|
مسؤولان اقداماتی را که برای رفع مشکلات اقتصادی در دستور کار دارند برای مردم تبیین کنند
دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اهمیت تبیین برنامهها برای کنترل تورم، از مسؤولان خواست دلایل مشکلات اقتصادی، برنامهها و اقدامات خود برای رفع این مشکلات را برای مردم تبیین کنند. آیتالله احمد جنتی در جمع اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: مردم اگر بدانند تدابیر مسؤولان حلکننده مشکلات است، آرامش پیدا میکنند و برای رفع مشکل به کمک دولت و مجلس میآیند.
ارسال به دوستان
در سفر مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به تهران، بورل و امیرعبداللهیان از پایان وقفه مذاکرات و آمادگی برای از سرگیری گفتوگوها خبر دادند
دوباره مذاکره
گروه سیاسی: مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی ظاهرا در ماموریتش برای آنچه خود بازگشت مذاکرات به ریل میخواند، موفق شده است؛ مذاکراتی که بیش از 3 ماه است با وقفه مواجه شده و دلیل آن هم به روشنی کارشکنی آمریکاییها بوده است. دولت بایدن در این بازه زمانی تا توانسته است با اقدامات مخرب خود، از وضع تحریمهای جدید علیه ایران گرفته تا صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس و دستور به توقیف نفتکش ایرانی در آبهای یونان، به اصل مذاکرات و روند گفتوگوها ضرباتی کاری زده است.
به گزارش «وطنامروز»، هر چند به احتمال زیاد بورل حاوی پیامهایی از طرف واشنگتن بوده اما مسؤول ارشد دیپلماسی باید بداند دولت بایدن هیچ تمایلی به اتخاذ تصمیمات جدی ندارد یا اساسا با توجه به وضعیت داخلی آمریکا در شرایطی نیست که بتواند تصمیم بگیرد، بنابراین در یک وضعیت دوگانه قرار گرفته است.
شاید نقطه روشن سفر بورل به تهران را باید در مواضع روز گذشته او در وزارت خارجه جستوجو کرد. مسؤول ارشد سیاست خارجی اروپا که تا چندی قبل با ادبیات تهدیدآمیز و تعیین ضربالاجل با کشورمان صحبت میکرد، دیروز اما از بازار بزرگ ایران و غیرممکن بودن هر ترتیب امنیتی منطقهای بدون ایران گفت و اعتراف کرد که تحولات جهانی نیاز غربیها به توافق با ایران را بیشتر کرده است که میتواند خروجی مثبتی ارزیابی شود؛ شاید البته این قسمت از اظهارات جوزپ بورل تاثیر پاسخ عملیاتی ایران به قطعنامه اخیر شورای حکام بوده است که بورل و شرکایش پیشبینی آن را نکرده بودند. البته مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی احتمالا در تهران توجیه شده باشد که اروپاییها هم در کنار آمریکا بانی صدور قطعنامه علیه ایران بودند و تهران حافظه کوتاهمدت ندارد!
«جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی که به منظور گفتوگو با برخی مقامات ایرانی به تهران سفر کرده، با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد. این گفتوگو بیش از ۳ ساعت و نیم به طول انجامید و بورل پس از دیدار با امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک حضور یافت و به تشریح گفتوگوهای انجام شده پرداخت. مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در این نشست گفت: سفر من یک هدف اصلی دارد، اینکه این بنبست را بشکنم و تنشها را درباره مذاکرات برجام کم کنم. برای من اهمیت اصلی داشت که یک انگیزه جدید و فرصت جدیدی ایجاد کنیم برای اینکه برجام و گفتوگوهای آن را روی ریل قرار دهیم. میخواستم به ایران بیایم و این را به صورت عمیق با مقامات جمهوری اسلامی ایران در میان بگذارم. مقام ارشد اتحادیه اروپایی ادامه داد: خیلی خوشحالم که قرار است مذاکرات را درباره برجام در روزهای آتی از سر بگیریم و این بنبست را بشکنیم.
