|
هوای تهران باز هم آلوده شد
دیروز شاخص کیفیت هوا روی عدد ۱۱۶ قرار گرفت تا هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده گزارش شود. تهران از ابتدای سال ۲ روز هوای پاک، 35 روز هوای قابل قبول، ۱۰ روز هوای آلوده برای گروههای حساس جامعه، ۲ روز ناسالم برای همه افراد و یک روز هوای خطرناک داشته است.
ارسال به دوستان
آمار مرگ و میر کرونا پس از گذشت 804 روز در کشور به3 نفر در یک شبانهروز رسید
نفس کرونا به شماره افتاد!
زالی: پروتکلها همچنان رعایت شود
اسدالله خسروی: فوتیهای روزانه کرونا پس از 2 سال و 2 ماه به 3 نفر یعنی آمار مرگومیر روزهای نخست اعلام شیوع این بیماری پرهراس و مرگبار رسید؛ بیماریای که طی این مدت متاسفانه جان ۱۴۱ هزار و ۱۹۲ نفر از هموطنانمان را گرفته است. به گزارش «وطنامروز»، بیماری «کووید-19» اگر چه بسیاری از خانوادهها را عزادار کرد اما قدرت صبر، ایستادگی، شهامت و ایثار کادر درمان را نمایان کرد و از طرفی توان و دانش پزشکی نخبگان ایرانی را در ساخت واکسن کرونا که بیانگر خودباوری و خوداتکایی است، در شرایط تحریم به رخ جهان کشید. حال این روزها که نفس کرونا به شماره افتاده است و آمار فوتیها، بستریها و مبتلایان به این بیماری با شیبی تند سیر نزولی را میپیماید، کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تا ریشهکن شدن این ویروس تاکید دارند و میگویند «کرونا هنوز تمام نشده است» و برای حفظ جان خود و همنوعان همچنان دستورالعملهای بهداشتی باید رعایت شود، زیرا این بیماری مرموز هماکنون نیز خیلی از کشورهای دنیا را درگیر خود کرده است. به طور مثال مقامات بهداشتی پاکستان روز دوشنبه از شناسایی نخستین مورد ابتلا به زیرسویهای از امیکرون موسوم به BA.1.12.2 در این کشور خبر دادند و معتقدند این زیرسویه جدید احتمالا باعث افزایش تعداد موارد ابتلا به بیماری «کووید-19» در کشورهای مختلف شود.
اگرچه کرونا همچنان تهدیدکننده سلامت جامعه بشری است اما دیروز روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار «کووید-19» جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۱۹۲ نفر برسد. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۲۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۶۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۸۲ نفر از آنها نیز بستری شدند. همچنین مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۲۱۹ نفر رسید. در شبانهروز ذکر شده به جز تهران با ۲ مورد فوتی و البرز با یک مورد، همه استانهای کشور مرگومیر صفر داشتهاند. این در حالی است که آخرین بار ششم اسفند ۹۸، تعداد مرگومیر روزانه بیماران «کووید-19» در کشور ۳ نفر بود. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۱۰ هزار و ۶۹۸ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۸۳۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. این در حالی است که تاکنون ۵۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۳۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر هیچ شهرستان در وضعیت قرمز کرونا نیست اما ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۱۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۲۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور نیز تاکنون به ۱۴۹ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۲۷۵ دوز رسیده است و تاکنون ۶۴ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۵۷۷ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۳۸۰ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۳۱۸ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. گفتنی است کرونا تاکنون 4 جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون جدیدترین نسخه جهشیافته این ویروس است.
به گفته بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دولت مردمی مبارزه با کرونا را به عنوان نخستین اقدام در اولویت قرار داد، تهیه واکسن شتاب گرفت و با حضور مردم در ردههای مختلف انتظامی، بسیج نیروهای جهادی و... مساجد، مراکز و استادیومها محل تزریق واکسن شد و در روز حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تزریق و در هفته حدود 8 میلیون تزریق انجام شد و ما رکورد جهانی در این زمینه داریم که نشاندهنده قدرت است. وی افزود: با استفاده از نوع واکسن نوترکیب و ویروس کشته شده ایمنی جمعی علیه کرونا ایجاد شده است.
* منطقه 4 بیشترین فوتیهای کرونا در تهران را داشت
هر چند کرونا این روزهای از شدت و حدت بالایی برخوردار نیست اما این بیماری مرموز همچنان وجود دارد و مردم نباید فریب کاهش آمار مرگومیرهای روزانه آن را بخورند و نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی بیتوجه شوند. فرمانده عملیات مقابله با کرونای تهران با تاکید بر اینکه شرایط فعلی این بیماری، به معنای پایان کرونا نیست، بر لزوم ادامه مقابله با این بیماری و برنامهریزی لازم در این زمینه تاکید کرد.
