|
دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت منصوب شد
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در حکمی سیداحمد عبودتیان را به عنوان «دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت» منصوب و همه مقامات و دستگاههای دولتی را در راستای تحقق انتظارات پیوست این حکم، مکلف به همکاری با وی کرد.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور کشورمان در راستای تعامل با همسایگان امروز به عمان سفر میکند
تهران- مسقط؛ یک دوستی پایدار
گروه سیاسی: ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه، خط اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم است. رئیسی در مدت ریاستجمهوری خود نشان داده است برخلاف حسن روحانی که رستگاری را در رابطه یکطرفه با غرب میدید، تمرکز خود را بر ارتباط و تعامل با کشورهای همسایه گذاشته است.
چنانکه سران برخی کشورهای عربی به طور مستمر با رئیسجمهور کشورمان گفتوگوهایی را درباره مسائل منطقه و مسائل مهم داشتهاند که نشان از همت این کشورها برای ثبات منطقه دارد.
امروز رئیسجمهور کشورمان به دعوت رسمی «هیثم بن طارق آلسعید» سلطان عمان در راستای سیاست تعامل با همسایگان، در صدر هیاتی بلندپایه به این کشور سفر میکند.
ملاقات رسمی در کاخ العلم، دیدار دوجانبه با سلطان عمان، امضای چند سند همکاری، دیدار با ایرانیان مقیم و دیدار با تجار و فعالان اقتصادی عمانی از جمله برنامههای سفر یکروزه حجتالاسلام رئیسی به عمان است.
سفر رئیسی به مسقط، نخستین سفر رئیسجمهور ایران به عمان در دوره سلطان جدید این کشور است.
در آستانه سفر رئیسی به عمان، خبرگزاری رسمی این کشور در گزارشی به بررسی ابعاد سیاسی و اقتصادی دیدار رئیسجمهور ایران و سلطان عمان پرداخت.
این خبرگزاری در گزارش خود آورده است: ۲ کشور ایران و عمان تلاش دارند در بخش اقتصادی بویژه ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری و تنوع بخشهای اقتصادی بیشترین بهره را ببرند، زیرا میزان مبادلات تجاری میان ۲ کشور در سال گذشته به یک میلیارد و ۳۳۶ میلیون دلار رسید. همچنین مجموع شرکتهای سرمایهگذاری ایرانی در عمان به ۲ هزار و ۷۱۰ شرکت رسید که از این میان هزار و ۱۶۳ شرکت به طور کامل تحت مالکیت سرمایهگذاران ایرانی بوده و هزار و ۵۴۷ شرکت دیگر با شراکت ایرانی- عمانی است.
خبرگزاری عمانی در ادامه گزارش خود نوشته است: مسقط و تهران طی ماههای اخیر شاهد سفرهای متقابل هیاتهای تجاری بودند و تاجران ۲ کشور به منظور تقویت روابط تجاری و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری با یکدیگر دیدار کردند که بیشک این مساله تاثیر مثبتی بر افزایش میزان تبادلات تجاری در سالهای آینده خواهد داشت و قرار است مسؤولان ۲ کشور در این دیدارها یادداشت تفاهمهایی در بخش اقتصاد و بازرگانی امضا کنند.
بنا بر این گزارش، در سطح سیاسی نیز روابط ایران و عمان بر اساس اصول ثابت و قوی از جمله حسن همجواری و عدم دخالت در امور داخلی است که این امر در حلوفصل بسیاری از قضایای معاصر منطقه سهیم بوده است. ۲ کشور به طور مداوم جلساتی را برای رایزنی درباره مسائل سیاسی برگزار میکنند که مهمترین آنها ژانویه گذشته در مسقط بود که در آن درباره مسائل مختلف از جمله مذاکرات وین برای احیای برجام رایزنی شد.
خبرگزاری رسمی عمان در بخش دیگری از گزارش خود نوشته است: سفر رئیسجمهور ایران به عمان میتواند فرصت بیشتری برای حمایت از تلاشهای دیپلماتیک در پرونده هستهای و پروندههای دیگر مانند بحران یمن که در تحقق صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان تاثیرگذار است، ایجاد کند.
علی نجفی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان نیز در مصاحبهای به بررسی سفر رئیسی پرداخت.
