|
ارسال به دوستان
«وطن امروز» تأثیر آیینهای عاشورایی بر موسیقی اصیل ایرانی را بررسی میکند
موسیقی در خدمت محرم
گروه فرهنگ وهنر: آیینهای سوگواری تاثیر بسزایی در مقامهای موسیقی ایرانی داشته است. رنگ و لعاب بخشیدن به هنر، موضوعی مهم و شاید پدیدهای طبیعی به نظر برسد؛ یکی از مصداقهای این مساله تلفیق موسیقی با مداحی است. در گذشته، نوحهخوانها بیشتر، حرفه و شغل دیگری داشتند، یعنی به شکل حرفهای مشغول به این کار نبودند ولی امروز با گسترش تکایا و هیاتهای عزاداری، افرادی به صورت حرفهای به این موضوع میپردازند و همه تلاش خود را در این عرصه به کار بستهاند تا کار بهتری را عرضه کنند.
امروز به دلیل پیشرفت تکنولوژی، انتقال اطلاعات و ثبت و ضبط و پخش اصوات و تصاویر، شاخههای مختلف هنری آیینی و مدرن از یکدیگر تأثیر میگیرند؛ به طور مثال گاه نوحهخوانها، نوحههایشان را بر اساس موسیقیهای ساخته شده توسط موزیسینها بنا میکنند یا بالعکس. حال در این تبادل، اگر افراط و تفریط رخ دهد، ممکن است آثاری ارائه شود که در شأن ائمه اطهار نباشد اما اگر کارشناسان و اهل فن هر ۲ رشته مداحی و موسیقی، راهکارهای مناسبی برای تبادل هنر خود ارائه دهند و محدوده و چگونگی آن را تعیین کنند، چهبسا در آینده شاهد خلق آثار فاخری در این زمینه باشیم. در این میان برخی موسیقیدانان معتقدند تعزیه در محفوظ ماندن موسیقی سنتی ایران بسیار موثر بوده و به طور اساسی تعزیه و مراسم سینهزنی با موسیقی همراه است. در برخی مناطق سینهزنی از آغاز تا پایان به همراه سازهای کوبهای همچون طبل، سنج و دمام و سازهای بادی از قبیل ترومپت و کلارینت برگزار میشود.
به نوشته عبدالله مستوفی، هر مولفخوان (مقابل مخالفخوان) در تعزیه آوازها و مایههای موسیقی مخصوص خود را باید حفظ میکرد. امامخوانان آوازهای خود را بیشتر در دستگاه «راست پنجگاه»، «نوا» یا گوشه «رهاوی»، شبیهخوان حضرت عباس(ع) در «چهارگاه»، شبیهخوان حر در «عراق» و شبیهخوان عبدالله بن حسن در «راک» میخواندند که به همین جهت این گوشه موسوم به «راک عبدالله» است. در سوال و جوابها تناسب رعایت شده؛ به طور مثال اگر بین امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) سوال و جوابی شکل گیرد، امام در شور میخواند و حضرت عباس نیز پاسخ را در همان دستگاه میدهد. به همین دلیل مجریان تعزیه ضرورتا باید به موسیقی ایرانی و ظرایف آن اشراف داشته باشند.
زندهیاد روحالله خالقی در کتاب «شناسایی موسیقی» مینویسد: بسیاری از خوانندگان موسیقی ملی ایران تجربه نخست خود را از خوانندگی در تعزیه آغاز کردند و از این طریق به مقام هنرمندی رسیدند که از آن جمله میتوان به استاد علیحسین قزوینی، میرزاحسن قزوینی، ملاعبدالکریم جناب، حاجیقربان خانشاهی، اقبال آذر و... اشاره کرد.
از سویی تهاجم فرهنگی به حدی جدی و فراگیر شده که تمام شئونات زندگی را تحتالاشعاع خود قرار داده است. در این میان عادت کردهایم منتظر بمانیم تا کالا یا خدماتی از آن سوی آب بیاید و ما بلافاصله از آن الگوبرداری کنیم. این مساله شاید ناظر بر موسیقی و نواهای محرمی نیز باشد و میتوان گفت جنگ نرم علیه فرهنگ ما در جریان است، البته که در این میان امروز ترکیبی جدید و تاسفانگیز از ریتمهای دیسکویی بویژه در آثار ضبطی نوحهها شنیده میشود.
