|
استراتژی رهبر انقلاب بیاثر کردن تحریمهاست
مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی در نشست تخصصی مبنا گفت: نباید از تهدیدها ترسید، برای همین مقام معظم رهبری فرمودند دوره بزن در رو تمام شده است. محمدجواد لاریجانی با اشاره به اقدام رهبر انقلاب در القای تصاویر واقعبینانه، گفت: مثلا در تحریم که یک تجاوز آشکار است استراتژی مقام معظم رهبری این است که تحریمها را بیاثر کنیم و ایشان در پردهبرداری از وضعیت و شرایط روز بسیار تاثیرگذار هستند.
ارسال به دوستان
واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به اظهارات غیرفنی گروسی: غنیسازی ۶۰ درصد ایران مکتوب و با نظارت خود آژانس آغاز شده است
پاسخ فنی به پادو اسرائیل!
سخنگوی وزارت امور خارجه: اظهارات گروسی دقیقا اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی است
گروه سیاسی: مواضع جدید و غیرحرفهای مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران با گذشت چند روز واکنش مقامات ایرانی را در پی داشته است.
به گزارش «وطنامروز»، «رافائل گروسی» که از زمان تکیهاش به منصب مدیرکلی آژانس اصرار فراوانی در نمایش رفتارهایی خارج از ضوابط و رویه و دستورکارهای این سازمان بینالمللی از خود نشان داده است بتازگی در مصاحبه با نشریه اسپانیایی «اِل پایس» درباره ایران گفته است: «امروز برنامه هستهای را شاهدیم که به شکل عظیمی گسترش یافته و بسیار فراتر از توافق سال ۲۰۱۵ رفته است و رشد آن فقط کمی نیست، بلکه کیفی هم هست و سطح غنیسازی را نیز شامل میشود». گروسی همچنین اظهار کرده: «این وضعیت بر این دلالت ندارد که ایران در حال ساخت سلاح هستهای است اما هیچ کشوری که برنامه هستهای غیرنظامی دارد، غنیسازی را در حد ۶۰ درصد انجام نمیدهد. بنابراین در وضعیت پیچیدهای قرار داریم، زیرا ایران نهتنها به سرعت و قاطعانه در حال توسعه برنامه هستهای است، بلکه به طور همزمان نظارت آژانس در تمام این حوزهها را کاهش داده و به نظر من این اتفاق موجب شرایطی حساس شده است. مسائل دیگری نیز درباره برنامه هستهای ایران وجود دارد که شفافسازی نشدهاند».
مواضع گاه و بیگاه و البته غیرفنی و سیاسی گروسی در شرایطی بیان میشود که وی آژانس را به کلی در اختیار اهداف مغرضانه ایالات متحده قرار داده است و قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس علیه ایران و سفر بیسابقه و غیرحرفهای گروسی به سرزمینهای اشغالی گویای این مطلب است، این در حالی است که صدور این قطعنامه نقض همه توافقاتی محسوب میشود که مدیرکل آژانس با استفاده از حسن نیت کشورمان به دست آورد. ایران در پاسخ به قطعنامه شورای حکام البته دسترسی آژانس به همه دوربینهای فراپادمانی را قطع کرد و افزون بر آن پس از درخواست گروسی برای سفر به تهران پس از این اقدام متقابل کشورمان، از سوی مقامات ایرانی اعلام شد مدیرکل آژانس میتواند فقط به عنوان یک توریست به تهران سفر کند، بنابراین به نظر میرسد یکی از دلایل مصاحبه اخیر این دیپلمات آرژانتینی ناشی از عدم پذیرش وی در تهران و تحقیر او باشد.
* پاسخ اسلامی به گروسی
در عین حال رئیس سازمان انرژی اتمی در واکنش به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه «کشوری که اهداف نظامی ندارد، غنیسازی ۶۰ درصد نمیکند»، اظهار کرد: در غنیسازی ۶۰ درصد اهداف جمهوری اسلامی ایران مکتوب است و ما با نظارت خود آژانس غنیسازی ۶۰درصد را آغاز کردیم. محمد اسلامی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه برای پیشبرد اهداف و برنامههایمان مطابق پادمان عمل میکنیم، خاطرنشان کرد: در گذشته همه این رآکتورها حتی رآکتورهای تحقیقاتی غنیسازی ۹۰ درصد داشتند؛ اگر آنها باطل بوده، بقیهاش هم باطل است.
رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه همافزایی مدیریت ایران در پاسخ به این پرسش که آیا مذاکرات پادمانی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنان در جریان است؟ گفت: مذاکرات پادمانی نداریم بلکه موارد اتهامی مطرح است که آژانس باید خودش این موارد را بپذیرد و کنار بگذارد.
اسلامی همچنین گفت: «اساس پذیرش برجام از سوی جمهوری اسلامی ایران این بوده است که اعتمادسازی کند. ایران را پذیرفته است فعالیتهای غنیسازی اورانیوم را محدود کند و ظرفیت و سرعت حرکت خود را کاهش دهد تا این اعتمادسازی به وجود آید اما غربیها به این محدودیتها پایبند نبودند. جمهوری اسلامی ایران محدودیتهای تشدیدشده را برای رفع این اتهام پذیرفته است». وی تأکید کرد: دوربینهای برجامی در مراکز هستهای ایران برای رفع این اتهامات نصب شد؛ اگر قرار است این اتهامات پابرجا بماند دلیلی ندارد که دوربینهای برجامی (فراپادمانی) روشن بماند! این دوربینها را آژانس بینالمللی انرژی اتمی پلمب کرده است و در تأسیسات نگهداری میشوند.
رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: در این بین لفاظیهایی هم صورت میگیرد، جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در فعالیتهای هستهای پنهانکاری نداشته است، ضمن اینکه در غنیسازی اورانیوم نیز بدون اطلاع آژانس کاری انجام نشده است. اسلامی تأکید کرد: همه زیرساختهای صنایع اتمی ایران با هماهنگی آژانس و تحت نظارت این سازمان بوده است. کسی تصور اشتباه نکند، آژانس بینالمللی انرژی اتمی همین الان بر اساس ضوابط پادمانی در همه مراکز اتمی ایران مستقر است. وی تصریح کرد: دوربینهای فراپادمانی یا به اصطلاح برجامی به توافقنامه برجام ربط دارد، اگر غربیها به این توافقنامه برگشتند و وقتی اطمینان حاصل کردیم شیطنتی انجام نمیدهند برای این دوربینها تصمیمگیری میکنیم. رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: «موارد ادعایی و مکانهای ادعایی در برجام در قالب پیامدی بسته شده، اگر نیت صادقانه دارند باید بدانند که موارد بسته شده دوباره باز نمیشود، اصل و اساس برجام پاسخی بوده به همین موارد ادعایی».
* گروسی و رونویسی از اسرائیلیها
سخنگوی دستگاه دیپلماسی هم در واکنش به اظهارات اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه ایران از تعهدات هستهای فاصله گرفته، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران عضو آژانس بینالمللی انرژی اتمی و معاهده عدم اشاعه است و در سالیان متمادی بویژه سالیان اخیر با نگاه تعاملی و سازنده و با این نگاه که به سوءتفاهمات خاتمه دهد اجازه داد بازرسان آژانس به دفعات متعدد و متوالی از مراکز مورد نظر بازدید کنند. ناصر کنعانی ادامه داد: بیشترین ماموریتهای بازرسان آژانس برای بازرسی مراکز هستهای دنیا مربوط به مراکز هستهای ایران بوده و این یک نگاه تعاملی و توأم با حسن نیت و داوطلبانه بوده با این نیت که از برخی مشکلاتی که قبلا وجود داشته و فکر میکردیم میتواند مانع توافق شود عبور کنیم. متاسفانه اقدامات سازنده ایران با واکنش سازنده و متقابل آژانس و مدیرکل آژانس مواجه نشده است. وی ادامه داد: متاسفانه آقای گروسی بارها درباره برنامه هستهای ایران مشخصا در ماههای اخیر یک رویکرد غیرحرفهای و غیرمنصفانه اتخاذ کرده است. دیدگاههای ایشان کمککننده و سازنده نیست. ایشان علاقهمند است هر از گاهی موضعی راجع به مباحث هستهای ایران مطرح کند. معتقدیم در مقابل همکاری سازنده ایران با آژانس، مدیرکل آژانس حتما لازم است رویکرد سازنده و تعاملی داشته باشد. اظهارات مدیرکل آژانس را فنی و حرفهای نمیدانیم و ایشان را دعوت میکنیم به رعایت اصل بیطرفی و انصاف و اجتناب از اظهاراتی که با انگیزههای سیاسی صورت میگیرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: این شائبه وجود دارد که برخی اظهارات آن اظهاراتی است که مقامات رژیم صهیونیستی مطرح میکنند. این مقام مسؤول بینالمللی است و باید اصل بیطرفی را رعایت کرده و به همکاری توأم با حسن نیت ایران پاسخ دهد. ایشان را به اجتناب از سنگاندازی در مذاکرات رفع تحریم و بازگشت همه طرفها به توافق دعوت میکنیم. این اظهارات را سازنده نمیدانیم. جمهوری اسلامی ایران عضو پادمان است. ایشان بهتر است به همکاری سازنده ایران توجه کند و در مقابل به ظرفیتهای هستهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی توجه کند و اینکه زرادخانههای هستهای این رژیم تحت نظارت آژانس و پادمان نیست و خطر برای امنیت بینالمللی و منطقه و محیطزیست منطقه است. وی ادامه داد: اظهارات ایشان را غیردقیق و غیرفنی و غیرمنصفانه میدانیم و ایشان را دعوت میکنیم نقش سازندهای داشته باشد و بتواند در روند مذاکرات کمککننده باشد.
