|
آغاز ثبتنام نقل و انتقال فرهنگیان از امروز
بر اساس شیوهنامه ابلاغی نقل و انتقال نیروهای رسمی و پیمانی آموزشوپرورش، ثبتنام فرهنگیان متقاضی نقل و انتقال از امروز شنبه آغاز میشود. طبق اعلام وزارت آموزشوپرورش، فرآیند نقل و انتقال بروناستانی سال تحصیلی آتی به صورت هماهنگ یک مرحلهای و پردازش نرمافزاری با توجه به فهرست فصلی امتیاز تأیید شده متقاضیان و بر اساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات به تفکیک اداره انجام میشود.
ارسال به دوستان
شدت بارشها در هفته گذشته 73 شهرستان در 17 استان را با سیل و آبگرفتگی مواجه کرد
اردیبهشت پرباران
رئیس سازمان امداد و نجات: به ۲ هزار و ۶۴۵ نفر امدادرسانی و ۲۳۲ واحد مسکونی از آب تخلیه شد
برخلاف ماه گذشته اردیبهشت با بارشهای تند و سیلآسا شروع شد و طبق پیشبینی هواشناسی، بارش باران تا اواخر هفته در اغلب استانها ادامه خواهد داشت. بارشهای مناسبی که طی 2 هفته گذشته تقریبا همه استانهای کشور بویژه استانهای واقع در مناطق غرب و شمال غربی را در بر گرفت، زمین تشنه را سیراب کرد. شدت بارشها طی این مدت تا جایی بود که بیش از نیمی از استانهای کشور با سیل و آبگرفتگی روبهرو شدند. بارشهای بهاری موجب بروز سیلاب و آبگرفتگی معابر در برخی نقاط کشور شد. به طور مثال شدت بارندگیها در خراسان شمالی به حدی بود که خسارتهای گستردهای را به کشاورزان وارد و برخی خانههای روستایی را دچار آبگرفتگی کرد. در این میان سازمان امداد و نجات از وقوع سیل و آبگرفتگی در ۷۳ شهرستان ۱۷ استان کشور خبر داد و اعلام کرد ۲۲۱تیم امدادی به حادثهدیدگان امدادرسانی کردهاند.
مهدی ولیپور در این باره گفت: از روز ششم تا ۱۶ اردیبهشت ۱۷ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، زنجان، سمنان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، لرستان، یزد و تهران دچار سیل و آبگرفتگی شده که تاکنون ۷۳ شهرستان از خدمات امدادی جمعیت هلالاحمر بهرهمند شدهاند.
رئیس سازمان امداد و نجات با اعلام اینکه ۲ هزار و ۶۴۵ نفر تاکنون امدادرسانی شدهاند، بیان کرد: ۲۲۱ تیم امدادی شامل ۷۲۴ نجاتگر جمعیت هلالاحمر در این مدت در ۱۵ شهر، ۷۶ روستا، ۲۸ منطقه عشایرنشین و ۱۴ محور خدمات امدادی ارائه کرده و ۳۱۶ نفر را اسکان اضطراری دادهاند. وی از انتقال ۱۱۵ نفر به منطقه امن خبر داد و گفت: تاکنون ۲۳۲ واحد مسکونی از آب تخلیه شده و ۶۲ دستگاه چادر، هزار و ۲۰۱ کیلوگرم نایلون، ۹۶۳ تخته پتو، ۲۴۲ تخته موکت، ۸۴ بسته غذایی، ۴۵ ست ظروف، ۵۲ شعله والور، ۴۱۱ قوطی کنسروجات، ۳۱۰ قرص نان، ۲۶ کیلوگرم خرما و ۳۱۲ کیلوگرم برنج میان حادثهدیدگان توزیع شده است.
