|
ورود نخستین محموله داروی بیماران SMA به کشور
رئیس سازمان غذا و دارو از ورود نخستین محموله داروی بیماران SMA به کشور خبر داد. دکتر بهرام دارایی افزود: بر این اساس داروی اسپینرازا به عنوان نخستین داروی تامین شده بیماران SMA وارد کشور شده است و بزودی داروی بعدی نیز تامین میشود و با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت در دسترس بیماران مبتلا قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
به دنبال فعالیت سامانه بارشی مونسون در کشور، سازمان هواشناسی بازهم نسبت به وقوع سیلاب در تهران و برخی استانها هشدار داد
تداوم بارشها در 12 استان
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور: خسارات ناشی از سیلابهای اخیر پرداخت میشود
در پی فعال بودن پدیده بارشی مونسون در کشور، سازمان هواشناسی نسبت به تداوم رگبارهای موسمی طی روزهای آینده در ۱۲ استان هشدار داد.
به گزارش «وطن امروز» وقوع بارشهای سیلآسا در چند روز متأسفانه خسارات و تلفات جانی و مالی زیادی را به دنبال داشته است. بارانهای موسومی تابستانهای که خیلی سریع و با شدت شروع به بارش میکند و سیلابهای وسیعی را به راه میاندازند. در چنین شرایطی هشدارهای به موقع هواشناسی میتواند بر پیشگیری و کاهش میزان خسارات و تلفات احتمالی چنین پدیدهای موثر شود. سازمان هواشناسی نسبت به تداوم رگبارهای موسمی و فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه 13 مردادماه هشدار نارنجی صادر کرد. این شرایط جوی برای چهارشنبه (۱۲ مردادماه) در جنوب سیستانوبلوچستان، هرمزگان، شرق خوزستان، شمال غرب کهگیلویهوبویراحمد، غرب چهارمحالوبختیاری، ارتفاعات استانهای تهران و البرز، ارتفاعات غربی مازندران و برای پنجشنبه (۱۳ مردادماه) در کهگیلویهوبویراحمد پیشبینی میشود. بر اثر این مخاطره جوی، جاری شدن روانآب و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانههای فصلی، صاعقه، خسارت بر اثر وزش باد شدید لحظهای همراه با خیزش گرد و خاک موقت و کاهش شعاع دید و اختلال در ناوگان حملونقل دور از انتظار نیست. سازمان هواشناسی در این شرایط جوی، اجتناب از تردد و اسکان در حاشیه و بستر رودخانههای فصلی، عدم جابهجایی عشایر کوچرو، عدم صعود به ارتفاعات، عدم اتراق در بستر رودخانهها، عدم قرار گرفتن در مسیلها، عدم پارک خودروها در کنار درختان فرسوده، عدم پرواز با هواپیماهای سبک و بالگرد، آمادگی دستگاههای اجرایی مانند نیروهای امدادی، راهداری، شهرداری، وزارت نیرو و... جهت مقابله با بحران را توصیه کرده است. در ادامه این هشدار، سازمان هواشناسی از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک، نفوذ گرد و غبار، و در نواحی مستعد توفان گرد و خاک تا پنجشنبه خبر داد. سازمان هواشناسی در ادامه این هشدار از خیزش و نفوذ گرد و خاک و وزش باد شدید موقت تا پنجشنبه ۱۳ مردادماه خبر داد. این شرایط جوی، چهارشنبه در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، شرق کرمان، جنوب سمنان و پنجشنبه در شرق کرمان، شرق یزد، جنوب سمنان، قم، خوزستان و سیستانوبلوچستان خبر داد. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبهای احتمالی عدم حضور افراد در فضای باز بویژه اشخاص آسیبپذیر، پایش شاخص آلودگی توسط دستگاههای ذیربط و اتخاذ تصمیم مطابق با مقررات، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمانها نیمهکاره و استحکام سازههای موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانهها را توصیه میکند.
