|
ارسال به دوستان
فصل جدید «ایرانگرد» روی آنتن میرود
همپای ایرانگرد برای ایران جان
گروه فرهنگ وهنر: ایرانگرد دوباره روانه آنتن تلویزیون میشود تا علاقهمندان به این مجموعه دوستداشتنی با تماشای فصل جدید، تصاویر تازهتری از جغرافیای بکر ایران را به تماشا بنشینند. ایرانگرد یکی از پربینندهترین برنامههای معاونت سیمای رسانه ملی که در فصلهای قبل توانسته نظر بسیاری از مخاطبان را جلب کند با سفری خاص و متفاوت به طبیعت توانسته مردم را با نقاط بکر سرزمینمان آشنا کند. ترویج و اهمیت ایرانگرد کار مهمی بوده و مدیران تلویزیون متوجه این موضوع شدهاند و حالا قرار است پنجمین فصل از ایرانگرد روی آنتن شبکه اول و مستند سیما برود. دوربین مستند ایرانگرد در دهها قسمت به روایت جواد قارایی به سراسر کشورمان سفر کرده و جاذبههای گردشگری و بکر کشورمان را به زیبایی به تصویر کشیده که از شبکههای مختلف سیما روی آنتن رفته است.
به همین بهانه سراغ جواد قارایی، تهیهکننده و کارگردان این پروژه رفتیم. او درباره تاثیر رسانه بر بهبود فضای محیطزیست و جلب توجه افکارعمومی نسبت به این حوزه اینگونه توضیح میدهد: فضای رسانه، فضای بسیار خوب و تاثیرگذاری است؛ به عنوان مثال در زمینه گردشگری و حفظ محیطزیست، پخش مجموعه مستندهای ایرانگرد از رسانه ملی تاثیرات بسیار زیادی داشته و جریانساز شده است. به نظرم باید در برنامههای پرمخاطب همیشه آگاهسازی و فرهنگسازی بشود و در کنارش آموزشوپرورش ما هم میتواند بسیار تاثیرگذار باشد اما در واقع آموزش برای حفظ محیطزیست در ایران بسیار ضعیف است.
به تصویر کشیدن بخشی از طبیعت و جاذبههای طبیعی برای هر مخاطبی خاص است. مستند ایرانگرد از آن دسته مستندهایی است که نزدیک به یک دهه میزبان مردم ایران بوده و حالا سازندگان آن در این روزها مشغول ساخت پنجمین فصل از این پروژهاند. قارایی درباره جزئیات فصل پیش روی ایرانگرد گفت: تصویربرداری مجموعه ایرانگرد ۵ تمام شد و در مرحله تدوین و صداگذاری هستیم. تمام سعی ما بر این است که ماه آخر تابستان یعنی شهریور هر شب میهمان خانههای گرم هموطنان عزیزمان باشیم. سعی کردیم ایرانگرد ۵ جذابیت بیشتری از ایران جان داشته باشد. این مجموعه مستند مورد تقدیر سازمان صداوسیما، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و سازمان حفاظت محیطزیست ایران قرار گرفته است. مجموعه اول ایرانگرد در سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ در قسمتهای 30 دقیقهای به سفارش شبکه ۴ تولید و پخش شد. مجموعه دوم این مستند پس از موفقیت مجموعه نخست در قسمتهای ۵۰دقیقهای در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ به سفارش شبکه اول تهیه شد و سال ۱۳۹۴ از این شبکه پخش شد. این برنامه به عنوان پرمخاطبترین مجموعه مستند ایران شناخته میشود. تولید فصل سوم این مجموعه نیز از اواخر پاییز ۱۳۹۴ آغاز شد و در نوروز ۱۳۹۷ در قالب ۲۰ قسمت ۵۵ تا ۸۰ دقیقهای از شبکههای یک و مستند سیما پخش شد. طراح و تهیهکننده ایرانگرد با اشاره به سختیهای تولید این پروژه اظهار داشت: ۴ فصل گذشته با سختیهای بسیاری گذشت