|
گرایش به مدارس دولتی زیاد شده است
وزیر آموزش و پرورش گفت: به دلایل مختلف، گرایش به مدارس دولتی زیاد شده است. یوسف نوری اظهار کرد: در برخی مناطق، مدرسه دولتی خیلی کم داریم، بویژه این موضوع در مناطق شمالی و مرکزی تهران بیشتر است. برخی املاک مدارس دست بخش غیردولتی است که باید تبدیل به مدرسه دولتی کنند و نگذارند برای مردم مشکل به وجود آید؛ بالاخره مردم متقاضی هستند و باید ثبتنام انجام شود.
ارسال به دوستان
دولت و گروههای جهادی در حال آواربرداری و اسکان زلزلهزدگان هرمزگان هستند
جهاد امدادرسانی
گروه اجتماعی: در چهارمین روز پس از زلزله مهیب هرمزگان که تخریب و ویرانی گستردهای را در پی داشت، حالا علاوه بر تلاشهای بیوقفه گروههای جهادی و دستگاههای خدماترسان در امدادرسانی، آواربرداری و تامین نیازهای ضروری، محمولههای کانکس توسط سپاه و سایر نهادها به این منطقه رسیده و به همت جهادگران سپاه و دستگاههای خدماترسان در حال جانمایی و نصب است تا زلزلهزدگان در هوای شرجی بیش از 40 درجه در کانکسهایی که مجهز به تجهیزات سرمایشی است، مستقر شوند.
به گزارش «وطنامروز»، پس از وقوع زلزله 6.3 ریشتری هرمزگان، از همان لحظههای نخست دستگاههای دولتی، نیروهای امداد و نجات در کنار جهادگران بسیجی، سپاه و ارتش کار امدادرسانی، آواربرداری، اسکان زلزلهزدگان و تامین نیازهای ضروری اولیه را شروع کردند و خدمات به مردم این منطقه همچنان بیدرنگ در حال انجام است. طبق گزارشهای رسیده، کامیونهای حمل بار، بیلهای مکانیکی و تجهیزات سبک و سنگین برای آواربرداری مشغول کارند و همه برای خدماترسانی به زلزلهزدگان از جمله تهیه و پخت غذای گرم، تامین چادر، موکت و وسایل ضروری درتلاشند.
* تقسیم کار برای خدماترسانی سریع
مشاهدات عینی خبرنگاران از منطقه سایهخوش، کانون بحران زلزله هرمزگان، حکایت از آن دارد که ۲ اقدام مهم در دستور کار مدیریت کلان صحنه بحران در مناطق زلزلهزده قرار گرفته است. 1- برپایی کانکسهای بحران برای مردم 2- آواربرداری منسجم و در گستره تمام روستاهای بحرانی گروهی دیگر نیز از نیروهای مهندسی نیروی دریایی سپاه در حال برپا کردن چادرهای اسکان گروهی در سوی دیگر روستای سایهخوش هستند تا نیروهای جهادی شبها مکان مناسبی برای استراحت داشته باشند و برای کار دوباره در صبح فردا، جانی تازه کنند. کانکسها نیز بتدریج از ظهر روز دوشنبه 13 تیرماه به منطقه رسیده و با انتقال به حیاط منازلی که بخشی از آوار آنها تخلیه شده، ظرف حدود 10 تا 15 دقیقه برپا میشوند تا نور امید را در دل مردمی که در این گرما در چادرها زندگی میکنند، زنده کنند.
عدهای از مردم نیز با کمک اقوام و آشنایان خود و همین طور با استفاده از نیروهای جهادی موجود در روستا، فورا وسایل زندگی خود را تخلیه کردهاند و به همین دلیل در اولویت آواربرداری قرار گرفتهاند. در برخی منازل نیز خارجسازی تدریجی لوازم زندگی مردم از زیر آوار انجام میشود. اگر چه نیروهای جهادی و پاسداران و نیروهای هلالاحمر ممکن است پس از ساعتی کار و تلاش، برای رفع خستگی دست از کار بکشند و آبی بنوشند اما صدای کامیونها، بیلهای مکانیکی و لودرها حتی برای دقایقی نیز قطع نمیشود و هر گوشه از روستای سایهخوش و دیگر روستاهای بحرانزده شاهد آواربرداری گسترده هستند.
