|
هوای تهران دیروز دوباره آلوده شد
شاخص آلودگی هوای تهران دیروز روی عدد 103 قرار گرفت تا هوای این کلانشهر برای گروههای حساس جامعه آلوده گزارش شود. همچنین تهران از ابتدای سال ۲ روز هوای پاک، 16 روز هوای قابل قبول، 2 روز هوای آلوده برای گروههای حساس جامعه و یک روز هوای خطرناک داشته است.
ارسال به دوستان
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا: احتمالا در یکی دو هفته آینده شاهد افزایش موارد ابتلا، بستری و فوت خواهیم بود
کمین کرونا !
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز»: پروتکلهای بهداشتی رعایت شود، سویههای جدید در راه است
تعداد فوتیها و بستریهای کرونایی در شبانهروز منتهی به 23 فروردین در مقایسه با یک روز قبل از آن کاهش یافت اما با توجه به اینکه این آمار و ارقام در هفته گذشته پرنوسان بوده و بارها کاهش و افزایش داشته است، احتمال افزایش موارد ابتلا، بستری و فوت بویژه تا ۲ هفته آینده وجود دارد.
به گزارش «وطنامروز»، در شرایطی که کارشناسان و مقامات نظام سلامت، درباره احتمال وقوع موج هفتم کرونا در هفته اول اردیبهشت هشدار دادهاند، میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در سراسر کشور روند نزولی دارد و به حدود 48 درصد رسیده است. این موضوع در حالی است که مطابق هشدارهای کارشناسان، آثار احتمالی تعطیلات نوروزی بر روند شیوع کرونا تا یک یا ۲ هفته دیگر مشخص خواهد شد و مردم همچنان باید مراقب باشند.
در این باره، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا از افزایش میزان مراجعات به درمانگاهها بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و درباره احتمال بالا رفتن آمار ابتلا، بستری و فوت در هفتههای آینده هشدار داد.
حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: بر اساس مطالعات، تقریبا در تمام کشورهای دنیا به استثنای چند کشور، روند نزولی کرونا وجود دارد.
وی افزود: در فرانسه، هنگکنگ، استرالیا و کانادا بعد از پیک بیماری دوباره روند کرونا و ابتلا به این بیماری افزایش یافته است. در ایران نیز در یکی دو هفته اخیر شاهد افزایش حدود ۲۰ درصدی میزان مراجعات به درمانگاهها و بخش سرپایی هستیم و ممکن است در یکی دو هفته آینده شاهد روند رو به افزایش بستری و یکی دو هفته بعد از آن، افزایش میزان مرگ و میر باشیم اما این پیشبینیها هنوز دقیق نیست و باید یکی دو هفته دیگر روند بیماری و افزایش موارد سرپایی را پیگیری و رصد کنیم.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا یادآور شد: اخیرا ۲ سویه جدید «XD» ترکیبی از ویروس دلتا و اُمیکرون و «XE» ترکیبی از زیر سویه BA1 و BA2 شناسایی شده است. تاکنون ۱۶ نفر مبتلا به سویه XD در دنیا گزارش شده و مورد رصد سازمان جهانی بهداشت قرار دارد. حدود ۶۰۰ مورد ابتلا به سویه XE در انگلستان گزارش شده است اما فعلا جای نگرانی نیست چرا که گزارشهایی از این سویههای جدید در سایر کشورها هنوز ارائه نشده است.
جماعتی گفت: تاکید کمیته علمی کشوری کرونا در این شرایط - که شاهد بازگشایی مدارس و دانشگاهها هستیم - تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و دانشآموزان بویژه در گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال است. خوشبختانه میزان واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال به میزان قابل توجهی رسیده اما تاکید زیادی به تکمیل واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۱ و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس توسط اولیا و مربیان مدارس شد.