علیرضا زالی که در جلسه علنی شورای شهر تهران به مناسبت هفته سلامت حضور یافت، با اشاره به اینکه نباید شرایط فعلی را پایان کروناویروس دانست، افزود: این اشتباه راهبردی است که بگوییم کرونا به پایان رسیده است، بر همین اساس باید برای ادامه مقابله با این بیماری برنامهریزی و طراحیهای لازم را داشته باشیم. وی افزود: اصولا بحران در تهران بویژه بحرانهایی از جنس نرمافرازی، با چالشهایی همراه است و یکی از چالشهایی که ما در بیماری «کووید-۱۹» با آن روبهرو بودیم تمرکز جمعیتی در تهران بود؛ به شکلی که در برخی مناطق ما با تمرکز جمعیتی بالا روبهرو بودیم. وی ادامه داد: به عنوان نمونه منطقه ۴ تهران نزدیک به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در ایام کرونا همواره نقطه داغ ما محسوب میشد، به طوری که چه در بخش بستری و چه در حوزه مرگومیر، بیشترین آمار را این منطقه به خود اختصاص میداد.
وی با بیان اینکه متاسفانه زیرساختهای حوزه درمانی در تهران طی سالهای اخیر متناسب با جمعیت توسعه و رشد پیدا نکرده، افزود: بیتردید در این بخش با محرومیتهایی روبهرو هستیم، به شکلی که سرانه تختهای دولتی در تهران بسیار پایینتر از سایر استانهاست. از آغاز شیوع بیماری «کووید-۱۹»، ۱۱۸ بیمارستان در تهران درگیر این بیماری شدند؛ ۶۷ درصد از خدمات در ارتباط با بیماری «کووید-۱۹» در بیمارستانهای دانشگاهی و مابقی در بیمارستانهای تامین اجتماعی، ارتش و... ارائه شده است که این مساله میتواند به عنوان یک رکورد ملی و حتی بینالمللی محسوب شود.
وی در بخش دیگر صحبتهای خود با اشاره به راهاندازی بیمارستان صحرایی در ایام کرونا و در کمتر از ۲۴ ساعت در محل نمایشگاه بینالمللی تهران گفت: ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از آغاز کرونا به این بیمارستان با عنوان این بیماری مراجعه کردند که در این بخش ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر خدمات لازم را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه پیک پنجم «کووید-19» در کشور از سختترین امواج کرونا بود، ادامه داد: بیتردید باید دید که در ایام کرونا هیچ یک از مراجعهکنندگان با مشکل مواجه نشدند و تمام افراد خدمات مناسبی دریافت کردند.
***
اجرای «طرح عدالت و تعالی نظام سلامت» در راستای رفع نابرابریها
طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در حالی در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است که نابرابریهایی در زمینه تامین سلامت بویژه در مناطق محروم به چشم میخورد، در چنین شرایطی دولت با هدف رفع محرومیت و دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات سلامت وارد عمل شده است. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت دولت سیزدهم در راستای اجرای سیاستهای کلان کشور، طراحی و اجرای «طرح عدالت و تعالی نظام سلامت» را در دستور کار خود قرار داد.
بهرام عیناللهی افزود: طی 4 دهه گذشته، پیشرفتهای چشمگیری در عرصه سلامت کشور به وجود آمده است، دستاوردهایی مانند کاهش مرگومیر کودکان، کاهش مرگومیر مادران، پوشش کامل واکسیناسیون، بهبود وضعیت دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمان و افزایش امید به زندگی که در نهایت منجر به بهبود وضعیت شاخصهای سلامت مردم شده است. وی ادامه داد: یکی از چالشهایی که در سالهای اخیر توجه خبرگان و سیاستگذاران سلامت و حتی خارج از بخش سلامت را به خود جلب کرده، نابرابریها و تفاوتهای سلامت ناشی از گذار توسعه در نقاط مختلف جغرافیایی، دهکهای مختلف درآمدی و طبقات اجتماعی و اقتصادی و نیز در بین جنسیت و قومیتهای مختلف حتی در کشورهای پیشرفته جهان است که به هیچ وجه قابل اغماض نیست.
