|
ارسال به دوستان
سردار قاآنی میهمان ویژه اکران مخصوص خانواده شهدا
حاج اسماعیل پای موقعیت مهدی
گروه فرهنگ و هنر: اکران اختصاصی فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» ویژه خانوادههای شهدا و ایثارگران همزمان با روز بزرگداشت شهدا در برج میلاد برگزار شد. در این مراسم جمعی از خانوادههای شهدا و ایثارگران حضور داشتند که از آن جمله میتوان به فرزند شهید همت، فرزند شهید همدانی، خانواده شهید باکری، فرزند شهید فخریزاده، خانواده شهید عباس کریمی، خانواده شهید دستواره و... اشاره کرد.
همچنین سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار جباری فرمانده سپاه ولی امر به عنوان میهمانان ویژه در این اکران حضور داشتند.
پس از اکران این اثر سینمایی، سردار جباری فرمانده سپاه ولی امر صحبت کرد. وی ضمن تقدیر از سردار قاآنی برای حضور در این مراسم و تماشای «موقعیت مهدی» گفت: از دستاندرکاران و همه کسانی که این فیلم ارزشمند را آماده کردند تشکر میکنم. با دیدن این فیلم، صحنههای بیبدیل دفاعمقدس دوباره برای ما تکرار و خاطرههایش زنده شد. ساخت این فیلم در این شرایط و با سختیها و مشکلاتی که وجود دارد، کاری جهادی است.
وی ادامه داد: در این کشور، همه ما مسؤولیت داریم صحنههای بیبدیل ۸ سال دفاعمقدس را بهشکلهای مختلف به نسل امروز منتقل کنیم. این موضوع میتواند در قالبهای مختلف فرهنگی و هنری، شعر، ادبیات، رمان و... باشد، البته این موضوع به صورت ویژه باید در سینما دنبال شود چون بیش از بقیه عرصهها اثرگذار است. باید فرهنگ دفاعمقدس، روح ایمان و معرفت، معنویت، صداقت، اخلاص، جوانمردی، دشمنستیزی و عدالتخواهی را به جامعه منتقل کنیم. این ویژگیها در زندگی شهیدان ما قرار داشته است و باید برای نسل امروز بیان شود که اگر بیان نشود در حق مردم و دفاعمقدس جفا شده است.
خوشبختانه این فیلم گوشهای از حماسهها را به نمایش گذاشت؛ بعد از سالها قدم بلندی در این مسیر برداشته شد. ضمن تشکر باید درخواست کنیم این روند ادامه داشته باشد و هر 3ـ2 سال یک بار گوشههایی از این حماسه عظیم را برای مردم کشورمان به نمایش بگذارند.
سیدهادی حجازیفر، کارگردان «موقعیت مهدی» نیز در سخنانی بیان داشت: تلاشی که اتفاق افتاد از سر باور و عشق بود. سختیهای زیادی در مسیر تولید این فیلم متحمل شدیم و تلاش کردیم شرمنده شما مخاطبان، خانواده شهیدان باکری و سایر شهدایی که در این فیلم به آنها پرداختیم، نشویم. از شما ممنون میشوم که از فیلم حمایت کنید؛ نه برای اینکه از ما حمایت کنید، بلکه برای دیده شدن آن چیزی که در دفاعمقدس گذشته است و آن حماسه را در فیلم به تصویر کشیدهایم.
وی درباره توجه به ریز جزئیات در ساخت این فیلم گفت: زمانی که سر ساخت فیلم بحث میشد، موضوعات مختلفی در گروهمان مطرح میشد و به همه جزئیات توجه داشتیم؛ برای مثال گفته میشد که «ای کاش صحنه گریه خانواده شهید را نبینیم»، بنده میگفتم «خانواده شهدا برای اینکه مبادا دشمنشاد شویم، خود را محکم و استوار نشان میدهند و این گریهها برای جایی است که کسی آنها را نمیبیند».
