگ جاری.
شاید مساوی کماکان شانس قهرمانی را برای قرمزها زنده نگه دارد اما با توجه به روند شکستناپذیری استقلال، آنها باید هدف بزرگتری را در ذهن بپرورانند و آن تحمیل نخستین شکست فصل است که اگر این اتفاق در داربی رخ دهد، طبیعتا ترکشهای مخربتری را در هفتههای آتی برای آبیها به همراه خواهد داشت.
اما این ماموریت مشکل، انجام نخواهد شد جز با ارائه بهترین نمایش سال از سوی گلر و مدافعان تیم قرمزپوش.
شبیه یک قمار است که برنده همه چیز را با هم میگیرد و بازنده همه را با هم از دست میدهد.
البته یادمان نرود این قمار امکانپذیر نیست مگر با گذاشتن ۲۰۰ درصد شهامت خالص روی میز.
ارسال به دوستان
چلسی را از آبراموویچ میگیرند اما نیوکاسل را به سعودی میدهند
دشمن علیه فوتبال
محمد رشوند: باید حتما یک اتفاق بزرگ در حد حمله نظامی روسیه به اوکراین رخ میداد تا همه چیز به صورت شفاف مشخص شود. تا پیش از این اگر عربستان سعودی به یمن حمله میکرد و نهادی از فیفا و یوفا میخواست در حد خود برای احترام به بشریت و همچنین مجازات متجاوز، تنبیهی را برای سعودیها در نظر بگیرد، بلافاصله با یک واکنش روبهرو میشد؛ جدایی ورزش از سیاست. پیرو همین شعار بود که صهیونیستها در قرن بیستویکم هر گونه جنایت و تجاوزی را انجام دادند اما آنقدر خیالشان از نهادهای به اصطلاح حقوق بشری و ورزشی راحت بود که هرگز نگرانیای را از این بابت به دل راه ندادند. عربستان به یمن حمله نظامی کرد، سعودیها طی یک آبروریزی تمامعیار، در بالاترین نهاد یعنی اتاق اصلی نظام سلطنت خود نقشه قتل هولناک جمال خاشقجی را با اره برقی کشیدند و اجرا کردند اما نه تنها فیفا و کمیته بینالمللی المپیک چشمان خود را بر اصل جنایت وحشتناک بستند، که شرمآورانه به سعودیها میزبانیهای پرتعداد هدیه دادند و از سوی دیگر آنها حالا مالک یکی از تیمهای اصلی و ریشهدار لیگ برتر انگلیس هم به شمار میروند. اگر واقعا لیگ برتر نگران آبراموویچ و همکاری این میلیاردر روس با پوتین بود، چرا حتی یک بار درباره واگذاری نیوکاسل محمد بنسلمان دچار تردید اخلاقی نشد؟ محمد بنسلمان دیگر باید علاوه بر جنگ یمن و اره کردن یک روزنامهنگار منتقد چه میکرد که نکرد؟
انگلیسیها چشمشان را بر جنگ یمن بستند، چون اگر حتی همه کشور یمن هم نابود شود، هیچ ارتباطی به امنیت آنها ندارد و از این رو هیچ وقعی به این موضوع نمینهند اما درباره اوکراین چون امنیت خود را در خطر میبینند، اینگونه مسلسلوار و کوبنده، ماشین تحریمهای همهجانبه را به راه انداختند و حتی برای رسیدن به مطامع سیاسیشان حاضر شدند ارزش و اعتبار تیم ریشهداری چون چلسی را قربانی کنند. حمله نظامی روسیه اگر 100 بدی داشته باشد، حداقل یک حسن داشت و آن برملا شدن چهره نفاق و ریاکار غربیها بود. رومن آبراموویچ، مالک روس چلسی از مالکیت این باشگاه به دلیل تحریم اخراج شد تا بهانهای باشد برای یک رسانه روسی که این پرسش را مطرح کند: چرا حواس هیچکس در جهان به جنگ خونین یمن نیست؟ پیرو همین موضوع، رسانه روسی به چشم بستن بریتانیا و آمریکا بر جنایات آلسعود در یمن پرداخته و این نکته را که عربستان برخلاف روسیه در انگلیس تیمداری میکند، مورد نقد قرار داده است. اسپورتال یک گزارش کامل از این تضادها نوشته و در قسمتی از گزارش خود آورده است: «بحث اصلی این است که چرا دولت عربستان سعودی که در حال جنگ در یمن است، میتواند مالک باشگاه لیگ برتر باشد اما آبراموویچ نه؟ رومن آبراموویچ به اتهام ارتباط نزدیک با پوتین تحریم شده است. همزمان عربستان سعودی با حمایت تسلیحاتی بریتانیا، در حال نسلکشی در یمن است. بدتر از آن، عربستان سعودی اخیرا نیوکاسل را خرید. ریاکاری دولت بریتانیا غیرقابل باور است. رومن آبراموویچ از مالکیت یک باشگاه فوتبال محروم شد اما برای عربستان سعودی اینطور نبود. به نظر میرسد کشور یمن اصلا وجود ندارد، اگر چه بدترین فاجعه انسانی در جهان در آنجا اتفاق میافتد. به نظر میرسد زمان آن فرا رسیده که بفهمیم در یمن چه میگذرد؟» این رسانه روسی سپس در بخش نتیجهگیری خود آورده است: «واقعیت ۱- در اکتبر ۲۰۲۱، باشگاه لیگ برتری نیوکاسل به مالکیت صندوق سرمایهگذاری عمومی دولت عربستان سعودی درآمد. رئیس این بنیاد، ولیعهد سعودی، محمد بنسلمان است. واقعیت ۲- یمن از سال ۲۰۱۴ درگیر جنگ داخلی بوده است. طرفین درگیری حوثیها (مسلمانان شیعه از گروه انصارالله) و نیروهای دولتی هستند. سال ۲۰۱۵ حوثیها «صنعا» پایتخت این کشور را تصرف و کمیته انقلابی ایجاد کردند اما مشروعیت «محمدعلی الحوثی» رئیس کمیته انقلابی توسط آمریکا، سازمان ملل و شورای همکاری کشورهای عربی خلیجفارس به رسمیت شناخته نشد ولی رسانههای جهان عملا درباره آن چیزی نمینویسند. در طول بیش از یک دهه جنگ یمن، مطبوعات ایالات متحده کمتر از ۲ هفته جنگ روسیه با اوکراین در این باره مطلب نوشتند. در ردهبندی کشورهایی که از بریتانیا تسلیحات میخرند، عربستان سعودی با اختلاف زیادی پیشتاز است». همچنین «مت کنارد» روزنامهنگار در توئیتر نوشت: به همین دلیل است که رسانههای بریتانیا هرگز یمن را مانند اوکراین پوشش نمیدهند. خوشحالم که بالاخره آبراموویچ تحریم شد اما چرا درباره رژیم سعودی اجازه خرید نیوکاسل را میدهند، در صورتی که این رژیم در حال جنگ هولناکی در یمن است؟! چرا همین اصل درباره رژیم سعودی اعمال نشد؟
***
رومن آبراموویچ از مالکیت چلسی هم برکنار شد
با تایید لیگ برتر انگلیس، رومن آبراموویچ رسما از مالکیت باشگاه چلسی برکنار شد. پس از اعمال تحریمهای دولت انگلیس علیه مالک روس چلسی، داراییهای این باشگاه نیز مسدود شد. پس از تحریم آبراموویچ، آبیها مجوز ادامه اجرای برنامهها و پرداخت حقوق کارکنان را دریافت کردند اما برای فعالیت به ذخایر نقدی متکی هستند، این درحالی است که جریان درآمدی باشگاه به عنوان بخشی از اقدام دولت درباره وی به دلیل روابط ادعایی آبراموویچ با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه متوقف شد. در بیانیه لیگ برتر آمده است: «پس از اعمال تحریمها توسط دولت انگلیس، هیاتمدیره لیگ برتر رومن آبراموویچ را به عنوان مدیر باشگاه فوتبال چلسی رد صلاحیت کرد. تصمیم هیاتمدیره روی مجوز تمرین و انجام بازیهای باشگاه تا پایان فصل تاثیری ندارد. مجوز تمرین و حضور در لیگ صادر شده برای چلسی تا 31 مه 2022 اعتبار دارد». رد صلاحیت آبراموویچ به عنوان مدیر تاثیری بر فروش احتمالی باشگاه نخواهد داشت. او میتواند برای ادامه روند درخواست مجوز جداگانه بدهد که انتظار میرود این کار را انجام دهد اما دولت در صورت موافقت، سطحی از مشارکت را خواهد داشت که با شرایط آن مجوز تعریف شده است. امضای نهایی قرارداد توسط وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش الزامی است، زیرا آبراموویچ قادر به دریافت سود از فروش نیست.
