|
زمان اجرای «طرح ترافیک» در ماه مبارک رمضان تغییر کرد
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: زمان اجرای طرح ترافیک در ماه مبارک رمضان از ساعت ۶:۳۰ صبح تا ۱۷ عصر خواهد بود. مجتبی شفیعی افزود: این تصمیم بر اساس مصوبه شورای ترافیک تهران و به علت شروع ماه مبارک رمضان اتخاذ شده است. وی ادامه داد: برنامهریزی درباره استفاده از ظرفیت ناوگان حملونقل عمومی در همه مدلها انجام شده است و همچنین کاهش سرفاصله در مترو در دستور کار قرار دارد.
ارسال به دوستان
19 هزار و 500 فقره حکم قلع و قمع بناهای غیرمجاز توسط دستگاه قضا در استانهای مختلف صادر شد
آزادسازی ۲۷۳۷۰ هکتار از اراضی ملی
موج آزادسازی اراضی ملی، از تخریب ساختمانهای دولتی حاشیه رودخانهها تا آزادسازی سواحل دریاها، توسط دستگاه قضا ادامه دارد و در سال گذشته 27 هزار و 370 هکتار از اراضی ملی به ارزش تقریبی ۷۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان آزادسازی شده است.
به گزارش «وطنامروز»، مقابله با تغییر کاربری اراضی در چندماه اخیر به طور جدیتر در دستورکار دستگاه قضا قرار گرفته است؛ چنانکه رئیس قوه قضائیه در 18 آبان 1400 اظهار کرد: «حداقل 10 سال است که نسبت به اصلاح قانون تغییر کاربری اراضی فریاد میزنم و هشدار میدهم اما همچنان شاهد صدور مجوز تغییر کاربریها توسط کمیسیون ذیربط، شوراها و دهیاران هستیم؛ از نظر من احدی حق صدور مجوز تغییر کاربری اراضی را ندارد اما شوراها و دهیاران عملا با حمایت برخی دستگاههای اجرایی اقدام به صدور مجوز میکنند!»
27 دیماه بود که حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه، دستورات مهمی درباره موضوع مهم و چالشبرانگیز تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربریها صادر کرد. رئیس قوه قضائیه در این جلسه به ساختوسازهای غیرقانونی در حاشیه رودخانه کرج اشاره کرد و گفت: «کار جدی و همهجانبه را از این رودخانه شروع کنیم؛ دستگاههای حاکمیتی، عمومی و افراد عادی در بستر رودخانه و نه در حریم آن ساختوساز داشتهاند؛ باید در این باره اقدام یکپارچه و هماهنگ صورت گیرد».
* رفع تصرفات 70 ساله به نفع عموم مردم
محسنیاژهای در همان جلسه و در راستای آزادسازی حریم رودخانه کرج دستور تخریب ساختمان مربوط به قوه قضائیه را به عنوان نخستین ساختمان صادر کرد.
پس از پیشگامی قوه قضائیه در تخریب کامل ساختوساز متعلق به خود، تصرفات دیگر نهادهای دولتی، حاکمیتی و نظامی همچنین بخشی از تصرفات متعلق به افراد حقیقی در حریم و بستر رودخانه کرج تخریب شد؛ روندی که همچنان ادامه دارد.
بسیاری از این ساختمانها قدمت 60 تا 70 ساله دارند و در 70 سال گذشته در تصرف خصوصی بوده است و اینک با دستور رئیس قوه قضائیه به عموم واگذار میشود.
بنا بر تأکیدات رئیس قوه قضائیه، مقرر شد در هر قسمتی از مسیر رودخانه که به جهت موقعیت منطقه امکان داشته باشد، با رعایت مقررات قانونی و ضوابط زیستمحیطی، تفرجگاه ساحلی برای استفاده عموم مردم ایجاد شود. در همین راستا در روز 4 اسفندماه، 37 روز پس از دستور رئیس دستگاه قضا و آزادسازی بخش زیادی از تصرفات حاشیه رودخانه کرج، در راستای اجرای بدون تبعیض قانون و بهرهمندی همه مردم از مواهب خدادادی، کلنگ ساخت نخستین تفرجگاه عمومی «پارکرود» با حضور رئیس کل دادگستری استان البرز به زمین زده شد.
