|
وزیر خارجه آفریقای جنوبی: اسرائیل در سازمان ملل رژیم آپارتاید شناخته شود
خانم «نالدی پاندور» وزیر خارجه آفریقای جنوبی دیروز در جلسه هیأتهای نمایندگی رؤسای فلسطینی در آفریقا با اشاره به رفتارهای خشونتبار صهیونیستها علیه فلسطینیان تأکید کرد تلآویو باید به عنوان یک رژیم آپارتاید شناخته شود و کمیتهای در این زمینه باید در سازمان ملل تشکیل شود. او رژیم اسرائیل را امتداد رژیم نژادپرست پرتوریا در آفریقای جنوبی دانست.
ارسال به دوستان
ترامپ با انتقاد از سیاستهای بایدن: کشور ما به معنای واقعی کلمه به زانو درآمده است
دعوای پیرمردها!
بایدن در واکنش به سخنان ترامپ: پیرمرد از مدافتاده ! فکر نمیکنم تحریک انبوهی از مردم برای حمله به پلیس احترام به قانون باشد
گروه بینالملل: رئیسجمهور سابق آمریکا درنشست دو روزه مؤسسه «اول آمریکا» در واشنگتن از سیاستهای بایدن و وضعیت آمریکا انتقاد شدیدی کرد و تلویحا از عزم خود برای نامزدی در انتخابات ۲۰۲۴ گفت. «دونالد ترامپ» در این نشست گفت: ایالات متحده به یک «ملت گدا» تبدیل شده که از کشورهای دیگر انرژی گدایی میکند. وی روز سهشنبه در جمع هوادارانش گفت آمریکا به یک «ملت گدا» تبدیل شده است که از دیگر کشورها انرژی گدایی میکند. ترامپ در سخنرانی خود در اجلاس «اول آمریکا» گفت: «کشور ما به زانو درآمده است، به معنای واقعی کلمه به زانو درآمده است. تورم، بالاترین تورم در 49 سال گذشته است؛ 9.1 درصد. بسیاری از مردم فکر میکنند بسیار بالاتر از این است. قیمت بنزین به بالاترین حد در تاریخ کشورمان رسیده است. ما به یک ملت گدا تبدیل شدهایم که برای انرژی به کشورهای دیگر سر میزند». ترامپ گفت ایالات متحده در آستانه یک انتخابات میاندورهای تاریخی است و آمریکاییها سلطنت شکستخورده رئیسجمهور «جو بایدن»، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان و «چاک شومر» رهبر اکثریت سنا را سرانجام رد خواهند کرد. رئیسجمهور جنجالی و سابق آمریکا در ادامه گفت بشدت معتقد است یک نامزد جمهوریخواه رئیسجمهور بعدی ایالات متحده در سال 2024 خواهد شد. ترامپ اما نگفت آن شخص چه کسی خواهد بود. از نظر ترامپ، اولویتی بالاتر از ایمنسازی مجدد خیابانها و کنترل مرزهای آمریکا از طریق توقف مهاجران غیرقانونی، قاچاق مواد مخدر و جنایتکاران وجود ندارد. ترامپ پیشتر نیز اوایل ماه جولای در مصاحبهای گفته بود تصمیم خود را برای شرکت در انتخابات 2024 گرفته و تنها سوال باقیمانده این است که آیا تصمیم خود را قبل یا بعد از رأیگیری میاندورهای در ماه نوامبر اعلام کند. رقابت ترامپ برای انتخابات آتی آمریکا در حالی شدت گرفته است که کمیته 6 ژانویه در حال برگزاری جلسات متعدد رسیدگی به پرونده حمله طرفداران ترامپ به کنگره در سال 2021 است. ترامپ پیش از این بارها اعلام کرده بود در انتخابات 2024 به عنوان نامزد مستقل ریاستجمهوری شرکت خواهد کرد اما زمان اعلام این خبر را مشخص نکرده بود. از سوی دیگر، اغلب نامزدهای ریاستجمهوری تا یک سال پیش از انتخابات، اعلام نامزدی نمیکنند تا زمان رقابتهای انتخاباتی به حداقل برسد اما ترامپ قصد دارد بسیار زودتر از موعد این کار را انجام دهد.