* توزیع بستههای مختلف غذایی و بهداشتی میان زلزلهزدگان
در کنار حضور هلال احمر، مدیریت بحران استانداری هرمزگان، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، ارتش و دانشگاه علومپزشکی و... گروههای مردمی نیز به منظور رساندن کمکها به مردم در حال امدادرسانیاند. مردم نیز در حد توان ضروریات لازم را به ستاد مرکزی امدادرسانی میرسانند تا در زمان مناسب و در موقعیت مناسب به دست زلزلهزدگان برسد.
* قرارگاه «مدینه» امدادرسانی به 16 روستا را بر عهده گرفته است
امدادرسانی به 16 روستای زلزلهزده ادامه دارد. روستاهای کلاتو، بنو، نرمستان، دم گیرز، کوچی، دوآب، حنادان، چاهخودرو، پشتگان، خورخوار، سنگ سیاه، گواکو، خومکو، دژگان، کنخ، چاهدراز و تنب چکین برای امدادرسانی و اسکان اضطراری و... به این قرارگاه واگذار شده و کارها با شتاب بیشتری در این مناطق دنبال میشود. سردار مارانی، فرمانده قرارگاه منطقهای مدینه منوره نیروی زمینی سپاه گفت: کار نصب کانکسها در کنار چادرهای مردم این چند روستا آغاز شده و با جدیت بیشتری پیگیری میشود. در مجموع این ۲ روستا 1700 خانوار زندگی میکنند که حدود 450 خانوار بر اثر زلزله آسیب کلی یا جزئی دیدهاند.
* اسکان اضطراری بیش از ۷۵۰۰ حادثهدیده
رئیس سازمان امدادونجات هلالاحمر نیز با اشاره به اینکه تیمهای «سحر» این جمعیت در مناطق زلزلهزده هرمزگان در حال خدمترسانی هستند، از اسکان بیش از ۷۵۰۰ نفر و تداوم کمکرسانی به حادثهدیدگان با بهرهگیری از همه ظرفیتها خبر داد. مهدی ولیپور درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق زلزلهزده گفت: تاکنون ۸۸۷ دستگاه چادر امدادی، ۱۳۵۶ تخته موکت، هزار قرص نان، ۲ هزار و ۷۱۷ بسته غذایی، ۶ هزار و ۱۲۶ بطری آب معدنی و ۲ هزار قوطی کنسرو برنج بین آسیبدیدگان زمینلرزه توزیع شده است. وی افزود: از لحظه وقوع زمینلرزه تا امروز ۳۰ منطقه روستایی و شهری شامل کوشک، کنخ، برکه سفلین، سایه خوش، گاومیری، چاه دراز، تنگ سیم، دوآب، باسعیدو، کنار سیاه، دولاب، چاه شرقی، گوران، دوربینی، کانی، لافت، حشم حودو، دژکان، کلاتو، حنادان، تنب گرو، نرمستان، چاه دیگی، دم گز و بنو مورد ارزیابی و پایش دقیق قرار گرفته است تا میزان خسارتها برآورد شود و به متاثران احتمالی از زمینلرزه در حوزه مختلف کمکرسانی شود. ولیپور تصریح کرد: تا امروز، 1887 خانوار که شامل ۷ هزار و ۵۴۸ نفر میشوند، در محلهای معین اسکان اضطراری داده شده و تمام اقلام مورد نیاز در اختیار آنها قرار گرفته است. هلالاحمر تا آخرین لحظه در کنار متأثران از زلزله خواهد بود تا تمام نیازهای آنها را برطرف کند.