* هشدار سیل در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران نیز نسبت به رشد قابل ملاحظه ابرهای همرفتی و فعالیت سامانه بارشی و رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید در مناطق شمالی بویژه ارتفاعات استان تهران خبر داد. اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجیرنگ از رشد قابل ملاحظه ابرهای همرفتی و فعالیت سامانه بارشی و رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید، در نواحی مستعد احتمال بارش تگرگ از چهارشنبه تا پنجشنبه (۱۲ و ۱۳ مردادماه) در مناطق شمالی بویژه ارتفاعات استان تهران خبر داد. بر اثر این مخاطره، جاری شدن روانآب، آبگرفتگی بعضی معابر، سیلابی شدن رودخانههای فصلی و مسیلها، رخداد صاعقه، احتمال خسارت بر اثر وزش باد شدید لحظهای، رخداد مه و کاهش شعاع دید در ارتفاعات و گردنههای کوهستانی، اختلال در آمد و شد بویژه در جادههای کوهستانی، امکان شکستن درختان فرسوده و آسیب به صنایع و بخشهای مختلف کشاورزی و وزش باد شدید در نواحی جنوبی و غرب استان پیشبینی میشود. اداره کل هواشناسی استان تهران برای کاهش آسیبها و خسارات، خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر مسیلها و رودخانههای فصلی، پرهیز از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات، مستحکمسازی سازههای موقت مانند پوشش گلخانهها و تابلوهای تبلیغاتی و آمادگی دستگاههای اجرایی مانند نیروهای امدادی، راهداری، شهرداری، وزارت نیرو و... جهت مقابله با بحران را توصیه کرده است. در هشدار نارنجیرنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسؤول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود.
* پرداخت خسارات ناشی از سیل
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره جبران خسارات ناشی از سیل به سیلزدگان اظهار کرد: برابر قوانین و مقررات، جبران خسارات ناشی از سیل با توجه به نوع کاربری و میزان خسارات وارده از محل بودجه سازمان مدیریت بحران کشور و همچنین صندوقهای بیمهای پرداخت میشود. محمد حسننامی با بیان اینکه سیلزدگان نباید نگرانیای بابت جبران خسارات داشته باشند، درباره جبران خسارات واحدهای مسکونی گفت: به طور کلی جبران خسارات بر اساس میزان درگیری در سیل، سطح درگیری، نوع تخریب و آسیب انجام میشود و بر این اساس وامهایی به شکل بلاعوض، وامهای کمبهره و همچنین برخی تسهیلات به سیلزدگان داده میشود. وی با بیان اینکه در مرحله اول، بودجهای از سوی دولت برای جبران اولیه برخی خسارات اختصاص داده میشود، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات و دستورات ریاست محترم جمهوری، رسیدگی فوری به سیلزدگان در دستور کار قرار دارد. رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با تاکید بر اینکه بررسی خسارات ناشی از سیل نیازمند انجام اقدامات کارشناسی است، گفت: این موضوع باید با دقت بالا انجام شود تا خدای نکرده حقی از کسی ضایع نشود. پس از انجام بررسیها و ارزیابی خسارات، ارقام پیشنهاداتی از سوی سازمان به دولت محترم ارائه میشود. در ادامه نیز با توجه به تشکیل پرونده برای واحدهای خسارتدیده اعم از واحدهای نیازمند بازسازی و تعمیر، مبالغی تحت عنوان وام بلاعوض و همچنین وام کمبهره به واحدها ارائه خواهد شد. علاوه بر آن یکسری تسهیلات نیز برای ساخت یا تعمیر منازل مسکونی ارائه میشود.
***
ورود سازمان بازرسی برای بررسی عملکرد دستگاهها در سیل
رئیس سازمان بازرسی کل کشور به معاونان مربوط و بازرسان کل استانهایی که درگیر سیلاب شدند، دستور داد با قید فوریت تکالیف دستگاهها را با توجه به هشدارها و پیشبینىهای دستگاههاى متولی و احتمال وقوع سیل بررسى کنند. ذبیحالله خداییان در جلسه شورای معاونان سازمان بازرسی کل کشور با تسلیت ایام شهادت امام حسین(ع)، با اشاره به حادثه مخرب و خسارتبار سیل در برخی نقاط کشور، به خانواده جانباختگان این حادثه تسلیت گفت و برای مصدومان از درگاه خداوند متعال شفای عاجل آرزو کرد. وی با اشاره به ماموریت رئیس محترم قوه قضائیه به سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر ارزیابی ابعاد و زوایای گوناگون موضوع، به معاونان مربوطه و بازرسان کل استانهایی که درگیر سیلاب شدند، دستور داد با قید فوریت تکالیف دستگاهها را با توجه به هشدارها و پیشبینىهای دستگاههاى متولی و احتمال وقوع سیل بررسى کنند. وی تاکید کرد: تکالیف قانونی دستگاههای متولی از ابعادی همچون پیشگیرى، آمادگی، مقابله، بازسازی، آزادسازی حریم رودخانهها و لایروبی مسیلها بررسی شود و در صورت احراز هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی، مراتب جهت رسیدگیهای بعدی گزارش و نسبت به معرفی متخلفان به مراجع قضایی و اداری اقدامات لازم انجام شود. خداییان با اشاره به بازدید میدانی از مناطق سیلزده امامزاده داوود(ع) تهران گفت: مطابق بازدید صورت گرفته مشاهده شد کانال آب مسقف و تبدیل به محوطه و مغازه شده بود و خسارتهای جانی و مالی فراوانی را در پی داشته است.
