|
تمدید شرایط ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی تا عید فطر
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از ادامه ارائه تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای توقیفی تا عید فطر خبر داد. سردار محمدحسین حمیدی گفت: به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان و امیدآفرینی، ترخیص فوقالعاده انواع وسایل نقلیه توقیفی موجود در توقفگاههای تهران بزرگ و همچنین سراسر کشور با تسهیلات و شرایط ویژه در دستور کار پلیس راهور قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
تعداد فوتیهای روزانه کرونا پس از 26 ماه به کمتر از 15 نفر رسید؛ رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان ضروری است
نفس کرونا بریده؟
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: تکمیل واکسیناسیون و ضعیف شدن سویه موجود کرونا آمار فوتیها را کم کرده است
گروه اجتماعی: روز گذشته پس از گذشت ۲۶ ماه، تعداد مرگومیر روزانه بیماران «کووید-۱۹» به کمتر از ۱۵ نفر رسید و تعداد بستریها و ابتلای روزانه نیز در مقایسه با هفتههای اخیر کاهش محسوسی داشت. از سوی دیگر، در بسیاری از کشورهای جهان میزان تولید و ذخیره واکسن کرونا بیش از تقاضا و استقبال مردم است.
به گزارش «وطنامروز»، در شرایطی که کارشناسان منتظر وقوع موج هفتم کرونا در کشور طی روزهای ابتدایی اردیبهشتماه بودند، آمار فوت، ابتلا و بستری روزانه ناشی از این بیماری به طور محسوس و چشمگیری کاهش یافته است.
در شبانهروز منتهی به 4 اردیبهشتماه 13 بیمار کرونایی جان باختند تا تعداد فوتیها پس از گذشت حدود 26 ماه به کمتر از 15 نفر در 24 ساعت برسد. همچنین در ۲۱ استان، هیچ موردی از مرگومیر بیماران «کووید-۱۹» ثبت نشده و در ۸ استان، فقط یک مورد مرگ گزارش شده است.
بررسی مشخصات و شرایط نقشه کرونایی کشور نیز نشان میدهد فقط 2 شهر قرمز کرونایی وجود دارد و تعداد شهرهای زرد و آبی هم افزایش یافته است تا شاهد نگرانی کمتر و وضعیت بهتری از نظر شیوع کرونا ویروس باشیم.
در این باره عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه آمار فوتیها و بستریشدگان کرونایی در کشور کاهش یافته است اما این کاهش آمار را نباید به حساب آن دانست که کرونا تمام شده است و دیگر خطرآفرین نیست، چرا که هنوز هیچ بررسی کاملی در این باره نشده است که بشود روی آن قضاوت کرد.
سیدمرتضی خاتمی در گفتوگو با «وطنامروز» درباره علل کاهش میزان مرگومیر روزانه و مبتلایان به بیماری «کووید-19» به نسبت ماههای گذشته اظهار داشت: مجموعهای از عوامل چون انجام واکسیناسیون گسترده، توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی و ضعیف بودن سویه موجود کرونا، موجب شده است تا این بیماری همچون ۲ سال گذشته از قدرت کشندگی بالایی برخوردار نباشد و سیر نزولی را بپیماید.
وی در ادامه اظهار داشت: هر چند ضرباهنگ بیماری کووید در کشور به دلایلی که گفته شد مدتی است کند شده است اما چون هنوز معلوم نیست این بیماری چه ماهیتی دارد و مشخص نمیکند آیا دوباره جهش مییابد یا نه، بنابراین تا پایان این بیماری رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان باید ادامه داشته باشد. از طرفی چون سویه دیگر این بیماری در کشور چین ظاهر شده است همچنان باید از این بیماری ترسید و پروتکلها را رعایت کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از آنجا که مدارس و مراکز آموزشی و علمی بازگشایی شدهاند و تراکم جمعیت و فشردگی در این اماکن زیاد است، مدارس باید برای جلوگیری از شیوع این بیماری به موضوع رعایت پروتکلها توجه ویژه کنند تا هر چه زودتر از شر این بیماری خلاص شویم.