* بایدن خطاب به ترامپ: تو نمیتوانی طرفدار دموکراسی یا آمریکا باشی
در همین حال جو بایدن نسبت به اظهارات دونالد ترامپ درباره عدم احترام به قانون در آمریکا واکنش نشان داد. ترامپ روز سهشنبه در جریان سخنرانی خود در اجلاس اول آمریکا در واشنگتن گفت: «دیگر در آمریکا به قانون احترام گذاشته نمیشود و دیگر هیچ نظمی وجود ندارد. کشور ما در حال حاضر تبدیل به مرکز جنایت شده است». جو بایدن اما دیروز در توئیتی با اشاره به حمله ژانویه 2021 به ساختمان کنگره، نسبت به این اظهارات ترامپ واکنش نشان داد و نوشت: پیرمرد از مدافتاده! من فکر نمیکنم تحریک انبوهی از مردم برای حمله به پلیس احترام به قانون باشد. شما نمیتوانید هم طرفدار شورش باشید و هم طرفدار پلیس یا طرفدار دموکراسی و آمریکا باشید. بایدن همچنین در پیامی ضبط شده، دونالد ترامپ را فردی ضدپلیس خواند که شجاعت لازم برای توقف حمله به کنگره در ژانویه 2021 را نداشته است. وی در این پیام ضبط شده برای کنفرانس نوبل که در ایالت فلوریدا برگزار میشد، اظهار کرد در روز حمله به کنگره نیروهای پلیس قهرمان بودند اما دونالد ترامپ آنقدر شجاعت نداشت که این حمله را متوقف کند.
* کاهش چشمگیر حمایت از نامزدی مجدد بایدن در بین دموکراتها
کمپین انتخاباتی ترامپ در حالی شکل میگیرد که اوضاع دموکراتها برای انتخابات میاندورهای اصلا خوب نیست؛ انتخاباتی که میتواند ریاستجمهوری بایدن را برای 2 سال آینده فلج کند. در این شرایط دموکراتها بیشترین اتهام را در شکل گرفتن این وضعیت عملکرد شخص رئیسجمهور جو بایدن میدانند. بایدن در حال حاضر بسیار نامحبوب است و این باعث میشود دموکراتهای برجسته به طور فزایندهای شکایت کنند که او به چشمانداز انتخاباتی کل حزب دموکرات لطمه میزند، حتی برخی معتقدند بایدن نباید به دنبال انتخاب مجدد باشد. روزنامه واشنگتنپست روز گذشته نوشت: بایدن اکنون باید اعلام کند برای انتخابات مجدد در سال 2024 نامزد نخواهد شد. او نباید از حزب دموکرات یا مردم بخواهد خطر یک دوره 4 ساله دوم را که پس از رسیدن او به 82 سالگی آغاز میشود، بپذیرند.
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان میدهد «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده، در صورت نامزدی برای دوره دوم، نمیتواند روی حمایت گسترده رایدهندگان در حزب خود حساب کند. نتایج این نظرسنجی که به سفارش «سیانان» انجام شده نشان میدهد 75 درصد حامیان دموکراتها خواهان نامزد دیگری در انتخابات ریاستجمهوری سال 2024 هستند. در زمستان تقریبا از هر ۲ حامی دموکراتها یک نفر از نامزد شدن مجدد بایدن استقبال میکرد. رئیسجمهور آمریکا که تا انتخابات آینده 81 ساله خواهد شد، بارها تاکید کرده است اگر سلامتیاش اجازه دهد، میخواهد دوباره نامزد شود. نتایج این نظرسنجی بدان معناست که رئیسجمهور آمریکا یک سال و نیم پس از روی کار آمدن در سطح پایین محبوبیت قرار دارد. بر اساس پورتال پیشبینی انتخابات ایالات متحده (FiveThirtyEight)، حمایت از رهبری او تنها 38 درصد است، در حالی که 56.9 درصد با آن مخالفند. به این ترتیب وضعیت نظرسنجیهای بایدن در این نقطه زمانی پس از روی کار آمدن بدتر از نظرسنجیهای سلف وی است.
دونالد ترامپ در تابستان 2018 از حمایت 41.5 درصد آمریکاییها برخوردار بود. آخرین رئیسجمهور ایالات متحده که نتایج نظرسنجیهایش یک سال و نیم بعد از روی کار آمدن بدتر از بایدن بود، هری ترومن در سال 1946 بود. البته ترامپ نیز در حفظ محبوبیت خود در میان رایدهندگان جمهوریخواه با مشکل مواجه بود.