بر اساس این گزارش، فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» برای نخستینبار در بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و موفق به کسب ۵ جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد. این اثر که محصول سال 1400 به نویسندگی و کارگردانی هادی حجازیفر و تهیهکنندگی حبیبالله والینژاد است، ساختاری اپیزودیک دارد و در موقعیتهای مختلف میان صحنههای جنگ و زندگی، به بازنمایی شخصیت شهید باکری میپردازد، به همین مناسبت، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) که حامی رسمی چهلمین جشنواره فیلم فجر هم بود، در این مراسم ضمن اکران اختصاصی این فیلم برای خانوادههای شهدا، از عوامل «موقعیت مهدی» نیز تقدیر کرد. محمدمهدی همت، فرزند شهید همت درباره دلیل علاقه عموم مردم به فیلم سینمایی موقعیت مهدی گفت: روز گذشته همراه عوامل تولید این فیلم پیش آقای قالیباف بودیم. در این دیدار گفتم اگر ۲ سال پیش به همین دوستان میگفتید شهدا مظلومند، باور نمیکردند اما حالا که نزدیک به 2 سال درگیر ساخت این فیلم شدند و تمام سختیهایش را دیدند، به مظلوم بودن شهدا اعتراف میکنند.
وی ادامه داد: شاید برخیها فکر کنند وقتی قرار است فیلمی درباره شهید باکری ساخته شود، برایش فرش قرمز پهن میکنند اما این خبرها نیست و برعکس، برای فیلمهایی که هیچ چیز به جامعه اضافه نمیکنند، بیشتر فرش قرمز پهن میکنند.
فرزند شهید همت درباره مزیت ویژه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» بیان داشت: این اثر سینمایی بخشی از غربت شهدای ما بویژه شهیدان باکری را نشان داد. مزیت ساخت این فیلم نمایش جنبه عاطفی زندگی آنان بود. این بخش برای همه ملموس است. اتفاقات جنگی، توپ و تانک در فیلمهای دیگر نشان داده شده است و شاید خیلیها نتوانند با آن ارتباط برقرار کنند اما موضوعات عاطفی زندگی برای همه قابل لمس است. متأسفانه برخیها فکر میکنند بچهمذهبیها به خانواده خود سختی میدهند اما شهدا نشان دادند اینگونه نیست. مادرم به نقل از پدرم تعریف میکرد به او میگفته است: «اگر بخواهی، دنیا را به پایت میریزم». دقت کنید که این نوع نگاه به زندگی شهدا و بازنمایی جنبههای عاطفی زندگی آنان در جامعه ما و در سینما مغفول مانده است. وی ابراز کرد: شهدای ما هم غیرت داشتند، هم اعتقاد. میدانستند که سختی وجود دارد یا برخیها ظلم میکنند اما این موضوعات را بهانهای قرار نمیدادند تا از مسؤولیت فرار کنند؛ نمیگفتند «من جبهه نمیروم و فرزند فلانی برود»!
ارسال به دوستان
جهاد فرهنگی در سرزمین نور
گروه فرهنگ و هنر: روزهای پایانی اسفند از ۲ جهت متفاوت یاد شهدا گرامی داشته میشود؛ بزرگداشت مقام شهید در هفته پایانی اسفندماه و رونق اردوهای راهیان نور. در این میان حضور اهالی فرهنگ و هنر در کنار اقشار مختلف جامعه در اردوهای راهیان نور رنگ و لعاب خاصی به این اردوهای معنوی داده است. در ادامه به حضور اهالی فرهنگ در سرزمینهاى نور به روایت سیدهفاطمه موسوى (شاعر سرودههای نقلابی) و فرزند شهید سیدقربانعلى موسوى پرداخته شده است که از نظرتان میگذرد: درباره موضوع حضور زنان در سرزمینهاى نور و قبل از آن درباره حضورشان در جبههها چه در خود جبهه چه در پشت جبهه، مادران عزتمند و غیورى بودند که فرزندان نوجوان و جوانشان را به عشق امام امت، امام خمینى(ره)، به عشق آقا امام حسین علیهالسلام و به عشق میهن عزیزشان روانه جنگ نابرابرى کردند که مىدانستند ممکن است یک تکه استخوان از آنها بازگردد، بعضى از این مادران شهدا هنوز هم چشم به راهند. پدر خودم هم در سن ٢٦ سالگى به درجه رفیع شهادت نائل شد و وقتى پیکر ایشان یعنى همان چند تکه