خاتمی تصریح کرد: اکنون که کرونا به نسبت ماههای گذشته ضعیف شده، نباید افرادی که تاکنون اقدام به انجام واکسیناسیون نکردهاند نسبت به تزریق دوز سوم بیتوجه شوند. توصیه میشود این افراد در اسرع وقت واکسیناسیون خود را تکمیل کنند، چرا که وزارت بهداشت درصدد است دور چهارم واکسیناسیون را به عنوان دوز یادآور تقویتی انجام دهد.
* دوز سوم را هرچه زودتر بزنید
هر چند آمار فوتیها و بستریهای روزانه کرونا در حال کاهش است اما در صورت عدم تزریق دوزهای یادآور و تقویتی و نیز بیتوجهی مردم به رعایت پروتکلها، احتمال افزایش این آمار وجود دارد.
میزان تزریق دوز سوم واکسن کرونا به رغم تاکیدها و هشدارهای مدیران و کارشناسان نظام سلامت همچنان پایین است. مطابق آمار رسمی کمتر از 27 میلیون نفر دوز سوم واکسن کرونا تزریق کردهاند، این در حالی است که میزان تزریق دوز اول بیش از 64 میلیون و دوز دوم بالای 57 میلیون است.
استقبال کم مردم از تزریق دوز سوم، نگرانی مدیران و کارشناسان نظام سلامت را به همراه داشته است. مطابق آمار رسمی، فقط حدود 40 درصد مردم دوز سوم را دریافت کردهاند که به هیچ وجه رضایتبخش نیست.
چندی قبل بود که کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اکنون حدود ۲۲ میلیون نفر از مردم که نوبت دوز سوم آنها فرارسیده با وجود برنامهریزی ویژه وزارت بهداشت و فراهم بودن همه امکانات، استقبالی برای تزریق واکسن یادآور نکردهاند.
به گفته وی، متاسفانه استقبال خوبی از سوی مردم برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا نشده و طبق آمارها، ۴۰ درصد مردم نوبت سوم این واکسن را دریافت کردهاند که این آمار روند مطلوبی ندارد و باید برای ترغیب مردم به تزریق دوز یادآور تلاش بیشتری شود و مردم به این موضوع بیشتر اهمیت دهند.
همچنین محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره عدم استقبال عمومی از دوز سوم واکسن کرونا گفت: در روزهای اوج بیماری کرونا در ماههای مرداد و شهریور ۱۴۰۰ شاهد مشارکت وسیع جامعه در واکسیناسیون علیه بیماری «کووید-۱۹» بودیم و حتی در برخی روزها بیش از یکونیم میلیون تزریق واکسن انجام میشد اما با افزایش پوشش واکسیناسیون نوبتهای اول و دوم و کاهش موارد بیماری بویژه با فروکش کردن موج ششم در ۲ ماه اخیر، موارد مراجعه گروههای هدف به پایگاههای واکسیناسیون کاهش داشته و به روزانه حدود ۶۰ الی ۷۰ هزار نفر رسیده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۶۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نوبت اول، ۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نوبت دوم و ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند. گرچه پوشش نوبتهای اول و دوم در افراد گروه سنی بالای ۵۰ سال، بالای ۹۰ درصد و نوبت سوم نیز بالای ۷۵ درصد است ولیکن در گروههای سنی زیر ۴۰ سال و بویژه در گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال شاهد بیشترین تعداد افرادی هستیم که هنوز برای دریافت نوبتهای بعدی واکسن مراجعه نکرده و تأخیر دارند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت همچنین گفت: مطالعات بینالمللی انجامشده نشاندهنده این است که دریافت نوبت سوم واکسن، میزان بستری در بیمارستان به علت ابتلا به سویه جدید اُمیکرون را تا بیش از ۸۰ درصد کاهش میدهد، در حالی که در سویه دلتا که قبلا در جهان رایج بود دریافت ۲ نوبت واکسن همین میزان ایمنی را ایجاد میکرد. برای محافظت علیه سویه اُمیکرون دریافت نوبت سوم واکسن لازم است، بنابراین از عموم هموطنان دعوت میشود در نخستین فرصت برای تکمیل برنامه واکسیناسیون خود علیه بیماری «کووید-۱۹» اقدام کنند.
