|
توزیع غذا و جیره خشک بین نیازمندان در ایام ماه رمضان
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رزمایش «اطعام مهدوی ـ افطاری ساده» در ایام ماه مبارک رمضان با محوریت مراکز نیکوکاری اجرا میشود. سیدابوالفضل پرپنچی افزود: پویش اطعام مهدوی با هدف توزیع غذای گرم و جیره خشک و همچنین حامییابی برای ایتام و فرزندان محسنین در رئوس برنامههای این نهاد است.
ارسال به دوستان
آمار فوتیهای کرونا به 53 نفر در یک روز رسید و میزان بستریها بیش از ۲ برابر شد؛ کارشناسان نسبت به وقوع موج هفتم کرونا در کشور هشدار میدهند
بیم از پیک هفتم
استاد دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با «وطن امروز»: احتمال مواجهه با روزهای سخت کرونایی در روزهای آینده وجود دارد
گروه اجتماعی: تعداد فوتیهای کرونایی کشور طی ۲۴ ساعت از 38 به 53 نفر در یک شبانهروز رسید و تعداد مبتلایان جدید شناسایی شده بیش از 2 هزار و 200 نفر افزایش یافت تا زنگ خطر طغیان دوباره کرونا به صدا درآید.
به گزارش «وطنامروز»، همانطور که از قبل پیشبینی شده بود، با بازگشت مسافران نوروزی به شهرهای مبدا و البته به خاطر عادیانگاری کرونا و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی، به احتمال زیاد شاهد افزایش موارد ابتلا، بستری و فوت ناشی از «کووید-19» خواهیم بود.
مطابق آمار رسمی، از ظهر یکشنبه 14 فروردین تا ظهر دوشنبه 15 نفر به تعداد فوتیهای کرونا اضافه شد تا میزان فوت مبتلایان به این ویروس به 53 نفر در یک شبانهروز برسد. همچنین تعداد بیماران جدید مبتلا به «کووید-19» بیش از 2 هزار و 200 نفر افزایش یافت و به 3 هزار و 519 بیمار جدید در 24 ساعت رسید. تعداد افراد بستری نیز با ۲ برابر افزایش، 450 نفر در یک روز اعلام شده است. همه این آمار و ارقام، آن هم به فاصله 24 ساعت، نشان از عادی نبودن شرایط دارد و هشداری جدی برای مدیران و مردم بهشمار میآید.
* کاهش آمار مرگومیر، پایان کرونا نیست
هر چند آمار فوتیها طی ۲۴ ساعت افزایش یافت اما در ایام نوروز و در مقایسه با چندماه اخیر، کاهش چشمگیری را نشان داد. شاید همین کاهش موقت آمار مبتلایان و فوتیها، موجب برخی سهلانگاریها در جامعه شده باشد.
دکتر پرویز وحدانی، متخصص بیماریهای عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره به «وطنامروز» گفت: زمانی که آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور سیر نزولی به خود میگیرد متاسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم کمرنگتر میشود، در حالی که باید گفت کرونا هنوز تهدیدکننده سلامت جامعه است.
وی با بیان اینکه توجه به پیشگیری تا پایان بیماری کرونا و نیز رعایت دستورالعملهای بهداشتی بسیار ضروری است، اظهار داشت: تا زمانی که سازمان جهانی بهداشت پایان کرونا را اعلام نکند نباید تصور کرد که کرونا از جامعه رخت بربسته است، چرا که وجود یک بیمار حامل و ناقل این ویروس که ماهیت جهشی دارد، میتواند دوباره جامعه را آلوده کند. به همین علت است که در برخی کشورها از جمله چین، با مشاهده یک یا چند ابتلای جدید، سختگیریهای خاصی را برای عموم جامعه مدنظر قرار میدهند.
وحدانی درباره افزایش موارد ابتلا، بستری و فوت طی 24 ساعت گفت: با توجه به افزایش میزان آمار مبتلایان و موارد بستری و فوت ناشی از کرونا در کشور، این امکان وجود دارد روزهای سخت کرونایی البته با شدت کمتر در مرگومیر، کشور را فراگیرد.