استخوان بازگشت، مادربزرگم همانجا گفتند فداى علىاکبر امام حسین علیهالسلام، الگوى ما حضرت زینب سلاماللهعلیها است، الگوى ما حضرت زهرا سلاماللهعلیها است. حماسه براى زن ایرانى یک چیزى است که نهادینه شده؛ براى یک مادر ایرانى، براى خواهر ایرانى، چرا که الگوى او حضرت عقیله العرب، حضرت زینب سلاماللهعلیهاست. همین الان این شهدایى که آوردند واقعا خیلى سخت است، شما تصور کنید زائرانى که به اینجا مىآیند متحول مىشوند، شما ببینید خانوادههاى این شهداى عزیز طى این سالها چه کشیدند، در ادامه آن شهداى مدافع حرم، محورهاى مقاومتى را که با الگوى انقلاب اسلامى و 8 سال دفاعمقدس در برابر ظالمان و جنایتکاران جهان شکل گرفت، احیا کردند؛ همچنین 8 سال دفاعمقدس موجب صدور و تثبیت انقلاب شد و زنان تاثیر فراوانی در آن داشتند. بنده در حوزه شعر انقلاب مىخواهم سخن بگویم، ببینید! پیش از انقلاب اسلامى ما چند زن شاعر بیشتر نداشتیم که شهره بودند و درباره موضوعات خاصى شعر مىسرودند ولى به محض اینکه انقلاب اسلامى پیروز شد حالا چه از سالهاى قبل از ٥٧ که درباره امام و تبعید امام(ره) تا سالهاى پیروزى انقلاب بویژه درباره 8 سال دفاعمقدس، زنان شاعر حتى در جبهه حضور پیدا مىکردند، زنان شاعر حضور درخشانى داشتند که در تاریخ بىسابقه بود. قلم زدند و رقم زدند ادبیاتى را که بىسابقه بود در کل تاریخ ادبیات از جمله سرکار خانم مرحوم سپیده کاشانى، سیمیندخت وحیدى، طاهره صفارزاده، فاطمه راکعى و همچنین شاعرانى که هم نسل بنده هستند و در شعر دفاعمقدس حرفهاى زیادى براى گفتن دارند و الحمدلله نسل جدید، زنانى که اکثرا مادر هم هستند و بچهدارى مىکنند و دانشگاه هم مىروند و در دانشگاه تدریس مىکنند، عرصه شعر را ترک نکردند چرا که به فرمایش حضرت آقا، رسانه شعر مهمترین رسانه است و به فرمایش حضرت امام رحمهالله علیه، لسان شعر بالاترین لسان است.
یک شاعر متعهد و یک شعرى که تعهدآمیز است در موضوعات دفاعمقدس که از شعر آیینى جدا نیست از آیین و تفکر ما هم جدا نخواهد بود و این همان تفکر امام حسینى است. اینکه میگوییم ما ملت امام حسینیم و براى سیدالشهدا و ائمه معصومین علیهمالسلام شعر مىگوییم پس براى شهدا هم در تداوم همان آرمان باید شعر بگوییم، انشاءالله خداوند سبحان به قلمهاى ما توفیق بدهد. حماسههاى کوچک و بزرگى را بنده دیدهام از زنان مسلمان ایرانى که واقعا دستبوس همه آنها هستم و زبانم قاصر است. ما هر چه داریم از حضرت امام داریم، تمام هویت ما از امام است و به فرمایش مقام معظم رهبرى این انقلاب و این نظام، بىنام خمینى در هیچ جاى جهان شناخته شده نیست. وقتى که صفحه یار و یادگار حضرت امام از طرف اینستاگرام به خاطر انتشار تصاویر حاجقاسم عزیز مسدود شد، بنده صفحه شخصى خودم را پاک کردم و بعد از پاک کردن پستهاى شخصى، آن را تقدیم حضرت امام کردم، براى اینکه حضرت امام خمینى(ره) پدر شهدا بودند و این کمترین کارى بود که بنده کردم. از سویی در این ۲ ماه اخیر به صورت شبانهروزى شبهاى زیادى براى گردآورى کتاب حاجقاسم که نشر عروج این مجموعه شعر را در ١٩٠ صفحه منتشر کرد نخوابیدم و خدا را شکر به گفته منتقدان و اساتید شعر بهترین مجموعه شعر در حوزه شعر حاجقاسم بود. من کمترین هستم اما زنان شاعر حماسهشان را در قالب سرودن شعر بیان مىکنند و در این عرصه از ظرفیت فضاى مجازى دریغ نمیکنند. حماسه زن انقلابى یعنى اینکه در این فضا حضور داشته باشد و از برانداز و ضدانقلاب فحش هم بخورد، از دشمنان قسمخورده انقلاب، از وهابیت و آلسعود و اسرائیل و... ولى عرصه را ترک نکند. صفحات را مسدود مىکنند ولى یکى از مصادیق جهاد فرهنگى همین حضور در فضاى مجازى است.