وی ادامه داد: در این شرایط لازم است رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس از سوی مدیران و عوامل مدارس از جمله استفاده از ماسک، شستوشوی مداوم دستها، حفظ فاصله فیزیکی و تهویه مناسب هوای کلاسها مرتبا پیگیری شود. از سوی دیگر دانشآموزانی که علائم عفونی و تب دارند نباید به مدرسه بروند و اگر تشخیص داده نشده یا در مدرسه دچار علائم شدند، مدیران مدارس به دانشآموزان اجازه دهند به منزل بروند و دوره قرنطینه دانشآموزان در منزل سپری شود.
در این باره دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: مطالعات نشان داده عفونت کرونا در حالت حاد، خفیف و در افراد بدون علامت و دارای تست پیسیآر مثبت، میتواند درصدی از بیماران کرونایی را به دیابت مبتلا کند. بنابراین افرادی که به کرونا مبتلا میشوند، حتما به پزشکان معتمد و متخصص مراجعه کنند و از نظر دیابت، مورد بررسی قرار گیرند چرا که حتی تا یک سال بعد هم امکان ابتلا به دیابت در این افراد وجود دارد.
مسعود مردانی، عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: اگر چه میزان مرگومیر و بستریهای بیماری «کووید-19» در کشور نزولی شده است اما این کاهش نباید طوری تلقی شود که بیماری کرونا تمام شده است، چرا که سویههای جدیدی اکنون در جهان مشاهده شده و باید مراقب بود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه هنوز هیچ سویه جدیدی پس از اُمیکرون به کشور وارد نشده است، اظهار داشت: هر چند سویههای جدیدی از بیماری «کووید-19» در برخی کشورها مشاهده شده است اما سویه غالب کرونا در ایران همچنان اُمیکرون است، این در حالی است که تکمیل واکسیناسیون کمک میکند ایمنی لازم برای کسانی که واکسینه شدهاند تا حدودی برقرار باشد.
مردانی ضمن هشدار نسبت به کاهش میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی به زیر 50 درصد خاطرنشان کرد: اگر چه سویههای جدید بیماری «کووید-19» خیلی تهدیدکننده نیستند اما توصیه میشود مردم همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و با خودمراقبتی حافظ سلامتی خود و دیگران شوند که این کار جز با استفاده دائمی از ماسک، تکمیل واکسیناسیون و انجام دستورالعملهای بهداشتی تا برچیده شدن کرونا ممکن نیست.
***
آمار روزانه جانباختگان ناشی از «کووید-19» به 28 نفر رسید
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۳ فروردینماه ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲ هزار و ۷۳۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۳۷۸ نفر آنها بستری شدند. مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۵۰۵ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۲۸ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۶۷۸ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۲۷ هزار و ۴۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که یکهزار و ۴۱۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۰ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۲۵۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 34 شهرستان در وضعیت قرمز، 69 شهرستان در وضعیت نارنجی، 291 شهرستان در وضعیت زرد و 54 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۱۱۶ هزار و ۴۱۰ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۳۷۴ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۱۶۳ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۹۵۵ هزار و ۹۴۷ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۹۷ هزار و ۱۰۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
وزیر کشور با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی:
محدودیت خاصی برای تجمعات شبهای احیا نداریم
وزیر کشور درباره تدابیر قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا برای مراسمات پیش روی ماه مبارک رمضان و شبهای احیا گفت: برای تجمعات ماه مبارک رمضان به غیر از رعایت شیوهنامههای قبلی محدودیت خاصی نداریم. شیوهنامهها نیز رعایت تهویه مناسب، زدن ماسک و حفظ فاصله اجتماعی است. همچنین عزیزانی که واکسن زدهاند و سطح ایمنی خوبی دارند در این مراسمات شرکت کرده و اگر واکسن نزدهاند نسبت به زدن واکسن اقدام کنند تا اجتماعات با ایمنی کامل برگزار شود.