* توقف تولید واکسن آسترازنکا
واکسن کرونا که یک سال قبل در بسیاری از کشورهای جهان در دسترس نبود یا برای دسترسی به آن محدودیت وجود داشت، اکنون بیش از نیاز مردم جهان تولید میشود و بخش قابل توجهی از آن بدون استفاده مانده است. یکی از مهمترین خبرهای این روزها درباره واکسن این است که بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد.
مدیر اجرایی موسسه سرم هند چند روز پیش گفت: «تولید نسخه بومی واکسن «کووید-۱۹» آسترازنکا به دلیل کاهش تقاضا متوقف شده است».
این اظهارات در حالی است که موسسه سرم هند بیش از یک میلیارد دوز واکسن کوویشیلد (نسخه بومی آسترازنکا) تولید کرده و تامینکننده اصلی برنامه جهانی واکسیناسیون کرونا در کشورهای فقیر بوده است.
از سوی دیگر، در حال حاضر انبوهی از واکسنهای کرونا در جهان وجود دارد. فدراسیون بینالمللی تولیدکنندگان و انجمنهای دارویی اعلام کرده است از اواسط سال گذشته تولید جهانی واکسن از میزان تقاضا فراتر رفته و این شکاف همچنان در حال افزایش است.
***
13 فوتی و 528 مبتلا در روز
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در شبانهروز منتهی به ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۲۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۱۳۶ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران «کووید-19» در کشور نیز به ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۰ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۱۳ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۹۷۵ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۹۵۴ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که یکهزار و ۴۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۰ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۵۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 2 شهرستان در وضعیت قرمز، 48 شهرستان در وضعیت نارنجی، 323 شهرستان در وضعیت زرد و 75 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۸۳۷ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۱۹۴ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۸۸۴ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۶۳۱ هزار و ۹۱۵ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز منتهی به ۴ اردیبهشت، ۳۱ هزار و ۲۲۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
***
از آبان ۱۴۰۰ خرید خارجی واکسن کرونا نداشتیم
بنا بر اعلام مقامات وزارت بهداشت، واردات واکسن کرونا به پایان رسیده است و حدود 50 میلیون دوز ذخیره واکسن داریم.
کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت در این باره گفت: در ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوب شد که از خارج واردات واکسن نداشته باشیم جز اینکه اهدایی باشد. باید برای آینده فکر کرده و سیاستگذاری مناسبی داشته باشیم. در حال حاضر ۵۰ میلیون دوز واکسن موجود است که ۲۴ میلیون دوز آن چینی است. وی افزود: شرکتهای واکسنساز داخلی هم به تعداد بسیار انبوهی واکسن دارند که مجوز صادرات کلی را هم دریافت کردهاند و در حال حاضر همه شرکتها برای صادرات اقدام میکنند.
به گفته حیدری، اگر واکسن لازم باشد میتوان از ظرفیت شرکتهای واکسنساز داخلی که کیفیت بسیار خوبی هم دارند، استفاده کرد. همچنین رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر هیچ کمبودی از نظر واکسن در کشور وجود ندارد.
محمد مهدیگویا در پاسخ به اظهارات شرکتهای داخلی تولید واکسن در کمیسیون بهداشت مجلس گفت: خرید واکسن داخلی مطابق قرارداد با شرکتهای داخلی انجام میشود. تمام قراردادهایی که وزارت بهداشت برای خرید واکسن از شرکتهای داخلی بسته، کاملا مشخص است و بر اساس همان قراردادها خریدهایش را سال گذشته انجام داده و امسال نیز انجام میدهد.
