|
امیدواریم شاهد همبستگی روزافزون جهان اسلام باشیم
معاون اول رئیسجمهور در پیامهایی به نخستوزیران و همتایانش در کشورهای اسلامی ابراز امیدواری کرد سران کشورهای اسلامی به برکت ماه رمضان بتوانند جهت گسترش همبستگی روزافزون جهان اسلام، ریشهکنی فقر، رفع ظلم و ارتقای صلح و امنیت در سراسر کره خاکی بویژه در فلسطین گام بردارند. محمد مخبر ابراز امیدواری کرد رؤسای این کشورها با تأسی از آموزههای رفیع دین مبین اسلام، زمینههای ترویج بیشتر اصول دینی و اخلاقی و اعتلای نگرشها و باورهای مسلمانان در جامعه اسلامی را فراهم آورند.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان درباره آخرین تحولات مذاکرات وین: پیشنهاداتمان را درباره موضوعات باقیمانده از طریق مذاکرهکننده ارشد اتحادیه اروپایی به طرف آمریکایی منتقل کردهایم
توافق در برزخ آمریکایی
گروه سیاسی: سرنوشت احیای توافق هستهای برجام با تعلل واشنگتن در عدم تصمیمگیری سیاسی، در شرایطی در هالهای از ابهام قرار گرفته که در طرف دیگر ماجرا، از سوی تهران تمام گامهای مورد نیاز برداشته شده است.
به گزارش «وطنامروز»، برچیدن محل استقرار خبرنگاران در مقابل هتل کوبورگ طی روزهای اخیر با بازتاب گستردهای مواجه شده است؛ اتفاقی که حکایت از وقفهای دیگر در روند گفتوگوها دارد. دلیل این وقفه به مقاومت و طفره دولت بایدن در پذیرش برخی خطوط قرمز و مشروع کشورمان بازمیگردد. این در حالی است که تهران به عنوان تنها عضو خسارت دیده از توافق تا همین جای کار هم انعطاف زیادی برای حصول توافق از خود نشان داده اما روشن کرده بدون لحاظ کردن خطوط قرمز اعلامی ایران (که مهمترین آنها مختومه شدن موضوع PMD- ابعاد نظامی احتمالی- از سوی آژانس، خارج کردن سپاه پاسداران از لیست سازمانهای تروریستی و اخذ برخی تضامین از سوی واشنگتن است) انتفاع اقتصادی ایران از توافق منتفی شده و به همین خاطر حاضر به توافق به هر قیمتی نیست. در همین حال وزیر امور خارجه بار دیگر تصریح کرد توافق در دسترس است، به شرطی که آمریکا تصمیم لازم را اتخاذ کند. حسین امیرعبداللهیان در تماس تلفنی با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریمهای ایران در وین اظهار داشت: ما در مذاکرات به توافق نزدیک هستیم و پیشنهاداتمان را درباره موضوعات باقیمانده از طریق مذاکرهکننده ارشد اتحادیه اروپا به طرف آمریکایی منتقل کردهایم و اکنون توپ در زمین آمریکاست. دبیر کل سازمان ملل هم در این تماس مذاکرات انجام شده در وین را حائز اهمیت خواند و ابراز امیدواری کرد طرفین هر چه زودتر به توافق برسند.
* از سرگیری گفتوگوها به روایت مسکو
«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین اتریش در پیامی در توئیتر دیدار مشارکتکنندگان در گفتوگوهای وین را به زمانی موکول کرد که ایران و آمریکا اختلافات نهایی خود را حل کنند. وی این پیام توئیتری را در واکنش به پیام توئیتری خبرنگاری منتشر کرد که به برچیده شدن چادر خبرنگاران در بیرون هتل کوبورگ، محل برگزاری گفتوگوهای وین اشاره کرده بود. اولیانوف در این پیام توئیتری نوشت: «چادر رسانهها در این مرحله حیاتی نیست. زمانی که ایران و آمریکا اختلافات نهایی خود را از دور حل کنند، مشارکتکنندگان در گفتوگوی وین با یکدیگر دیدار خواهند کرد و به احتمال زیاد، این دیدار کوتاه و برای تصمیمگیری رسمی درباره احیای برجام خواهد بود». اولیانوف چند روز پیش نیز در پیامی توئیتری نوشته بود: «دور هشتم گفتوگوهای وین هنوز تکمیل نشده است. این گفتوگوها هنوز ادامه دارد اما در حالت وقفه (یا سکته) قرار گرفته است. من معتقدم زمانی که اختلافات نهایی میان ایران و آمریکا حل شد، شرکتکنندگان کنونی برجام به وین باز خواهند گشت تا توافق را نهایی کنند».