* رأیدهندگان آمریکایی روی یک مورد توافق دارند؛ صداهای تازه در عرصه سیاست
در آمریکایی که در امتداد هر شکاف قابل تصوری دچار تزلزل شده، تمایل مشترکی بین دموکراتها و جمهوریخواهان نسبت به اینکه نسل جدیدی از رهبران سیاسی روی کار بیاید، تشدید شده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی درباره افزایش مطالبه تغییر در سطح رهبران سیاسی در آمریکا نوشت: گفتمان بر سر لزوم روی کار آمدن نسلی جدید از رهبران سیاسی در آمریکا زمانی که صحبت از کاخ سفید در میان باشد، برجستهتر میشود؛ این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا راه انداختن یک کمپین ریاستجمهوری دیگر و اعلامش را در نظر دارد و نسبت به توانایی جو بایدن، رئیسجمهوری فعلی آمریکا برای رسیدن به یک دوره دیگر ریاستجمهوری در سال ۲۰۲۴ در ۸۲ سالگی، شک و تردید ابراز شده است.
ارسال به دوستان
رسانههای صهیونیستی با بررسی نظر کارشناسان اسرائیلی درباره سخنان دبیرکل حزبالله: نباید تهدید نصرالله را ساده انگاشت
هشدار نصرالله جدی است
رسانههای رژیم صهیونیستی هشدارهای دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی روز دوشنبه را مورد بررسی قرار داده و جمله «هیچ هدف اسرائیلی در دریا یا خشکی وجود ندارد که موشکهای دقیق مقاومت به آن نرسد» را تحلیل کردند.
به گزارش «وطنامروز»، پایگاه اینترنتی شبکه المیادین نوشت: «اشنایدر عمیدرور» تحلیلگر امور عربی در شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی درباره سخنان سیدحسن نصرالله گفت: «او نهتنها تهدید به حمله به کاریش کرد، بلکه تمام سکوهای گازی اسرائیل در دریای مدیترانه هم شامل این تهدید بود که البته این نشاندهنده افزایش ناگهانی چنددرجهای (تهدید) در یک هفته است».
وی خاطرنشان کرد سیدحسن نصرالله «این سخنان را در پسزمینه مذاکرات بین اسرائیل و لبنان مطرح میکند که از چند هفته پیش با میانجیگر آمریکایی «عاموس هوکشتاین» و با سرعت زیادی در جریان است».
«اوهاد حامو» تحلیلگر مسائل فلسطین در این شبکه صهیونیستی هم با اشاره به اینکه این تشدید موضع از سوی سیدحسن نصرالله «واضحترین موضعگیری از سال ۲۰۰۶ تاکنون» است، افزود: «ما درباره حساسترین دوره زمانی بین اسرائیل و حزبالله صحبت میکنیم؛ مطمئنا نباید این را ساده گرفت».
وی افزود: «این دوره زمانی بسیار مهم است، زمانی که ما درباره یک دولت انتقالی در اسرائیل صحبت میکنیم، در حالی که حزبالله آن را به عنوان نقطه ضعف اسرائیل تشخیص داده است. این مساله یک طرف ماجراست اما از طرف دیگر بحران جهانی انرژی وجود دارد و این یک فرصت واقعی برای به حداکثر رساندن دستاوردهای حزبالله و دبیرکل آن است».
* باید تهدیدات نصرالله را جدی گرفت
«عاموس گلعاد» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به تهدیدات اخیر سیدحسن نصرالله اعلام کرد: این تهدیدات باید جدی گرفته شود. اگر حزبالله به سکوی کاریش یا هر سکوی دیگری حمله کند، به یک رویارویی منجر خواهد شد که میتواند ابعاد بسیار گستردهای پیدا کند. وی در گفتوگو با شبکه کان رژیم صهیونیستی گفت: اگر هر توافقی در پرونده ترسیم مرزهای دریایی لبنان و اسرائیل حاصل شود، حسن نصرالله میخواهد نشان دهد او تنها مدافع لبنان است و به لطف حضور وی لبنانیها در رویارویی مستمر با اسرائیل امتیازات زیادی به دست میآورند.