***
سپاه 400 کانکس را در مناطق زلزلهزده مستقر کرد
فرمانده نیروی دریایی سپاه، از رسیدن کانکسهای اسکان و جانمایی موقت آنها در محل وقوع زلزله روستای «سایهخوش» هرمزگان خبر داد. دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه در بازدید میدانی از روستاهای زلزلهزده منطقه مهران بندر لنگه اعلام کرده بود با توجه به حجم وسیع تخریب منازل مسکونی و شدت گرما، تأمین کانکسهای اسکان از ضروریترین نیازهای مردم این روستاهاست که تلاش میکنیم در اسرع وقت آن را تامین و در اختیار مردم قرار دهیم. وی افزود: با پیگیریهای انجامشده، حمایت بیدریغ فرمانده کل سپاه و همت معاونت آماد و پشتیبانی سپاه از عصر روز دوشنبه نخستین سری از کانکسهای اسکان به منطقه رسید و در حال جانمایی، نصب و تحویل به مردم است. فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: تعداد این کانکسهای مسکونی ۴۰۰ واحد است که به سیستم سرمایشی مجهز هستند. تنگسیری گفت: با تلاش جهادی مجموعه فرماندهی بهداری ندسا، ظهر دیروز بیمارستان صحرایی ۲۴ تختی شهید فاطمی در روستای «سایهخوش» با تجهیزات لازم برپا شد و ۲ واحد سیار درمانی نیز در روستاهای همجوار بر اساس برنامه زمانبندی شده به صورت ایستگاهی خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکنند. وی با تقدیر از مواکب مردمی اربعین جهت تامین غذای گرم و اقدامات خدماتی بیان کرد: منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه تا رفع مشکلات ناشی از زلزله، روزانه ۵ هزار پرس غذای گرم را در دو نوبت ظهر و شب پخت و در بین مردم توزیع میکند. فرمانده نیروی دریایی سپاه اضافه کرد: همزمان با نصب کانکسها، ۱۵۰ چشمه دستشویی و حمام جانمایی و نصب شده و آبرسانی نیز تا رفع کامل مشکل آب توسط منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه در حال انجام است. تنگسیری با اشاره به اینکه اورژانس هوایی هوادریای ندسا در حال آمادهباش است و در صورت نیاز اقدام میکند، گفت: تعداد قابل توجهی مخازن آب، کولر و یخچال به خانوادههایی که در حادثه زلزله وسایلشان از بین رفته بود تحویل شده و برحسب نیاز و بررسیها، اگر لازم باشد مجددا کمک خواهد شد. وی با بیان اینکه جنس سپاه از مردم است و همیشه حامی و حافظ منافع و مدافع مردم بوده و هست تا آخر نیز با تاکید ولی امر مسلمین و فرمانده کل قوا با مردم خواهد ماند. فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: مردم نگران نباشند، زیرا همه مجموعهها و دستگاههای نظام اسلامی اعم از سپاه، بسیج، مواکب اربعین، ستاد بحران، استانداری و سایر دستگاههای خدماترسان دولتی و غیردولتی مردم آسیبدیده را تنها نخواهند گذاشت و همه تلاش میکنند با همافزایی و اقدامات جهادی و انقلابی بخشی از گرفتاری و آلام مردم را برطرف کنند.