ارسال به دوستان
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی نوشت از ایران تا چین، سیاست بایدن و ترامپ بسیار شبیه است
سر و ته کرباس
گروه سیاسی: «سگ زرد برادر شغال است»؛ این اصطلاحی است که اساسا برای نشان دادن عدم تفاوت بین ۲ شخص، ۲ تفکر یا ۲ جریان به کار میرود. با پایان عمر سیاسی ترامپ جمهوریخواه و قدرت گرفتن بایدن دموکرات در کاخ سفید، این ضربالمثلی بود که در واکنش به خیالپردازان غربگرایی که سرمست از پیروزی بایدن رویاپردازی میکردند به کار میرفت تا بیانگر عدم تفاوت بین دموکراتها و جمهوریخواهان در ایرانستیزی باشد. به گزارش «وطنامروز»، حالا دیگر رسانههای آمریکایی نیز به این امر اذعان میکنند که جو بایدن بهرغم تفاوتی که در ظاهر با ترامپ دارد، همچنان دنبالهرو رئیسجمهور سابق این کشور است. در همین رابطه روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی تحلیلی نوشته است سیاست خارجی جو بایدن دموکرات بسیار شبیه مواضع دونالد ترامپ جمهوریخواه است. این روزنامه در گزارشی تحت عنوان «رئیس جدید در موضوعات سیاست خارجی، بسیار شبیه به رئیس قدیم اقدام میکند» نوشت: «دولت بایدن درباره اولویتهای راهبردی مانند چین، خاورمیانه و استقرار نیروهای نظامی ایالاتمتحده، همان مسیری را که دولت ترامپ داشت، ترسیم کرده است».
استفان ای بیگون، دستیار وزیر خارجه آمریکا در دولت دونالد ترامپ که سابقه عضویت در شورای امنیت ملی آمریکا در دولت جورج بوش را نیز دارد، به نیویورکتایمز گفته است: «سیاستها دارند همگرا میشوند. تداوم امری عادی است حتی بین رؤسایجمهور متفاوتی مانند ترامپ و بایدن».
نیویورکتایمز در ارتباط با سیاست خارجی بایدن درباره ایران ضمن ادعای اینکه بایدن درباره حادترین موضوع خاورمیانه یعنی ایران و برنامه هستهای آن، روشی متفاوت از ترامپ در پیش گرفته، در گزارش خود آورده است: دولت آمریکا در حال مذاکره با تهران برای بازگشت به توافق هستهای دوران اوباما است که ترامپ آن را برچید و منجر به تسریع غنیسازی اورانیوم ایران شد. نویسنده گزارش در ادامه با اعلام پافشاری بایدن بر تحریمها و اقداماتی که در دوران ترامپ وضع و انجام شده است، تصریح کرد: «مذاکرات به بنبست رسیده است و بایدن گفته است به یکی از اقدامات اصلی ترامپ علیه ایران یعنی معرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی پایبند خواهد بود. با وجود اینکه این کار مانعی برای توافق جدید است». با روی کار آمدن دولت سیزدهم و انتخاب حجتالاسلام رئیسی به عنوان رئیسجمهور ایران، مذاکرات ایران و ۱+۴ نیز برای بازگشت آمریکا به برجام و احیای این توافقنامه از سر گرفته شد. جمهوری اسلامی ایران بارها شرایط و خواستههای خود برای احیای برجام را به آمریکا و اروپاییها به صورت شفاف اعلام کرده و این بایدن است که باید تصمیم بگیرد آیا همچنان به سیاستهای ترسیمی ترامپ عمل خواهد کرد یا به برجام بازمیگردد.