* بارش باران از فردا در برخی مناطق کشور
وضعیت هوای کشور تا اواسط هفته جاری بارانی به صورت پراکنده همراه با وزش باد و گرد و غبار در اغلب استانها خواهد بود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده باران در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: ناپایداریها شنبه (امروز) تقویت خواهد شد و در مناطق مستعد، بارش تگرگ نیز دور از انتظار نخواهد بود. صادق ضیاییان به پیشبینی کلی وضعیت جوی کشور طی 5 روز آتی پرداخت و اظهار کرد: بر اساس نقشههای پیشیابی هواشناسی، شنبه (۱۷ اردیبهشت) در شمال غرب کشور، سواحل دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز در استانهای قزوین، البرز، تهران و سمنان، بخشهایی از مرکز و جنوب کشور بویژه در دامنههای زاگرس مرکزی و جنوبی و به صورت پراکنده در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و کرمان در بعضی ساعات رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی گاهی همراه با گردوخاک رخ خواهد داد. وی افزود: ناپایداریها در اکثر مناطق فوق روز شنبه تقویت خواهد شد و در مناطق مستعد، بارش تگرگ نیز دور از انتظار نخواهد بود. وی با بیان اینکه شدت بارش در شمال غرب کشور و در دامنهها و ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی خواهد بود، گفت: همچنین طی این مدت کاهش نسبی دما در سواحل دریای خزر و برخی نقاط شمال غرب رخ خواهد داد. یکشنبه (۱۸ اردیبهشت) این سامانه در نوار شمالی کشور شامل شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق و دامنههای جنوبی البرز فعال خواهد بود. وی ادامه داد: همچنین در شرق، جنوب شرق و جنوب کشور نیز گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیشبینی میشود. روزهای دوشنبه (۱۹ اردیبهشت) و سهشنبه (۲۰ اردیبهشت) این ناپایداریها در نوار شمالی کشور شامل شمال غرب، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور رخ خواهد داد. وی با اشاره به اینکه با توجه به شکلگیری توده گردوخاک بر روی عراق و انتقال آن به نوار غربی کشور پدیده گردوغبار، کاهش کیفیت هوا و دید افقی نیز رخ خواهد داد، گفت: شنبه در بخشهایی از غرب و مرکز کشور و استانهای البرز، تهران و سمنان وزش باد شدید و در برخی نقاط همراه با گردوخاک پیشبینی میشود. همچنین یکشنبه بخشهای مرکزی خلیجفارس و طی ۳ روز آینده دریای خزر مواج است.
وی وضعیت آب و هوایی پایتخت را طی چند روز آتی نیز پیشبینی و اظهار کرد: آسمان تهران طی این مدت نیمه ابری تا ابری همراه با رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید با گردوخاک و در شب نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعتها وزش باد شدید، گاهی رگبار و رعدوبرق و در اواخر وقت کمی ابری پیشبینی میشود و دمای هوا در کمترین و بیشترین حالت خود به ۱۷ تا ۲۹ درجه سانتیگراد میرسد. وی افزود: شنبه آسمان تهران قسمتی ابری از بعد از ظهر نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعتها وزش باد شدید، گاهی رگبار و رعدوبرق و در شب کمی ابری تا نیمه ابری و احتمال وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق خواهد بود و دمای هوا بین ۱۸ تا ۲۹ درجه سانتیگراد متغیر است. تهران یکشنبه نیز آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد را تجربه خواهد بود و دمای هوا بین ۲۶ تا ۱۷ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* احتمال افزایش بارندگی در نقاط جهان همراه با وقوع سیل