بورل همچنین گفت: من مذاکرات را پیشنهاد کردم. ما متنی داشتیم و یکسری سؤالات کوچکی بود که قرار بود آمریکاییها و ایرانیها به آنها پاسخ دهند، چون چین، فرانسه، روسیه، آلمان و انگلیس کارشان را انجام داده بودند و یکسری سؤالات در ماه مارس باقیمانده بود که ایران و آمریکا باید به آنها پاسخ میدادند و قرار نبود این وقفه ۳ ماهه شود. این وقفه باید شکسته شود، ۳ ماه گذشته و باید کار را تسریع کنیم. امروز خیلی خوشحالم بابت این تصمیم که ایران گرفت. مذاکرات از سر گرفته خواهد شد و این تصمیم در تهران و واشنگتن گرفته شده است.
مقام ارشد اتحادیه اروپایی خاطرنشان کرد: قرار است بعد از سفر من مذاکره ادامه یابد و تیم من به عنوان تسهیلکننده بین ایران و آمریکا خواهد بود تا مسائل باقیمانده را رفع کنیم. رسیدن به توافق بسیار مهم است. برای همه ما؛ ایران، اروپا و کل جهان مهم است که توافقی درباره برجام داشته باشیم.
بورل خاطرنشان کرد: ما از ماه فوریه در دنیای متفاوتی زندگی میکنیم. 4 ماه پیش و قبل از اینکه وقفهای در مذاکرات داشته باشیم روسیه تهاجم بیرحمانهای علیه اوکراین آغاز کرد و این در ژئوپلیتیک جهان یک زمینلرزه بزرگ بود که تغییرات گستردهای ایجاد کرده و روابط کشورها دچار تغییر شده است. در چنین فضایی این توافق تاریخی ما اگر به نتیجه برسد، اهمیت آن بیش از پیش خواهد بود.
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی اضافه کرد: دنیا به دنبال ثبات و امنیت است و اگر بتوانیم این توافق را داشته باشیم میتواند جای امنتری برای کل مردم جهان باشد و منافع کامل اقتصادی ایران را تامین کرده و در عین حال نگرانیهای جامعه بینالمللی را درباره عدم اشاعه هستهای، امنیت جهانی و ثبات منطقهای رفع کند. مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی ادامه داد: هیچکس نمیتواند درباره ترتیبات منطقه خلیجفارس تصمیم بگیرد، بدون اینکه ایران را لحاظ کند. ایران بزرگترین کشور منطقه با پتانسیل زیادی در زمینه انرژی است. ما به همین خاطر باید به اجرای کامل برجام برگردیم و بر روابط دوجانبه خودمان تأکید کنیم. بورل با بیان اینکه در این سفر بیشتر درباره برجام صحبت کردیم، اظهار داشت: خوشحال میشوم که دوباره به ایران بازگردم و درباره روابط دوجانبه بین ایران و اتحادیه اروپایی به گفتوگو بنشینم، چون متقاعد شدم پتانسیل عظیمی در زمینههای مختلف داریم از جمله در حوزه تجارت، نفت و گاز و مسائل دیگری که وجود دارد. ما بازار بزرگی هستیم و ایران هم بازار بزرگی است و اقتصادهای ما میتوانند یکدیگر را تکمیل کنند و به همین خاطر است که ما باید برجام را دوباره روی ریل قرار بدهیم.
