|
بانک اطلاعاتی بناهای تاریخی تهران تشکیل میشود
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از تشکیل بانک اطلاعاتی بناهای تاریخی، باغموزهها و خانهموزهها در پایتخت خبر داد. محمد مؤیدی گفت: در حال تشکیل بانک اطلاعاتی درباره خانههای تاریخی زیر نظر شهرداری تهران هستیم که اگر نیاز به مرمت دارند، در دستور کار قرار گیرند. همچنین به دنبال این هستیم که یک همکاری بین سازمانهای شهرداری ایجاد کنیم تا این شبکه منسجم شکل بگیرد.
ارسال به دوستان
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: 15 میلیون نفر هنوز واکسن نزدهاند
فعلا جشن پایان کرونا نداریم
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: خودمراقبتی تا ریشهکنی کرونا الزامی است؛ احتمال بروز سویه جدید وجود دارد
گروه اجتماعی: کرونا در کشور هر چند مهار شده اما برای اعلام پایان این بیماری زود است و احتمالا هر سال امواجی از کرونا را بویژه در فصلهای سرد سال شاهد خواهیم بود.
به گزارش «وطنامروز»، مروری بر آمار فوت، ابتلا و بستریهای روزانه «کووید-19» در ایران نشان میدهد شرایط کرونایی کشور کاملا تحت کنترل است و خبری از اوجگیری محسوس این ویروس نیست. البته این موفقیت به واسطه ۲ سال و نیم تلاش و ایثار کادر درمان و نیز برنامهریزی دولت سیزدهم در انجام واکسیناسیون عمومی حاصل شد.
با این حال، مهار کرونا در کشور به معنای پایان بیماری نیست و چنانچه اقشار مختلف مردم حساسیت جدی و کافی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی بویژه تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوزهای بعدی نداشته باشند، احتمالا در سویههای نهچندان قوی آینده، دچار مشکلاتی خواهند شد.
در این باره رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کاهش شدید شمار مبتلایان، تکرقمی شدن آمار جانباختگان و سیر نزولی قابل توجه بستریشدگان بیماری «کووید-19» در کشور نشان میدهد که کرونا در کشور هر چند تا حدودی مهار شده اما ریشهکن نشده است و نباید گفت این بیماری در کشور وجود ندارد.
حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: شدت بیماری کرونا نهتنها در ایران، بلکه در تمام دنیا افت کرده اما هنوز هیچ کشوری با قاطعیت اعلام نکرده کرونا تمام شده است، چرا که ممکن است سویه جدیدی از این بیماری به شکلی دیگر دوباره در دنیا ظاهر شود، بنابراین رعایت پروتکلهای بهداشتی و خودمراقبتی در این روزها که کرونا بسیار ضعیف شده همچنان الزامی است. وی اظهار داشت: اکنون همهگیری ویروس کرونا به دلیل انجام گسترده واکسیناسیون در کنار رعایت دستورالعملهای بهداشتی کنترل شده اما این بیماری مرموز غیرقابل پیشبینی است. در چنین شرایطی تداوم مراقبتهای فردی که بعد از بیماری کرونا در کشور شکل گرفته ضروری است، بویژه اینکه اکنون شیوع بیماری گوارشی در کشور نمایان شده است. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سوال که آیا افزایش میزان مراجعه بیماران گوارشی به مراکز درمانی و بیمارستانی طی ۲ هفته اخیر ناشی از ظهور سویه جدید بیماری «کووید-19» است یا خیر، گفت: منشأ هر گونه بیماری بویژه بیماریهای ویروسی باید از طریق انجام آزمایش مشخص شود اما باید به این نکته توجه شود که معمولا با شروع فصل گرما بیماریهای گوارشی نیز پدیدار میشوند، در چنین شرایطی همانطور که اشاره شد باید نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان توجه ویژه شود تا مشکلی سلامت جامعه را تهدید نکند.
* یک فوتی در 24 ساعت
بنا به اعلام دیروز وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت یک بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست داد و به این ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۶۱ نفر برسد.
