|
پاکآیین سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
وزیر بهداشت در حکمی پدرام پاکآیین را به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دستیار رسانهای خود منصوب کرد. در بخشی از حکم بهرام عیناللهی آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فسادستیز و عدالتمحور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و مؤید باشید.
ارسال به دوستان
در شرایطی که نظام سلامت کشور نیازمند 100 هزار پرستار است، دانشگاههای علوم پزشکی با 5 هزار پرستار فعال قطع همکاری کردند
مزد پرستاری!
دانشگاههای علومپزشکی با 5 هزار پرستار که فعالیت چشمگیر و موثر در دوران مقابله با کرونا داشتند، قطع همکاری کردهاند که این موضوع سنخیتی با فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از جامعه پرستاری ندارد.
به گزارش «وطنامروز»، این روزها هر چند اخبار امیدبخشی درباره کنترل ویروس منحوس کرونا به گوش میرسد و این ویروس مغلوب ایستادگی و ایثار کادر درمان شده اما خبر قطع همکاری و تسویهحساب با 5 هزار پرستار مدافع سلامت، کام همگان را تلخ کرده است.
در شرایطی که مقام معظم رهبری در سالهای اخیر به طور مستمر بر ارتقای جایگاه شغلی و شرایط معیشتی جامعه بزرگ پرستاری تاکید فرمودهاند و انتظار میرفت نهادهای متولی در چنین شرایطی قدردان تلاش و ایثار پرستاران در مسیر مقابله با کرونا باشند، روز گذشته رئیس سازمان نظام پرستاری در جمع خبرنگاران از قطع همکاری با هزاران پرستار خبر داد.
این اتفاق ناگوار در حالی است که مطابق اظهارات این مقام مسؤول، کشور ما با کمبود 100 هزار نیروی پرستاری مواجه است.
محمد میرزابیگی با بیان اینکه پرستاری در ایران در بسیاری از زمینهها قدرتمندتر از سایر کشورهاست، اظهار داشت: پرستاری ایران به لحاظ تکنولوژی آموزش و سواد با چند کشور اول جهان برابری میکند اما به دلیل عدم رعایت استانداردهای نیروی انسانی نسبت به جمعیت، تخت و پزشک، نتوانستهایم استانداردهای جهانی را پیادهسازی کنیم با این وجود در ۲ سال کرونا پرستاران بر بالین بیماران حاضر شدند.
وی افزود: نزدیک به 200 پرستار شهید در ایام کرونا داشتیم. سرمایهگذاری در پرستاری و احترام به حقوق پرستاران برای تأمین سلامت جهانی شعار روز پرستار است. در روز پرستار مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که پرستاران را تقویت کنید و اگر تقویت نکنید در بحرانها دچار شکست میشویم. اگر بخواهیم سلامت مردم را تأمین کنیم باید در ابعاد آموزشی، استانداردهای خدمتی و حرفهای و... توانمند باشیم.
* فاصله زیاد تعداد پرستار در ایران با استانداردهای جهانی
رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه پیگیری تحقق استانداردها وظیفه سازمان نظام پرستاری است، گفت: بحث استانداردسازی نیروی انسانی یکی از این پیگیریها است. باید به ازای هر هزار نفر حداقل 4 پرستار داشته باشیم؛ به ازای هر تخت بیمارستانی در 24 ساعت باید 6 پرستار داشته باشیم ولی ما به رقم 5.2 اکتفا کردیم و الان 1.2 پرستار به ازای هر تخت در 24 ساعت داریم. همچنین به ازای هر پزشک باید حداقل 3 پرستار داشته باشیم اما تعداد پرستاران بسیار کمتر است.
میرزابیگی با بیان اینکه 29 مکاتبه با دفتر ریاستجمهوری داشتهایم که عمده موضوعات آن بحث تبدیل وضعیت و تأمین نیروهای انسانی است، ادامه داد: بیش از 100 هزار پرستار در کشور کمبود داریم و باید سازمان امور اداری و استخدامی مجوزهایی به وزارت بهداشت بدهد. در دولت قبل 30 هزار تخت بیمارستانی اضافه شد که بیش از 60 درصد آنها، تخت ویژه بود و این مساله نیاز به نیروی پرستاری را افزایش میدهد و هر تعداد مجوز استخدام پرستاری که در دولت قبل داده شد صرف تأمین نیروی تختهای جدید شد و برای رفع کمبود نیروی پرستاری باید تلاش کنیم.