* اسرائیلیها به سخنان نصرالله بیشتر از مقامات خودشان اعتماد دارند
دکتر «نورمن فنکلشتاین» کارشناس یهودی- آمریکایی که در علوم سیاسی تخصص دارد، در یک سخنرانی برای شاگردان خود گفت: حسن نصرالله همه چیز را درباره جامعه اسرائیل میداند. نصرالله تنها رهبر سیاسی در جهان است که شما از سخنان او چیزی یاد میگیرید؛ نصرالله یک معلم است. اسرائیلیها دروغهای زیادی میگویند و ما باید همه اینها را افشا کنیم. نصرالله درباره دشمنان خود یعنی اسرائیلیها زیاد میخواند و نقاط ضعف آنها را جستوجو میکند تا از آنها استفاده کند. وی در مقالهای که درباره تحلیل شخصیت سیدحسن نصرالله آماده کرده بود و در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت منتشر شد نیز اعلام کرد: بنا به همین دلایل، بسیاری در جهان علیه حسن نصرالله توطئه میکنند. اینکه بسیاری در جهان میخواهند او را از بین ببرند، بنا به دلایل مذهبی نیست، بلکه به این خاطر است که نصرالله یک فرد متخصص و باهوش است و دشمنانش را میترساند. اسرائیلیها بیشتر از سخنان رهبران سیاسی و نظامی خود به سخنان نصرالله اعتماد دارند. همچنین نتایج نظرسنجی از افکار عمومی شهرکنشینان صهیونیست نشان میدهد سخنان سیدحسن نصرالله برای اسرائیلیها مهمتر از سخنان مقامات صهیونیست است و شهرکنشینان اسرائیلی به صحت و سقم اظهارات دبیرکل حزبالله بیشتر از اظهارات مقامات سیاسی و نظامی خودشان اعتماد دارند.
دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی این هفته خود با تأکید بر اینکه هیچ هدف اسرائیلی در دریا و زمین وجود ندارد که موشکهای نقطهزن مقاومت به آن نرسد، خاطرنشان کرده بود: «حکومت لبنان به خاطر خواستههای میانجیگر آمریکایی، درباره خط ۲۳ دریایی، امتیازهای زیادی داده است... توپ اکنون در زمین لبنان نیست، زیرا اجازه ندارد در منطقهای که مورد مناقشه است، نفت و گاز استخراج کند». پایگاه خبری «واللا» به نقل از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی بعد از سخنرانی سیدحسن نصرالله اعلام کرد تلآویو در ماههای اخیر آموزشها و آمادگیهای نظامی خود برای مقابله با حملات موشکی و فعالیتهای پهپادی علیه منافعش را افزایش داده است.
ارسال به دوستان
طی 4 ماه 52 نیروی آنکارا در شمال سوریه و عراق کشته شدهاند
استقرار ارتش عراق در مرز با ترکیه
واکنشهای گسترده عراقیها به حمله توپخانهای هفته گذشته نیروهای ترکیه به تفرجگاه زاخو در شمال استان دهوک که به کشته و زخمی شدن نزدیک به 30 نفر انجامید، حالا به سطح امنیتی و نظامی رسیده است. به گزارش تسنیم، ارتش عراق دیروز اقدام به ارسال گسترده تجهیزات نظامی به استان نینوا در شمال این کشور برای استقرار در مرز با ترکیه کرد. به نقل از منابع عراقی، این کاروان نظامی حامل تجهیزات عظیم و بیسابقهای است و احتمالا هدف از تحرک نظامی، استقرار گسترده نیروهای امنیتی در طول نوار مرزی با ترکیه است. به گزارش سومریهنیوز، عراق شاهد تحرکات امنیتی و پارلمانی در واکنش به اقدامات ترکیه است و آخرین مورد هم آمادگی برای استقرار نیرو در مرز عراق با ترکیه است. همچنین هیات عالیرتبه امنیتی به زاخو در شمال غرب استان دهوک رسیده و تحرکات نظامی از سوی عملیات مشترک به دنبال حمله ترکیه شروع شده است. این هیات شامل «عبدالامیر الشمری» معاون فرمانده عملیات مشترک عراق، معاون رئیس ستاد ارتش و فرمانده نیروهای مرزبانی عراق است که به «باطوفه» در استان دهوک رفتهاند. در عرصه تحرکات پارلمانی هم نشستی اخیرا به ریاست «شاخوان عبدالله» معاون رئیس پارلمان درباره تحولات امنیتی برگزار شد. این در حالی است که پارلمان منتظر دریافت نتیجه گزارش کمیته حقیقتیاب پارلمانی است تا جزئیات حمله مشخص شود. در همین حال شفقنیوز گزارش داد ساختمان کنسولگری ترکیه در شهر موصل عراق بامداد دیروز هدف حمله خمپارهای قرار گرفت. به گفته یک منبع امنیتی، خمپارهها به مجتمع مسکونی الحدباء که مقر کنسولگری ترکیه هم در آن قرار دارد، اصابت کرده است. از سوی دیگر وزارت دفاع ترکیه دیروز اعلام کرد با کشته شدن یک نظامی دیگر این کشور در منطقه عملیاتی قفل پنجه در شمال عراق تعداد تلفاتش در شمال عراق و شمال سوریه طی 4 ماه گذشته به 48 نظامی و 4 نیروی امنیتی رسیده است.