ارسال به دوستان
واکسننزدهها واکسیناسیون خود را تکمیل کنند
احتمال شیوع هفتم کرونا
کرونا پس از مدتها بیرمقی چند روز است از خواب بهاری بیدار شده تا بار دیگر سلامت جامعه را تهدید کند. به گزارش «وطنامروز»، بیماری «کووید-19» که طی هفتههای گذشته نفسهای آخر را میکشید، اکنون دوباره جان تازهای گرفته است به طوری که آمارها نشان از 4 برابر شدن میزان مبتلایان دارد و موارد سرپایی این بیماری نیز با رشد بالایی در مراکز درمانی همراه بوده است. کرونا در حالی این روزها مجددا خیز برداشته است که شیوع بیماری تب کریمه کنگو نیز در کشور تاکنون باعث مرگ 3 نفر و ابتلای 44 نفر از هموطنانمان به این بیماری شده است. این در حالی است که طی هفتههای گذشته، آمار مرگومیر روزانه ناشی از کرونا در برخی روزها صفر بود و مبتلایان به این بیماری هم رقمی پایین را نشان میداد؛ بیماری مرموزی که همچنان دنیا را درگیر کرده و موجب شده است حتی برخی شهرهای چین قرنطینه شوند. هر چند رعایت پروتکلها و انجام واکسیناسیون عمومی تاثیر بسزایی در مقابله با این بیماری دارد اما هنوز خیلی از افراد نهتنها هیچ واکسنی تزریق نکردهاند بلکه تعداد بسیار زیادی نیز همچنان دوره واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند. در چنین شرایطی کارشناسان بهداشت تاکید دارند برای حفظ سلامت خود و دیگران دوز سوم واکسن کرونا باید در نخستین فرصت تزریق شود و سالخوردگان نیز برای در امان ماندن از تیررس کرونا باید دوز یادآور را بزنند. اینکه چرا بیماری کرونا این روزها دوباره اوج گرفته ناشی از آن است که اکثریت با کاهش التهاب این بیماری در هفتههای گذشته، ماسکها را برداشتند، غافل از اینکه نباید کرونا را دستکم گرفت. طبق گفته کارشناسان، به نظر میرسد با برداشتن ماسکها و عدم رعایت پروتکلها، به سمت اوجگیری مجدد بیماری کرونا در کشور پیش میرویم که این موضوع میتواند زنگ خطر و هشداری برای ورود به موج هفتم بیماری «کووید-19» باشد؛ چنانکه فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از افزایش 13.5 درصدی مراجعات سرپایی کرونا در تهران خبر میدهد. علیرضا زالی افزود: افزایش مراجعات سرپایی، نخستین شاخص در تغییر وضعیت بیماری محسوب میشود که ما شاهد این افزایش طی یک هفته اخیر بودهایم. میزان مراجعات سرپایی بیماران کرونایی در تهران به مراکز درمانی با رشد 13.5 درصدی همراه بوده است که معمولا ۳ تا ۴ هفته بعد آن، میزان مراجعات بیمارستانی نیز افرایش مییابد. زالی افزود: موارد غالب در کشور ما از نوع سویه 4BA و 5BA است که هر چند شدتشان کمتر از سویههای قبلی است اما میتواند کسانی را که واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند یا اصلا واکسن نزدهاند و همچنین افراد دارای بیماریهای زمینهای را بیشتر درگیر کند.
* افزایش چشمگیر مبتلایان سرپایی کرونا و احتمال آغاز موج جدید در کشور
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با بیان اینکه اکنون مجددا روی شاخه بالارونده بیماری «کووید-19» هستیم و به نظر میرسد این وضعیت آغاز یک پیک باشد، گفت: از آنجا که رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهش یافته، ممکن است تعداد افراد زیادی درگیر بیماری شوند و وقتی جمعیت بالایی درگیر شوند، مطمئنا عوارض، مرگومیر و بستری ناشی از بیماری در آیسییو بیشتر میشود. دکتر طبرسی درباره وضعیت کرونا در کشور، گفت: حدود یک هفتهای است که مجددا موارد سرپایی کرونا در کشور افزایش چشمگیری یافته و به نظر میرسد که آغاز یک موج جدید در کشور دارد اتفاق میافتد. وی با بیان اینکه در حال حاضر رعایت پروتکلهای بهداشتی اهمیت دارد، گفت: در شرایط فعلی رعایت پروتکلهای بهداشتی بویژه استفاده از ماسک در فضاهای بسته مهم است. همچنین افرادی که واکسیناسیونشان را تکمیل نکرهاند، هر چه زودتر باید واکسنشان را تزریق کنند تا موارد مرگومیر و بستری کرونا افزایش نیابد. وی ادامه داد: با این حال اگر بیماری شیوع یابد، بتدریج افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، به کرونا مبتلا میشوند و در ادامه بستری خواهند شد که ممکن است دچار مرگومیر هم شوند.