وی افزود: افراد سالمند و نیز افراد دارای بیماریهای زمینهای باید در مقایسه با دیگران، بیشتر مراقب این بیماری کشنده باشند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: هر گونه علائم سرماخوردگی بیتردید بیماری «کووید-19» است و افرادی که دچار سرماخوردگی خفیف میشوند نیز باید مراقب دیگر افراد یا اعضای خانواده، همکاران و همنوعان خود باشند.
وحدانی تاکید کرد: این روزها که مدارس و دانشگاهها بازگشایی شدهاند والدین، مدیران مدارس و معلمان باید بر رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی تمرکز و توجه بیشتری کنند تا بیماری شیوع بیشتری نداشته باشد.
* چرا کرونا عادی شد؟
یکی از مهمترین معضلات و مشکلات در مقابله با کرونا، عادی شدن آن برای جامعه است؛ تا جایی که شاهد کاهش چشمگیر رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و اصناف هستیم.
دکتر مسعود یونسیان، اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علومپزشکی تهران در این باره به ایسنا گفت: وقتی که در یک روز ۱۰۰ نفر از مبتلایان کرونا از دنیا میروند خیلی برایمان دردناک است اما اگر هر روز این اتفاق بیفتد، برایمان عادی میشود، بنابراین یکی از دلایل عادی شدن کرونا در جامعه، تکرار آن است اما مواردی مانند عدم تعامل، عدم حمایت و... این موضوع را تشدید میکند.
وی افزود: به طور مثال یک خانوار طی تعطیلات کرونایی که در گذشته در کشور داشتیم، چندین میلیون هزینه داشت، بنابراین باید مانند معضلات دیگر به آن پرداخته میشد اما چرا این اتفاق نیفتاد؟ زیرا در آن زمان این موضوع، آنقدرها به عنوان یک معضل در نظر گرفته نشد و تعاملی اتفاق نیفتاد. اگر گفتمان انجام میشد، وزرای بهداشت و اقتصاد وقت دغدغههایشان را گفته و کارشناسان نیز دغدغههایشان را مطرح میکردند و حمایت انجام میشد قطعا شرایط متفاوت میشد.
یونسیان ادامه داد: در این شرایط مردم احساس کردند که همه دستورالعملها فقط آنها را مخاطب قرار میدهد و حس نکردند که دستگاههای دولتی هم به همان اندازه مخاطب واقع میشوند. یکی از سوالاتی که در اوایل کرونا پیش میآمد، این بود که چرا نگران تردد خودروها در خیابانها هستید. در آن زمان تا میخواستند از مدیریت کرونا صحبت کنند، میگفتند تردد خودروها را محدود کردیم. در حالی که خودرویی که در خیابان تردد دارد، کرونا را منتشر نمیکند، بلکه مشکل افرادی هستند که در پاساژها، باشگاهها، ادارات و... حضور دارند.
* آموزش و پرورش باید تعامل بهتری با والدین داشته باشد
وی با اشاره به بازگشایی مدارس اظهار داشت: متاسفانه در برخی حوزهها تعامل وجود ندارد. به عنوان مثال وقتی قبل از نوروز ۱۴۰۱ بحث بازگشایی یا عدم بازگشایی مدارس مطرح شد، در کمیته علمی ۲۲ بند تدوین و اعلام کردیم اگر قرار است مدارس باز شوند، باید یکسری موارد لحاظ شود. نخستین موضوع این بود که مسؤولان آموزشوپرورش به طور شفاف با کارشناسان، مردم و انجمنهای اولیا و مربیان جلسه گذاشته و اعلام کنند موارد پروتکلهای بهداشتی اعم از تهویه، نحوه برگزاری کلاسها و دیگر اصول بهداشتی را به این صورت انجام داده و لحاظ کردهاند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: البته اقداماتی انجام شد اما تصمیمات و اقدامات پشت درهای بسته بود و آنها را برای مردم بیان نکردهاند. در حالی که بیان این موارد منجر به اعتماد مردم و کاهش دغدغههای والدین میشد. هر چقدر مردم اعتماد کنند، بیشتر تمکین کرده و کار پیش میرود. باید بدانیم که در نهایت این مردم هستند که باید اقدامات و دستورالعملها را اجرا کنند؛ هزار دستورالعمل و ابلاغیه هم ارائه شود، اگر پدر و مادری نگران سلامت فرزندشان باشند، در بدترین حالت که اخراج از مدرسه باشد حاضر نیستند فرزندشان را به مدرسه بفرستند.