نجفی در ارتباط با این سفر گفت: عمان در مقاطع مختلف سعی کرده در راستای کمک به حل مسائل و مشکلات مختلف ایفای نقش کند. جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست اصولی خود برای کمک به تحکیم صلح و امنیت در سطح منطقه و بینالمللی از ایفای چنین نقش سازندهای استقبال میکند و در این راستا امیدوار هستیم رایزنیها و همکاریهای دوستانه ۲ کشور هرچه بیشتر به روند کاهش مسائل و مشکلات و همچنین تقویت صلح و امنیت و شکوفایی اقتصادی در سطح منطقه کمک کند.
علاوه بر خبرگزاری رسمی عمان، روزنامه الشبیبه، دیگر رسانه عمانی نیز در مقالهای به تمجید از سفر رئیسجمهور کشورمان به این کشور پرداخت.
در بخشی از مقاله این رسانه آمده است: روابط دوجانبه ایران و عمان بسیاری از خطرات و فجایع را از منطقه دور کرده است؛ خطراتی که مردم منطقه و جهان باید بهای سنگینی برای آن پرداخت میکردند.
همچنین در مقاله روزنامه عمانی آمده است: امیدواریم این روابط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و برادرانه میان ۲ کشور که به سود هر ۲ ملت است گسترش یابد.
***
بنعلوی: غرب نمیتواند ایران را از حق هستهایاش محروم کند
در آستانه با سفر رئیسی به عمان، یوسف بنعلوی، وزیر پیشین خارجه این کشور در نشست ایران و جهان عرب در دوحه با بیان اینکه همه ما سوالات زیادی درباره مسائل منطقه داریم که هنوز برایش پاسخی نیافتهایم، بر تلاشهای متعدد در دوران فعالیت حرفهایاش در سمت وزیر خارجه تاکید کرد و گفت: مشکلات و موانعی هست که ممکن است دیگر طرفها پیشروی ما بگذارند، چرا که نمیخواهند مسیر پیش رو هموار باشد. وی همچنین توجه به منافع کشورها در روابط با یکدیگر را عاملی برای استحکام روابط بین آنها دانست و درباره نقش اعراب در به نتیجه رساندن برجام گفت: این پرونده بسیار مهم است. ایران با بومیسازی فناوری هستهای و بر مبنای حقوق ملی به دستاوردی رسیده که غرب نمیتواند ایران یا دیگرانی را که مانند ایران باشند، مجبور کند از چنین حقی دست بکشند.
ارسال به دوستان
در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور رئیس تیم مذاکرهکننده ایرانی در وین مطرح شد
بازگشت به مذاکرات به شرط جدیت آمریکا
گروه سیاسی: رئیس تیم مذاکرهکننده ایرانی با حضور در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به ادای توضیحات درباره مذاکرات وین پرداخت.
به گزارش «وطنامروز»، در همین رابطه سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه دیروز این کمیسیون با حضور علی باقری، رئیس تیم مذاکرهکننده، احتمالا مذاکرات به مسیر عادی خود برمیگردد منوط به اینکه طرف مقابل حسننیت و جدیت داشته باشد که در این صورت موارد باقیمانده حل شده و توافق صورت میگیرد.
محمود عباسزاده در توضیح جلسه دیروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این جلسه با حضور آقای باقری، معاون وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکرهکننده هستهای تشکیل شد که وی به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
وی در گفتوگو با ایسنا توضیح داد: طبق برداشت اعضای کمیسیون از صحبتهای مطرح شده در این جلسه، گفتوگو تا مرحلهای خوب پیش رفته و بیش از ۸۰ درصد موارد اختلافی با گروه ۱+۴ به توافق شفاهی رسیده است. در مواردی هم تاکید مذاکرهکننده این بوده که باید تکلیف آن مشخص شود، چون به اعتقاد ما نباید توافق بهگونهای باشد که ساختار تحریمها حفظ شود بویژه در بحث تضمینها، نگرانیهایی داریم که این هم به دلیل عهدشکنی آمریکاییها و خارج شدن یکطرفه آنها از توافق است.