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۱۰۸۴ مبتلا به کرونا شناسایی و 15 نفر نیز بستری شدند؛ همچنین ۴ تن نیز جان خود را از دست دادند. علاوه بر این، ۲۵۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. این در حالی است که تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۱۶۴ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۱۴ هزار و ۵۴۲ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۷۸۱ هزار و ۹۵۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. بنابراین مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۶۵۸ دوز رسید.
***
افزایش آمار ابتلا و فوت ناشی از تب کریمه کنگو
در حالی که همچنان بیماری «کووید-19» در کشور فعال است و حتی شاهد تشدید این بیماری طی چند روز اخیرهستیم، کارشناسان بهداشت تاکید دارند علاوه بر کرونا، بیماری ناشی از تب کریمه کنگو نیز تهدیدکننده جان مردم است، بنابراین رعایت سفت و سخت دستورالعملهای بهداشتی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. رئیس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، ضمن تشریح اقدامات این اداره در راستای کنترل بیماریهای زئونوز، با اشاره به افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور گفت: تاکنون ۴۵ ابتلا و ۳ مورد فوت ناشی از بیماری تب کریمه کنگو در کشور به ثبت رسیده است. دکتر بهزاد امیری در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، گفت: بیماریهای زئونوز عفونی (قابل انتقال بین انسان و حیوان) است و انواع عوامل باکتریایی، قارچی، انگلی، ویروسی و... میتواند عامل بیماری باشد. مخازن و ناقلین متعددی میتوانند سبب بروز بیماریهای زئونوز شوند که توانایی ایجاد همهگیریها را دارند که مثال اخیر آن همهگیری «کووید-19» است. امکان انتقال همهگیریهای بیمارستانی در این بیماریها ممکن است شایعترین نگرانی ما در این بخش بیماری تب کریمه کنگو باشد.
وی افزود: اگر کسی که توسط حیوان هار دچار گزش شده باشد بهموقع به پزشک مراجعه کند و تحت درمان قرار گیرد، در ۹۹ درصد موارد از بروز بیماری هاری در او پیشگیری میشود. مشکل ما در حال حاضر این است که تعدادی از افراد دچار حیوانگزیدگی به علت عدم توجه به این امر، یا به ما مراجعه نمیکنند یا دیر مراجعه میکنند یا به تعداد دفعات مناسب برای دریافت واکسن (۳ نوبت) نزد ما نمیآیند که در نتیجه دچار هاری میشوند. سال قبل ۱۶ نفر در ایران به علت هاری فوت کردند که عمده آنها برای دریافت خدمات به ما مراجعه نکرده بودند. امیری بیان کرد: بیماریهای زئونوز از چند طریق به انسان منتقل میشود؛ انتقال از طریق تماس مستقیم با حیوان آلوده، از طریق خوردن و آشامیدن مواد غذایی یا نوشیدنیهایی که توسط عوامل بیماریزا آلوده شده است، انتقال از طریق یک واسط یا پشه و راه دیگر انتقال تنفسی است. در بحث پیشگیری باید تمام راههای انتقال بیماری را تحت کنترل قرار دهیم. کودکان زیر ۵ سال، سالمندان، مادران باردار، مبتلایان به ضعف سیستم ایمنی و... میتوانند بشدت در برابر این بیماریها حساس باشند. عوامل بیماریزا یا در دام ایجاد علائم نکرده یا علائم آشکار ندارد، به همین دلیل فرد استنباط میکند اگر بیمار علائم نداشت پس حتما سالم است. امیری با اشاره به اینکه در منطقه ما تب کریمه کنگو شایع است، اظهار کرد: این بیماری ویروسی است که امسال شاهد افزایش آمار ابتلا به آن هستیم. امسال تا اول خرداد ۲۲۲ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در عراق گزارش شده است. در ایران هم بهرغم اینکه سال قبل ۱۳ مورد ابتلا و یک مورد فوت ناشی از این بیماری داشتیم، امسال تاکنون ۴۵ مورد ابتلا به تب کریمه کنگو گزارش شده است و ۳ نفر نیز جان باختهاند.