* تأکید بر انتفاع اقتصادی ایران و هشدار به تلآویو
وزیر امور خارجه کشورمان هم در نشست خبری مشترک با مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی گفت: از جمله موضوعاتی که مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم، بحث تداوم مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و طرفهای دیگر برای لغو تحریمهاست. آقای جوزپ بورل چندی پیش در تماسی تلفنی با من گفتند که چگونه میتوانیم با وجود بنبست و توقفی که بعد از صدور قطعنامه آژانس بینالمللی انرژی اتمی حاصل شده کار را دنبال کنیم و از این بنبست خارج شویم. من به ایشان گفتم که جمهوری اسلامی ایران همیشه از مسیر دیپلماسی و مذاکره عزتمند و البته مبتنی بر نتیجه استقبال میکند. از شما دعوت میکنم به تهران سفر کنید و همه ابعاد مساله را با حضور تیمهای مشترک مذاکراتی ما و هماهنگکننده دنبال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز گفتوگوهای مفصل، عمیق و دقیقی را درباره مطالبات ایران داشتیم و به بورل تأکید کردیم اولا آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم و ثانیا آنچه برای ایران مهم است، نفع کامل اقتصادی ایران از توافقی است که سال ۲۰۱۵ حاصل شده و هر موضوعی که بتواند نفع کامل اقتصادی ما را تحت تاثیر منفی قرار دهد، از نظر دولت آقای دکتر رئیسی و جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نخواهد بود. رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: ما سعی میکنیم مشکلات و نقاط افتراقی را که وجود دارد در مسیر گفتوگوهایی که بزودی از سر گرفته خواهد شد، برطرف کنیم. امیدواریم به صورت مشخص طرف آمریکایی این بار واقعبینانه و منصفانه در مسیر مذاکرات و رسیدن به نقطه پایانی توافق، اقدامات مسؤولانه و متعهدانهای را انجام دهد. امیرعبداللهیان با بیان اینکه موضوع فلسطین از مسائل اساسی است که همچنان در منطقه با آن مواجه هستیم، اضافه کرد: اقدامات تحریککننده رژیم جعلی اسرائیل را برنمیتابیم و جمهوری اسلامی ایران در مقابل اقدامات تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی از جمله اقدامات تخریبکننده این رژیم در بحثهای مرتبط با فعالیتهای هستهای صلحآمیز ایران دست بسته نخواهد ماند.
* بورل در نقش شتابدهنده مذاکرات
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در رشته توئیتی اعلام کرد هدف اصلی سفرش به تهران «دادن شتاب جدید به مذاکرات و بازگرداندن توافق هستهای برجام به مسیر اصلی آن» است. وی در ادامه اعلام کرد: «در دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران بر سر ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آینده با تسهیل تیم من برای حل آخرین مسائل باقیمانده توافق کردیم».
مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی افزود: روابط دوجانبه ما پتانسیل بسیار زیادی دارد اما بدون برجام کارآمد، نمیتوانیم روابط خود را به طور کامل توسعه دهیم.
بورل همچنین اعلام کرد در دیدارش با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران، مساله شهروندان اروپایی بازداشتی در ایران را مطرح کرد و خواستار آزادی آنها شد.
* مذاکرات برجامی در وین برگزار نمیشود
جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در نشست خبری خود گفت: چون گفتوگوهای برجام در فرمت «۱+۴ + آمریکا» انجام نمیشود، مذاکرات به جای وین احتمالا در یک کشور حاشیه خلیجفارس برگزار خواهد شد. ایران و آمریکا هم گفتوگوی مستقیم نخواهند داشت.
***
ادعای رویترز: هنوز 2 مسأله در مذاکرات وین حل نشده است
خبرگزاری رویترز به نقل از ۲ مقام که یکی از آنها اروپایی و دیگری ایرانی بوده، مدعی شد «۲ موضوع از جمله مساله تحریمها همچنان به صورت حل نشده باقی مانده است». رویترز در این باره گزارش کرد، ۲ مقام آگاه قبل از سفر «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به ایران به این خبرگزاری گفتهاند «۲ موضوع از جمله درباره مساله تحریمها، همچنان به صورت حل نشده باقی مانده است» که البته وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نه این اظهارات را رد و نه تأیید کرده است.