به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در جلسه قرارگاه ستاد ملی کرونا درباره دوز سوم واکسن کرونا اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مبنای محاسبه ما در سامانه مدیریت هوشمند، دوز سوم واکسن است، لذا از این پس در ادارات، اصناف، رانندگان و مراکزی که کارکنان و کارمندان دارند، باید کنترل شوند که فرصت دوز سوم آنها فرا رسیده است یا خیر، چرا که مبنا دوز سوم در نظر گرفته خواهد شد و البته کسانی که فرصت دوز دوم آنها به پایان نرسیده نیز بر اساس دوز دوم محاسبه خواهند شد.
وزیر کشور با اشاره به شروع کلاسهای درس حضوری در دانشگاهها و مدارس ادامه داد: استقبال خوبی از کلاسهای درس حضوری شده است و البته تعداد اندکی از افراد در مدارس شرکت نکردهاند که باید خود را برسانند، چرا که عدم شرکت آثار سوء تحصیلی برای آنها و مسؤولیت قانونی برای وزارت آموزشوپرورش دارد.
به گفته وحیدی، از جمله تاکیدات این جلسه رعایت مقررات و شیوهنامههای بهداشتی اعم از زدن ماسک و رعایت تهویه و فاصله اجتماعی بوده است.
وی درباره وضعیت پاندمی «کووید-۱۹» در جهان نیز افزود: جز یک الی ۲ کشور، این روند در دنیا کاهشی است و نسبت به این کشورها نیز تایید شد که در مرز ورودی و خروجی حساسیت بیشتری به خرج داده شود.
ارسال به دوستان
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد
پوشش خودکار بیمهای برای دهای پایین
بر اساس قانون، تسهیلاتی تحت عنوان بیمه همگانی در کشور وجود دارد که افراد فاقد بیمه که امکان پرداخت حق بیمه ندارند، میتوانند از خدمات بیمه همگانی بهرهمند شوند. معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه بیش از ۶ هزار زوج نابارور تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار دارند، گفت: برای هر دوره درمان ناباروری ۵۵۰ هزار تا ۴ میلیون تومان در بخش دولتی و یک تا ۷ میلیون تومان در بخش خصوصی هزینه میشود. دکتر مهدی رضایی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از تعداد زوجهای نابارور در دست نیست ولی برآوردها بین 2.5 تا ۴ میلیون نفر است، بیان کرد: بیش از ۶ هزار زوج نابارور تحت پوشش سازمان بیمه سلامت ایران قرار دارند که نسبت به تعداد زوجهای نابارور در کشور آمار قابل توجهی محسوب نمیشود. وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ بر اساس قانون بودجه و مصوبه هیات وزیران، خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفت. بر این اساس تسهیلات نسبتا خوبی فراهم شده است به طوری که بیش از ۹۰ درصد هزینهها با تعرفههای دولتی و عمومی تحت پوشش قرار گرفته است. وی در ادامه با بیان اینکه زوج ناباروری که تحت پوشش هیچ گونه بیمهای نیستند، میتوانند با شرایطی تحت پوشش بیمه همگانی قرار گیرند، افزود: بر اساس قانون، تسهیلاتی تحت عنوان بیمه همگانی در کشور وجود دارد که افراد فاقد بیمه که امکان پرداخت حق بیمه ندارند، میتوانند از خدمات بیمه همگانی بهرهمند شوند. رضایی بیان کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۱ دهکبندی انجام شده است که بر اساس اطلاعات پایگاه وزارت رفاه، دهکهای پایین جامعه