|
ارسال به دوستان
توهین جشنوارهها به مقدسات دینی منجر به وحدت ملی میشود
کن، فرانسه و بازهم اسلامهراسی
گروه فرهنگ و هنر: آخرین باری که یک نفر از نیش عنکبوت در استرالیا درگذشت، مربوط به سال ۱۹۸۱ میشود اما در 5 سال اخیر صدها هزار نفر توسط سیاستهای غرب برای فروش اسلحه و غارت منابع اولیه مردم کشته شدهاند. «پول» سوار بر رسانهها در حال قربانی گرفتن است و برای توجیه افکار عمومی و قضاوت جهانی، دشمنسازی میکند. بهترین و قدرتمندترین دشمن نیز در این عصر جدید «شیعه» است. گویی جهان غرب پشت تمام حریفان و دشمنان خود را به خاک مالیده اما در مقابل تفکر شیعی کم آورده است. وقتی 20 میلیون دلار برای یک جشنواره معتبر در سطح جهانی هزینه میکند و به جای آنکه «هنر را برای هنر» ببیند، «هنر را به خدمت سیاست» میگیرد، نشاندهنده آن است که کم آورده است. در پی اقدام موهن و سیاسی جشنواره فیلم کن در توجه به فیلم ضعیف و موهوم «عنکبوت مقدس» و جریحهدار شدن باورها و اعتقادات شیعیان جهان، سازمان سینمایی با محکومیت این اقدام، بیانیهای صادر کرد.
متن این بیانیه به این شرح است: «عرصه فرهنگی در جهان همواره محل پاسداشت ملتها و ارج نهادن به ارزشهای جامعه بشری بوده است؛ ارزشهایی که ریشه در اعتقادات و باورهای مردم و کشورها دارند و در این میان جشنوارههای بینالمللی سینمایی عموما با شعار توجه به هنر هفتم و انعکاس تولیدات فاخر کشورهای جهان رخ مینمایند، لیکن سالهاست که شاهد آن هستیم اصحاب زور و تزویر با رخنه در این رویدادها یا پایهگذاری جشنوارههایی که نقش ابزار جنگی آنها را در مواجهه با آحاد آزادیخواهان جامعه جهانی دارند، در تلاشند که منویات سیاسی خود را بر عرصه هنر حقنه کنند و آنچه ماحصل آن شده است به اضمحلال رفتن ارزش هنری و وجه حرفهای این رویدادهاست. این بار نیز در جشنواره فیلم کن که تحت سیطره و فرامین دولت فرانسه برگزار میشود شاهد آن بودیم که ساختهای نهتنها صرفا سیاسی بلکه شب نامه سخیف تصویری که ماحصل ذهن مشوش فردی دانمارکی ایرانیتبار و برآمده از زر استکبار است و به اعتقادات و ارزشهای میلیونها مسلمان و جمعیت عظیم شیعیان جهان توهین کرده مورد توجه این جشنواره قرار گرفته است.
این سیاهه تصویری با سوگیری اجتماعی، مذهبی و تحقیر باورهای آیینی ایرانی- اسلامی درصدد است مسیری را رود که سلمان رشدیها در آیات شیطانی و آتشزنندگان قرآن کریم رفتهاند غافل از اینکه «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَالله بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ». در حالی فیلم موهن «عنکبوت مقدس» با ارائه چهرهای مخدوش از جامعه ایرانی و با توهین آشکار به باورهای متعالی شیعیان در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفته که با انتخاب سیاسی این اثر ضعیف به عقیده بسیاری از منتقدان و کارشناسان بینالمللی جای سوال مهمی در کارنامه حرفهای این جشنواره بینالمللی به جا گذاشته است.
سازمان سینمایی، ضمن محکومیت این اقدام جشنواره مذکور و اعلام برائت خود و سینماگران از عوامل این اثر سیاه تصویری بر این نکته تاکید میکند که فرانسه و جشنواره فیلم کن باید نسبت به احساسات جریحهدار شده میلیونها شیعه مسلمان در جهان پاسخگو باشند و این لکه ننگ ضد فرهنگی را از کارنامه حرفهای خود بزدایند. در انتها مطمئنیم که راه نورانی اسلام و جبهه حق در میان این آماج حملات فرهنگی بیش از پیش و متحدتر از قبل در سپهر فرهنگ و هنر خواهد درخشید».
