|
ارسال به دوستان
حاشیهای بر مراسم سیوسومین سالگرد ارتحال امامخمینی(ره)
من از چیزی نمیترسم
رضا کردلو: راه، از آنچه پیش روست خبر میدهد و راهیان از راه مقصد باخبرند. در نزدیکیهای بهشت زهرا(س) هستیم که آخرین قافلهها از راهیان پیاده مراسم ۱۴ خرداد به سمت ایستگاه حرممطهر در حرکتند. دوست داشتم یکی از آنان باشم. پیامبران صفا و اخلاص، یاوران گمنام انقلاب، قطرههایی که هرکدام یک دل دریایی دارند. هر چه سادهتر، به خمینی نزدیکتر.
ساعت حول و حوش 8 است که رسیدهایم حرم. صحن بزرگی که قرار است مراسم را میزبانی کند. داخل حرم عکاسها و تصویربردارها مثل همیشه در حال جاگیرشدن هستند. با چندتایی از رفقای عکاس و خبرنگار احوالپرسی میکنم. مینشینم ببینم چه خبر است! چه کسی زودتر از بقیه مسؤولان روی این صندلیها خواهد نشست؟ نظامیها سروقت و صبح سحر از خانه زدهاند بیرون که زودتر از بقیه رسیدهاند. سردار پاکپور و امیر ایرانی، نخستین کسانی هستند که میرسند. علی لاریجانی هم همزمان با ایشان آمده است. بقیه میهمانها هم که میآیند و مینشینند احوالپرسیها شروع میشود. گفتوگو و مصافحهای که با لاریجانی میشود کمی متفاوتتر از ایام گذشته است. اقتضای زمان است دیگر.
۲ سال است که این گردهمایی به خاطر همهگیری ویروس کرونا برگزار نشده و این نخستین مراسم در این 2 سال است که در این سطح با حضور رهبر انقلاب برگزار خواهد شد. احتمالا به خاطر همین تعویق است که احوالپرسیها کمی طولانیتر میشود. یک جور «شکرانه سلامت» است. کمکم مسؤولان دیگر هم میرسند. ارتشیها و سپاهیها کنار هم نشستهاند و به گفتوگو مشغولند. حسن روحانی را به سمت صندلیهای صف اول راهنمایی میکنند و علی لاریجانی هم از صندلیهای عقبتر میآید و کنار او مینشیند. مشغول گفتوگویی کنجکاویبرانگیز میشوند. علی رضوانی خبرنگار سیما به دنبال گفتوگو با مسؤولان است و یکی یکی سراغشان میرود. سوالهایش که مشخصاند! جوابها شاید کمی متفاوت باشند!
ساعت 8 و 30 دقیقه است که مردم وارد میشوند. کمی میگذرد تا جمعیت داخل صحن را پر کند. 10 دقیقه به 9 مانده که مجری مراسم با صدای قرایی بسمالله میگوید و اشعاری را میخواند؛ اشعاری که البته زیاد قوی به نظر نمیرسند. ما سرودههای خوب از شاعران خوب کم نداریم که اتفاقا مناسب این ایام هستند اما خب به آنها رجوع نمیشود. برای اهل شعر و ادبیات، این هم از آن حیفهاست.
قاری که سیدی روحانی به نام «درچهای» است آیاتی را تلاوت میکند. «صف اول» معروف کم کم تکمیل میشود. در مرکز صف اول روسای سابق دولت و مجلساند و این سو آن سویشان فرماندهان نظامی و برخی از دولت.
حالا حسین هوشیار، مداح اهلبیت هم پشت میکروفن است تا چند بیتی بخواند. کار را به روضه هم میکشاند و یادی از آقای کوثری هم میکند که وقتی به امام حسین سلام میداد، آن تصویر خواستنی امام خمینی را توی ذهن همه باقی گذاشته. دستمال سفید را روی صورتش گرفته و اشک میریزد. دمی با خیال اشکهای خمینی(ره) راهی جماران شدم، نشستم پای روضه آقای کوثری و تماشای امام. حیف که لختی بیش نیست این حال و هوا. در حرم امام صدای جمعیت که منتظر آمدن آقا هستند، به گوش میرسد: «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده».
در همین حین میبینم سردار قاآنی هم میرسد. سادهترین لباس ممکن را پوشیده است. به یکی از صندلیهای صف اول راهنماییاش میکنند، میآید بنشیند، میبیند آقای بختیاری رئیس کمیته امداد پشت سرش است. به احترام او بلند میشود و جایش را به او میدهد و خود عقبتر مینشیند. کمی سن آقای بختیاری بیشتر است و این احترام گذاشتن درسآموز است.
