|
تحقق نسخهنویسی الکترونیک در گرو توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: پرونده الکترونیک سلامت و نسخهنویسی الکترونیک در سایه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات محقق میشود. بهروز رحیمی افزود: تأثیراتی که فناوری اطلاعات بر روند عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع، بویژه در موضوعاتی نظیر نسخهنویسی الکترونیک و پرونده سلامت دارد، حمایت بیشاز پیش از این فضا را ضروری میکند.
ارسال به دوستان
دیروز شاخص آلودگی هوا در برخی مناطق پایتخت به عدد کمسابقه 500 رسید
تهران اسیر غبار
اسدالله خسروی: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران دیروز روی شاخص ۵۰۰ قرار گرفت تا تهران در شرایط بحرانی آلودگی هوا قرار گیرد به شکلی که عنوان آلودهترین شهر جهان را به خود اختصاص داد. به گزارش «وطنامروز»، وقوع پدیده گردوغبار که خاستگاه آن عراق است در پی وزش شدید باد علاوه بر استانهای جنوبی و غربی، پایتخت و خیلی از استانهای کشور را در شرایط بحرانی آلودگی هوا قرار داده است. شدت آلودگی هوا تا جایی است که دیروز وزارت بهداشت پیشنهاد تعطیلی مدارس و ادارات را مطرح کرد. طبق گزارش سازمان هواشناسی، در ۳ روز آینده پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور وزش باد شدید و در جنوب غربی و غرب کشور گردوخاک خواهد بود. در چنین شرایطی کارشناسان هشدار میدهند بیماران تنفسی، سالخوردگان و کودکان باید طی این روزها از تردد غیرضروری در هوای آزاد خودداری کنند. دیروز 17 ایستگاه سنجش کیفیت هوا در تهران در وضعیت خطرناک، 9 ایستگاه در وضعیت بسیار ناسالم و ۲ ایستگاه در وضعیت ناسالم برای همه گروهها قرار گرفت؛ در این بین مناطق 1، 2، 7، 8، 9، 13، 18، 19 و 22 دارای شاخص 500 بودند. علاوه بر تهران شدت آلودگی هوا دیروز در پی وقوع گرد و غبار در برخی استانها بیش از 4 تا 5 برابر حد مجاز بود و در شرایط ناسالم قرار گرفت، البته با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید از امروز 20 فروردین به کشور، این احتمال وجود دارد که در روزهای آینده بارندگیها تا حدودی از شدت آلودگی هوا بکاهد. سازمان هواشناسی نیز با صدور هشدار نارنجی رنگ از توسعه گرد و غبار و وزش باد شدید موقت و انتقال گردوخاک در کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان در روز شنبه (۲۰ فروردین) خبر داد. در این شرایط جوی کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد دور از انتظار نیست. در این میان سازمان هواشناسی اجتناب از قرار گرفتن در فضای باز برای همه گروههای سنی و اتخاذ تمهیدات لازم درباره پیشگیری از خسارات احتمالی به تاسیسات حساس به گردوخاک را توصیه کرد.