ارسال به دوستان
افزایش دوباره آمار فوتیهای کرونا؛ ۷۴ نفر دیگر جان باختند
لطفا واکسن بزنید
رضا نصیری: آمار جانباختگان و مبتلایان به کرونا در حالی روند افزایشی یافته که هنوز خیلیها یا واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند یا اصلا تاکنون واکسن نزدهاند؛ این در حالی است که مراکز واکسیناسیون این روزها شلوغ است و روزانه حدود 100 هزار نفر واکسن کرونا را تزریق میکنند. به گزارش «وطنامروز»، وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته ۹۳۵۰ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه شاهد افزایش فوتیهای ناشی از این بیماری هم هستیم به طوری که در این بازه زمانی ۷۴ نفر از هموطنان به دلیل کرونا جان باختند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر روز سهشنبه ۱۱ مردادماه، ۹۳۵۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۱۴۳۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در همین مدت زمانی ۷۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۲ هزار و ۱۳۴ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۸۴ هزار و ۶۵۹ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۱۳۱۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۸۱۸ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۵۰۱ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۴۶ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند. بنابراین مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۶۵ دوز رسید. در شبانهروز یادشده ۱۹ هزار و ۵۷۱ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
* اسپوتنیک و آسترازنکا حذف شدند
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با اشاره به حذف ۲ واکسن اسپوتنیک و آسترازنکا از سبد واکسیناسیون ایران علیه کرونا به دلیل پایان تاریخ مصرف محمولههای موجود، گفت: اکنون 7 نوع واکسن در مراکز در اختیار مردم است؛ ۳ واکسن با پلتفرم ویروس غیرفعال شده و ۴ واکسن نیز با پلتفرم پروتئین نوترکیب در سبد واکسیناسیون ایران علیه کرونا قرار دارند. دکتر سیدمحسن زهرایی در گفتوگو با ایسنا گفت: تقریبا 4 هفته از زمانی که وزارت بهداشت توصیه کرد همه افراد بالای ۱۸ سالی که 6 ماه از نوبت قبلی دریافت واکسنشان گذشته برای دریافت دوز یادآور اقدام کنند، گذشته است اما در عمل مشاهدات نشان میدهد افزایش سرعت واکسیناسیون بسیار محدود بوده است و اصلا به وضعیت مطلوب نرسیدهایم. او ادامه داد: قبل از این توصیه، سرعت واکسیناسیون روزانه ما تقریبا حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر بود که الان به حدود ۱۰۰ هزار نفر رسیده است. البته بیش از ۲ هفته است که این عدد هم تقریبا ثابت مانده است؛ اگر قرار باشد روزانه با این سرعت واکسیناسیون پیش برویم قطعا موج هفتم کرونا با این میزان واکسیناسیون کنترل نمیشود و نیاز به مشارکت جدیتر مردم برای دریافت واکسن داریم.