در شبانهروز منتهی به 27 خرداد ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۵۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 28 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۵۲۳ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۰ هزار و ۹۷ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که 313 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۲ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۷۲۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 113 شهرستان در وضعیت زرد و 335 شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است تاکنون ۶۴ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۴۰۹ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۴۳۳ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۴۹ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۸۹۱ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز اخیر، ۳ هزار و ۳۴۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* کرونا مهار شده اما به پایان نرسیده است
عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در یک برنامه تلویزیونی گفت: فعلا برای اعلام پایان کرونا زود است اما میتوانیم بگوییم این بیماری مهار شده است و پیشبینی میشود حداقل تا یکی، دو ماه آینده موج جدیدی از بیماری را نداشته باشیم. با این حال این آمادگی را نداریم که پایان کرونا را جشن بگیریم. عباس شیراوژن ادامه داد: برآورد ما این است که در حالت خوشبینانه، کرونا از جامعه ما حذف نخواهد شد و سالانه امواجی را در فصلهای سرد سال خواهیم داشت.
وی در واکنش به همهگیر شدن بیماری گوارشی به عنوان سویه جدید کرونا بویژه در کودکان، اظهار داشت: متخصصان عفونی این احتمال را مطرح کردهاند که این بیماری شاید نشانهای جدید از سویهای از کرونا باشد. دقت داشته باشید نزدیک به ۹۹ درصد سویههای بیماری کرونا که در کشور داریم، اومیکرون است اما ممکن است علائم مختلفی را از خود بروز دهند، بویژه که در سویههای قبلی بعضا علائم گوارشی را داشتیم.
وی درباره مهار کرونا در کشور افزود: به نظرم مجموعهای از عوامل در این ماجرا دخیل بود. بدونشک یکی از عوامل مهم در مهار و کاهش بیماری کرونا در کشور، تفاوت در انجام و تراکم واکسیناسیون در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبلی است. در 8-7 ماه اخیر نزدیک به ۱۵۰ میلیون دوز تزریق واکسن داشتیم که عدد بسیار بالایی است و همین موضوع سطح ایمنی خوبی را در جامعه ایجاد کرده است.
* خطر عادیانگاریها
شیراوژن درباره افزایش برخی عادیانگاریها در جامعه گفت: متأسفانه عادیانگاریهایی رخ داده است. اگر چه شاید موج بیماری را نداشته باشیم اما با چنین عادیانگاریهایی، ممکن است افراد سالمند و کسانی که نقص ایمنی و بیماری زمینهای دارند دچار مشکل شوند.
وی با اشاره به روند واکسیناسیون در کشور اظهار داشت: نزدیک به ۱۵-۱۴ میلیون نفر تاکنون اصلا واکسن نزدهاند که این موضوع از سوی نظام سلامت پذیرفته نیست و آنان نیز باید واکسینه شوند.
شیراوژن ادامه داد: واکسنهای موجود کارآمدی خود را نشان دادهاند و ما اثبات این موضوع را در مراکز درمانی خود دیدهایم. متأسفانه عمده افرادی که بدحال میشوند و به اتاق آیسییو میروند، کسانی هستند که واکسن نزدهاند یا مدت زمان ایمنی بدن آنها به پایان رسیده است. البته سالمندان و کسانی که نقص ایمنی دارند نیز باید به این لیست اضافه شوند. نتایج تحقیقات ما نشان میدهد افراد واکسن نزده تا ۱۰ برابر بیشتر در معرض بیماری شدیدتر کرونا هستند.
* ضرورت اقناع واکسن نزدهها
معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه سختگیریها برای کسانی که واکسن نزدهاند، ادامه دارد یا خیر، گفت: سیاست ستاد ملی کرونا تاکنون بر دو موضوع تشویق و اقناع بوده است. معتقدیم باید با توضیح دادن، منطق و استدلال، مردم را تشویق کنیم که برای تزریق واکسن اقدام کنند. البته محدودیتهایی را هم ایجاد کردیم که آخرین نوبت آن برای سفرهای نوروزی بود. در حال حاضر برنامه جدیدی برای افزایش محدودیتها برای واکسننزدهها نداریم و امیدواریم با اقدامات تشویقی افراد بیشتری واکسن بزنند.