* رفع تصرف از اراضی ملی به ارزش 79 هزار و 300 میلیارد تومان
به گفته سخنگوی قوه قضائیه، در سال گذشته 48 هزار و 750 پرونده در ارتباط با جرائم مرتبط با زمین مانند تصرف عدوانی و تغییر کاربری در دستگاه قضا مطرح شده که 29 هزار و 500 پرونده منتهی به صدور حکم شد. بر اثر این احکام صادره حدود 27 هزار و 370 هکتار از اراضی ملی، منابع طبیعی و اراضی دولتی رفع تصرف شده است؛ ارزش تقریبی این اراضی حدود 79 هزار و 300 میلیارد تومان است.
* صدور 19 هزار و 500 فقر حکم قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز
بنا بر اعلام مرکز رسانه قوه قضائیه، حدود 19هزار و 500 فقره حکم قلع و قمع بناها و مستحدثات غیرمجاز توسط دستگاه قضایی صادر شده است که شامل استانهای مختلف میشود.
در استان ایلام 910 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان رفع تصرف و به بیتالمال اعاده شده و 117 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
در استان گلستان نیز 1400 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان آزاد شده است که 378 هکتار مربوط به خلع ید جنگل، هزار و 87 هکتار مربوط به خلع ید مرتع، 6 هکتار خلع ید ساحل و بیش از 14 هکتار مربوط به اراضی اعاده شده است.
میزان آزادسازی در استان تهران 2 هزار و 564 هکتار به ارزش تقریبی 40 هزار و 266 میلیارد تومان بوده است.
در استان البرز نیز 16 هکتار از حریم و بستر رودخانههای استان و 836 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی و 9 هزار و 435 هکتار از اراضی زراعی و باغهای استان آزادسازی صورت گرفته است. همچنین 497 حلقه از چاههای آب غیرمجاز در استان البرز پلمب و ادوات حفاری غیرمجاز توقیف شده است.
در استان کرمانشاه نیز 327 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی 737 میلیارد تومان آزاد شده است و تعداد 261 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
در استان بوشهر هم هزار و 148 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان آزاد شده است. همچنین 54.7 هکتار از سواحل این استان آزادسازی شده است.
آزادسازیها در استان فارس شامل 2 هزار و 751 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان بوده و تعداد یکهزار و 700 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
همچنین در استان همدان 864 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی 86 میلیارد تومان آزاد شده است و تعداد 412 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
در استان خراسان جنوبی هم 148 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان رفع تصرف و 109 هکتار خلع ید شده است.
آمار رفع تصرفات غیرمجاز در استان مازندران 194 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی هزار و 353 میلیارد تومان اعلام شده است.
در استان کردستان هم بیش از هزار و 856 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی 284 میلیارد تومان آزاد شده است و تعداد بیش از هزار و 763 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
در استان آذربایجان غربی ۳ هزار و 634 هکتار از اراضی ملی رفع تصرف و 63 هکتار از حریم و بستر رودخانههای استان آزادسازی شد.
در استان سیستانوبلوچستان نیز هزار و 732 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی بیش از 106 میلیارد و 492 میلیون تومان آزاد شده و تعداد 2 هزار و 39 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
در استان مرکزی بیش از هزار و 295 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش تقریبی بیش از 504 میلیارد و 378 میلیون تومان آزاد شده است.
در استان خراسان شمالی نیز بیش از 372 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان آزاد شده و تعداد 490 مورد قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی صورت گرفته است.
همچنین در استان کهگیلویهوبویراحمد هزار و 666 هکتار، در استان یزد 278 هکتار، در استان اردبیل 628 هکتار، در استان قم 115 هکتار، در استان قزوین 489 هکتار، در استان لرستان 2 هزار و 296 هکتار، در استان خراسان رضوی هزار و 768 هکتار، در استان زنجان 867 هکتار، در استان کرمان 12 هزار و 287 هکتار، در استان آذربایجان شرقی 691 هکتار، در استان اصفهان 153 هکتار، در استان سمنان بیش از 164 هکتار، در استان هرمزگان بیش از هزار و 200 هکتار و در استان گیلان هزار و 700 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان آزاد شده است.