وی افزود: ایران در حالی 7 واکسن در سبد واکسیناسیون خود قرار داده است که اکثر کشورها با ۲ یا ۳ واکسن برنامه واکسیناسیون خود را پیش میبرند و ما جزو کشورهایی هستیم که تنوع واکسیناسیون بالایی داشتیم. وی درباره آخرین تصمیم کمیته ملی واکسیناسیون کرونا برای تزریق دوزهای یادآور واکسن کرونا به سنین کمتر از ۱۸ سال، تاکید کرد: همچنان شرایط تزریق دوزهای یادآور واکسن کرونا تغییری نداشته است و تنها گروه سنی بالای ۱۸ سالی که 6 ماه از آخرین تزریق واکسنشان گذشته باشد مشمول تزریق دوز یادآور واکسن هستند. رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت در پایان تاکید کرد: در سنین زیر ۱۲ سال افراد زیادی هنوز واکسن دریافت نکردهاند و از خانوادهها میخواهیم هرچه سریعتر نسبت به واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند. در همین حال مدیرعامل شرکت شهر سالم از فعال شدن پایگاههای سیار واکسیناسیون دوز یادآور کرونا در شهر خبر داد. امیر نورمحمدی درباره آمادگی بخشهای مختلف شرکت شهر سالم برای تزریق دوزهای یادآور کرونا به شهروندان به صورت پایگاههای سیار و ثابت، گفت: شهروندانی که سالمند در منزل دارند یا یکی از اعضای خانواده امکان مراجعه به پایگاه ثابت را ندارد، میتوانند با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند و درخواست تیم اورژانس برای تزریق دوز یادآور را داشته باشند.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره تمرکز شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم بر مهار سرقت
امنیت اجتماعی حق مردم است
گروه اجتماعی: یکی از مطالبات جدی مردم از دستگاههای ذیربط تامین امنیت اجتماعی بویژه پیشگیری و مبارزه همهجانبه با جرم سرقت است. مطالبه بحقی که میطلبد همه دستگاههای انتظامی، قضایی، اجرایی و فرهنگی به صحنه بیایند تا با همافزایی و هماهنگی حداکثری، هم زمینههای جرم سرقت را از بین ببرند و هم شرایطی را به وجود آورند که سارقان حاشیه امنی نداشته باشند. اخیرا شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم نشستی را با حضور رئیس قوه قضائیه و مسؤولان ارشد ۳ قوه و نهادهای مرتبط برگزار کرد و دستور کار ویژه خود را مهار جرم سرقت اعلام کرد. دبیر شورای عالی پیشگیری از جرم هم در این نشست راهکارهای عملی پیشگیری از سرقت را تشریح کرد و خبر داد یک تقسیم کار ملی در این زمینه انجام شده است. خبر دیگری که از این نشست بیرون آمد، تاکید رئیس عدلیه بر کم کردن فاصله زمانی برگزاری جلسات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری منظم و مستمر جلسات این شورا مطابق قانون بود. بدون شک همه این اقدامات و تلاشها برای این است که با کاهش جرم سرقت در جامعه از آرامش و امنیت اجتماعی مردم صیانت کنیم تا شاهد آثار سوء و زیانبار سرقت نباشیم. از همین رو پلیس باید تدابیر ویژهای برای پیشگیری از جرم سرقت و همچنین شناسایی سارقان بویژه باندهای مخوف سرقت داشته باشد، قوه قضائیه باید قاطعانه سارقان بویژه سارقان مسلح را مجازات کند و از همه مهمتر بهبود شرایط اقتصادی و رونق تولید میتواند از بزه سرقت جلوگیری کند. دستگاههای فرهنگی هم باید سهم و رسالت خودشان را برای نهادینه کردن موضوع پیشگیریهای فرهنگی در حوزه جرائم انجام دهند. از سوی دیگر هرچند باید ورود شورای عالی پیشگیری از جرم برای مهار سرقت را به فال نیک گرفت ولی لازم است مردم و رسانهها نیز کمک کنند تا بزه سرقت در جامعه در منحنی نزول قرار گیرد. آگاهی و هوشیاری مردم میتواند زمینههای جرم سرقت را منتفی کند. همچنان که به عنوان نمونه، نحوه صحیح استفاده از تلفن همراه در خیابان میتواند سارقان در کمین نشسته را ناکام بگذارد. رسانهها در این میان، هم وظیفه دارند به مردم آگاهی و هشدار دهند و هم موضوع پیشگیری از جرم سرقت را در سطح شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم دنبال کنند و از همه نهادها و مقامات عضو این شورای عالی، اجرای برنامهها و مصوبات را مطالبه و پیگیری کنند. ***