***
شناسایی بیش از 3500 بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در شبانهروز
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت درباره آمار کرونا، در شبانهروز منتهی به ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳ هزار و ۵۱۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۵۰ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۱۶۵ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۵۳ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۳۶۸ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۷۶۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که یکهزار و ۵۹۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۴۷۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 36 شهرستان در وضعیت قرمز، 59 شهرستان در وضعیت نارنجی، 295 شهرستان در وضعیت زرد و 58 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۶۳۷ نفر دوز اول، ۵۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۴۶۸ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۳۲۵ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۴۳۰ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یاد شده، ۸۶ هزار و ۳۱۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خبر داد
افزایش مستمری بازنشستگان در سال ۱۴۰۱
شورای عالی کار اواخر اسفندماه مصوب کرد حقوق کارگران برای سال جاری 57 درصد افزایش یابد، اکنون نیز نمایندگان کانونهای بازنشستگی به همراه سازمان تامین اجتماعی به دنبال تعیین حقوق منصفانه برای اعضای تحت پوشش این مجموعه هستند تا مستمریبگیران و بازنشستگان نیز بتوانند در سال جاری حقوقی منصفانه و منطقی دریافت کنند. در این باره میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی با شرکت در جلسه نمایندگان کانونهای بازنشستگی از افزایش منصفانه مستمری بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان تامیناجتماعی، این جلسه که در نخستین روز کاری با حضور رئیس و اعضای هیاتمدیره کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمریبگیر، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و همچنین معاونان و مدیران ذیربط سازمان تامیناجتماعی به منظور اتخاذ بهترین تصمیم جهت افزایش میزان حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران در سال ۱۴۰۱ برگزار شد، پس از بحث و تبادل نظر جامع میان نمایندگان بازنشستگان و مدیران مقرر شد در هفته جاری با برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی و در نظر داشتن شرایط معیشتی بازنشستگان، مطلوبترین تصمیم جهت افزایش میزان مستمریها و ایجاد رضایتمندی این قشر معزز اتخاذ و پیشنهاد شود. در پایان موسوی اظهار امیدواری کرد: با اتخاذ تصمیمات درست، رضایت بازنشستگان تامین شده و به سمت ایجاد عدالت در پرداختها که هدف این سازمان است، حرکت خواهیم کرد. بنا به این گزارش، مرحله اول متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامیناجتماعی در مرداد سال ۹۹ اجرایی شد و حقوق ماهانه مستمریبگیران این سازمان از ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافت. بر اساس این متناسبسازی، بازنشستگان با ٣٠ سال سابقه از فروردین ١۴٠٠، ۴ میلیون و ۲۰۰ تا ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان دریافت میکنند. بازنشستگان با بیش از ٣٠ سال سابقه نیز با توجه به سنوات بیش از این مبلغ و بازنشستگان کمتر از ٣٠ سال سابقه هم کمتر از این میزان را (با توجه به سنوات) دریافت خواهند کرد. مرحله دوم این متناسبسازی نیز ۲۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۰ با صدور یک بخشنامه به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور ابلاغ شد. موضوعات متناسبسازی مرحله دوم شامل ۷۵ درصد اعاده سطح نسبت به زمان برقراری؛ تفاوت تطبیق متناسبسازی با حداقل ۵۰ درصد افزایش، تفاوت تطبیق متناسبسازی حداقل دریافتی براساس سابقه و متناسبسازی کمک هزینههای مسکن، تأمین معیشت، عائلهمندی و اولاد است. با اجرای این بخشنامه، فاصله حقوق بازنشستگان غیرحداقلبگیر با نخستین حکم بازنشستگی به میزان ۷۵ درصد ترمیم