|
استقرار میز خدمت پلیس در مساجد پایتخت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برپایی میزهای خدمت پلیس در مساجد بزرگ پایتخت برای تسریع در خدمتگزاری به شهروندان خبر داد. سردار حسین رحیمی با تاکید بر اینکه با برگزاری میز خدمت، ما برای حل مشکلات مردم پیشقدم میشویم و سراغ آنان میرویم، گفت: همچنان که امام راحل مساجد را سنگر میدانستند از ظرفیت عظیم مساجد میتوان خدمات بسیاری را به مردم ارائه و مشکلات آنها را حل کرد.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: در شروع کار دولت روزانه ۷۰۰ نفر جان خود را از دست میدادند اما با انجام واکسیناسیون آن فاجعه کنترل شد
ساخت واکسن تا مرگ کرونا
میزان ذخیره واکسنهای وارداتی و تولید داخل 50 میلیون دوز اعلام شده است اما با توجه به احتمال اوجگیری کرونا ویروس در آینده و نیزتاریخ انقضای یک ساله واکسنها، کارشناسان خواستار تولید بیشتر واکسن برای ذخیره احتیاطی هستند. به گزارش «وطن امروز» اگر چه واکسیناسیون عمومی در کشور به طور وسیعی انجام شده است اما همچنان خیلیها دوز سوم را تکمیل نکردهاند، این در حالی است که طبق گفته وزیر بهداشت دوز یادآور تقویتی چهارم نیز تا چند ماه آینده به گروههای حساس و کادر درمان تزریق خواهد شد.
در این میان آمار فوتیها و مبتلایان روزانه کرونا در مقایسه با ۲ روز گذشته، اندکی افزایش داشت اما در مجموع و در مقایسه با هفتههای اخیر، به طور میانگین تغییر محسوسی نداشته است.
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 6 اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یکهزار و ۳۰۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۵۱ نفر از آنها بستری شدند. بدین ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۸ هزار و ۴۲۴ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۲۸ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۲۴ نفر برسد.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۷۲ هزار و ۲۸۶ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۹۹۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۰ میلیون و ۹۱۴ هزار و ۵۸۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 2 شهرستان در وضعیت قرمز، 48 شهرستان در وضعیت نارنجی، 323 شهرستان در وضعیت زرد و 75 شهرستان در وضعیت آبی بیماری «کووید-19» قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۱۸۳ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۹۵۶ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۶۷۵ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۸ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۸۱۴ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۴۶ هزار و ۵۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه سلامت مردم نیاز به همکاری همگانی دارد، نقش رسانهها و خبرنگاران در این زمینه را مهم دانست.
دکتر بهرام عیناللهی در ضیافت افطار با خبرنگاران ظهار داشت: در نظام سلامت، عوامل مختلفی بر سلامت جامعه اثرگذار است و تامین سلامت، فقط محدود به وزارت بهداشت نیست بلکه هر سازمان، ارگان و حتی کارخانهای باید پیوست سلامت داشته باشد. وی ادامه داد: در شروع کار دولت با هجمه سنگین کرونا روبهرو بودیم و روزانه ۵۰ هزار بیمار شناسایی میشدند و ۷۰۰ نفر نیز جان خود را از دست میدادند و یک فاجعه در کشور رقم خورده بود اما به لطف الهی و با همکاری مردم، تلاشهای مدافعان سلامت و ترغیب مردم توسط رسانهها برای واکسیناسیون، تامین واکسن خارجی و داخلی در ۶ مجموعه واکسنسازی داخلی، وضعیت بهبود یافت و آن فاجعه کنترل شد؛ تا جایی که امروز بیش از ۱۴۸ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* ۳۵ میلیون دوز واکسن کرونا؛ نیاز اولیه امسال
رئیس هیات امنای صرفهجویی ارزی با بیان اینکه اعلام نیاز اولیه برای واکسن کرونا در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۳۵ میلیون دوز بوده است، گفت: در حال حاضر تنها منبع تامین واکسن کرونا در کشور، تولیدکنندگان داخلی واکسن هستند و برنامهای برای خرید خارجی واکسن کرونا وجود ندارد.