* هشدار وزارت بهداشت به دنبال شرایط خطرناک کیفیت هوا
شرایط هوای پایتخت به دلیل غبارآلود بودن در وضعیت خطرناکی قرار گرفته به طوری که وزارت بهداشت پیشنهاد تعطیلی مدارس و ادارات را مطرح کرده است. رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به آلودگی شدید هوا در پی وقوع توفان و گردوغبار در برخی نقاط کشور گفت: با توجه به تداوم این شرایط جوی تا روزهای آینده در مناطقی از جمله تهران، خوزستان و... وزارت بهداشت درخواست تعطیلی مدارس برای روز شنبه ۲۰ فروردین (امروز) و فعالیت مراکز آموزشی به صورت غیرحضوری را ارائه کرد. عباس شاهسونی با اشاره به شرایط خطرناک آلودگی هوا در برخی استانها از جمله تهران گفت: به علت ورود توفان و گردوغبار به تهران و شهرهای غربی و شمال غربی کشور، گروههای حساس شامل سالمندان، بیماران قلبی- عروقی، کودکان و... باید احتیاط کنند. وی افزود: بر اساس دستورالعمل توصیه شده، مبتلایان به بیماریهای ریوی و قلبی، سالمندان و کودکان از منزل خارج نشوند و فعالیتهای خود را به حداقل برسانند. سایر افراد نیز باید از فعالیتهای طولانی و سنگین و ورزش در خارج از منزل خودداری کنند، همچنین تعطیلی فعالیتهای ورزشی در فضای باز تا روز شنبه نیز الزامی است. شاهسونی در ادامه اظهار کرد: وجود چنین شرایط جویای سبب افزایش بیماریهای قلبی، ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان میشود، همچنین افزایش شدید علائم تنفسی در کل جمعیت نیز اتفاق خواهد افتاد. شاخص آلودگی هوا در پایتخت بسیار بالاست و این اخطاری جدی برای سلامت انسانهاست. باید بدانیم که تمام افراد جامعه تحت تاثیر آثار این آلودگی هوا خواهند بود. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، استان تهران به دلیل گرد و خاک شدید در وضعیت نارنجی قرار گرفته است. این گرد و خاک در کشور عراق تشکیل شده و وزش باد آن را به آسمان ایران رسانده است.
* تداوم آلودگی هوای تهران
آلودگی هوا در پایتخت و برخی استانهای کشور روزهای آینده هم ادامه دارد. معاون اداره کل هواشناسی استان تهران در این باره اظهار کرد: کیفیت هوای تهران جمعه ۱۹ فروردینماه (دیروز) در شرایط خطرناک برای همه گروهها قرار گرفت. مازیار غلامی دیروز از افزایش گردوخاک و ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا و انباشت آلایندههای جوی بویژه ذرات معلق خبر داد و گفت: این شرایط تا روز شنبه ۲۰ فروردین(امروز) ادامه دارد و هوا این روز هم در بعضی ساعات بویژه اوایل صبح برای گروههای حساس و در بعضی ساعات برای تمام گروهها ناسالم است. وی ادامه داد: این توده گرد و غبار در کشور عراق تشکیل شده و از سمت مرزهای غربی وارد کشور شده است، همچنین وزش باد شدید طی ۲ روز اخیر و غبار محلی مزید بر علت شده است تا کیفیت هوا کاهش و غلظت آلایندهها افزایش یابد. معاون اداره کل هواشناسی استان تهران تصریح کرد: آسمان تهران در شرایط بسیار ناسالم و خطرناک قرار دارد و پرهیز از حضور در فضای باز برای همه افراد بویژه سالمندان، خردسالان و افراد دارای سابقه بیماریهای قلبی و ریوی توصیه میشود. اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجیرنگ از وزش باد شدید، گاهی خیلی شدید، در پارهای نقاط بویژه نیمه جنوبی و مرکزی همراه با توفان، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا، رگبار باران و رعد و برق و در مناطق مستعد بویژه در نیمه شمالی استان بارش تگرگ از ظهر شنبه (20 فروردین) تا یکشنبه (21 فروردین) خبر داد. در این شرایط جوی احتمال شکستن درختان فرسوده و نهالها، آسیب رسیدن به سازههای موقت و سست و پوشش گلخانهها، خطر سقوط اجسام و تابلوهای تبلیغاتی، کاهش میدان دید، خطر برخورد صاعقه و احتمال بارش تگرگ دور از انتظار نیست. اداره کل هواشناسی استان تهران برای کاهش آسیبهای احتمالی، پرهیز از پرواز با هواپیماهای سبک و گلایدرها، پرهیز از کوهنوردی، محکم کردن سازههای موقت و پوشش گلخانهها، پرهیز از سفرهای برونشهری با توجه به کاهش دید، پرهیز از کار روی سازههای مرتفع، خودداری از تردد از کنار سازههای نیمهتمام و قرار نگرفتن در مناطق خیلی مرتفع غیرمسقف با توجه به پدیده رعد و برق و صاعقه را توصیه میکند.