میشود. مبلغ متناسبسازی ۷۵ درصد اعاده سطح نسبت به زمان برقراری با مبلغ پایه مستمری ماهانه جمع و در سنوات آتی، مشمول افزایشات موضوع ماده ۹۶ قانون خواهد بود. مستمری آن دسته از افراد مشمول ماده ۱۱۱ قانون تامیناجتماعی نیز که ۲۰ سال و کمتر سابقه پرداخت حق بیمه دارند، بعد از افزایش سنواتی حقوق سال ۱۴۰۰ و اجرای متناسبسازی مرحله دوم کمتر از ۳ میلیون تومان نخواهد بود و این مبلغ به ازای هر سال سابقه بالاتر از ۲۰ سال به میزان ۴۰ هزار تومان افزایش مییابد. پس از اجرای مرحله دوم متناسبسازی، مجموع افزایش مستمری و مزایای جنبی سال ۱۴۰۰ هیچ یک از مستمریبگیران نباید کمتر از 50 درصد و بیشتر از صد درصد مجموع مستمری و مزایای جنبی ناخالص دریافتیشان در اسفند سال ۱۳۹۹ باشد. ارسال به دوستان
اخبار
فراخوان تهرانیها برای اهدای خون در ماه رمضان
مدیرکل انتقال خون استان تهران ضمن دعوت از پایتختنشینان برای اهدای خون در ایام ماه مبارک رمضان، از اهدای خون بیش از ۳۲۴ هزار تهرانی در سال 1400 با هدف نجات جان بیماران خبر داد. دکتر محمدرضا مهدیزاده با اشاره به اینکه ۴۰۱ هزار و ۸۷۵ شهروند تهرانی در طول سال ۱۴۰۰ به مراکز اهدای خون مراجعه کردند، گفت: از میان این داوطلبان، ۳۲۴ هزار و ۴۴۲ نفر موفق شدند نام خود را به عنوان یک اهداکننده خون ثبت کنند که نسبت به آمارهای سال ۱۳۹۹، شاهد افزایش ۱۲ درصدی همراهی مردم با این فرهنگ نجاتبخش و انساندوستانه هستیم. وی افزود: بر اساس آمارهای استخراج شده از میزان اهدای پلاکت در استان تهران، مشخص شد ۱۲ هزار و ۷۶۰ تهرانی در راستای کمک به بیماران مبتلا به سرطان، پلاکت خون خود را اهدا کردند که امیدواریم این همراهی در سال جدید، مستمر و پرشورتر از قبل باشد.
مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: ۱۶۳ هزار و ۴۱۴ نفر از اهداکنندگان خون استان تهران در سال ۱۴۰۰ کسانی بودند که به صورت مستمر و حداقل سالی ۲ بار این کار ارزشمند را انجام میدهند که آمار مشارکت اهداکنندگان مستمر نسبت به سال ۹۹ با رشد ۲۵ درصدی همراه بوده است.
***
افزایش کرایه تاکسی پیش از ابلاغ نرخ جدید ممنوع است
معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: افزایش نرخ کرایه تاکسی پیش از ابلاغ و نصب برچسب نرخها غیرقانونی است و شهروندان میتوانند رانندگان متخلف را به سازمان معرفی کنند. وحید سرلک در این باره گفت: هر سال معضل افزایش قیمت توسط رانندگان تاکسی مطرح است اما از آنجا که بر اساس بخشنامهها، مشاهده هرگونه افزایش قیمت تا پیش از ابلاغ نرخهای جدید تخلف محسوب میشود، برای پیشگیری، از ۳ طریق تردد گشتهای خودرویی، پیامهای ثبت شده توسط شهروندان در سامانه ۱۸۸۸ و همچنین اجرای طرح جدید کنترلهای نامحسوس میدانی، نظارت خود را اعمال کردهایم. وی زمان رسمی ابلاغ افزایش نرخ کرایه تاکسی را ابتدای اردیبهشتماه سال جاری اعلام کرد و افزود: مردم بهترین ناظران عملکرد رانندگان هستند و از آنجا که نظارت کامل و صد درصدی عملکرد تمام رانندهها در عمل امکانپذیر نیست، انتظار میرود مسافران نسبت به تخلفاتی که ممکن است از سوی برخی رانندگان تاکسی رخ دهد بیتفاوت نباشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۸۸۸ تماس بگیرند.
***
دستفروشان پایتخت صاحب «کارت شناسایی» میشوند
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از صدور کارت شناسایی برای دستفروشان تهران در سال جاری خبر داد و گفت: برای ساماندهی دستفروشان در تهران ۱۰ محور در نظر گرفته شده که امسال عمده این طرحها و برنامهها اجرایی میشود. قدرتالله محمدی با اشاره به اقدامات این شرکت در ساماندهی دستفروشان در معابر و میادین شهر تهران افزود: طبق برنامهریزیهای انجامشده در اواخر سال گذشته، ساماندهی دستفروشان محور هفتتیر در منطقه ۷ انجام شده و بازار خلازیر نیز ساماندهی شد که در چند روز آینده افتتاح میشود. وی با بیان اینکه دستفروشان میدان تجریش نیز در فضای در نظر گرفته شده مستقر شدهاند، ادامه داد: در قالب طرح ساماندهی دستفروشان، بخشی از سامانه بازار برای ثبتنام دستفروشان در نظر گرفته شده است. محمدی بیان کرد: در سال جاری طبق برنامهریزیهای انجام شده، برای هر دستفروش یک کارت شناسایی صادر میشود تا در مواقع مورد نیاز استفاده شود.