اما خوشبختانه همه هموطنان آن را پسندیدند چون با عشق کار کردیم و سختیهای زیادی به جان خریدیم. جا دارد از تیم سختکوش ایرانگرد تشکر ویژه کنم و همچنین از مردم ایران که همیشه حمایت کردند و مدیران سازمان صداوسیما که فرصت خدمت به ایران جان را به ما دادند، نهایت سپاسگزاری را دارم. امیدوارم فصل پنجم هم مانند باقی فصول ایرانگرد مورد پسند هموطنان واقع شود. طبق گفته جواد قارایی تیم تولید و تهیه مشغول آماده شدن برای تولید ایرانگرد 6 هستند و احتمال دارد فصل ششم این مجموعه به آنتن نوروز 1402 برسد. وی یادآور شد: درباره فضای کلی رسانه باید بگویم مشکلاتی وجود دارد، به عنوان مثال بنده که به هر حال در این زمینه سالهاست فعالیت میکنم و شکر خدا در این راه موفق بودم، برای فرهنگسازی درباره شناخت ایران و هویت ملی و مبارزه با ایرانیهراسی و در جهت خودباوری، ۳ طرح خوب نگاشتم اما از سوی نهادهای مسؤول مورد حمایت قرار نگرفت. طرحهایی که نام آنها را «ایرانگردشو»، «ایرانگرد کوچک» و «سفر به سرزمین تروریستها» گذاشتم. ایمان داشتم هر ۳ طرح مانند مجموعههای ایرانگرد بینظیر و کارآمد هستند و هر کدام در جهتی خاص موفق خواهند بود. مشکل اینجاست که گاهی احساس میکنم کمتر به کسانی چون بنده که اهل هیاهو و حاشیه نیستیم و با عشق و دل و جان برای ایران جانمان تلاش میکنیم، میدان داده میشود. شاید هم اشتباه میکنم. در هر حال امیدوارم روزی برای انجام کارهای بزرگ و مهمی که برای پیشرفت وطن در سر دارم، حمایت شوم. فصل پنجم مجموعه مستند تلویزیونی ایرانگرد به کارگردانی و تهیهکنندگی جواد قارایی در ۲۶ قسمت اواخر مرداد و اوایل شهریور امسال روی آنتن شبکه یک میرود. حامد جم تدوین این فصل از مجموعه مستند را برعهده دارد.
ارسال به دوستان
تکیه قدیمیترها بر صدر جدول پرفروشهای سینما
نمایش ناموفق تازهواردها
با وجود اینکه برخی فیلمهای سینمایی که در چندماهه اخیر روی پرده بودهاند، همچون «انفرادی»، «سگبند» و «علفزار» توانستند روند صعودی خود در جذب مخاطب را حفظ کنند و به صدر جدول نزدیکتر شوند اما بیش از 10 فیلم دیگر به چرخه اکران افزوده شده هیچکدام نتوانستند فروش موفقی را تجربه کنند.
به گزارش «وطنامروز»، گیشه سینما در سال جاری تا به این لحظه به جز 3-2 فیلم پرفروشی که چند ماهی است روی پرده رفتهاند، فیلم موفق دیگری به خود ندیده و وضعیت برخی فیلمها حتی به گونهای است که در 10 روز اکران موفق به جذب 100 مخاطب هم نشدهاند!
بر اساس اطلاعات سمفا تا ظهر 31 تیرماه، فیلم «پدر و دختر» به کارگردانی خسرو ملکان که آخرین فیلم جدید اکران شده از ۲۲ تیرماه است، فقط ۹۹ بلیت فروخته و فروش آن ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. فیلم «بازیووو» به کارگردانی امیرحسین قهرایی در حوزه سینمای کودک و نوجوان که از ۱۵ تیر روی پرده رفته، تاکنون با ۲۲,۸۷۱ بلیت به فروش ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است. فیلم «پیتوک» به کارگردانی سیدمجید صالحی که همنام با مجید صالحی بازیگر است، از ۱۵ تیر تاکنون ۳,۴۰۸ بلیت با رقم ۱۲۰ میلیون تومان فروش داشته است.
