|
راهاندازی آسانسور ایستگاههای مترو
پیرو برگزاری نشست مدیرعامل شرکت متروی تهران و مدیرکل استاندارد استان تهران، مقرر شد مسأله راهاندازی آسانسور ایستگاههای ساخته شده خطوط ۳، ۴، ۶ و ۷ شبکه متروی تهران حل شود. روابط عمومی مترو اعلام کرد: در حال حاضر 180 دستگاه آسانسور در خطوط یک، 2 و 5 متروی پایتخت فعال بوده و اداره کل استاندارد استان تهران همواره رویکرد مثبتی در بهرهمندی هرچه سریعتر شهروندان از امکانات رفاهی مسافران داشته است.
ارسال به دوستان
قدرت سرایتپذیری زیرسویه جدید اُمیکرون بسیار بالاست؛ یک بیمار 18 نفر را مبتلا میکند
کمین کرونا برای واکسننزدهها
معاون وزیر بهداشت: استفاده از ماسک، تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز یادآور برای مصون ماندن از کرونا الزامی است
گروه اجتماعی: بازگشت دوباره رنگهای نارنجی و قرمز به نقشه کرونایی کشور زنگ خطر شیوع این بیماری خطرناک را دوباره به صدا درآورده است؛ بیماریای که هر از گاهی جانی تازه میگیرد و سلامت افراد جامعه را تهدید میکند. به گزارش «وطنامروز»، افزایش دوباره آمار مبتلایان و بستریشدگان بیماری «کووید-19» نگرانیهای زیادی را برای مردم و کادر بهداشت و درمان به وجود آورده است که مبادا بیتوجهی بعضیها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی یا تکمیل واکسیناسیون، روزهای سخت کرونا را بار دیگر در کشور تکرار کند. طبق گزارشهای موجود چند روزی است که میزان مراجعه بیماران با علائم مشکوک کرونا به مراکز درمانی بشدت افزایش یافته است، طوری که روز یکشنبه بعد از مدتها مجددا تعداد فوتیهای روزانه کرونا دورقمی شد و به ۱۰ رسید، همچنین 4 شهر در وضعیت قرمز و ۱۴ شهر نیز در وضعیت نارنجی قرار گرفتند. اکنون با اوجگیری کرونا، روند صعودی ویروس با سابواریانتهای جدید آن یعنی BA4 و BA5، که از خانواده اُمیکرون هستند، خیلی زود خودش را در تعداد مبتلایان روزانه، بستریها و مرگها نشان داده است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۱۴۵۳ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه 5 بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز یکشنبه تا ظهر روز دوشنبه ۲۰ تیرماه، ۱۴۵۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۵۴ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۵ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۴۴۴ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۵ هزار و ۸۴ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۷۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۷۹ هزار و ۲۵۵ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۳۶ هزار و ۱۴۵ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۵۴۴ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۹۴۴ دوز رسید. همچنین در مدت زمان یادشده ۴۴ هزار و ۶۲۷ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در این باره عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به علائم ابتلا به سویههای جدید اُمیکرون تاکید کرد: در سویه جدید احتمال افزایش مبتلایان، بستریهای و مرگومیر دور از ذهن نیست. دکتر مهرداد حقازلی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به شناسایی سویه جدید اُمیکرون (BA4 و BA5) در ایران گفت: تعداد مبتلایان