* ترامپ برمیخیزد!
با نزدیک شدن به انتخابات کنگره آمریکا و با تضعیف پایگاه دموکراتها در این انتخابات، دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین آمریکا فعالیتهای رسانهای خود را برای تاثیرگذاری بر انتخابات پیش رو تشدید کرده و طبیعی است محور مهم کارزار او توافق احتمالی آتی با ایران باشد. به همین منظور ترامپ در آخرین نطق خود با انتقاد از عملکرد دولت بایدن در مذاکرات وین مدعی شد اگر به عنوان رئیسجمهور انتخاب شده بود، ظرف یک هفته به توافق با ایران دست پیدا میکرد. رئیسجمهور پیشین آمریکا در سخنرانی خود در جمع هوادارانش در واشنگتنتاونشیپ بار دیگر از دولت فعلی آمریکا برای احیای توافق هستهای انتقاد کرد و مدعی شد دولت او میتواند ظرف یک هفته با ایران به یک توافق جدید دست یابد. بنا بر گزارش شبکه نیوزمکس، ترامپ خطاب به هواداران خود گفت بایدن نه تنها در حال بازبینی یک توافق هستهای جدید با ایران است، بلکه به روسیه و چین اجازه داده است مذاکرات (رفع تحریمها در وین) را هدایت کنند. وی افزود: اکنون این روسیه است که برای یک توافق مذاکره میکند و چین نیز پشتیبان است. چقدر این کشور (آمریکا) احمق است. آنها (دولت بایدن) خیلی احمق هستند. چهلوپنجمین رئیسجمهور آمریکا که 4 سال قبل به مشارکت کشورش در برجام خاتمه داد و آمریکا را از توافق خارج کرد، در ادامه به انتقاد از توافق جدید پرداخت و گفت: این توافق یک فاجعه است. مشخص خواهد شد این توافق فاجعه است. هیچکس حتی نمیتواند باور کند اما ما در حال از دست دادن همه چیز هستیم؛ تمام چیزهایی که به خاطر آن با ایران جنگیدیم. ترامپ همچنین مدعی شد اگر بار دیگر به عنوان رئیسجمهور آمریکا انتخاب میشد، به یک توافق هستهای جدید با ایران دست پیدا میکرد. وی ادعا کرد آنها به یک توافق دست مییافتند. آنها (ایران) ظرف یک هفته پس از آنکه ما ریاستجمهوری را بر عهده میگرفتیم، توافق میکردند. آنها برای توافق بسیار آماده بودند.
رئیسجمهور پیشین آمریکا همچنین از عدم توانایی دولت بایدن برای توقف برنامه هستهای ایران انتقاد کرد و گفت: ما کارتهایی داریم. ما پیشتر نیز تمام کارتها را داشتیم. هنوز هم داریم. اگر میدانستند چطور با آنها بازی کنند، هنوز هم کارت داشتند. وی افزود: تنها کاری که آنها (دولت بایدن) در آن مهارت دارند، برگزاری انتخابات است؛ برگزاری و تقلب در انتخابات.
* باز هم شکاف!
در اردوگاه آمریکا اوضاع همچنان بر وفق مراد بایدن و تیم سیاست خارجیاش نیست. در کنار فشار فزاینده نمایندگان کنگره به دولت در مخالفت و رد توافق احتمالی با ایران و رفع برخی تحریمها، پس از کنارهگیری 3 عضو تیم مذاکرهکننده آمریکایی در وین شامل «ریچارد نفیو» و «آرین طباطبایی» عضو ایرانیتبار هیات آمریکایی در زمستان سال گذشته، یکی دیگر از اعضای این تیم نیز کنارهگیری کرد. بر این اساس، «دن شپیرو» که در دولت اوباما به عنوان سفیر ایالات متحده در فلسطین اشغالی مشغول بود، پس از ۷ ماه کار به عنوان کارمند ویژه دولت آمریکا و مشاور ارشد پارهوقت، تیم ایران در دولت بایدن به رهبری «رابرت مالی» را ترک کرد. شپیرو که یک دموکرات طرفدار اسرائیل محسوب میشود، جدیدترین خروجی تیم رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران است. شپیرو در پیامی که در توئیتر منتشر کرد، نوشت: من آگوست گذشته برای یک مشاوره ۶ ماهه به وزارت خارجه [آمریکا] پیوستم، زیرا از سیاست دولت بایدن در حصول اطمینان از اینکه ایران هرگز به سلاح هستهای دست نیابد، حمایت میکردم. هنوز هم امروز در حالی که یک فرصت جدید عالی را میپذیرم، از آن حمایت میکنم.