ارسال به دوستان
ترافیک سنگین دیپلماسی در مسیر تهران؛ اینبار نخستوزیر عراق
مسافر تازه
گروه سیاسی: پس از قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان از سال 1394، ۲ کشور از فروردینماه سال گذشته مذاکرات خود را در سطوح مختلف آغاز کردند. تاکنون 5 دور مذاکره بین ایران و عربستان با وساطت عراق برگزار شده و به نظر میرسد این گفتوگوها وارد مرحله جدیدی شده است؛ گفتوگوهایی که پیش از این در سطح امنیتی انجام شده و در آینده در سطح دیپلماتیک برگزار خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، روز گذشته (شنبه 4 تیر) یک رسانه عراقی در خبری گزارش داد مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق در سفری از پیش اعلام نشده امروز به تهران میآید.
در همین رابطه خبرگزاری شبکه المیادین به نقل از منابعی گزارش داد الکاظمی به منظور رایزنی درباره روابط دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی به تهران و ریاض سفر خواهد کرد.
این رسانه لبنانی نوشت: سفر متعاقب الکاظمی به ۲ کشور در راستای گفتوگوهای اخیر ریاض و تهران در بغداد است.
المیادین خبر داد مسائل مهم بسیاری، از جمله روابط دیپلماتیک عربستان سعودی و ایران در جریان سفرهای الکاظمی مطرح خواهد شد.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز با اشاره به سفر نخستوزیر عراق به ایران، در گزارشی نوشت: الکاظمی با تعدادی از مقامات ایرانی به منظور بررسی روابط دوجانبه، پرونده آب، انرژی و همچنین مهمترین مسائل منطقه و جهان گفتوگو خواهد کرد.
الکاظمی در حالی در آستانه سفر به عربستان و تهران است تا مسیر گفتوگوها را تسهیل کند که 26 خردادماه سال جاری، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگوی تلفنی با همتای عراقی خود فؤاد حسین، گفت: ارزیابی ما از دور اخیر مذاکرات در بغداد مثبت است و تهران از اجرایی کردن نتایج مذاکرات فیمابین استقبال میکند.
وزیر خارجه عراق نیز در گفتوگو با امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از روند گفتوگوهای جاری بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان، بر اراده دولت عراق در زمینه تداوم تسهیلگری در این باره تا برقراری گفتوگوهای مستقیم بین وزرای خارجه ۲ کشور و بازگشت مناسبات به حالت طبیعی تأکید کرد.
* عراق: تمام بدهیهای معوقه گازی را به ایران پرداخت کردیم
سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد این کشور تمام بدهیهای گازی خود را به ایران پرداخت کرده است.
بنا به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، احمد موسی، سخنگوی وزارت برق این کشور گفت: عراق تمام مبلغ بدهیهای معوقه را به ایران پرداخت کرد و به طرف ایرانی اعلام کردیم ما روزانه به 50 تا 55 میلیون مترمکعب گاز نیاز داریم اما میزان رسیده به ما اکنون 40 میلیون مترمکعب است و به محض اینکه واردات گاز افزایش یابد، وارد مدار نیروگاههای تولید برق خواهد شد و تولید ما بالا خواهد رفت.
وی ادامه داد: اگر ایران روزانه بالاتر از 50 میلیون مترمکعب گاز به ما بدهد تولید ما روزانه به 24 هزار مگاوات خواهد رسید و ما منتظر این امر هستیم، ما تماسهای مداومی با وزارت نفت ایران در این زمینه داریم.
احمد موسی گفت: ما اکنون به ۵۰ تا ۵۵ مترمکعب گاز ایرانی نیاز داریم و امیدواریم از طریق تماس و رایزنی با ایران به این میزان برسیم.
ارسال به دوستان
رئیس قوه قضائیه در نشست با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد
تقویت اقتصاد؛ شرط اصلاح آسیبهای اجتماعی
گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه با اشاره به تأثیر تقویت اقتصاد و تولید ملی بر کاهش و زدودن آسیبهای اجتماعی بیان داشت: با قوی شدن اقتصاد و تولید ملی و به تبع آن افزایش ثروت ملی و توزیع درست و صحیح آن، بسیاری از آسیبهای اجتماعی مرتفع خواهد شد.