***
استقرار اتوبوس - آمبولانسهای اورژانس در میادین اصلی تهران
سرپرست مرکز اورژانس تهران دیروز از استقرار اتوبوس - آمبولانسهای اورژانس در میادین اصلی تهران خبر داد. دکتر یحیی صالحطبری در این باره اظهار کرد: در پی اعلام افزایش شاخص آلودگی هوا در تهران، اورژانس تمهیداتی را در این باره در دستور کار قرار داد. وی ادامه داد: در همین راستا اتوبوس- آمبولانس اورژانس تهران در میدانهای اصلی شهر مستقر شده است. به گفته سرپرست مرکز اورژانس تهران، اتوبوس - آمبولانسهای اورژانس به منظور خدماترسانی به شهروندان در میدانهای تجریش، انقلاب، آزادی، امام حسین(ع) و امام خمینی(ره) مستقر هستند.
ارسال به دوستان
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران: احتمالا موج هفتم کرونا هفته اول اردیبهشتماه آغاز میشود
افزایش چشمگیر بیماران سرپایی کرونا در پایتخت
پیشبینیها حاکی از این است که موج هفتم کرونا هفته اول اردیبهشتماه اتفاق بیفتد اما احتمالا این موج چندان سهمگین نخواهد بود و فقط افزایش موارد سرپایی را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش «وطنامروز»، نگرانیها از افزایش موارد ابتلا و فوت ناشی از کرونا همچنان در جامعه بویژه در میان خانوادههایی که دانشآموزان آنها در مدرسه حاضر میشوند، وجود دارد. این نگرانیها بیشتر از آن جهت است که رفتار کرونا بعد از سفرهای نوروزی و آغاز آموزشهای حضوری در مدارس فعلا قابل پیشبینی نیست و برای مشخص شدن آن تقریبا تا ۲ هفته دیگر باید منتظر باشیم.
دکتر نادر توکلی، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران در این باره اظهار داشت: هنوز آثار تعطیلات نوروزی بر روند کرونا مشخص نیست. احتمالا اگر قرار باشد موج هفتم به وقوع بپیوندد این زمان برای هفته اول اردیبهشتماه پیشبینی میشود اما خیلی بعید است این موج مرگومیر را افزایش دهد، زیرا میزان واکسیناسیون در کشور قابل توجه بوده است. آمارهای ما در این باره نشان میدهد حدود ۶۰ درصد بستریها در سنین بالای ۵۰ سال هستند و عمده مرگومیرها هم در سنین بالاتر از ۶۰ سال و کسانی که بیماری زمینهای دارند، رخ میدهد.
وی به ایسنا گفت: موضوعی که در دهه دوم فروردین با آن مواجه شدیم افزایش موارد سرپایی ابتلا به کرونا در استان تهران بود که اکنون این تعداد بشدت افزایش یافته است؛ البته هنوز منجر به افزایش بستریها نشده است. تعداد مراجعان حوزه درمان به حدود ۳۵۰۰ نفر در روز رسیده و این در حالی است که پیشتر این عدد حتی به زیر ۲۰۰۰ مراجعه هم رسیده بود. در حال حاضر تعداد کل بستری در استان تهران کمتر از ۱۰۰۰ نفر است و مرگومیر هم که به زیر ۱۰ نفر در روز رسیده بود، اکنون بین ۱۳ تا ۱۵ مورد در روز در نوسان است.
توکلی افزود: علائم فعلی بیماران مانند آبریزش بینی، سرفه، گلودرد و سردرد نشان میدهد درصدی ویروس کرونای اُمیکرون و درصدی هم آنفلوآنزا در گردش است. معاون درمان ستاد کرونای استان تهران در ادامه با تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونا، تصریح کرد: در دنیا ثابت شده است افرادی که واکسن دوز سوم را تزریق کردهاند تقریبا ۳۰ تا ۵۰ برابر نسبت به افرادی که واکسینه نشدهاند، مرگومیر کمتری داشتهاند، بنابراین توصیه به تکمیل واکسیناسیون مهمترین عامل پیشگیری از بیماری شدید است و میتواند حاشیه امن ایجاد کند.
توکلی تاکید کرد: مسافرتها و دید و بازدیدها در عید آزادانه انجام شد و طبیعتا این امر موجی از افزایش ابتلا را ایجاد کرده است اما اینکه بخواهیم تحت عنوان پیک هفتم از آن یاد کنیم، هنوز زود است. ما در حال ارزیابی هستیم تا روند هفته آینده را شاهد باشیم.