وی در توئیت دیگری نوشت: زمانی که توافقی وجود داشته باشد - که هنوز مشخص نیست [وجود داشته باشد یا خیر] - در آن زمان چیزهای بیشتری برای گفتن خواهم داشت. رسانه صهیونیستی «هاآرتص» در این باره نوشت: دن شپیرو دیپلمات کهنهکار، تیم ایران [در وزارت خارجه آمریکا] را تنها پس از ۷ ماه ترک میکند و به شورای آتلانتیک مستقر در واشنگتن میپیوندد. اوایل بهمن سال گذشته منابع آمریکایی گزارش دادند، در پی شکاف عمیق میان اعضای تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات وین، «ریچارد نفیو» و «آرین طباطبایی» مشاور ارشد دفتر کنترل تسلیحات وزارت خارجه ایالات متحده به دلیل اختلاف نظر با «راب مالی» نماینده آمریکا در امور ایران از تیم آمریکا در مذاکرات وین جدا شدند. «لورا روزن» خبرنگار آمریکایی وبگاه «دیپلماتیک» به نقل از برخی منابع گزارش کرد که خروج ۲ نفر از تیم مذاکرهکننده آمریکا در گفتوگوهای هستهای ایران در نتیجه اختلافات سیاسیای است که بین اعضای تیم آمریکایی به وجود آمده است. بر اساس این گزارش، نفیو معاون نماینده آمریکا در امور ایران در ماه دسامبر از تیم مذاکرهکننده آمریکا در مذاکرات هستهای ایران کنارهگیری کرد و در وزارت خارجه ایالات متحده باقی ماند. وی که از او به عنوان معمار تحریمهای آمریکا علیه ایران یاد میشود، اواخر بهمن در حساب کاربری خود در توئیتر تأیید کرد از وزارت خارجه آمریکا جدا شده است. نفیو در توئیتر نوشت: با توجه به اینکه این موضوع در هفتههای گذشته مورد توجه عدهای قرار گرفته باید درباره چند مساله توضیحاتی ارائه کنم. من روز ششم دسامبر به دلیل یک اختلاف نظر صادقانه درباره سیاستها، تیم ایران [در وزارت خارجه آمریکا] را ترک کردم. هفته گذشته از وزارت خارجه آمریکا جدا شدم. او در ادامه نوشت: با آنکه دیدگاهها و سوابق من همچنان توسط عده معدودی سوءتعبیر میشود قصد ندارم در حال حاضر با توجه به ادامه رایزنیها در وین در این باره به صورت علنی جزئیات بیشتری ارائه دهم.
* درخواست برای جایگزین برجام
از دیگر تحولات چند روز گذشته پیرامون مذاکرات نیز گزارش وبگاه خبری «آکسیوس» درباره اختلاف نظر میان واشنگتن و تل آویو است. این رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا و یک مقام اسرائیلی گزارش داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده از «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات اسرائیلی خواسته که جایگزین خود برای یک توافق هستهای با ایران که غنیسازی اورانیوم تهران را محدود میکند، ارائه کنند. طبق این گزارش، بلینکن از بنت خواسته که جایگزین خود را برای توافق هستهای و اینکه چگونه ایران را از دستیابی به توانایی ساخت سلاح اتمی باز میدارد، ارائه دهد، در حالی که ادعا شده سرعت فعلی غنیسازی ایران به این کشور اجازه میدهد ظرف چند هفته به این توانایی دست یابد. به نوشته آکسیوس، مقامهای اسرائیلی گفتند بنت به بلینکن گفته که میتوان مانع ایران از حرکت به سمت غنیسازی اورانیوم تا سطح نظامی ۹۰ درصد شد، در صورتی که تهران بداند ایالات متحده و کشورهای اروپایی تحریمها را به سطحی که علیه روسیه اعمال کردهاند، افزایش خواهند داد.