«اقتصاد سیاسی» به صورت تخصصی از سال 1994 میلادی به بعد در جشنوارهها و فضای رسانهای غرب حکمفرما بوده؛ سلبریتیسازی و معروفیت افراد با توجه به اندیشههای سیاسی سرمایهداری رخ داده است. هر چند که نمیتوان با این نوع نگاه موجسواری رسانهای مقابله کرد اما گاهی پیشگیری بهتر از درمان است.
همچنین «محمود بابایی» تهیهکننده فیلم «بدون قرار قبلی» درباره اطلاعات خود از فرآیند ساخت فیلم «عنکبوت مقدس» گفت: تا جایی که اطلاع دارم این فیلم با همین کارگردان و 2 تهیهکننده ایرانی قرار بود در ایران ساخته شود اما زمانی که به جای ایران سراغ کشور اردن رفتند، میشد حدس زد پروژه چه سرانجامی پیدا خواهد کرد. آنها در ایران حتی کارهای پیشتولید را هم پیش برده و به مرحله انتخاب لوکیشن هم رسیده بودند اما در نهایت این کارگردان تصمیم گرفت فیلم خود را در اردن مقابل دوربین ببرد. همان زمان براساس فیلمنامهای که خیلی از دوستان خوانده بودند، قابل حدس بود که چه اتفاقی قرار است رخ دهد. من هم هنوز فیلم را ندیدهام اما از تیزر منتشر شده و تصویری که از شهر مشهد در این تیزر موجود است میتوان حدس زد چه نگاهی بر فیلم حاکم است. تهیهکننده «بدون قرار قبلی» بیان کرد: جشنواره کن با توجه به ایدئولوژی و سیاستهایش به فیلم «عنکبوت مقدس» جایزه میدهد اما در مقابل جشنواره فجر این کار را نمیکند. ما بسیار به دوستان گفتیم که این بیتوجهی را نکنید.
گفتمانی که در تقابل با این اتفاقات به صورت تجربی ثابت شده، اینکه در تمام ادوار گذشته وقتی دین و مذهب مورد هدف «اقتصاد سیاسی» و نگاه سرمایهداری قرار گرفته، اتحادی ناخواسته بین مردم تنیده شده است. همه طیفها هر چند که با هم اختلافات ناچیزی داشته باشند، در مقابل اینگونه توهینها متحد شده و سوءاستفادههای غربی را محکوم کردهاند. جهان غرب با تمام لوازمش اگر چه رسانههای دنیا را در دست دارند و با سیاستهای خود، یکهسواری بر اذهان جهانیان میکنند اما در این یک مورد همیشه با شکست مواجه شدهاند.
این شکست نیز تنها به این دلیل است که دین، مذهب و بالاخص امام رضا(ع) در میان دلهای مردم حضور دارد. امام رضا(ع) فارغ از خطکشیهای سیاسی و دوقطبیسازیهای موجود در بین تمام ایرانیان و شیعیان جهان به عنوان یک خط قرمز است؛ هزاران جشنواره کن با قهرمانسازی و سلبریتیسازیهای دروغین، قادر نیست امام رضا(ع) را از دلها و اذهان شیعیان جهان پاک کند.
فیلم «عنکبوت مقدس» در ژانر درام دلهرهآور و جنایی، به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی محصول سال ۲۰۲۲ است که در جشنواره کن با نگاه سیاسی حاکم بر جشنواره، برای رقابت برای نخل طلای جشنواره فیلم کن ۲۰۲۲ انتخاب شد.
ارسال به دوستان
«عنکبوت مقدس» ارتباطی به سازمان سینمایی ندارد
پروژه اسلامهراسی
مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی عنوان کرد «عنکبوت مقدس» هیچ ارتباطی به سازمان سینمایی ندارد. به گزارش «وطنامروز»، روحالله سهرابی در واکنش به شایعه ساخت فیلم «عنکبوت مقدس» در ایران گفت: فیلم «عنکبوت مقدس» بدون هرگونه مجوز و هماهنگی با مسؤولان سینمایی کشور اقدام به تهیه و تولید فیلم خود در خارج از کشور و با سرمایه خارجی کرده است.
وی افزود: «عنکبوت مقدس» که پیشتر با نام دیگری تقاضای پروانه ساخت در ایران را داشته و با دست رد مسؤولان وقت سینمایی مواجه شده بود، بدون هرگونه مجوز و هماهنگی با مسؤولان سینمایی کشور اقدام به تهیه و تولید فیلم خود در خارج از کشور کرده و مضمونی که برای تبدیل به یک اثر سینمایی انتخاب کرده خیلی قبلتر توسط آقای ابراهیم ایرجزاد در داخل کشور تولید و به اکران رسیده است. سهرابی ادامه داد: آنچه با موضوع قاتل زنجیرهای در داخل کشور تولید شد فیلم سینمایی «عنکبوت» است که چندی پیش در سینماها اکران شد و رویکرد، مضمون و پیام فیلم هیچگونه تشابهی با فیلم موهن و غرضآلود «عنکبوت مقدس» ندارد.