در این بین «تیتی» شرایط بهتری نسبت به بقیه فیلمها دارد و این فیلم به کارگردانی آیدا پناهنده با ۲۰۷,۳۳۰ تماشاگر بیش از 7 میلیارد تومان فروش داشته است. «طلا خون» به کارگردانی ابراهیم شیبانی از ابتدای تیر تاکنون ۲۳,۰۳۱ بلیت را با رقم حدود ۸۰۰ میلیون تومان فروخته است. «روز ششم» به کارگردانی حجت قاسمزادهاصل با ۱۸,۹۸۸ تماشاگر بیش از ۶۳۰ میلیون تومان فروش داشته است. «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری با ۲۹,۵۸۶ تماشاگر به فروش یک میلیارد تومان رسیده است.
فیلم «هناس» به کارگردانی حسین دارابی با ۱۵۸,۷۰۵ بلیت، تاکنون بیش از ۳ میلیارد تومان فروش داشته است. فیلم «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی با ۹۵,۹۴۷ بلیت به فروش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است. فیلم «بی صدا حلزون» به کارگردانی بهرنگ دزفولیزاده نیز با ۱۷,۴۵۵ مخاطب حدود ۵۹۰ میلیون تومان فروش داشته است.
علت عدم اقبال این فیلمها در گیشه، از یک سو میتواند به ضعف محتوای فیلمها برگردد و از سوی دیگر گویای برنامهریزی نادرست شورای صدور پروانه نمایش فیلمهای سینمایی درباره انتخاب یک ترکیب مناسب برای چرخه اکران است. ورود همزمان فیلمهایی همچون «موقعیت مهدی» و «شادروان» به چرخه اکران، که توانسته بودند در جشنواره فیلم فجر سال گذشته خوش بدرخشند، نشاندهنده این برنامهریزی نهچندان حساب شده است.
با وجود بیش از 120 فیلم حاضر در صف اکران، به نظر میرسد دست سینما برای رونق دادن به سالنهای سینما باز باشد و میتوان در صورت مدیریت و برنامهریزی صحیح، به جز چند فیلم خاصی که چند ماهی است جزو پرفروشها هستند، فیلمهای دیگری را نیز در صدر پرفروشهای گیشه مشاهده کرد.
با نزدیک شدن به ماه محرم بعید است فیلم جدیدی روی پرده سینماها بیاید، بنابراین حدود ۱۴ فیلمی که در حال اکران هستند و سالنهای بیشتری هم در اختیار دارند، فرصت خواهند داشت تا شاید بر میزان فروش و تعداد مخاطبشان که در مواردی بسیار ناامیدکننده است، افزوده شود.
همچنین در حال حاضر 4 فیلم «مجبوریم»، «آتابای»، «گل به خودی» و «گربه سیاه» به صورت آنلاین اکران میشوند که ۳ فیلم اول مربوط به اکران ۱۴۰۱ هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
مأوا نماهنگ «مسافران خورشید» را میسازد
مرکز موسیقی انقلاب اسلامی (مأوا) سازمان هنری- رسانهای اوج، نماهنگ «مسافران خورشید» را با موضوع محرم میسازد.
به گزارش «وطنامروز»، نماهنگ محرمی «مسافران خورشید» که به کارگردانی علی ملاقلیپور و تهیهکنندگی محمدجواد آشتیانی ساخته میشود، از مجموعه کارهای محرمی مرکز موسیقی ماوا سازمان هنری- رسانهای اوج است.
فیلمنامه این اثر را علی ملاقلیپور نوشته و محمد اسفندیاری لوگوی آن را طراحی کرده است.
مرکز آوای انقلاب اسلامی (ماوا) سازمان هنری- رسانهای اوج بیش از ۵ سال است که شروع به فعالیت کرده و تولیداتی در حوزه سرود، موسیقی، نماهنگ، فلش ماب، اجرای پاتوقی و برگزاری مسابقات سراسری لیگ سرود داشته است. این مرکز با ماموریت حمایت، ارتقا و اعتلای سرود، تربیت و توانمندسازی گروههای سرود مستعد در سطح کشور و استفاده از توانایی استعدادهای این حوزه در تولیدات خود و همچنین تولید و ترویج موسیقی ایرانی- اسلامی فعالیت میکند.