در میان مصافحهها و خوشوبشها گفتوگوی کوتاه وزیر صنعت با رئیس پلیس راهور هم کنجکاویبرانگیز است. اخیرا در ماجرای خودرو چالشهایی میان خودروسازان، سازمان استاندارد و وزارت صنعت به وجود آمده که همه در جریان هستند.
آقای سیدحسن خمینی در جایگاه قرار گرفته تا مثل همیشه پیش از سخنان رهبر انقلاب، او هم صحبت کوتاهی داشته باشد. همین صحبت کوتاه هم البته با همهمه شنیده نمیشود. در انتهای مراسم، مشخصا چندنفری هستند که سرو صدا را هدایت میکنند. برمیگردم نگاهشان میکنم. کم سن و سالند و احتمالا تذکر پیشین رهبر را به یاد ندارند. برای همین اشتباه سال 89 را تکرار میکنند و رهبر باز هم در پایان مراسم به آنها تذکر میدهد که: من با این کارها مخالفم!
آقا میآیند. دیدار تازه میشود. دلتنگی مردم از حجم شعارها پیداست. بعد از مراسم که تصاویر را تماشا کردم، دیدم حدسم درست بوده: بعضی اشک میریختند و شعار میدادند. آقا هم نخستین جملاتشان ابراز همین دلتنگی است: «دلمان تنگ شده بود برای امام و برای این محفل گرمی که همه ساله گرد مرقد مطهر امام تشکیل میشد».
اشاره ابتدایی آقا درباره «شناخت امام» مساله مهمی است. حسرتها را زنده میکند. انرژی و فرصتی که میتواند برای شناخت امام و تاریخ انقلاب و تاریخ این کشور صرف شود، صرف کنشهایی میشود که جوانان را از معرفت انقلاب تهی میکند. تاکید آقا بسیار لازم و بجاست: «بسیاری از ابعاد شخصیت امام بزرگوار ما همچنان ناشناخته است. در واقع نسل کنونی انقلاب، به خصوص نسل جوان ما، امام عزیز را بدرستی نمیشناسند، درک نمیکنند، عظمت امام را نمیدانند؛ امام را با امثال این حقیر مقایسه میکنند؛ در حالی که فاصله بسیار زیاد است، فاصله نجومی است. امام شخصیت استثنایی بود به معنای واقعی کلمه».
رهبر کتابخوان را میشود از ارجاعات مستندی که به تاریخ میدهند، شناخت. هم وقتی درباره رهبری امام بر یکی از بزرگترین انقلابهای دنیا صحبت میکنند و مستندات تاریخی را مورد اشاره قرار میدهند و هم وقتی از دشمنیهای غرب میگویند. تاکید رهبر انقلاب بر جایگاه رهبری امام خمینی در یکی از بزرگترین انقلابهای دنیا که با آوردن شاهدمثالهایی از آنچه در انقلاب کبیر فرانسه و اکتبر شوروی، همراه میشود، درسهای تاریخی است. یک جور دعوت به مطالعه تاریخ هم هست. جای دیگر در همین سخنرانی، رهبر انقلاب به بیش از ۳ قرن غارت غرب اشاره میکنند و جوانها را دعوت به مطالعه میکنند: «کتاب بخوانید انشاءالله، این حقایق را بیشتر از نزدیک درک کنید».
یکی از وجوه دیگر شخصیت امام که رهبر انقلاب در سخنرانی بر آن تاکید کردند و اشاره قابل تأملی درباره آن داشتند، شجاعت بود. آقا گفتند: «یک وقتی بنده راجع به یک مسالهای با امام صحبت میکردم -یک مشکلی وجود داشت، برای ایشان شرح میدادم و یک پیشنهادی داشتم- در ضمن صحبت به ایشان گفتم که «شما این کار را نمیکنید چون میترسید...»؛ میخواستم بگویم میترسید که مثلا فلان مشکل پیش بیاید؛ تا گفتم میترسید، ایشان گفتند من از چیزی نمیترسم! خصوصیت ایشان این بود. بنده نمیخواستم بگویم «شما ترسو هستید»، این یک تعبیر عرفی معمولی است یعنی «ملاحظه میکنید که این اتفاق نیفتد» اما کلمه ترس را که [به کار] بردم، ایشان گفتند من از چیزی نمیترسم». توی ذهنم اینطور میگذشت که خود آقا هم اینطور است. این «من از چیزی نمیترسم» در ایشان هم هست.