ارسال به دوستان
اخبار
هالند در آستانه انتقال ۱۰۰ میلیون پوندی به منچسترسیتی
به نظر میرسد مهاجم نروژی بروسیا دورتموند قصد دارد به جمع شاگردان پپ گواردیولا ملحق شود. باشگاههای بزرگ اروپایی از جمله پاریسنژرمن، بارسلونا، لیورپول، رئالمادرید، منچسترسیتی و منچستریونایتد در حالی در تلاش برای به خدمت گرفتن ارلینگ هالند از بروسیا دورتموند هستند که به نظر میرسد منچسترسیتی در این زمینه از رقبا پیشی گرفته و در آستانه به خدمت گرفتن این ستاره نروژی است. بر اساس ادعای نشریه «دیلیمیل» انگلیس، باشگاه منچسترسیتی در آستانه پیروزی در رقابت برای جذب ارلینگ هالند است. در قرارداد این مهاجم 21 ساله با دورتموند بند فسخی 63 میلیون پوندی وجود دارد که با در نظر گرفتن بندهایی که در قراردادش وجود دارد، انتقال او به جمع آبیپوشان منچستر 100 میلیون پوند برای این تیم هزینه در بر خواهد داشت. پیش از این رسانههای اسپانیایی خبر داده بودند نمایندگان باشگاه رئالمادرید در موناکو با وکیل ارلینگ هالند دیداری داشتهاند و درباره احتمال پیوستن این بازیکن به جمع کهکشانیها با هم بحث و گفتوگو کردهاند و حتی توافقات اولیه هم شکل گرفته است. این ستاره نروژی که در پنجره زمستانی 2019 از سالزبورگ به بروسیادورتموند پیوست، تاکنون در 79 بازی برای این تیم به میدان رفته و آمار 80 گل زده و 21 پاس گل را به ثبت رسانده است. ارلینگ تا سال 2024 با دورتموند قرارداد دارد.
***
تیموشچوک مادامالعمر محروم شد
فدراسیون فوتبال اوکراین آناتولی تیموشچوک را مادامالعمر محروم کرد. به گزارش اکسپرس، آناتولی تیموشچوک که اکنون در روسیه زندگی میکند، با وجود اینکه از او خواسته شده است، درباره جنگ روسیه علیه اوکراین اظهار نظری نکرده است، از این رو فدراسیون فوتبال اوکراین این بازیکن پیشین بایرن را مادامالعمر محروم کرده است. از آنجایی که این مربی که در زنیت کار میکند، جنگ روسیه علیه اوکراین را با وجود درخواست محکوم نکرد، فدراسیون فوتبال اوکراین او را نقرهداغ کرد. در بیانیه فدراسیون فوتبال اوکراین آمده است کاپیتان سابق تیم ملی اوکراین درباره جنگ اظهارنظر علنی نکرده است و از شغل خود به عنوان کمک مربی در باشگاه روسی زنیت سنپترزبورگ نیز استعفا نکرده است. در این بیانیه آمده است پروانه مربیگری بازیکن پیشین بایرنمونیخ لغو خواهد شد. علاوه بر این، این مربی ۴۲ ساله از تمام عناوین ورزشی که در اوکراین کسب کرده است، محروم شد و کد ملی این مربی نیز حذف شد. تیموشچوک با ۱۴۴ بازی ملی بالاتر از مهاجم افسانهای آندری شوچنکو (۱۱۱) در صدر فهرست بیشترین بازی در تاریخ تیم ملی اوکراین قرار دارد. تیموشچوک که اهل لوتسک در غرب اوکراین است، مدت زیادی برای باشگاه شاختار دونتسک بازی کرده بود و در سال ۲۰۰۹ به مدت ۴ سال به مونیخ نقل مکان کرد. او از سال ۲۰۱۷ به عنوان کمک مربی در زنیت فعالیت میکند. این فوتبالیست از زمان شروع جنگ در ۲۴ فوریه هیچ اظهارنظری نکرده است.