تصاویر ماهوارهای نشان میدهد چرخه آب زمین دچار تغییرات شده و نسبت به گذشته آبهای شیرین در سراسر جهان شیرینتر و آبهای شور با سرعت فزایندهای در سراسر جهان شورتر میشوند. دادههای ماهوارهای نشان میدهد تغییرات نگرانکنندهای در چرخه آب زمین در حال رخ دادن است و تغییرات آب و هوایی و همچنین افزایش دمای متوسط جهانی، چرخه آب زمین را بشدت تحت تأثیر قرار داده است. بر اساس دادههای ماهوارهای جدید، آبهای شیرین در سراسر جهان شیرینتر و آبهای شور با سرعت فزایندهای در سراسر جهان شورتر میشوند که اگر این الگو ادامه یابد، شاهد توفانهای شدیدتری خواهیم بود. با افزایش دمای جهانی، دانشمندان انتظار دارند تبخیر بیشتری در سطح اقیانوس وجود داشته باشد که این تبخیر لایه بالایی دریا را شورتر و رطوبت را به جو اضافه میکند. این اتفاق میتواند بارندگی را در سایر نقاط جهان افزایش دهد اما احتمال وقوع سیل را نیز افزایش میدهد. اگر چرخه آب با گرم شدن کره زمین تسریع شود، میتواند تأثیرات عمیقی بر جامعه مدرن داشته باشد و خشکسالی و کمبود آب و همچنین توفانها و سیلهای بزرگتر را به همراه داشته باشد. این اتفاق حتی ممکن است سرعت ذوب یخهای قطبی را نیز زیاد کند. استرلا اولمدو، ریاضیدان مؤسسه علوم دریایی بارسلون در این رابطه توضیح داد: این افزایش مقدار آب در حال گردش در جو باعث میشود در قطب به جای برف، باران ببارد و در نتیجه آن سرعت ذوب یخهای قطبی زیاد شود.
ارسال به دوستان
معاون بهداشت وزیر بهداشت: واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال تأمین شده است اما باید مراقب زیرسویههای جدید کرونا باشیم
ماسک را برندارید
روند کاهشی مرگومیر، ابتلا و بستری ناشی از کرونا همچنان ادامه دارد، با این وجود کارشناسان و مدیران نظام سلامت همچنان بر استفاده از ماسک و تزریق دوز سوم واکسن تاکید دارند.
به گزارش «وطنامروز» و بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 16 اردیبهشتماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳۷۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۷۶ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۴۳۱ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۱۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۵۷ نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۹۹ هزار و ۷۰۹ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۹۵۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۱۳۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر در هیچ کدام از شهرستانها وضعیت قرمز نیست و 33 شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۴ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۶۴ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۵۸۰ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۶۸۱ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۵۷ هزار و ۸۲۵ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۵۳ هزار و ۸۰۱ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* اهمیت تکمیل واکسیناسیون
یکی از مهمترین و جدیترین توصیههای بهداشتی به مردم، تکمیل واکسیناسیون است تا با توجه به شیوع زیرسویههای کرونا در جهان، با شرایط سخت و غیرقابل کنترل مواجه نشویم.
در همین باره، معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: ۸۰ تا ۸۵ درصد مرگها و بستریهای کرونایی مربوط به کسانی بود که واکسن نزده بودند.
کمال حیدری افزود: پوشش واکسیناسیون در کشور مطلوب است و واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال ۱۴۰۱ تأمین شده است.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش اثر واکسنها بعد از چند ماه، بروز زیرگونههایی از کرونا و پیشبینی سازمان جهانی بهداشت درباره احتمال تجربه موج جدیدی از ویروس در تابستان، مردم تکمیل واکسیناسیون را در برنامه خودشان قرار دهند و کسانی که نوبت آخر واکسن خود را نزدهاند، برای تزریق اقدام کنند. کرونا هنوز در هیچجای دنیا تمام نشده است و حتی در برخی کشورهای اروپایی نیز تلفات سنگینی را شاهد هستیم.