حسین صفوی درباره وضعیت خرید واکسن کرونا از تولیدکنندگان داخلی گفت: قاعدتا با توجه به میزان مصرف واکسنها این عدد قابل تغییر است، بنابراین طبق اعلام نیازی که انجام میشود، تامین واکسن هم از تولیدکنندگان داخلی انجام میشود. وی تاکید کرد: شرکتهای تولیدکننده داخلی واکسن به عنوان یکی از داراییهای بسیار مهم در کشور و مستلزم حمایت هستند.
* دولت ریسک تولید واکسن ایرانی را بپذیرد
همچنین عضو کمیته ملی واکسیناسیون کرونا با اشاره به کاهش تقاضای جهانی واکسن کرونا، این موضوع را چالش این روزهای عرصه واکسنسازی خواند و درباره سرنوشت واکسنهای ایرانی گفت: اینکه ادامه تولید واکسنهای ایرانی به چه صورت باشد یک تصمیم سیاسی است؛ نباید ریسک را به واکسنساز تحمیل کرد بلکه مانند سایر کشورها باید ریسک را به سمت دولت برد و لازم است واکسنسازها حفظ شوند.
دکتر مصطفی قانعی درباره آخرین اخبار واکسنهای ایرانی کرونا اظهار داشت: خوشبختانه اکنون قرارداد واکسنهای تولید شده بسته شده است و بخشی از آنها مانند واکسن اسپایکوژن، کووپارس، نورا، فخرا و... توسط سازمان غذا و دارو یا هیات امنای ارزی خریداری شده است. این واکسنها اکنون در انبار موجود هستند. آمار دقیقی ندارم اما تصور میکنم هر واکسنی حداقل یک تا ۵ میلیون دوز قرارداد خرید داشته است که پول آن باید پرداخت شود.
قانعی با اشاره به اهمیت کامل بودن سبد واکسیناسیون ایران به ایسنا گفت: باید همه انواع واکسن اعم از واکسن با ساختار ویروس کشته شده، پروتئینی و... در سبد واکسیناسیون ما وجود داشته باشد. واکسن اسپوتنیک نیز تحت لیسانس روسیه در ایران تولید شده است که مباحثی درباره بازار مصرف آن وجود دارد. خودشان اعلام کردند که کار تولید انجام شده و منتظر خرید واکسن هستند اما بحث این است که اگر خرید هم انجام شود با توجه به میزان واکسیناسیون صورت گرفته در کشور، در مصرف آن مشکل خواهیم داشت.
* دپوی ۵۰ میلیون دوز واکسن در انبارها
عضو کمیته ملی واکسیناسیون کرونا تاکید کرد: با این اوصاف ما وضعیت خوبی داریم و کل نیاز داخل به واکسن در حال تامین شدن است و خوشبختانه مشکلی بابت تامین واکسن نداریم، البته به طور کلی در دنیا و ایران مصرف واکسن کاهش یافته است که این چالش امروز ما است. قانعی افزود: سال گذشته بحث اصلی کشور، کمبود و حتی نبود واکسن بود اما امسال بحث درباره فروش واکسنهاست. داخل انبارها ۵۰ میلیون دوز واکسن (ایرانی و خارجی) دپو داریم و اکنون موضوع مهم این است که چگونه واکسنسازها را حمایت کنیم تا از دور خارج نشوند.
وی تاکید کرد: در این میان یک ریسک وجود دارد که نباید به واکسنساز تحمیل شود. در مدل تجاری یک زمان محصول برای بازار تولید میشود که پیشبینی آن با خود شرکت است اما وقتی کسی برای دولت دست به تولید میزند، خود دولت باید ریسک آن را بپذیرد و هیچ راهی جز این کار نیست.
عضو کمیته ملی واکسیناسیون کرونا با اشاره به ذخیره ۵۰ میلیون دوزی واکسن در انبارهای کشور اظهار کرد: برخی واکسنهای خارجی خریداری شده به دلیل عدم استقبال از تزریق دوز سوم، در حال نزدیک شدن به تاریخ انقضای خود هستند؛ تاریخ انقضاها معمولا یک ساله است.