وی درباره برخی ابهامات مبنی بر اینکه واردات گسترده واکسن در دولت سیزدهم مرهون تلاشهای دولت قبل است، افزود: واقعیت این است که شخص آقای رئیسی به صورت مستقیم مساله واردات واکسن را دنبال کرد. گفتوگو با رئیسجمهور چین و سایر مقامات موضوعی بود که قبلا هم امکان وقوع داشت اما آقای رئیسی شخصا این موضوع را پیگیری کرد که با استقبال طرف خارجی روبهرو شد. موضوع دیگر روی خوش نشان دادن به تولید واکسن در داخل کشور بود.
شیراوژن ادامه داد: دقت داشته باشید که موضوع واردات واکسن یک مساله ملی بود و با هماهنگی همه دستگاهها پیش رفت. باید تاکید کنم عمده تأمین مالی هزینه واردات واکسن در دولت سیزدهم بود. خوشحالیم بهرغم تمام مشکلات، اکنون میتوانیم در دنیا به جایگاه خود افتخار کنیم، چرا که حداقل ۲۷-۲۶ کشور داریم که آمار فوتیها در آنها بالاتر از ایران است.
ارسال به دوستان
طبق مصوبات شورای عالی اشتغال برای مددجویان ایجاد میشود
نیم میلیون فرصت شغلی برای ۵ د پایین درآمدی
ایجاد زمینههای اشتغال در کشور از سوی دولت با همافزایی دیگر دستگاهها و نهادهای حمایتی همچنان در حال انجام است به طوری که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و کمیته امداد امام خمینی در کنار دولت توانستهاند در امر اشتغالزایی کارنامه موفقی داشته باشند. معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد برنامههای این نهاد برای ایجاد اشتغال مددجویان در حوزههای مختلف را تشریح کرد و گفت: با توجه به انعقاد تفاهمنامه با سازمان زندانها درباره ایجاد اشتغال برای زندانیان آزاد شده و خانوادههای آنها در سال ۱۴۰۰، تا ۱۴۰۲، ۲۰ هزار فرصت شغلی طی مدت ۳ سال هدفگذاری شده است. مرتضی فیروزآبادی با اشاره به اعتبارات اشتغال مددجویان در سال ۱۴۰۱ بیان کرد: با توجه به بند ۵ مصوبات هشتادویکمین جلسه شورای عالی اشتغال در سال ۱۴۰۱، ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی برای ۵ دهک پایین درآمدی در کشور توسط این نهاد منظور شده که در مجموع حدود ۲۸ هزار میلیارد ریال شامل ۲۵۰ هزار میلیارد ریال از محل بند «ب» تبصره ۱۶ و ۱۴ هزار میلیارد ریال از محل بند «الف» تبصره ۱۸ سال جاری و مابقی از سایر منابع (منابع صندوق امداد ولایت، اشتغال پایدار روستایی و...) جهت پرداخت تسهیلات اشتغال به گروههای هدف پیشبینی شده است. وی با اشاره به برنامه راهبری شغلی و هدایت شغلی و برنامههای کمیته امداد برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در سال جاری، اظهار کرد: بنا بر پیشبینیها برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی، ۲۰۰ هزار شغل در قالب الگوی راهبری شغلی و ۲۰۰ هزار شغل در قالب هدایت شغلی و ۱۰۰ هزار شغل در قالب کاریابی امسال ایجاد میشود. فیروزآبادی با اشاره به برنامههای راهبری شغلی به ایسنا گفت: در سال جاری ایجاد ۲۰۰ هزار فرصت شغلی پایدار از طریق الگوی راهبری شغلی (مشارکت اقتصادی کارآفرینان حرفهای و فعالان کسبوکار با مددجویان و نیازمندان مستعد اشتغال برای راهاندازی کسب و کارهای دارای توجیه اقتصادی و درآمدزا) در دستور کار است که که براساس تمهیدات اتخاذ شده، ۶۰ درصد سهم برنامه تعیین شده در قالب ۲۰ زنجیره تولیدی- خدماتی با مشارکت راهبران پیشران و ۴۰ درصد آن از طریق ظرفیت راهبران شغلی بومی، محلی و منطقهای استانها پیشبینی شده است. به گفته معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، استانها براساس اقتضائات جامعه هدف و شرایط اقتصادی حاکم، تحقق درصدها را مدیریت میکنند. وی