وی عنوان کرد: حتی کارگردان فیلم «عنکبوت» نسبت به سوءاستفاده و برداشت بدون اجازه از نام و متن و فضای فیلمنامهاش توسط نویسنده و کارگردان دانمارکی ایرانیالاصل فیلم «عنکبوت مقدس» موضع صریح و مشخصی گرفت که اهالی سینما و به نظرم اکثریت علاقهمندان آثار سینمای ایران در جریان این اعتراض و شکایت قرار گرفتند. سهرابی اظهار کرد: آنچه در گذشته به کرات دیدهایم جهتگیریهای کاملا سیاسی و معنادار جشنوارههایی مثل کن در قبال آثار فیلمسازان ایرانی بوده که به نظر میرسد در این مورد اخیر هم اساسا آنچه برای جشنواره کن و سیاستگذاران آن مهم بوده نه ارزش هنری و سینمایی یک اثر یا عوامل آن بلکه حقنه کردن دیدگاه خود از ایران و ایرانی به مخاطب جهانی بوده و متاسفانه داوران هم دانسته یا نادانسته در دام سیاستگذاران اصلی جشنواره افتادهاند.
مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی با بیان اینکه خروجی فیلم «عنکبوت مقدس» بیش از هر چیز اسلامهراسی و ایرانستیزی است، تصریح کرد: تعجب میکنم چگونه برخی افراد که در بین آنها افراد خاص و نامآشنا هم دیده میشوند، این بخش بسیار پررنگ و کاملا هدفمند این جشنواره بشدت سیاسی را نادیده گرفته و شیفته پوسته ظاهری آن میشوند.
وی در پایان گفت: آنچه در جشنواره کن اتفاق میافتد معادله پیچیده و لاینحلی نیست و با یک بررسی ساده میتوان به نیت اصلی و هدفگذاری آنها پیبرد. بعید میدانم نقطه هدف «عنکبوت مقدس» فقط جمهوری اسلامی باشد بلکه به اعتقاد بنده هدف آن وسیعتر و در یک کلام اسلام و ساختن چهرهای هیولایی و اهریمنی از مسلمانان و در رأس آنها ایران و ایرانی است. سازمان سینمایی بنا بر وظیفه ذاتی خود قطعا با عوامل ایرانی این فیلم اعم از عوامل اصلی یا فرعی و کسانی که احتمالا به نوعی در تهیه و تولید آن نقشی داشتهاند برخورد خواهد کرد.
ارسال به دوستان
«پارک چان ووک» از کارهای بعدیاش گفت
از فیلم وسترن تا علمی- تخیلی
کارگردان مشهور کرهای که با دریافت جایزه کن یک موفقیت دیگر در کارنامهاش ثبت کرد، از پروژههای آیندهاش گفت. به گزارش «وطنامروز»، پارک چان ووک پس از دریافت جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۲ قصد دارد با سرعت بیشتری به خلق فیلمهایش ادامه دهد.
وی که یکی از برندگان هفتاد و پنجمین دوره جشنواره کن بود و با دریافت جایزه بهترین کارگردان برای فیلم «تصمیم به رفتن» با دست پر از جشنواره بیرون آمد، به هوادارانش در سراسر جهان نشان داد قصد کوتاه آمدن ندارد و با سرعت بیشتری به تولید پروژههای بعدیاش میپردازد. بازگشت این کارگردان با تلویزیون خواهد بود و وی با همکاری با «A۲۴» و «اچبیاو» با اقتباس از رمانی به نام «همدل» پروژه بعدی خود را میسازد. این رمان نوشته ویت تان نگوین است. ووک در مصاحبه با ددلاین همچنین تاکید کرد در حال تأمین بودجه برای چند پروژه جدید است که یک وسترن و یک فیلم علمی- تخیلی که خود وی فیلمنامهاش را نوشته از جمله آنهاست. پارک گفت هیچ یک از فیلمنامههایش را اکنون در دست ندارد چون هر یک از آنها در دست افرادی است که میتوانند سرمایهگذار فیلم بعدی وی باشند. این کارگردان ۵۸ ساله از سال ۱۹۹۲ تاکنون در سینما فعال است و برای سهگانه انتقامش شهرت جهانی دارد. «اولدبوی» دومین فیلم از این سهگانه، جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن سال ۲۰۰۴ را از آن خود کرد و فیلم دیگرش «کنیز» موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان بفتا و نامزد دریافت نخل طلای جشنواره کن ۲۰۱۶ شد.