حیدری با ابراز خوشحالی از کاهش چشمگیر آمار مرگومیر کرونا در ایران گفت: پوشش واکسیناسیون به طور حتم تأثیر بسزایی در روند کنترل این ویروس داشت؛ همانگونه که در ۲ موج شدید پنجم با دلتا و ششم با اُمیکرون این تأثیر جدی را شاهد بودیم. با پوشش واکسیناسیون شرایط خوبی را تجربه کردیم اما این پیام به معنی عادیانگاری شرایط نیست و توقع داریم مردم صبر و تحمل پیشه کنند و به پیامها و درخواستهای وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا توجه کنند.
ارسال به دوستان
رئیس کل دادگستری استان البرز: سودجویان در روستای خوش آب و هوای «پورکان» مشغول ویلاسازی و تصرف کوه بودند
قوه قضائیه مانع کوهخواری بزرگ
دستگاه قضا در ادامه روند آزادسازی منابع طبیعی و اراضی ملی از ساختوسازهای غیرمجاز، مانع از تصرف 4 هکتاری این اراضی در استان البرز شد.
به گزارش «وطنامروز»، اواخر دیماه سال گذشته بود که رئیس قوهقضائیه در شورای عالی حفظ حقوق بیتالمال دستوراتی را برای مقابله همهجانبه و بدون اغماض با متجاوزان به اراضی ملی و منابع طبیعی صادر کرد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای همچنین بر قلعوقمع و تخریب بدون ملاحظه بناهایی که از سوی افراد عادی و برخی دستگاههای حکومتی و دولتی در حریم رودخانهها احداث میشوند، تاکید و دستورات لازم را صادر کرد. بلافاصله بعد از آن بود که ساختمان قدیمی قوه قضائیه در بستر رود کرج تخریب شد تا ثابت شود که این قوه برای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی با هیچ شخص و نهادی تعارف ندارد. پس از آن ساختمانهای متعلق به دیگر نهادهای دولتی و عمومی در بستر و حریم رودخانه کرج تخریب شد و سپس نوبت به بناهای متعلق به اشخاص حقیقی رسید که از آن با عنوان «گام دوم آزادسازی» یاد شده است.
روز گذشته نیز رئیس کل دادگستری استان البرز از اقدام سریع و قاطع دستگاه قضا در مقابله با کوهخواری ۴ هکتاری خبر داد و اظهار داشت: اوایل سال جاری خبری واصل شد که در روستای خوش آب و هوای «پورکان» در جاده چالوس، اقدام به زمینخواری و کوهخواری شده و به قصد ساختوساز در منابع طبیعی، شروع به تفکیک اراضی کردهاند که رفع تصرف از آن، به مطالبه عمومی مردم استان تبدیل شده بود. حسین فاضلیهریکندی افزود: متعاقب آن موضوع با قید فوریت در دستور کار قرارگاه صیانت از بیتالمال دادگستری کل استان البرز قرار گرفت.
وی با تشریح جزئیات این زمینخواری گفت: بعد از بررسیها مشخص شد حدود 3 سال پیش موضوع ملی بودن این اراضی اعلام شده است اما به دلیل اعتراض مالکان و لزوم رسیدگی و اخذ نظر هیات نظارت موضوع ماده ۳۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع که مطابق قانون مرجع قانونی برای رسیدگی به موضوع بوده و دبیرخانه آن نیز در سازمان جهاد کشاورزی استان مستقر است، موضوع منتهی به اتخاذ تصمیم نشده و سودجویان از این فرصت سوءاستفاده کرده و با هدف تفکیک و ویلاسازی، اقدام به تصرف اراضی ملی و قسمتی از دامنه کوه کردهاند.
فاضلی ادامه داد: با ورود دستگاه قضایی و پیگیریهای انجامشده، بهسرعت هیات مذکور به عنوان مرجع قانونی تشکیل شد و حکم به ملی بودن اراضی موصوف صادر کرد. متعاقب آن با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، ضمن قلعوقمع مستحدثات ایجادشده، اراضی مذکور توسط یگان حفاظت اراضی اداره کل منابع طبیعی استان البرز رفع تصرف و از تفکیک، تخریب و ویلاسازی در حدود ۴ هکتار از منابع طبیعی و اراضی ملی جلوگیری شد.