ارسال به دوستان
نفوذ دوباره توده گرد و غبار به کشور از جمعه
هوای تهران و اغلب استانهای کشور طی چند روز گذشته به دلیل بروز پدید گرد و غبار، آلوده بود؛ این در حالی است که پایتخت 3 بار در فصل بهار آلودگی خطرناک و حتی بیسابقهای را تجربه کرد به طوری که ۴ خردادماه رکورد آلودگی هوای تهران با شاخص ۴۳۵ شکسته شد. طبق گزارشهای موجود، شهر تهران از ابتدای امسال به ترتیب ۲، یک، ۴ و ۳۴ روز خطرناک، بسیار ناسالم، ناسالم و ناسالم برای گروههای حساس را تجربه کرده و تنها ۲ روز هوای پاک و ۶۳ روز هوای قابل قبول را به خود دیده است. علاوه بر این، طی ماههای اخیر نیز با خیزش گرد و خاک از کانونهای داخلی و خارجی کشور و شکلگیری تودههای گرد و خاک مواجه بودهایم. کاهش نزولات جوی و تغییرات اقلیمی تاثیرات بسیار مخربی بر محیطزیست گذاشته که یکی از این آسیبها افزایش کانونهای گرد و غبار و بیابانزایی است؛ شرایطی که به نظر میرسد در آینده نیز تداوم داشته باشد. در همین زمینه، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طی 5 روز آینده در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و به سبب آن خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد. صادق ضیاییان با بیان اینکه طی چند روز آینده در جنوب سیستانوبلوچستان، ارتفاعات هرمزگان، ارتفاعات جنوبی کرمان و جنوب شرق فارس در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر، رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیشبینی میشود، اظهار کرد: طی این مدت در مناطقی از شمال غرب، دامنههای جنوبی البرز در استانهای قزوین، البرز، تهران، سمنان و مناطقی از مرکز در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ میدهد که در برخی مناطق سبب خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و دید افقی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه از چهارشنبه تا جمعه افزایش تدریجی دما در نیمه شمالی کشور رخ خواهد داد، این را هم گفت که طی روز جمعه برای شمال آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده پیشبینی میشود. ضیاییان تصریح کرد: طی 5 روز آینده در شمال شرق، شرق (بویژه منطقه زابل) و جنوب شرق کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ میدهد که سبب خیزش گرد و خاک و در منطقه زابل توفان گرد و خاک خواهد شد. وی همچنین افزود که جمعه با توجه به افزایش سرعت وزش باد در کشورهای سوریه و عراق و تشکیل توده گرد و خاک و نفوذ تدریجی آن به کشور، در نوار غربی پدیده گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا و دید افقی دور از انتظار نیست. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهار کرد: آسمان تهران فردا (امروز ۱۵ تیرماه) صاف و از بعد از ظهر همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۲ و روز پنجشنبه (۱۶ تیر) صاف و از بعد از ظهر همراه با وزش باد با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* گرد و غبار بیش از ۵۰۰ خوزستانی را راهی بیمارستان کرد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز از مراجعه ۵۰۲ بیمار دارای علائم تنفسی و قلبی به مراکز درمانی خوزستان در پی وقوع گرد و غبار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. دکتر حبیب حیبر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در پی وقوع پدیده گرد و غبار، از دوشنبه ۱۳ تیر تا ساعت ظهر سهشنبه، ۵۰۲ نفر با عوارض گرد و غبار اعم از علائم تنفسی و قلبی به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند. وی افزود: ۴۳۶ نفر از این افراد به صورت سرپایی درمان و ۱۹ نفر در بخشهای عادی بیمارستانها بستری شدند. ۴۷ نفر نیز در بخشهای ویژه بستری شدهاند.