* صادرات واکسن ایرانی به ۱۰ کشور آفریقایی
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر دستاوردهای کنترل کرونا در کشور تاکنون، به موفقیتهایی که در زمینه واکسیناسیون این بیماری رخ داده است اشاره کرد و گفت: امروز ۶ مجموعه واکسنسازی علیه کرونا در کشور فعال است و واکسن ایرانی به ۱۰ کشور آفریقایی صادر خواهد شد.
دکتر بهرام عیناللهی اظهار داشت: از اول دولت سعی ما بر این بود که کمتر حرف بزنیم و بیشتر عمل کنیم. در روزهای نخست دولت، روزانه بیش از ۵۰ هزار بیمار «کووید-۱۹» شناسایی میشدند و بیش از ۷۰۰ نفر فوت میکردند که فاجعه انسانی بود اما دولت با قدرت وارد کنترل کرونا شد و واکسیناسیون را به بحثهای سیاسی و FATF گره نزد و با قدرت، واردات و تزریق واکسن را پیگیری کردیم.
وی تصریح کرد: یکی از دلایل موفقیت دولت در کنترل کرونا و واکسیناسیون، حضور و مشارکت مردمی بود و تا امروز بیش از ۱۴۷ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. هر طرحی که با مشارکت مردم همراه باشد، حتما به موفقیت میرسد.
* آخرین آمار ابتلا و فوت
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 19 فروردین ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۱۸۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۶۸ نفر از آنها بستری شدند. بدین ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۹۲ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 36 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری نیز در کشور به ۱۴۰ هزار و ۵۲۸ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۰۹ هزار و ۹۶۷ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که یکهزار و ۵۹۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۹۰۱ هزار و ۴۳ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
گفتنی است در حال حاضر 36 شهرستان در وضعیت قرمز، 59 شهرستان در وضعیت نارنجی، 295 شهرستان در وضعیت زرد و 58 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۴۷ هزار و ۳۵۵ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۲ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۴۷۰ هزار و ۴۶۰ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۸۸۷ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۲۸ هزار و ۶۴۷ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
معاونت حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتشنشانی شهرداری تهران:
مدارس تهران تأییدیه ایمنی ندارند
بسیاری از مدارس کشور از ایمنی لازم برخوردار نیستند، در این میان اما تهران به عنوان پرجمعیتترین شهر ایران دارای بیش از 2 هزار مدرسه ناایمن است. معاون حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ضمن تاکید بر ناایمن بودن مدارس پایتخت گفت: بر اساس بررسیای که انجام شد به ترتیب بدترین شرایط ایمنی مربوط به مدارس مناطق ۱۵، ۳، ۲۰ و ۴ است. کامران عبدولی درباره بازدیدهایی که سازمان آتشنشانی تهران قبل و پس از شیوع کرونا از مدارس انجام داده است، اظهار کرد: سازمان آتشنشانی تهران نه فقط مدارس، بلکه به صورت مستمر از ساختمانهای ناایمن شهر تهران بازدید میکند. وی ادامه داد: متاسفانه میتوان گفت که مدارس تهران در شرایط ناایمنی قرار دارند. براساس آماری که از سازمان نوسازی مدارس شهر تهران دریافت کردیم، تاکنون حدود ۲۰۰۰ مدرسه به ما معرفی شده، البته تعداد مدارس بیش از این است و حدود ۲۵۰۰ مدرسه وجود دارد که مابقی آن ۵۰۰ مدرسه در وضعیت ناپایدار و تخریب هستند. وی خاطرنشان کرد: چندین بار آمار و آدرس ۲۰۰۰ مدرسه را به صورت کامل درخواست کردیم اما هنوز برای ما ارسال نشده است؛ با این حال سازمان آتشنشانی به صورت خودجوش و میدانی در شهر حضور پیدا کرده و در قالب طرحهای مختلف از جمله طرحهای نظام بازرسی و ایستگاهمحوری حدود ۹۳۰ مدرسه ناایمن را شناسایی کرده است. برای تمام این ۹۳۰ مدرسه دستورالعمل ایمنی و اخطارهای متعدد ارسال شده است. عبدولی با بیان اینکه عمده ۹۳۰ مدرسه شناسایی شده دولتی هستند، گفت: از این مدارس درخواست کردیم به آتشنشانی مراجعه کنند و پرونده تشکیل دهند اما متاسفانه از این تعداد فقط ۱۱ مدرسه برای تشکیل پرونده مراجعه کردهاند و سایر موارد مراجعهای نداشتهاند. ۱۱ مدرسهای هم که مراجعه کردند هیچ کدام به مرحله دریافت تاییدیه ایمنی نرسیدهاند، یعنی میتوان گفت که متاسفانه هیچ کدام از مدارس تهران تاییدیه ایمنی و آتشنشانی ندارند. از نظر آتشنشانی ساختمانی که تاییدیه ایمنی ندارد، ناایمن محسوب میشود و این آمار واقعا وحشتناک است.