ارسال به دوستان
دانشجویان میزبان فیلمی درباره ترور دانشمند هستهای میشوند
آغاز اکران «هناس» از دانشگاه
اکرانهای افتتاحیه فیلم سینمایی «هناس» در ۱۰ دانشگاه کشور انجام خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «هناس» به کارگردانی حسین دارابی و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه که از ۱۸ خرداد اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز میکند، اکران افتتاحیه خود را در جمع دانشجویان دانشگاههای تهران و شهرستانها کلید خواهد زد. «هناس» قصه ترور یک عشق و روایتی ملتهب از شهادت داریوش رضایینژاد از شهدای ترور هستهای و از نخبگان علمی کشور است که با تصمیم عوامل قرار است پیش از شروع اکران رسمی در سینماها، به دلیل اهمیت وجه علمی زندگی این شهید برنامهریزیهایی برای نمایشهای افتتاحیه در دانشگاههای تهران و شهرستانها از جمله در دانشگاه محل تحصیل او و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی انجام شود. متقاضیان جهت ثبتنام اکرانهای دانشگاهی این فیلم میتوانند به آدرس https://formaloo.com/sayar-henas و http://ekranmardomi.ir/ مراجعه کنند. به همین ترتیب اکرانهای دانشگاهی این فیلم سینمایی در ۱۰ دانشگاه ایران از جمله دانشگاههای شاهد، علامه طباطبایی، دانشکده صداوسیما، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه خرمآباد، دانشگاه علوم تحقیقات، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه مازندران، دانشگاه صنعتیشریف و دانشگاه تهران مرکز طی روزهای مختلف برگزار خواهد شد.
«هناس» دومین ساخته حسین دارابی پس از فیلم سینمایی «مصلحت» است که بهروز شعیبی در نقش شهید داریوش رضایینژاد و مریلا زارعی در نقش دکتر شهره پیرانی ۲ بازیگر اصلی این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
«دختران آفتاب» روی آنتن رادیو فرهنگ رفت
ماجرای اردویی ۱۰ روزه
رادیو فرهنگ برای علاقهمندان به سریالهای رادیویی، «دختران آفتاب» را روی آنتن میبرد. به گزارش «وطنامروز» علیرضا نداف، تهیهکننده مجموعه «دختران آفتاب» درباره روایت داستانی آن توضیح داد: کتاب «دختران آفتاب» توسط امیرحسین بانکیپور، بهزاد دانشگر و محمدرضا رضایتمند نوشته شده و از سوی انتشارات سروش در سال ۱۳۸۲ منتشر شد که در رادیو فرهنگ توسط محمدباقر خلیلی به صورت نمایش رادیویی تنظیم رادیویی شده است. نداف که تهیهکنندگی این برنامه را نیز بر عهده داشته است به مهر گفت: «دختران آفتاب» اگر چه روایتی داستانی است اما در واقع تحقیقی روان شناختی، جامعه شناختی، فرهنگی و دینی درباره زنان است و به نوعی این اثر تلاش کرده تا زن، منزلت، شخصیت و هویت او را بشناساند. وی ادامه داد: «دختران آفتاب» در ۱۱۵ قسمت تهیه شده و به برخی پرسشهای مطرح در حوزه نقش اجتماعی زنان با بیانی روان و داستانی پاسخ میدهد. نداف به اهمیت بهرهگیری از زبان داستان برای انتقال مفاهیم اشاره کرد و افزود: زبان داستانی برای انتقال مفاهیم از ارزش بسزایی برخوردار است و در این برنامه نیز با استفاده از این ابراز به بررسی و نقد و رد و اثبات مؤلفهها و مباحث و شبهات حوزه زن و خانواده و جامعه پرداخته شده و میتوان گفت از موفقیت زیادی در این زمینه برخوردار است. وی درباره موضوع برنامه گفت: مباحث در حین برگزاری یک اردوی 