به سازمان بیمه سلامت معرفی شده و به صورت خودکار تحت پوشش بیمه قرار میگیرند. کسانی که بالای ۳ دهک اول باشند با پرداخت بخشی از حق بیمه میتوانند تحت پوشش بیمه قرار گیرند. وی با اشاره به اینکه اعتبارات خدمات ناباروری تقریبا همانند سال گذشته است، گفت: اعتبار لازم برای زوجهای ناباروری که بخواهند از خدمات درمانی بهرهمند شوند وجود دارد. خدمات تخصصی ناباروری در طول ۳ دوره تحت پوشش بیمه قرار دارد که حد معمول و معقول خدمت ناباروری است. ارسال به دوستان
اخبار
جریمه در انتظار تعقیبکنندگان آمبولانسها در معابر
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از جریمه خودروهای تعقیبکننده آمبولانسها در معابر خبر داد. آذر سال گذشته بود که رئیس اورژانس تهران از تجهیز آمبولانسهای پایتخت به دوربین پلاکخوان برای برخورد با افرادی که به آمبولانسها راه نداده یا اقدام به حرکت در پشت سر آمبولانسها میکنند، خبر داد. یحیی صالحطبری در گفتوگو با ایسنا گفته بود: «میخواهیم با پلیس راهور هماهنگ باشیم تا با خودروهایی که از عقب به دنبال اورژانس راه میافتند و با خودروهایی که میتوانند اما از جلو به آمبولانس راه نمیدهند، برخورد شود». همچنین معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی توضیحاتی در این باره ارائه کرده است. سرهنگ عینالله جهانی با بیان اینکه حرکت در پوشش یا تعقیب خودروهای امدادی ممنوع است، میگوید: برابر مقررات چنین رفتاری تخلف محسوب شده و جریمه ۳۰ هزار تومانی برای خودروی متخلف درپی خواهد داشت، البته رقم این جریمه بالا نیست اما این تخلف بسیار حادثهساز بوده و ممکن است منجر به تصادفات شدید رانندگی شود چرا که با توجه به ابعاد آمبولانس امکان دیدن مسیر از سوی راننده خودرویی که در تعقیب آمبولانس است وجود ندارد و در صورت ترمز ناگهانی آمبولانس احتمال وقوع تصادف و حتی تصادف زنجیرهای نیز افزایش پیدا میکند.
***
دستگیری ۷۱۲ سارق و مالخر در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۷۱۲ سارق و مالخر در اجرای پنجاه و چهارمین طرح رعد در پایتخت خبر داد. سردار حسین رحیمی در اجرای پنجاهوچهارمین مرحله از طرح رعد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: از نخستین روز آغاز سال ۱۴۰۱ طرحهای عملیاتی و میدانی پلیس برای تأمین امنیت نیز آغاز شد. ما امروز شاهد اجرای نخستین مرحله از طرح رعد در سال ۱۴۰۱ و پنجاهوچهارمین مرحله از آن از زمان شروع تاکنون بودهایم. این طرح پس از روزها کار اطلاعاتی، طی ۴۸ ساعت گذشته وارد فاز عملیاتی شده و در جریان آن مأموران پلیس ۳۳۷ حکم قضایی را به اجرا درآورده و ۷۱۲ نفر از سارقان، مالخران و افراد مرتکب دیگر جرائم را دستگیر کردند. رحیمی با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ سال ناامنی برای مجرمان خواهد بود، گفت: از جمله طرحهای ویژهای که امسال بر انجام آن تمرکز داریم ناامنسازی مراکز و کلونیهای حضور مجرمان و بالاخص مالخران و سارقان است. در همین راستا نیز از ابتدای امسال ۱۰۳ مورد پاتوق سارقان و مالخران که به محلی برای تبادل اموال مسروقه بدل شده بود شناسایی شد و با آن برخورد کردیم.