به گزارش رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای روز گذشته در نشست با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان شرکتهای دانشبنیان ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه، به تبیین و تشریح اقتضائات و ضروریات تقویت بنیه اقتصادی و تولید ملی پرداخت و اظهار کرد: باور دارم دولت نباید متولی باشد، بلکه باید هدایتگر، ناظر و حامی باشد. باور دارم نه امروز، بلکه در همه زمانها، مساله کار، کارآفرینی، خلاقیت و افزایش بهرهوری به اشکال مختلف، یک ارزش فوقالعاده دارد. وی با بیان اینکه برای حفظ و ارتقای عزت و استقلال کشور باید بر امر تقویت اقتصاد و تولید ملی اهتمام داشته باشیم، تصریح کرد: امروز یکی از مسائل مهم برای استقلال کشور در همه ساحتها، اهتمام ورزیدن به امر تقویت اقتصاد پویا، سالم و تولیدگر است و چنانچه اقتصاد و تولید قوی نداشته باشیم، برخی امور به ما تحمیل خواهد شد. رئیس قوه قضائیه با اشاره به تأثیر تقویت اقتصاد و تولید ملی بر کاهش و زدودن آسیبهای اجتماعی بیان داشت: با قوی شدن اقتصاد و تولید ملی و به تبع آن افزایش ثروت ملی و توزیع درست و صحیح آن، بسیاری از آسیبهای اجتماعی مرتفع خواهد شد. محسنیاژهای در ادامه نشست با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان شرکتهای دانشبنیان به طرح چند سؤال از آنها پرداخت و گفت: شما فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان آیا تاکنون محاسبه کردهاید زیرمجموعه خودتان و مردمی که مصرفکننده محصولات شما هستند، چه میزان از فعالیت شما رضایت دارند؟ آیا محاسبه کردهاید چه میزان از نارضایتیها و ضعفها به نحوه مدیریت خود شما بازمیگردد؟ شما فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان برای رفع کاستیهای مدیریتی خود چه اقداماتی را ترتیب دادهاید؟
«از نگاه شما فعالان بخش خصوصی و کارآفرینان، مسائل و مشکلات اولویتدار کدام است؟» این سؤال دیگری بود که رئیس دستگاه قضا از فعالان اقتصادی و تولیدی حاضر در جلسه پرسید و خطاب به آنها بر ضرورت اولویتبندی مسائل در راستای رفع آنها تاکید کرد و گفت: من به دنبال این هستم در این قبیل جلسات، چند مشکل و مساله اولویتدار را شناسایی کنم و در جهت رفع آنها اقدامات مقتضی را انجام دهم.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به موضوع فوقالذکر به طرح سؤالاتی مهم پرداخت و گفت: رؤسا و اعضای اصلی صنوف چه میزان برای پیشگیری و جلوگیری از وقوع فساد و تقلب و تبانی در صنف خود تلاش کردهاند؟ آیا به فردی که در صنف شما مسیر خطا و فساد را پیش گرفته است، در وهله نخست تذکر دادهاید؟ آیا برای مقابله با این همصنف احیانا خطاکار و فاسد با بخشهای ذیربط حکومتی همکاری و مساعدت داشتهاید؟ آیا شما به عنوان فعالان بخش خصوصی حاضرید برای اصلاح صنف خود هزینه کنید و در مقابل فردی خطاکار و خواهان رشوه در یک بخش حکومتی بایستید؟ شما تولیدکنندگان چه میزان این آمادگی را دارید برای دفاع از اعتبار و حیثیت همصنف خود در محکمه حاضر شوید یا به جبران خسارت او بپردازید؟
وی در ادامه با اشاره به آمادگی دستگاه قضا برای ارائه هر نوع کمک و مساعدت به تولیدکنندگان و کارآفرینان و فعالان شرکتهای دانشبنیان بیان داشت: شما رؤسا و اعضای هر صنف میتوانید افراد امین و دارای حسنشهرت صنف خود را به ما در دستگاه قضایی معرفی کنید تا آنها با همکاری و مساعدت همکاران ما، به بررسی و رفع مسائل اولویتدار صنف مربوط بپردازند. محسنیاژهای در پایان به تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی توصیه کرد مسائل درونی خود را با تشکیل شوراهایی با عنوان شوراهای حل اختلاف یا تحت هر عنوان دیگری به صورت درونصنفی حلوفصل کنند و افزود: چنانچه مسائل و پروندههایی از صنف شما به دستگاه قضایی ارجاع شده است، میتوانید با معرفی افراد متدین و امین و دارای حسنشهرت به قوه قضائیه، در جهت پیگیری تخصصی و دقیق پروندههای مزبور به ما کمک کنید.