***
عضویت ثوری در هیأترئیسه کنفدراسیون بوکس آسیا
مجمع انتخاباتی کنفدراسیون بوکس آسیا صبح دیروز در اردن برگزار شد و حسین ثوری، رئیس فدراسیون بوکس ایران به عضویت هیاترئیسه این کنفدراسیون درآمد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون بوکس، مجمع انتخاباتی کنفدراسیون بوکس آسیا از صبح دیروز در «امان» اردن برگزار شد. در این مجمع حسین ثوری، رئیس فدراسیون بوکس ایران به مدت 4 سال به عضویت هیات رئیسه کنفدراسیون بوکس آسیا انتخاب شد. همچنین در انتخابات ریاست کنفدراسیون بوکس آسیا، «پیچای چانهاواجیرا» از تایلند، «یوسف آلکاظم» از امارات و «ساکِن پولاتوف» از ازبکستان کاندیدا بودند و در نهایت «پیچای چانهاواجیرا» از تایلند به عنوان رئیس کنفدراسیون بوکس آسیا انتخاب شد. در دوره گذشته «انس آلاتیبا» ریاست کنفدراسیون بوکس آسیا را بر عهده داشت.
***
واکنش اصولی به ادعای مصطفوی:
میخواهند برای فوتبال هزینه درست کنند
سخنگو و عضو هیاترئیسه فدراسیون فوتبال به اظهارات حاشیهساز داریوش مصطفوی یکی از اعضای کمیته صدور مجوز حرفهای واکنش نشان داد. به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، احسان اصولی گفت: اظهارات روزهای گذشته مصداق نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به شمار میرود و با چنین رفتارهای غیرحرفهای و خارج از چارچوب اخلاق باید به شکل جدی برخورد شود. اصولی اضافه کرد: ساختار حرفهای فدراسیون فوتبال اجازه نمیدهد هر فردی به صورت غیرمسؤولانه در حوزههای غیرمرتبط اظهارنظر کند. کسانی که ابتدا زمینه حذف نمایندگان فوتبال ایران از آسیا را فراهم کردند و در ادامه با رویکرد غیرحرفهای خودشان موجب تصمیمگیری کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره تعلیق کمیته صدور مجوز حرفهای شدند، حالا به فرافکنی متوسل شدهاند و با اظهارات نادرست و غیرمسؤولانه همچنان مشغول هزینهسازی برای فوتبال کشور هستند. این افراد ابتدا باید پاسخگوی عملکرد خود باشند که با چه هدفی چنین ظلم بزرگی به فوتبال کشور روا داشتند، نه اینکه حالا و پس از تعلیق فعالیتهایشان بخواهند برای فدراسیون فوتبال با بیان موضوعات و ادعاهای دروغین ایجاد مشکل کنند. سخنگوی فدراسیون فوتبال در پایان گفت: با تاکید بر این موضوع که اظهارنظر پیرامون تصمیمات هیاترئیسه این فدراسیون هیچ ارتباطی به عضو کمیته تعلیق شده صدور مجوز حرفهای ندارد، ذکر این نکته لازم است که هیاترئیسه فدراسیون فوتبال با استقلال کامل بر اساس دلایل و مستندات مشخص و روشن تصمیمات خودش را اتخاذ کرده، هیچ دخالتى را در کار خودش نمىپذیرد و اکاذیب منتشر شده در این باره مورد پیگیری جدی قرار خواهد گرفت. برخورد قاطع با افرادی که پیش از این هم بارها منافع فوتبال کشور را به خطر انداخته و با محرومیتها و مجازاتهای مختلفی مواجه شدهاند، در این مقطع لازم و ضروری است و بر همین اساس پرونده این عضو کمیته صدور مجوز حرفهاى بر اساس همین تخلفات به صورت مستند جهت رسیدگى به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارجاع مىشود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|