لازم به ذکر است نواهای مذهبی و موسیقی ملی ایران خدمات متقابلی در طول تاریخ با هم داشتهاند. طی دوران، ریتمها و نغمات تعزیهها جمع شده و موسیقی ردیف دستگاهی ایرانی را به وجود آورده؛ حال باید افسوس خورد که این پیشینه و غنای فرهنگی که نواهای محرمی را در بطن خود داشته با فرمها و موتیفهای وارداتی غربی جایگزین شده که نه با حس و حال عزادار ایرانی سنخیت دارد و نه با فرهنگ عاشورا در 100 سال اخیر؛ در واقع دهه به دهه شکل نوحهها عوض شده است و ما آسیبشناسی موسیقی مذهبیمان را اصلا جدی نمیگیریم. در حال حاضر هر کس هر چیزی دلش میخواهد به هر شکلی میخواند و میگویند نشان دادن ارادت به هر شکلی اشکالی ندارد، در حالی که پر از اشکال است.
در این میان میتوان گفت سیاستگذاری رسانه ملی از یک سو و فعالیت نهادهای مربوط در تولید آثاری با محوریت موسیقی و نغمات ایرانی و نظارت جدی بر فعالیت محتوایی نوحهخوانان و آموزش و تربیت نوحهخوانان بر مبنای اصول نوحهخوانی کلاسیک -که همچنان بیشترین طرفدار و خواهان را در بین عزاداران دارد- میتواند این مساله را به مسیر درستی هدایت کند. به طور مثال برنامه تلویزیونی «معلی» با قابهایی از آیینهای عاشورایی و عزاداری نواحی و استانها و اقوام و گویشهای مختلف ایرانی و همچنین جهان اسلام برای امام حسین(ع) به تصویر کشیده شده است؛ برنامهای که این شبها از قاب شبکه 3 سیما میهمان خانههای مردم شده و به گواه مخاطبان مجلس روضهای به حساب میآید. سعید ستودگان، تهیهکننده این برنامه میگوید: این برنامه با حضور مداحان شاخص و پیشکسوتان و خادمان هیاتهای مذهبی کشور تولید میشود. «معلی» برنامه استعدادیابی در حوزه مداحی نیست؛ برخی ممکن است گمان کنند که این برنامه یک برنامه استعدادیابی در حوزه مداحی است که در پاسخ باید گفت هیچگونه رقابتی در این برنامه بین شرکتکنندگان وجود ندارد و صرفا برای عرض ارادت به مقام امام حسین(ع) تولید میشود.
ارسال به دوستان
مراسم یادبود هنرمند انقلابی برگزار شد
افتتاح نمایشگاه نقاشی استاد حبیبالله صادقی
شامگاه دوشنبه ۱۰ مردادماه نمایشگاه آثار هنرمند فقید حبیبالله صادقی در گالری عالی و خانه حوزه هنری افتتاح شد. به گزارش «وطنامروز»، مراسم یادبود حبیبالله صادقی، هنرمند نقاش متعهد و انقلابی شامگاه دوشنبه ۱۰ مرداد پس از افتتاح نمایشگاه آثار این هنرمند فقید، در گالری عالی و خانه حوزه هنری، در رواق شهادت و محوطه حوزه هنری و همراه با مراسم عزاداری و نوحهخوانی توسط مرشد محسن میرزاعلی برگزار شد. نمایشگاه منتخب آثار نقاشی هنرمند فقید حبیبالله صادقی که شامل ۴۰ اثر نقاشی است و همگی در گنجینه مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری موجود هستند، با حضور رئیس حوزه هنری، مدیرکل هنرهای تجسمی حوزه هنری، کاظم چلیپا، عبدالحمید قدیریان و خانواده آن مرحوم در گالری عالی و خانه حوزه هنری گشایش یافت.
پس از گشایش نمایشگاه و پس از اذان مغرب، مراسم یادبود حبیبالله صادقی آغاز شد که در این مراسم، حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالرضا سهرابی مدیرکل دفتر تجسمی، مهدی افضلی مدیرعامل بنیاد رودکی، محمدعلی رجبی از اعضای فرهنگستان هنر، همسر، پسر و دختر زندهیاد صادقی، خانواده و آشنایان و جمعی از هنرمندان، دوستان و شاگردان آن مرحوم همچون عبدالحمید قدیریان، حسامالدین سراج، مرتضی اسدی، کاظم چلیپا، طاهر شیخالحکمایی، حسن روحالامین و... حضور داشتند.