ارسال به دوستان
اخبار
سردار مشروعیفر فرمانده سپاه ولی امر(عج) شد
سخنگوی سپاه از انتصاب سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن مشروعیفر به سمت فرمانده سپاه حفاظت ولیامر(عج) با حکم فرمانده کل سپاه خبر داد. سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، سخنگو و مسؤول روابط عمومی کل سپاه اعلام کرد: سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن مشروعیفر با حکم سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سمت فرمانده سپاه حفاظت ولی امر(عج) منصوب شد. وی افزود: فرمانده کل سپاه همچنین با اهدای لوح سپاس از خدمات ارزنده و مجاهدانه سردار سرتیپ پاسدار ابراهیم جباری طی دوران تصدی فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر(عج) قدردانی کرد.
***
وزیر اطلاعات:
تروریستهای روسیاه آلبانی در امان نخواهند بود
وزیر اطلاعات گفت: تروریستهای روسیاه آلبانینشین هیچگاه از آتش انتقام خونخواهان 17 هزار شهید جنایات آنها در امان نخواهند بود. حجتالاسلام سیداسماعیل خطیب با صدور پیامی به مناسبت بزرگداشت شهدای هفتمتیر و هفته قوه قضائیه، با بیان اینکه سربازان گمنام آقا امام زمان(عج) در سنگر عظیم مبارزه و جهاد به عنوان ضابطان قضایی تمام کوشش و همراهی خود را در انجام رسالت خطیر حفظ امنیت این مرز و بوم و احقاق حقوق امت شهیدپرور به کار خواهند گرفت، تاکید کرد: تروریستهای روسیاه آلبانینشین هیچگاه از آتش انتقام خونخواهان 17 هزار شهید جنایات آنها در امان نخواهند بود. در بخشی از این پیام آمده است: «تروریستهای روسیاه آلبانینشین نیز هیچگاه از آتش انتقام خونخواهان 17 هزار شهید جنایات آنها در امان نبوده و نخواهند بود؛ اگرچه هر روز بیش از پیش خود را در اختیار سران تروریسم رسمی و دولتی از قبیل ترامپ، مایک پنس و پمپئو قرار دهند، آن هم در حالی که همین جانیان، خود هر روز بیش از گذشته در هراس بیشتر از خونخواهان سردار بزرگ اسلام، شهید سپهبد قاسم سلیمانی هستند. این سنت الهی است که جنایتکارانی همچون منافقین و کارفرماهایشان، از عذاب الهی در امان نخواهند بود».