قانعی در عین حال با تاکید بر لزوم تکمیل روند واکسیناسیون و مراجعه مردم در این زمینه افزود: تزریق دوز سوم به جمعیت باید جدی گرفته شود چون این موضوع به اثبات رسیده است که تزریق ۳ دوز واکسن، بستری و مرگ ناشی از کرونا را کاهش میدهد و این امر باید جدی گرفته شود. تزریق دوز چهارم نیز مصوب شد که به کادر درمان و افراد بالای ۸۰ سال یا افراد دچار ضعف سیستم ایمنی تزریق شود.
***
محدودیت جادهای برای عید فطر وجود ندارد
با توجه به تعطیلات عید فطر، وزیر کشور اعلام کرد محدودیت جادهای و تردد در این ایام وجود ندارد اما لازم است رعایت شیوهنامههای بهداشتی در دستور کار قرار بگیرد. احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این جلسه بررسی درباره وضعیت کرونا در کشور انجام شد که خوشبختانه در موقعیت خوبی قرار داریم اما این موقعیت خوب نباید موجب عادیانگاری و عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی شود، لذا تذکرات لازم داده شد و برای روز قدس نیز که امیدواریم باشکوه هر چه بیشتر برگزار شود، به همراه برگزاری نماز عید فطر باید شیوهنامههای بهداشتی به صورت کامل رعایت و مراقبت شود که وضع خوب موجود دچار مشکل نشود. وی افزود: در این جلسه همچنین بررسیای درباره وضعیت کرونا در جهان انجام شد. ما وضعیت خاصی نداریم که موجب اتخاذ تصمیم درباره ترددها شود. به جز در چند کشور، سایر کشورها وضعیت کرونا در حال نزول است. وحیدی ادامه داد: درباره تزریق دوز سوم نیز تأکید شد کسانی که هنوز دوز سوم را دریافت نکردهاند با توجه به موضوع مدیریت هوشمند و مراقبتهای مدیریت هوشمند هر چه زودتر نسبت به تزریق دوز سوم اقدام کنند. همچنین اصناف نیز باید برای دریافت QR کد اقدام کنند و موقعیت مناسب کنونی نباید باعث شود این کد را دریافت نکنند. بیتردید در راستای مدیریت هوشمند باید نسبت به دریافت QR کد تسریع کنند. وی درباره سویههای جدید اُمیکرون نیز گفت: در جلسه امروز (روز گذشته) سویه XE و سایر سویهها مورد بحث قرار گرفت اما در حال حاضر موضوع خاصی نیست و نگرانیای نیز وجود ندارد اما باید دقت لازم در این حوزه انجام شود. وحیدی درباره سفرهای عید فطر نیز گفت: محدودیت جادهای در این ایام پیشبینی نشده و سفر آزاد است اما همچنان تأکید ما بر استفاده از ماسک، تزریق دوز سوم و همچنین تهویه در فضاهای بسته است. وضعیت مناسب فعلی پس از لطف الهی، رعایتهایی بوده که در کشور انجام شده و همچنین تأثیر تزریق واکسن است. برای برگزاری نماز عید فطر نیز توصیه به برگزاری در فضای باز است اما چون در مساجد نیز برگزار میشود رعایت شیوهنامهها، استفاده از ماسک و تهویه مناسب مورد تأکید است.
ارسال به دوستان
تدابیر ترافیکی تهران در روز جهانی قدس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ محدودیتها و ممنوعیتهای ترافیکی ویژه راهپیمایی روز قدس در تهران را تشریح کرد.
سردار محمدحسین حمیدی گفت: برابر اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، راهپیمایی روز قدس روز جمعه نهم اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح از مبادی تعیین شده به سوی میعادگاه نماز جمعه در دانشگاه تهران آغاز خواهد شد، بنابراین با پیشبینیهای صورتگرفته تیمهای پلیس راهور تهران بزرگ از همان ابتدای صبح و ساعاتی قبل از شروع مراسم در همه معابر اعلامی حضور مییابند و برای افزایش ایمنی ترددها و روانسازی ترافیک اقدام میکنند.