* خدمات دادن یک پرستار به 11 بیمار!
میرزابیگی خاطرنشان کرد: در یک بیمارستان در بخش اطفال یک پرستار به 11 بیمار خدمترسانی میکرد که قطعاً مردم و بیماران از این کمبود نیرو ضرر میبینند.
وی با انتقاد از عملکرد برخی دانشگاههای علوم پزشکی گفت: عملکرد برخی دانشگاهها برخلاف قانون و فرمایشات مقام معظم رهبری بود؛ در ۳ ماه گذشته در برخی از این دانشگاهها 5000 نفر نیروی پرستاری که در دوره کرونا مشغول به خدمت بودند را تمدید طرح کردند و قول همکاری به آنها دادهاند اما حالا با فروکش کردن کرونا با آنها قطع همکاری کردهاند در حالی که مقام معظم رهبری فرموده بودند با پرستاران مانند کارگران فصلی برخورد نکنید.
* جزئیات پرداخت تعرفه خدمات پرستاری
رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به تصویب قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری تصریح کرد: تعرفهگذاری نیاز به تدوین آییننامه اجرایی، تعیین منابع لازم برای اجرای آن، تعریف کای پرستاری، تعریف ارزشهای نسبی و بازتوزیع داشت. خوشبختانه ۴ مرحله اول انجام شده است. در حال تدوین آییننامهای برای بازتوزیع هستیم و جلسات مشترکی با وزارت بهداشت داریم. از ابتدای دیماه سال گذشته، خدمات ارائه شده در سیستم HIS بیمارستان ثبت شده تا بازتوزیع ابلاغ شود، پس از ابلاغ آییننامه بازتوزیع، معوقات مربوط به تعرفهگذاری خدمات پرستاری از دیماه پرداخت میشود.
* مراقبت پرستار از بیماران مزمن، تحت پوشش بیمه قرار میگیرد
میرزابیگی با بیان اینکه خدمات مراقبت از بیماران مزمن در منزل تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت، افزود: تعرفهگذاری خدمات پرستاری یکی از ابعاد اصلاح نظام پرداخت است و زمینه برای اجرای عدالت در پرداخت را آماده میکند. هر اقدامی که در بحث تعرفهگذاری انجام میدهیم برای همه بخشهای دولتی و غیردولتی اعم از بخش خصوصی، دولتی، نیروهای مسلح و... است.
وی یادآور شد: در حوزه کرونا ۲ قانون را در مجلس پیگیری میکنیم که یکی تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری و دیگری حمایت از پرستاران آسیبدیده از کرونا در قالب طرح شبهایثارگری است.
ارسال به دوستان
مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: اتباع افغانستانی فاقد مدرک با عدم ثبتنام در طرح سرشماری، غیرمجاز تلقی میشوند
ساماندهی مهاجران غیر مجاز در کشور
مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور از استفاده از ظرفیتهای دفاتر پیشخوان دولت در ثبتنام طرح سرشماری اتباع افغانستانی فاقد مدرک خبر داد.
صادق رضادوست ضمن اشاره به اتباع افغانستانی فاقد مدرک که در کشور حضور دارند و بنا به دلایلی تاکنون نتوانستهاند در طرحهای سرشماری شرکت کنند، گفت: این افراد به منظور بهرهمندی از برگه اقامت موقت که فعلا به مدت ۶ ماه است، هر چه سریعتر جهت ثبتنام به دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور مراجعه کنند.
وی افزود: طرح سرشماری اتباع جدیدالورود از 22 فروردین امسال آغاز شده است و تا 17 خرداد ادامه دارد و بعد از آن قابل تمدید نیست.