به بیماری رو به افزایش است و علت این افزایش آمار این است که اکثر افراد رعایت پروتکلهای بهداشتی را کنار گذاشتند. او درباره علائم بیماری در مبتلایان به سویههای جدید یعنی BA4 و BA5 بیان کرد: اکثر افراد مبتلا علائم گوارشی اسهال، دل درد و تهوع دارند و علائم دیگر شبیه سرماخوردگی است که به طور متوسط بین ۳ تا ۷ روز به طول میانجامد. درگیری تنفسی در مبتلایان به سویه BA4 و BA5 کمتر است. این سویه در سالمندان دارای بیماریهای زمینهای بیشتر توانایی ایجاد مرگومیر دارد. وی همچنین ضمن اشاره به شیوع وبا در برخی استانهای کشور، درباره علائم افتراقی وبا از کرونا اظهار کرد: اسهال در وبا شدیدتر است؛ در حالی که طول مدت اسهال در این سویه اُمیکرون ۲۴ تا ۴۸ ساعت بوده و تعداد دفعات کمتری دارد اما در وبا اسهال بسیار شدیدتر و آبکیتر است. دبیر بورد داخلی کمیته علمی کرونا درباره احتمال آغاز پیک هفتم کرونا در روزهای آتی تصریح کرد: شرایط فعلی هشداری جدید برای آغاز پیک هفتم است که اگر رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام نشود، احتمال اینکه ظرف چند هفته آینده وارد پیک دیگری از کرونا شویم، وجود دارد. البته این پیک مشابه شرایطی که با پیک دلتا داشتیم نخواهد بود، زیرا واکسیناسیون انجام شده است اما احتمال افزایش مبتلایان، بستریهای و مرگومیر دور از ذهن نیست. او با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک برای پیشگیری از ابتلا به بیماری گفت: استفاده از ماسک در تجمعات حائز اهمیت است. جامعه عمدتا دچار عادیانگاری شده است که این موضوع سبب افزایش تعداد مبتلایان میشود. همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی باید یک اصل مهم در جامعه باشد. وی تاکید کرد: موضوع مهم دیگر واکسیناسیون است. حدود ۲۰ درصد از جامعه هنوز واکسن نزدهاند و از طرفی تعداد زیادی از افراد هم واکسن دوز سوم را تزریق نکردهاند. توصیه و تاکید ما تکمیل روند واکسیناسیون است. تعداد تزریق واکسن در طول روز بسیار کاهش یافته است، زیرا مردم فکر میکنند دیگر نیازی به تزریق واکسن نیست اما به شکل جدی بویژه با ورود به فصل پاییز و زمستان نیاز است که سیستم ایمنی افراد تقویت شود.
* قدرت سرایت بالای زیرسویه جدید اُمیکرون
با آنکه انجام گسترده واکسیناسیون ایمنی لازم را در برابر بیماری «کووید-19» ایجاد میکند اما این ایمنی پس از گذشت چند ماه پس از تزریق واکسن ضعیف میشود یا از بین میرود، بنابراین کارشناسان بهداشت تاکید دارند مردم برای مصون ماندن از شیوع جدید زیرسویه اُمیکرون حتما واکسیناسیون خود را تکمیل کنند و تزریق دوز یادآور را فراموش نکنند. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد موارد کنونی ویروس در گردش کشور، از نوع BA5 است، تاکید کرد: باید رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و تزریق نوبت یادآور، همچنان مورد توجه جامعه باشد. دکتر حمیدرضا جماعتی در حاشیه هفتاد و دومین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا اظهار داشت: روند مبتلایان، بستریها و اندکی هم مرگ بیماران «کووید-19» در کشورهای جهان رو به افزایش است به گونهای که در ۴ منطقه از ۶ منطقه سازمان جهانی بهداشت این افزایش موارد گزارش شده است. وی افزود: در روزهای اخیر موارد ابتلا به کرونا در کشور به بیش از ۲هزار و بستریهای جدید به حدود ۳۰۰ نفر رسیده، بنابراین توصیه کمیته علمی این است که حتی در فضاهای باز که افراد تجمع دارند و همچنین در فضاهای بسته و وسایل نقلیه عمومی مانند هواپیما، مترو، قطار و اتوبوس حتما در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی، ماسک هم استفاده شود. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به مصوبه کمیته ملی واکسن مبنی بر تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا گفت: افراد بالاتر از ۱۸ سال که بیشتر از ۶ ماه از آخرین تاریخ تزریقشان میگذرد، میتوانند نوبت یادآور واکسن (سوم یا چهارم) را تزریق کنند. همچنین گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال که نقص سیستم ایمنی و بیماریهای زمینهای دارند، میتوانند نوبت یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند. جماعتی تصریح کرد: با توجه به شرایط کشور، مناسبتهای پیش رو، بازگشایی مراکز آموزشی و شیوع زیرسویههای اُمیکرون در کشور بویژه BA5 که بر اساس گزارشهای انستیتو پاستور ایران، حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد موارد کنونی ویروس در گردش کشور، از نوع BA5 است، باید رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و تزریق نوبت یادآور، همچنان مورد توجه جامعه باشد. وی با بیان اینکه به نظر میرسد زیرسویه BA5 بیشتر از سایر زیرسویههای اُمیکرون در کشور در گردش باشد، ادامه داد: قدرت سرایتزایی این زیرسویه بسیار بالاست، اگر چه شدت بیماریزایی، میزان درگیری ریه و مرگومیر آن براساس گزارشهای مجامع بینالمللی، کمتر از سویههای قبلی از جمله دلتا است. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا درباره علائم زیرسویه BA5 گفت: این زیرسویه، علائم اختصاصی ندارد و همانند سایر زیرسویههای اُمیکرون با علائم سیستم تنفسی فوقانی و تب، لرز، ضعف، گلودرد، عطسه و سرفه بروز میکند. زیرسویه BA5 در افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند یا افرادی که واکسینه نشده و سن بالا دارند، حتی میتواند منجر به بستری یا مرگ شود.
***
معاون وزیر بهداشت: بیمارمبتلا به زیرسویه 5.BA، ۱۸ نفر را درگیر میکند
معاون بهداشت وزارت بهداشت، در ارتباط با قدرت سرایت زیرسویه جدید اُمیکرون و همچنین روند بیماری کرونا در کشور توضیحاتی ارائه داد. کمال حیدری گفت: زیرسویههای جدید اُمیکرون به سرعت در حال انتشار هستند به طوری که در آمریکا و اروپا شاهد سرعت سرایت این بیماری هستیم. وی با اشاره به کاهش حساسیت نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و افزایش ترددها در سطح دنیا افزود: سرعت سرایت زیرسویه 5.BA خیلی بیشتر از اُمیکرون است اما قدرت بیماریزایی آن کمتر است. حیدری ادامه داد: گفته میشود سرعت سرایت زیرسویه جدید 1.5 برابر اُمیکرون است. معاون بهداشت وزارت بهداشت به وضعیت بیماری در منطقه اشاره کرد و گفت: هماکنون بیماری در کشورهای اطراف ما به سرعت در حال افزایش است به طوری که در امارات عربی متحده، عربستان، قطر، کویت، ترکیه و پاکستان شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم. حیدری افزود: سرعت سرایت زیرسویه جدید بهگونهای است که گفته میشود یک فرد مبتلا میتواند ۱۸ نفر را درگیر کند. بنابراین استفاده از ماسک، تکمیل واکسیناسیون و تزریق دوز یادآور برای مصون ماندن از این بیماری الزامی است.