انهدام ۷۶ باند سارق منزل، زورگیر و موبایلقاپ تهران
سومین طرح کاشف پلیس آگاهی پایتخت با حضور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ دیروز اجرا شد. در همین باره رئیس پلیس تهران گفت: ۷۶ باند سارق منزل، زورگیر و موبایلقاپ شناسایی و منهدم شدند. سردار حسین رحیمی دیروز در حاشیه سومین طرح کاشف پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سومین مرحله طرح کاشف پلیس آگاهی با دستگیری 352 سارق، جاعل، کلاهبردار، زورگیر، کیفقاپ و قاتلان به مرحله اجرا درآمد. وی افزود: 235 نفر از افرادی که در این مرحله از طرح کاشف دستگیر شدند، سابقهدار هستند. رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: 76 باند سارق منزل، زورگیر و موبایلقاپ شناسایی و منهدم شدند، همچنین 700 فقره سرقت مختلف کشف شد. سردار رحیمی با اشاره به اینکه سارقان شیوهها و شگردهای خود را بهروز میکنند، گفت: از لحظهای که سرقت رخ میدهد تا لحظهای که فرآیند پیجویی جرم انجام میشود پلیس به دنبال کشف آن جرم است. وی افزود: سارقان شیوههای خود را بهروز میکنند و مردم باید هوشیار باشند تا فریب آنها را نخورند. سردار رحیمی افزود: در این مرحله از طرح 148 پرونده تشکیل شده و 171 متهم در ارتباط با جرائم توزیع و حملونقل کالای قاچاق شناسایی و دستگیر شدند؛ در این مرحله از طرح، 2 میلیون و 225 هزار قلم کالای قاچاق کشف و 6 هزار و 648 هزار لیتر فرآورده قاچاق توقیف شد. رئیس پلیس تهران بزرگ از شناسایی و توقیف 41 خودروی شوتی خبر داد و گفت: 37 نفر در رابطه با فرار مالیاتی شناسایی و دستگیر شدند که رقم فرار مالیاتی این 37 نفر 900 میلیارد تومان بوده است. وی افزود: همچنین 11 نفر از دلالان ارزی را شناسایی و دستگیر کردیم و از آنها یک میلیارد تومان ارز خارجی کشف شد. سردار رحیمی بیان کرد: در ارتباط با سوءاستفادهکنندگان از ارزهای مسافرتی 7 نفر شناسایی و دستگیر شدند؛ همچنین 14 نفر از بدهکاران بانکی هم دستگیر شدند.
ارسال به دوستان
اخبار
کمیته مبارزه با قاچاق اشیای تاریخی و صنایع دستی تشکیل شد
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی از تشکیل کمیته مبارزه با قاچاق میراث فرهنگی و صنایع دستی خبر داد. سردار حسن مهری گفت: این کمیته بر اساس تاکید و دستور مهندس سیدعزتالله ضرغامی، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و با پیگیریهای علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور تشکیل شده و هدف اصلی آن کاهش جرائم مرتبط با قاچاق در حوزه میراث فرهنگی و صنایعدستی است.
وی که دبیری این کمیته را بر عهده دارد، افزود: از نخستین روزهای انتصاب به عنوان فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی و نماینده تامالاختیار وزیر در جلسات ستاد مقابله با کالا و ارز شرکت میکردم که با توجه به حساسیتها در حوزه مقابله با قاچاق اشیای تاریخی و صنایعدستی، ضرورت تشکیل این کمیته احساس میشد و خوشبختانه این کمیته تشکیل و دبیر و اعضای این کمیته در حکمی از سوی قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی منصوب شدند. مهری اظهار کرد: برنامهریزی کلان و تشریک مساعی با هدف پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا در حوزه میراثفرهنگی و صنایعدستی، ایجاد هماهنگی و تعامل سازنده با ستاد، ایجاد کارگروههای آموزشی و هماهنگی با دستگاههای کاشف، تشدید مقابله با سوداگران و انجام اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از ورود صنایعدستی قاچاق و تقلبی به کشور از مهمترین اهداف تشکیل این کمیته است.
***
جریمه ۱۱۷ میلیاردی برای عامل خشکاندن درختان خیابان ولیعصر
عضو شورای شهر تهران گفت: به دنبال خشک شدن تعدادی درخت در خیابان ولیعصر، مالک متخلف مبلغ ۱۱۷ میلیارد تومان جریمه شد.