***
زلنسکی سفیر اوکراین در ایران را برکنار کرد
«ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین طی احکامی، سفرای اوکراین در 5 کشور گرجستان، اسلواکی، پرتغال، جمهوری اسلامی ایران و لبنان را برکنار کرد. طبق احکام صادر شده، «ایگور دولگوف» از سمت سفیری اوکراین در گرجستان، «یوری موشکا» از سمت سفیری در اسلواکی و «اینا اوگنیوتس» از سمت سفیری در پرتغال برکنار شدند. گزارشهای منتشر شده نشان میدهد زلنسکی همچنین «سرهی بوردیلیاکا» را از سمت سفیری اوکراین در ایران و «ایگور اوستاش» را از سمت سفیری اوکراین در لبنان برکنار کرده است. سال 2017، «پترو پروشنکو» رئیسجمهور وقت اوکراین، ایگور دولگوف، معاون سابق وزارت دفاع اوکراین را برای اتحاد با اروپا به سمت سفیری اوکراین در گرجستان منصوب کرد. رئیسجمهور اوکراین در حالی سفرای کشورهای خود در ۵ کشور مذکور را اخراج کرده که هیچ دلیلی برای این اخراج بیان نکرده است و تنها بیان شده این سفرا در دوران ریاستجمهوری پروشنکو به سمت سفیری برگزیده شده بودند.
***
تقدیر وزیر کشور از امدادگران جمعیت هلالاحمر
وزیر کشور در پیامی کسب جایزه بینالمللی هانری داویسون را به رئیس و امدادگران جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.
احمد وحیدی، وزیر کشور در این پیام خطاب به پیرحسین کولیوند نوشت: «جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران که بر اساس اعلام نهادهای بینالمللی از جمله 5 جمعیت فعال و پیشرو در عرصه امدادگری و نجاتبخشی است؛ پیشگام و الگوی سایر جمعیتهای هلالاحمر در جهان امروزی است که در شرایط تحریمهای ظالمانه جبهه استکبار، با همت والا و ارادهای استوار قادر به فتح قلههای رفیع افتخار خدمترسانی به مردم شده است. اینجانب از نزدیک شاهد حضور فعالانه جمعیت هلالاحمر در حوادثی نظیر ریزش ساختمان متروپل، زلزله و سیلابهای اخیر در استان خوزستان، کرمان و هرمزگان بودهام که بیشک، برگ زرین دیگری را در کارنامه پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ایران در مسیر خدمت به مردم ثبت کرد. به سهم خود کسب جایزه بینالمللی هانری داویسون را به یکایک فعالان جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران و رئیس کارآمد و انقلابی این سازمان جناب آقای دکتر کولیوند صمیمانه تبریک عرض میکنم».
***
دبیر ستاد حقوق بشر:
پرونده نوری را سیاسی میبینیم
دبیر ستاد حقوق بشر درباره آخرین وضعیت حمید نوری در زندانهای سوئد، بیان کرد: آقای نوری بیهیچ کیفرخواستی و طبق ادعاهای واهی در فرودگاه سوئد بازداشت شد و حدود ۶ ماه گذشت تا دادستان سوئد برای ایشان کیفرخواستی ساختگی صادر کرد؛ او حدود یک سال و نیم هیچ ارتباطی با خانواده نداشت و در بدترین شرایط، مدتها در سلول انفرادی نگهداری شد و از دسترسی به پزشک محرومش کردند. کاظم غریبآبادی تاکید کرد: ما پرونده آقای نوری را پروندهای سیاسی میبینیم نه یک پرونده حقوقی و قضایی. این پرونده سیر دادرسی عادلانه را هم طی نکرده؛ ایشان امروز تماسی با خانواده داشت و گفت هنوز در سلول انفرادی است. بر اثر شکنجه در زندان هم به شنوایی و هم به بینایی وی آسیب وارد شده؛ این در حالی است که ما از سوئد ۳ زندانی در ایران داریم اما مثل آنها غیرانسانی رفتار نمیکنیم چون در نظام قضایی ما که مبتنی بر اسلام است، چنین رفتارهایی مورد قبول نیست. ما فشار به اتباع کشورها وارد نمیکنیم، بلکه دولت آن کشور باید پاسخگوی ما باشد. افکار عمومی باید بداند که غربیها اعتقادی به حقوق بشر ندارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|