ارسال به دوستان
سامانه بارشی موسوم به مونسون سبب طغیان رودخانههای فصلی، پر شدن سدها،جاری شدن سیل و تخریب راههای مواصلاتی روستایی شد
بارش سیلآسا در هرمزگان
هنوز چند روز از وقوع زلزله 6.3 ریشتری غرب استان هرمزگان نمیگذرد که شرق این استان عصر یکشنبه با ورود سامانه بارشی مونسون تحت تاثیر قرار گرفت و این سامانه، سبب طغیان رودخانههای فصلی، جاری شدن سیل، تخریب راههای مواصلاتی روستایی، قطع برق، خسارت به مزارع و مرگ یک نفر شد. بنا بر این گزارش، بارندگی شدید در شرق هرمزگان که از عصر روز یکشنبه شروع شده است موجب تخریب بخشی از پل موقت بیلی بر روی رودخانه جگین در روستای درنگ مدوی بخش گافر و پارامون شهرستان بشاگرد شد. فرماندار شهرستان بشاگرد دیروز گفت: امکان رفت و آمد برای اهالی ۱۵ روستای پشت کوه گافر و پارامون به مرکز شهرستان وجود ندارد. یعقوب دادعلیزاده گفت: در بخش گوهران و در حوزه سرحدی هم به علت بسته بودن مسیر، اهالی ۱۰ روستا برای رفت و آمد با مشکل روبهرو هستند و برق آنها نیز قطع است. وی گفت: در مسیر گوروی به کارگنجی و دستگرد و درگاز هم ۲ پل تخریب شده است و رفت و آمد به کندی صورت میگیرد. فرماندار شهرستان بشاگرد اظهار کرد: رفت و آمد به روستاهای گوه کوه، دولتآباد، درکاه و تچ از محور بیخ کهنو امکانپذیر نیست و در بخش مرکزی هم، مسیر روستاهای براهنگ، بستکان، زرآباد و مرنگ بسته است. دادعلیزاده افزود: بیشترین خسارت به کشاورزی و زمینهای حاشیهای رودخانهها وارد شده است. همچنین وقوع سیل در این منطقه باعث مرگ یک دختر بچه 9 ساله شد. دهیار روستای پگو سیریک نیز در این باره گفت: این دختر در حال عبور از بستر رودخانه فصلی برای رسیدن به محلهای دیگر در روستا بود که در سیل گرفتار و غرق شد. وی افزود: با تلاش اهالی روستا، بلافاصله جسد این دختر از آب گرفته شد اما به علت نبود امکانات درمانی این کودک احیا نشد و جان باخت. روستای پگو با ۴۳۰ نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری مرکز سیریک واقع است و به علت سخت گذر بودن امکان ارائه خدمات اورژانسی در مواقع سیل فراهم نیست و بیشتر مسیرهای این منطقه به علت آبنماها و طغیان رودخانههای فصلی مسدود است. بارشهای سیلآسا در شرق استان هرمزگان در حالی اتفاق افتاد که مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان هشدارهای لازم را از قبل داده و تاکید کرده بود مردم مناطق شرق هرمزگان تا روز سهشنبه از حضور در حاشیه رودخانههای فصلی و صعود به ارتفاعات پرهیز کنند. مهرداد حسنزاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار سطح نارنجی جوی و دریایی برای بعد از ظهر شنبه 18 تیر تا روز سهشنبه 21 تیرماه خبر داده و از مردم خواسته بود در مدت یادشده از تردد در حاشیه رودخانههای فصلی، صعود به ارتفاعات، فعالیتهای تفریحی و شنا در دریای عمان و تنگه هرمز، بویژه جزیره لارک اکیدا خودداری کنند. وی با اشاره به رگبارهای ناگهانی و احتمال آبگرفتگی معابر توصیه کرد: شناورهای سبک از تردد در دریا خودداری کنند و مردم سراسر هرمزگان در تعطیلی عید سعید قربان جانب احتیاط و ایمنی را در سفرهای بینشهری و روستایی رعایت کنند. شاید همین هشدارها باعث شد که جاری شدن سیل در شرق استان خسارت جانی زیادی را به دنبال نداشت.