* برچیدن موانع دسترسی عمومی به آبشار هفت چشمه
رئیس کل دادگستری استان البرز همچنین با اعلام خبر برچیدن موانع فیزیکی ایجاد شده در مسیر دسترسی به آبشار هفت چشمه جاده چالوس گفت: پیرو دریافت گزارشهای مردمی درباره ایجاد مانع فیزیکی توسط یکی از رستورانها برای دسترسی عموم مردم به آبشار هفت چشمه، دستور لازم برای بررسی صحت این گزارش و ورود دستگاه قضایی در صورت لزوم صادر شد.
وی افزود: با بررسیها مشخص شد یکی از رستورانها با ایجاد موانع فیزیکی در مسیر دسترسی به آبشار، به صورت غیرقانونی از مردم و گردشگران برای بازدید از این آبشار درخواست وجه میکرده و به همین علت برخی مردم به منظور دسترسی به آبشار از مسیر دره کنار مسیر اصلی که مسیر پرخطری است و امکان سقوط به دره وجود دارد استفاده میکردند.
فاضلی ادامه داد: با توجه به اقدام خلاف قانون این رستوران، بلافاصله با دستور قضایی صادره، موانع ایجاد شده توسط عوامل انتظامی برداشته شد و با باز شدن مسیر عبوری، استفاده رایگان عموم شهروندان از مواهب خدادادی ممکن شد.
ارسال به دوستان
اخبار
ارسال لیست کمدرآمدها به بیمه سلامت جهت پوشش بیمه درمانی
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شناسایی و تهیه فهرست افراد کمدرآمد فاقد بیمه و ارسال آن به سازمان بیمه سلامت جهت برخورداری از پوشش بیمهای خبر داد. داریوش ابوحمزه در صفحه شخصیاش در توئیتر نوشت: «به جهت تسهیل دسترسی هموطنان کمدرآمد به خدمات درمانی، وزارت رفاه فهرست افراد کمدرآمد فاقد بیمه را شناسایی و جهت بیمهشدن به سازمان بیمه سلامت ارائه کرد». وی همچنین نوشت: «اهتمام سازمان بیمه سلامت به این امر نویدبخش پوشش حداکثری بیمه درمان برای عموم مردم است».
***
«اورژانسیار» طرح جدید اورژانس تهران
رئیس مرکز اورژانس تهران از برنامهریزی و انجام هماهنگیهای لازم جهت اجرای طرح جدید این مرکز خبر داد. دکتر یحیی صالحطبری در گفتوگو با ایسنا درباره طرحی که این سازمان قصد اجرای آن را دارد و به دنبال انجام هماهنگیهای لازم جهت به سرانجام رساندن آن است، اظهار کرد: طرح جدیدی را در نظر داریم که فعلا برای آن عنوان «اورژانسیار» را در نظر گرفتهایم. وی گفت: طی این طرح قصد داریم با افرادی که پزشک و پرستار هستند یا تحصیلات مرتبط با فوریتهای پزشکی دارند، همکاری کنیم. این همکاری به نحوی خاص انجام خواهد شد که البته باید شرایط آن بررسی و پس از در نظر گرفتن تمام شرایط و تمهیدات لازم نسبت به انجام آن اقدام کنیم. اورژانس در نظر دارد در هر کوچه یا محلهای چند اورژانسیار داشته باشد تا در زمان ضروری به اورژانس کمک کنند. رئیس مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه قصد داریم از افرادی که دارای تحصیلات مرتبط و داوطلب هستند در این طرح استفاده کنیم، گفت: البته این طرح بدون مزایا نیست و حتما مزایایی برای افرادی که با اورژانس همکاری میکنند در نظر میگیریم که البته جزئیات آن باید بررسی شود تا به نتیجه قطعی برسیم.