معاون حفاظت و پیشگیری حریق آتشنشانی تهران در ادامه اظهار کرد: مراکز آموزشی باید در مرحله ساخت از نظر ضوابط ایمنی و آتشنشانی کنترل میشدند که نشدهاند و فاقد حداقلهای ایمنی هستند. با توجه به این موضوع تا زمان ایمنسازی بهترین راهکار فراگیری مهارتهای چگونگی مقابله با حریق و حوادث به مربیان، معلمان، سرایدار و نگهبان این مدارس است. سازمان آتشنشانی آمادگی خود را جهت بازدید، صدور دستورالعمل متناسب با شرایط مدرسه و مشاوره لازم جهت اجرای ضوابط ایمنی اعلام میکند. به گفته وی، با توجه به تجمعی بودن و اینکه همتی برای ایمنسازی مراکز آموزشی وجود ندارد، این مراکز در دسته اماکن پرخطر طبقهبندی میشوند. وی افزود: برخی مدارس در معابر باریک واقع شدهاند که خودروهای آتشنشانی در زمان حریق و حوادث نمیتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند. عبدولی با بیان اینکه خوشبختانه هنوز حادثه پرخطری در مدارس تهران رخ نداده است اما اگر این اتفاق بیفتد احتمال وقوع یک فاجعه انسانی وجود دارد، گفت: حوادثی که در مدارس اتفاق میافتد تبعات روحی، روانی و اجتماعی بسیاری به دنبال دارد که حتی قابل تصور نیست.
ارسال به دوستان
اخبار
ثبت تخلف ۱۸۵ مدرسه به دلیل اجرا نکردن آموزش حضوری
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش ضمن اعلام دلایل غیبت ۱۶ درصدی دانشآموزان در کلاسهای درس در ۲ روز ابتدایی بازگشایی مدارس، از تخلف ۱۸۵ مدرسه در ۲۴ استان کشور به علت «سر باز زدن از آموزش حضوری» خبر داد. صادق ستاریفرد با اشاره به بازدید میدانی انجام شده از مدارس به اعلام نتایج این بازرسیها در ۲ روز نخست حضوری شدن آموزشها پرداخت و اظهار کرد: نظارت و بازدیدهای میدانی در روزهای آتی تداوم دارد اما بر اساس گزارش احصا شده از بازرسیها در روزهای ۱۴ و ۱۵ فروردین از ۱۲ هزار و ۵۳۶ مدرسه بازدید انجام شد که تعداد مدارس پسرانه ۴۶۶۴، مدارس دخترانه ۵۲۸۳ و تعداد مدارس مختلط و چندپایه روستایی ۲۵۸۹ بود. وی افزود: مدارس بازدید شده هر سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم را در برگرفت. ستاری با بیان اینکه ۸۴ درصد دانشآموزان در مدارس حضور داشتند، گفت: در روز اول این نسبت ۸۳ درصد بود و در روز دوم یک درصد به آن افزوده شد. دلایل اصلی هم غیبت، بیماری و مسافرت ذکر شده بود. وی ادامه داد: میزان حضور کارکنان اداری مدارس ۹۸ درصد و کادر آموزشی ۹۹ درصد بوده است. میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی همکاران در مدارس ۹۸ درصد و در دانشآموزان نیز ۹۷ درصد بوده است.