* بارش ۷۱ میلیمتری باران در روستای کاهکن بشاگرد
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان نیز دیروز گفت: در شبانهروز گذشته با فعالیت سامانه فصلی مونسون در روستای کاهکن شهرستان بشاگرد ۷۱ میلیمتر باران بارید. مجتبی حمزهنژاد افزود: در کرمستان ۲۴ میلیمتر، روستای مُلکَن 17.5 میلیمتر، سردشت و خمینی شهر نیز 13.7 میلیمتر بارش ثبت شد. وی گفت: در برخی مناطق شهرستانهای سیریک و میناب از جمله بخش سندرک نیز باران شدید سبب طغیان رودخانههای فصلی شد. بارشهای سیلآسا در شهرستان سیریک سبب مسدود شدن ۴ راه روستایی شد و نیروهای امدادی در حال بازگشایی مسیرها هستند. بارش شدید باران سبب طغیان رودخانههای فصلی و جاری شدن سیلاب در مناطق متأثر از بارندگیها شد و در بخش سندرک گزارشهای محلی حاکی از شکسته شدن یک سد بود. در همین زمینه مجید سلحشور، فرماندار ویژه میناب نیز دیروز اظهار داشت: در منطقه بشاگرد و بخش سندرک که از لحاظ اقلیمی شبیه بشاگرد است شاهد فعال شدن بارشهای فصلی و موسمی سامانه مونسون بودیم که سبب شد رودخانههای سندرک و آرنگو طغیان کنند. وی افزود: این رودخانهها به رودخانه تلنگ سرازیر میشوند. در حریم این رودخانه بزرگ ما شاهد روستاهای دهگانه تلنگ هستیم که نگرانی از ورود آب به منازل مردم و زیر آب رفتن روستاها وجود داشت اما خوشبختانه میزان بارندگی و سطح طغیان در حدی نبود که آب به روستاها ورود کند و از مسیر رودخانه عبور کرد. فرماندار میناب گفت: در این بارندگیها و سیلاب چندین رأس دام سبک و سنگین تلف شدند. سلحشور اظهار داشت: برآورد خسارت بارندگی بعد از ظهر دیروز (یکشنبه) بیانگر شکستگی و تخریب سد آبخیزداری واقع در روستای چراغسوز بخش سندرک است. وی افزود: همچنین راههای ارتباطی تعدادی از روستاهای سندرک به دنبال این بارندگیها مسدود شده است. سلحشور با اشاره به تخریب ۸ حلقه چاه آب کشاورزی تصریح کرد: آسیب دیدن تیرهای برق منجر به قطعی برق تعدادی از روستاهای سندرک شده که مسؤولان در حال رفع مشکل هستند. وی ادامه داد: همچنین شبکه آبرسانی تعدادی از روستاهای سندرک دچار آسیب شده و تیم اتفاقات آب و فاضلاب در حال رفع مشکل است. همچنین مسیر روستایی در اطراف این رودخانهها نیز مسدود شد که این مسیرها نیز بازگشایی شده است. سلحشور ادامه داد: مردم از تردد در حاشیه رودخانههای فصلی اجتناب کنند و به هشدارهای صادر شده توجه داشته باشند تا بدون خطر این سامانه از استان خارج شود.
ارسال به دوستان
راننده تاکسی باوجدان کیف 5 میلیاردی را به صاحبش رساند
3 روز بود برای هزینه تعویض روغن ماشینش کار میکرد که کیف پر از دلار و یورو را که حدود 5 میلیارد تومان ارزش داشت پیدا کرد اما همان روز به دست صاحبش رساند. غلامحسین بوذرجمهری، راننده تاکسی تهرانی که کیف پر از دلار، کارت عابر بانک و... با ارزش حدود ۵ میلیارد تومان را به صاحبش رساند، گفت: ساعت 10 که به دنبال یکی از مسافرانم میرفتم، یک کیف را وسط خیابان دیدم. کیف را برداشتم و به دنبال مسافر رفتم. منتظر مسافر بودم که در کیف را باز کردم. 3 پاکت پر از دلار و یورو به همراه چندین کارت اعتباری بانک و تلفن همراه بود. این راننده تاکسی 64 ساله بیان کرد: روزی که کیف را پیدا کردم، چند روزی بود که برای تعویض روغن ماشین پول کنار میگذاشتم، حدود 700 هزار تومان هزینه تعویض روغن ماشین است. بوذرجمهری گفت: پس از گذشت حدود نیم ساعت تلفن همراه زنگ خورد. تلفن را جواب دادم، خانمی که پشت خط بود با شنیدن صدای من تلفن را قطع کرد و مجدد تماس گرفت و گفت: من با شماره دختر خاله خود تماس گرفتهام، شما کی هستید؟ در پاسخ به آن خانم توضیح دادم که این کیف را پیدا کردهام.