وی درباره مسیرهای راهپیمایی روز قدس افزود: مسیر شماره یک مسجد امام حسین(ع)، میدان امام حسین(ع)، خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۲ مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید برادران حسنی (قلعه مرغی)، خیابان قزوین، خیابان کارگر میدان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۳ مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان ولیعصر(عج)، خیابان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۴ مسجد امام زمان(عج)، خیابان آزادی، تقاطع خیابان بهبودی، میدان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۵ مسجد حضرت حجت بنالحسن(ع)، خیابان رودکی، خیابان آزادی، میدان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۶ مسجد المهدی(عج)، خیابان ستارخان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۷ مسجد الجواد(ع)، میدان هفتم تیر، خیابان کریمخان، میدان ولیعصر(عج)، بلوار کشاورز، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۸ مسجد امام جعفر صادق(ع)، فلکه اول صادقیه، خیابان ستارخان، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان انقلاب، دانشگاه تهران، مسیر شماره ۹ مسجد حضرت امیر(ع)، خیابان کارگر شمالی، میدان انقلاب، دانشگاه تهران و مسیر شماره ۱۰ مسجد جامع رسول اکرم(ص)، تهرانسر، بلوار شاهد، بلوار تهرانسر، میدان کمالالملک، شهید لشگری، خیابان آزادی، خیابان انقلاب، دانشگاه تهران است.
وی ادامه داد: در تمام این مسیرها ماموران پلیس مستقر بوده و نسبت به اعمال برخی محدودیتهای مقطعی اقدام خواهند کرد.
* محدودیتهای ترافیکی روز قدس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره محدودیتهای ترافیکی روز جهانی قدس نیز گفت: این محدودیت از ساعت ۹ صبح روز جمعه آغاز شده و از شمال شامل طول بلوار کشاورز از میدان ولیعصر(عج) تا خیابان کارگر، از شرق شامل خیابان ولیعصر(عج) حدفاصل تقاطع جمهوری تا میدان ولیعصر(عج) و خیابان فلسطین، طالقانی و خیابانهای منتهی از آن به سمت غرب، از غرب شامل خیابان کارگر حدفاصل خیابان جمهوری تا تقاطع بلوار کشاورز و از جنوب شامل خیابان جمهوری حد فاصل خیابان کارگر تا تقاطع ولیعصر(عج) خواهد شد و تردد در آنها تا پایان مراسم ممنوع است.
وی افزود: تردد در خیابان جمهوری از کارگر تا تقاطع ولیعصر(عج) به صورت غرب به شرق برقرار است اما گردش به سمت شمال و جنوب در محورهای شرق به غرب خیابانهای لبافی، روانمهر و شهدای ژاندارمری ممنوع خواهد بود.
ارسال به دوستان
اخبار
کلانترها رتبهبندی میشوند
رئیس پلیس پیشگیری از تایید و تصویب اجرای طرح رتبهبندی کلانترها توسط فرمانده کل انتظامی کشور خبر داد. سردار مهدی معصومبیگی درباره جزئیات و اهداف اجرای طرح رتبهبندی کلانتران اظهار داشت: کلانتریها به عنوان خط مقدم و نخستین لایه تماس با مردم در ارائه خدمات انتظامی و پیشگیری از وقوع جرائم دارای جایگاه و ویژگیهای منحصر به فردی هستند که همواره نیازمند توجه و تقویت همهجانبهاند. وی ادامه داد: معتقد هستیم نظام فرماندهی و مدیریت در کلانتریها به عنوان یکی از مؤلفههای کلیدی در ارتقای توان ماموریتی و عملیاتی کلانتری باید از پویایی و کارآمدی لازم برخوردار باشد. وی تقویت حرفهایگرایی، توان مدیریتی و هویتبخشی به مشاغل کلانتری را هدف اصلی از پیشبینی و اجرای طرح «رتبهبندی کلانتران» عنوان کرد و گفت: با چنین دیدگاهی پلیس پیشگیری تدوین طرح رتبهبندی کلانتران را از سال گذشته و با همکاری معاونت طرح و برنامه و بودجه انتظامی کشور در دستور کار قرار داد که پس از بررسیهای کارشناسی و تایید و تصویب آن از سوی سردار فرمانده کل انتظامی کشور، اجرای آزمایشی این طرح به مدت یک سال در روزهای آتی ابلاغ و به مرحله اجرا گذارده خواهد شد.