کاظم چلیپا، هنرمند نقاش و از دوستان قدیمی زندهیاد صادقی در این مراسم پشت تریبون حاضر شد و ضمن عرض تسلیت به خانواده و دوستان مرحوم، گفت: دوستی من با حبیب به پیش از انقلاب مربوط میشود که او را در هنرستان با دغدغههای اجتماعی و عدالتخواهانهاش دیدم و بعدها هم در دانشگاه دوست بودیم؛ خاطرات بسیاری با حبیب دارم. از ویژگیهای او ارادت بسیار به اهلبیت علیهمالسلام بود و همواره در حال کار، نوحه و مداحی گوش میداد.
وی بیان کرد: در آثار حبیب، عالم عرفانی، صداقت درونی و پاکی در کنار کشوقوسهای اجتماعی دیده میشود. حبیب توجه بسیاری به موضوع انقلاب اسلامی و دفاعمقدس و همچنین مواجهه آدمهای بیدرد و بیدغدغه در برابر این موضوعات داشت و همیشه سعی داشت این ۲ را کنار هم به تصویر بکشد.
در ادامه، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری در سخنانی با تسلیت درگذشت حبیبالله صادقی و ایام عزاداری سیدالشهدا علیهالسلام، گفت: همه ما داغدار و عزادار درگذشت حبیبالله صادقی هستیم. زندهیاد صادقی نگاه پدرانه و مهربانانه داشت. هرکسی فرصتی برای آشنایی با حبیبالله صادقی داشت ویژگیهای خاص او را درک میکرد. صادقی همیشه حاضر بود؛ یعنی در هر اتفاقی که برای هویت تاریخی کشور مهم بود، حضور داشت و بروز جلوه هنر متعهد به حقیقت داشت. امیرحسین صادقی، فرزند زندهیاد صادقی، حوزه هنری را خانه خود در کودکی دانست و گفت: خوشحالم که پدرم دوستان خوبی مثل شما دارد تا به یادش باشید. در این مجلس مقابل مادر و خواهرم که همواره در کنار پدرم بودند هیچ جایگاهی ندارم و به همین دلیل از مادرم و خواهرم میخواهم درباره پدرم حرف بزنند و خودم را از این جایگاه حذف میکنم. همسر حبیبالله صادقی نیز بیان کرد: سفر آسمانی هنرمند بزرگ، هنرمندی که در تاریخ هنر جهان ماندگار خواهد شد ۳ روز پیش آغاز شد. او سال ۱۴۰۱ را بدون خلق تابلوی عاشوراییاش به پایان رساند اما در آخرین دقایق زندگیاش، در حال که ۶۴ سال را گذراند، با ذکر یا حسین و بوسه بر انگشتانش امام حسین علیهالسلام را یاد کرد و رفت.
وی با اشاره به تابلوی آخر آن مرحوم توضیح داد: حبیب هیچ منیتی نداشت و لازم است بگویم تابلوی مذکور، ۱۱۰ متری است و به پایان رسیده است. در پایان این مراسم، از سوی روابط عمومی حوزه هنری تابلویی منقش به تمثال زندهیاد حبیبالله صادقی به خانواده ایشان اهدا شد.
ارسال به دوستان
اولتیماتوم معاون سازمان سینمایی به فیلم «شب، داخلی، دیوار»
حضور فیلم ایرانی در جشنواره اسرائیلی ممنوع
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی تأکید کرد حضور فیلمهای ایرانی در جشنوارههای رژیم صهیونیستی ممنوع است و تخطی از این امر به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
به گزارش «وطنامروز»، حبیب ایلبیگی، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی در واکنش به حضور فیلمی ایرانی توسط پخشکنندههای خارجی در جشنواره اورشلیم، گفت: تهیهکنندگان و فیلمسازان ایرانی باید هنگام قرارداد با پخشکنندههای خارجی به این نکته اشاره کنند که قوانین جمهوری اسلامی اجازه حضور فیلمهای ایرانی اعم از فیلم بلند داستانی، فیلم کوتاه، مستند و انیمیشن را در سرزمین اشغالی فلسطین نمیدهد و لازم است پخشکننده خارجی به ملاحظات و دغدغههای مطرح شده احترام بگذارد.
ایلبیگی با اشاره به این مطلب که اغلب فیلمسازان و تهیهکنندگان ما قوانین جمهوری اسلامی را رعایت میکنند، تصریح کرد: تنها در موارد معدودی، پخشکنندگان خارجی که امتیاز پخش آثار ایرانی را خریداری کردهاند، به نمایش این آثار در جشنوارههای رژیم صهیونیستی اقدام میکنند که این موضوع از نظر ما پذیرفتنی نیست و باید جلوی همین موارد معدود نیز گرفته شود.