ارسال به دوستان
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران: آمادگی کامل در هفتههای بعد از تعطیلات بسیار ضروری است
احتمال تغییر نقشه کرونایی و افزایش شهرهای نارنجی
کاهش میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی در کنار عوامل دیگری همچون بازگشت مسافران نوروزی به شهرهای مبدا، میتواند رنگبندی نقشه کرونایی کشور را تغییر دهد و شاهد افزایش تعداد شهرهای نارنجی و قرمز باشیم.
به گزارش «وطنامروز»، هرچند تعداد فوتیهای روزانه کرونا طی هفتههای اخیر در کشور رو به کاهش بوده اما این نگرانی وجود دارد که در صورت بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی بار دیگر شاهد افزایش موارد ابتلا و فوت باشیم.
از سوی دیگر، بازگشت مسافران نوروزی به شهرهای مبدا همچنان ادامه دارد و همین موضوع میتواند در روزها و هفتههای آتی شرایط نقشه کرونایی کشور را دستخوش تغییرات کند.
تازهترین رنگبندی شهرهای کرونایی کشور نشان میدهد ۲۹۵ شهر زردرنگ در مرز نارنجی شدن قرار دارند که این اتفاق میتواند زنگ خطری برای افزایش شهرهای قرمز باشد.
تهران در حالی هماکنون در شرایط زرد قرار دارد که در ۲ هفته تعطیلات نوروزی خلوت بود و کسبوکارها و ادارات تقریبا نیمهتعطیل بودند اما حالا با بازگشایی مدارس و دانشگاهها و همچنین شروع به کار ادارات و...، شاهد افزایش سفرهای درونشهری خواهیم بود و اگر قرار باشد پروتکلهای بهداشتی بدرستی رعایت نشود، این امر میتواند به گسترش زنجیره انتقال ویروس بینجامد.
مطابق اظهارات علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در هفتههای سوم و چهارم فروردین که مسافران نوروزی از سفر بازمیگردند، ممکن است شرایط متفاوتی را تجربه کنیم. از این رو آمادگی کامل در هفتههای بعد از تعطیلات بسیار ضروری و مستلزم اجرای پکیجها و برنامههای مدیریتی برای مقابله با بیماری است.
* آخرین آمار ابتلا و فوت
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 14 فروردین بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هزار و ۲۷۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که 215 نفر از آنها بستری شدند. بدین ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۶۴۶ نفر رسید.
همچنین در طول 24 ساعت ذکر شده، متاسفانه ۳۸ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۰ هزار و ۳۱۵ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۸۸۶ هزار و ۹۴۲ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که یکهزار و ۶۶۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۱۹۳ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
گفتنی است در حال حاضر ۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۹۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۸۵۴ نفر دوز اول، ۵۶ میلیون و ۹۲۴ هزار و ۴۰۲ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۸۵۵ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۱۱۱ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۵۵ هزار و ۸۳۰ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
احتمال افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی ترافیک در روزهای آینده
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از احتمال افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی ترافیک طی روزهای آینده خبر داد.
سردار محمدحسین حمیدی در جلسه بررسی تمهیدات ترافیکی بازگشایی مدارس اظهار داشت: همانطور که قابل پیشبینی بود با اتمام تعطیلات نوروزی و بازگشایی ادارات و مراکز آموزشی، حجم تردد خودروها در معابر شهر تهران افزایش چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: برای مدیریت این حجم از سفرها در تهران جلساتی را به صورت درونستادی در پلیس راهور و با شهرداری، آموزشوپرورش و سایر نهادها گذاشتیم و آمادگی صددرصد تمام بخشها را فراهم کردیم اما میدانیم برای ایجاد این آمادگی مشکلاتی وجود دارد که به مرور زمان حل میشود.
***
۷۴۶ فوتی در سفرهای نوروزی
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا روز گذشته از کاهش ۲۳ درصدی جانباختگان در تصادفات خبر داد و اظهار داشت: متأسفانه از ابتدای سال تاکنون ۷۴۶ نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.
سردار تیمور حسینی به مهر گفت: در طرح نوروزی پلیس راهور که از ۲۵ اسفند آغاز شد و تا ۱۵ فروردین (امروز) ادامه دارد، ۳۵ هزار خودروی متخلف نیز توقیف شده است.