***
عاملان قتل طلبههای گنبدکاوس دستگیر شدند
رئیس پلیس آگاهی کشور از شناسایی و دستگیری عامل اصلی قتل ۲ طلبه اهل سنت در شهرستان گنبدکاووس به همراه ۲ همدستش خبر داد. سردار محمد قنبری از شناسایی و دستگیری ۳ نفر از عاملان قتل ۲ طلبه ترکمن در شهرستان گنبدکاووس خبر داد و گفت: سیزدهم فروردینماه امسال خبر قتل ۲ طلبه اهل سنت در محله چایبوئین گنبدکاووس به پلیس اطلاع داده شد که در جریان آن پلیس وارد عمل شده و مشخص شد قتل با سلاح گرم انجام شده است. به دلیل حساسیت موضوع، تیمهای ویژه تخصصی کارآگاهان مجرب پلیس آگاهی و پلیس اطلاعات انتظامی کشور و استان گلستان رسیدگی به این پرونده را بر عهده گرفتند. وی گفـت: بهرغم پیچیدگیهای حادثه، در نتیجه اقدام هماهنگ اطلاعاتی و عملیاتی پلیس عوامل این جنایت پنجم اردیبهشتماه شناسایی و دستگیر شدند و از آنان سلاح به کار رفته در قتل نیز کشف و ضبط شد. رئیس پلیس آگاهی کشور گفت: ضارب علت قتل را خصومت شخصی اعلام کرد.
***
هوشمندسازی استان هرمزگان با همکاری همراه اول و استانداری
تفاهمنامه سهجانبه تسری هوشمندی و پایداری در استان هرمزگان منعقد و همراه اول به عنوان راهبر فنی و عملیاتی این پروژه انتخاب شد. مراسم امضای تفاهمنامه «همکاری تسری هوشمندی و پایداری در استان هرمزگان» دیروز ۶ اردیبهشت، با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان، مهدی اخوانبهابادی مدیرعامل همراه اول، فریبرز دولتآبادی مدیرعامل مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری ایران، بابک تراکمه عضو هیأتمدیره و حمید بهروزی قائممقام اپراتور اول در برج همراه برگزار شد. استاندار هرمزگان گفت: از این بابت خوشحالیم که با همراه اول در این راستا همکاری میکنیم. مباحث مربوط به هوشمندسازی رفتهرفته به مطالبه جوانان استان تبدیل شده و تصمیم گرفتیم امر توسعه را با محوریت جزیره هرمز پیش ببریم.
***
فروش اینترنتی دارو ممنوع است
مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: برخی داروخانهها فروش اینترنتی دارو دارند که این امر تخلف است. علیرضا رحیمنیا درباره فروش اینترنتی دارو گفت: در حال حاضر فروش اینترنتی دارو مجوز نداشته و تخلف است؛ در این باره جلساتی برگزار و مقرر شد داروخانههایی که فروش اینترنتی دارو انجام میدهند، شناسایی شده و علاوه بر اینکه سهمیه داروییشان قطع میشود، به کمیسیون ماده ۲۰ نیز معرفی شوند. مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت افزود: اکنون برخی داروخانهها فروش اینترنتی دارو دارند که این امر تخلف است. بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی تاکید کرد: لازم است رسانهها در آگاهیرسانی و اطلاعرسانی به مردم درباره این موضوع اهتمام ورزند.