وی گفت کیف را به من برسانید اما من گفتم این کیف را فقط به صاحبش (که مدارکش داخل کیف بود) خواهم رساند. بوذرجمهری در گفتوگو با فارس، ادامه داد: بعد از مدت کوتاهی صاحب کیف گریان با من تماس گرفت، سپس آدرس منزل خود را داد که کیف را به او برسانم. زمانی که کیف را به او رساندم، با گرفتن کیف شروع به شمردن دلارها و... کرد و با اصرار از من شماره کارت گرفت تا مبلغی را برای من واریز کند و پس از مدت کوتاهی یک میلیون تومان واریز کرد، برخی از دوستانم به شوخی به من گفتند که این کیف را به ما میرساندی، 2 میلیون تومان مژدگانی میدادیم!
این راننده تاکسی در پاسخ به این سوال که چرا کیف را به صاحبش رساند، گفت: من در گذشته نیز اتفاقات مشابه این را تجربه کرده و آثار و برکات آن را در زندگیام دیده بودم. یک لحظه این فکر به ذهنم رسید که با این پول میتوانم تاکسی فرسوده خود را که ۳ سال از عمر مفید آن میگذرد، تبدیل کنم اما این سوال برایم مطرح شد که آیا چرخ خودروی نو با پول مردم برایم خواهد چرخید؟
وی گفت: از اینکه کیف را به دست صاحبش رساندم، هم خودم و هم خانوادهام خوشحال هستیم.
ارسال به دوستان
اخبار
بازداشت سنگپران جاده قدیم تهران - قم
فرمانده انتظامی شهرستان ری از بازداشت عامل سنگپرانی در جاده قدیم تهران- قم خبر داد. سرهنگ دوستعلی جلیلیان گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر سنگپرانی در جاده قدیم تهران- قم که سبب ایجاد مزاحمت برای تردد خودروها شده بود، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران کلانتری حسنآباد قرار گرفت. وی گفت: عوامل انتظامی با حضور در صحنه و پایش تصویری، مشخصات ظاهری عاملان را به دست آوردند که مشخص شد راکبان یک دستگاه موتوسیکلت دوترک اقدام به سنگپرانی به سمت خودروهای عبوری کردهاند که سریعا مشخصات به دست آمده در اختیار عوامل گشتهای محسوس و نامحسوس قرار گرفت. جلیلیان با بیان اینکه در نتیجه اقدامات انجام شده، یکی از متهمان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد، گفت: همدست دیگر این فرد با سوءاستفاده از تاریکی هوا از محل متواری شد که پیگیریها برای شناسایی و دستگیری این فرد همچنان ادامه دارد. وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده، گفت: این فرد از سوی شاکی که یک راننده تریلی بود مورد شناسایی قرار گرفت و در ادامه نیز متهم که چارهای جز اقرار به بزه انتسابی نداشت با پذیرش جرم خود معترف شد اقدام به پرتاب سنگ به سمت خودروهای عبوری در این محور کرده است.