***
طرح عملیاتی پلیس فتا علیه شایعهسازان در فضای مجازی
معاون فرهنگی- اجتماعی پلیس فتای انتظامی کشور از اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا علیه شایعهسازی در فضای مجازی در همه واحدهای انتظامی پلیس فتا در سراسر کشور خبر داد و گفت: با عوامل تولید یا منتشرکنندگان اینگونه محتواها برابر قانون برخورد خواهد شد. سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر شاهد افزایش نسبی تولید و انتشار مطالب و محتوای صوتی و تصویری «شایعههای کذب در کشور با اهداف مغرضانه» هستیم، اظهار کرد: در راستای مقابله با این پدیده مجرمانه طرح عملیاتی در همه واحدهای انتظامی پلیس فتا در سراسر کشور آغاز شده است. وی با تاکید بر اینکه برخورد با شایعهسازان در اولویت ماموریتی پلیس فتا قرار دارد، ادامه داد: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی کاملا مشخص است سطح تولید و انتشار شایعات با اهداف مغرضانه، توطئه، تخریب روابط بینالمللی، ایجاد جو بیاعتمادی و القای حس ناامیدی در هموطنان صورت گرفته است. این مقام مسؤول بیان کرد: تمام جریانات خبری منتشره در این باره در فضای مجازی مرتبط با کشور ایران، در کارگروههای ویژه رصد و پایش پلیس فتا مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و در صورت مواجهه با موارد خلاف واقع و انتشار اخبار جعلی و کذب برخورد قضایی با شایعهسازان در دستور کار قرار میگیرد.
***
پلهای هوایی مکانیزه بعد از رفع عیب در اختیار مردم قرار میگیرد
معاون هماهنگی امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران با عذرخواهی از مردم تهران به خاطر وضعیت نامناسب پلهای هوایی گفت: پلهای هوایی مکانیزه بعد از رفع عیب در اختیار مردم قرار میگیرد. مهدی قربانی با عذرخواهی از مردم تهران به خاطر وضعیت نامناسب پلهای هوایی گفت: سازمان زیباسازی شهر تهران از اول فروردین ۱۴۰۱ پلهای هوایی مکانیزه را از معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تحویل گرفته تا بعد از رفع عیب و ایمنسازی کامل، آنطور که در شأن شهروندان است، پلها را در اختیار مردم قرار دهد. وی در ادامه با مرور وضعیت پلهای هوایی تهران در هنگام تحویل به سازمان زیباسازی گفت: طی کارشناسیهای صورت گرفته در همان روزهای نخست که پلها را تحویل گرفتیم، ۲۳۹ یونیت از مجموع ۵۰۱ پله برقی به دلیل نقص فنی و بخش دیگری به دلیل ایمنی پایین خاموش بودند. قربانی گفت: این پلهها در صورت ناایمن بودن، بسیار خطرناک هستند و حتی میتوانند جان شهروندان را به خطر بیندازند به همین دلیل شهرداری برای حفظ سلامت مردم تا رفع عیب و ایمنسازی، برخی از پلهها را خاموش کرده بود.
ارسال به دوستان
هشدار عضو شورای شهر تهران
برخی کوههای تهران ناپدید میشوند
برداشت بیرویه از کوههای بیبی شهربانو موجب حوادث و بحرانهای احتمالی آینده خواهد شد و نهادهای مسؤول باید هر چه سریعتر به این موضوع ورود کنند.
احمد صادقی، عضو شورای شهر تهران گفت: شهروندان تهرانی وقتی هر هفته در مسیر بزرگراه امام علی(ع) تردد میکنند و میخواهند به زیارت اموات بروند، شاهد ناپدید شدن کوهها هستند و هر هفته بخشی از جاذبههای طبیعی و گردشگری این مسیر ناپدید میشود.
صادقی افزود: متاسفانه برداشت بیرویهای که کارخانه سیمان تهران از ظرفیتهای بیبدیل این منطقه دارد یک اتفاق عجیب است که شاید در هیچ کجای دنیا در داخل یک شهر رخ ندهد.
وی ادامه داد: قطعاً نابود کردن این ذخایر طبیعی در آینده مسائل محیطزیستی را برای شهر تهران به وجود خواهد آورد و همچنین معرفی شهر ری به عنوان قطب گردشگری را به مخاطره خواهد انداخت.