وزیر بهداشت تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام رهبری، سند چشمانداز ایران ۱۴۰۴، نقشه علمی جامع کشور و سایر قوانین ناظر، ارتقای وضعیت عدالت در سلامت را در صدر اهداف خود قرار داده است. در این راستا طراحی و اجرای «طرح عدالت و تعالی نظام سلامت»، در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت و این طرح در یک تلاش گسترده گروهی و در تعامل با همه مسؤولان، مدیران و متخصصان بهداشت و درمان کشوری، تدوین شد.
به گفته عیناللهی، از جملههای ویژگیها و اهداف این طرح، محرومیتزدایی و دسترسی عادلانه آحاد جامعه به خدمات سلامت، عدالت آموزشی، درمانی و پژوهشی در عرصه علوم پزشکی، بازسازی و گسترش نظام شبکه بهداشت و درمان کشور، تغییر رویکرد نظام سلامت از درمانمحوری به پیشگیریمحوری، حرکت به سمت خودکفایی کشور در تامین دارو، واکسن، ملزومات و تجهیزات پزشکی با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، دسترسی عادلانه همه مردم عزیز میهن اسلامی به خدمات سلامت (توزیع متوازن و عادلانه نیروی انسانی در بخش سلامت) و تامین رضایتمندی گیرندگان خدمات در بخش سلامت، پیشگیری و مبارزه با فساد و تعارض منافع در نظام سلامت و کاهش خدمات کاذب و القایی، تقویت و پوشش و توسعه حداکثری بیمه پایه سلامت، ارتقای کمی و کیفی نظام آموزش علوم پزشکی در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه، تقویت و ارتقای کمی و کیفی پژوهشهای کاربردی در عرصه سلامت و عدالت پژوهشی در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه، تامین منابع پایدار در بخش سلامت، اصلاح و مهندسی مجدد ساختار وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی است.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان تعزیرات:
جریمه گرانفروشی ۵ برابر میشود
با اجرای طرح اصلاح ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت برخی کالاهای اساسی، نهادهای نظارتی و تعزیراتی خود را برای کنترل قیمتها در بازار آماده کردهاند تا جلوی سوءاستفادههای احتمالی را بگیرند. در این باره رئیس سازمان تعزیرات با اشاره به تصویب افزایش اختیارات تعزیرات گفت: بر اساس مصوبه سران قوا، جریمههای نقدی مجازاتها از جمله گرانفروشی در هر مرحله ۵ برابر میشود. احمد اصانلو در دیدار مدیران ستادی و اجرایی سازمان تعزیرات با اشاره به سخنان اخیر رئیسجمهور پیرامون اصلاح نظام پرداختها افزود: با توجه به مصوبه سران قوا عملا شرح وظایف ما افزایش مییابد، البته این مصوبه هنوز نهایی نشده است. وی درباره جزئیات طرح اصلاح اقتصادی گفت: با توجه به حجم تخریبی که علیه این طرح صورت گرفته، همه مردم باید اطلاعاتی از این طرح داشته باشند. اصانلو با بیان اینکه چارهای جز اجرای طرح مذکور نداشتیم، افزود: هر روزی که از عدم اجرای طرح اصلاح ارز ترجیحی میگذرد، نتیجهای جز رانت و فساد ندارد. سال گذشته برای بودجه یارانه کالاهای اساسی ۸ میلیارد دلار پیشبینی شده بود که دولت قبل در اوایل همان سال عدد مذکور را بابت کالاهای وارداتی هزینه کرد و وقتی دولت سیزدهم آغاز به کار کرد، بودجهای برای کالاهای اساسی از جمله نهادههای دامی وجود نداشت. رئیس سازمان تعزیرات ادامه داد: برای جبران این مشکلات دولت چارهای جز خلق پول ندارد. به ازای هر یک میلیارد دلار ۲ درصد افزایش تورم را داریم و اگر قرار بود وضع فعلی ادامه داشته باشد باید، تورم پلکانی را شاهد میبودیم. اصانلو با انتقاد از اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به برخی شرکتها گفت: دولت فعلی چارهای جز اجرای نظام عادلانه پرداخت یارانهها نداشت. وقتی در کشوری خلق پول انجام میشود نتیجهای جز افزایش قیمت حاصل نمیشود. معاون وزیر دادگستری افزود: در بحث ماکارونی، سهمیه آرد به کارخانهها اختصاص مییافت و این در حالی بود که کارخانهها ارز دولتی دریافت میکردند اما کالاها را با قیمت بالاتر صادر میکردند. تولیدکنندهای