10 روزه دخترانه دانشجویی از دانشگاه تهران اتفاق میافتد که به قصد زیارت امام رضا(ع) راهی مشهد شدهاند. به مناسبتهای مختلف و اتفاقاتی که میافتد، موضوعات مطرح و بررسی میشوند و به نتیجه میانجامند. راوی داستان دختری است به نام مریم که فروغ انصاری این نقش را بازی و روایت میکند. نداف در تشریح داستان این مجموعه اضافه کرد: مریم به دلیل بیتوجهی مادر به محیط خانه بر اثر توجه شدیدش به کار در بیرون از منزل و ایجاد گسست خانوادگی، دچار روحی رنجور و ناآرام شده است و تصمیم میگیرد برای تنبیه والدینش هم که شده، چند روز آنها را بیخبر رها کند. به ذهنش میرسد که فرار کند اما خوب که فکر میکند میفهمد آدم این کار نیست. در همین موقع، یاد اطلاعیه اردوی زیارتی دانشگاه میافتد و بدون معطلی وسایل مختصری آماده میکند و خود را به جمع زائران میرساند. فاطمه که یکی از مسؤولان برگزارکننده اردو است، با اخلاق خوش و آرامش و با وجود فقدان صندلی خالی، موجبات همسفر شدن مریم با آنها را فراهم میکند. او طی سفر با همدلی و همراهیای که با احساس بچهها دارد، از بروز جدل و درگیریهای لفظی بین آنها جلوگیری میکند و با استفاده از مطالب مرجع و مستند، به بحثها جهت مثبت میدهد. نداف تصریح کرد: تولید این سریال داستانی با توجه به دقت در چگونگی طرح مباحث حدود ۹ ماه به طول انجامیده و تلاش شده منزلت، شخصیت و جایگاه واقعی زن را به خودش، اطرافیانش و جامعهاش همانگونه که شایسته و بایسته وی است بشناساند و به زیبایی و در سبک و شیوه داستانی به بسیاری از پرسشهای مطرح درباره نقش اجتماعی زن و لوازم و پیامدهای آن اشاره شده است. سریال «دختران آفتاب» که از هفتم خرداد روی آنتن رفته، شنبه تا پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۳:۱۵ از رادیو فرهنگ موج افام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز پخش میشود. ارسال به دوستان
اخبار
تکذیب امضای بیانیه منسوب به سینماگران
داریوش یاری، مستندساز و کارگردان سریالهای تلویزیونی، درباره بیانیهای که در آن از نیروهای مسلح خواسته شده اسلحههایشان را بر زمین بگذارند و امضای او زیر آن درج شده است، تاکید کرد که آن را قبول ندارد. به گزارش «وطنامروز»، داریوش یاری، کارگردان سینما و تلویزیون با اشاره به بیانیهای که نام او در زیر آن درج شده است به مهر گفت: بیانیهای منتشر شده که در آن نوشته شده است نیروهای مسلح اسلحههایشان را زمین بگذارند. من این را باور ندارم که نیروهای مسلح در برابر مردم ایستاده باشند؛ در نتیجه این بیانیه را قبول ندارم. وی ادامه داد: اتفاقی که در شهر آبادان افتاده است به دلیل جهالت، فساد، رشوهخواری و بیاخلاقی برخی رخ داده و منجر به ریزش ساختمان متروپل شده است. یاری اضافه کرد: ممکن است مردم در پی این اتفاق عصبانی یا خشمگین شوند اما دین ما و امام و رهبری همواره میگویند حق با مردم است. خواهشم از نیروهای نظامی و انتظامی این است که متهم را پیدا کنند و با هر کسی که به هر دلیلی با بیاخلاقی و بیتعهدی مرتکب این فاجعه شده و نظام دارد تاوان آن را میدهد برخورد کنند. وی در پایان ضمن تکذیب امضای این بیانیه گفت: من این بیانیه و روح حاکم بر آن را قبول ندارم، چون باور ندارم نیروهای مسلح کشورم در مقابل مردم هستند که حالا بخواهم اسلحههایشان را زمین بگذارند.