عباسزاده اضافه کرد: در آخرین مراحل مذاکرات، غربیها با تحریک آمریکاییها پوزیشن بازیبهمزنی میگیرند تا امتیاز بیشتری از جمهوری اسلامی بگیرند. البته طبق دادهها، غربیها بویژه آمریکا بیشتر از ما به توافق نیاز دارند و طرف مقابل از این تاکتیک نتیجهای نمیگیرد، لذا احتمالا مذاکرات به مسیر عادی خود بازمیگردد منوط به اینکه طرف مقابل حسننیت و جدیت داشته باشد که در این صورت موارد باقیمانده حل شده و توافق صورت میگیرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما برای مذاکره و توافق در مذاکرات حضور پیدا کردهایم و حسننیت و جدیت داریم، اکنون توپ در میدان غربیها بویژه آمریکاییهاست. البته ما دنبال نتیجه خوب چه با توافق و چه بیتوافق هستیم؛ ما حاضر به توافق بد نیستیم که برخلاف منافع ملی است. وی گفت جمعبندی این جلسه آن است که روند کار در مسیر منافع کشور پیش میرود.
* تکذیب نقلقول غلط درباره دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر شبکه الجزیره درباره دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب گفت: اولا چنین روایتی از دیدار کاملا غلط است و ثانیا به نظر میرسد حتی در ترجمه از الجزیره هم دقت کافی صورت نگرفته و یک شیطنت رسانهای و تبلیغاتی نیز در میان است. وی گفت: رهبر معظم انقلاب هیچ سخنی از سازش به میان نیاوردند، بلکه به امیر قطر فرمودند «ما همیشه گفتهایم که مذاکرات باید نتیجهدار باشد نه وقت تلف کردن. آمریکاییها میدانند که برای این کار باید چه اقدامی انجام بدهند».
سعید خطیبزاده تاکید کرد: از مضمون فرمایش رهبر معظم انقلاب کاملا مشخص است که توپ در زمین آمریکاست که باید برای اجرای تعهداتش تصمیم سیاسی عاقلانه بگیرد.
شبکه الجزیره روز گذشته درباره دیدار اخیر امیر قطر با رهبر معظم انقلاب اسلامی، طی خبری اعلام کرد وزیر خارجه قطر گفته است رهبر عالی ایران به هیات قطری اعلام کرده ایران آماده سازش درباره پرونده ایران است.
***
بورل: با امیرعبداللهیان درباره گامهای بعدی برای احیای برجام صحبت کردم
«جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در توئیتی نوشت: «با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران درباره رسیدگی به مسائل دوجانبه ضروری و اتخاذ گامهای بعدی برای احیای برجام گفتوگو کردم. مهم است که حرکت کنیم. هرچه بیشتر منتظر بمانیم به سرانجام رساندن مذاکرات دشوارتر میشود». حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران روز جمعه در تماس تلفنی جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات وین با اشاره به سفر اخیر «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی و هماهنگکننده مذاکرات وین به تهران گفت: «در سفر انریکه مورا ابتکاراتی مورد بررسی قرار گرفت».
ارسال به دوستان
رئیس قوه قضائیه در بازدید از دادسرای فرهنگ و رسانه:
آزادی نباید حقوق افراد جامعه را مخدوش کند
گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه در ادامه بازدیدهای میدانی خود از مراجع و مراکز قضایی، روز گذشته از دادسرای ناحیه ۳۵ (فرهنگ و رسانه) بازدید به عمل آورد.
به گزارش میزان، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای در جریان این برنامه از هر ۴ شعبه بازپرسی و دفاتر اجرای احکام و اظهارنظر دادسرای فرهنگ و رسانه بازدید به عمل آورد و از نزدیک، نحوه رسیدگی به پروندهها را مورد ارزیابی قرار داد. بررسی میزان ورودی، موجودی و مانده پروندهها در شعب بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه و اعمال دقت نظر در آمارهای ناظر بر پروندههای این شعب در راستای ساماندهی مقوله آمار، ثبت و ارجاع پروندههای قضایی و همچنین نوع رابطه و برخورد بازپرسان با اهالی فرهنگ و رسانه، یکی از بخشهای مهم بازدید قاضیالقضات از دادسرای ناحیه ۳۵ بود.