صادقی گفت: ضرورت دارد ستاد یا کمیتهای با حضور سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و اداره کل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در این زمینه تشکیل شود تا موضوع برداشت بیرویه از کوههای بیبی شهربانو و جلوگیری از آن در دستور کار شهرداری قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: برداشت بیرویه از این ذخایر طبیعی یک هشدار است، هشداری برای رخ دادن حوادث و بلایای آینده و مشکلات زمینشناختی و مسائل عدیدهای که در پی آن به بار خواهد آمد.
عضو شورای شهر تهران افزود: موضوع تاسفبار دیگر این است که مردم ری میگویند این اقدام از سوی افرادی انجام میشود که زور کسی به آنان نمیرسد.
وی گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و اداره کل محیطزیست شهرداری تهران باید در این زمینه گزارشی تهیه کنند و توسط شهرداری تهران به مراجع قضایی و مراجع ذیصلاح ارسال شود تا جلوی این اتفاق را هر چه سریعتر بگیریم.
مدیریت شهری پنجم هیچ کاری برای تهران نکرد
همچنین در جلسه روز گذشته شورای شهر تهران، محمد آخوندی با انتقاد از عملکرد ضعیف مدیریت شهری پنجم شورا، عدم تنظیم سند تحویل و تحول را دلیلی بر ایجاد حاشیه و غرضورزی برخی اعضای سابق دانست.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اظهارات و انتقادات برخی اعضای شورای پنجم شهر تهران در روزهای اخیر، خطاب به آنها گفت: شما با شعار امید آمدید و مردم را ناامید کردید. آن وقت الان میگویید باید بر اساس موضوعات اساسی برای مردم کار شود. سوال من این است: شما در این زمینه چه کار کردهاید؟ توضیح دهید که در این زمینه چند واگن مترو و چند متر خط مترو اضافه کردید؟ درباره آلودگی هوای تهران چه اقدامی انجام دادید؟ برای موضوع اتوبوسها چه کاری انجام دادید؟
آخوندی با بیان اینکه دوره ۵ مدیریت شهری مسیر ۱۲ ساله مدیریت انقلابی و جهادی را متوقف کرد و هیچ کاری انجام نداد، افزود: مدیریت شهری جدید در این ۷ ماه به دنبال آواربرداری از وضعیتی است که شما درست کردید. حتی به انبار مترو رحم نشد که باید یکسری قطعات برای مواقع لزوم داشته باشد، که در زمان تحویل به مدیریت شهری جدید خالی بود.
وی با بیان اینکه این دوستان با توجه به ضعف ما در گزارشدهی مناسب زبان باز کرده و از پستوی خود پس از ۶ ماه (که خیلی زود است) خارج شدهاند، ادامه داد: این افراد باید در دادگاه افکار عمومی محاکمه شوند نه اینکه دوباره سخنرانی کنند که شهرداری و شورا باید دنبال چه کارهایی برود؟ میگویند باید شورا و شهرداری درباره آلودگی هوا برنامهریزی کنند. شما چرا در آن چند سال برنامهریزی نکردید؟
عضو شورای شهر تهران اظهار داشت: یکی از سران اصلاحطلب در روزهای اخیر به من اعلام کرد شورای پنجم آبروی ما را برد.
آخوندی با طرح این موضوع که بدهی سال ۹۶ با چه رقمی در سال ۱۴۰۰ به شهرداری جدید ارائه شده است، اظهار کرد: باید این گزارشها برای ثبت در تاریخ تهیه شود. یکسری انسان بیرون نشستهاند و عملکرد آنها معلوم است و مردم به همین دلیل از آنها دور شدند و ما باید مراقب باشیم و با وحدت عمل اقدام کنیم. چون اگر دچار حواشی شویم برخی افراد از این حواشی سوءاستفاده میکنند و اجازه نمیدهند روند خدماترسانی که در شهر شروع شده است، ادامه پیدا کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|