جهاد تبیین را که حضرت آقا سالهاست فرمودهاند و الان تاکید مجدد کردند دربارهاش، زنان با شجاعت در این فضا و این عرصه هستند و حضور دارند و به تبیین انقلاب و اتفاقى که مىافتد مىپردازند؛ چه در کشور عزیزمان ایران اسلامى و چه در امت اسلامی، در یمن و لبنان و عراق و شام و فلسطین و بحرین و کشمیر و همه محورهاى مقاومت. درست است که زنها مدافع حرم به صورت فیزیکى نیستند ولى شعرهاى حماسى مىسرایند و در این حوزه کار مىکنند. وقتى اجازه مىدهند همسران جوانشان راهى آن وادى شوند که ممکن است به نور و شهادت ختم شود، این بزرگترین حماسه است. درود بر زنان و شیرزنانى که انقلاب اسلامى را حفظ کردند و تا همین الان هم واقعا دارند فداکارى میکنند. انشاءالله روح مطهر امام راحل و شهدا از همه ما راضى و خشنود باشد.
ارسال به دوستان
اخبار
ویژه برنامه نوروزی «قند پهلو» کلید خورد
برنامه «قند پهلو» به تهیهکنندگی و کارگردانی امیر قمیشی با محوریت شعر طنز نوروز از شبکه آموزش پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، فصل جدید برنامه «قند پهلو» به کارگردانی و تهیهکنندگی امیر قمیشی و داوری ناصر فیض و شهرام شکیبا و اجرای رضا رفیع در آستانه نوروز 1401 کلید خورده است. بهاءالدین خرمشاهی، سیدعلی موسویگرمارودی، یوسفعلی میرشکاک، زندهیاد ابوالفضل زرویینصرآباد، محمدصالح علا و... از میهمانها و داورهای این مسابقه هستند. ضبط فصل جدید مسابقه «قندپهلو» که یکی از برنامههای پربیننده شبکه آموزش است بتازگی آغاز شده است و در 13 قسمت تولید میشود تا در ایام نوروز هر شب روی آنتن برود. این مجموعه هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه آموزش روی آنتن میرود و بازپخش آن ساعت ۱۵ عصر روز بعد خواهد بود.
***
رئیس موزه هنرهای معاصر تهران برکنار شد
پس از حاشیههای فراوان که این روزها گریبان موزه هنرهای معاصر تهران را گرفته بود، سرانجام رئیس این موزه تغییر کرد و عبادرضا اسلامیکولایی جایگزین احسان آقایی شد. به گزارش «وطنامروز»، عبادرضا اسلامیکولایی با حکم محمود سالاری، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان رئیس جدید موزه هنرهای معاصر تهران منصوب شد. گفتنی است عبادرضا اسلامیکولایی پیشتر عضو شورا و معاون موسسه آموزشی علمی، کاربردی فرهنگ و هنر بوده است. معاونت اداری- مالی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، مدیریت کل پشتیبانی شرکت بازرگانی دولتی ایران، قائممقام و معاونت موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران و معاونت گردشگری و صنایع دستی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، معاونت فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و ریاست فرهنگسرای نیاوران از دیگر سوابق اسلامی است. معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از خدمات احسان آقایی قدردانی کرد.
***
داوران نخستین جشن موسیقی حافظ معرفی شدند
ستاد برگزاری نخستین جشن موسیقی حافظ اعضای هیات داوران این رویداد موسیقایی در بخشهای مختلف را معرفی کرد. به گزارش «وطنامروز»، امید معلم، دبیر این رویداد فرهنگی و پویا افشاری مدیر بخش موسیقی این جشن، اعضای هیات داوران بخش موسیقی جشن علی معلم (تندیس حافظ) را معرفی کردند.