اگرچه برداشتی که طی این مدت از رفتار آمریکاییها میشود این است که دولت آمریکا ابتکاری برای پیشبرد مذاکرات احیای برجام ندارد و از همین رو سعی دارد با انداختن توپ به زمین ایران، جمهوری اسلامی ایران را مقصر عدم حصول نتیجه مذاکرات نشان دهد.
نیویورکتایمز در ادامه گزارش خود با اذعان به اینکه هژمونی آمریکا در حال افول در جهان است، نوشت: «هر ۲ دولت ترامپ و بایدن مجبور شدهاند با این سوال دستوپنجه نرم کنند که چگونه میتوانند سلطه جهانی آمریکا را در زمانی که به نظر میرسد این تسلط در حال افول است، حفظ کنند. چین به عنوان وزنه صعود کرده و روسیه جسورتر شده است».
این روزنامه در ادامه افزود: «استراتژی امنیت ملی دولت ترامپ به طور رسمی سیاست خارجی را به سمت «رقابت قدرتهای بزرگ» با چین و روسیه و دور کردن از اولویت دادن به گروههای تروریستی و سایر بازیگران غیردولتی تغییر داد. دولت بایدن نیز تا حدی به دلیل حوادثی مانند حمله روسیه به اوکراین به این حرکت ادامه داده است».
نیویورکتایمز در ادامه به نقل از «کوری شاکه» مدیر مطالعات سیاست خارجی و دفاعی اندیشکده «امریکن اینترپرایز» درباره چرایی شباهت مواضع بایدن و ترامپ علیه چین، نوشت: «نه دولت ترامپ و نه بایدن سیاست تجاری و اقتصادی نداشتهاند. هم دولت بایدن و هم دولت ترامپ تا حدی مشکل چین را بیش از حد نظامی میکنند، چرا که نمیتوانند بخش اقتصادی این موضوع را درک کنند».
ارسال به دوستان
اخبار
رئیس دستگاه قضا حکم دادگاه استکهلم علیه حمید نوری را محکوم کرد
سوئدیهای بیآبرو
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه روز گذشته (۳ مرداد) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، به محاکمه ناعادلانه «حمید نوری» تبعه ایرانی در کشور سوئد و مغایرت این ماجرا با موازین و اصول حقوقی و نقض عدالت قضایی در این فقره اشاره کرد و ضمن محکوم کردن نحوه دستگیری، محاکمه و اتهاماتی که از قول عدهای تروریست، آدمکش، فاجر و فاسق به یک شهروند ایرانی در روند این محاکمه ناعادلانه نسبت داده شد، گفت: اگر مختصر عدل و انصافی در صادرکنندگان حکم علیه این تبعه ایرانی وجود داشته باشد، در مرحله بعدی، حکم به تبرئه او خواهند داد تا اندکی از آبروی از دست رفتهشان را احیا کنند.
اژهای با اشاره به ایرادات و اشکالات مبرهن و آشکار نحوه محاکمه حمید نوری در سوئد از جمله قاضی نامیدن یک کارمند سابق و نقض اصول حقوق بشر از سوی مدعیان و داعیهداران دروغین حقوق انسانها در این مقوله، گفت: تروریستها و آدمکشهایی که طی دهههای مختلف بویژه در دوران جنگ تحمیلی همراه با صدامیان علیه مردم ایران مرتکب جنایت شدند، امروز در دامن کشورهای غربی پناه گرفتهاند و سردمداران کشورهای مزبور این تروریستها را مورد حمایت قرار میدهند و از آنها به عنوان شاهد در یک دادگاه ناعادلانه و نمایشی بهره میگیرند.