درباره برنامههای هدایت شغلی نیز گفت: طرحهای هدایت شغلی در قالب مشاغل مستقل یا اجرای طرحهای سراسری در زمینههای حملونقل، طرحهای مولد خورشیدی و... اجرایی میشود. ۱۰۰ هزار اشتغال نیز در قالب کاریابی برای مددجویان واجد شرایط اجرایی میشود. فیروزآبادی همچنین به طرحهای کاریابی در سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: یکصدهزار کاریابی با معرفی افراد به بنگاههای اقتصادی در قالب تعامل با کارفرمایان و بستههای تشویقی پرداخت تسهیلات قرضالحسنه یا پرداخت حق بیمه سهم کارفرما از سوی کمیته امداد انجام میشود. معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در ادامه در پاسخ به سوالی درباره بیشترین طرحهای شغلی مددجویان در حوزههای مختلف خاطرنشان کرد: بنا بر شرایط و اقتضائات مددجویان از قبیل محل سکونت مددجویان در مناطق شهری و روستایی و ویژگی و توانمندیهایشان (سن، تحصیلات، جنسیت و...) اشتغال کمیته امداد متناسب با وضعیتشان اجرایی میشود که بر این اساس طیف وسیعی از مشاغل در عرصههای صنایع دستی، مشاغل خرد و کوچک، مشاغل دانشبنیان و... اجرایی شده است. در همین راستا فراوانی فعالیتها در سال گذشته در عرصههای خدمات ۴۳ درصد، دامپروری ۳۲ درصد، صنایع دستی ۱۱ درصد، صنعتی و معدنی ۷ درصد، کشاورزی ۷ درصد و شیلات یک درصد بوده است. ارسال به دوستان
اخبار
اهدای 50 هزار جلد کتاب تخصصی دانش زیباسازی شهری
در مراسم امضای سند همکاری بین سازمان زیباسازی شهرداری تهران و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، بیش از 50 هزار جلد کتاب تخصصی دانش زیباسازی برای توزیع در شهرداریهای سراسر کشور اهدا شد. به گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، آیین امضای سند همکاری و اهدای بیش از 50 هزار جلد کتاب تخصصی دانش زیباسازی به سازمان دهیاریها و شهرداریها با حضور رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران و اسماعیل زیارتینصرآبادی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش شهری و روستایی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در سالن کتابخانه سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار شد.
رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در این مراسم با بیان اینکه خوشحالم امروز چنین اتفاقی را شاهد هستیم، گفت: بیشتر خوشحالم که اندیشه تعدادی از نویسندگان خوب کشور، متخصصانی که سالها کار کردهاند، امروز قرار است به ثمر بنشیند. امیدوارم این همکاریها با سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ادامه داشته باشد و ما بتوانیم دانش، تخصص و تجربه متخصصان سازمان زیباسازی شهر تهران را به همه همکاران خود در سراسر کشور منتقل کنیم.
***
معاون وزیر کشور:
آمار طلاق در حال کاهش است
معاون اجتماعی وزیر کشور درباره وضعیت آمار طلاق در کشور گفت: در حال حاضر امکان ارائه آمار وجود ندارد، زیرا مرکز رصد ما در حال جمعبندی آمار جدید بوده و دادههای گذشته نیز قابل استناد نیست اما به طور کلی آمار طلاق در کشور در حال کاهش است.
محمد عباسی به همراه فرماندار مشهد و چند تن از مدیران استان از مناطقی در حاشیه شهر مشهد بازدید و نحوه ارائه خدمات در مجتمع ساماندهی و نگهداری متکدیان سرای سبز مشهد و مرکز اورژانس اجتماعی بشارت را مورد بررسی قرار داد. وی تصریح کرد: نظام برنامهریزی برای آسیبهای اجتماعی توانسته بخشی از این آسیبها، بویژه در زمینه طلاق را کاهش دهد اما هنوز نیاز به نظام برنامهریزی مسالهمحور داریم.