***
ابلاغ اصلاحات شیوهنامه نقل و انتقالات فرهنگیان بزودی
وزیر آموزشوپرورش گفت: شیوهنامه نقل و انتقال فرهنگیان مورد بازنگری قرار گرفته و تغییراتی در آن ایجاد خواهد شد که بزودی اصلاحات شیوهنامه ابلاغ میشود. یوسف نوری در گفتوگو با فارس در واکنش به گلایه تعدادی از فرهنگیان نسبت به شیوهنامه جدید نقل و انتقالات فرهنگیان اظهار کرد: شیوهنامه نقل و انتقال فرهنگیان مورد بازنگری قرار گرفته است و تغییراتی در آن ایجاد میشود. وی با بیان اینکه با رویکرد تسهیلگری این شیوهنامه مجددا بازنگری شد، افزود: از جمله تغییرات انجام شده، انتقال درون استانی است که به ادارات کل آموزشوپرورش استانها واگذار شد. وزیر آموزشوپرورش گفت: با هدف حمایت از تحکیم نهاد خانواده، نقل و انتقالات برای زوجهای فرهنگی و همچنین مبتلایان به بیماریهای صعبالعلاج تسهیل شد که جزئیات آن بزودی اعلام میشود. نوری درباره نقل و انتقالات از آموزشی به اداری گفت: تا پایان خرداد که دانشآموزان در کلاس درس هستند، امکان انتقال آموزشی به اداری نیست چون حق دانشآموزان ضایع میشود و فقط در فصل تابستان نقل و انتقالات از آموزشی به اداری را داریم. وزیر آموزشوپرورش افزود: اصلاحات شیوهنامه نقل و انتقالات فرهنگیان بزودی انجام و به ادارات کل آموزشوپرورش استانها ابلاغ میشود.
ارسال به دوستان
توسط ستاد اجرایی فرمان امام انجام شد
ایجاد ۳۵۰ هزار شغل در 35 روز
به دنبال خدماترسانی گسترده و مستمر ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و کمبرخوردار، این ستاد از ابتدای سال تاکنون بیش از 350 هزار شغل را در این مناطق ایجاد کرده است. به گزارش «وطنامروز»، سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم افتتاح ۱۱۰ پروژه فرهنگی و مذهبی برکت در مناطق محروم کشور، از ایجاد ۳۵۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱ خبر داد. دیروز در مراسمی با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، امام جمعه موقت تهران، مدیرعامل بنیاد برکت و جمعی از معاونان و مدیران ارشد ستاد اجرایی، آیین بهرهبرداری از ۱۱۰ طرح فرهنگی و مذهبی برکت برگزار شد. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت: امروز ١١٠ پروژه شامل مسجد، مرکز فرهنگی، حوزه علمیه، خانه عالم و حسینیه که توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ساخته شده، به بهرهبرداری میرسد.
عارف نوروزی با بیان اینکه ساخت این پروژهها با مشارکت مردم بوده، افزود: در مجموع ٢٠٠ میلیارد تومان برای ساخت این پروژهها که اغلب در مناطق کمبرخوردار هم انجام شده سرمایهگذاری انجام شده است. وی هدف اصلی ستاد اجرایی فرمان امام را توانمندسازی اقتصادی، اشتغالآفرینی و تولید خواند و افزود: ٢۴٠ هزار شغل در سال ١۴٠٠ توسط بنیاد برکت ایجاد کردیم که این عدد در سال ١۴٠١ به ٣٠٠ هزار شغل خواهد رسید و برای این کار ١٠ هزار میلیارد تومان از منابع ستاد اجرایی فرمان امام تخصیص خواهد یافت. نوروزی افزود: هدفگیری ستاد برای ایجاد ۳۵۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱ توسط بنیاد برکت و سایر زیرمجموعههاست.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ افزود: ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه فعالیت دانشبنیان همواره یکی از تشکیلات پیشرو بوده و در حال حاضر ۴٠٠ بنگاه دانشبنیان در کشور داریم و قصد داریم فعالیت در این حوزه را امسال ۴ برابر افزایش دهیم.
وی افزود: امسال ٧ هزار میلیارد تومان به حوزه دانشبنیان اختصاص دادهایم. امام جمعه موقت تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: خداوند به اقدامات این ستاد انقلابی و جهادی برکت دهد که در تمام زمینهها مشغول فعالیت و خدمت به مردم هستید.