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با توضیح اینکه این ممنوعیت در همه موارد چه حضور در جشنوارهها، چه در اکران فیلم در سینماها و چه نمایش در ویاودیهایی که مربوط به رژیم غاصب اسرائیل است، وجود دارد، تاکید کرد: طبیعی است که با متخلفان در این حوزه برخورد قانونی خواهد شد چون این امر، از خطوط قرمز سینمای ایران است که فیلمهای تولید شده در فضای جمهوری اسلامی ایران به هر نحو در رژیم جعلی اسرائیل نمایش داده نشود.
چندی پیش شرکت پخش فیلم «مچ فکتوری» حقوق پخش جهانی فیلم ایرانی «شب، داخلی، دیوار» را خرید. این فیلم که نخستین نمایش جهانیاش در جشنواره بینالمللی فیلم ونیز و ماه سپتامبر است، به کارگردانی وحید جلیلوند ساخته شده و علی جلیلوند برادر وی نیز این کار را تهیه کرده است. نوید محمدزاده و امیر آقایی به همراه دیانا حبیب هنرپیشه تئاتر، بازیگران این فیلم هستند.
ارسال به دوستان
خبر دیزنی و پیکسار از اسپینآف یک انیمیشن مشهور
ماشینها؛ این بار در قالب سریال
با انتشار نخستین تریلر از سریال««ماشینها در جاده» اعلام شد دیزنی پلاس ماه آینده این سریال را پخش میکند.
به گزارش «وطنامروز»، دیزنی و پیکسار همزمان با انتشار نخستین تریلر رسمی سریال «ماشینها در جاده» اعلام کردند این سریال که اسپینآفی از فیلمهای «ماشینها» است ۸ سپتامبر در دیزنی پلاس پخش میشود.
انیمیشنهای محبوب «ماشینها» در سالهای ۲۰۰۶، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۷ اکران شدند و درباره دوران حرفهای ماشین مسابقه «لایتنینگ مککویین» با صداپیشگی اوون ویلسون و بهترین دوستش «ماتِر» با صداپیشگی «لری د کیبل گای» هستند. ویلسون و کیبل گای اکنون نقشهای خودشان را در این سریال هم تکرار میکنند.
استیو پرسل، کارگردان «ماشینها در جاده» گفته است این سریال سفری در سراسر کشور توسط این دو ماشین را تصویر میکند و مانند هر سفر جادهای دیگری این دو هم در طول مسیر با ماجراها و ماجراجوییهای غیرمنتظرهای همراه میشوند. مارک سوندهایمر، تهیهکننده این مجموعه بوده است و پرسل، بابی پادستا و برایان فی کارگردانی اپیزودها را انجام دادهاند. جیک موناکو هم برای همه ۹ اپیزود سریال آهنگ ساخته است.
در انیمیشن اصلی «ماشینها» پل نیومن صداپیشگی شخصیت دکتر هادسن هورنت را انجام داده بود. در خلاصه داستان فصول قبلی این انیمیشن آمده است: دکتر هادسن خودش زمانی یک ماشین مسابقه بوده و به دلیل تصادف وحشتناک از صحنه مسابقات کنار کشیده است. او مککویین را برای مسابقات آماده میکند. ماتر هم یدککش خوشقلبی است که با مککویین دوست میشود و او را با مردم شهر دوست میکند. لایتنینگ مککویین ماشین مسابقه تازهکاری است که تنها هدفش برنده شدن است به طوری که برای برنده شدن اخلاقهای خود را زیر پا میگذارد.
پیکسار علاوه بر این مجموعه، آثار در دست ساخت دیگری نیز دارد که قرار است به عنوان آثار سینمایی اکران شوند. شبکه آنلاین دیزنی پلاس برای شبکه دیزنی اهمیت بسیاری دارد و حالا پیکسار نیز میتواند مخاطبان زیادی برای آن جذب کند.
ارسال به دوستان
مدیر گروه شبکه یک از ادامه «مستوران» و «نون خ» خبر داد
رمضان و نوروز 1402 با فصل چهارم «نون خ»
مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما خبر داد سریال «نونخ» در ۳۰ قسمت برای نوروز و رمضان شبکه یک در نظر گرفته شده است.