عباسی با اشاره به نقش مهم وزارت آموزشوپرورش در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: باید با اقدامات فرهنگی و اجتماعی جلوی زایش و تولید این آسیبها را بگیریم، آموزشوپرورش نیز پذیرفت این موضوع را در سال جدید جدی بگیرد. در این جلسه به نقش مهم وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی که میتوانند از سمنهای فعال در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده کنند نیز اشاره شد.
***
دستگیری کاسبان کنکور در پایتخت
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری ۲ کلاهبردار اینترنتی خبر داد که ضمن ادعای فروش سوالات، اقدام به فروش تجهیزات پیشرفته ارتباطی پنهان و ابزار تقلب در امتحان نیز میکردند.
سرهنگ داوود معظمیگودرزی در گفتوگو با مهر گفت: طی رصد و پایش فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی در پوشش ادعای فروش سوالات کنکور ۱۴۰۱ و امتحانات نهایی، چندین کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی در این باره مشاهده و مورد پیگیری ویژه قرار گرفت.
وی افزود: افسران سایبری پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و متوجه شدند تعداد ۵ کانال و صفحه که در مجموع بیش از ۵۰ هزار نفر دنبالکننده دارند ضمن ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور، تجهیزات پیشرفته ارتباطی را نیز تحت عنوان ابزار تقلب با قیمتهای گزاف در این کانالها به فروش میرسانند.
سرهنگ گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با بررسیهای تخصصی و اقدامات فنی تعداد ۲ نفر ادمین اصلی این کانالها را شناسایی و پس از احراز هویت این افراد و تشریفات قضایی در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود دستگیر کردند.
***
رزرو طرح ترافیک در سامانه «تهران من» فعال شد
پس از گذشت ۲ هفته از غیر فعال بودن سامانه «تهران من» و عدم نیاز به رزرو طرح ترافیک، این سامانه فعال شد و شهروندان میتوانند طرح ترافیک را رزرو کنند.
حدود ۳ هفته پیش بود که سامانههای شهرداری تهران مورد حمله گسترده سایبری قرار گرفت و از مدار خارج شد. سامانه «تهران من» شهرداری تهران نیز یکی از سامانههایی بود که دچار حمله سایبری شد و از دسترس خارج شد. پس از این حمله، معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در اطلاعیهای اعلام کرد تا زمان بازگشت سامانه «تهران من» به مدار نیازی به رزرو طرح ترافیک در این سامانه نیست و عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا، مانند گذشته با توجه به شرایط و زمان تردد، محاسبه و در حساب شهروندی لحاظ خواهد شد و فقط رزرو جهت ورود به محدوده طرح ترافیک الزامی نیست. حالا پس از حدود ۲ هفته سامانه «تهران من» در دسترس قرار گرفته و امکان رزرو طرح ترافیک میسر شده است و شهروندان میتوانند با ورود به حساب کاربری خود در این سامانه طرح ترافیک را رزرو کنند. همچنین با توجه به هفتادوچهارمین جلسه شورای حملونقل و ترافیک شهر تهران ساعت اجرای طرح ترافیک در تهران از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۷:۰۰ است.