آیتالله صدیقی ادامه داد: اولویتبندی امور به بانک اطلاعاتی نیاز دارد که همه نقاط را بشناسید و نخبگان آن مناطق را پیدا کنید و از طریق ارتباط با آنها بدانید نیازها و اولویتهای آن استان یا روستا چه چیزهایی هستند. در ادامه این مراسم از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی با استانهای خوزستان، گیلان و ایلام چند پروژه مذهبی و فرهنگی به بهرهبرداری رسید.
ارسال به دوستان
سردار هادیانفر: اگر راننده خطا و تخلفی در جاده انجام داد نباید با مرگ مجازات شود!
مقاومت خودروسازان برابر ایمنسازی
مقاومت خودروسازان برای اصلاح و ایمنسازی تولیدات خود و نقش آنها به عنوان یکی از عوامل منجر به تلفات رانندگی و ازبین رفتن سرمایههای کشور، همچنان با انتقادات مقامات پلیس راهور ناجا مواجه است. به گزارش «وطنامروز» دیماه سال گذشته بود که یک تصادف زنجیرهای در بهبهان رخ داد و ایربگ هیچ یک از خودروهای ساخت داخل باز نشد تا تعدادی از هموطنانمان جانشان را از دست بدهند و دهها نفر مصدوم شوند. با گذشت 2 روز از آن حادثه تلخ که منجر به فوت 5 نفر و مصدومیت 41 نفر شد، رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: «در حادثه بهبهان که بسیار دلخراش بود، ایربگ هیچ خودرویی باز نشد!»از همان زمان بود که پلیس راهور با ارائه مستندات به طور مستمر و جدی خواستار ورود نهادهای قانونی و نظارتی به موضوع ایمنی خودروهای ساخت داخل شد و این روند همچنان ادامه دارد. سردار سیدکمال هادیانفر روز گذشته نیز در تازهترین موضعگیری گفت: برای هر انسانی احتمال ارتکاب خطا در رانندگی وجود دارد اما نباید با این وجود کشته یا مصدوم شود. در این زمان در صورتی که خودرو ایمنی کامل داشته باشد و جاده هم دارای استانداردهای ایمنی باشد باید بتواند در ابتدا از خطا و وقوع حادثه جلوگیری کند و در صورت وقوع حادثه، کمترین آسیب به راننده و سرنشینان وارد شود. یکی از علتهای رواج نیافتن این نگاه در کشور ایران، مقاومت خودروسازان برای اصلاح و ایمنسازی تولیدات خود است که ادامه این روند تداوم تلفات رانندگی و از بین رفتن سرمایههای کشور است. وی اضافه کرد: هر چند اقداماتی در این زمینه انجام شده اما در مقایسه با استانداردهای دنیا و به منظور دستیابی به کاهش تصادفات راه درازی در پیش است. اصطلاح راه بخشنده که اخیرا در کشورهای پیشرفته رواج یافته حاصل نگاه جدید به حوادث رانندگی است. منظور این است که اگر راننده خطا و تخلفی در جاده انجام داد مانند حواسپرتی و خوابآلودگی و... نباید با مرگ مجازات شود و جاده باید بتواند با حداقل خسارت از راننده و خودرو محافظت کند. جادههای بخشنده و ایمنسازی خودروها با به کارگیری سامانههای هوشمند حملونقل، از شاخصهای توسعهیافتگی کشورها بوده و از جمله زیرساختهای حیاتی کشور است. رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: به هر میزان که در ایمنسازی و بهبود جادهها هزینهای صرف شود یک پشتوانه برای کشور به شمار میآید و ما امیدواریم که انشاءالله با مدیریت و برنامهریزی دولت و مجلس و همکاری تمام بخشها و سازمانهای مرتبط، وضعیت مطلوبی در این عرصه فراهم شود. هادیانفر به نتایج تحقیق مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: نتایج این پژوهش نشان میدهد هزینههای اقتصادی و اجتماعی تصادفات رانندگی در کشور ما بالغ بر 8 درصد تولید ناخالص داخلی است. هزینه مذکور برای سال ۹۰ فقط معادل ۵۱۹ هزار میلیارد ریال بوده است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|