وی سبقت و سرعت غیرمجاز را از مهمترین عوامل تصادفات فوتی دانست و افزود: ۷۰ درصد تصادفات در شهرها رخ میدهد اما ۷۰ درصد جانباختگان در تصادفات جادهای است.
حسینی با اشاره به پرترددترین محورها در نوروز امسال گفت: محورهای شمالی، آزادراه امام رضا، آزادراه تهران- قم، بزرگراه تهران- اصفهان و بزرگراه اصفهان- شیراز پرترددترین محورها در نوروز ۱۴۰۱ بودهاند.
***
24 ساعته شدن گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا(س)
مدیرعامل سازمان بهشت حضرت زهرا(س) گفت: در سراسر ماه مبارک رمضان گلزار شهدای بهشت زهرا(س) به صورت 24 ساعته میزبان مراجعان است.
سعید غضنفری اظهار داشت: ورود و خروج به بهشت زهرا فقط از باب الشهدا مقدور خواهد بود و تردد در معابر سازمان و قطعات دیگر ممنوع است.
وی افزود: ویژه برنامه مناجاتخوانی «قرار بهشت» با همکاری شبکه پنج سیما با اجرای مجید یراقبافان هر بامداد از ساعت 3 تا 5 از قطعه 26 گلزار شهدای بهشت حضرت زهرا(س) روی آنتن میرود.
غضنفری ادامه داد: امسال برای نخستینبار با دعوت از قاریان ممتاز کشور، 30 جزء قرآن کریم در گلزار شهدا قرائت و ترتیلخوانی میشود که این ترتیلخوانی در فضای مجازی از جمله رسانه «هئیت آنلاین» از ۲ ساعت مانده به اذان مغرب و همچنین در تلویزیونهای محیطی سازمان بهشت حضرت زهرا(س) پخش میشود.
***
اعلام ساعت مجاز فعالیت صنوف در نیمه اول سال
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ ساعات کاری مجاز صنوف در نیمه اول سال را اعلام کرد.
سرهنگ نادر مرادی به ایسنا گفت: ساعت کاری صنوف در نیمه اول سال تغییر کرده است و برابر تدابیر اتخاذ شده با یک ساعت افزایش در نیمه اول تا ساعت یک بامداد خواهد بود.
وی با بیان اینکه این ساعت برای تمام صنوف نیست، تصریح کرد: به عنوان مثال طلافروشیها ساعت فعالیت مشخصی دارند اما به طور کلی بعد از ساعت یک بامداد دیگر هیچ یک از صنوف از جمله رستورانها و آبمیوهفروشیها نیز اجازه فعالیت ندارند و باید تعطیل باشند. به عبارتی میتوان گفت همه واحدهای صنفی باید ساعت خاموشی را رعایت کنند.
مرادی با بیان اینکه فعالیت بیش از این ساعات در شهر تهران مشکلاتی همچون ایجاد مزاحمت برای شهروندان و ساکنان را خواهد داشت، اظهار کرد: پلیس در مواجهه با این واحدها برابر مقررات موجود عمل خواهد کرد.
***
قطع ۲۰۰ درخت توسط مرکز زلزلهنگاری دانشگاه تهران
عضو شورای اسلامی شهر تهران نسبت به قطع ۲۰۰ اصله درخت توسط مرکز زلزلهنگاری دانشگاه تهران انتقاد کرد و اظهار داشت: در حالی این اتفاق افتاده که آرم علم و دانش بر سردر این مرکز حک شده است.
ناصر امانی در جریان پنجاهوپنجمین جلسه شورای شهر تهران گفت: متأسفم که نخستین تذکر من در سال جدید به موضوع قطع ۲۰۰ اصله درخت مربوط است.
وی افزود: دهم فروردینماه سال جاری گزارشی از قطع ۲۰۰ اصله درخت توسط یک دستگاه رسمی مستقر در خیابان خوارزمی (مرکز زلزلهنگاری دانشگاه تهران) مطرح شد و این کار در آستانه روز طبیعت یک دهنکجی به طبیعت و تخریب محیطزیست است و این اقدام به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
امانی با بیان اینکه متأسفانه وضعیت درختان در تهران بحرانی است، افزود: از شهروندان تهرانی درخواست میشود که در صورت مواجهه با چنین مواردی از طریق سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ اطلاع دهند و شهرداری هم باید سریعا به این موارد ورود جدی داشته باشد.