رضادوست تاکید کرد: افرادی که در این طرح شرکت نکنند به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی شده و باید کشور را ترک کنند، بنابراین توصیه میشود همه اتباع فاقد مدرک اقامتی، مهاجران و آوارگان جدیدالورود برای دریافت تسهیلات اقامتی از این فرصت استفاده و در طرح سرشماری شرکت و برگه اقامت موقت خود را دریافت کنند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور تاکید کرد: همه اتباع افغانستانی فاقد مدرک در همه استانهای سراسر کشور اعم از ممنوعه و غیرممنوعه غیر از استانهای سیستانوبلوچستان و آذربایجان غربی میتوانند به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و نسبت به ثبتنام در طرح مذکور اقدام کنند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور، رضادوست افزود: با توجه به اینکه حضور اتباع خارجی در استانهای ممنوعه مجاز نیست، تاکید میکنیم اتباع مذکور پس از ثبتنام در طرح سرشماری اتباع افغانستانی فاقد مدرک، یکی از استانهای مجاز و مجاور برای اقامت و اسکان را انتخاب کنند، در غیر این صورت به عنوان مهاجران غیرمجاز باید کشور جمهوری اسلامی ایران را ترک کنند.
ارسال به دوستان
کاهش میانگین استفاده از ماسک به 48 درصد
میزان مرگهای ناشی از کرونا چند وقت است کمتر از 10 نفر در روز است اما همچنان کارشناسان بر تداوم رعایت پروتکلها برای جلوگیری از اوجگیری مجدد کرونا تاکید دارند.
به گزارش «وطنامروز»، بنا به اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۵۵ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۵۱ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 8 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۲۲۴ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۲۰ هزار و ۸۳۵ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۷۳۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۱ میلیون و ۷۷۱ هزار و ۷۱۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 259 شهرستان در وضعیت زرد و 189 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۶۵ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۹۶۴ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۷۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۱۰۵ دوز رسیده است.
همچنین در شبانهروز منتهی به ۲۵ اردیبهشت، ۳۶ هزار و ۶۳۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* میانگین استفاده از ماسک ۴۸ درصد
نکته مهم و قابل تامل در این روزها کاهش استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلان و خدمتگیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استانهای کشور از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بالغ بر 48.29 درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با 73.38 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به قم با 37.60 درصد بوده است.
میانگین درصد رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی استانهای کشور در همین بازه زمانی، 48.21 درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با 63.72 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با 35.46 درصد بوده است.
همچنین میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استانهای کشور بالغ بر 55.89 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با 16.12 درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان هرمزگان با 44.54 درصد بوده است.
در عین حال طبق گزارش معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۱۵۸۹۷۷ مورد بازرسی انجام شده است.
طی این مدت تعداد ۲۵۴۱۷ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۵۷۱ مورد از این مراکز نیز پلمب شدهاند.
ارسال به دوستان
افتتاح 11500 طرح اشتغال برکت ویژه زنان سرپرست خانوار
حرکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در رفع محرومیت، اشتغالزایی و ساخت پروژههای زیربنایی پایانی ندارد به طوری که اکنون علاوه بر توجه به ایجاد زمینه اشتغال در مناطق کمبرخوردار، اقدامات خود را در راستای اشتغالزایی گسترده برای زنان سرپرست خانوار به کار گرفته که نتیجه آن افتتاح 11 هزار و 500 طرح اشتغال برای این قشر از جامعه است. دیروز در مراسمی با حضور «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور و «محمد ترکمانه» مدیرعامل و معاونان و مدیران بنیاد برکت، 11 هزار و 500 طرح اشتغالزایی و کارآفرینی برکت برای زنان سرپرست خانوار در مناطق محروم و روستایی کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفت و تفاهمنامه همکاری میان بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری به امضا رسید.
مدیرعامل بنیاد برکت در این مراسم تاکید کرد: در ۳ سال اخیر با تمرکز بر وضعیت معیشت اقشار آسیبپذیر جامعه و به منظور مصونیت آنان در مقابل آسیبهای اجتماعی، در تدوین برنامهها اهمیت ویژهای برای کارآفرینی و خودکفایی زنان سرپرست خانوار در سراسر کشور در نظر گرفته شد که در این راستا تاکنون 11 هزار و 500 طرح در بیش از هزار و 900 روستای 350 شهرستان کشور از طریق زنان سرپرست خانوار به نتیجه رسیده است.