محسنیاژهای در بخش دیگری از صحبتهای خود بر ضرورت متقن بودن امور، دستورات، احکام و آرای صادره از ناحیه مسؤولان قضایی تاکید کرد و وجه اصلی این اتقان را انطباق این احکام و آرا با موازین و اصول قانونی دانست و اظهار کرد: اگر تلاش کنیم به صورت کامل و همهجانبه در احکام و آرا و دستورات خود مر قانون را رعایت کنیم، تحقق عدالت و استیفای حق مظلوم بهتر و بیشتر میسر خواهد بود.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به جلسه اخیر خود با اعضای کمیسیون عمران مجلس به مقولههایی نظیر تغییر کاربریها و تعدی به اراضی طبیعی و تخریب محیطزیست اشاره کرد و گفت: در این قبیل پروندهها تاکید ما این است که مراجع تشخیص تغییر کاربریها یا تخریب محیطزیست به موجب قانون مشخص هستند؛ چنانچه این مراجع در تشخیص خود اشتباه یا تخلف میکنند بحث و موضوع دیگری است اما وفق قانون، قاضی ما بر مبنای تشخیص این مراجع و شکایت آنها، باید به موضوعات رسیدگی کند و پیگیریهای لازم را انجام دهد. به هر ترتیب تاکید ما این است که در همه مسائل عدلیه باید در احکام، آرا، دستورات و اجرا، متقن و مستند به قانون عمل کنیم و بدانیم قانون مصوب، لازمالاجراست.
***
لایحه «معاهده انتقال محکومان بین ایران و بلژیک» به مجلس ارسال شد
هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۲ تیر ۱۴۰۱، با پیشنهاد وزارت دادگستری مبنی بر تصویب لایحه «معاهده انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی بلژیک» مشتمل بر ۲۲ ماده موافقت کرد. لزوم استقرار روشمند همکاریهای قضایی بین دولتهای طرف معاهده و آثار مثبت ناشی از اتخاذ تدابیر و ایجاد بسترهای مناسب قانونی برای اتباع ۲ دولت در راستای زمینهسازی برای گسترش مناسبات ۲ کشور و ارتقای سطح همکاری دوجانبه و تحکیم مناسبات میان آنها، از دلایل موافقت دولت با لایحه یاد شده است.
اخیرا استرداد اسدالله اسدی که در کشور بلژیک بازداشت است به یکی از مسائل مورد بحث میان ۲ کشور تبدیل شده است اما بر اساس معاهده انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی بلژیک، دولتی که زندانی را در اختیار میگیرد میتواند به وی تخفیف مجازات بدهد یا حتی او را مطابق قوانین داخلی خود عفو کند که با این لایحه امکان بازگرداندن افرادی که در وضعیت مشابه اسدی در بلژیک در بازداشت به سر میبرند برای بازگشت به ایران بیشتر میشود.
***
سفر قریبالوقوع امیرعبداللهیان به کویت
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت خبر داد قرار است وزیر امور خارجه کشورمان طی هفتههای آینده عازم کویت شود. محمد ایرانی به روزنامه الرأی کویت گفت تعیین بدر عبدالله المنیخ به عنوان سفیر کویت در ایران، یک امر طبیعی درباره استحکام روابط دوجانبه بین ایران و کویت بویژه در زمینه سیاسی است.
وی با بیان اینکه حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بزودی عازم کویت خواهد شد، تصریح کرد، روابط بین وزرای خارجه ۲ کشور مستمر و خوب است و ملتهای ایران و کویت هم روابط تاریخی با هم دارند. سفیر ایران با بیان اینکه روابط ۲ کشور بهتر خواهد شد، خاطرنشان کرد: حضور سفیر کویت در ایران، فرصت مغتنمی برای توسعه روابط دوجانبه در همه زمینهها به صورت سریعتر است؛ به نحوی که در راستای منفعت ۲ کشور باشد.
ارسال به دوستان
رئیس مجلس شورای اسلامی:
حاجقاسم امنیت را با نگاه فرهنگی اداره کرد
گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز هر کسی کارآمدی دین را در جامعه به اثبات برساند انقلابی است، گفت: چنین رفتاری بیانگر انقلابی بودن است و هر کسی غیر از این رفتار کند، ضدانقلاب بوده و در مسیر انقلاب حرکت نکرده است.