وی با تاکید بر اینکه همه شرکتهای تولیدی واکسن از این قراردادها اطلاعات کافی دارند، تصریح کرد: وزارت بهداشت از آبان ۱۴۰۰ تاکنون هیچگونه خرید خارجی واکسن نداشته است.
ارسال به دوستان
اخبار
تعداد اتوبوسهای فعال تهران کمتر از ۱۵۰۰ دستگاه است
رئیس کمیسیون حملونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه وضعیت اتوبوسرانی اصلا خوب نیست، گفت: تعداد اتوبوسهای فعال تهران به کمتر از ۱۵۰۰ دستگاه رسیده است. سیدجعفر تشکریهاشمی دیروز پس از گزارش شهردار تهران گفت: یکسری از وظایف در شهرداری ذاتی است و باید این وظایف بخوبی انجام شود. باید بگویم که ما از مدیران گذشته گلایهمند بودیم که 6۵۰۰ اتوبوس را به 2۵۰۰ اتوبوس کاهش دادند اما با کمال تاسف اعلام میکنم که در حال حاضر وضعیت اتوبوسرانی اصلا خوب نیست و در زمان ما تعداد اتوبوسهای فعال به کمتر از 1۵۰۰ دستگاه رسیده است، به این مساله توجه کنید و از مدیران توضیح بخواهید. وی افزود: آمار خرابی مترو خیلی زیاد شده و مسافران دقایق طولانی منتظر میمانند، این در حالی است که گفته شده بود ۷ هزار میلیارد تومان برای خرید قطعات از طریق بانک شهر تامین شده است اما باید این کار سرعت داده شود، چرا که هنوز محصولی دریافت نشده است.
***
اعلام شهریه مدارس غیردولتی در اردیبهشت
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش جزئیاتی از راهاندازی «مدرسه شیشهای» ارائه کرد و از مشخص شدن شهریه سال تحصیلی آتی مدارس غیردولتی در اردیبهشتماه خبر داد. احمد محمودزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره طرح «مدرسه شیشهای» توضیح داد و اظهار کرد: تمام فرآیندهای تعلیم و تربیت در مدارس غیردولتی باید شفاف باشد که شعار دولت سیزدهم نیز هست. وی افزود: مردم باید احساس کنند که مدارس غیردولتی شفاف عمل میکنند و عملکرد آنها قابل بررسی و در معرض دید عموم است. باید مشخص باشد که دقیقا قرار است چه میزان شهریه دریافت کنند و این شهریه برای چه اموری صرف میشود. معلم، دانشآموز، اولیا و ما به عنوان واسط میان موسسان و اولیا به این فرآیند توجه داریم. رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش درباره زمان اعلام شهریه مدارس غیردولتی نیز عنوان کرد: بخشنامه مربوط به تعیین شهریه ارسال شده و فرآیندهای مربوط از سوی موسسان در حال انجام است، شهریه در اردیبهشتماه نهایی و اعلام میشود.
***
احداث ۲ پارک جنگلی بین ایران و عراق برای کنترل ریزگردها
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از ایجاد ۲ پارک در مرز ایران و عراق در مسیر زائران اربعین به منظور کنترل ریزگردها خبر داد. مسعود منصور در گفتوگو با ایسنا درباره پروژه سیدالشهدا اظهار کرد: بخشی از این طرح در عراق و در مسیر زوار اربعین و بخشی دیگر از آن در ایران قرار دارد. طبق پیشبینیهای انجام شده ۱۵ هزار هکتار جنگلکاری درون ایران و ۱۵ هزار هکتار جنگلکاری در عراق انجام میشود که ۸۲ کیلومتر از طول آن در داخل عراق طراحی شده است و در ۲ طرف جاده و در ۲ ستون ۵ ردیفه نهالکاری انجام خواهد شد. وی ادامه داد: احداث ۲ پارک ۱۹۰۰ هکتاری در عراق طراحی شده است و امیدواریم امسال وارد فاز اجرایی شود، البته آغاز این اقدام بسیار بستگی به توافقات و رایزنیهای ۲ کشور دارد. وی با بیان اینکه این اقدام ۲ هدف را دنبال میکند، اظهار کرد: هدف اول توسعه فضای سبز و کنترل ریزگردهاست و هدف دوم که ارزش بسیار زیادی دارد این است که این پارک در مسیر زوار امام حسین(ع) است و امیدواریم وزارت کشور و سایر دستگاهها و وزارت خارجه عراق هم همکاری کنند تا برنامه تدوین شده اجرا شود.