***
«موقعیت مهدی» رکورددار جشنواره فیلم شهر
موقعیت مهدی در جمع نامزدهای جشنواره فیلم شهر با شرکت در ۶ بخش و دریافت ۲ دیپلم افتخار، رکورددار شد.
به گزارش «وطنامروز»، موقعیت مهدی در جمع نامزدهای جشنواره فیلم شهر رکورددار شد. این فیلم در بخشهای زیر نامزد شده است: بخش بهترین فیلمنامه، بخش بهترین بازیگر نقش زن، بخش بهترین بازیگر نقش مرد، بخش بهترین دستاورد فنی یا هنری، بخش بهترین کارگردانی فیلم سینمایی و بخش بهترین فیلم برای تهیهکننده.
همچنین در افتتاحیه جشنواره فیلم شهر، دیپلم افتخار مسابقه پوستر فیلم به محمد روحالامین برای فیلم موقعیت مهدی و دیپلم افتخار مسابقه عکس به علی نیکرفتار برای موقعیت مهدی اهدا شد.
***
کارگردان «گاندو» پروانه ساخت گرفت
شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی سازمان سینمایی کشور در تازهترین جلسه خود با ساخت و تولید ۲ فیلمنامه به تهیهکنندگی حسین پارسایی و ابوذر پورمحمدی موافقت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی در جلسه اخیر خود با ۲ فیلمنامه موافقت کرد. بر این اساس فیلمنامه «نهر خیّن» به تهیهکنندگی حسین (منصور) پارسایی و کارگردانی و نویسندگی جواد افشار پروانه ساخت گرفته است. پارسایی که بیشتر برای کارگردانی و مدیریت در حوزه تئاتر شناخته میشود، چند سال قبل مدیر بخش شبکه نمایش خانگی سازمان سینمایی بود. جواد افشار نیز سابقه ساخت سریالهای تلویزیونی زیادی دارد که آخرین آنها «گاندو» بود.
فیلمنامه دیگری که مجوز ساخت گرفته، «سیروان» به تهیهکنندگی ابوذر پورمحمدی و کارگردانی و نویسندگی مهدی صاحبی است که موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کرده است. پورمحمدی یکی از ۲ تهیهکننده فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار بود.
***
آغاز به کار جشنواره تئاتر کودک از امروز
دبیر بیستوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان اعلام کرد دبیرخانه این جشنواره از ابتدای مردادماه آغاز به کار میکند.
به گزارش «وطنامروز»، امیر مشهدیعباس، دبیر بیستوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان که دبیری دوره بیستوهفتم را هم بر عهده داشت، با اشاره به روند آسیبشناسی جشنواره بیستوهفتم تئاتر کودک و نوجوان توضیح داد: در حال برگزاری جلساتی با گروهها، صنوف و فعالان تئاتر کودک و نوجوان و همچنین معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم تا نظرات خودشان را درباره جشنواره بیستوهفتم ارائه کنند و به یک آسیبشناسی کارشناسانه درباره دوره قبل جشنواره دست یابیم تا جشنواره بیستوهشتم را کمنقصتر برگزار کنیم.
دبیر بیستوهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در پایان درباره زمان آغاز فعالیت دبیرخانه جشنواره بیستوهشتم اظهار کرد: ما هنوز درگیر آسیبشناسی جشنواره بیستوهفتم هستیم و بعد از جمعبندی گزارشها، کار جشنواره بیستوهشتم آغاز میشود. برنامهریزیمان بر این است که دبیرخانه جشنواره بیستوهشتم از اول مرداد فعالیت خود را آغاز کند.
امضای تفاهمنامه بین ارشاد بهزیستی و کمیته امداد
معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش «وطنامروز»، تفاهمنامه همکاری سهجانبه سازمان بهزیستی، معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره)، با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی محمد قادری معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، در نمایشگاه «بالاترین خدمت» در باغموزه قصر امضا شد.
این تفاهمنامه به منظور همکاری مشترک و ایفای نقش در فرآیندها و برنامههای طرح آموزش رایگان هنر برای افراد و خانوادههای تحت پوشش سازمان بهزیستی جهت توانمندسازی آنها برای دستیابی به شغل مناسب و بادوام، درآمدزایی، خودکفایی و افزایش و رضایت از زندگی منعقد شد.