***
افزایش حقوق سربازان از اسفند ۱۴۰۰
رئیس سازمان وظیفه عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از افزایش حقوق کارکنان وظیفه از اسفندماه ۱۴۰۰ خبر داد. سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: با تلاش مسؤولان دولت و نیروهای مسلح، حقوق سربازان وظیفه با اولویت سربازان در حال خدمت در مناطق عملیاتی و کمتر توسعهیافته از اسفندماه سال ۱۴۰۰ افزایش یافت. وی ادامه داد: بر این اساس میانگین حقوق سربازان از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بهمنماه سال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان در اسفندماه سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.
سردارمهری گفت: در حال حاضر حداقل حقوق پرداختی به سربازانی که در مناطق عادی خدمت میکنند یک میلیون و ۲۹۵ هزار تومان و حداکثر حقوق آنان در مناطق عملیاتی مبلغ 4 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. وی اظهار کرد: امیدواریم با تصویب نهایی حقوق سربازان وظیفه در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن از سوی دولت، انشاءالله در سال ۱۴۰۱ شاهد افزایش میانگین حقوق کارکنان وظیفه به مبلغ حدود ۳ میلیون و 300 هزار تومان باشیم.
ارسال به دوستان
خدمات مناطق و نواحی شهر تهران ۲۴ ساعته میشود
مناطق و نواحی شهرداری تهران برای فعالیت ۳ شیفته آماده میشوند و همچنین خدمات حوزه مالی و شهرسازی تا ساعتهای شب فعال خواهد بود. برای مقدمات این اقدام ماهها کار مطالعاتی انجام شده است و مدیریت شهری تهران میخواهد به شکل شبانهروز به مردم خدمت کند.
به گزارش «وطنامروز»، علیرضا زاکانی، شهردار تهران روز گذشته در دیدار با سردار حسن حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ با بیان این مطلب گفت: ما در مقطعی قرار داریم که عبور از این مقطع برای ما، رقبا و دشمنان ما سرنوشتساز است و آن هم مقطع تحقق شعارهای انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: جذابیت اصل شعارهای انقلاب اسلامی در ۴۳ سال گذشته دلربایی کرده و دشمن همواره تلاش بیهوده کرده است که با ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی (به خیال باطل خود)، مردم را از نظام رویگردان کند.
شهردار تهران با تاکید بر این نکته که شکل مدیریت را در شهرداری مدیریت مشارکتی قرار دادیم و بشدت معتقد به تشکیل قرارگاه در سطوح مختلف هستیم تا با همنشینی موارد جدیدی خلق کنیم، بیان کرد: در مجموعه شهرداری تهران گفتمان خود را بر خدمت و پیشرفت قرار دادیم و حیات خود را به مشارکت و پیوستگی میدانیم که در این زمینه اصیلترین و امینترین مجموعهها، سپاه و بسیج هستند.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهر تهران افزود: در قرارگاه اجتماعی که در شهر تهران تشکیل شده است، ۲۳۱ مورد در ۱۸ جلسه مصوب شد که ۸۲ درصد آن اجرایی شده است.
زاکانی ادامه داد: اعلام کردیم تمام بخشهای زندگی مردم به ما ربط دارد و به تبع آن معیشت مردم نیز به ما مربوط است، به عنوان مثال در همین ایام در بخش میوه و ترهبار نرخ برخی اقلام شکست.
وی بیان کرد: در شهر تهران به ۲۶۳ مجموعه ترهبار ۳۲ مجموعه اضافه شد و امسال نیز یکصد مجموعه اضافه میشود و سال بعد هم یکصد مجموعه دیگر اضافه خواهد شد و در مجموع شاهد فعالیت ۵۰۰ مجموعه ترهبار خواهیم بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|