به گزارش «وطنامروز»، نشست سریال «مستوران» روز گذشته (سهشنبه ۱۱ مرداد) با حضور مدیران سیما و عوامل این سریال تلویزیونی در اداره کل روابط عمومی صداوسیما برگزار شد. در ابتدای این نشست غلامرضا الماسی، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما در سخنانی گفت: در راستای همافزایی که صداوسیما در تولیدات نمایشی دارد، تولید و پخش سریال «مستوران» در دستور کار قرار گرفت که با هماهنگی سازمان اوج بود و پروژهای برگرفته از داستانهای کهن و قصههای اخلاقی و قرآنی طراحی شد.
مدیر گروه شبکه یک همچنین از ساخته شدن فصل دوم این سریال خبر داد و عنوان کرد: طراحی فصل دوم سریال شروع شده است و تا آخر سال به پایان تولید میرسد، اینکه چه زمانی به پخش میرسد معلوم نیست. ما برای نوروز و رمضان، سریال «نونخ» را داریم که 30 قسمت در دستور کار قرار گرفته است و «مستوران» در این بازه زمانی به پخش نمیرسد.
صفا آقاجانی، بازیگر سریال «مستوران» نیز در سخنانی بیان کرد: امیدوارم کمی از خط قرمزها عبور کنیم تا روایتها واقعیتر شود. در تولیدات صداوسیما باید بازنگری کنیم تا ذائقه مخاطب ارتقا یابد و به شخصیت و داستان بیشتر توجه کند.
الماسی نیز در پاسخ گفت: واقعیت این است که خط قرمز کاملی نداریم. حوزه پخش، گروه و تولید تلاشهای زیادی میکنند تا آسیبی به کار نخورد. خیلی از این نکات را خود مردم از ما میخواهند، مردم ما مردم فرهنگمدار اسلامی هستند و خودشان گاهی اینها را تقاضا میکنند. مردم به جزئیات توجه دارند چون سواد رسانهایشان فرق کرده است. ما در جاهایی نمیتوانیم مخاطب را ملزم کنیم که این نکته را ببین و این نکته را نبین ولی اگر مخاطب را از سیستان و از خوزستان تا خراسان با تنوع فرهنگی بالا ببینیم، متوجه میشویم این توجه مخاطب به جزئیات طبیعی است.
مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما در ادامه درباره اختصاص بیلبورد به این سریال عنوان کرد: صداوسیما طیف وسیعی از مخاطبان را دارد؛ از آنها که میگویند نمیبینیم و یواشکی میبینند تا مردمی که دسترسی به پلتفرمها ندارند. ممکن است طیفی باشد که به هر دلیلی تلویزیون نبیند و بیلبورد او را هدایت کند. با این حال این طراحی از طرف خود دوستان اوج بود. انتقادی از خود ما هست که مدل تبلیغات نسبت به آثار به یک سامانه تبدیل نشده است. سریال بسته فرهنگی گرانی است و برای اینکه مخاطب آن را ببیند باید هزینه کنیم.
در ابتدای نشست توضیح داده شد که کارگردان سریال به دلیل حضور در شهرستان نتوانسته است این نشست خبری را همراهی کند.
ارسال به دوستان
اخبار
«ابلق» بزودی روی پرده سینماها
سخنگوی شورای صنفی نمایش از آغاز اکران فیلم سینمایی «ابلق» پس از پایان اکران «بازیوو» خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، همایون اسعدیان، سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره خروجی جلسه سهشنبه ۱۱ مردادماه این شورا به مهر گفته است: بنا بر تصمیم شورا فیلم «شب طلایی» به کارگردانی یوسف حاتمیکیا از ۲۰ مردادماه در سرگروه سینما هویزه اکران خود را آغاز خواهد کرد.
وی همچنین درباره زمان اکران «ابلق» تصریح کرده است: فیلم «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار هم در سرگروه کورش، بعد از اتمام اکران فیلم «بازیوو» روانه پرده سینماها میشود.
اسعدیان در ادامه درباره دیگر تصمیم شورای صنفی نمایش درباره فعالیت سالنهای سینمایی در ایام عزاداری محرم اضافه کرده است: از ساعت ۱۹ روز شنبه ۱۵ مرداد تا پایان روز چهارشنبه ۱۹ مردادماه تمام سینماهای کشور تعطیل است و از روز پنجشنبه ۲۰ مرداد فعالیت سینماها به صورت معمول از سر گرفته خواهد شد.
***
«شهر خاموش» پروانه نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی با صدور پروانه نمایش 2 فیلم موافقت کرد.