* پایگاه آمریکایی در سوریه هدف قرار گرفت
یک پایگاه نظامی دیگر آمریکا در شمال شرق سوریه هدف قرار گرفت. به گزارش منابع سوری، پایگاه اشغالگران آمریکایی در روستای الجبسه نزدیک شهر الشدادی در حومه الحسکه سوریه هدف حمله راکتی قرار گرفته است. موشکهای شلیک شده از سمت تلالشایر در نزدیکی مرزهای عراق جایی که نیروهای قسد- کردهای وابسته به آمریکا- بر آن سیطره دارند، شلیک شده است. یکی از راکتها به 200 متری باند پرواز هواپیماها در داخل پایگاه و ۲ راکت دیگر به نزدیکی محل اسکان نظامیان آمریکایی اصابت کرده است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
نتانیاهو: همه چیز اسرائیل در حال نابودی است
نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی ضمن هشدار درباره اوضاع تلآویو گفت همه چیز در سرزمینهای اشغالی در حال نابود شدن است. بنیامین نتانیاهو که به عنوان طویلالمدتترین نخستوزیر رژیم صهیونیستی شناخته میشود و سرانجام پارسال بعد از چندین دوره قبضه قدرت کنار رفت، رقبای سیاسی خود، یائیر لاپید، نخستوزیر موقت فعلی و بنی گانتس، شریک سیاسی سابقش را به تضعیف امنیت اسرائیل با لفاظیهای خصمانه درباره روسیه متهم کرد. نتانیاهو روز سهشنبه در یک سخنرانی زنده گفت، میراث او که هماهنگی نظامی نزدیک با روسیه بود، در حال نابودی است. نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی در این ارتباط گفت: «نگران این هستم همه چیزهایی که در سالهای گذشته به دست آوردهایم، جلوی چشمانمان نابود شود، همه چیز در حال خراب شدن است». نگرانی صهیونیستها درباره تنش با روسیه بویژه پس از ممنوعیت فعالیت آژانس یهود در این کشور بالا گرفته است.
***
روسیه تنها در یک حمله ۱۰۰ موشک آمریکایی هیمارس را منهدم کرده است
وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد نیروهای روس در جریان حمله ۲۴ جولای (۲ مرداد) بیش از 100 موشک هیمارس ساخت آمریکا را در منطقه دنیپروپتروفسک اوکراین منهدم کردند. به گزارش خبرگزاری رویترز، روسیه پیشتر نیز خبر داده بود چند سامانه هیمارس تامینشده از سوی غرب برای اوکراین را از بین برده است. آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تسلیحات سنگین از جمله توپخانه راکتی هوویتزر و هیمارس به اوکراین ارسال میکنند که سامانههای هیمارس دقیقتر است و برد بیشتری در مقایسه با مدلهای روسی خود دارد. در حالی که غرب برای کمک، سلاحهایی را به اوکراین ارسال کرده، کییف معتقد است فقط بخشی از تسلیحات لازم را دریافت کرده است و برای دریافت سلاحهای سنگینتر تلاش بسیار میکند. در این میان پنتاگون اعلام کرد «لوید آستین» و «الکسی رزنیکف» وزیران دفاع آمریکا و اوکراین در تماس تلفنی جدید خود درباره کمکهای نظامی به کییف از جمله تحویل راکتاندازهای چندگانه هیمارس بحث و تبادل نظر کردند. چندی پیش اوکراین اعلام کرد کنگره آمریکا نسبت به تحویل ۳۰ قبضه مهمات و سامانه هیمارس به کییف متعهد شده است.