که از این طریق منفعت حاصل کرده به نوعی از یارانهها منفعت برده است. اصانلو ادامه داد: در دو سه ماه اخیر میزان قاچاق روغن در برخی مرزهای جنوبی قابل تأمل است. به گفته یکی از مدیران، روزانه ۳۰۰ الی ۵۰۰ تن روغن وارد پاکستان میشده که این روغنها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بوده است. وی افزود: البته این اصلاح فقط خواسته دولت نبود، بلکه خواست مجلس را هم به همراه داشت. اجرای این طرح لازمه تغییرات در حوزه بازار است و ما احتمال برخی تخلفات را در بازار میدهیم. رئیس سازمان تعزیرات در ادامه به افزایش اختیارات سازمان تعزیرات اشاره و تصریح کرد: پس از ارائه پیشنهاد افزایش اختیارات، امیدواریم شتاب بیشتری برای رسیدگی به پروندهها را شاهد باشیم. وی ادامه داد: بر اساس این مصوبه تمام جرایم نقدی و مجازاتها از جمله گرانفروشی در هر مرحله ۵ برابر میشود. مثلاً اگر شرکتی جریمه ۳ میلیاردی گرانفروشی داشته باشد، این عدد ضریب میگیرد. همچنین مقرر شد به رؤسای شعب، اختیار پلمب یا نصب بنر قبل از صدور رأی داده شود. ضمن اینکه صلاحیت رسیدگی به حوزه تخلفات بازار که قبلاً در اختیار تعزیرات نبود به سازمان تعزیرات بازگشت. رئیس سازمان تعزیرات گفت: یکی از راهبردهای اساسی تعزیرات حضور مستمر و مؤثر در بازار است و بر همین اساس به گشتهای سیار و مشترک توجه ویژهای شد. وی افزود: در ۲ ماه اخیر ۷۰ هزار گشت داشتیم که این عدد بیانگر افزایش نسبت به سال گذشته است. از حیث عملکرد شعب هم باید گفت بهرغم افزایش ۲۰ درصدی ورودیها، در خروجیها نیز ۲۰ درصد افزایش داشتیم. ارسال به دوستان
وزیر آموزشوپرورش: ۲۰ درصد مدارس کشور فرسودهاند؛ کمبود کلاس درس جدی است
بی کلاسی !
به گفته وزیر آموزش و پرورش 20 درصد مدارس کشور فرسوده و نیازمند مرمت و بازسازی است و این در حالی است که طبق گزارشهای موجود با وجود همین مدارس، باز هم کشور نیازمند ساخت مدرسه برای تحصیل دانشآموزان است. وزیر آموزشوپرورش با اشاره به کمبود جدی کلاس درس در کشور گفت: ۲۰ درصد مدارس کشور فرسوده است. یوسف نوری در آیین افتتاح ۱۵۰ مدرسه بنیاد برکت با اشاره به شهدای فرهنگی و استاد مرتضی مطهری گفت: شهید طهرانیمقدم نیز از شهدای فرهنگی بودند یا شهید کاظمی، بنیانگذار مؤسسه رویان هم فرهنگی بودند و بارها اعلام داشتند «من هر چه دارم از معلمان است». وی با بیان اینکه نهادهای وابسته به رهبری همواره کمک حال آموزشوپرورش بودهاند، گفت: همین بنیاد برکت جهاد تولید واکسن کرونا داشت، همین ساخت واکسن هم به نفع آموزشوپرورش شد و این امکان را به ما دادند که زودتر اقدام به بازگشایی مدارس کنیم. نوری با بیان اینکه به طور جدی با کمبود مدارس مواجهیم، گفت: ۲۰ درصد مدارس فعلی فرسوده هستند. در برخی استانها مثل سیستانوبلوچستان به دلیل مهاجرپذیری و مسائل فرهنگی، در افزایش زاد و ولد با رشد تعداد دانشآموزان مواجه هستند. تعداد دانشآموزان از ۱۲ میلیون نفر به 15.5 میلیون نفر رسیده، حتی اگر بخواهیم برای هر ۳۰ نفر یک کلاس داشته باشیم، باز هم با کمبود مدارس مواجه هستیم. وی با قدردانی از بنیاد برکت افزود: بنیاد برکت بین ۳۰ تا ۵۰ درصد هزینه ساخت این ۱۵۰ مدرسه را میدهد و مابقی توسط سازمان نوسازی مدارس تأمین اعتبار شده است. در حال حاضر نیز هزار مدرسه کانکسی و خشتی و گلی داریم که بخشی از هزینههای تبدیل این مدارس تأمین شده و متعهد به تأمین مابقی هزینهها هستیم. وزیر آموزشوپرورش گفت: درباره تغذیه رایگان که این طرح از دیروز شروع شده، نیاز به تأمین اعتبار داریم. در نظر داریم در هفته ۲ روز تغذیه رایگان را برای دانشآموزان داشته باشیم که یکسوم هزینه این طرح را تأمین کردهایم. یکسوم دیگر هزینهها توسط مهندس پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان به ما وعده داده شده، امیدواریم یکسوم باقیمانده هزینه هم توسط بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تأمین شود.