ترکمانه خاطرنشان کرد: راهاندازی این 11 هزار و 500 طرح اشتغال باعث ایجاد فرصتهای کسبوکار برای حدود 35 هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم شده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، 13 هزار و 770 میلیارد ریال حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی طرحهای اشتغالزا ویژه زنان سرپرست خانوار است. وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری میان معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار داشت: همکاری مشترک در اجرای طرحهای اشتغالزایی اعم از مشاغل خرد خانگی، کسبوکار کارگاهی خرد، کوچک و متوسط و حمایت از کارآفرینان با تاکید بر طرحهای فناورانه، نوآورانه و قابل تجاریسازی از جمله محورهای این تفاهمنامه همکاری مشترک است.
ترکمانه با تاکید بر حمایت ویژه از زنان سرپرست خانوار گفت: راهاندازی 5 هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور برای زنان سرپرست خانوار در سال جاری در دستور کار بنیاد قرار دارد که از این تعداد، هزار و 100 طرح تا به امروز به بهرهبرداری رسیده است.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور نیز در این مراسم گفت: آسیبشناسی گستردهای در دولت سیزدهم درباره زنان سرپرست خانوار صورت گرفته و موانع جذب اعتبار برای اشتغال این زنان در حال برطرف شدن است. خزعلی ادامه داد: شعار دولت سیزدهم کمک از اعتبار و توان مردم برای خودشان است و در طرح اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار هم باید از نیروهای مردمی و جهادی بهره گرفته شود.
وی از نهایی شدن تدوین برنامه جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار خبر داد و اظهار داشت: در ابتدای برنامه ششم توسعه اقتصادی 3 میلیون و 500 هزار زن سرپرست خانوار در کشور وجود داشت که امیدواریم تا پایان برنامه هفتم هیچ زن سرپرست خانواری را در جامعه نداشته باشیم که توانایی تامین معیشت خود را نداشته باشد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در پایان افزود: یکی از مشکلات درباره اشتغال زنان سرپرست خانوار محدود بودن رستههای شغلی بود که به همت بنیاد برکت مرتفع شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
کاهش ۵۱ درصدی مدارس تخریبی کشور
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: سالانه ۱۹۵ هزار میلیارد ریال صرف مدرسهسازی در کشور میشود. مهرالله رخشانیمهر افزود: سالانه مبلغ ۱۹۵ هزار میلیارد ریال، مشتمل بر۱۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی،۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار استانی و 35 هزار میلیارد ریال از سوی خیران صرف مدرسهسازی در سطح کشور میشود. عضو شورای معاونان وزارت آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: ساخت مدرسه، منجر به تربیت انسان میشود و هر چه در این زمینه سرمایهگذاری شود، بازده بالاتری در آینده خواهد داشت. رخشانیمهر تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی نسبت به قبل از انقلاب و بهرغم افزایش 3 برابری جمعیت دانشآموزی، ۳۵۰ درصد رشد داشته و نسبت مدارس تخریبی سطح کشور از۷۰ درصد در سنوات گذشته به ۱۹ درصد در حال حاضر کاهش یافته است.