اشاره رهبر انقلاب به زیربنای مکتب امام(ره) و طرح گزاره «قیام لله» هم از مباحثی بود که هم در ذهنم ماند به خاطر شعری که آقا ضمیمه این بحثشان کردند: ««فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم». هم اثبات، هم نفی؛ اول نفی آن رژیم طاغوتی، بعد اثبات یک عرصه سیاسی مطلوب که مردم را به پیش ببرد. خب این حرکت امام در نفی و اثبات بود».
اعتماد امام به مردم و گزارههایی که آقا درباره این ویژگی امام مطرح کردند خاطره دیدار امام با آیتالله حکیم را در ذهنم زنده کردکه خاطره معروفی است.
آقا جایی در اثنای صحبتهایشان گفتند امام ملت را با مفهوم مقاومت آشنا کردند. با ارجاع به تاریخ ارزش این ویژگی امام خمینی(ره) بیشتر نمایان میشود. مقاومتهایی که در طول تاریخ در مقابل دشمن خارجی صورت گرفته، حتی در صورت غلبه بر دشمن، نتوانسته برای طولانیمدت، مفهوم «ملت» را به یک کلمه وحدتبخش تبدیل کند. امام اما پس از انقلاب مردم را بخوبی با مفهوم مقاومت آشنا کردند و در نتیجه این رویکرد «ملت ایران» جنبه عینیتری یافت.
اشاره رهبر انقلاب به موضوع برخی ایرانیهای خائنی که به دشمن آدرس غلط میدهند هم درخور تأمل بود؛ خائنینی که با مشاورههای خود به دشمن هم خیانت میکنند و محاسبات اشتباه خود درباره ایران را به آنها منتقل میکنند: «این مشاورین خیانتکار، خب به کشور خودشان که خیانت میکنند اما در واقع به آنها هم خیانت میکنند؛ چرا؟ چون بدون اطلاع صحیح به آنها مشورت میدهند؛ آن بیچارهها هم طبق مشورت اینها عمل میکنند، شکست میخورند».
رهبر انقلاب در پایان صحبتهایشان توصیههایی به فعالان عرصه انقلابی داشتند؛ مراقبت از هویت انقلاب و یاد امام در جامعه، جلوگیری از نفوذ ردههای ارتجاع در کشور، افشاکردن دروغ و جنگ روانی دشمن، استفاده از سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح و مقابله با گزاره به بنبست رسیدن کشور از توصیههای پایانی سخنرانی آقا بود. توصیه آخری هم در قدردانی از مسؤولان داشتند و شاهدمثال آوردند: «اینکه انسان میبیند در قضیه آبادان یک وزیر 4-3 روز، شبانهروز بر سر آن کار میرود، خودش میایستد، این خیلی کار مهمی است». منظور آقا وزیر کشور آقای وحیدی بود. نگاهش کردم تا واکنشش را هنگام صحبت آقا ببینم. سرش را پایین انداخته بود.
دستور آقا برای محاکمه عوامل حادثه آبادان، آخرین صحبتها پیش از دعای ایشان بود. آخر مراسم و وقت دعا درباره همهمهای که در وقت سخنرانی حجتالاسلام حسن خمینی شد، تذکر دادند. توی پچپچها همه تقریبا حدس میزدند که آقا این تذکر را بدهند. دعای آخر آقا این بود: «امیدواریم انشاءالله خدای متعال همه ما را به راه راست هدایت کند». چه دعای خوبی.