ارسال به دوستان
در نخستین جلسه شورای شهر تهران در سال جدید مطرح شد
تحقق ۹۳ درصدی بودجه شهرداری تهران
نخستین جلسه شورای شهر تهران در سال جدید، روز گذشته با حضور شهردار تهران برگزار شد. اعلام خبر تحقق ۹۳ درصدی بودجه شهرداری و افزوده شدن هزاران دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی تهران، از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران در جلسه شورای شهر اظهار داشت: شورای شهر ششم سال گذشته تلاش کرد آنچه را معطوف به اهداف عالی و پیشبرد امور در تهران است وجهه همت خود قرار دهد تا امکانی فراهم شود که ما بتوانیم برای شهروندان رفاه و آسایش، امنیت و ایمنی، سلامت و نشاط، معیشت و اقتصاد و گشایشهای مختلف را به ارمغان بیاوریم. بنا به اعلام ایسنا، وی افزود: در همین راستا سعی شد در نیمه سال گذشته گفتمان حاکم، گفتمان خدمت و پیشرفت باشد و کارها از طریق مدیریت مشارکتی بر محور نخبگان دنبال شود. آنچه امروز اتفاق افتاد ۹۳ درصد تحقق بودجه است که امری بیسابقه محسوب میشود، در حالی که سال گذشته ۷۰ درصد بودجه محقق شد.
* موانع عرضه املاک در بورس برداشته میشود
زاکانی در ادامه تصریح کرد: البته در مدت اخیر به موانعی هم برخورد کردیم، مثلا در بحث عرضه املاک در بورس با مشکلاتی مواجه شدیم که طی روزهای آینده مرتفع میشود. در بحث بودجه در بخش نقد 100.4 درصد تحقق و در بخش غیرنقد 63.5 درصد تحقق داشتیم. سال گذشته این عدد در نقد یکسوم امسال بود و عملا 3.2 برابر نسبت به سال گذشته پیش افتادیم.
* فعالیت ۷۲ نقطه جدید در حوزه واکسیناسیون
شهردار تهران اضافه کرد: در حوزه خدمات کارمان را با واکسیناسیون گسترده شروع کردیم. در دوره قبل ۷۰ نقطه از طرف شهرداری به نهادهای مرتبط برای انجام واکسیناسیون اختصاص داده شده بود اما در این دوره علاوه بر آن نقاط، ۷۲ نقطه با مدیریت شهرداری فعال و به طرق مختلف این نقاط تجهیز شد. ضمن اینکه برای واکسیناسیون سراغ افراد رفتیم و منتظر آنها نماندیم.
* تأسیس کمپ ترک اعتیاد
وی تاکید کرد: همچنین برای نخستینبار کمپ ترک اعتیاد ویژه افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۱۸ سال و خانمها و معتادان دارای زخم باز در تهران تأسیس شد.
زاکانی یادآور شد: برای این افراد اقداماتی از جمله تثبیت هویت، سمزدایی، بازسازی شخصیتی، مهارتآموزی و مواجهه با خانوادهها و اشتغال و اجتماعی شدن آنها انجام میشود. در همین مسیر بالغ بر ۲۹۱ مجموعهای که از معتادان خرید و فروش میکردند پلمب شدند. همچنین برای ساماندهی رود دره فرحزاد تلاش شد و امیدواریم ادامه بوستان بالای نیایش را امسال افتتاح کنیم تا این صورت زشت را از آن محدوده جمع کنیم.
* افزودن 3250 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در بخش حملونقل عمومی توانستیم ۱۷۵ دستگاه اتوبوس نو بخریم و با ترمیم مخازن گاز برخی دستگاههای اتوبوس، حداقلهایی را برای تهران تأمین کردیم؛ میراث خوبی از این بابت نداریم چرا که شورای ششم، شهر را با ۲۲۵۰ اتوبوس تحویل گرفت در حالی که نیاز شهر ۷ هزار اتوبوس است. وی افزود: در حال حاضر هدفگذاری ما برای افزایش ۳۲۵۰ دستگاه است تا در مجموع ۵۵۰۰ دستگاه اتوبوس را در سال ۱۴۰۱ در خدمت شهروندان قرار دهیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|