ارسال به دوستان
اخبار
سردار اشتری در مراسم تجلیل از کاشفان سرقت بانک ملی:
رضایت رهبر انقلاب از هر پاداش و تشویقی بالاتر است
مراسم تجلیل از دستاندرکاران و کارکنان کاشف اموال صندوق امانات بانک ملی با حضور فرمانده کل انتظامی کشور در سالن کوثر ستاد فرماندهی انتظامی برگزار شد. سردار حسین اشتری در این مراسم اظهار داشت: رضایت مقام معظم رهبری از هر پاداشی و تشویقی برای ما بالاتر است. با این وجود جا دارد از فرمانده کل قوا به دلیل حمایت از سربازان خود در فراجا تشکر کنم، پیام ایشان باعث دلگرمی ما شده است. وی افزود: مردم از خدمتگزاران بیمنت تقدیر میکنند، از شماهایی که در مناسبتهای مختلف در جمع مردم هستید؛ ابزار محبت آنها را میبینید چون شما برای رضای خدا و اجرای منویات مقام معظم رهبری خدمتگزار مردم هستید. اشتری گفت: امروز خط قرمز پلیس، امنیت مردم است و ما اجازه نمیدهیم عدهای امنیت مردم را خدشهدار کنند؛ امروز پلیس مجهز به تجهیزات و امکانات به روز است و همکاران با اعتقاد خدمت میکنند. فرمانده کل انتظامی کشور افزود: یکی از اقدامات مهم و اثربخش کشف سرقت بانک ملی بود، اگر چه سارقان حرفهای عمل کردند اما همکاران ما حرفهایتر در خنثیسازی عمل کرده و با توسل به امام رضا و رمز ثامنالحج توانستیم سرقت را کشف کنیم. امروز افتخار ما این است که کارآگاهان پلیس آگاهی مجرب، توانمند و باانگیزه هستند و این نشان داد که انتظامی کشور هر وقت تمرکز کرد موفق شد. وی با بیان اینکه باید این اقدام به موقع و قاطع فراجا در بحث دستگیری سارقان صندوق امانات بانک ملی در تاریخ ثبت شود، گفت: پس از دستگیری سارقان، مردم به معنای واقعی خوشحال شدند. اشتری افزود: پس از دستگیری سارقان این حادثه با کملطفی و غیرحرفهای بودن صداوسیما مواجه شدیم که در ادامه دلگرمی مقام معظم رهبری ما را به آینده امیدوار کرد. فرمانده انتظامی کشور تاکید کرد: رضایت نایب امام زمان(عج) و فرمانده کل قوا در این واقعه بالاترین ارزش و تشویق برای ما است. در پایان این مراسم سردار اشتری از ۱۴ نفر از کارآگاهان و کارکنان پلیس آگاهی که در ماموریت شناسایی و دستگیری سارقان بانک ملی نقش داشتند، تقدیر کرد.