به گزارش «وطنامروز»، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلمهای «شهر خاموش» به تهیهکنندگی سیدرضا محقق و کارگردانی احمد بهرامی و «خط نجات» به تهیهکنندگی آزیتا موگویی و کارگردانی وحید موسائیان موافقت کرد.
«شهر خاموش» دومین اثر بلند سینمایی احمد بهرامی پس از فیلم دشت خاموش است که موفق به کسب جایزه افقهای ونیز شده بود. فیلم «خط نجات» نیز روایتگر ماجرای عاشقانهای است که در تهران دهه 50 و در اوج جنگ سرد میان شرق و غرب رخ میدهد.
***
حامد عسکری مجری «جاذبه» شد
حامد عسکری، شاعر و نویسنده، اجرای فصل سوم برنامه «جاذبه» در شبکه افق را که تولید آن نیز آغاز شده است، برعهده دارد.
به گزارش «وطنامروز»، تولید فصل سوم برنامه «جاذبه» به تهیهکنندگی حمیدرضا صابونی، کارگردانی محسن حمیدزاده و اجرای حامد عسکری شاعر و نویسنده کشورمان بتازگی آغاز شده است و بزودی روی آنتن شبکه افق خواهد رفت.
«جاذبه» که تولید شبکه افق برای ماه محرم و صفر است در فصل سوم و در ادامه رویکرد فصلهای پیش، درپی ارتباط افراد با اهلبیت(ع) در سیر زندگی اجتماعی آنهاست.
حامد عسکری در فصل سوم این برنامه با گفتوگوهایی عمیق، شنونده قصه اشکال مختلف ارتباط میهمانان با اهل بیت(ع) خواهد بود؛ ارتباطاتی که به واسطه نوع نگاه آنها یا گرههایی در زندگیشان به قصه تبدیل شده است. برنامه «جاذبه» تولید مشترک شبکه افق و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی است که بزودی از شبکه افق پخش میشود.
***
پخش «بینشان» از دهه دوم محرم
پخش سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل از دهه دوم محرم از شبکه 3 سیما آغاز میشود.
به گزارش «وطنامروز»، سریال «بینشان» به نویسندگی مشترک آزیتا ایرایی و مهدی حمزه، کارگردانی راما قویدل و تهیهکنندگی مرتضی رزاقکریمی در بیش از ۳۰ قسمت از شبکه ۳ سیما در هفتههای پیشرو روی آنتن میرود. در تعریف موضوع و قصه سریال آمده است: برای احقاق حق و حقیقت، آبرو که سهل است، جان باید داد.
این سریال در لوکیشنهای مختلف در تهران ضبط شده است و بخشی از سریال هم متناسب با حال و هوای قصه در کربلا جلوی دوربین رفته است. از شاخصههای «بینشان» در کنار سوژه و پرداخت آن، حضور نسلی از بازیگران جوان در کنار پیشکسوتان بازیگری بویژه چهرههای نامآشنای سریالهای تلویزیونی است.
مجید واشقانی در نقش مسعود که از خانوادهای نسبتا مرفه است قصد ازدواج با ریحانه با بازی نیلوفر پارسا را که از خانوادهای فرهنگی و خواهر دوست و همکلاسی مسعود در دانشگاه است، دارد و درام عاشقانهای بین این ۲ نفر در «بینشان» در جریان است.
***
بسته محرمی ساترا برای رسانهها
ساترا به مناسبت ایام عزاداری سیدالشهدا(ع) یک بسته حمایتی ویژه ایام محرم در اختیار رسانههای صوتو تصویر فراگیر قرار میدهد.
به گزارش «وطنامروز»، سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوتو تصویر فراگیر(ساترا)، در راستای حمایت از رسانههای دارای مجوز و ارائه خدمات محتوایی، همزمان با ایام عزاداری امام حسین(ع)، بسته حمایتیای را در اختیار رسانههای صوت و تصویر فراگیر قرار میدهد. این بسته حمایتی شامل امکان دریافت قاب اختصاصی (آی فریم) شبکه ایام با کنداکتور ویژه ایام محرم با برنامههای سخنرانی، مداحی، گفتوگو، روضهخوانی، مستند، نماهنگ و دعا (1078 عنوان برنامه معادل 370 ساعت برنامه که در شبکه ایام منتشر میشود) است که در اختیار رسانههای واجد شرایط بر مبنای نظام رتبهبندی قرار میگیرد.
متقاضیان از طریق تماس با «دفتر اداره کل صدور مجوز و ارتباط با رسانه» ساترا میتوانند از این امکان بهرهمند شوند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|