رئیس عدلیه ارتقای روزآمد دانش و آگاهی را یکی از ملزومات اصلی برای قضات و کارکنان دادسرای فرهنگ و رسانه دانست و خاطرنشان کرد: جنس و محتوای کار فرهنگی و رسانهای که دائما سیر تحولی و دگرگونی دارد، اقتضا میکند برای رسیدگی به پروندههای این حوزه نیز به دانش و آگاهیهای روز مجهز باشیم.
محسنیاژهای با تبیین و تشریح مقوله آزادی و حدود و ثغور آن در راستای مصالح عمومی و منافع جمعی گفت: آزادی نباید حقوق عمومی و خصوصی افراد جامعه را مخدوش کند؛ آزادی باید با قیوداتی همراه باشد. وی ضمن اشاره به مصادیق و موضوعاتی که بینالرشد و بینالغی هستند و در حق بودن یا گمراهی آنها شک و تردیدی وجود ندارد، توجه قضات دادسرای فرهنگ و رسانه را به مصادیق و موضوعاتی جلب کرد که وضوح و روشنی تخلف یا جرم بودن آنها برجسته نیست و بر همین اساس، گفت: در مواردی مشخص نیست آیا اقدام یک فرد مصداق توهین و نسبت دادن یک امر وهنآور به شخصی دیگر محسوب میشود یا خیر؟ یا اینکه انتشار یک سند در زمره مصادیق افشای اسرار مردم است یا خیر؟ در چنین مواردی قضات دادسرای فرهنگ و رسانه باید بیش از پیش جانب احتیاط را رعایت کنند و بیشتر بر مشورت گرفتن از اهالی فن، خبرگان و متخصصان امر تکیه کنند. رئیس قوه قضائیه با اشاره به جوانب حقوقی و اجتماعی جرائمی نظیر نشر اکاذیب و توهین به دیگری، گفت: گاهی فردی علیه شخصی اقدام به نشر اکاذیب میکند، گاهی نیز فردی به دیگری توهین میکند و با این عمل خود، قبح امری را در جامعه میشکند و سبب تحمیل آسیب اجتماعی و روانی به مردم میشود. قاضیالقضات در ادامه با تبیین و تشریح فلسفه وجود و حضور هیأت منصفه در جرائم مطبوعاتی و رسانهای، اظهار کرد: برخی موضوعات حوزه فرهنگ و رسانه تخصصی است، لذا برای رسیدگی به پروندههای این حوزه، بهرهگیری از نظرات متخصصان و صاحبنظران قشرها و صنوف مختلف در زمره ضروریات است؛ بر همین مبنا در فرآیند دادرسی پروندههای حوزه فرهنگ و رسانه نقش خبرگان و اهالی فن در قشرها و صنوف مختلف و مساعدت آنها به قضات در امر انطباق مصادیق با موضوع قانون بسیار برجسته و حائز اهمیت است.
ارسال به دوستان
دادگاه رسیدگی به پرونده شهادت ۲ روحانی در حرم مطهر رضوی برگزار شد
کیفر تکفیر
گروه سیاسی: جلسه رسیدگی به پرونده شهادت 2 روحانی در حرم امام رضا (ع) صبح روز گذشته به ریاست قاضی سیدهادی منصوری در دادگاه انقلاب اسلامی مشهد با حضور وکلای شکات و متهم و خانواده شهدای حادثه به صورت علنی برگزار شد. نماینده دادستان در ابتدای این جلسه ضمن قرائت مفاد کیفرخواست، عنوان کرد: این فرد (متهم) به محاربه از طریق کشیدن سلاح (تجرید سلاح) روی مردم به قصد ازهاق نفس و ایجاد رعب و وحشت که موجبات ناامنی در محیط حرم مطهر رضوی را فراهم کرده بود، متهم است. وی در ادامه نحوه ورود غیرقانونی متهم به کشور را تشریح کرد و افزود: متهم دارای تفکرات تکفیری بوده است. نماینده دادستان با اشاره به اقاریر متهم، عنوان کرد: متهم در مراحل مختلف به صراحت اعلام کرده که ارتکاب جرم را قبول دارد. وی افزود: متهم عبداللطیف مرادی مشهور به عبداللطیف السلفی فرزند محمدطاهر، تبعه افغانستان و بهشدت تحت تاثیر افکار تکفیری قرار داشته است.