ارسال به دوستان
با اکثریت قریب به اتفاق آرا رخ داد
انتصاب مدیر مسؤول اتحادیه فیلم
مجمع عمومی عادی اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامههای تصویری ایران با موضوع انتخابات هیاتمدیره، بازرس و مدیرمسؤول عصر چهارشنبه هفته گذشته (۲۹ تیرماه) برگزار شد.
به گزارش «وطنامروز»، مجمع عمومی عادی اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامههای تصویری ایران عصر روز چهارشنبه ۲۹ تیرماه با موضوع انتخابات هیاتمدیره، بازرس و مدیرمسؤول با حضور ۳۸ عضو حقوقی اتحادیه برگزار شد. با پایان مجمع عمومی عادی سالانه اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و برنامههای تصویری ایران که با مشارکت ۳۸ عضو حقوقی این اتحادیه برگزار شد، اعضای جدید آن معرفی شدند. محمدرضا تختکشیان به نمایندگی از موسسه آفتابنگاران با اکثریت قریب به اتفاق آرا به عنوان مدیرمسؤول اتحادیه برگزیده شد.
موسسه فرهنگی- هنری تولید فیلم ثنا با مدیریت ایرج محمدی، موسسه تولید فیلم امیر پروین با مدیریت پروین حسینی، موسسه آفتابنگاران با مدیریت محمدرضا تختکشیان، موسسه تیراژه فیلم با مدیریت سیداحمد تقویپویا و موسسه فرهنگی- هنری اندیشه پردیس جم با مدیریت فاطمه ابوالقاسمی به عنوان اعضای اصلی هیاتمدیره و همچنین موسسه تولید یکان تصویر تهران با مدیریت محمدرضا یکانی و موسسه ایتوک سیمای هنر نوین با مدیریت یوسف بچاری به عنوان اعضای علیالبدل هیاتمدیره انتخاب شدند. همچنین موسسه ارغنون فیلم با مدیریت فهیمه سلیمانی به عنوان بازرس اصلی و موسسه نقش جهان با مدیریت رسول توکلی به عنوان بازرس علیالبدل معرفی شدند.
گفتنی است این اتحادیه نخستین تشکیلات مرکزی موضوع مصوبه ۵۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه سینما و رسانههای دیداری است که متشکل از همه مراکز فیلمسازی دارای مجوز رسمی فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. در مقدمه اساسنامه این اتحادیه، صادرات و ایجاد زمینههای مطلوب برای همکاری ملی در تبادل نظر و تجربیات به منظور دستیابی به توسعه پایدار تولید فیلم و سریال، از جمله اهداف تأسیس آن ذکر شده است.
ارسال به دوستان
بنیاد فارابی زندگی شهیدان بروجردی و همدانی را تصویر کند
مأموریت روایت قصه فرماندهان
وزیر فرهنگ تأکید کرد تولید آثار سینمایی فاخر با محوریت سرداران شهید ایران اسلامی از ماموریتهای اصلی بنیاد سینمایی فارابی در دوره جدید به شمار میآید.
به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست با اعضای کنگره سرداران و شهدای استان همدان با تاکید بر اینکه وزارت فرهنگ در حمایت از کنگرههای شهدا محدودیتی ندارد، گفت: تولید آثار سینمایی فاخر با محوریت سرداران شهید ایران اسلامی از ماموریتهای اصلی بنیاد سینمایی فارابی در دوره جدید به شمار میآید و بر همین اساس قرار است چندین اثر سینمایی با محوریت چند سردار شهید به مرحله تولید برسد که از این میان میتوان به ساخت آثاری در وصف سرداران شهید همدانی و بروجردی اشاره کرد.
اسماعیلی با اشاره به نگارش فیلمنامهای با محوریت شهید همدانی افزود: با برخی از تهیهکنندگان سینما برای تولید آثار نمایشی درباره شهید همدانی صحبت شده و پیگیر به سرانجام رساندن تولید اثر در این زمینه هستیم.