***
پلنگ سرگردان قائمشهر تلف شد!
مشاور رسانهای یگان حفاظت سازمان محیطزیست از تلف شدن پلنگ زندهگیری شده در قائمشهر خبر داد. به گزارش تسنیم، صبح دیروز یک قلاده پلنگ بالغ در قائمشهر رؤیت شد که با تلاش ماموران محیطزیست و آتشنشانان پس از 4 ساعت با دارت زندهگیری شد اما بهرغم زندهگیری، این پلنگ تلف شد! در رابطه با تلف شدن این قلاده پلنگ، مجید غضنفری، مشاور رسانهای یگان حفاظت سازمان محیطزیست به تسنیم گفت: با وجود اینکه پلنگ توسط مأموران یگان حفاظت سازمان محیطزیست زندهگیری شده بود اما به واسطه آسیبهایی که قبل از زندهگیری برای جلوگیری از آسیب زدن پلنگ به مردم به این جانور وارد شده بود، پلنگ تلف شد. به نظر میرسد قبل از عملیات زندهگیری و بیهوش کردن پلنگ، برای جلوگیری از درگیری پلنگ با مردم، این حیوان با سلاح دیگری مجروح شده بود.
***
ساعت رسمی کشور سال ۱۴۰۲ تغییر نمیکند
عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: با توافقی که با دولت شد ساعت رسمی کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ تغییر نخواهد کرد. ابوالفضل ابوترابی به ایرنا گفت: در جریان بررسی و اصلاح مصوبه مجلس درباره عدم تغییر ساعت رسمی کشور که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته بود، در کمیسیون توافق کردند ساعت رسمی کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ ثابت بماند و تغییر نکند. وی افزود: دولت از ابتدای سال آینده فقط میتواند ساعت کاری ادارات دولتی را تغییر دهد و نمیتواند ساعت رسمی کشور را به عقب یا جلو بکشد.
ارسال به دوستان
کارشناس هواشناسی پیش بینی کرد
ادامه بارشها تا روزهای پایانی هفته
به دنبال ورود سامانه بارشی جدید که از عصر روز گذشته وارد کشور شده است، اغلب استانهای کشور بویژه استانهای غربی، شمال غرب و دامنههای زاگرس مطابق پیشبینی هواشناسی با بارش باران به صورت پراکنده مواجه خواهند شد و این بارشها تا پایان هفته جاری ادامه دارد. فریبا گودرزی، کارشناس هواشناسی دیروز درباره آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: اکنون شاهد فعالیت سامانه بارشی در استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستانوبلوچستان هستیم که بارشهای پراکنده در این مناطق را به همراه دارد و اواخر وقت امشب (یکشنبه) این سامانه بارشی از کشور خارج میشود. وی ضمن اشاره به اینکه مجددا سامانه بارشی دیگری بعدازظهر امروز (یکشنبه) از سمت غرب وارد کشور میشود، ادامه داد: امشب (یکشنبهشب) برای بخشهایی از کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، همدان، گیلان، مازندران، ارتفاعات جنوبی البرز در زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان و ارتفاعات و دامنههای زاگرس رگبار باران همراه با گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود و در مناطق مستعد، بارش تگرگ رخ خواهد داد. این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه روز دوشنبه 5 اردیبهشت بر شدت فعالیت این سامانه بارشی افزوده میشود، به میزان گفت: در این روز گستره بارشها نیمه شرقی کشور، سواحل غربی دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز و ارتفاعات و دامنههای جنوبی زاگرس را دربر میگیرد و در این مناطق انتظار بارندگی را داریم. گودرزی ضمن تاکید بر اینکه امروز (دوشنبه) شدت بارش در حد هشدار نارنجی است، افزود: در استانهای چهارمحالوبختیاری، لرستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، جنوب همدان، شمال خوزستان، ارتفاعات جنوبی