بنت همچنین به بلینکن گفت که توافق هستهای تنها برای چند سال یک راهحل «سطحی و موقت» خواهد بود و در عین حال میلیاردها دلار به ایران میدهد که بتواند از آن برای «فعالیتهای بد منطقهای و تسلیح نیروهای نیابتیاش» استفاده کند. به گفته یک مقام ارشد صهیونیست، بنت به بلینکن گفت: این ما هستیم که باید بعدا اینجا در منطقه با آن روبهرو شویم. به گزارش این رسانه آمریکایی، «مساله توافق [هستهای با] ایران یک روز بعد از این گفتوگو در اجلاس نقب در سرزمینهای اشغالی هم مطرح شد. ۲ مقام ارشد اسرائیلی گفتند که همتایان مصری، مغربی، اماراتی و بحرینی یائیر لاپید وزیر خارجه [رژیم صهیونیستی]، نگرانیهای خود را درباره توافق هستهای و پیامدهای منطقهای آن مطرح و تاکید کردند مخالف حذف سپاه پاسداران از فهرست سیاه سازمانهای تروریستی خارجی [آمریکا] توسط دولت بایدن هستند».
ارسال به دوستان
اخبار
رهبر انقلاب در محفل نورانی انس با قرآن تأکید فرمودند
تلاوتقرآن، هنرمقدس
رهبر حکیم انقلاب در اولین روز ماه مبارک رمضان در محفل نورانی انس با قرآن، ماه رمضان را ماه ضیافت و گستره بینهایت رحمت الهی خواندند و تطهیر قلب و انس همراه با تدبر و تفقه در قرآن را از عوامل مهم بهرهمندی انسان از ضیافت پروردگار کریم برشمردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای ورود به میهمانی بزرگ خدا را نیازمند همت انسان برای اجابت دعوت پروردگار خواندند و افزودند: اگر موفق به ورود به ضیافتالله شویم، از ما با فراهم کردن فرصت تقرب به خدا پذیرایی بینظیری خواهد شد که چیزی بالاتر از آن قابل تصور نیست. ایشان با اشاره به برکات و فرصتهای اعمال ماه مبارک رمضان افزودند: این نعمتها در واقع فرصتهای بیبدیلی برای قرب به پروردگار است، بنابراین باید با خشوع و خضوع از خداوند توفیق بهرهمندی از این فرصت و پرهیز از معاصی را مسألت کنیم. رهبر انقلاب با استناد به آیات قرآن، «ذکر» را از نامهای مبارک کتاب آسمانی و در نقطه مقابل غفلت که بلایی بزرگ است، دانستند و افزودند: تلاوت مستمر و انس با قرآن موجب ارتباط بیشتر با پروردگار است. حضرت آیتالله خامنهای قرآن را معجزه جاودان پیامبر خاتم برشمردند و افزودند: قرآن در همه ادوار تاریخ بشر، معارف مورد نیاز انسان را در صحنه وسیع و عظیم زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی، معنوی، حاکمیتی و همه ابعاد دیگر در اختیار قرار میدهد. ایشان تعلم، تدبر و تفقه یعنی آموزش و یادگیری عمیق را راز بهرهمندی از معارف عمیق، باطنی و عالیه قرآن دانستند و افزودند: شرط دستیابی به این معارف، تطیهر دل و پاکیزگی روح است که این مسأله در دوره جوانی بسیار سهلتر است. رهبر انقلاب در ادامه چند نکته درباره مسأله تلاوت خطاب به قاریان قرآن بیان کردند.ایشان با ابراز خرسندی از فراوانی قاریان برجسته و خوشخوان کشورمان، این موهبت را مرهون انقلاب اسلامی دانستند و گفتند: امروز قاریان ما از بسیاری از قاریان کشورهای دیگر که حتی گاهی به عنوان استاد به ایران نیز دعوت میشوند، ممتازتر و باکیفیتتر تلاوت میکنند که این یک واقعیت افتخارآفرین است. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: البته نباید کار را تمامشده دانست و باید همچنان پیش رفت و نقایص را تکمیل کرد، زیرا هر جا انسان با تصورِ پایان راه، توقف کند، نقطه سقوط او است و این توصیه ما به همه فعالان از جمله نویسندگان، شاعران و طلاب نیز هست. ایشان در توصیه بعدی، تلاوت را هنری مقدس خواندند و با تأکید بر اینکه این هنر باید در خدمت ذکر و دعوت به خداوند باشد، گفتند: تلاوت باید جوری باشد که بر ایمان شنونده بیفزاید. بنابراین نباید به تلاوت به عنوان یک هنر صرف نگاه کرد و اجازه داد حاشیهها یا بعضی خودنماییها بر حالت ذکر و دعوت به خدا غلبه کند. رهبر انقلاب موضوع «مهندسی تلاوت» را نیز نیازمند توجه ویژه قاریان دانستند و افزودند: مهندسی تلاوت یعنی به گونهای با انتخاب لحن مناسب تلاوت کنید که در شنونده عمیقا اثرگذار باشد و او را به تبعیت از کلام خدا وادارد. حضرت آیتالله خامنهای فعالیتهای قرآنی در کشور را خوب اما ناکافی ارزیابی کردند و در بیان پیشنهادی برای گسترش این فعالیتها گفتند: تبدیل مساجد در هر محله به پایگاههای قرآنی و تعامل و ارتباط با مساجد دیگر آن محله و تشکیل جلسات و مسابقات قرآنی در بین آنها، بهترین مشوق برای وارد شدن نوجوانان و جوانان به وادی قرآن بخصوص تربیت حافظان قرآن است. ایشان افزودند: راه تربیت ۱۰ میلیون حافظ که چند سال قبل مطرح کردیم، وارد کردن نوجوانان به عرصه فعالیتهای قرآنی است که این گونه طرحها میتواند به تحقق آن کمک کند.
***
ایران امنترین کشور منطقه است
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران امنترین کشور منطقه است و هر متجاوزی که قصد حمله به کشور را داشته باشد، سزای حماقت خود را خواهد دید. امیر سرتیپ کیومرث حیدری با اشاره به اینکه این نیرو، تغییرات زیادی در ماهیت و هویت یگانهای خود به وجود آورده است، گفت: امروز این شایستگی وجود دارد تا داوطلبانه، مأموریتهای بسیاری را بپذیریم. وی در ادامه با بیان اینکه یگانهای نیروی زمینی ارتش در مرزهای شمالغرب، غرب، جنوبشرق، جنوبغرب و شمالشرق مستقر شدهاند، اظهار داشت: حضور نیروهای ارتش در مرز به این معنی نیست که خطری کشور را تهدید میکند، بلکه این مهم برای آمادگی بیشتر و اشراف اطلاعاتی در مرزها انجام میشود. فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، امنترین کشور منطقه است و با رهبری الهی فرماندهی معظم کل قوا و نیروهای مسلح ولایتمدار برای حفظ امنیت منطقه تلاش میکند. امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه نباید به بیگانگان اطمینان و اتکا کرد، ادامه داد: باید با همافزایی و اتحاد در منطقه، مقابل توطئههای دشمنان بایستیم. امروز جمهوری اسلامی ایران از امنیت بینظیری برخوردار است و هر متجاوزی که قصد حمله به کشور را داشته باشد، سزای حماقت خود را خواهد دید.
***
رهبران حزبالله و امل خطاب به دولت لبنان:
فورا پیشنهاد ایران را بپذیرید
رهبران حزبالله و جنبش امل از دولت لبنان خواستند فورا پیشنهاد ایران برای حل مشکلات برق این کشور را بپذیرد. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه المنار، رهبران حزبالله و جنبش امل لبنان نشستی در جنوب این کشور در شهر نبطیه برگزار و در آن آخرین تحولات داخلی و منطقهای را بررسی کردند. آنها در این نشست همچنین آخرین اقدامات و برنامهها برای مقابله با بحران اقتصادی و کاهش مشکلات معیشتی و مالی مردم لبنان را بررسی کردند. رهبران حزبالله و جنبش امل از دولت لبنان خواستند موضع شجاعانه اتخاذ کند و تسلیم فشارهای آمریکا نشود و منتظر وعدههای دروغین سفیر واشنگتن در بیروت برای تامین برق از مصر و اردن نباشد. آنها همچنین از دولتشان خواستند فورا پیشنهاد ایران را بپذیرد؛ پیشنهادی که مشکل برق تمام شهروندان لبنانی را حل میکند و حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در آخرین سفر خود به بیروت بر آن تاکید کرده بود. بر اساس این گزارش، حسین امیرعبداللهیان اخیرا سفری به بیروت داشت و با مسؤولان عالیرتبه لبنان دیدار و رایزنی کرد.