***
«بدون قرار قبلی» فیلم برگزیده سال ۱۴۰۱ کمیسیون ملی یونسکو
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به انتخاب هیأت داوران بهعنوان فیلم برگزیده سال ۱۴۰۱ کمیسیون ملی یونسکو - ایران انتخاب شد. به گزارش «وطن امروز»، مراسم معرفی و نمایش فیلم برگزیده سال کمیسیون ملی یونسکو ۱۲خرداد ۱۴۰۱ در سالن کوشک باغ هنر برگزار میشود. در این برنامه با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران، متخصصان حوزه اوتیسم، فعالان اجتماعی و هنردوستان از عوامل فیلم «بدون قرار قبلی» تقدیر میشود و لوح سپاس کمیسیون ملی یونسکو - ایران به تهیهکننده و کارگردان این فیلم اعطا میشود. در این فیلم تلاش شده است با نگاه ویژهای به اختلال اوتیسم، مخاطب به شناختی همهجانبه از این بیماری برسد. فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی محمود بابایی در چهلمین جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی (جایزه ویژه سردار شهید حاجقاسم سلیمانی) شد. اکران عمومی این فیلم که از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت موسسه تصویر شهر است، از 18 خردادماه در سینماهای سراسر کشور آغاز میشود.
***
واکنش وزیر ارشاد به فیلم موهن «عنکبوت مقدس»
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشت: ایرانزمین به هنرمندانی افتخار میکند که زرق و برق جشنوارههای سیاستزده و تبلیغات رسانههای مزدور اجنبیپرست، آنان را در مقابل باورهای بلند ملت قهرمان قرار نمیدهد. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از اقدام موهن و سیاسی جشنواره فیلم کن در پی اهدای جایزه به یک فیلم ضددینی و ضدایرانی که منجر به جریحهدار شدن باورهای جامعه شده است، متنی به شرح زیر در فضای مجازی منتشر کرد: ایرانزمین به هنرمندانی افتخار میکند که با عشق آلالله، قدرشناس ایثار حافظان امنیت و سربلندی سرزمینمان هستند. هنرمندانی که زرق و برق جشنوارههای سیاستزده و تبلیغات رسانههای مزدور اجنبیپرست، آنان را در مقابل باورهای بلند ملت قهرمان قرار نمیدهد. جشنواره فیلم کن در اقدامی سیاسی یکی از جوایز خود را به بازیگر زن فیلم موهن و ضدایرانی «عنکبوت مقدس» اهدا کرد.
***
ویژهبرنامه موسیقایی در منزل امام خمینی(ره)
واحد موسیقی، شعر و سرود سازمان صداوسیما با مشارکت یک نهاد فرهنگی در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، ویژهبرنامه «هجرت خورشید» را در شهرستان خمین برگزار کرد. به گزارش «وطنامروز»، آیین «هجرت خورشید» گرامیداشت سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران روز دوشنبه نهم خردادماه در خانه امام خمینی(ره) واقع در شهرستان خمین برگزار شد. در این برنامه که با همکاری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی و واحد موسیقی، شعر و سرود سازمان صداوسیما، کاروانی در حوزه شعر و موسیقی از تهران و شهرهای مختلف راهی شهرستان خمین شدند تا در این برنامه شرکت کنند، یاد و نام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گرامی داشته شد. لازم به توضیح است یک گروه سرود از اراک و 5 شاعر از خمین و اراک و نیز شاعرانی از یزد و قم و تهران و آبادان و مشهد و 10 خواننده و آهنگساز از تهران و تنی چند از شخصیتهای فرهنگی و هنری کشور در این برنامه حضور داشتند.
***
انتشار کتاب جدید «تارانتینو»
کتاب غیرداستانی «تفکر در سینما» نوشته کوئنتین تارانتینو، پاییز امسال به بازار کتاب میآید. به گزارش «وطنامروز»، کتاب تفکر در سینما بر محور فیلم گریز (۱۹۷۲، سام پکینپا) و دیگر فیلمهای دهه ۱۹۷۰ که در دوران کودکی بر تارانتینو تاثیر گذاشتند، نوشته شده است. این کتاب یک سال پس از انتشار کتابی که تارانتینو با اقتباس از فیلم روزی روزگاری در هالیوود خود نوشت، ۲۵ اکتبر (۳ آبان ۱۴۰۱) توسط انتشارات هارپرکالینز منتشر خواهد شد. انتشارات هارپرکالینز کتاب جدید تارانتینو را ملغمهای خارقالعاده از نقد فیلم، تئوری سینما، گزارش و خاطرات شخصی معرفی کرده است. تارانتینو بازیگر و فیلمساز ۵۹ ساله هالیوودی است که به ساخت فیلمهای مطرحی چون داستان عامهپسند، سگهای انباری و جنگوی زنجیرگسسته شناخته میشود. وی پیشتر از برخی فیلمهای دهه ۱۹۷۰ چون آروارهها، اینک آخرالزمان و کری به عنوان فیلمهای محبوب خود نام برده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|