سپس رئیس دادگاه از حجتالاسلام والمسلمین پاکدامن، روحانی مجروح حادثه حرم مطهر رضوی خواست ضمن قرار گرفتن در جایگاه شکات به بیان مطالب خود بپردازد. حجتالاسلام والمسلمین پاکدامن ضمن بیان مطالب خود از دادگاه خواست تا متهم در چارچوب موازین شرعی و قانونی مجازات شود. در ادامه رئیس دادگاه از خانواده شهدای این حادثه خواست در جایگاه قرار گرفته و به بیان مطالب خود بپردازند. فرزند شهید اصلانی گفت: ما لحظهای از پیمودن راه پدرمان دست برنخواهیم داشت و تا آخرین لحظه بر حقانیت مکتبمان پای خواهیم فشرد. در ادامه چند تن از شهود عینی حادثه در جایگاه قرار گرفته و ضمن تشریح مشاهدات خود از وقایع، فضای رعبآمیز به وجود آمده در پی اقدام وحشیانه متهم در حرم مطهر رضوی را ترسیم کردند. پس از پایان اظهارات شهود، رئیس دادگاه از متهم خواست در جایگاه قرار گیرد و از خود دفاع کند. متهم با بیان اینکه «اتهامات خود را قبول دارم»، عنوان کرد: در فضای مجازی فعالیت و بعضی از شبکهها را دنبال میکردم و در حرم با کارد به روحانیون حمله کردم. قاضی سپس خطاب به متهم گفت: چرا پس از حمله به روحانیون باز هم با چاقو در برابر دیدگان مردم قدرتنمایی میکردی؟ متهم در پاسخ عنوان کرد: با این حرکات قصد داشتم از نزدیک شدن مردم به محل حادثه جلوگیری کنم. وی سپس ادامه داد: اقدامم خلاف اسلام، سیره صحابه و اشتباه بود و افرادی را که مورد حمله قرار دادم بیگناه بودند. قبول دارم اقدامم تروریستی بوده است. متهم، افزود: در دوران زندگی در ایران مردم با من خیلی خوب رفتار میکردند.
قاضی منصوری در ادامه مجددا از متهم خواست به آخرین دفاعیات از خود بپردازد. متهم، ضمن اقرار مجدد به اقدام خود، گفت: در یکی از کشورهای همسایه اساتیدی داشتم و تحت تاثیر تعلیمات آنها قرار داشتم. وی افزود: اتهام خود را قبول دارم. این کار را انجام دادم. اعمال من خلاف اسلام و سیره صحابه بوده است. اقرار میکنم اشتباه کردم.
پس از پایان دفاعیات متهم، رئیس دادگاه ضمن اعلام ختم جلسه دادگاه، عنوان کرد: رای دادگاه در زمان مقرر اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
مخبر در دیدار معاون نخستوزیر قزاقستان:
گشایش خوبی در روابط ایران و قزاقستان ایجاد شده است
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اینکه گشایشهای بسیار خوبی در روابط بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان در دولت سیزدهم شکل گرفته است، تصریح کرد: افزایش روابط تجاری و اقتصادی بین ۲ کشور نشانگر اراده جدی و خوب در گسترش و تعمیق همکاریها بین ۲ کشور است.
محمد مخبر در دیدار «بخیت سلطاناف» معاون نخستوزیر و وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان با تأکید بر اینکه باید هر چه سریعتر موانع و مشکلات موجود بر سر راه تعمیق همکاریها بین ۲ کشور برطرف شود، خاطرنشان کرد: فعالیتها و همکاریهای متقابل بخش خصوصی و تجار ایران و قزاقستان میتواند نقش اساسی در بالا بردن حجم روابط تجاری و اقتصادی ایفا کند.
معاون اول رئیسجمهور بر توسعه روابط بانکی و مالی، حملونقل، کشت فراسرزمینی و بنادر جمهوری اسلامی ایران با جمهوری قزاقستان تأکید کرد و افزود: ۲ کشور توانایی دارند در زمینه تامین امنیت غذایی و حملونقل به هاب منطقهای تبدیل شوند که گسترش همکاریهای گمرکی و افزایش حجم صادرات و واردات بین ۲ کشور میتواند نقطه شروع خوبی برای رسیدن به این هدف و روابط درازمدت شود.