***
نصب نیوجرسی به جای گاردریل در بزرگراههای تهران
معاون فنی و مهندسی سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره چرایی جایگزینی نیوجرسی به جای گاردریل در برخی معابر و بزرگراههای تهران توضیحاتی ارائه کرد. محمدرضا شیخبهایی در گفتوگو با ایسنا گفت: نیوجرسی به عنوان یک المان سلبی شناخته میشود و برخورد خودرو با نیوجرسی به نسبت گاردریل سختتر است و قرار نیست از نظر فنی، ترافیکی و بصری از این المان در همه معابر و بزرگراهها استفاده شود. وی با بیان اینکه نصب نیوجرسی به جای گاردریل با رویکرد ایمنی انجام شده است، تصریح کرد: یکی از بزرگترین معضلات در بزرگراه تردد عرضی عابران است که بیشتر این ترددها برای افراد بیخانمان و معتاد است و همین مساله سبب بروز تصادف و صدمات جانی و حتی فوت افراد میشود، به همین دلیل نیوجرسی با همکاری اداره کل ایمنی و مهندسی با اولویت معابر پرخطر جایگزین گاردریل شد. شیخبهایی با بیان اینکه قرار نیست به صورت صددرصد همه گاردریلها جمعآوری و به جای آن نیوجرسی نصب شود، گفت: اصلا منطقی نیست که ما تمام گاردریلها را تبدیل به نیوجرسی کنیم. وی با بیان اینکه نصب گاردریل به معنای ایمنی بیشتر نیست، ادامه داد: حتی در نظر داریم گاردریلهای اضافه شهر را که به اشتباه در برخی مسیرها نصب شده جمعآوری کنیم، چرا که افزایش گاردریل به معنای ایمنی بیشتر نیست.
***
فرسودگی۵۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت پروژههای عمرانی نیمهکاره وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۵۰ هزار تخت بیمارستانی در وضعیت فرسودگی قرار دارد. در صورت تأمین منابع اعتباری سالانه معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز بیمارستانها، امکان نوسازی بیمارستانهای فرسوده ظرف 5 سال وجود دارد. مهندس امیر ساکی درباره وضعیت پروژههای عمرانی نیمهکاره وزارت بهداشت گفت: حدود ۵ هزار و ۱۰۰ پروژه عمرانی جهت توسعه زیرساخت بهداشت و درمان با زیربنای بالغ بر ۱۲ میلیون مترمربع شامل پروژههای بیمارستانی، درمانی، بهداشتی، آموزشی، کمکآموزشی، خوابگاه، ورزشی و... در سراسر کشور در دست اجرا قرار دارد. وی درباره اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژهها به ایسنا گفت: اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل این پروژهها بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان است و اعتبار مورد نیاز برای تجهیز آنها نیز حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. ساکی افزود: طبق برنامهریزیهای انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز باید سالانه ۱۰ هزار تخت بیمارستانی تکمیل شود. در صورت تأمین منابع اعتباری سالانه معادل ۳۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز بیمارستانها، امکان نوسازی بیمارستانهای فرسوده ظرف ۵ سال وجود دارد.
***
واژگونی اتوبوس در خوزستان 2 کشته و ۲۲ زخمی بر جا گذاشت
مدیر روابط عمومی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز از واژگونی یک دستگاه اتوبوس با تمام مسافران در محور دهدز خبر داد. عارف شرهانیاصل اظهار کرد: ساعت ۱۵:۱۱ دیروز 16 اردیبهشت یک دستگاه اتوبوس مسافری در محور دهدز (۵ کیلومتری جاده سادات) به همراه تمام مسافران واژگون شد. وی از کشته شدن ۲ تن و مصدومیت ۲۲ نفر در این حادثه خبر داد و گفت: مصدومان این حادثه توسط ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس - آمبولانس به بیمارستانهای ایذه و دهدز انتقال یافتند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|