ارسال به دوستان
برگزاری اردوهای کارآفرینی برای معلولان
افراد دارای معلولیت که علاقهمند به فعالیتهای خوداشتغالی هستند، میتوانند با بهرهمندی از فرصتها و خدمات سازمان بهزیستی، آموزشهای لازم را دریافت کنند و از تهدیدهای احتمالی مرحله آزمون و خطا مصون بدانند. محسن ایروانی، سرپرست دفتر امور توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی گفت: یکی از برنامههای ما برای افراد دارای معلولیت، برگزاری اردوهای کارآفرینی است که بتوانیم ۵۶ نفر از این عزیزان را که برای خوداشتغالی آماده شدهاند به بازدید از مراکز کارگاهی، حرفهای و تولیدی ببریم. وی افزود: هدف از برگزاری اردوهای کارآفرینی این است که معلولان خوداشتغال بتوانند با کارآفرینان موفق مصاحبه کنند و تجارب آنها را دریافت کنند. ایروانی ادامه داد: همچنین تفاهمنامههایی با شرکای کاری مختلف از جمله بنیاد برکت، صندوق کارآفرینی امید و کانونهای مشاوره کارآفرینی منعقد و ارتباطاتی برقرار شده است که از فرصتها و تجارب آنها استفاده کنیم تا بتوانیم انجمنهای معلولین را در حوزه اشتغال فعال کنیم. سرپرست دفتر امور توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دنبال این هستیم ۱۰۰ راهنما از بین کارآفرینهای موفق معلول انتخاب کنیم که بتوانند راهجویان دارای معلولیت را در کارآفرینی راهنمایی و هدایت کنند. وی تصریح کرد: این راهنمایان کارآفرین تجارب شخصی خود را به افراد دارای معلولیت منتقل میکنند و به آنها مشاوره میدهند تا از آزمون و خطای معلولان در مشاغلی که علاقهمند هستند، جلوگیری شود. ایروانی با بیان اینکه افراد دارای معلولیت که توانمندی آنها بیشتر شده، میتوانند کارآفرین شوند، ادامه داد: بعد از اینکه فردی را آموزش دهیم و اشتغال حمایتشده برای او ایجاد شود، فرصتها و امکانات رشد شغلی را در اختیار خواهد داشت و میتواند وارد عرصه خوداشتغالی شود. این فرد با رسیدن به توانمندی بیشتر، آماده ورود به عرصه کارآفرینی است.
ارسال به دوستان
عامل پنچر کردن آمبولانس دستگیر شد
دادستان تهران از دستگیری شخصی که با پنچر کردن چرخهای آمبولانس در خیابان شهیدبهشتی تهران موجب جان باختن کودک ۲ ساله بیمار شده بود، خبر داد. دادستان تهران گفت: راننده اتوبوسی که روز سهشنبه اقدام به پنچر کردن لاستیکهای آمبولانس اورژانس کرده بود در کمتر از ۲۴ ساعت، شناسایی و دستگیر شد. بنا بر گزارش اورژانس تهران، روز سهشنبه ۲۴ خرداد به دلیل شرایط ترافیکی خیابان شهیدبهشتی و نبود جای پارک مناسب و حال وخیم دختربچهای ۲ سالهای که در مطب پزشک دچار مشکل تنفسی شده بود، نیروهای اورژانس به ناچار برای نجات جان بیمار، آمبولانس را در خط ویژه پارک کردند و پس از عملیات احیا، قصد انتقال کودک مورد نظر را داشتند که متوجه میشوند ۲ عدد از چرخهای آمبولانس توسط فردی ناشناس، آسیب دیده و باد لاستیک خالی شده است.
به گفته علی صالحی، دادستان تهران، نیروهای اورژانس درخواست حضور آمبولانس دیگری را دادند که آمبولانس دوم هم در محل حاضر شد اما متأسفانه طولانی شدن روند انتقال به دلیل اتفاق به وجود آمده باعث وخامت مجدد حال کودک شده و این دختربچه ۲ ساله جان خود را از دست میدهد و از دست نیروهای اورژانس نیز کمکی برنمیآید.
او گفت: به محض اطلاع از موضوع و با توجه به بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته و مشخص شدن نحوه پنچر کردن لاستیکهای آمبولانس، شناسایی و دستگیری فرد خاطی در دستور کار دادستانی تهران و دادسرای جنایی قرار گرفت و پس از بررسیهای لازم طی عملیاتی متهم در منزل خود در خانیآباد دستگیر شد. این متهم که راننده اتوبوس است با صدور قرار تأمین کیفری در بازداشت به سر میبرد و جسد دختر بچه ۲ ساله هم جهت تعیین علت فوت به پزشکی قانونی منتقل شده است. به گفته دادستان تهران، تحقیقات درباره این پرونده در دادسرای جنایی تهران ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|