اصفهان، نیمه جنوبی آذربایجان شرقی و قسمتهای شرقی کهگیلویهوبویراحمد بارشها از شدت بیشتری برخوردار هستند و احتمال آبگرفتگی معابر، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و لغزندگی جادهها در این مناطق وجود دارد، از این رو توصیه میکنیم با توجه به وزش باد شدید مردم از فعالیتهای کوهنوردی، جابهجایی عشایر کوچرو و پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمانهای نیمهکاره خودداری کنند. وی با اشاره به اینکه بارشها تا روزهای پایانی هفته ادامه دارد، متذکر شد: طی ۳ روز آینده در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید رخ میدهد که میتواند منجر به خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد شود. این کارشناس سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت آب و هوایی تهران توضیح داد: در روزهای آینده برای ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان رگبار و رعد و برق پیشبینی میشود. ارسال به دوستان
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تأکید کرد
لزوم اجرای همایشهای خانوادگی در پایتخت
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از برگزارکنندگان نمایشگاه قرآن تقدیر کرد و گفت: شهرداری برای اوقات فراغت مردم برنامهریزی کند.
محمد آخوندی در جریان شصتمین جلسه شورای شهر تهران طی تذکری ضمن تشکر از وزارت ارشاد به منظور برپایی نمایشگاه قرآن، این نمایشگاه را یک همایش بزرگ خانوادگی دانست و گفت: هماکنون شهر تهران میزبان همایش بزرگ فرهنگی و اجتماعی نمایشگاه قرآن است؛ نمایشگاهی که طی چند سال گذشته تعطیل بود و حالا به همت وزارت ارشاد اسلامی و معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه برگزار شده و این اقدام جای تقدیر و تشکر دارد.
وی با بیان اینکه طی ۳ شب گذشته بیش از چند ده هزار نفر از این نمایشگاه بازدید به عمل آوردند، افزود: از نمایشگاه قرآن طی روزهای گذشته بازدید داشتم و مشاهده کردم که استقبال قابل توجهی از این رویداد فرهنگی شده است. آخوندی ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه و استقبال بسیار خوب خانوادهها و همه اقشار از آن نشان میدهد اگر کار خوب و برنامهریزی خوب در این حوزهها انجام شود، مردم به بهترین شکل به استقبال آن خواهند آمد.
وی با اشاره به نزدیک بودن به فصل تابستان گفت: مدیریت شهری با توجه به فرصت باقیمانده تا تابستان میتواند اقدامات شایستهای را در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، ورزشی، هنری و... برای خانوادهها برنامهریزی کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در این زمینه حتما شهرداری از نظرات شورای شهر و کمیسیونهای تخصصی استفاده و تاییدیههای لازم را دریافت کند. ما برای سال ۱۴۰۱ بودجه مناسبی را برای این اقدامات در نظر گرفتهایم.
وی در ادامه ضمن تقدیر از شهرداری تهران بابت همکاری در برگزاری نمایشگاه قرآن و مجموعه فعالیتهای سازمان زیباسازی برای آمادهسازی شهر برای ضیافت ماه مبارک رمضان گفت: متاسفانه میبینیم حتی اگر دوستان در حوزه قرآن هم در شهر تهران فعالیت تبلیغاتی داشته باشند باز هم مورد اعتراض عدهای که حتی استاد دانشگاه هم هستند، قرار میگیرند که چرا میگویید به امید خدا کارها را انجام میدهیم و چرا آیات قرآن را در سطح شهر برای یادآوری مردم نصب میکنید. آوردن نام خدا در سطح شهر مورد اعتراض این افراد است و اینها میخواهند رویکرد به مانند رویکرد ۴ سال قبل باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|