ارسال به دوستان
رئیسی در تماس تلفنی رئیسجمهور عراق:
آمریکا دلسوز ملتهای منطقه نیست
گروه سیاسی: رئیسجمهور در پاسخ به تماس تلفنی برهم صالح، رئیسجمهور عراق، با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی نزول برکات الهی برای ملت عراق و تمام مسلمانان جهان، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از وحدت، استقلال، امنیت و ارتقای جایگاه منطقهای و بینالمللی عراق حمایت میکند، اظهار داشت: کوچکترین ناامنی در عراق را به زیان همه منطقه میدانیم، لذا از تحقق منافع مردم عراق و استقرار دولت قوی در این کشور استقبال میکنیم.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی با تاکید بر اینکه تهران و بغداد صرفا رابطه همسایگی ندارند، بلکه ۲ ملت از رابطه برادرانه و خویشاوندی برخوردار هستند، گفت: گامهای خوبی در توسعه و تعمیق روابط ۲ کشور برداشته شده است و مصمم هستیم سطح روابط و همکاریهای ۲ کشور در همه زمینهها با تمام ظرفیت ارتقا یابد و توسعه روابط دوجانبه و منطقهای تهران و بغداد به روابط نزدیک در سطح بینالمللی بینجامد. رئیسجمهور در ادامه تلاش برای استقرار امنیت و آرامش در منطقه را بدون دخالت بیگانگان مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: گذشت زمان حقانیت بیانات رهبر معظم انقلاب را که آمریکا به هیچ عنوان دلسوز ملتهای مسلمان منطقه بویژه عراق نیست، ثابت کرده است و امروز بر همگان آشکار شده که بیگانگان صرفا به دنبال منافع و سلطهگری خود هستند. رئیسی خاطرنشان کرد: هر کشوری در منطقه که نسبت به اهداف سلطهگرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی غفلت کند هم منافع ملت خود را پایمال کرده و هم مورد غضب ملتهای مسلمان قرار خواهد گرفت.
برهم صالح، رئیسجمهور عراق هم در تماس تلفنی خود با رئیسی ضمن تبریک حلول ماه رمضان، بر لزوم همکاری مشترک ۲ کشور برای غلبه بر چالشهای منطقهای تاکید کرد و گفت: استقرار ثبات و امنیت در منطقه از اهمیت زیادی برخوردار است و در این زمینه به نقش فعال جمهوری اسلامی ایران امیدوار هستیم.
رئیسجمهور عراق خاطرنشان کرد: تهران و بغداد در سطح منطقهای و بینالمللی از اشتراک نظر و اهداف فراوانی برخوردار هستند و با تقویت سطح همکاریها و هماهنگیها میتوانیم گامهای مفید و موثری برای تامین منافع ملتهای خود و ملتهای منطقه برداریم. برهم صالح در ادامه افزود: راهحل بحرانهای منطقه صرفا اراده خود کشورها و راهحل درونمنطقهای بدون دخالت اجانب است. رئیسجمهور عراق با تاکید بر اهمیت توسعه روابط تجاری و اقتصادی ۲ کشور گفت: ظرفیتهای اقتصادی ۲ کشور میتواند در خدمت منافع ۲ ملت قرار بگیرد.
***
جهان اسلام بیش از هر زمانی به به آموزههای قرآنی نیاز دارد
رئیس مجلس در پیامی به همتایان خود در کشورهای اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
در متن پیام تبریک محمدباقر قالیباف آمده است: «ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی برای تعالی روح انسان و تقویت برادری، همکاری و همبستگی میان مسلمانان با هر نژاد، رنگ و ملیتی است. بر این باورم، امروز جهان اسلام بیش از هر زمانی به تمسک به آموزهها و معارف عمیق قرآنی و اسلامی نیاز دارد. امیدوارم شاهد تحکیم و تقویت انسجام و وحدت میان امت اسلامی در پهنه گسترده جهان اسلام باشیم. با اغتنام از فرصت؛ از خداوند متعال موفقیت و بهروزی جنابعالی، سربلندی و سعادت دولت و ملت کشورتان و عزت و پیشرفت روزافزون جهان اسلام را مسئلت مینمایم».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|