ارسال به دوستان
پاتوق فیلم کوتاه رازآلود، معمایی و پلیسی میشود
اکران «شعبده»، «ارفاق»، «سی تومن نقد» و «پیوسته»
فیلمهای کوتاه «شعبده»، «ارفاق»، «سی تومن نقد» و «پیوسته» در پنجمین جلسه از فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، اکران، تحلیل و نقد میشوند. به گزارش «وطنامروز»، پنجمین جلسه از هفتمین فصل پاتوق فیلم کوتاه دوشنبه ۱۶ خرداد، با نمایش ۴ فیلم کوتاه برگزار میشود. در پنجمین جلسه از فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه که توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار میشود، فیلمهایکوتاه داستانی «شعبده» به کارگردانی سیاوش فرهادی، «ارفاق» به کارگردانی رضا نجاتی، «سی تومن نقد» به کارگردانی محمدرضا عبدالملکی و انیمیشن کوتاه «پیوسته» به کارگردانی فرزانه قبادی به نمایش درمیآیند. در این رویداد سعید هاشمزاده، منتقد سینما به عنوان کارشناس ویژه جلسه پنجم، پس از اکران آثار با کارگردانان فیلمهای به نمایش درآمده به گفتوگو نشسته و آثار را مورد تحلیل و بررسی تخصصی قرار خواهد داد. فیلم کوتاه «شعبده» به نویسندگی و کارگردانی سیاوش فرهادی و تهیهکنندگی سیاوش و حسن فرهادی در ژانر رازآلود، از تولیدات انجمن سینمای جوانان بجنورد است. «ارفاق» به نویسندگی و کارگردانی رضا نجاتی و تهیهکنندگی موسسه فرهنگی و هنری پویا نوین ماندگار و سولماز وزیرزاده، فیلمی در ژانر معمایی است که سیمرغ بلورین بخش فیلم کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارد. محمدرضا عبدالملکی «سی تومن نقد» را در ژانر پلیسی نویسندگی و کارگردانی کرده و این فیلم به تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران و بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) ساخته شده است. انیمیشن کوتاه «پیوسته» را نیز فرزانه قبادی نویسندگی و کارگردانی کرده و تهیهکنندگی آن را انجمن سینمای جوانان شاهرود بر عهده داشته است. پنجمین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، دوشنبه ۱۶ خرداد ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی چارسو، سالن شماره ۶ برگزار میشود و شامل نمایش آثار و جلسه نقد و بررسی خواهد بود. حضور برای تمام علاقهمندان آزاد و رایگان است.
ارسال به دوستان
«تاپ گان۲» به رکورد تاریخی رسید
تام کروز در اوج
«تاپ گان۲» در دومین آخر هفته به رکورد ۸۵ میلیون دلاری رسید و به بزرگترین فیلم تام کروز تبدیل شد. به گزارش «وطنامروز»، «تاپ گان ۲» که یکشنبه با ۱۹۰ میلیون دلار در بازار داخلی رکورد زد، حالا با کمترین افت در تاریخ برای یک فیلم افتتاحیه، به رقم ۱۰۰ میلیون دلاری یا بیشتر میرسد. «تاپ گان ۲» تا این لحظه هیچ نشانهای از کاهش سرعت فروش را نشان نمیدهد. پارامونت و اسکای دنس، با بازی تام کروز، در دومین آخر هفته اکران خود فروش بالای فیلم جدیدشان را نظارهگر هستند. اگر تخمینها درست باشد، این فیلم دنباله تاپ گان در دومین دوره خود حداقل ۸۵ میلیون دلار فروش خواهد داشت.
این فیلم اکران افتتاحیه داخلیاش را با فروش ۱۰۰ میلیون دلاری آغاز کرد. تاپ گان ۲ در آمریکای شمالی، روز جمعه ۲۵ میلیون دلار درآمد داشت تا روز را با مجموع فروش ۲۳۰ میلیون دلاری به پایان برساند. روز شنبه، تاپ گان۲ با پشت سر گذاشتن فیلم «جنگ دنیاها»
(The War of the Worlds) (243.3 میلیون دلار) در سال ۲۰۰۵ به پرفروشترین فیلم تام کروز در داخل کشور تبدیل شد. این رکورد همچنین شامل شکستن رکورد فروش نخستین فیلم «تاپ گان» (180.3 میلیون دلار) و «ماموریت غیرممکن» تام کروز و همچنین آخرین دنباله «ماموریت غیرممکن: فال آوت» (220.2 میلیون دلار) نیز میشود.
تاپ گان۲ در سطح بینالمللی در حال حاضر بسیار جلوتر از نخستین تاپ گان است که در زمان خود ۱۷۶ میلیون دلار به دست آورد.
این فیلم همچنین در بریتانیا با 39.7 میلیون دلار پیشتاز است. با این حال، با بسیاری از فیلمهای اخیر ماموریت غیرممکن در گیشه خارجی مطابقت ندارد که دلیل اصلی این است که این فیلم در چین و روسیه اکران نمیشود، ۲ کشوری که ۲ بازار بزرگ درآمدزا برای هر فیلمی محسوب میشوند.