***
بدرقه جالب وزیر برکنار شده بحرینی
در پی برکناری وزیر فرهنگ بحرین به خاطر مخالفت با سازش با رژیم صهیونیستی، فایلی ویدئویی در رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شده که نشاندهنده بدرقه جالب توجه وی توسط همکارانش و حمایت ضمنی از مواضع او در همبستگی با ملت فلسطین است. پادشاه بحرین بتازگی شاهزاده «می بنت محمد آلخلیفه» وزیر فرهنگ و آثار باستانی بحرین را که به عنوان چهره مخالف عادیسازی روابط با رژیم صهیونستی معروف است، به دلیل دست ندادن با سفیر رژیم صهیونیستی در منامه از سمتش برکنار کرد. ۱۶ ژوئن ۲۰۲۲ سفیر ایالات متحده در منامه، مراسمی را به مناسبت درگذشت پدرش در منزل خود برگزار کرد و از برخی سفرا و مقامها از جمله «ایتان نائیه» سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین و شیخه «می بنت محمد» دعوت کرد. به نوشته رسانهها، این مقام بحرینی که عضو دستگاه حاکمه خاندان آلخلیفه است، به دلیل اینکه در این مراسم از دست دادن با سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین خودداری کرده بود، از سمتش برکنار شد.
***
جانسون نامزد دبیرکلی ناتو میشود
بوریس جانسون، نخستوزیر سابق انگلیس قصد دارد نامزد دبیرکلی ناتو شود. روزنامه تلگراف گزارش داد در صورتی که دوره ریاست «ینس استولتنبرگ» دبیرکل فعلی در سپتامبر سال آینده به اتمام برسد، بوریس جانسون میتواند جایگزین مناسبی برای وی باشد. در گزارش تلگراف آمده است: جانسون میتواند گزینه مطلوبی برای این سمت باشد زیرا آمریکا به هیچ شخصی در اتحادیه اروپایی برای اینکه بتواند این سمت را بر عهده گرفته و پیشنهادات مکرر برای ارتش جدید اروپا ارائه بدهد، اعتماد ندارد. در این بین برخی رسانهها از مخالفت مکرون با انتخاب وی خبر دادند.
***
نشست وزرای دفاع کشورهای اقیانوس آرام با محوریت چین
وزرای دفاع کشورهای حوزه هند- پاسیفیک با هدف تقویت ارتباط در مقابل رشد کمپین در جریان چین، در گسترش نفوذ و حضور نظامی خود در منطقه گرد هم آمدند. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت نشست ۳ روزه رهبران نظامی در سیدنی استرالیا با محوریت وضعیت کلی پیرامون خیزش چین، منطقه آزاد و باز پاسیفیک و تضمین منطقه هند-پاسیفیک باثبات و دارای صلح است. وی ادامه داد: این یک کنفرانس بزرگ برای هماهنگی منافع امنیتی مشترک و بررسی مسائل امنیتی ملی است که بر گردن همگی ما است. مقامهای ارشد نظامی از ۲۶ کشور در این کنفرانس حضور دارند و بسیاری از آنها وزرای دفاع هستند. همچنین چین برای شرکت در این نشست دعوت شده بود اما نتوانست در آن شرکت کند. در جریان نشست خبری دیروز، میلی گفت وزرای دفاع درباره اینکه چگونه میتوانند بیشتر با یکدیگر همکاری کنند و ارتشهای خود را توانمند کنند، به گفتوگو پرداختند. همچنین آنها درباره رزمایشها نیز صحبت کردند. این کنفرانس با رزمایش دریایی گسترده «حاشیه اقیانوس آرام» در نزدیکی هاوایی همزمانی دارد. این رزمایش، بزرگترین مانور دریایی جهان و به میزبانی آمریکاست. ژنرال میلی افزود: رهگیری جنگندههای شرکا و متحدان توسط چین در حریم هوایی بینالملل در منطقه پاسیفیک در ۵ سال گذشته شدت گرفته است. فعالیتهای چین به نظر با هدف تسلط یا قدرتنمایی است، چون این کشور با منطقه آزاد و باز پاسیفیک مخالف است. رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ به سوالی درباره سفر احتمالی نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان نیز گفت: صحبت درباره هر گونه سفر ویژهای زود است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|