وی افزود: باید نمایشگاههای تجاری و معرفی دستاوردها و محصولات ایرانی و قزاقستانی در راستای گسترش همکاریهای بخش خصوصی و تجار ۲ کشور هر چه زودتر راهاندازی شود.
بخیت سلطاناف هم در این دیدار با استقبال از سیاست خارجی دولت سیزدهم مبنی بر گسترش روابط با همسایگان با حفظ حسن همجواری خاطرنشان کرد: گسترش روابط سیاسی و اقتصادی و همچنین افزایش چشمگیر حجم تجارت در 3 ماهه نخست سال جاری بین دولتهای جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان نشان میدهد اهداف و راهبردهای ۲ کشور بر یکدیگر منطبق شده است.
***
روابط عمومی کل سپاه اعلام کرد
دستگیری شبکهای از اراذل و اوباش مرتبط با رژیم صهیونیستی
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای با اعلام خبر دستگیری شبکهای از اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: این شبکه با هدایت سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، اقدام به سرقت و تخریب اموال شخصی و عمومی، آدمربایی و اخذ اعترافات ساختگی از طریق شبکه اراذل و اوباش میکرد.
همچنین در این اطلاعیه آمده است: عوامل این شبکه را سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت اطلاعات دستگیر کردهاند.
***
باز آماد یک فروند جنگنده F-14 در پایگاه شهید بابایی اصفهان
یک فروند جنگنده شکاری رهگیر F-14 پس از 18 سال زمینگیری توسط متخصصان نیروی هوایی ارتش در پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان بازآماد (اورهال) شد.
امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم رونمایی از هواپیمای بازآماد شده F-14 این نیرو به دست متخصصان فنی، اظهار کرد: خدا را شاکریم که امروز شاهد بازآماد یکی دیگر از هواپیماهای جنگنده این نیرو پس از 18 سال زمینگیر شدن، با 39هزار نفر ساعت کار هستیم که به دست متخصصان داخلی و با استفاده از دانش کاملا بومی بازسازی شد و در ریل عملیاتی قرار گرفت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی هوایی یک نیروی دانشمحور و خوداتکا بر پایه بهرهگیری از دانش بومی و متخصصان داخلی است که افتخار بازآمادسازی هواپیماهای جنگی همچون F-14 را در کارنامه خود دارد؛ هواپیمایی که کشور عزیزمان ایران تنها دارنده آن در جهان است که وظیفه این هواپیمای جنگنده حفاظت از هسته مرکزی کشور است.
فرمانده نیروی هوایی اظهار کرد: ارتباط نیروی هوایی با دانشگاهها و صنعتگران جوان کشور یک ارتباط تاثیرگذار و دوسویه است که ما همواره در تلاشیم این ارتباطات را بیش از پیش گسترش دهیم تا انشاءالله در آینده نهچندان دور شاهد پیشرفتهای چشمگیر در صنعت هوایی باشیم.
***
مشکلات کشور محصول مدیریت پرخسارت غربگرایان است
نماینده مردم دشتستان در مجلس گفت: نباید دلسوزیهای جعلی غربزدگان داخلی را که فجایع کشور محصول مدیریت پرخسارت آنهاست باور کنیم.
ابراهیم رضایی در نطق میاندستور خود گفت: از اصل اقدام شجاعانه دولت انقلابی در عادلانه کردن پرداخت یارانهها حمایت میکنم اما انتظار داریم در اجرای آن معیشت عموم مردم بویژه محرومان و مستضعفان دیده شود و قانون مجلس به صورت دقیق اجرا شود.
وی اظهار داشت: این روزها برخی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم بدون هیچ گونه توجیه منطقی گران شده است. متأسفانه به هر بهانهای حتی یک سفر خارجی یا داشتن خودرو، یارانه میلیونها نفر را قطع کردهاند و از طرف دیگر بسیاری از اشراف و ثروتمندان همچنان یارانه دریافت میکنند. انتظار داریم دولت یارانه افراد جامانده بیبضاعت و کمبضاعت را برقرار کرده و برای اجرای این طرح بزرگ افکار عمومی را با خود همراه کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|