محمدباقر قالیباف در دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه امروز برخی تصور میکنند کار فرهنگی، کار رانتی است و دولت باید مرتبا بودجه بدهد تا این نوع اقدامات ادامه یابد، گفت: بنده البته خلاف این نظر را دارم و معتقدم امروز انجام فعالیت فرهنگی در کشور، از جهت اقتصادی جزو مجموعههایی است که میتوان روی آن مانند همه فعالیتهای اقتصادی دیگر سرمایهگذاری کرد و حتی از آن انتفاع اقتصادی داشت. رئیس قوه مقننه با اشاره به اظهارات یکی از رایزنان فرهنگی درباره شهید سلیمانی مبنی بر اینکه او شهید جبهه فرهنگ بود، گفت: اتفاقا شهید سلیمانی مرد میدان بود که میجنگید و در حقیقت رزمنده بود و کار امنیتی میکرد و با گلوله سر وکار داشت و به حد ضرورت کار سیاسی انجام میداد اما نکته مهم اینجاست که اندیشه وی برخاسته از اندیشه امامین انقلاب بود و اعتقاد داشت اگر قرار باشد به مقوله کار نظامی خود با رویکرد امنیتمحور نگاه کند، انقلاب اسلامی پیش نخواهد رفت، بنابراین برای مقابله با جنگی که تحمیل شده و ظلمی که برای مسلمین و انسانها رخ داده است باید به جای رویکرد تهدیدمحور، به مردم نگاه کند و رویکرد جامعهمحور داشته باشد. وی تأکید کرد: در واقع شهید سلیمانی از جمهوری اسلامی درخواست تیپ و لشکر نکرد، زیرا وی نگاهش به کسانی بود که طبق فرموده امام(ره) تا آخر پای انقلاب خواهند ایستاد و آن افراد کسانی جز مستضعفان و محرومان نبودند و نیستند که طعم فقر را چشیدهاند. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: امروز اگر در اطراف تهران سری به رزمندگان زینبیون و فاطمیون بزنید مشاهده میکنید افرادی جانباز هستند که حتی برای معیشتشان مشکل دارند اما در جبهه مقاومت حضور داشتند؛ در واقع بر اساس این مهم باید اذعان کرد شهید سلیمانی بحث امنیت و دفاع را با نگاه فرهنگی اداره کرد و پای آمریکا را از منطقه برید و داعش را از بین برد، بنابراین با نگاه فرهنگی میتوان به مقوله اقتصاد نیز نگاه کرد و به کار فرهنگی نیز باید با این رویکرد توجه کرد.
* انقلابی، کارآمدی دین را به اثبات میرساند
قالیباف با بیان اینکه امروز همه ما شکل هم شدهایم اما هیچ کدام شکل انقلاب نیستیم، اظهار کرد: انقلابی با حرفهای مفت و تند و به تعبیر رهبر انقلاب با حرفهای سوپرانقلابیها، انقلابی نمیشود؛ امروز هر کسی کارآمدی دین را در جامعه به اثبات برساند، انقلابی است؛ یعنی به جوان امروز نشان دهد نظریه اسلام سیاسی امام میتواند زندگی مردم را هم در بعد معنوی و هم مادی اداره کند. چنین رفتاری بیانگر انقلابی بودن است و هرکسی غیر از این رفتار کند، ضدانقلاب بوده و در مسیر انقلاب حرکت نکرده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معتقدم واژه «سازمان» در عنوان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هیچ نسبتی با انقلاب ندارد، اظهار کرد: یک سازمان با 2 مولفه انسانهای سازمانی و سازمانهای انسانی مواجه است، بنابراین اگر یک سازمان انسانی باشد حتما یک نهاد محسوب میشود؛ لذا فرهنگ و ارتباطات اسلامی یک «قرارگاه» است که خصلت سازمانی به معنای نظام بروکراتیک در آن وجود ندارد. قالیباف در این راستا با اشاره به برخی ضوابط که مانع اقدامات کارآمد میشود، اظهار کرد: اگر برای ایجاد چنین قرارگاهی که بخواهد فرهنگ قرآنی و انقلابی صادر کند، شما به عنوان مجاهد الیالله پای کار باشید، ما هم در مجلس تلاش میکنیم این ضوابط بیربط را اصلاح کنیم. رئیس قوه مقننه تصریح کرد: اگر غیر از رویه مذکور فعالیتی انجام دهیم عمر خود را تلف کرده و مدیون شهدا و امام راحل میشویم؛ خدا هم با هیچ کدام از ما عقد اخوت نبسته است و اگر این قوم دین خدا را یاری نکند، خدا قوم دیگری را انتخاب میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|