کیوان ساکت، سیدعبدالجبار کاکایی، محمدرضا چراغعلی، غلام علمشاهی و شهلا میلانی به عنوان اعضای هیات داوران بخش موسیقی نخستین جشن تئاتر و موسیقی علی معلم معرفی شدند. نخستین دوره این جشن در خرداد سال آینده برگزار خواهد شد. این در حالی است که در هفتههای گذشته فراخوان این جشن منتشر شده بود و علاقهمندان برای اطلاع از جزئیات برگزاری این برنامه و شرایط شرکت در آن میتوانند به سامانه اینترنتی این رویداد مراجعه کنند.
***
سری جدید «دورهمی» از ۲۸ اسفند روی آنتن شبکه نسیم
سری جدید «دورهمی» از شنبه ۲۸ اسفند به آنتن شبکه نسیم میآید. به گزارش «وطنامروز»، سری جدید مسابقه دورهمی پخش خود را از نوروز ۱۴۰۱ آغاز خواهد کرد. این برنامه با اجرای مهران مدیری با دعوت از چهرههای شناخته شده، هنرمندان و ورزشکاران با رویکردی جدید و نگاهی متفاوت تولید و پخش میشود. مسابقه «دورهمی» با توجه به بازخوردهای فصل قبل، نظرات مخاطبان و همراهان خود تغییرات موثری در تولید جدید داده و منطبق با سیاستهای محتوایی رسانه ملی در سوالات، ارتقابخش آگاهی عمومی خواهد بود. از این رو «دورهمی» در این فصل با تکیه بر تجربه گذشته، فرم و محتوا را بهبود داده و در سری جدید از شنبه ۲۸ اسفند هر شب ساعت ۲۱ تا پایان نوروز میهمان خانههای مخاطبان خود خواهد بود.
***
سالار عقیلی خادم حرم امام رضا(ع) شد
سالار عقیلی در مراسم رونمایی از آلبوم جدیدش از روزهای ابتلا به کرونا و توسلش به حضرت امام علی بن موسیالرضا علیهالسلام گفت. به گزارش «وطنامروز»، مراسم رونمایی آلبوم «شهر خاموشی» با صدای سالار عقیلی و آهنگسازی ابوالفضل صادقینژاد برگزار شد.
یکی از اتفاقهای مهم این رویداد معرفی سالار عقیلی به عنوان خادم حرم حضرت ثامنالحجج امام رضا علیهالسلام از سوی آستان قدس رضوی بود. پس از این اتفاق سالار عقیلی در سخنانی گفت: مدتی قبل به کرونا مبتلا شدم و بر اثر این اتفاق 80 درصد ریهام درگیر این بیماری شد و در آیسییو بستری بودم. شرایطم به گونهای بود که کسی نمیتوانست کنارم باشد و دکتر هم نگران از این مساله بود.
من در همان شرایط سخت بیماری از امام رضا خواستم که به فرزند 14 سالهام رحم کند. به لطف امام مهربانی توانستم نجات پیدا کنم و دوباره برای شما بخوانم. آلبوم «شهر خاموشی» با آهنگسازی ابوالفضل و ایوب صادقینژاد و بهتاش زرین در ۷ قطعه منتشر شد. در این آلبوم از ترانههای مهدیه عرب و محمدرضا یار استفاده شده است.
ارسال به دوستان
همایش ملی تجلیل از مفاخر هر ماه برگزار میشود
رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: هر ماه یک همایش ملی برای مفاخر برجسته کشور برگزار میکنیم و همزمان با آن در همان روز کتاب مرتبط با آن شخصیت نیز منتشر میشود.