مهدی پیرهادی در جمع خبرنگاران با اشاره به جریمه نقدی مالک متخلف خیابان ولیعصر گفت: به دنبال خشک شدن درختان خیابان ولیعصر، جلسه کمیسیون ماده ۷ شهرداری تهران تشکیل شد و جریمه حدود ۱۱۷ میلیارد تومانی خشکاندن درختان خیابان ولیعصر برای مالک متخلف در نظر گرفته شد. وی ادامه داد: خیابان ولیعصر یکی از خیابانهای باارزش تهران است و احتمالا مبلغی هم قوه قضائیه به عنوان جریمه تعیین کند. مجموعه حقوقی شهرداری تهران و منطقه یک پیگیر کیفری موضوع هستند.
***
آغاز ارائه خدمات سفر و گردشگری به بازنشستگان کشوری
مدیرکل فرهنگی - اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز ارائه خدمات گردشگری و کمک هزینه سفر به بازنشستگان و وظیفهبگیران این صندوق از مردادماه سال جاری خبر داد. محمود مرتضاییفرد گفت: با انعقاد قرارداد گردشگری با شرکت خدمات مسافرتی پرشین گلف، دوباره امکان استفاده از خدمات گردشگری در قالب کمکهزینه سفر برای بازنشستگان و وظیفهبگیران این صندوق فراهم شده است.
وی افزود: با توجه به واکسیناسیون عمومی و مهیا شدن امکان سفر، صندوق بازنشستگی کشوری خدمات و تسهیلات گردشگری را برای بازنشستگان کشوری فراهم آورده است.
مرتضاییفرد اظهار داشت: در این طرح، بازنشستگان و وظیفهبگیران تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری میتوانند از خدمات اقامتی و خدمات تور در قالب بهرهمندی از کمکهزینه سفر (برای بازنشستگانی که سهمیه سفر داشته باشند) استفاده کنند. وی کمکهزینه سفر را بر اساس بودجه مصوب هیاتمدیره صندوق، برای هر دفترکل مبلغ ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: متقاضیان در صورت داشتن همراه میتوانند از «کمک هزینه همراه» نیز بهرهمند شوند. میزان «کمکهزینه سفر» در صورت داشتن همراه به ازای هر دفتر کل مبلغ یکمیلیون تومان است.
***
نفرات برتر کنکور سراسری معرفی شدند
اسامی نفرات برتر کنکور سراسری ۱۴۰۱ در گروههای آزمایشی علوم تجربی، علوم انسانی، ریاضی و فنی، زبانهای خارجه و هنر منتشر شد. طبق اعلام رئیس سازمان سنجش، نفرات برتر کنکور سراسری در گروه زبانهای خارجی به ترتیب شامل کیارش علیزاده از تبریز، امیرحسین کیوانی از مشهد، علیرضا ملکحسینی از اراک، نوید یونسیملردی از تهران و سیدعلیرضا سیدشاکری از تهران هستند.
در گروه آزمایشی هنر کیاناز شاطریان از اصفهان، شایا قنادانزاده از تهران، صبا سلطانی از تهران، ملیکا هادینیا از تهران و علیرضا فصیحینژاد از تهران ۵ نفر برتر هستند. در گروه آزمایشی علوم انسانی، محمد بهرامی از کرمانشاه، مائده ملکی از تبریز، سیده مرناز سیدی از مشهد، امیر مهدیتبار از تهران، پرهام سنگیان از مشهد، احسان کلاته غربی از مشهد، حدیث گرجی از تهران، سوگند بیگلری از تهران، مطهره قربانعلی از اراک و علیرضا نصیری از شمیرانات نفرات برتر هستند. نفرات برتر گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی نیز سیدحسین سیدمهدیجاسبی از تهران، امیرپارسا بهرامی از تهران، علیرضا ملکحسینی از اراک، امیر همایون شریفیزاده از گرگان، پوریا غفوری از یزد، امیرماهان معصومی از اصفهان، محمدپارسا قادراحمدی از تهران، آرمین خسروی از تهران، شایان بقائینژاد از مشهد و سبحان لطفی از نیشابور هستند.
همچنین فرناز حسنزاده از کهگیلویهوبویراحمد، علیرضا دقانیتفتی از یزد، سبا رضاییبروجنی از بروجن، محمد طه رنجی از ارومیه، نگار هاشمزاده از تبریز، ارشیا انتظاریابوخیلی از تهران، عالیه میرزایی از شهر بابک، رضا نوری از ارومیه، سیدعلی علویخوشحال از سبزوار و امیرمهدی امامی از زنجان ۱۰ نفر برتر آزمون سراسری ۱۴۰۰ در گروه آزمایشی علوم تجربی هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|