***
کشف انبارهای احتکار ۲۰۰ تن روغن خوراکی در جنوب تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۲۰۰ تن انواع روغن خوراکی احتکارشده در ۲۰ انبار در جنوب تهران خبر داد. سرهنگ علی ولیپورگودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای پایش و کنترل بازار و جلوگیری از احتکار کالاهای اساسی، کارشناسان وزارت صمت و تعزیرات با محوریت پلیس امنیت اقتصادی، سرکشی از انبارها و رصد توزیع و قیمت کالاهای اساسی از جمله مواد غذایی را بر عهده گرفته و نسبت به شناسایی ۲۰ انبار کالا در جنوب تهران که انواع روغن خوراکی را احتکار کرده بودند، اقدام کردند.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان هر ۲۰ انبار کالا را با دستور قضایی پلمب کردند، افزود: از این انبارها بیش از ۲۰۰ تن روغن جامد و مایع خوراکی کشف و ضبط شد. به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۵۰ میلیارد ریال اعلام کردند. همچنین در این رابطه ۱۰ متهم دستگیر شدند که به جرم خود اعتراف کرده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
***
استقبال قطر از آمادگی پلیس ایران برای تأمین امنیت در جامجهانی
سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور گفت قطر از پیشنهاد اعزام تیمهای پلیس ایران برای جامجهانی استقبال کرده است. سردار مهدی حاجیان در نشست خبری، درباره برنامه و تمهیدات پلیس در بحث گردشگری جامجهانی بیان کرد: این آمادگی و زیرساختهای امنیتی هم در جزیره کیش و سایر استانهای جنوبی وجود دارد، جلسات مستمر در این رابطه صورت گرفته و آمادگی داریم امنیت گردشگران را برقرار کنیم. در بحث همکاری پلیسی بینالملل نیز از طریق سازمان اینترپل همکاری بینالمللی در رویدادهای خاص روی میدهد و آمادگی اعزام تیمهای پلیسی به کشور قطر را داریم، این آمادگی به آنها اعلام شده و آنها نیز از این موضوع استقبال کردهاند.
وی همچنین درباره گستاختر شدن مجرمان و افزایش پروندههای زورگیری خشن با سلاح سرد افزود: در بحث مبارزه با جرائم خشن، پلیس طرحهای زیادی از جمله پاکسازی نقاط آلوده انجام میدهد و تعداد زیادی از این افراد نیز بازداشت و تحویل دستگاه قضایی شدند.
سردار حاجیان تصریح کرد: مجازاتهای قانونی باید متناسب با افعال مجرمان باشد و قانونگذار باید این موارد را در نظر بگیرد، همچنین در زندانها نیز باید مجازاتهایی در نظر گرفته شود تا این افراد تنبیه شوند نه اینکه جسورتر و گستاختر شوند.
وی درباره تغییر عنوان پلیس هم گفت: عنوان پلیس با توجه به تغییر ساختار از ناجا به فراجا تغییر کرد. حاجیان ادامه داد: به مرور زمان و طی یک سال آینده اسامی ناجا از روی خودروها و تجهیزات پلیس نیز تغییر کرده و عنوان فراجا روی آن نصب میشود.
***
کاهش تعداد زندانیان مهریه
رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور از کاهش محبوسان مهریه به ۶۰۰ زندانی خبر داد. سیداسدالله جولایی با تشریح آخرین وضعیت زندانیان جرائم غیرعمد گفت: با تلاشهای انجام شده در راستای حبسزدایی از بدهکاران غیر بزهکار در ماه رمضان و البته تلاشهای دستگاه قضا در زندانزدایی و کاهش ورودی محکومان غیرعمد هماکنون ۲۸۶۸ زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد (حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی) در بند حضور دارند.
وی با مقایسه آمار زندانیان بدهکار مهریه در اردیبهشتهای ۵ سال گذشته گفت: جمعیت مردان بدهکار صداق از آمار ۲۵۰۰ زندانی در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به مرور در سال ۱۳۹۸ با یک شیب تند به تعداد ۱۲۲۹ محبوس کاهش مییابد و در ادامه با تاکید مکرر مراجع عظام تقلید درباره «عذر حبس بدهکاران دیون غیرمعوض» و البته دغدغه و اهتمام مسؤولان قوه قضائیه این اعداد در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب تا عدد ۹۴۵ و ۸۲۱ زندانی مهریه تقلیل مییابد.
رئیس هیأت امنای ستاد دیه کشور ادامه داد: امروز هم که آخرین آمار استخراجی در هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۱ بررسی و اطلاعرسانی شد، خوشبختانه این عدد به کمتر از ۶۰۰ زندانی مرتبط با مطالبات و شکایات مهریه کاهش یافته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|