ارسال به دوستان
انتشار اولین جلد از مجموعه «هفت نشانه»
«باران آتش» وارد بازار شد
رمان «باران آتش» نوشته مایکل آدامز با ترجمه عطیه الحسینی راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، رمان «باران آتش» نوشته مایکل آدامز بهتازگی با ترجمه عطیه الحسینی توسط انتشارات فاطمی منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب اولین جلد از مجموعه «هفت نشانه» است که مایکل آدامز درباره زندگی ۷ نوجوان نوشته و ترجمهاش در قالب یکی از کتابهای «طوطی» (واحد کودک و نوجوان انتشارات فاطمی) به چاپ رسیده است. قتلعام، نابودی کامل، کلید مرگ، ارباب جنایت، موج وحشت و نقطه صفر، دیگر عناوین این هفتگانه هستند که بناست ترجمهشان به مرور پس از «باران آتش» منتشر شود. مایکل آدامز نویسنده این هفتگانه، متولد سال ۱۹۵۱ در انگلستان بود که سال ۲۰۱۷ در استرالیا درگذشت. مجموعه «هفت نشانه» درباره ۷ علامت و ۷ روز برای نجات دنیاست و در آن ۷ نوجوان با نامهای یاسمین، ایزابل، اندی، دیلن، جیجی، زاندر و میلا با شرکت در مسابقه مرموز شهامت، برنده 3 چیز میشوند: شهرت، ثروت و گشتن دور دنیا. اما این 7 نفر برای رویارویی با اتفاقات خطرناکی که از پی میآیند، آماده نیستند. 7 نماد رازآلود که شهرتشان «اولین نشانه» است، با پیشبینی یک انفجار از راه میرسند و یکی از برندگان را وادار به جنگیدن برای نجات جانش میکنند. تمام کشورش را هم به آشوب میکشند. به این ترتیب زمان زیادی نمیگذرد که برندگان جایزه شهامت ناچار میشوند از 7 نشانه رمزگشایی کنند و مغز متفکر ناشناسی را شکست دهند که صاحب یک قدرت وحشتناک است. «باران آتش» به عنوان جلد اول مجموعه «هفت نشانه» با مقدمهای کوتاه شروع میشود که چند سطر ابتداییاش از این قرار است: «دختر میدانست قرار است بمیرد. قلبش تندتند میزد. دهانش خشک شده بود، گلویش گرفته بود و بهسختی نفس میکشید. رو کرد به مرد دیوانه مسلح که او را روی سقف قطاری که بهسرعت در دل شب پیش میرفت، گیر انداخته بود. هیچ راهی نبود که بتواند از این مهلکه زنده بیرون بیاید. تا چند ثانیه دیگر یکی از این ۲ اتفاق میافتاد: یا مرد به او شلیک میکرد یا خودش میپرید پایین. نتیجه هر ۲ این اتفاقها هم یکی بود؛ میمرد». این کتاب با ۲۴۰ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۹۹ هزار تومان منتشر شده است. ارسال به دوستان
اخبار
«مهدی صباغی» درگذشت
«مهدی صباغی» هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما، رادیو و تلویزیون دعوت حق را لبیک گفت. به گزارش «وطنامروز»، مرحوم مهدی صباغی پیشکسوت هنری خراسان رضوی و کشور، سال ۱۳۳۰ در مشهد متولد شد. وی نخستین تجربه سینمایی خود را در فیلم «گریز از شهر» ارائه کرد و پس از آن در فیلمهای گردو، زمزمه، طوبی، تماس، سایه خیال، بازگشت قهرمان، گرگهای گرسنه، سلطان، راننده شخصی، صورتی، گل یخ، کافه ستاره، ستارهها، عاشق، راننده تاکسی، آخرین نقش، مهتاب روی سکو، زنان ونوسی مردان مریخی، آسمان هشتم و مرز خوشبختی ایفای نقش کرد. مرحوم صباغی همچنین در مجموعههای تلویزیونی سالهای دور از خانه، سلام، دفترخانه شماره ۱۳، راه بیپایان، پلیس جوان، خانواده حمزهعلی خان، کمند خاطرات و عقیق نیز به ایفای نقش پرداخت. از مرحوم صباغی آثار ماندگاری در زمینه صداپیشگی نیز وجود دارد که از جمله آن میتوان به مجموعههای رادیویی صبح جمعه با شما و کوی نشاط اشاره کرد.