***
حضور اورژانس در اربعین حسینی با تمام توان
رئیس سازمان اورژانس کشور از انجام هماهنگیهای لازم از سوی این سازمان درباره خدمترسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد. دکتر جعفر میعادفر، رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی با اشاره به مسؤولیت این سازمان درباره پوشش مراسم اربعین اظهار کرد: یکی از پروژههای مهمی که سازمان اورژانس کشور در آینده نزدیک پیش روی خود دارد پوشش اربعین حسینی است. وی ادامه داد: پوشش اربعین پروژه بسیار سنگینی است که در حال انجام هماهنگیهای مرتبط با آن هستیم. رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه مسؤول کمیته بهداشت و درمان اربعین، اورژانس کشور است، به ایسنا گفت: تمام توان خود را برای خدمترسانی به زائران در نظر خواهیم گرفت. به همین منظور در حال انجام هماهنگیها با سازمان و نهادها هستیم. وی افزود: اربعین سال جاری در فصل گرما برگزار میشود که با توجه به دمای هوا احتمال بروز آسیبهایی از جمله گرمازدگی، بیماریهای ناشی از غذا، مسمومیتها، بیماریهای گوارشی و... که تهدیدکننده سلامت زائران است، وجود دارد که باید برای جلوگیری از آنها برنامهریزی داشته باشیم؛ به همین منظور در حال انجام هماهنگی و برنامهریزی هستیم تا در حوزه بهداشت و درمان، اربعین را به بهترین شکل پوشش دهیم.
***
دستگیری عامل تخریب ۶ خودرو در جنوب تهران
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری فرد شروری که اقدام به تخریب 6 دستگاه خودروی سواری در جنوب تهران کرده بود خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای در این باره گفت: در پی وقوع 6 مورد تخریب خودرو در محله یافتآباد توسط یک نفر از اراذل و اوباش، ماموران کلانتری ۱۵۱ یافتآباد در محل حاضر شده و رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند که در جریان تحقیقات اولیه مشخص شد یک نفر از اراذل و اوباش با استفاده از چوب و قمه اقدام به تخریب خودروهای پارکشده در حاشیه خیابان کرده و بلافاصله از محل متواری شده است. وی با بیان اینکه با حضور عوامل گشت و تیم عملیات کلانتری و رصدهای اطلاعاتی و بازبینی تصاویر دوربینهای مداربسته هویت متهم مورد شناسایی قرار گرفت، گفت: با شناسایی متهم دستگیری وی در دستور کار تیم عملیات کلانتری قرار گرفت و در همین راستا ماموران موفق شدند با استفاده از شیوههای پلیسی این فرد را یک ساعت پس از ارتکاب جرم بازداشت و به مقر انتظامی منتقل کنند.
***
اعزام ۱۵۰ هزار بازنشسته تأمیناجتماعی به سفر زیارتی
رئیس کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی گفت: تا قبل از شروع کرونا ۱۵۰ هزار نفر از بازنشستگان سازمان به سفر زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند و با وقفه ۲ ساله مجددا اعزامها آغاز شده است. علیاصغر بیات درباره پیشینه طرح کرامت رضوی گفت: ایده اولیه این طرح بر مبنای ضرورت توجه به مسائل رفاهی و تقویت سلامت و نشاط روحی بازنشستگان شکل گرفت. اغلب بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی در سنی به سر میبرند که نیازمند برخورداری از مواهب سفر بویژه سفرهای زیارتی هستند تا روح خود را جلا دهند. لذا از اواخر سال ۱۳۹۳ تا قبل از شیوع بیماری کرونا بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر از بازنشستگان را با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی به صورت کاملا رایگان به مشهد مقدس اعزام کردیم. وی افزود: بسیاری از افراد و خانوادهها به دلیل افزایش هزینههای سفر دغدغه مالی دارند لذا با اجرای این طرح بازنشستگان حداقلبگیر را از اقصی نقاط کشور به این سفر روانه کردیم. وی گفت: در حال حاضر هم پس از فروکش کردن بیماری کرونا و وقفهای که به وجود آمده است، دوباره مقدمات اجرای آن را فراهم کردهایم و انشاءالله بر اساس هدفگذاری انجامشده و قول مساعدی که مسؤولان سازمان دادهاند، تا پایان سال تعداد قابل توجهی از بازنشستگان و مستمریبگیران را از این سفر ارزشمند بهرهمند خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|