وی ادامه داد: سردار شهید حاجحسین همدانی از جمله شخصیتهایی است که میتوان درباره این شهید بزرگوار دهها کتاب نوشت، چرا که این شهید عمر پربرکتی در جبهههای مختلف مبارزه داشته و هر مقطع از آن، دربرگیرنده رویدادهای مهم است.
وزیر فرهنگ ادامه داد: میتوان از هر مقطع زندگی شهید همدانی یک اثر هنری تولید کرد، چرا که ایشان بعد از انقلاب اسلامی ۳۶ سال مجاهدت شبانهروزی داشته و قبل از انقلاب در همدان خدمات زیادی انجام داد و خاطرات زیادی از این خدمات وجود دارد.
اسماعیلی تولید نماهنگ درباره شهدا را مهم و تاثیرگذار دانست و با تاکید اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت از کنگرههای شهدا محدودیت ندارد، تصریح کرد: آمادگی داریم در حوزه تولید نماهنگ و آثار موسیقایی، فیلم، نمایش و تولیدات ادبی در کنگرههای شهدا مشارکت داشته باشیم و در این موضوع درباره شهید همدانی اقداماتی صورت گرفته است.
ارسال به دوستان
«سلام فرمانده» چگونه ساخته شد؟
جزئیاتی درباره سرود پرطرفدار این روزها
به بهانه پخش مستند «سلام فرمانده» از شبکههای تلویزیون، تهیهکننده این مستند در گفتوگویی درباره این مستند گفت: ما به لنگرود محل تولد این سرود رفتیم و مستند به نوعی به روند شکلگیری این موزیک میپردازد. سیدعباس حسینی، تهیهکننده مستند «سلام فرمانده» درباره تولید این اثر گفت: وقتی موزیکویدئو «سلام فرمانده» را دیدم انتقادهای زیادی به آن داشتم و فکر میکردم چرا ضعیف کار شده است، بعد از مدتی پیشنهاد ساخت مستندی درباره همین موزیکویدئو مطرح شد که برایم جالب بود. در آن زمان گروه تولید این سرود به سفرهای شهری میرفت تا در همخوانی مردم حضور داشته باشد.
من فکر میکردم یک گروه ۴۰ یا ۵۰ نفره هستند و وقتی که در اصفهان به این گروه ملحق شدیم کلا 3 نفر بودند. به گزارش مهر، این کارگردان یادآور شد: گاهی هم حتی یک یا دو نفری میرفتند یا فقط یک نفر مردم را در شهرها همراهی میکرد. تمام اتفاقاتی که در شهرها رخ میداد هم خودجوش بود و ما به این ترتیب ۱۱ شهر را با دوستان رفتیم که حداقل یک اجرا در هر شهر بود و در مدت 8 روز با آنها بودیم.
این مستندساز درباره نگاه انتقادی خود در ساخت مستند نیز یادآور شد: من انتقادهایم را بیان کردم و جالب بود که خودشان هم به ضعفهای سرود اذعان داشتند و میگفتند اینگونه نبوده است که تیم و هزینه آنچنانی داشته باشند. یا اینکه ذات شعر این سرود از هیأتهای خانگی شکل گرفته و ارگان یا آهنگساز و خوانندهای پشت آن نبوده است. این تهیهکننده یادآور شد: شعار این بچهها برای من خیلی جالب بود که تمرین ظهور به بهانه سرود بوده است. اگر ما بخواهیم تمرینی برای ظهور آقا داشته باشیم، میبینیم همین است و انگار این شعار در همه جای جهان شکل میگیرد.
حسینی با اشاره به دیگر جزئیات مستند بیان کرد: در مستند نشان دادهایم که اینها از صفر این موزیکویدئو را میسازند. با یک میلیون و 500 هزار تومان کار تولید را شروع و بعد آن ۳۱۳ نفری که ثبتنام کرده بودند پای کار آمدند و خانوادههایشان نیز کار کردهاند؛ یکی غذا درست کرده، یکی دوربین آورده و همینطور کارها پیش رفته است. مستند هم مصاحبه با عوامل موزیکویدئو درباره همین تجربیات و ناگفتههاست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|