* نیازمند کمک بنیاد برکت در تکمیل مدارس نیمهتمامیم
در ادامه این مراسم رئیس جامعه خیران مدرسهساز کشور گفت: برای تکمیل طرحهای نیمهتمام در ساخت مدارس هنوز ۲,۵۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت نشده است. ناصر قفلی در آیین افتتاح ۱۵۰ مدرسه بنیاد برکت با بیان اینکه خیران از دیرباز همواره اقدامات خیرخواهانه داشتهاند، افزود: سال ۱۳۳۷ نخستینبار اقدامات خیرخواهانه خیران نظاممند شد و در همان سال یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت مدرسه جمع شد که این مبلغ به ۴ هزار میلیارد تومان در سال گذشته رسید. رئیس جامعه خیران مدرسهساز کشور ادامه داد: سال گذشته برای تکمیل طرحهای نیمهتمام در ساخت مدارس ۵ هزار میلیارد تومان توسط دولت تعهد داده شده بود که ۲,۵۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی هنوز پرداخت نشده است. قفلی با بیان اینکه اگر این وضع ادامه پیدا کند نیاز به مدارس ۲ شیفته خواهیم داشت، اظهار کرد: در تهران خیر داریم، زمین نداریم. آقای زاکانی باید به ما حداقل ۱۰۰ زمین بدهد یا در منطقه ۲۲ تهران با ۵۰۰ هزار نفر جمعیت مواجهیم و به ۳۰۰ مدرسه نیازمندیم که تنها ساخت ۱۰۰ مدرسه در نظر گرفته شده است. وی با اشاره به لزوم مهارتآموزی دانشآموزان گفت: بسیاری از دانشآموزان بعد از مقطع ابتدایی از تحصیل انصراف میدهند، این موضوع نیاز ما به احداث هنرستان و مراکز مهارتآموزی را نشان میدهد.
ارسال به دوستان
اخبار
شناسایی ۱۳۲ بیمار مبتلا به سرخک در کشور
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با بیان اینکه ۱۳۲ بیمار مبتلا به سرخک در کشور شناسایی شدند، گفت: واکسیناسیون برای همه افراد، صرفنظر از وضعیت اقامتشان در کشور رایگان انجام میشود. دکتر محسن زهرایی در گفتوگو با تسنیم درباره افزایش تعداد موارد شناساییشده سرخک در کشور اظهار کرد: تاکنون 132 مورد ابتلا به سرخک در کشور تأیید شده است و بیشترین مبتلایان در گروه سنی زیر 10 سال هستند. وی افزود: افرادی که تاکنون واکسن سرخک دریافت نکردهاند، شامل اتباع ایرانی و غیرایرانی، میتوانند با مراجعه به تمام مراکز بهداشتی، این واکسن را دریافت کنند. زهرایی در پاسخ به این سؤال که «آیا واکسن سرخک به اتباع فاقد مجوز اقامت نیز تزریق میشود؟» تصریح کرد: واکسیناسیون سرخک برای همه افراد رایگان و بدون نیاز به مدرک خاصی است؛ واکسیناسیون برای همه افراد، صرفنظر از نحوه و وضعیت اقامتشان در کشور رایگان انجام میشود. رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت اضافه کرد: در اتباع غیرایرانی، واکسن سرخک به گروه سنی 9 ماه تا 30 سال تزریق میشود؛ اگر افراد به کودکان خود در سنین 12 و 18 ماهگی واکسن سرخک زدهاند نیاز به واکسیناسیون مجدد وجود ندارد و در صورتی که در 12 و 18 ماهگی واکسن را دریافت نکردهاند سریعا به مراکز بهداشت مراجعه و واکسن خود را تزریق کنند.