***
بیش از ۵۱ هزار معلول هزینه ایاب و ذهاب دریافت کردند
سرپرست دفتر امور توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی گفت: ۵۱ هزار و ۸۱۸ نفر از هزینه ایاب و ذهاب ویژه افراد دارای معلولیت بهرهمند شدند و این هزینه به آنها پرداخت میشود. محسن ایروانی در گفتوگو با ایرنا افزود: هزینه ایاب و ذهاب به ازای هر فرد دارای معلولیت سالانه ۶۸۶ هزار تومان معادل میانگین ۵۷ هزار تومان در ماه است که اکنون به ۵۱ هزار و ۸۱۸ نفر خدمات با اعتبارات جاری پرداخت میشود. وی با بیان اینکه ۳۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت در نوبت دریافت خدمات ایاب و ذهاب هستند، خاطرنشان کرد: اکنون این هزینه برای افراد دارای معلولیت در تهران ماهانه ۸۰ هزار تومان، شهرستانهای استان تهران ۶۰ هزار تومان و سایر کلانشهرها هم ۸۰ هزار تومان است. سرپرست دفتر امور توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور به خدمات مناسبسازی خودروی افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت: سال گذشته خودروی ۹۰۱ نفر از افراد دارای معلولیت مناسبسازی شد. در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت در کشور تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.
***
تخفیف ۵۰ درصدی برای بازدید از برج میلاد در ماه رمضان
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان شهروندان میتوانند بلیتهای بازدید از طبقات مختلف برج میلاد را با تخفیف ۵۰ درصدی خریداری و از طبقات برج میلاد تا ساعت یک بامداد بازدید کنند. با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و ماموریت مجموعه گردشگری برج میلاد به منظور ایجاد فضایی برای سرگرمی و اوقات فراغت خوش در فاصله بین افطار تا سحر، مدیریت این مجموعه تسهیلات و برنامههای مختلفی را برای شهروندان تدارک دیده است که از جمله آنها فروش بلیت با تخفیف ۵۰ درصد برای بازدید از برج میلاد است. این تخفیف تا ۱۰ اردیبهشتماه در نظر گرفته شده است و شهروندان میتوانند از ساعت ۱۷ تا یک بامداد از مجموعه گردشگری و تفریحی برج میلاد بازدید کنند. فروش بلیت بعد از ساعت یک بامداد امکانپذیر نیست. در این طرح علاوه بر تسهیلات اعلامشده فوق، شهروندان میتوانند از برنامههای تدارک دیده شده در محوطه برج میلاد مانند چایخانه حرم رضوی، ویژهبرنامه کودکان در گذرگاه و اجرای موسیقی اقوام به صورت رایگان استفاده کنند.
***
باند قاچاق سلاح در خوزستان منهدم شد
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور از درگیری مسلحانه مرزبانان استان خوزستان با باند قاچاق سلاح و مهمات در منطقه مرزی هورالعظیم خوزستان خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی در این باره گفت: در راستای طرح انسداد مرزها و جلوگیری از قاچاق در نوار مرزی و به دنبال اطلاع مأموران هنگ مرزی دشت آزادگان مبنی بر ورود یک محموله سلاح جنگی از هورالعظیم به داخل خاک کشورمان، تحقیقات اطلاعاتی گستردهای جهت شناسایی و دستگیری عاملان در دستور کار مرزبانان قرار گرفت. وی افزود: در نتیجه ۷۲ ساعت تلاش بیوقفه مرزبانان غیور استان با همکاری سربازان گمنام امام زمان(ع) در مناطق مرزی و اجرای گشت و کمینهای هدفمند سرانجام باند مورد نظر پس از ورود به منطقه مرزی هورالعظیم در کمین مأموران قرار گرفت که در یک درگیری مسلحانه سنگین باند قاچاقچی مورد نظر منهدم و ۲ نفر از اشرار مسلح که در این درگیری زخمی شده بودند نیز دستگیر شدند. سردار گودرزی با بیان اینکه در این عملیات یک قایق موتوری نیز توقیف شد، افزود: در این درگیری مسلحانه ۳۰ قبضه سلاح جنگی و کلت کمری به همراه ۶۰ تیغه خشاب کشف شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|