***
تمدید بیمه ۱۱ میلیون بیمهشده سلامت
مدیرکل بیمهگری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، از تمدید بیمه ۱۱ میلیون بیمه شده در تیرماه خبر داد. حنان حاج محمودی درباره آخرین وضعیت تمدید اعتبار بیمه برای بیمهشدگان قبلی سازمان بیمه سلامت گفت: حدود ۱۷ میلیون نفر در حال حاضر دارای بیمه همگانی سلامت هستند که بیمه این افراد در مقاطع مختلف فاقد اعتبار میشود؛ اعتبار بیمه ۵ میلیون نفر از این بیمهشدگان در تیرماه به پایان میرسید که با هماهنگیهای صورتگرفته با وزارت رفاه و اخذ اطلاعات دهکهای درآمدی، پوشش بیمهای برای ۳ میلیون نفر از این ۵ میلیون نفر که جزو ۳ دهک اول بودند به صورت سیستمی تمدید شده است، بنابراین مابقی این افراد باید متناسب با دهک درآمدی، حق بیمه خود را پرداخت کنند تا بیمه آنها تمدید شود. وی افزود: همچنین بیمه ۷۰۰ هزار نفر از بیمهشدگان معرفی شده از سوی بنیاد شهید، ۵۳۰ هزار نفر از مددجویان سازمان بهزیستی و ۷ میلیون بیمه شده روستایی نیز در اول تیرماه فاقد اعتبار میشد که بیمه آنها نیز به صورت سیستمی تمدید شده است، لذا سازمان بیمه سلامت در مجموع در تیرماه پوشش بیمه ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را تمدید کرده است و این افراد نیازی به مراجعه به دفاتر پیشخوان ندارند.
***
۳۵ میلیون ایرانی درگیر دیابت هستند
رئیس انجمن دیابت گابریک با بیان اینکه ۳۵ میلیون ایرانی درگیر دیابت هستند، گفت: دولت هر چه زودتر پوشش بیمهای بسته خدمات بیماران مبتلا به دیابت را تصویب و اجرا کند. علیرضا استقامتی با اشاره به مشکلات موجود در بیماران دیابتی اظهار داشت: قریب ۷ میلیون نفر و در مجموع با تعداد افراد خانوارها قریب ۳۵ میلیون نفر درگیر بیماری دیابت نوع ۲ هستند. در بهمن سال گذشته شورای عالی بیمه مصوب کرد برخی خدمات بیماران دیابتی از جهت ابزار تشخیصی و دارویی تحت پوشش قرار گیرد، اکنون بیش از ۴ ماه از این مصوبه گذشته اما هنوز اجرایی نشده و این مصوبه نیازمند مصوب شدن در هیات دولت است. وی متذکر شد: اخیرا یکسری داروهای جدید دیابت ساخته شده که علاوه بر درمان دیابت در کنترل مشکلات قلبی، عروقی و کلیوی اثر دارند اما به دلیل عدم پوشش بیمه و قیمت بالا، بیماران توان خرید این داروها را ندارند. وی تاکید کرد: این داروها پوشش بیمه ندارند و باید این کار سریع انجام شود. استقامتی اظهار کرد: اکنون برخلاف گذشته که با کمبود انسولین قلمی روبهرو بودیم با تنوع و گوناگون بودن انواع انسولین مواجه هستیم.
***
نظاممند شدن شبکه توزیع کالاهای اساسی با هوشمندسازی
سومین نمایشگاه شهر هوشمند ایران که از یکشنبه ۱۲ تیرماه همزمان با برگزاری نمایشگاه «شهر نوآور» در مصلای امام خمینی(ره) تهران آغاز به کار کرده است، در آیین افتتاحیه میزبان وزیر کشور بود. احمد وحیدی پس از آیین افتتاحیه، به غرفه همراه اول آمد و از نزدیک با مفاهیم «هوشمندسازی» و «تحول دیجیتال» که در پروژههای بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور عملیاتی شده است، آشنا شد. وزیر کشور ضمن آشنایی با ابتکارات و آخرین اقدامات فناورانه همراه اول در زمینه «شهر هوشمند»، «گردشگری هوشمند» و «اپراتوری انرژی»، در جریان آخرین وضعیت سرویس «کیف پول همراه» نیز قرار گرفت. در ادامه، یکی از مدیران ضمن تشریح پروژه «هوشمندسازی شبکه توزیع کالاهای اساسی» گفت: «این طرح که به صورت آزمایشی در چند استان نیز اجرایی شده به دنبال این است که با هوشمندسازی، توزیع کالاهای اساسی را عادلانه و نظاممند کند تا دست دلالان و قاچاقچیان از این حوزه کوتاه شود».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|