***
«باران نور» رادیو نمایش از حرم امام رضا(ع)
از امروز دوشنبه شانزدهم خرداد، ویژه برنامه «باران نور» به مناسبت دهه کرامت به صورت زنده و مستقیم از حرم مطهر علی ابن موسیالرضا(ع) پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، «باران نور» به تهیهکنندگی علیرضا بهروش، نویسندگی سهیلا خدادادی و گویندگی رضا خضرایی و با هنرمندی سعید سلطانی و معصومه عزیز محمدی و گزارشگری محمد تاجیک و علیرضا بهروش از شانزدهم تا بیستویکم خرداد، ساعت ۱۶:۳۰ به زیباترین کلام و شیواترین گفتار برای شنوندگان رادیو نمایش اجرا میشود. گفتوگو با میهمانان همایش رضوی، نمایش، صحبت بزرگان و مناجات از بخشهای مهم برنامه «باران نور» است که به صورت زنده و مستقیم از حرم امام رضا(ع) پخش میشود.
***
تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت خانواده مجری تلویزیون
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار پیامی، درگذشت همسر و فرزند حامد سلطانی را به مجری جوان تلویزیون تسلیت گفت. به گزارش «وطنامروز»، در بخشی از پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: «خبر تلخ درگذشت همسر جوان و فرزند دلبندتان بر اثر سانحه رانندگی موجب تأثر و تأسف عمیق اینجانب گردید. در برابر مشیت حضرت احدیت جز تسلیم و رضا گریزی نیست و معتقدم جنابعالی که از جوانان برومند جبهه فرهنگی انقلاب هستید، در این امتحان سخت الهی سربلند خواهید شد». گفتنی است همسر و فرزند «حامد سلطانی» مجری برنامه تلویزیون در یک حادثه رانندگی و بر اثر واژگونی خودرو جان باختند و خود وی به همراه دخترش مصدوم شدند. در این سانحه که ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه بامداد جمعه گذشته در کیلومتر ۶۵ محور خور به طبس رخ داد، همسر ۳۳ ساله و فرزند پسر 1.5 ساله «حامد سلطانی» در دم جان باختند.
***
انتشار کتاب «آسمان و آینه» درباره ادبیات دینی
کتاب «آسمان و آینه» مجموعهنوشتههای سیدعلی کاشفیخوانساری درباره ادبیات دینی کودک و نوجوان، توسط انتشارات خزه منتشر شده است. به گزارش «وطنامروز»، کتاب حاضر شامل 11 مقاله، 7 نقد، 20 یادداشت و 2 گزارش به قلم سیدعلی کاشفیخوانساری است که طی سالهای ۱۳۷۴ تا ۱۴۰۰ در نشریات مختلف به چاپ رسیدهاند. همچنین چهار نمایه مختلف ضمیمه این کتاب است. این نوشتهها پیشتر در نشریاتی مثل پژوهشنامه ادبیات کودک و نوجوان، کتاب ماه کودک و نوجوان، فصلنامه نقد کتاب، گاهنامه نقد کتاب کودک، نیستان، حیات معنوی، رشد معلم، ادبیات داستانی، همشهری داستان، کتاب هفته و... منتشر شده بود. کتاب «آسمان و آینه» در ۲۴۳ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و با بهای ۹۰ هزار تومان توسط نشر خزه به چاپ رسیده است.
ارسال به دوستان
جدیدترین سروده علیمحمد مؤدب درباره «متروپل»
تن به ویرانی نخواهد داد آبادان
ماهیان خوابند اما چشمه هشیار است
بر فراز قلهها مهتاب بیدار است
رودها خوابند اما راهی دریا
تشنه آغوش دریا هر چه جوبار است
باد نجوا میکند در گوش باغ آرام
باغ از آوازهای خفته سرشار است
بر لب هر جادهای، صدها درخت سبز
یادگار بوسه و لبخند و دیدار است
محو گندمزار موجی، صخرهای غمگین
زخمدار روزهای سخت پیکار است
گرچه کنج خانه قلب داغدار من
مثل چشمان عزیزی زیر آوار است
تن به ویرانی نخواهد داد آبادان
شاد باش ای دل که دست عشق در کار است
از دعای مادران، هر شهر، نورانی
از دعای مادران، هر راه، هموار است
شب چه روشن، شب چه رویای دلانگیزی ست
دشت رویا، خرم از گلهای پندار است
حق ندارد غم بگیرد عشق را از ما
هر غمی امید شادیهای بسیار است
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|