***
رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد
دستگیری بیش از ۸۰۰ مجرم و سارق در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری بیش از ۸۰۰ نفر از مجرمان پایتخت از جمله سارقان، قاچاقچیان و اراذل و اوباش خبر داد. سردار حسین رحیمی در اجرای پنجاهوپنجمین مرحله از طرح رعد به تشریح دستاوردهای این مرحله از طرح پرداخت و گفت: خوشبختانه امروز کلانتریها قدرت و توانایی بالایی در تجسس و برخورد با موارد مجرمانه دارند. وی با بیان اینکه در این مرحله از طرح رعد ماموران پلیس پیشگیری موفق شدند ۳۹۷۰ فقره از اموال مسروقه مردم را کشف کنند، گفت: همچنین ۸۲۳ نفر که در حوزههای مختلف سرقت اعم از کیفقاپی، موبایلقاپی، زورگیری و... فعال بودند شناسایی و دستگیر شدند. رحیمی با اشاره به انهدام ۳۳ باند سرقت در اجرای این طرح گفت: در مجموع در این مرحله از طرح رعد به ۹۲۳ پرونده رسیدگی شد.
وی با بیان اینکه ۸۵ پاتوق سارقان و محلهای فروش اموال مسروقه نیز پاکسازی شد، گفت: همچنین 8 محل که به پاتوق مالخران تبدیل شده بود شناسایی و پاکسازی شد. وی از دستگیری 6 تن از اراذل و اوباش فعال در سرقت و ۵۴ تن دیگر از اراذل و اوباش که اقدام به ایجاد مزاحمت برای مردم و ناامنی در سطح شهر کرده بودند نیز خبر داد و گفت: طرحهای پلیس برای برخورد با اراذل و اوباش به طور مستمر ادامه خواهد داشت و بزودی نیز مرحله جدیدی از طرح اقتدار- طرح برخورد با اراذل و اوباش- به اجرا در میآید.
***
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در مرزهای شرق کشور
فرمانده مرزبانی کشور از انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات در مناطق مرزی استان سیستانوبلوچستان خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی گفت: مرزبانان هنگ مرزی زابل در یک اقدام اطلاعاتی و برنامهریزی شده از فعالیت یک باند قاچاق سلاح در منطقه مرزی «قرقری» مطلع شدند که بلافاصله تمهیدات لازم از سوی مرزبانان به کار گرفته شد و موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت. وی افزود: در همین حین ماموران متوجه حضور یک دستگاه خودرو در منطقه شدند که با رعایت قانون بهکارگیری سلاح برای بازدید و بازرسی از خودروها اقدام به صدور اخطار کردند ولی قاچاقچیان توجهی به دستور مرزداران نکرده و شروع به تیراندازی به سمت مأموران کردند اما به علت حجم زیاد آتش مرزداران، قاچاقچیان در این امر ناکام ماندند. گودرزی اظهار کرد: مرزداران هنگ مرزی زابل در این عملیات موفق شدند ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری یک قاچاقچی، ۱۸ قبضه سلاح کلاش، ۳ قبضه مینیکلاش، ۳ قبضه نارنجک تفنگی۴۰ میلیمتری، یک قبضه گرینوف به همراه یک عدد لوله یدک و یک قبضه تپانچه به همراه مقادیر قابل توجهی مهمات مربوط به این سلاحها را کشف و ضبط کنند.
***
مسافران متروی تهران به صورت رایگان غربالگری میشوند
سرپرست معاونت امور فرهنگی - اجتماعی شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه گفت: همزمان با هفته سلامت، مسافران شهر زیرزمینی به صورت رایگان غربالگری میشوند. سیدمحمد نقیب با اشاره به اجرای برنامه غربالگری در ایستگاههای منتخب متروی تهران گفت: این برنامه به مناسبت هفته سلامت و با هدف ارتقای سطح آگاهی مسافران مترو در زمینه سلامت از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشتماه در پایگاههای سلامت انجام میشود. وی افزود: این برنامه با همکاری و مشارکت اداره کل سلامت شهرداری تهران اجرا میشود و مسافران میتوانند با حضور در پایگاههای سلامت از مشاوره کارشناسان حوزه سلامت برخوردار شوند، همچنین با اندازهگیری فشارخون و تست قند خون از وضعیت سلامتیشان مطلع شوند. نقیب خاطرنشان کرد: مسافران مترو میتوانند از ساعت ۱۰ تا ۱۴ با مراجعه به پایگاههای سلامت مستقر در ایستگاههای میدان حضرت ولیعصر(عج)، تهران (صادقیه)، ارم سبز، دروازه شمیران، امام خمینی(ره) و آزادگان از این خدمت استفاده کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|