به گزارش «وطنامروز»، حسن بلخاری با اشاره به اینکه انجمن آثار و مفاخر فرهنگی یکی از سازمانهای مرتبط با وزارت ارشاد است، گفت: هر ماه یک همایش ملی برای مفاخر برجسته کشور برگزار میکنیم و همزمان با آن در همان روز کتاب مرتبط با آن شخصیت نیز منتشر میشود. رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران با بیان اینکه یکی از وظایف این انجمن بزرگداشت برای مفاخر برجسته ایران اعم از مفاخر قرون گذشته و معاصر است، اظهار داشت: طی سال، روزهایی را که منتسب به بزرگانی مانند فردوسی، شیخ اشراق، حافظ و حتی نظامی است، با برگزاری همایشها و سخنرانیهای مختلف گرامی میداریم، همچنین برای مفاخر معاصر نیز برنامههای گرامیداشت برگزار میکنیم که از جمله آنها بزرگداشت استاد فرشچیان حدود یک ماه قبل و ملاهادی سبزواری طی ۲ هفته قبل بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامههای سال آینده این انجمن بیان داشت: این انجمن هر ساله در اسفند برنامههای سال آتی خود را مشخص و برنامهریزی میکند که برای سال ۱۴۰۱ نیز قرار است، ۱۲ نفر از مفاخر ملی کشور را به صورت ماهانه در قلمرو تکریم قرار دهیم و در کنار آن برای روزهای ملی که به نام مفاخر نامگذاری شده نیز برنامههای خوبی در نظر داریم.
بلخاری در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامههای در دست اقدام این انجمن، چاپ آثار برجسته قدیمی است که تاکنون در ایران به چاپ نرسیده و جزو میراث مکتوب ملی محسوب میشود، عنوان کرد: در این راستا نشریات تخصصی را که در این قلمرو هستند نیز در خدمت نشر آثار مفاخر کشور قرار دادهایم که در جای خود اقدام مؤثر و ارزشمندی است.
ارسال به دوستان
مستند مسابقه «سرباز حاجقاسم» در دست تولید
مستند مسابقه «سرباز حاجقاسم» با بخشهای مختلف نظامی توسط صداوسیمای مرکز کرمان در حال تولید است و بزودی به آنتن میرسد. به گزارش «وطنامروز»، یکی از جلوههای روزآمدسازی برنامههای تلویزیونی، تولید آنها به شیوه رئالیتیشو است و برنامههایی که در این گونه ساخته شدهاند جزو پربینندهترین محتواهای تصویری محسوب میشوند. یکی از شبکههای استانی برای تولید یک رئالیتیشو با حال و هوای نظامی، وارد میدان شده و قرار است بزودی شاهد پخش مستند مسابقه «سرباز حاجقاسم» باشیم که توسط صداوسیمای مرکز کرمان تولید میشود. این مسابقه در ۲۶ قسمت ۳۵ دقیقهای در حال ساخت است و شرکتکنندگان آن هم بعد از فراخوان و انجام مصاحبه و سنجش آمادگی بدنی از بین ۱۵۰ نفر داوطلب از گردانهای مختلف بسیج استان کرمان انتخاب شدهاند. با توجه به اهمیت تولید برنامههایی از این دست، محمدمهدی رحمتی، سرپرست معاونت امور استانهای رسانه ملی با حضور در جزیره فارور از پشت صحنه و روند تولید این مسابقه بازدید کرد. وی در رأس هیاتی متشکل از ابوذر زارع رئیس مرکز صیانت و حفاظت و حسین قرائی مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی و با همراهی علی رمضانی مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمان در محل تصویربرداری حاضر شد و با تهیهکننده و کارگردان و سایر عوامل تولید «سرباز حاجقاسم» به گفتوگو نشست. رحمتی بعد از بازدید از روند تولید این مستند مسابقه به ضرورت تولید برنامههایی با محوریت علاقهمندی و سلایق قشر نوجوان و جوان اشاره و بیان کرد: تولید مسابقههای تلویزیونی که موضوعاتی غیر از اطلاعات عمومی را ملاک و معیار ارزیابی و داوری قرار میدهند، از چند سال قبل در صداوسیما آغاز شده و این جریان باید در شبکههای استانی هم توسعه یابد، زیرا سبکهای برنامهسازی بهروزآوری شدهاند و مخاطبان هم چنین برنامههایی را بیشتر میپسندند، ضمن اینکه تجربه هم نشان داده تولید مستند- مسابقههایی که عملیاتهای نظامی را شبیهسازی میکنند، با اقبال مواجه میشود چون هیجان، تعلیق و کشش لازم در آنها وجود دارد. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|